HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HSC megy tovább, a Dab.Docler üldözi

2010.10.31. 20:33 Hblog

Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a székelyekkel, ennek érdekében a Steauát verték 5-2-re az újvárosi hokisok, a bukarestiek szokásuk szerint az utolsó harmadban kezdtek el komolyan foglalkozni a feltámadással, de mínusz ötről már nem sikerülhetett igazán közel kerülniük, 5-2. A Vasas rövid időn belül másodszor is legyőzte a Miskolcot, az első harmadban még a Jegesmedvék vezettek, 3-2. Újpesten, a jégkorongos összefogás napján a liga szinte minden csapatának szurkolói megjelentek, a lila-fehér gólokat nagy ovációval fogadták, összesen kétszer örülhettek. Helyszíni emberünk szerint nem volt akkora különbség az ellenfelek között, mint amit a végeredmény sugall, 2-7. A bajnokság állása.

164 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az UTE veresége ellenére jó hangulat volt az ööszefogás napján,azt hiszem,hogy az egri különítménnyel kiegészült miskolci szurkerek kitettek magukért.Ott voltak a a dunaújvárosiak és a fehérváriak is, még két zöld-fehér szimpatizáns is képviseltette magát,de Vasas(Stars-os) mezes "érdeklődőt"nem láttam...(Ha Gangsta Zoliékat "civilben" oda leht számolni,akkor három.)
Nem megbántva,vagy leszólva az újpesti csapatot,nekem olyan "dézsa vue"érzésem volt,mintha a pár évvel ezelőti Macikat láttam volna:hajtottak,küzdöttek becsülettel,de a játékhelyzetek megoldásai esetlegesek és ötletszerűek voltak,a támadásépítésben kevés volt a tudatosság.A Brassó pedig könyörtelenül kihasználta a védekezésbeli hiányosságaikat.Hajek jól védett, ha nem teljesít így,nagyobb lett volna a különbség!(A bohózatba illő "öngól"sem varrható a nyakába,az is "csapatmunka"volt...)
Az UTE meccsén vesztettek a hazaiak, számunkra jó lett volna ha folytatódik a hagyomány a Jégpalotában a Vasas eleni derbyn is,de ott-a szépszámú vendégszurkoló őszinte bánatára a vendéglátók győztek .Színvonalas,"döntetlenszagú" meccs volt,a hazaiak kihasználták a hibáinkat és hiányos hátsó alakzatuk gyengeségét.(A második góluknál Dusit úgy meglepte a lövés,mint Dusmátát Szelim bej hátulról a hárem fürdőjében,az előnyben eladott korong utáni gól pedig érezhetően eldöntötte a három pont sorsát.)A főzebra ténykedésével kapcsolatban nem volt komoly kritika,amit viszont időnként a vonalsporik műveltek a lesek megítélésénél,az erősen megkérdőjelezte,hogy átmennének-e egy foglakozás-egészségügyi orvosi alkalmassági vizsgálat szemészeti részén "megfelelő"eredménnyel!
Jövő héten javítunk,HAJRÁ MACIK!!!
@csatoimi: Eggyet ertek veled,de ahhoz a Fradi be kell jusson a negy koze,ami ebben a szezonba nem lessz.
@1885*: A 2+10 szerintem teljesen rendben volt. Ügyetlenül érkezett és könyökével a fejét találta el. Szerencsére nem történt sérülés
@E9+2: biztos nem akart másokat megfertőzni :) emlékezzünk csak a tavalyi debreceni junior VB-re, amikor az egyik keleti csapat a mérkőzései után H1N1-re hivatkozva nem fogtak kezet az ellenféllel. Pozitívan is meg lehet közelíteni a dolgokat :)

@csatoimi: okos gondolat volt az edzőtől. Elviekben a lázas állapottól számítva 5 napig nem is lenne szabad nem hogy mérkőzést játszani, de még edzeni sem.
Hurtaj nem játszott mint látom így utólag, miért?
És Molnár Zsombi sem
@terminatrix: Molnár Zsombi megsérült Gyergyó ellen, Hurtaj meg beteg volt.
Keddre lesz Hurtaj? A DAB ellen kellene...
A szerkeszto jo volna,hogy fel rakja a tablazat allasat ugy,ahogy kell,mert az nem jo amit o fel rakott!!!
@terminatrix: annyira azért nem erős a DAB. :)
@eszel59: "de Vasas(Stars-os) mezes "érdeklődőt"nem láttam..."

Én el akartam menni - már személyes érintettség okán is -, de nagyon szerencsétlenre sikerült a hétvégém (végig dolgozom).
Viszont a Vasasos/Stars-os szurkolótársaim nevében nem tudok nyilatkozni, valószínűleg közrejátszhatott a múltkori UTE-Vasas meccsen történt kis szóváltás az egyik kedves antipatikus biztonsági őrrel illetve egy lila szaktárssal (páran úgy döntöttek, hogy ők a Megyerire sosetöbbet)...
@facsipesz: Egy kedves antipatikus újpesti biztonsági őrrel nekünk is volt egy esetünk(többeknek meg Tóth Marival...)a megyerin,igaz nem a korongünnepen-mert ott nagyon segítőkészek voltak-hanem a meccs után.Amíg Fekecs Norbira meg Rusznyák Szilire vártunk egy kis beszélgetésre láttuk,hogy nyitva van a Szusza stadion egyik bejárata,így páran bemerészkedtünk a oldalvonal mellé a műfűre,hogy-sportemberek ösztönös kíváncsisága okán- megnézzük a létesítményt a pálya szemszögéből.Na erre odaszambázott egy baromarcú,és feltűnő udvariassággal és roppant értelmesen egy mondat szűrődött ki fogainak rekeszéből:"lehetne mán kimenni innen!"Látszott rajta,hogy ha eggyel nagyobb lenne az IQ-ja már lehetne növény,úgyhogy meg sem próbáltuk vele megértetni,hogy az UTE hokicsapatát támogatandó utaztunk nehéz száz kilométereket,eddig a liláknak segítettünk szurkolni és nemk kívánjuk felszedni a gyepet a focisták lába alól, és a szögletzászlót sem visszük el,hogy azzal lengessünk a Jégpalotában!Szóval megjelent a hétkönapi relativitás vasárnap: rögtön tudtunk viszonyítani - legalábbis a kétféle rendezvényt biztosító személyzet egyes tagjainak megnyilvánulásai között!
@potocsi: Kedves potocsi, az is lehet, hogy azért a legunszimpatikusabbak, mert a 4 mérkőzés során a lehetséges 12 pontból egyet sem hagytak Nektek??? :))

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.11.01. 08:13:08

@centreville: véleményedet tiszteletben tartom, már amennyire ez lehetséges. de azért arra kiváncsi lennék, hogy Hofival, vagy Jánosival mi a gond. két elég csendes, szerény sportoló, akiktől én még nem sok alattomosságot tapasztaltam.

@facsipesz: tessék, lilákhoz soha többet, erzsébetre meg jöttök. akkor annyira mégsem lehet ott veszélyes. komolyra fordítva érdekes szurkolói hozzáállás, hogy egy ilyen miatt egy adott helyre nem kíséritek el imádott csapatotokat. nem túl állhatatos.
@eszel59: pedig voltak Vasas-, sőt még fradi-érzelmű szurkolók is!
A miskolciak előtt le a kalappal! Petya, majd kereslek! :)
@szorgalmas: Ha válaszolhatok én, akkor a két említett úriember valóban nem az alattomos játéka miatt nem a szívünk csücske. Sőt Jánosi a múltkori meccsen vert nekünk 3-at, a játéka is eredményes. Viszont Ők és a többi felsorolt úriember sportot űz abból(lehet, hogy csak Miskolcon?), hogy minden létező hírói ítéletet véleményez, sokszor nagyon ellenszenves módon úgy, arra gyakran jogosítványuk sincs...
@szorgalmas: Többes szám második személy nem indokolt, továbbá csak valószínűsítettem az indokokat. Az említett szurkolók családosok voltak, gondolom, nem akarják kitenni még egy ilyen szituációnak a gyerekeiket. Erzsébetre biztos, a Megyerire valószínűleg én sem viszem többet a kölköm.. Ez van.

A Jégpalotában meg végre frankó volt a hangulat (azért a miskolciak rendesen odarakták magukat, gratula nekik), a vége nagyon izgalmas lett (6-az-5-ben két percig).
@csatoimi: A dákó-román elmélet hülyeség? Én úgy tudom, hogy Romulus és Remus mellett volt még egy eddig nem igazán emlegetett kölyök, Romanus. Romulus az anyafarkas egyik, Remus pedig a másik csecsét szívta, Romanusnak pedig maradt az apafarkas. :)
@forestjr: Inkább a meccsre jöttél volna ki :D
@LBogár: Már lassan tényleg ki kellene merészkednem a csarnokba :) .
@facsipesz: Az említett szurkoló gyakorlatilag évek óta minden meccset végigkurvaanyázik, aztán amint elmondák neki hogy csinálhatja nyugodtan, csak akkor fáradjon be a venégszektorba, hirtelen ártatlan nagycsaládos Jauzsikává vált... Jobb is ha nem jön, te meg ne ülj fel a csúsztatásainak, hozd nyugodtan a gyerkőcöt is!
@LBogár: Kurvaanyázik az akkor is, ha ott a felesége meg a gyereke. Az edzőpályán hokiztunk, utána átmentünk a centerpályára megnézni valamelyik Stars meccs végét, volt szerencsém végighallgatni az embert hazai környezetében is.
@freddyD: na jó :)
@facsipesz: szóval Újpesten kisgyerekeket inzultálnak a biztonságiak? :O
@LBogár: tegnap én nagyon sok gyereket láttam, nekem úgy tűnt senki nem okozott nekik lelki traumát :) @eszel59: tudod, az a foci ;)
@Rock me Amadeus: nem fradista "Vasas(Stars-os) mezes "érdeklődőt"nem láttam...(Ha Gangsta Zoliékat "civilben" oda leht számolni,akkor három.)"

max: "Kangyalos" :) szvsz. és ezt most nem sértésnek szántam.
Jó kis meccs volt a Vasas - Miskolc, az első harmadban a borsodiak, a harmadikban pedig mi voltunk jobbak. A középső harmad kiegyenlített volt, így a jobb hajrával megnyertük a meccset.

Nagyon jó volt a hangulat, a miskolciak jó sokan voltak, a mieink is jól szurkoltak, így igazi meccshangulat volt. Vasárnap megyek Miskolcra, remélem mi győzünk egy sportszerű meccsen, de gondolom a borsodiaknak is lesz ehhez egy-két szava.

Hajrá Vasas HC! Gratula Miskolcra a szurkolás miatt!
Újpesten igazán remek hangulatban zajlott az "összefogás napja". Öröm volt számunkra, hogy találkozhattunk fehérvári, dunaújvárosi, miskolci, újpesti szurkolókkal és sok más jégkorong rajongóval , pl. Gangxta Z. (többek között hannoveri, MAC-os, jászberényiek is voltak..). Mi néhányan Egerből vettünk részt ezen a megmozduláson. Már az ötlet megszületésekor megfordult a fejemben, hogy ezen bizony részt fogunk venni. Mi csak lelkes szurkolói vagyunk a jégkorongsportnak, de az hogy megjelentünk az Egri Vitézek Hockey Club mezében más oka is volt, minthogy reklámozzunk egy amatőr körülmények között működő közösséget: az ember el is gondolkodhat rajta, hogy egy amatőr csapat mit keres egy profi klubbot támogatni vélt rendezvényen??? Aki vmilyen szinten követi a magyar hokit, az nagyon jól tudja, hogy ennek a rendezvénynek nem ez volt a legfőbb célja. Sokan kérdezhették volna, hogy miért is voltunk egri mezben, talán soha nem is hallott még az egriekről?::: Sajnos, Egerben nem olyan régen megszűnt az egyetlen műjégpálya, egy építkezés miatt útban volt, ezért egész egyszerűen szétbontották. Az újra építése viszont azóta is csak várat magára. Ahogy halljuk a híreket az idén már nem sok esély van arra, hogy több száz gyerek korcsolyázhasson, a hokizni szeretők pedig ütőt ragadhassanak az idén Egerben. Sok emberrel beszéltünk az újpesti mérkőzés előtt/alatt/után és akinek csak tudtuk ezt a szomorú történetet el is meséltük. Itt a blogon talán azokhoz is eljut ennek az üzenete,akik nem voltak jelen az összefogás napján… Egyszóval, az egri jég is összefogásra vár, azzal hogy felöltöttük a Vitézek mezét mi is kicsit demonstráltunk e nemes ügy mellett, és csak remélni tudom, hogy nagyobb nyilvánosságot kap ez a dolog, és hogy eljut azokhoz az emberekhez is akik igazán tenni tudnak érte…
A miskolci szurkolóknak mi is köszönettel tartozunk, valóban csak dicséretet érdemelnek, remek a közösség, és nemes gesztus volt tőlük hogy ilyen sokan megjelentek, nekünk pedig megtiszteltetés volt velük szurkolni! Végszóként csak egy megható pillanatot osztanék meg veletek: az újpest mérkőzés végén a csarnokot elhagyva hömpölygött a tömeg a kijárat felé, a tömegben egy újpesti szurkoló udvariasan mindenkit elengedett maga előtt, mellette elhaladva kicsit meghatódottan csak annyit tudott mondani: Köszönjük, köszönjük! Ne feledjük a legnagyobb elismerés az ötletgazdákat is megilleti: Mi is köszönjük!!!! Szép volt magyar jégkorong, hajrá magyar hoki!!!
Amióta létezik a Stars és a Vasas az újpest ott tart be nekünk ahol tud.Elkel olvasni egy két újpesti hozzá szólást amikor rólunk van szó a blogon.Ezek után ne csodálkozzanak, ha nem vagyunk ott az összetartásukon.Pont annyian voltunk az összetartásukon mint amennyien ők voltak 3 éve amikor a csarnokért küzdöttünk a otp előtt, hogy ne legyen film stúdió belőle........
@bonsay: ne legyél igazságtalan
nem csak a dózsások rühellenek titeket
Kint voltam Újpesten, kifejezettem figyeltem Újpesten a kis Némethet, hogy mennyi jégidőt kapott. Bent volt előnyben és hátrányban is. Jól játszott csak a helyzetei nem mentek be. Volt szólója is.

Sok lövés ment Polc kapujára, de a kipattanókra nem érkezett senki.
@bonsay: Ez a betartás minimum kölcsönös.
@bonsay: Erről a rendezvényről össz-vissz ennyi tanulságot szűrtél le? Na ez a szomorú... Pár éve még vicces gondolatnak tűnt volna,de most már tény: lehet példát venni a miskolciakról!!! Hatalmas RESPESCT nekik,fantasztikus szurkolóik vannak,tegnap is jól adták az alapot a hazaiaknak!
Most már valóban tény: A Medve nem játék!:)
@check: Mi volt 55.41-nél? Egy két füles lecsúszhatott a jegyzőkönyv szerint Újvárosban! Lehet, hogy még a zsűriben is ültek játékosok...
Miert olyan frusztraltak a Ferencvarosi drukkerek a mi idegenlegiosainkkal szemben ? Ti nem orvendtek ha a csapatotok jol jatszik es a jatekosok eldobjak magukat mert orvendenek ? Ez megtiszteltetes hogy olyan csapatokat mint a Fradi le tudunk gyozni ! Grow up guys or fuck off !
@budapestijeti: Semmi komoly nem volt. Az egyik hülye sztelis rálökte a félelmetes fizikai adottságokkal rendelkező Papp Csucsut (született: 1992, magasság/testsúly 179/78) a kapusra, mire azt egy másik szándékos kapustámadásnak értékelte és hátulról letaglózta. Kiss Ákos és Martinka mentek segíteni, a szerencsétlen Haszonits meg még a Csucsut is ki bírta állítani. A marha!
A tegnapi Összefogás Napjával kapcsolatban azt hiszem a legnagyobb elismerés az ötletgazdát és a főszervezőket illeti és persze a házigazdát a lebonyolításért.
@gabute: ideje volt már, untam már a szájkaratét.
Idejét se tudom, hogy mikor voltam egyszerre két meccsen egy nap.
Fehérváron elvegyültem, jobb a békesség.
@facsipesz: Erzsébeten is a hazaiak közé ülnek az ominózus negatív élményeket szerző Vasas-szurkolók, vagy ott befáradnak a vendégbe?
@gabute: hopp mi alapján lett az én hozzászólásom előbb? Századmásodpercet is számolnak?:D
@E9+2:
Neked a faék név találobb lenne.K.b. olyan egyszerű vagy....
@bonsay: Fáj az igazság vagy mi a gondod? :)
@bonsay: azért ugye nem fogsz visszalépéssel fenyegetőzni, ha nem cserélem le a nickemet?
@gabute: @1885*: @LBogár:
Egyrészt felesleges ekkora feneket keríteni az egésznek, én Újpesten mindig jól éreztem magam. Frankó a zsírosdeszka, jó cukros a tea, találkozni lila ismerősökkel, stb.

Van ott egy helyi biztonsági őrnek öltözött vehemensebb szurkoló, vele nem kell foglalkozni, ennyi.

"Erzsébeten is a hazaiak közé ülnek az ominózus negatív élményeket szerző Vasas-szurkolók, vagy ott befáradnak a vendégbe?"

Áh, ott elég volt kicsit csatangolni a csarnok előtt:)

Múltkor a Megyerin a kölökkel a betonteknőbe (vendégszektor) vezényeltek volna, ha hagyom. Mert ha valakitől tartani kell, azok csak az őrök:)

@bonsay: "Amióta létezik a Stars és a Vasas az újpest ott tart be nekünk ahol tud.Elkel olvasni egy két újpesti hozzá szólást amikor rólunk van szó a blogon."

Az általad kiszúrt "egy-két újpesti hozzászólás" pont ennyi embert jelent. Összesen. A két tábor közt soha nem volt probléma.
@budapestijeti: @vaze: Valóban így volt, azonban ezúttal Haszonitsnak adnék igazat. Csucsut valóban rálökték a kapusra, de ilyenkor alap, hogy a kirobbantót (értsd: casus belli) kiküldik. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy Haszonits a helyén kezelte a dolgokat, mivel nagy bunyó nem volt, csak egy kicsiarakásprojekt ment le némi mezhúzkodással ezért a résztvevő feleknek nem kezdte el szórni a fegyelmiket, hanem korrekt 2+2-t nyomott mindenkinek. Nem kedvelem Haszonitsot, de el kell mondani a pozitívumokat is róla.
@check: Jó, de azért ne essünk túlzásokba! :))
@aknakereső: te milyen mecset nézztél és hol voltál???a hülye gyerek a tavaly nálatok játszot...és honnan veszed a bátorságot,hogy Flinta Botit le hülyézed???? szégyeld magad Hajrá HSC Hajrá Székelyek!!!
Nemcsak fenyegetés volt, hanem véresen komoly!
@check: jó, persze, nem értek hozzá, és valóban ez a gyakorlat, azonban ebben a helyzetben egyértelmű volt a provokálási szándék, amit elég kézenfekvően lehetett volna büntetni azzal, hogy a semmit nem csináló Csucsut nem küldi ki. mondjuk, kábé tökmindegy. ha már Haszonits fényezéséről van szó, épp azt beszéltük, hogy a meccs feléig kifejezetten jól vezette a meccset (szurkerszemmel, ami azért nem egyenlő az ellenőrével), utána mintha elfáradt volna.
A sportclub vagy ujabban a hsc tokmindegy nekem nyerni fog mindket bajnoksagban barhogy fogtok orolni is ram ! A vegen meglassatok hogy nyerni fogunk ! Vagjatok a fejunkhoz az idegenlegiosokat ugy-e ? Ti mik vagytok nelkuluk ?Ti is semmik vagytok gyerekek ! Akarhogy faj ez nem fog vigasztalni egy csapatot sem mert ugyanannyi legiosotok van mint nekunk ! Hajra hsc ! Hajra Szereda !
@vula2005: Valóban semmik vagyunk idegenlégiósok nélkül, ezt mutatja az is hogy a válogatottunk kijutott svájcba...
@facsipesz: na látod, nálunk csak egy biztonságistól kell félni, nálatok viszont félhetünk egy szurklótól, a büféstől és még két játékostól is :D
Miert Feltek !? Bantunk mi titeket ?
Bogar
En nem a valogatottrol beszeltem ne haragudj meg ! En a klubcsapatokrol csak ! Azt hiszed hogy nem drukkolok a magyar valogatottnak ?
@vaze: Igen olyantájt volt egy 5-6 perce, amikor megkeveredett. De az esetre visszatérve szerintem mindent egybevetve korrekt döntést hozott, még ha valóban igaz, amit írtál (és ebben az esetben a Steauás csávó, aki rálökte Csucsut a kapusra 2+10 hátulról lökésért kellett volna büntizni). De tényleg mindegy is.
@budapestijeti: Azért arra vigyázok (meg Haszonits is tesz róla, hogy ne lehessen vele kapcsolatban túlzásokba esni)
Csak mert szekely vagyok az azt jelenti hogy roman is vagyok egyben ? Nahat tevedsz nagyon ! A Magyar valogatott a kedvenc csapatom es az is lesz amig elek !
@check: Engem inkább az érdekel, hogy az eset után Papp Csucsu nem ment vissza a jégre.
Rem. nem komoly
@a. Bárd: Szerintem csak nem fért bele, a 4 perc letöltése után alig néhány mp. maradt a meccsből
@vula2005: szerintem senki nem gondolja itt, hogy azért mert székely vagy, azért román vagy.
régebben pár fehérvárira jellemző volt ez a gondolkodás, de az még a dk-s időkben volt, mára kinőtték, jót tett nekik csatoimi támogatása
@a. Bárd: Ahogy hallottam újra kiment a válla az esetnél. Reméljük, most gyorsabb lesz a gyógyulás (azt még inkább, hogy nem igaz amit hallottam.).
@vula2005: Ha kérhetlek végy vissza a hangulatjelekből és ne szítsd a hangulatot, tudod ez nem kocsma. Hanem egy másik kávéház:)

Itt úriemberek módjára verekedünk, csak szolidan, a sarokban

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.11.01. 18:09:46

@facsipesz: tehát szőke úr egyszer csúnyán nézett a vasas kemény magra, akik emiatt nem járnak oda. jól kiszúrnak vele, no. felénk a kését szokta lóbálni.

azt hiszem két verzió van. leszarod az ilyesmit, és élsz félelem nélkül, vagy látványosan rettegsz, és hirdeted, hogy téged mindenhol bántanak. nem irigylem, aki az utóbbit választja.
@forestjr: "Historia est magistra vitae!"- ha jól emlékszem -és helyesen írom le a fenti idézetet-mert ezerkilencszázroppanntrégen tanultam a szanszkrít nyelevet és már akkor is urd tájszólásban beszéltem,mivel állandóam bekavartak nekem a vogul-osztyák(hant -manysi)kifejezések.Viszont nagyon örülök,hogy általad a történelemtudomány új szövétneke feslett fel előttem,alaposan utánanézek majd,bár sejtem mi a (farkas)f@szra gondolsz...
@Rock me Amadeus: nem is feltételeztem,hogy fradista(a Jégpalotában beszéltünk is)én épp a Vasas(Stars)kötődésére gondoltam!
@aeroan42: Fedett jégpályát Egerbe...mert megérdemlik!Említetted a hannoveri szurkolókat,ezt a összekötném a maximális biztonságra törekvéssel-vagy figyelmességgel- az UTE pályán:fiammal éppen a cseszke budejovicében végeztük (kis)dolgunkat,amikor az egyik német szurkoló bejött hasonló szándékkal és egy rendőr kísérte!!!Megvárta,amig "lefolytatódott"a művelet és mindaddíg ügyelt rá a rend éber őre,amíg vissza nem tért a biztonságos folyosóra.Csak remélem,hogy nem miattunk féltette,nem hiszem,hogy sűrűn előfordulna,hogy megvadult miskolci szurkerek külföldieket támadnak meg a Megyeri úti jégpálya retyóján!
@facsipesz: amúgy szerintem abszolút soha semmi probléma nem volt vasasosok és újpestiek között, leszámítva egy darab vasasos viselkedését. De vele is csak az volt a probléma, hogy a hazaiban művelte azt, amit. Szóval szerintem a normálisan viselkedő vendégeknek a hazaiban is helye van, de ha valaki mutogatni, beszólogatni akar, az menjen a vendégbe. Kb. ennyi a véleményem erről :-)
@kicsibuk78: Az elnézésedet kérem,ne haragudj!:)
@eszel59: mindig csodálva olvasom (és jókat röhögve!) az ékes hozzászólásaidat! :-)
A macik fórumán olvastam voscsy h.sz-t, de mivel nem vagyok regisztrálva ezért oda nem tudtam neki írni (add át lécci ha beszéltek!): mi köszönjük, hogy ilyen jó hangulatú társasággal szurkolhattunk (mégha nem is sikerült túl jól a vége az eredméyn miatt...), megtiszteltetés volt! Remélem a következő évtizedben majd jöttök ti is szurkolni az egri jégcsarnokba! ;-) brumm!
Én nem kritizálnék senkit az összefogás ügyében, inkább egy nagy-nagy dicséretet küldenék a Miskolciaknak!!!Szép volt Macik!:D
@aknakereső: Nem kell elnézést kérned csak nem kell lehülyézni egy olyan játékost aki nem az!!!!
@aeroan42: Sajnos panaszkodnak néhányan a fórumra, hogy nem egyszerű a regisztráció. Néha talán az is megoldást jelent, ha explorer alatt próbálod.
A meccs vége tényleg nem sikerült a legjobban, de jól sikerült a közös szurkolás, úgyhogy örömmel látunk titeket is bármikor a miskolci csarnokban!

És legfőképpen minden elismerésem a főszervezőknek, akik ezt összehozták!!!
@gabute: Ha jól tudom, a szóváltást az előzte meg, hogy egy figura önfeledten ütötte a kispad tetejét a vendég (Vasas) játékosok feje fölött, és közben kellemes stílusban hangoskodott is hozzá. Az ügy rendeződött, spongyát rá, nov. 30-án újra tolom a zsírost teával a büfében.
@1885*: kösz:)
Raon kollégán hol a lila sál?
Ooopsss! Az egyik képen a Pék mellett áll a "szomszédasszony". :)))
@Rock me Amadeus: nincs mit :)
hát azt én meg honnan tudjam :))))?
tényleg jó volt a hangulat Újpesten bár én azt hittem telt ház lesz, amit nagyon hiányoltam , hogy a szövetség részéről nem láttam a vezető személyeket. Én úgy gondolom illett volna nekik is ott lenni, főleg, hogy Kovács úr este ott volt Fehérváron.
Kis késéssel - ledöntött pár szemét vírus - én is szeretnék gratulálni a szervezőknek, meg mindenkinek, aki ott volt. Az egyetlen, amit sajnálok, hogy lehetett volna ezt még jobban is csinálni (legközelebb én is jobban igyekszek majd), illetve, hogy el kellett sietünk a meccs után, hogy odaérjünk a miénkre, így nekünk kimaradt a közös sörözés (ezt egyszer mindenképpen be kell pótolni).
Remek sportembereket ismerhettem meg, egy élmény volt, de tényleg. A Macik előtt őszintén le a kalappal (remek hangulatot teremtettek, így kell ezt csinálni), ahogy az Egri Vitézek is megérdemelnek minimum egy főhajtást (remélem sikerül lépni nektek a pálya ügyében, ha bármilyen szerveződés-demonstrálás kell, ránk számíthattok), de ez mindenki másra is vonatkozik, aki ott volt.
Theutus, itt is még egyszer gratula az ötletért, remélem lesz folytatása a kezdeményezésnek. :)

@Rock me Amadeus: hát, én olyat senkitől nem kaptam, valamit biztos rosszul csinálok :) Valahogy mi is elkerültük egymást, pedig szívesen váltottam volna pár szót veled, de majd legközelebb.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon:
láttalak este a Léderer alatt, gondoltam nem zavarlak:)
@csatoimi: szerintem Kovács Csabára gondol,az UTE egykori bekjére. :)
@kicsibuk78: igazad van hajrá HSC!!!!
@csatoimi: azt nem tudom, én Kovács Zolival találkoztam, azt írta, hogy nem volt senki a szövetség részéről, ezért írtam be.
@1885*: * szóval helyesen az Újpesti Dózsa :D és a Magyar Válogatott bekkje.
@1885*: neked címeztem az előbbit, csak épp vezetek, ezért elnéztem.
@csatoimi: Kovács Csabára gondoltam elsősorban. K.Zolit nem láttam , de úgy gondolom , hogy a szvetségtől minden tiszteséget betöltőnek ott kellett vomlna lenni, és szinbolizálni az összefogást.
@csatoimi: közben rájöttem, csak én meg saját magam lektoráltam épp :) Óvatosan azzal a vezetéssel és blogolással egyszerre.
@Rock me Amadeus: nem zavartál volna, de rendes vagy, tényleg nem voltam csúcsformában. :)
a HSC legszimpatikusabb légiósa a Novak
úgy meg van elégedve magával, tutti úgy érzi az NHLben szerepel
egy fránya üvegszál a nyelvébe fúródhatott volna ma a DAB meccsen, amikor nyálazta a végét
már az ütőjének
süti beállítások módosítása