HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Prakab Gábor visszatér Csíkszeredába

2010.10.17. 13:11 Hblog

Négy mérkőzés szerepel a Mol Liga vasárnapi műsorán. A legpikánsabb összecsapás kétségtelenül Csíkszeredában zajlik majd, ahol helyi idő szerint délután négykor a HSC Csíkszereda vendége a Ferencváros lesz. A hazaiak könnyű győzelemmel, a vendégek egy utolsó percben elvesztett mérkőzéssel hangoltak. Nem lesz egyszerű dolga a Csíkszeredáról Pesterzsébetre költözött Prakab Gábor fiainak, hiszen számos hiányzójuk van. Helyi idő szerint este 6-kor Brassóban sokkal egyértelműbb mérkőzésre van kilátás. Bár a hazaiak sem mindig mutatnak meggyőző teljesítményt, apránként felzárkóztak a negyedik helyre, hatalmas meglepetés lenne, ha az Újpest ellenében ez nem sikerülne. Fél hatkor a Vasas az egyre masszívabb Steauát fogadja. Figyelmeztető jel lehet Kangyalék számára, hogy a második mérkőzésükön Timaruék a szokásos utolsó perces góljukkal mentettek pontot. A bukarestiek háza tájáról származó hír, hogy az egyik ukrán játékosuk, Jevgenyij Piszarenko a hét elején megkapta a román állampolgárságot, ezzel egy légiós hely máris felszabadult a keretben. Este hatkor Dunaújvárosban a Fehérvár farmcsapata lesz az ellenfél. Eddigi egyetlen mérkőzésük nagyon egyoldalúra sikerült. Mivel az EBEL-csapatban sok a hiányzó, ezúttal nem lesz lejátszó. Galaniszék célja nem lehet más, mint hogy estére újra a szabad napos Miskolc elé kerüljenek a táblázaton.

51 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha nem visz ki valaki becsbe, kenytelen leszek Vasasra kimenni.... :-/
Azért nincs az a sok hiányzó, mint amennyire ez a cikkben már másodjára is nyomatékosítva van. :)
Piszarenko mellett Butocsnov is román állampolgár lett, így kettő a kiadó légiós hely. Jemeljanenko és Zabludovszkij román állapolgársági kérését elutazították. Amennyiben a hírek szerint Brian Soso és Cam Severson visszatér a Steauához, még így is marad egy kiadó légiós hely, mivel Soso anyja román állampolgár, a faszi meg a tavaly decemberben igényelte és kapta meg a román állampolgárságot. Szóval, a Steaua nem csak kakukktojás, hanem kemény dió is lehet a MOL Ligában. Én személy szerint szeretném, ha a 7. helyen zárnának az alapszakaszban, mert akkor csak a döntőben kerülhet össze a HSC-vel :)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Ne ess kétségbe,Káposztásmegyeren is hazai győzelmet látsz.
kicsit off,de nem tudja valaki,hogy mi van a jégkorong.tv vel? szept 21. óta nincs semmi új összefoglaló fennt :S
@rihiranta&rantasila: latod pont ez a bajom, h a szteli miatt meg az ellenfelnek sem szurkolhatok...
@zsiguli001: Sőt, ha jól tudom, Hernandez kapus édesanyja is román állampolgár, így az ő honosítása is várható.
@csatoimi: Mert Neked nyilván nem hiányoznak... :-)
@kerusz: dehogy nem. :) a nem reális győzelem csak megtéveszti az embert.
Még szerencse, hogy ma sem fújják meg odaát a hazai pályát...
@freddi: meg még az is szerencse hogy nem látod a meccset de egyből, zsigerből ez az első reakciód... szánalom...
@l.isti: Ugye, milyen marha szarul tud esni? Erről próbáltam értekezni pénteken...
@kerusz: felfogtam a pénteki dolgot, egyet is értek veled... és hidd el akármelyik oldalról jön is a támadás már nagyon zavar engem...
A stelli ;-)-sek nagyon kerulgetik a hsc-es fiatal tehetsegeket is. Ok nem szeretnek utanpotlast nevelni.
hú basszus, HSC Csíkszereda - FTC-Orangeways
7:1 (1:0, 2:1, 4:0)
III. harmad - 53. perc Fradi 2 perc alatt kapott 3 gólt, Azért reméljük őket nem akarja a"mester" elzavarni a MOL ligából...
2 perc alatt hármat kapott a Fradi, kezd kínos lenni...
jöttem, láttam, veszítettem
oszt lehet gondolkodni újra az edzőváltáson?
Hát a kiállítási arányt látva:

HSC Csíkszereda
Kiállítások (perc) 2 2 4 - - 8
FTC-Orangeways
Kiállítások (perc) 8 2 6 - - 16

Egy-két ember máris csalást kiálthat! Már ha következetes :D
@Theutus: hetente mégse váltogathatnak.
@freddi: ...tul nagy a kulonbseg golokban, hogy a buntoetopercekre hivatkozzunk ugy, hogy csak negy kiallitasnyi a diferencia, foleg ha nem is lattuk a meccset ugye?;)
Kicsit feljön az Újpest,rögtön ki fognak szórni 1-2 játékost...
@aknakereső: Rosztocsilt már ki is szórták!
dabdocler.hu/online/ élő!!!! köszönjük DAB

Hajrá Lilák, Hajrá DAB :D
Vasárnap valamiért sosem megy.
Eddig 5 meccs 1 győzelem, 1 hosszabbításos győzelem, 3 vereség
Beczének össze kell kapnia magát, mert ha így véd, akkor Sevela nélkül sajnos nem sok esélyünk lesz a konti kupában.
Pedig tud Ő jól védeni...
Természetesen a védelemmel együtt :(
Elvileg 1 szinttel feljebb jegyzik a válogatottunkat, akkor miért veri rommá a Csíkszereda az ob-1 csapatainkat? Valaki aki ért hozzá válaszoljon már nekem. Beszélgettem Borsossal, Majorossal, Peterdivel szerintük légiósok nélkül erősebb a magyar hoki.
Tényleg?
@LBogár: most nem csaltak, de ellenetek nagyon segítettek pénteken. :)))))
Kacagságos. Ez ellen a ligába nem való csapat ellen a Brassó csak a "liga legjobb kapusával" a kapuban mert kezdeni.
@csatoimi: Hé, te láttad a meccset, úgy nem ér véleményt mondani :D
@OliBLOOD: Ahogy nézem a közvetítést, az elbaszott 2. harmadok száma is nőhet eggyel...
A Steu elkezdett kapaszkodni megint :)
@a. Bárd: Ez így van, mérkőzésenként úgy 5-10 percig simán tud jól védeni. Zolikának az arcmérete és a termete fordított arányban áll egymással. Tavaly ő is hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez.
Rettentő gyenge játék, egy nagyon halovány, de lelkes csapat ellen. Remélem ennél már csak jobban játszunk idén, ez volt az abszolút mélypont.
Akkor a véleményem a mai meccsről:....................................................................................................................................................................... !
A mai meccs egyetlen pozitívuma, hogy vége van (no meg a 3 pont)... Elképesztően leeresztett csapat ment ki a farm ellen, akik nem is csináltak semmi mást, mint a hibáinkat kihasználták, de azt nagyon jól. Nagyon nem volt veszélyben a kapunk, csak a mikor rásegítettünk, akkor viszont komolyan lehetett aggódni. Becze is a csapathoz igazodott ma, mi meg szétlőttük Bálizst. Aztán elfáradtak a farmosok. Sürgősen el kell felejteni ezt a meccset.
hát mit mondjak...ez szégyen volt
a srácok nyugodtan dobálhattak volna csokit a nézőknek amiért megvárták a harmadik harmad végét
@check: a baj az, hogy több meccs is van, ami egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik
erősen gondolkodóba estem, hogy kimenjek-e Mariborba, mert a csapatnak erre az arcára nem nagyon vagyok kíváncsi
ha valaki erre a meccsre jött ki először életében az biztosan nem lesz jégkorong szurkoló:(
@csatoimi: Hagyjuk már ezt a b.író igy-b.író úgy dolgot! Aki bajnok akar lenni, annak az ellenfelet idegenben is meg kell verni, és kész! O'szt jó napot! :))
@Theutus: Menj csak ki! Jó kis hely és nincs messze!
@Theutus: Ezt a mariboros dumát meg se hallottam...
A többiben van igazad, de azért - sajnos - egy erősebb csapat ellen egész más lett volna a dolog. Én nagyon úgy éreztem, hogy lekezeltük a farmot, ami nagyon nem jó (lásd e mellékelt ábrát).
@check: ne gyere ezzel az erősebb csapat dumával
ma a Volán Farm volt az ellenfél, ellenük kellett volna játszanunk, ehelyett kínlódtunk 50 percen keresztül és a Magó-Kurt-Metcalfe hármason kívül a többiek játéka a nullánál is gyengébb volt (igaz ők is csak a nullát hozták)
sírunk-rívunk, hogy relatíve kevés a néző a meccseken
amíg sorozatban ilyen meccseket játszunk a fanatikusokon kívül ki lesz kíváncsi a csapatra?
@Theutus: Nem akarom felmenteni a csapatot, sőt. Éppenhogy szerintem elfogadhatatlan az, hogy lekezelünk bárkit is. Arra próbáltam célozni, hogy erősebb csapatot nem kezeltek volna le vélhetően.
Egyébként igazad van, ama farm volt az ellenfél és ellenük kellett volna a maxot nyújtani.
@check: ilyen alapon izguljak majd, hogy ne velünk essen meg a szégyen, hogy kikapunk az Ute-től?
állítólag a fél csapat célja a válogatottba kerülés
amire lenne is esély, mert a Volánban is jó sokan gyengélkednek
de ilyen játékkal ennek az esélye egyenlő a nullával
@Theutus: Remélem nem kell izgulni. De vedd már le, hogy nem tartom ezt helyesnek és szégyellniük kell magukat a mai után. Remélem nem fordul ez elő többé.
@check: talán...vagy te vagy túlzottan optimista
pár meccs után már mondtuk, hogy ennél nem lehet gyengébb...és idáig mindig sikerült überelniük magukat
tavaly nem csak eredményesen, hanem szépen is játszottuk a hokit és erre még csak nyomokban sem emlékeztet a csapat
yah...kimondom, JP is elgondolkozhat lassan-lassan azon, hogy egyáltalán alkalmas-e arra, hogy felrázza ezt a csapatot
@Theutus: Na igen. Ahogy azt már beszéltük is, a kontikupa vízválasztó is lehet akár...
süti beállítások módosítása