HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vienna Capitals–Fehérvár 7-3

2010.10.17. 20:52 Hblog

2-1-re és 3-2-re is vezetett a magyar EBEL-csapat Bécsben, végül mégis éppúgy hét gólt kapott ellenfelétől, mint az első körben hazai jégen. A Sapa Fehérvár AV19 találatait sorrendben Martz, Ladányi és Vas Márton szerezték, Sofron kétszer is asszisztált. Házi gólkirályunkat egyébként szeptember youngstarjává szavazták a szurkolók. Hetényi Zoltánt a második harmad után, az ellenfél 5-3-as vezeténél lecserélte Ulf Weinstock vezetőedző, de ezúttal Tommi Satosaari is kapott két gólt, a vége 7-3 lett. A Vienna hét góljából kettő szimpla, egy – a nagyon fontos negyedik – kettős előnyből született. További eredmények: Villach–Medvescak 7-1, Olimpija–Klagenfurt 1-2, Salzburg–Jesenice 8-1, Linz–Graz 2-1. Folytatás pénteken, Zágrábban kellene helytállnunk.

55 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azért az a 23 kapuralövés Tommi kapujára a 3.harmadban nagyon kemény.
meg a kiállítás hegyek a 2. harmadban, amitől megrogyott a csapat, bár nem voltam ott, a jogosságukat nem tudom megítélni.
Az áramszünet megtörte a Volán lendületét...
tele van a tököm ezzel a qrva oldallal..alig lehet valamit elküldeni...
Azért a kiállítási arányok is érdekes, ha levonjuk azt a 20 percet...
ezt bezzeg elküldi...nem hiszem el...írjátok már egy listába bele hogy mely magyar szavakat nem lehet leírni
eddig se kommenteltem sokat de ezután még kevesebbet fogok
@OTeR: köszi.rendes tőled XD :)
kár hogy az edzők számára nincs átjárás a nagy és a farm csapat között.
The Wiener control the first Third at the beginning, but then fall by strong minutes of Hungary behind. But in the end, after two power outages and many penalty minutes against Alba Volan, turn the Caps win the game and ultimately even clear 7-3.

Azért az beszédes amit a Laola is írt.... sztem..... Erről nem feltétlen Ulf tehet..
Nincs miért panaszkodni a sporik ellen! Tavaly is így bíráskodtak, de mégsem tudták ezeket az alázós eredményeket megcsinálni velünk az osztrákok. Tavaly jobbak voltunk, de még idén is lehetünk!
@mike80: szerintem ha egy csapatban nem ég a tűz 3-2-es vezetésnél és hibákat követ el akkor a ott baj van. ilyen esetben kellene az edző.
A helyzet az hogy kár lenne ezt a blogot kinyírni a hozzászólás szűrővel! A b*ró szó tiltott. Nevetséges!
@cric82: : nyugi uhu,és mit akartál írni,amihez ennyi csúnya szó kellett ,hogy nem engedte el a gép???ejj ejjj :-))Ez az eredmény a reality ettől a csapattól,az eddig szereplés is nagyjából az erőviszonyokat tükrözi, max a szlovének elleni itthoni vereség az ami malőr,többi az a helyén van.Ez a büdzsé erre a keretre elég, ez a keret pedig erre a játékra és helyezésre.Itthon ha nyerünk bárki ellen is,örülni kell neki,de irreális elvárásokat a play offot illetően nem kell támasztani
@exL:1: führerkém még a las san szót is 2 felé kell vegyem :)
csak egy próba volt..:D ezt engedi...:D
@check: hát ez király :)))))
@check: hát ez király :)))
@cric82: basszus akkor te listán vagy,nem engednek élni alkotmányos jogoddal,azaz nem élhetsz a szólás szabadság intézményével ( hajjj de szépen fogalmaztam) egy sztár ügyvéddel megkopaszthatod őket,remélem van az asztalfiókban 4-5milla :-))ha nincs ,akkor marad az éhségsztrájk:-))ebben segítek neked, azaz veszel a csarnokba zsíros kenyeres lilahagymás ételkombinációt,én meg megeszem helyetted:-))egyébként szerintem a spori tökéletesen megfelelő kifejezés jobb mint a schindler listán lévő Bí- R ó szó:_))
Én a Magyarokat most láttam játszani először és ahhoz képest amire számítottam szép játék volt. Kikaptunk... és? Valójában Capitals drukker vagyok mivel Bécsben élek és elég meccset láttam ahhoz, hogy tudjam a csapatnak az az előnye, hogy a kiállításokból "él" 90%-ban... hogy ezen a meccsen is mért volt ennyi kiállítás, nem nyilatkoznék róla.. A lényeg,hogy a mai napon nem tagadtam meg a vérem és a magyar oldalon néztem végig ezt a játékot, jó meccs volt, a fiúk nem rosszak,bár még van mit javítani... a védelem szépen kivan építve.
Csak így tovább és pár év az elsők között leszünk! Én bízom a csapatban:)
Ha a 2-ik harmad közepén, a Schulz Halléban nem adják meg a sötétséget,akkor egészen másképp is alakulhatott volna a mérközés végeredménye...
@kapusLaci: ez sem volt véletlen...... valami okból ez történt... van elképzelésed miért??
@kapusLaci: ha...haha
tudod az ilyen kezdetű mondatoknak a sportban sok értelme nincs
@katakat-Wien: Elképzelhetö,gondoltam erre is...amikor a legjobban ment a csapat akkor történik ilyesmi,teljesen kizökkentettek a játékbol.
@Theutus: Ha ha ..te ott voltál a meccsen?
@kapusLaci: a kérdésed jó:) ha valaki nem volt ott és nem volt mindennek tanúja akkor csak a tv-ből vagy netről kaphatott némi infot...
@kapusLaci: ott voltam a meccsen, igaz nem a bécsin
ha a Volán lőtt volna 8 gólt, akkor nyer
ha csak két gólt ütött volna a Vienna, akkor is nyer a Volán
és lehetne folytatni a végtelenségig
Bukarestben vmi európa-kupa focimeccsen kiment a világítás, az UEFA o-3-at ítélt a vendégcsapatnak, plusz pénzbírság.
Már Linz is beelőzött, lassan ideje lesz egy stabil játékot hozni több meccsen keresztül. Eléggé ketté (többé)szakadt a mezőny. Eleje nagyon elment, de a végén sok csapat együtt van.
Nem osztrák /keleti/ csapatok rémes napja, 4 meccs, 4 vereség, 0 pont, 24 kapott gól, csak 6 adott. Ebből a Volán 3-at "vállalt", és a Zágrábhoz, Jesenicéhez képest nem is nagyon kapott ki - szerény vigasz...
@suzuka:Valóban volt egy Dinamo Bukarest-Slovan Liberc kupameccs és 87.percben félbeszakadt de rendbontás miatt!(hazai szurkoló a szögletzászlóval kergette a vendégjátékost majd többen a pályára özönlöttek)Villanyvilágítási problémák miatt is volt már félbeszakadt meccs de a fociban fél óra van a kijavításra vagy 24 órán belül lejátszák!Ilyenért mégnem volt büntetés és kizárás!!(anno Vidi-PSG is félbeszakadt igaz az köd miatt)
Netán pénteken ne adj Isten Zágrábban is egy zakó vasárnap itthon kijövetlekor a játékosoknak 220-ba kell nyúlniuk,hogy valami felrázza őket!!
Na, itthon Bécsből.
Az áramszünetig isteni volt a lelátón! Lekiabáltuk a bécsi csarnokot, irtó jó volt a hangulat, a játékosok igazi győzni akarással vették az akadályokat, lelkesen, szívvel, lélekkel, csapatként, még ha kissé foghíjasak is voltak a hiányzók miatt.
Aztán az a gyanús áramszünet megzavarta a dolgokat. Persze nem lenne szabad, hogy egy ilyen megtörje a lendületet, de nyilván, amikor egy 3x20 perces meccsre készülnek, nincs bekalkulálva egy 20 perces kényszerpihi a második harmad közepén. Tanácstalanság, lézengés a sötétben, bizonytalan kiállításos helyzet. A pihi után hátrányban kezdtünk, meg is lett az eredménye. Innentől a bí.rók beálltak a capitals csapatába, minden szirszart befújtak, persze a másik oldalon ugyanazokat elnézték.
Nehéz úgy játszani, és fenntartani a pörgést, ha a "három hulye" folyton megtöri a lendületet.
A csapat első másfél harmados játékát látva elhittem, hogy nyerhetünk ma Bécsben, köszi a sportszerűtlenségnek, hogy nem így történt.
Azért örülök, hogy kint voltunk. A magyar tábor igen lelkes volt, a játékosok igenis tudnak nehéz ellenfelei lenni a Bécsnek, szóval akárhogy is: szép este volt!
Kiállítási arány: 2 - 8. No comment...
Jó túra volt! A csapat sajnos ennyit tud, hajtottak becsülettel, de ez ezen a szinten csak ennyit ér. Nincs egy súlycsoportban a két csapat, a bécsiek végig jobbak voltak, az elején csak a szerencse mentett meg minket, hogy nem 5-0 volt 10 perc után.

Nem hiszem, hogy egy center megoldja a gondokat, a védelmen, illetve az egész csapat védekezésén kellene javítani. Rengeteg a lövés. Beszorulunk, pánik van stb.. Alen és Bornhammar hiánya is nagyon érződik. Nem lövünk kékvonalról. És lehetne még sorolni, de felesleges.

Ettől függetlenül jó Bécsbe járni! Érdekelne, hogy mi az oka annak, hogy Bécsben 30 mp alatt mindig kiszolgálnak, míg ez Fehérváron min. 15 perc.. :)
Nem az áramszünet miatt kaptunk ki, hanem a minőségi légiós gárda miatt. Gratton,Fortier és a többiek túl erősek a mi védelmünknek.
Én igazából a rózsaszín szemüveges társaságba tartozom, de ennyi nagy gólarányú vereséget a tavalyi egész szezonban szedtünk össze, szerintem...
@miki78: 15 perc?? Fehérváron üzemel a leggyorsabb büfé amit ismerek, nekem pont fordítottak az élményeim Béccsel kapcsolatban.

sajnos nem láttam a meccset, de 5 védővel csoda, hogy másfél harmadot kibírtak. Amikor kiküldték Orbánt és lényegében 4 vedő maradt plusz Hegyi, akkor éreztem, hogy ez most elúszik. Valami hasonló lehetett, mint Ljubljanában tavasszal, amikor szintén a védőket szórták ki és kaptunk hirtelen 2 gólt a szlovénektől.
@munkagep: igen, 15 perc, rámegy a szünet...

Amúgy a tegnapi 2 percek jogosak voltak. A lassúságnak és a rutintalanságnak köszönhetőek, na meg a rossz cserének (lásd: Orbán elmegy cserére, amikor az ellenfél támad, Toki egyedül hátul, persze, hogy szabálytalan). Inkább azt lehet felróni bi.ronak, hogy nekünk nem adott meg két teljesen egyértelmű szitut, sőt az egyik után azonnal kivett tőlünk valakit, amit be is vertek!
Ilyen nyomasztó első 10 percet még nem láttam, de megúsztuk 1 kapott góllal, jókor kértünk időt, utána csoda történt ragyogóan toltuk, de a jogos PP-k megpecsételték a sorsunkat. Nem a sporikon múlt, sajnos egyszer elcseréltük magunkat, utána pedig eladtuk a korongot, ebből jöttek az előnyeik. Ja, és amikor mi voltunk előnyben, akkor is gólt kaptunk. De a tegnapiból lehet építkezni, a két szlovént kell megelőzni a 8. helyhez, ehhez jobb hazai mérleg kellene, illetve a 'négypontos' meccseket be kell húzni. Zágráb otthon metál erős, de vasárnap le kell zúzni az Olimpiát!
@Theutus: Nektek volt egy jó jv.-tek. állítólag én nem láttam, mivel Bécsbe voltam, de úgy hallottam.
@miki78: Azért mert 12 büfé van.
@suzuka: ez nem focimeccs, nem bukarestben volt, nem ugyanazok a szabályok, egy szóval jó példa volt.
@benö51: Nameg vannak kis sörcsapoló asztalok, ahol a harmadok vége előtt 3-4 perccel már elkezdik a műanyag poharakat félig tölteni, h csak fel kelljen tölteniük... Ez nem értem, h itthon miért ne működhetne!? És ahogy kint 50 cent egy pohár (vagy 1 euro?), úgy itthon is ha 200 ft lenne a pohár, nem is kéne szemetelni...
@sutyi2: ez az amit én se értek... nálunk nem akarnak pénzt keresni?
Buszos hátsó szekció!

Valakinek eltulajdonítottuk a sálját, nálam vagy Ricsinél lehet keresni... :)))
@edudus: rosszalkodtál dobosok gyöngye?:)
@kiralyfi: Hát látod... :D Éjjel nem, csak ma reggel tűnt fel, hogy 3 sálat hoztunk haza 2 helyett.... :DDD
Ha valaki látta hááááát,(fegyelmezetlenség)na mindegy, sajnos rossz ezt kimondani de most már szankcionálni kell és habár törzs volánosként a szívem szakad meg,egy-két embert el kéne zavarni és nem feltétlen az edzőre gondolok elsősorban-Van aki már nem illetve még nem idevaló
@edudus: Mindig tudtam, hogy figyelni kell rád meg a G... személyre.
süti beállítások módosítása