HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hajós Roland bemutatkozik az EBEL-ben

2010.10.17. 15:01 F. Kapus

Mihály, Horváth, Durco, Benk és Jobb nélkül utazott Bécsbe a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap, Satosaari pedig orvosi utasításra nem kezdhet a kapuban. Ladányi és Sofron nem százszázalékos egészségileg, de vállalják a játékot. A farmcsapatban eddig legjobb teljesítményt nyújtó csatár, a 20 éves Hajós Roland a harmadik sor szélsőjeként debütál az EBEL-ben. Ismét csupán hat hátvéddel áll fel a magyar bajnok, Hegyi újra bekk lesz.

"A Vienna Capitals otthonában nem mi vagyunk az esélyesek, ez nem is kétséges – mondta blogunknak Énekes Lajos edző. – Várhatóan újra a védekezésünkön lesz a hangsúly, az emberelőnyben és az emberhátrányban nyújtott teljesítményünk határozhatja meg, hogy milyen mérkőzést játszunk.

Sok hiányzónk közül Mihály Árpád esete a legbonyolultabb, aki amellett, hogy eltiltását tölti, még beteg és sérült is. Ugyanaz a könyökprobléma lépett fel nála, mint Horváth Andrásnál. Durco a kezére kapott egy ütést, a meccset nem tudta befejezni. Szerencsére nem tört el a keze, de az izomsérülés miatt néhány napra begipszelték. Ugyancsak a Linz ellen szenvedett sérülést Benk András, aki egy komolyabb ütést kapott a fejére, az orvos keddig nem engedélyezte számára a mozgást. Jobb Dávid a harmadik sérültje az előző körnek, vállproblémák miatt ő sem tudott a harmadik harmadban játszani, és vasárnap sem utazhat.

Így ismét hat védővel állunk fel, három rutinos – Tokaji, Ackeström, Kranjc – és három fiatal – Orbán, Maklári, Hegyi – bekkünk lesz, ők egymással párban játszanak. Az első két sorunk változatlan, a harmadikban bemutatkozik Hajós Roland, aki Holéczyt és Feketét kapja társnak. A negyedik sorban Vaszjunyin, Nagy G. és Fodor Sz. szerepel. Eredeti tervünk szerint Satosaari kezdett volna a kapuban, de az orvos a műtött térde miatt még nem engedi, hogy hatvan percen keresztül terheljük. Ha úgy alakul, mérkőzés közben beállhat.

Pillanatnyilag ennyien vagyunk, így kell megoldanunk a ránk háruló feladatokat. Tisztában vagyunk az előző mérkőzés problémáival. Egy-két elfogadhatatlan teljesítményt láttunk, amivel foglalkoznunk kell. De ez már a sokadik ilyen eset a szezonban, ennyire sűrűn nem szabadna hasonlónak előfordulnia. Ebben a csapatban vannak kulcsemberek, akiknek túl kéne lendíteniük a nehéz helyzeten az egész csapatot, de ezt a feladatot idén nem oldják meg. A mai feladat nem lesz könnyebb, mint a salzburgi volt egy hete."

221 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre valaki a farmból, bár én Tóth Adriánt is felhoztam volna, ő Hajóssal jól muzsikál, láthattuk tavaly Miskolcon is
Végre valaki a farmból, bár én Tóth Adriánnal együtt hoztam volna fel, közéjük a Nagy Gergővel.
Gratulálok Roland, kívánok neked is olyan jó bemutatkozást, mint Adának volt anno.
Hát zért az a 3. és 4. sor hagy némi kivánnivalót maga után... Szurkolok Hajósnak! Tudom, hogy Bécsben ki lehet kapni, de akkor is jó volna egy apró pont, vagy mégjobb egy nagy meglepetés!!!

HAJRÁ VOLÁÁÁN!!!
Hajrá tökös! :-)
Már Bécsben, nem tudom miért, de nagyon reménykedem..
Theutus egy előző posztban tett bejegyzése volt szerintem a hónap hozzászólása:
"nem igazán értem, hogy mi a probléma ha egyszer a magyar jégkorongnak az érdeke, hogy a Volán az Ebelben szerepeljen minél több magyar játékosnak megadva a fejlődés lehetőségét, akkor nem feltétlenül a légiósokban kellene gondolkodni".
Jól beszéltél tesó!
Kevés pénzből gyenge légióst kapunk csak. Egy Sofron, Tokaji, Ladányi, Hetényi, Vas, Palkovics ezerszer többet ér, ha nem magyarok lennének nem tudnánk őket sem megfizetni (és sorolhatnám még a neveket, mert egy tavalyi formában lévő Mihály , Martz, Kovács, Fekete is bőven megfizethetetlen lenne számunkra). És ott vannak a fiatalok, akik szerintem simán kenterbe vágnak nímand, kanadai állampolgárságú harmadrendű jégkorongozókat (pl: Orbán, Maklári stb.).
Igen is, ne legyünk már ennyire kishitűek, a Volán kis költségvetéssel is van olyan erős mint bármelyik más, nevenincs légiósokkal teletűzdelt EBEL csapat (talán csak a Salzburg lóg ki felfelé).
TÁÁÁÁMADÁÁÁÁS MAGYAROK! (A "cunami" ereje legyen veletek!)
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@DominiKing:
brrr ez azért elég erősre sikeredett..."Nevenincs" légiósokkal teletűzdelt EBEL csapat...
Nekem barokkos túlzásnak tűnik, leszólni azokat a játékosokat akik az NHL, AHL, DEL, NLA ligákból jönnek és rommá etetik a többieket.
Francois Fortier
Derek Damon
Mike Craig
Jeff Schanz
Frank Banham

Értem a mondanivalódat, de ezek a játékosok nagyon jók.
Nagyon szorítok sajnos itthonról a fiúknak, Hajós 1gól egy 1 passzintóóóós:D
Fire on Ice...égjenek Rotterék:D
Helyzetjelentés a bécsi csarnokból:
Sofi és Godó is a jégen van :D
A srácok fel vannak dobva és nem látszik rajtuk az utazás...
Sajnos csak közvetve tudok írni, mert az uccsó pillanatban mégsem mentem ki, de sms-ben kapom a híreket.
@Jozsmag25: ez a nevesincs legiosok nekem is odavagott.sztem ez azert eros.
@Jozsmag25: Még talán igazad is lehetne, ha ezek a játékosok még mindig ott játszanának. Azért nem véletlen, hogy most itt vannak. Egyébként valóban veretes a névsorod, de szerintem ez a kivétel ami erősíti a szabályt. A mi szintünkön ezek valóban még mindig nagy nevek, de a tavalyi Mihály, Ladányi, Palkovics vagy az idei Sofron (egy kivételtől eltekintve Hetényi) semmivel sem rosszabbak náluk. Ez négy-öt olyan játékos, (aki ráadásul egy csapatban játszik), akiknek, ha az útlevelében az szerepelne, hogy "Canadian citizen" már rég egy elit ligában kergetnék a korongot.
Tudod az a baj, hogy iszonyúan kishitűek vagyunk és ebben a közegben néha ők is elhiszik, hogy egy tengerentúlról érkezett csak jobb lehet náluk. Még a vezetők részéről is nem egyszer elhangzik, hogy hú de nehéz meccs vár ránk, mert osztrák csapat az ellenfél. Na és? Mi meg MAGYAROK vagyunk!
Tyű, a kicsik kettővel mennek Újvárosban!
Marci meg szerintem megdöntötte a leggyorsabb kiállítás rekordját, szerencsére megúsztuk. :)
Na, mire beírtam, 1-0 oda...
Még mindig ezen gondolkodom: kiállítás 00.09-nél... ez komoly.
Caps drängen....
.... auf das 2.Tor.

...vagy mifene...., de nem hangzik jól.
Jé, Nathan gólt lőtt. :)
@Imőcz: mégiscsak jól hangzik!!!
1:1
Gyerünk srácok, veletek vagyunk!
@Imőcz:
Én is ezt látom!!!!!
Sofi a második gól szerzője :D !!!!!!!
@Raon: ezt írja alivetickeröffnen-huncutság :)
@gah: Inkább Tokaji, de a lényeg: 1-2!!!
Lakosnak nem tetszik az eredmény :D
Eeeeeeez azzzzz!!!!!!!!!!!!
Lakos kollega nem birja.....
vajon melyik játékosunkat ölte meg a Lakos kolléga, hogy 2+10'-t kapott...?
@Imőcz: sztem az summa 20 (GM)...
@jegkasa: Tesóm a helyszínről küldi az sms-t és onnan az info. Vagy ő téved, vagy a statisztika!
@Imőcz: remélem nincs sérülés, így is elég tartalékosak vagyunk...
erdekes a kapuralovesi stat is... 12:9 nekunk!!!
:-)
@gah: akkor elküldhetné azt is mi történt pontosan a véglegesnél;-) :)
a farm ismet vezet... 2:3
Úgy látszik az időkérés gatyába rázta a srácokat! Csak így tovább.
@vladiv: ezt hol lehet követni?
@Gooolem900: én is azt néztem hogy 7 percnél időt kértünk erre tessék....
és hogy többet lőttünk kspura...nem találok szavakat..illetve igen:
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!!HÁBORÚ!!::))
most megis azt mondjak, hogy Godo lotte Sofi atadasabol...
hogy is van ez kéremszépen? Lakos büntetése 21:34-kor jár le, ezek meg 21:06-nál EQ gólt lőnek... ezt nem értem...
ejj de szep ez... :-)))
de hát van nekünk egy Vas Marcink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Góóóóóll!!!!!!!!!!!
De szép! Mind a két Volán 2:3
hát sem értem az eq-t meg azt sem, h Ti azt mondjátok Sofi a gólszerző, aztán kiírták Tokit, most meg már Godó nevét látom..:/
@advocatusdiaboli: Nagyon úgy fest, hogy a második bécsi gól az nem EQ volt hanem bizony SH...:(
@advocatusdiaboli: Úgy lehetne csak EQ, ha késleltetett kiállítás lenne, de én is csak 5 bécsi mezszámot látok feltüntetve, ezért inkább SH.
@advocatusdiaboli: SH lesz az... vagy, ha nem, hát akkor nem tudom. :(
@vladiv: látomlátom :( de nem követendő példa!
@Imőcz: EQ ha közben tőlünk is kiállítottak valakit.
@TheKaszi: @Imőcz: Ha tőlünk 5 mezőnyjátékos volt fenn,tőlük meg négy akkor elég egyértelmű, sajnos...:(
@DominiKing: ezt csupán az internetre támaszkodva elég nehéz kitalálni. Valóban lehetett késleltetett kiállítás is, de az onlájnközvetítő hibája is...
Fő az, hogy vezetünk. Fújják má' le gyorsan!
@Imőcz: sajnos a golt igy is, ugy is megkaptuk... :-(
nincs villany bécsben :)))
Mi lehet kinn??? Több. mint negyed óra alatt 8 perc tiszta játék ment le...
áll a játék csapatok az öltözőben
Közben úgy néz ki a Jesenice,meg a macik is nagy zakó elé néznek...
Segítsetek! Ilyenkor mi van ha nem jön vissza a világítás????
@advocatusdiaboli: gondolom a Lakos fele GM-el kicsit visszabb vettek a becsi arcokbol... ami nem art...
@pakero: gondolom mienk a két pont és a Bécset megbüntetik a rendezési hiányosságok miatt... :D:D:D
Ein schlechter Rückpass von Oraze, sorgt beinahe zu einem Gegentor. Ein Angreifer der Ungarn fängt den Pass ab,dessen Schuss wird aber durch einen Capitals-Stock geblockt und über das Tor gelenkt.

Vmi öngólos mese, met nem mind értem :)
ORban 28:40-nel kapott (sotetben tapogatozasert?) 2 percet, sztem nem tudom...
@terminatrix: A poor back pass Oraze, provides almost a clean sheet. An attacker intercepts the pass of Hungary, but his shot is blocked by a Capitals-stick and deflected over the bar.

A google(angolra)fordítmányozó szerint fölément, mert belepiszkált valamelyik haai.
@vladiv: VILÁGOSAN leírták, hogy VIDEOTON holdingért... :)
@terminatrix: Rossz hátrapassz Orazétól, ami majdnem gólt eredményezett. A magyarok egy támadója elcsípte a passzt, de a lövését egy bécsi ütő blokkolta, onnan a korong a kapu fölé perdült.

Kb.
akkor most van villany vagy nincs?
:-)
mi a csecs lészen Bécsben?
@vladiv: nincs villany, csak kiegészítő világítás működik
@vladiv: nincs villany, csak kiegészítő világítás
ezt írja a laola:
Strange situation! The game is interrupted due to power failure in the Schultz-Halle.
@pakero: aham... akkor ezert nem telt meg le a kiallitas... :-)

szerintem ez egyfajta becsi idokeres volt akkor...
Vazze, ennyi idő elteltével még a Lakos GM kiállítása is lejár. :D Kiváncsi leszek egy ilyen "kuriose situation"-ra mit válaszol majd az EBEL büro hihihi...
@vladiv: Érezték hogy nem tudnak ellenfeleink lenni és megkérték Fritzet a főportást hogy nyomja le a villanyt. :))))
Tudja valaki mit ír a versenyszabályzat erre az esetre, ha most (Volán vezetésnél) félbeszakad a mérkőzés?
(((Újrajátszás???)))
elvileg visszajött a delej... :) Na akkor HAJRÁ VOLÁN!!!
Ilyenkor mennyit kell várni mielőtt lefújná?
@Nomad69: Bécsben? a Volán ellen? 72 óra... :D
@pakero: nem lepodnek meg ezen sem...
@Nomad69: mivel osztrakokrol van szo, ameddig vissza nem jon...
@advocatusdiaboli: légyszíves küldj linket, mert nem találom a livescoringot laolán...:)
köszike
3:3 koszi osztrak elmu...
Gratton villany alatt betalált ..
Ezt gyorsan beverték...11mp
megint 2p.,remélem nem kevert meg minket a szünet!
Persze 5-3... Még mi nem kéne... Szerencse, hogy nem nyomják a labancokat... :(:(:(
hát kapjuk a kiállításokat, ahogy az a játékvezetői kézikönyvben meg van írva... :(
kettős hátrány.ajajj
@Nomad69: csak annyira h 5:3 ra játszanak..
eddig érdekes módon csak a meccs elején volt kiállításunk, most meg zsinórban
@Imőcz: milyen politikusan fogalmazol... az en 3Ir0m-at kiszurte a motor... :-)
most mi van??? Még mindég nincs világítás? Csak a Bécsieknek kiosztották az éjjelátókat?
Sorba szórnak ki minket... Most meg Toki... a zebrák el akarják dönteni a meccset...:(
Orbánon megy el a meccs...
megint 2 perc.Ez már gusztustalanság!
Tokit is kiállítják, mivan mááá???! ennyire szabálytalanok vagyunk???!!:/
Zagrabot is alazzak szepen...
egyet legalább kivédekeztünk.most nyomjunk nekik egyet!
nem kéne másolni a farmot...4:3
A végére azért még biztos ami biztos, kiszórták Maklárit is...
Und schon wieder eine Strafe für die Ungarn. Erik
Ez a Maklári?:D
és ott is az 5. :((
Maklari kint volt, jott is az 5-ik...
ez vicc...
Biztos-ami-biztos kiküldték Maklárit is...
ezt nem hiszem el,most Maklári.
Nem bíznak semmit a véletlenre a sporik
fasza 3 gólt kaptunk az áramszünet után...
Ez a hajó elment...
Ez vicc. Nyomják a cap-ot rendesen.
10 perc alatt 10 perc emberelőny (nettó 8) és 3 emberelőnyös gól a villanykapcsolás után, nem semmi
@nazgul: Inkább azon, hogy belenyúltak a meccsbe!:(
hugyozzanak a konektorba, ez nem gyözelem
nem igazán értem, hogy egy nyilvánvalóan jóval erősebb csapatot mi a ráknak kell ennyire látványosan nyomni... :(
azért egy team penality nekik is kijárna játék késleltetésért
az nem is lehet, h ennyire szabálytalanul játszunk és a kiállítások jogosak?
jaja, pont ezt akartam írni én is: innen ezt lehetetlen megítélni (persze engem is bosszant a dolog)
@JámborMalac: bennük volt a lendület...aztán...
@JámborMalac: természetesen lehetséges, hogy az áramszünet után a Bécs lekorcsolyázott bennünket, csak az a furcsa, hogy mi is pihentünk, nem csak ők, illetőleg, hogy sorba, egymás után és egyoldalúan történtek az események
@JámborMalac: a kisbüntetések mindegyike a spori MÉRLEGELÉSÉN múlik... Ha akarja befújja, ha akarja nem... Biztos, hogy mindegyik kiállítás olyan szituációban született, amit be LEHET fújni... De nem biztos, hogy be KELL fújni... Általában a másik oldalon nem ennyire sasszeműek...
@JámborMalac: Majd nézd meg,ha ütünk egyet,mennyi kiállítást kapunk utána...
Megint elrágta valaki a kábelt, még van remény:)
a farm pedig a 3M-et nem bíja (Metcalfe, Macswayn, Magosi) kiegészülve Varga Milánnal
A tehenek 8:1 re mennek
idegesítő h ilyen erőviszonyok mellett mi vagyunk az utolsók
Déli szomszédaink akkora zakókat kaptak, hogy alig győzik hazavinni... :)
Salzburgban k jó bunyó volt!!!
170 – JÉGPÁLYA VILÁGÍTÁSA
Minden jégpályát el kell látni megfelelıen jó világítással,
hogy a játékosok, hivatalos személyek és nézők
mindenkor kényelmesen követhessék a játékot.
1. Ha, a Játékvezető véleménye szerint, nincs
elegendő fény a mérkőzés folytatásához,
jogában áll elhalasztani a mérkőzést vagy időt
adni a fényviszonyok javítására.
@Nomad69: Ja, azt írja a laola.
Hosszú éjszaka elé nézünk...
ELVILEG elkezdődött a harmadik harmad...
Elindult.Akkor mindent bele!!!
Kapust cseréltünk a szünetben.
Salzburg meccsen mekkorát odabaszott a Ramzi a jesenicei Lysaknak, ááááá atyaég... már értem mire mondják ezt a gólyafos a levegőben:D:D:D
megint kapust cseréltünk... nem biztos, hogy értem Ulf mester húzásait...
@advocatusdiaboli: Meg kellene erről kérdezni, bár biztos azt válaszolná amit mindig szokott: I don't know
Eriket ismét kiküldték.
@advocatusdiaboli: esetleg Zolika potyázott megint khmm??
@Jozsmag25: Kiütési pontot talált, az biztos! :) Ráadásul kesztyűben. Úgy vitték ki a gyereket, mint Derrickben a hullát. :) A Bois vs. Beckett meccs is jó volt.
nem csak elment a hajó, hanem el is süllyedt... :(
fuck you Gratton fuck you
tommi is felavatva..
@advocatusdiaboli: Már vége, a servus tv-n ment, de a laolás összefoglalóban biztos benne lesz. Eldőlt a srác, mint a csata Marengónál.
@laszla: "Eldőlt a srác, mint a csata Marengónál." Ez HATALMAS!!! :D :D :D

gondolom a jutúbon is fent lesz...
@advocatusdiaboli: Nem látom a kommentemet, pedig elküldtem...hm
A laolás összefoglalóban biztos benne lesz.
remélem nem gázolnak el bennünket.ez kezd durva lenni
jé kaptunk egy előnyt!
A bécsi első sor nyeri a meccset.
hárommal mennek, tíz perc van vissza, most már ki lehet küldeni egy bécsit is mutatóba... kössz...
Szerencsétlen laola még mindig Hetényizik, nem érte el az ingerküszöbüket, hogy kapust cseréltünk...
Három gólt kaptunk hátrányban. Eddig két bécsi kiállítás volt: Lakosé, meg Grattoné. Mintha hazai pályát fújnának.
rohadt életbe,nagyon nem kellett az az áramszünet!
@laszla: DEHOGY!!! Miért mondod??? :D
2-3-rol 7-3 ez....szörnyű
@laszla:

Igeeen azt el is felejtettem írni h kesztyűben:D

A végén kérdezték a Bois-t h szükséges volt e a bunyója:D
Nem volt az olyan komoly dolog:D
Nehezen értettem mert belepofázott a faszi osztrákul...de jót nevettem rajta...
Nagyon bejött, hogy mutatták az öltözőt meccs közben.
Á ez a servus tv nem szerény:D nagy kedvencem lett, minnyá nézem 22:00 kor a magazint.
A Ramzi gigapuch-ot meg tuti meg lehet nézni...legkésőbb reggel az ebel honlapon a forduló összefoglalójában. Abszolut powerweekes jelenet volt...:) baszki de nem szívesen kapnék egy olyat:D:D:D:D
Fasza a hetediket is megkaptuk. Kezd már tele lenni a hócipőm azzal hogy lassan már simán sem tudunk kikapni, mindenhol megaláznak bennünket.
És még egy hátrány a végére! Ez az spori, csak így tovább!!!
érik a nyolcadik,mert 2 perc...
remélem jó nagy lesz a villanyszámlájuk
@Jozsmag25: Csak annyira hiányozna, mint szar a zsebbe.
megúsztuk,de kezdünk reménytelenül lemaradni.
A kapott gólok számáról nem is beszélve.
Attól tartok, ha a Raktár utcában történt volna ilyen, tuti a Bécsnek adják a meccset, minket megmérnek 3000 euróra, P.Pagé meg telekürtöli a világot a "civilizált országok civilizált ligáival"...
Az első sor megint jó volt. Sofi 2 assziszt, Godó, Marci egy-egy gól.
nekünk is valakit meg kéne burítani de RENDESEN, mondjuk Rottert! Gyerünk Szabi torold meg a sok büntetést, az legalább jogos lesz!
Most jogos lenne szerintem, mindenki megértené!
Martz is jó lesz! A többiekből nem nagyon nézek ki ilyet, ja de Tomi, viszont ő meg még nem teljesen egészséges.
a vesztes csapatok közül mi lőttük a legtöbb gólt... :-/ ez számít valahol?
@laszla:
mekkora dumáid vannak Bro' :D
:D
Na ezt a bécsi túrát jól beszoptuk:S
Kár h nem mentem ki, most valahol a csarnok "másik" felében tekeregnénk Sutyi barátommal enyhén ittasan...ápolva a külkapcsolatokat:D Vagy a sötétben szabad a csók játékot nyomnánk az bjutifull bécsi csajjékon:D Na jó nem viccelek...
jól el lett baszva ez a meccs...:S
@advocatusdiaboli: Nem hiszem hogy kapunk érte + pontot.
@OTeR:
Arra gondoltál, hogy majd a Martz fog verekedni???
@advocatusdiaboli: + halmazati büntetésként elvennék a pályaválasztói jogunkat jópár meccsre.
Nekem valami nagyon nem tiszta ezzel az áramszünettel kapcsolatban.
@Raon: arra gondolsz, hogy nem volt teljesen véletlen?
@Raon: Hogy gondolhatsz ilyen szándékosságot?!Egy osztrák csapattól?:D
kívácsi lennék, mikor fordult ilyen elő utoljára... tényleg csak puszta kiváncsiság...:)
@advocatusdiaboli: Rémlik egy fehérváron,hogy nem volt kielégítő a világítás,de térfélcserével orvosolták.Teljes szünet nekem sem rémlik.
én maszturbáltam 1. harmadban, biztos az verte ki a biztositékot
@Nomad69: úgy értettem, mikor fordult elő az Albert Schulz Halléban..
@OTeR:
Verekedett Ő már? Nem emlékszem ilyenre. Arra inkább, hogy a seggén ül, csóválja a fejét, magyaráz, mosolyog, méltatlankodik...dehogy odabaszna keményen az nekem nem nagyon van meg:S
Felejthető a produkciója sajnos...
hát nem verekedett sztem sem, de ő legalább megvédi a kapust és magát illetve társait, kétes szituációkban oda áll és oda üt, gondolom verekedni nem nagyon lehet neki, nekik. De úgy érzem egy ilyen elcsalt szagú meccsen lehet(ne)!
Mindegy jó nekem Foci is!
Érdekes a kiállítások aránya is: 2:8 !
@Yes\'nSKi: Végre egy kis öröm! Neked is, nekünk is :)))
Mindenki csináljon magának jó éjszakát, ha már a srácoknak nem sikerült...
Kapitány!!! Jéghegy előttünk!!!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
:) mindig az egyszerű megoldás a jó:D
Timo kapcsold csak le a főkapcsolót egy 20 percre megyek beszélek a fiúkkal...
Sziasztok!

Nagyon kell egy center nekünk Palkó mellé. Kevés az egy sor, ha sikerülne még egy hasonlóan eredményes sort összerakni, talán nem a mezőny végén kullognánk.

Martz-ről pedig: valóban nem egy verekerős csávó, de legalább kiáll a csapatért, Süti és Palkó, mint két "A"? Egyiküket sem láttam még igazán reklamálni. Martz-nek be nem állt a szája első évében.

Üdv, T.
@tomancs: teljesen igazad van
A betüt Martznak! Palkó is nagyon nagyon megérdemli, csak ebből a szempontból nem olyan hasznos hogy van neki! Süti néha-néha beszélget!
@OTeR:
Megérdemli, de ezt nem elismerésnek adják, hanem "feladatnak". A "C" jogos a Tokinál, de az "A"-t Martz mellett a Godőnak, vagy a Marcinak adnám. Két meccsen is feltűnt, hogy Marci beszél/üvölt a zebrákkal, de elküldik.
Igen igazad van!
Egyébként úgy tudom ezt úgy szavazzák meg! Vagy csak A C-t?
@OTeR: Amennyire én tudom, a C-t a játékosok szavazzák. De úgy rémlik a Sator jelölte ki a két A-t, amikor ő volt az edzőnk.
Toki "C", Godó "A", Oscar "A"! Hm? :-)
süti beállítások módosítása