HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hatalmas dicséret illet mindenkit

2010.10.12. 13:13 F. Kapus

"A mérkőzés előtt megpróbáltuk tudatosítani, hogy ilyen tartalékosan is meg tudjuk szorítani a Red Bull Salzburgot – kezdte a vasárnapi mérkőzés értékelését Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Egyrészt ellenfelünk nincs jó szériában, másrészt ha akaratunk maximális, bárki ellen bárhol veszélyesek tudunk lenni. A játékosok elhitték, és hihetetlen mennyiségű munkát végeztek. Hazafelé láttuk rajtuk, a vereség ellenére örültek az egy pontnak. Hatalmas dicséret illet mindenkit. Érződött, hogy hatalmasat dolgoztak, még az első film sem ment le a buszon, máris elcsendesedett a társaság." A Fehérvár hat kulcsjátékosát – Ackeström, Kranjc, Horváth, Kovács, Martz, Mihály – nélkülözve, öt hátvéddel felállva szerzett egy pontot a Salzburg otthonában, ráadásul a büntetőket is csak az ötödik sorozatban bukta el, úgy, hogy a negyedikben Vas szétlőtte a kapuvasat. Kedden négymérkőzéses eltiltást kapott a még a Klagenfurt ellen kiállított Mihály Árpád.

"Erősen tartalékosan érkeztünk meg Salzburgba, sajnos a buszon tovább fogyatkozott addig is alacsony létszámú csapatunk. Oscar Ackeström a bemelegítés elején jelezte, nem tudja vállalni a játékot sérülése miatt. Ráadásul reggelre további játékosokon látszódtak a betegség jelei. Viszont így is csak öt hátvédünk maradt. A két tapasztalt bekk, Tokaji és Durco mellett a három fiatal, Orbán, Jobb és Maklári. Úgy döntöttünk, a két rutinos védő közül az egyik mindig jégen lesz, melléjük cseréljük be a fiatalokat felváltva. Tokaji és Durco előtt le a kalappal, emberfelettit nyújtottak.

Ráadásul három centerünk maradt, mert annak érdekében, hogy három teljes sorral tudjunk játszani, Vaszjunyint szélsőként szerepeltettük a negyedik sorban, csakúgy, mint Fodor Szabolcsot. Ők mindig kaptak egy centert a többi sorból. Szerencsére jól működött a szerkezet, az első gólt éppen ők lőtték, Vas Márton volt a támadótrió harmadik tagja.

A mérkőzésre egyértelmű taktikával küldte ki csapatát a salzburgi edző: próbáljanak dominálni, és lőjenek mindenhonnan kapura. Ennek is köszönhető, hogy végül több mint hetven lövést kellett fognia Hetényi Zoltánnak, fantasztikus teljesítménye kellett a vasárnapi pontszerzéshez. Volt sok olyan lövés is, amely nem lövőhelyzetből született és nem a játékból adódott, de igazság szerint azért így is több helyzetük volt, mint nekünk. De nekünk is voltak lehetőségeink bőven. A harmadik harmadban 2-1-es vezetésünknél többször is eldönthettük volna a mérkőzést. Palkovics akkora vasat lőtt, hogy csengett a jégcsarnok, majd egy ajtó-ablak ziccert hagytunk kihasználatlanul.

Összességében nem lett volna igazságos, ha nyerünk, mert a Salzburg jobb volt, és ők is remekül dolgoztak. Mi mindent megtettünk, de a végén bejött Pierre Page taktikája, egy olyan lövésből egyenlítettek, ami minden volt, csak helyzet nem. Bement, és ez a lövés végül két pontot ért nekik, így az ő sok munkájuk is eredményt hozott.

A meccs végén és a hosszabbítás elején még kivédekeztünk egy emberhátrányt, és a büntetők során is volt esélyünk a másik pont megszerzésére. Ők kezdték a sorozatot, az első négy lövő kihagyta, így tőlünk Palkovics és Fekete is. Aztán a salzburgiak belőtték, de szerencsére Ladányi egyenlített, így ment tovább a büntetőzés. Vas Márton gyönyörű lövéssel a vasat találta el, a kapus már verve volt. Ezt még nem használta ki a Salzburg, de Ladányi kihagyott rávezetése után Duncan a második próbálkozását is gólra váltotta, így a tizedik büntető a második pont megszerzését jelentette számukra.

Hatalmas dicséret jár mindenkinek, olyan emberek is kiváló teljesítményt nyújtottak, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Nem kis fejtörést okoznak ezzel az edzőknek a jövőre nézve. Pénteken a Linz érkezik hozzánk, addig biztosan többen is visszatérnek, de két hiányzónk legalább lesz, mert Mihály Árpád eltiltása még nem jár le, és Horváth András könyöke sem jön rendbe addig. A többiek felépülésében bízunk. Bár kétféle vírus is végigmegy a társaságon, reméljük, nem szed újabb áldozatokat addig."

Thomas Koch, a salzburgiak csapatkapitánya egy szinte legyőzhetetlen kapusról beszélt a mérkőzés után klubja hivatalos honlapján. A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg.

"Nem valószínű, hogy valaha is játszottam volna ennyit az EBEL-ben, mint Salzburgban – mondta blogunknak kedd reggel Tokaji Viktor. – A probléma nem is az, hogy  nagyjából 35 percet voltam jégen, hanem hogy ez zsinórban a negyedik olyan mérkőzés volt, amikor harminc perc körül voltam bent. A Salzburg elleni hazai meccs, a Ljubljana, a Klagenfurt elleni találkozó is fontos volt, mindig hiányzott valaki hátulról. Ez hosszú távon abszolút nem megy, de megértem, hogy ez most extrém helyzet volt. Nem is tudom, ha Durcót nem igazoljuk le ilyen jó időben, hogy oldottuk volna meg ezt a néhány meccset. De már így is sok volt nekem, annyira, hogy a mérkőzés után be is lázasodtam, és még kedden sem tudok edzeni. Határozottan jelzett a szervezetem, hogy ez sok volt."

Mihály Árpád az automatikus két meccs mellé további két meccs kényszerpihenőt kapott az EBEL-től. Mihály Stefan Geier elleni ütközése nyomán kapott végleges kiállítást a Klagenfurt-meccsen. Az EBEL fegyelmi bizottsága megállapította, hogy Mihály mozdulatát követően Geier a jégre került, és eltört az orra. Mivel Mihály nem a faj és nyak területét támadta, hanem vállal ütközött az ellenfél mellkasának, ezért nem kapott súlyosabb büntetést, úgy, mint korábban David Rodman, aki 6, vagy Robert Lukas, aki 12 fordulót volt kénytelen kihagyni. Mihály a Linz elleni hazai, a bécsi és a zágrábi mérkőzést hagyja ki, október 24-én a Ljubljana fogadásakor térhet vissza. Az érvényben lévő szabályok szerint a négy mérkőzés volt a minimum, amit kaphatott.

73 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maximális tiszelete mindenkinek a salzburgi teljesítményért. Külön gratula Hetényinek az EBEL rekordért (68 Tommi szerint 73 védés)!
Tényleg hősies küzdelem volt salzburgban ,mindenki aki jégre lépett max.dicséret illet.Mihály megúszta ,a 4meccses eltiltás is legalább akkora csoda ,mint a Salzburgi pontszerzés.
Na ezért nem szabad ezeket a fiukat sose leirni,SOHA!!!
Hajrá Volán!!!
Lehet tudni, hogy mennyi bevétel jött össze pénteken a kolontáriaknak?
@JámborMalac: Engem is nagyon érdekelne!
Sajnos igaza van annak, aki azt mondja, hogy örülni kell a "csak" 4 meccses eltiltásnak, holott én is azt vallom, hogy ez az ütközés simán belefér egy jégkorong mérkőzésbe. Remélem Árpi a pihi után játékra kiéhezve és újra ponterősen tér majd vissza.

Sofi viszont megérdemelné, hogy ő legyen az elmúlt hónap játékosa. Szavazni akár 15 percenként lehet! Húzzunk bele, mert járt már 70 % körül is és most már 60 alatt jár, miközben nagyon beindultak a sógorok és a szlovének is. Tavaly is az utolsó napokban nyomtak minket le a szavazásban. (A Salzburgi meccs után sanszos, hogy ebben a hónapban meg Hete legyen jelölt, de ha megint csatárt jelölnének tőlünk az is jót jelentene).
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@DominiKing: Én nem győzöm tolni neki a szavazatokat, rajtam nem múlik!

Árpiért elég kár, de tán addigra összeszedi magát, felpörög és harapni fog újra, nameg azért az is sokat mondó adat, h a lehető legkevesebbet kapta ezzel a 4 meccsel, ebből is látszik, h a döntnökök szerint sem volt semmi mészárlás abban az ütközésben.
Árpi kapott 4 meccet az ako meg Martz-ot elintézte semmit. Kicsit fura, Én nem éreztem Árpi ütközését szándékosnak, többször visszanézve sem.

Viszont hetek óta nem tudok belépni a tippjátékba pedig a 6. forduló után még a 2. helyen álltam.
Van akinek sikerült belépni?

Sofi szerintem simán behúzza.
@sutyi2: Igen olvastam, hogy te is szíveden viseled a szavazást, de lehet, hogy még vannak akik nem értesültek róla. (Egyébként most intézem, hogy érdemeidre való tekintettel a "Sofiért és a hazért gyémántokkal ékesített, aranymedálokkal kiegészített, nagykeresztet" az országház kupolatermében adják majd át neked.)
Örülök a KAC, és a Red Bulls elleni 1-1 pontnak is. Csak tényleg amin kellene javítani: a ziccereket nem szabad kihagyni, és sajnos volt jó pár ilyen.
@DominiKing: Majd szólj, h mikor lesz az ünnepélyes kitüntetés-átadó ceremónia, akkor arra az egy-két órára leakaszkodok a honlapról, és mutteromat betanitom, h 15 percenként azért klikkeljen majd helyettem! :-D
Újabh hatalmas gratuláció a CSAPATNAK, külön kiemelve a 30 perc körüli jégidőt felmutató hátvédeket, és természetesen Hetényi "a Nagy Fal" Zolit!!!

Örülök, hogy Árpit nem meszelték el tizen-x meccsre, és bízom benne, hogy ha visszatér a régi Pirét látjuk majd csillogni a jégen!!!

Addig-is-és-mindig-HAJRÁ-VOLÁN!!!!!
@sutyi2: Csak egy Firefox kell, meg ez: reloadevery.mozdev.org/
És még aludni is lesz időd... ;)
jah, és természetesen Hajrá Volán!
@lakota: "Haggyámá'", ilyenekhez nem értek, de magadnak állítsd be mindenesetre! :-D
Nagy dolog a pontszerzés a döglött bikák ellen, ilyen játékkal és küzdéssel lehetnek még szép eredmények! Árpi eltiltásáról tényleg mindent elmond a "minimum eltiltás". Addig is eddzen, küzdjön, és akarjon újra meccselni!
HAJRÁ VOLÁÁN!
@sutyi2: Azért ne nagyon törd magad, nehogy posztumusz legyen az az érdemrend!
@DominiKing: Basszus, erre nem is gondoltam, kösz, h helyettem is aggódsz az egészségemért! Ezt a pénteki meccsen egy sörrel meghálálhatom Neked? :-D
Csak azt magyarázza már meg valaki, hogy Árpi miért kapta a +2 két meccset?? OK, a véglegesért járt 2, de a másik kettö honnan jön, föleg ha nem a másik játékos fejét támadta?!

És tényleg, mi a helyzet a Martz elleni ütközéssel? Ilyenkor nem szokott a csapatvezetés reklamáni a fegyelmi bizottságnál?
@canuck: Mihály ügyét meg tudom magyarázni. Az EBEL-fegyelmi szabályokban minden egyes szabálytalanságfajtánál le van írva, hogy kiállítás esetén milyen eltiltást vonz. Külön bontva is szerepel, ha sérülést okoz és ha sérülést nem okoz. Mivel Pire sérülést okozott, ezért 4 és 16 meccs között adhattak volna azért a szabálytalanságért, amit a bíró megítélt. A bíró ítéletét nem írhatják felül utólag, ezért a minimumot adták. Nem mondom, hogy teljesen igazságos, de így néz ki, ha működik egy rendszer, és nincs kivételezés. Az egyik osztrák válogatott hős szó nélkül megkapta a 12 meccsét a múlt héten.
@F. Kapus: el kelett volna tiltani a kemeny fehervari jeget 12 meccsre, mi a feneert ilyen kurva kemeny???? ja es a gravitacio is erdemel egy kis ejnyebejnyet szvsz :P
@F. Kapus: fejjebb én is említettem, h tudtommal 4 meccs a legkevesebb az ő esetében, úgyhogy ha azt vesszük, utólag a döntéshozók "beismerték", h nem volt ez mészárlás...
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Pirét pedig mindenképp átnevelő táborba küldeni, hogy találja meg a hibáját :).
@sutyi2: Sajnos pénteken a képernyő előtt szurkolok csak, ráadásul nem sör, hanem light-cola mámorban fetrengve. :-)
@F. Kapus: köszi az infót. Hát lehet vitatkozni a rendszeren, föleg, hogy a bíró szvsz túl kemény döntését már nem lehet megváltoztatni.
Ha Robert Lukas eltíltásáról beszélsz, akkor a két esetnek semmi köze egymáshoz.
Lukas levadászta Gratton fejét az ütövel kb 30mp-el Gratton gólja és a sípszó után úgy, hogy Gratton semmire ilyesmire nem számított, mert állt a játék.
Láttam a dolgot, tényleg csúnya volt, de tényleg nem sajnáltam Gratton-t...:D
@canuck: Persze hogy semmi köze egymáshoz a két esetnek, arra írtam, hogy alkalmazzák a szabályokat. Én sem sajnáltam sem Grattont, sem Lukast. Amúgy vállon ütötte, csak onnan felcsúszott a bot.
@durex26: taboarra nincs szukseg. arra itt ez a forum, es a csodalatos hozzaszolasok. csak remelni tudom, h nem olvassa ami itt megy neha...
@F. Kapus: Jól értem, hogy ha a bíró VK-t ad, a ligának el KELL tiltania a játékost x meccsre? Tehát az eltiltás kvázi automatikusan jár a VK-val, csak a mértékéről dönt a liga.
@F. Kapus: értem, értem, csak bosszant az ügy Pirével. Szerintem végre hajtott rendesen, és az ütközés is azért volt, hogy jelezze a jelenlétét a jégen az ellenfélnek és talán kicsit az edzöknek is.

Na mindegy, ez már csak ilyen. Viszont ha fél lábon ilyen meccset tudunk idegenben hozni, akkor szerintem többé nincs kifogás, hogy mennyivel gyengébb a mi játékosállományunk. Ha a fiatal hátvédek megszerzik a rutint, szerintem jóval stabilabban állunk és kevesebb gólt kapunk majd. Remélem Durco-tól + az "öregektöl" sokat el tudnak lesni. Nekem személy szerint egyenlöre bejön az edzö és meglesz az a rájátszás!
@advocatusdiaboli: VK-nál minimálisan 2 meccs jár, miként Magyarországon is. A fegyelmi bizottság dönt, hogy lesz-e további szankció, miként Magyarországon is. Csak az EBEL-ben van egy büntetéskatalógus, ahol rögzített, mire mit lehet adni. Mihály szabálytalanságára 2-8 meccset lehetett volna adni, ha nincs sérülés, mivel volt sérülés, 4-16 volt a büntetési tétel.
@F. Kapus: Na de az az osztrák válogatott hős a botját ügyesebben használta mint Luke skywalker a fénykardját:-)hisz neki csak Vader kezét sikerült elvágnia (ej ej ez az apakomplexus ) addig az osztrák hős majdnem megkurtitotta egy fejjel az amúgy sem NBa méretekkel rendelkező Rottert.Mihály minimumot kapott és ez ismerve az ebel itészeket ,nagy malac.
Pire a Ljubljana ellen mesterhármassal tér vissza, akkor ki fizet nekem egy sört? A negyediket Sofi lövi. :D
@F. Kapus: Köszi,akkor egyféleképp gondoljuk...:)
@Vincenzo90: Én hajlandó vagyok gólonként egy sört állni ;)
@Vincenzo90: Ha ez az ára annak, hogy magára találjon akkor állom
@advocatusdiaboli: @benö51:

Ejha, és semmi ellenszolgáltatás tévedés esetén? XD
Hol lehet szavazni Sofira?
Hol lehet szavazni Sofira?
@Vincenzo90: továbbra is állom, hogy Pire góljai után vendégem vagy egy sörre gólonként! Ha nem lő gólt, akkor te fizetsz nekem egy...ööö...megvan!!!... RedBull-t!!! :D
@Vincenzo90: Ha meglesz a 3 golja,egy láda sört fizetek,ha egyet se lö akkor is kapsz egy sört:))
De inkább a láda sört fizetném szivesebben!!!
@lakota: oké, befrissiti az oldalt 15 percenként, de hogyan tovább? Ez nem szavaz helyettem, azt nekem kell megtenni. Vagy valamit nagyon nem vágok...Köszi előre is.
@Vincenzo90: @advocatusdiaboli: @benö51: Mindannyian tévedtek, Pire 4 gólt fog lőni, csak az ötödiket lövi Sofi :)
@kapusLaci: Vincenzo baratomat lejegeltek itt a forumon, ha jol ertettem leugatott valakit aki romannak nevezte a brassoi csapatot es hat nem jott ki jol a bulibol. Szal most buntetopadon ul a fiatalember :D
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Ha leugatta volna azt, aki románozott, semmit nem kapott volna. Mielőtt dezinformálsz, tájékozódj.
@F. Kapus: Hat amennyire tudtam rekonstrualtam meg az este, most ujra atolvastam. Latni Eliast amint leromanozza a Brasso csapatat, gabrielit amint ezert leoltja. Eliast amint Terry Balckezni kezd, aztan Fugeute eloveszi a jol bevalat taposozast, aztan mar a Vincenzot teremti le. Termeszetesen mar Vincenzo hsze torolve.

Este meg kaptam uzenetet Vincenzotol h valaki leromanozta a Brasso csapatat o meg megmondta a velemenyet.

Nem vagyok nagy FBI ugynok de en ebbol azt raktam ossze, h PEliasnak megmondta h mit gondol a (szerintem is nem kicsit serto) Brasso mint roman csapat szokapcsolatrol.

Ha tevedtem, mea culpa, nem akarok en szart kavarni 1altalan :)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Fugeute frusztrációja érthető, ez már csak így lesz ebben a szezonban.
@csatoimi: hat szamomra semmifele fusztracio nem ertheto. kicsit most szarul jottem ki ebbol, olyansmibe kavarodtam amihez igazabol nem sok kozom volt, de hat ilyen az elet. Vincenzot a 7vegen ismertem meg, kivittem Fradi meccsre h ne kelljen BKVval szenvednie, normalis, kedves, rendes fiatal sracnak tunt, es bar nem tudom h mi volt az a hsz ami torolve lett, ha olyannak talalom en fogom elsokorben lebaszni erte :) Azt mar megirtam neki, h itt a forumon ugatni nem szabad, okosan szepen kell leoltani az emebereket, meghozza ugy, hogy a leoltott a vegen megkoszonje :) Csak hat ez keveseknek megy, de nap mint nap tanulunk peadakepunktol, Fkapustol. Ennek o a mestere :P
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Csak mert ennyire foglalkoztat, azért kapott egy napot V90, mert patkány nemzetnek nevezte a románt. A provokatőr egy hetet kapott. Remélem, túl tudunk lépni a problémán.
@F. Kapus: Koszonom szepen a tajekoztatast. 1 nap? Jolvan, vihar a biliben. Tenyleg bocs :)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: "A provokatőr egy hetet kapott."
megyek futni, most :D
szegény Vincenzo90 még nem jött rá, hogy igazságot mondani nem feltétlenül szerencsés dolog.
@csatoimi: te mar csak tudod...tapasztalatbol
tenyleg,nem tudod mi van Pirevel?ebben a kerdesben te rendelkezel a legmegbizhatobb infokkal.Csak erdekel miert nem porog hasonloan mint tavaly.
@B-mac: eleg kevesen porognek egyelore hasonloan mint tavaly. de szerintem pire az utolso 2 meccsen jol ment. majd az eltiltas utan meglatjuk h porog e vagy sem...
@B-mac: hi, nincsen kondija, mert nem pihen eleget. Csajozás, buli. Profi szinten jégkorongozni így nehéz!

Üdv.

G
Tokit muszáj megszakítani? Mért nem játszik fel Ondrejcik a farmból? Netán egyáltalán nem nevezték az EBEL-be? Tudja valaki?
@laszla: Ezt hogy érted, h megszakítani?
http://www.erstebankliga.at/de/news/detail/2010/10/12/arpad_mihaly_4_spiele_gesperrt!_/YXJyU2F2ZVtBcnRpY2xlSURdPTU4NTY==

Ergo igazam volt... :-D
@vivacuba: nem pletykakra gondoltam,ezert is kerdeztem Imit.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: valahogy a pontok azert hianyoznak tole.hozzateszem,en csak a tv-s meccsekre es stat.-ra hivatkozok.itt ennyi jut:)
@B-mac: messze meg a vege, es nekem a remenyhal a kedvenc allatom. egyelore azt latjuk h beindult, most leallitottak ugy is, ki kell varni a veget na.
de az a jo, h most 3 hetig buzlizhat vivacuba-val :D
@B-mac: milyen pletyka?? Miért, van kondija? Miket botorkál a jégen? A sok eladott korongja? Rossz nézni. A 3. harmadban általában 20 mp jégidő után már ütni sem tud annyira fáradt. Végülis mindegy. Profi sportoló, a fizetése se aprópénz, ha nem tartana a vállogatottba Öreg Csicsó kirúgta volna már.
@vivacuba: Jelezném, hogy 3 pontjával Árpi a 8. a csapaton belűl a 26-ból, úgy, hogy egyel kevesebb meccset játszott. Egyáltalán nem lóg ki, a legtöbb csatárt előzi bőven. Természetesen többet várunk tőle, de a rossz formájában is jobban teljesít, mint pl Fekete, vagy éppen Süti, akinek teechnikája és tudása alapján szintén húzóembernek kéne lenni.
@vivacuba: irtam,hogy sajnos nem latom jatszani,csak tv-s meccsen.ennyibol meg nem lehet megitelni.mindenesetre,ha igazad van,akkor az nagy gaz.
@Vincenzo90: en nem vagyok a kuldozgetes hive,de Fekete sajna sovanynak tunik ebbe a ligaba.O azert kapott jegidot es tarsakat is,nem 4.soros volt.ahhoz kepest...
@sutyi2: Nekem nyilván megy folyton cégnél is, otthon is. Nem ördöngösség, ha jól számolom 2 katt és egy újraindítás. Ha még nincs fent a tűzróka, akkor mondjuk ~6 katt.
@zsolkov:Az első negyed órás frissítésnél megkérdezi, hogy el akarod-e küldeni újra az adatokat (azaz a szavazatodat) minden frissítésnél. Ha leokézod, onnantól csak annyi a dolgod, h nem zárd be azt a lapot és negyed óránként megy a voks! :)
süti beállítások módosítása