HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Prakab Gábor váltja Hakan Nygrent

2010.10.11. 15:44 Hblog

A Brassótól elszenvedett hazai vereség után az FTC-Orangeways menesztette svéd edzőjét, így a szezon első edzőváltása a zöld-fehér csapatnál zajlott le. A felnőtteknél is a klubhoz nyáron érkezett erdélyi szakember folytatja a szakmai munkát. Prakab Gábor eddig a serdülő és az ifjúsági játékosokkal foglalkozott. Ahogy a hivatalos honlap írja, korábban "többször is volt vezetőedző Csíkszeredában, ahol az SC és a rövid életű HC csapatánál is dolgozott, az elmúlt években a csíkszeredai sportiskola csapatainál tevékenykedett". A Ferencváros 12 mérkőzéséből 5-öt nyert meg, jelenleg 6. a tabellán. Az előtte álló 5 csapat elleni 7 mérkőzéséből mindössze 1-et zárt győzelemmel.

91 komment

Címkék: ftc prakab nygren

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert Prakap Gabinak!!!
csak jobban ossze kell rakni ezt a csapatot en kedveltem az oreg swedet hajra fradi
A sportclub-bol mar csinalt bajnokot, majd meglassuk, hogy mire megy az FTC-nel...
"Sportclub" akart lenni
NA HAJRA FRADI!

PS1: ezutan mar tenyleg csak a Fapalotaban levo hidegre lehet majd fogni ha baj van. de ne legyen!
PS2: szegeny Hakan most mennyire utalhatja Polcot :P
A vezetőség tudja mit csinál ,és a mesternek flying home,nemúgy szerepelt a csapat mint ahogy a nagy nagy nyári igazolás hullám után elvárták.Megjegyzem nem az alapszakaszt kell megnyerni ,elég bent lenni a legjobb 8 ban,a vége a lényeg.Európában a top ligák közül talán csak a svájciaknál nyerte meg a bajnokságot az alapszakasz győztes.( ebelben is alapszakasz győztes graz kipotty 8.medvescsak ellenében,del ben vastagon alapszakasz győztes eisbaren már az elődöntőben kiesett, a végső győztes alapszakasz 4.hannover lett,Finneknél is alapszakasz 6.lett a bajnok,....)mintha a mol ligát sem az alapszaksz győztes nyerte volna,bár ott a lebonyolítás kissé érdekesre, igazi magyarosra sikeredett.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Polc a liga legjobb kapusa, ő már a Volánnál is "cserélt" edzőt.
@csatoimi: ot is te hoztad ide mi? mar megint te vagy a hibas! ;)
Az edzőt mindig könnyebb lecserélni, mint a csapatot.
Nemtom mit vártak a Fradinál,a keretük azért nem annyira erős, hogy végigverjék a komplett Mol Ligát...
@Theutus: Azért valld be hogy te is többet vártál ettől a névsortól! Jó, én sem azt vártam hogy pont minket fognak megverni :) de nem ez a lényeg. Az hogy a tabellán előttük lévőkkel vívott csatákból csak egyet tudtak hozni az tényleg nagyon csúnya, és lefelé lógnak ki az élcsapatok közül. Szal én már vártam a bejelentést.
összeszedett zsoldoscsapat. nincs bennük a meghalni a zöld-fehér színekért effektus...kár érte, főleg a szurkolóiknak lehet nagy csalódás
@csatoimi: Sevela a liga legjobb kapusa izé :)

Az edzőváltás nem nagy szenzáció, várható volt, hogy nem nézik a Fradinál tétlenül, hogy nincs elmozdulás a jelenlegi (és az ezzel azonos 2 hónappal ezelőtti) pontról. A gond csak az, hogy a keret ugyanaz, ami azért lényegesen többet tud a jelenlegi eredményeknél, még ha nem verik végig a Ligát. Meglátjuk...
@SC4ever: Be ne írd Kozuchot. :D Ja, vagy Gellért! Sene.
@check: megmondtad ám, te megmondó ember:)
@kiralyfi: kikérem Rock me Amadeus nevében ezt a bejegyzést. :D
@BÖFFÖCSKE: Ez a nicknév nagyon ott van..:D :D Igen én is emlékszem rá, még akkor volt az SC edzője, mikor létezett a Pannónia Liga.

@Theutus: A liga végigverését senki sem várta, pont mondtam a múltkor hogy nem most kell agyonnyerni magunkat, hanem akkor amikor igazán szükséges -lásd Kangyalékat legutóbb a DAB ellenében.

@kiralyfi: Ez a zsoldos-jelenség tökéletesen igaz, a régóta itt lévők közül többen sokkal többet nyújtottak idáig, mint az újak, akik közül valljuk be senki sem igazán meggyőző. Peterdinek és Borsosnak maximum felvillanásai vannak, Kiss erős kezdés után visszaesett, Majoross meg egyértelmű csalódás. Az ukránokról nem is beszélve. Borbáson se látom hogy túlzottan megszakadna a sikerért. Lindström meg elég gyenge kapus. Talán Eade az egyedüli, akivel elégedett vagyok az újak közül.
Sok sikert, remélem sikerül összekapni a csapatot.
@prozak01: ...a nickem nem a bofizesbol jon, hanem a kedvenc etelembol, a francia salatabol, vagy, ahogy nalunk fele mondjak "böff" :))
@kiralyfi: megdöbbennél, ha tudnád, hogy nekem milyen nehéz csalódást okozni. már.
@BÖFFÖCSKE: na de csak nem véletlenül nevezitek a salátát böffnek! :D
@prozak01: nem veletlenul, de nem azert amiert te gondolod ;) szálát dö böff :P
Az újakról én is pár szót...
Nekem Peterdivel semmi bajom,ő oda teszi magát,ahogy Borsos és Borbás is szerintem!Borsos nem volt húzóember a DAB-nál sem,itt sem az,de szorgosan gyűjti a pontokat,és Borbásról is ez a véleményem csak eggyel magasabb kategória!A két ukránt feleslegesnek érzem,Schellin két meccsen szerzett majdnem annyi pontot mint ők ketten összesen amatőrként!Mamics nem rossz,de el tudnék helyette komolyabb légióst is képzelni,egyedül Eade aki jó külföldi!Bontovics és Kiss régi fradisták,nem tekintem őket zsoldosnak!Horváthot teljesen felesleges volt idehozni,mint ahogy eddig Gallót is!Dancsfalvit a végére hagytam,ő nagyon küzd,és hasznos játékos szerintem!
Ja és Beaut hozzuk vissza,az új edzőnek meg sok sikert,hajrá Fradi!!!
@aknakereső: ja még Majorosst kihagytam...lehet nem is véletlenül,kb ennyi vizet zavart eddig itt!
Ott folytatjuk ahol tavaly abba hagytuk.Havonta edző csere.
@aknakereső: Galló ügyében egyetértek, többet vártam tőle. McLaughlint meg tényleg vissza kéne hozni.

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: :DD
Hát ez akárhogy is forgatom, nagyon furcsa - ilyen rövid idő alatt még semmiféle érdemi munkát nem végezhetett a svéd edző - ha ez szakmai döntés volt, akkor 1969-ben én jártam a Holdon....
A Ferencváros erősebb lett, de egyetértek azokkal, akik azért még ettől nem várták, hogy végigveri a MOL ligát.
Vegyük csak a Volánt - hogy kezdett az EBEL-ben? - máris ki kellene rúgni Weinstockot? - hiszen jóformán még csak most ismerkedik a fiúkkal, szellemi képességeik csak lassan tárulnak fel - ráadásul két tucat emberről van szó - ehhez mindenképpen idő kell.
Ha a cserétől jobb lesz a Fradi (amit kötve hiszek)akkor én leszek az első aki mea culpázni fog....
@moonk: Tavaly teljesen más volt a szituáció az edzőcserék körül.
Ha pedig nem megy a csapatnak (mert valamiért nem megy...), akkor lépni kell.
Gratulalunk.
"Prakab ugy erzi h eljott az ido h beugorjon"
sok Sikert a bajnok Fradinak:))=))
@KrisztiFTC: Szerinted ötven nap elég egy zsoldos csapatot össze rakni?Itt mindenki türelmetlen.
@moonk: Szerintem 50 nap alatt valami fejlődést látni kéne ekkora "szaktekintéllyel",vagy nincs igazam?
@moonk: A zsoldos mindent megtesz a pénzéért? Vagy mégsem?
Persze, a pénztárcát nem lehet felcserélni a szívre.
De "lehet", hogy a vezetőség jobban látja, hogy mennyire volt hatékony az elmúlt 50 nap.
@Zsootika: Éna következőt vártam:
az első két helyezett a Szereda és a Dab lesz az alapszakaszban
a Miskolc-Vasas-Brassó-Fradi pedig csatázik a 3-6. helyezésért
@prozak01: kíváncsi lennék rá, hogy hol tartana a Fradi Peterdi, Borsos és Kocka "felvillanásai" nélkül...
illetve nem is vagyok rá kíváncsi, mert tudom:
pontosan ott, ahol tavaly
egyébként Pedrónak és Tikának kell az olyan társ, aki kiszolgálja őket forintos korongokkal
Kockát nem láttam sűrűn játszani, de pl. ellenünk kifejezetten a csapat egyik legjobbja volt, sokat korcsolyázott, küzdött, stb.
igaz, ő meg a szurkolóknak nem kell
pedig a pontlistát és a mutatott játékát nézve szükségetek lenne rá
szóval eléggé kiegyensúlyozott lett a Mol liga, a pillanatnyi forma és hozzáállás dönti el, hogy milyen eredmények születnek az első hat között
illetve, mint látjátok a Steli és a Farm is képes közben borítani a papírformát
a Miskolnak egyébként jobbak a légiósai és az alapjátékosai úgy néz ki, hogy képesek legalább az eredmény tartására, a kanadaiak hatására jelentősen javult Saluga és Sijka teljesítménye is
a Vasas már most sem rossz és még 3 légióst tud vásárolni, amit meg is fog tenni a PO-ra szerintem
a Brassónak van egy nagyon jó kapusa - aki mindenképpen a Liga legjobbjai között van és egy nagyon jó légiósa Filip személyében, a többiekről nem írnék, mivel egyszer láttam őket játszani
de náluk is nagy változások voltak és eléggé rapszodikusan teljesítenek
szóval szerintem a hatodik hely önmagában nem probléma, a mutatott játékot kevéssé ismerem, mivel nem látogatom a Fradi meccseit
@check: kötözködök, kötözködök, de majd rád ugrasztom foma elvtársat:)
Ahogy hozták, úgy küldték el... a fradi vezetősége sem akkor, sem most nem tudja mit akat. Kapkodás az egész....
@Theutus: Az helytelen! Tessék látogatni!:))
@aknakereső:Én is ezt látom, azzal a különbséggel, hogy a két ukrán helyett már most be kellene húzni két juniort a harcosabbik fajtából. Hegylakónak más problémái voltak, nem a játék...
@Theutus: Kocka nem kell pár szurkernek, nem hinném, hogy "statisztikailag kimutatható" arányban lennének, bár hangosak. A Fradiból még a kapus is nagyon jó volt ellenünk, amennyire meg tudom ítélni. Saluga nagyon jó játékos a kanadaiak nélkül is. A többiben - a lényegben - egyetértünk! :)
@Theutus: tavaly ennél egy fokkal azért eredményesebbek voltunk ilyentájt -lásd a Szereda elleni 3-0-át ill. 2-1-et valamint az akkor még Starsként szereplő Vasas elleni 5-4-et.

@moonk: Miskolcon sikerült 50 nap alatt csapatot csinálni például, pedig ott se mindenki helyi.

@KrisztiFTC: Mindent megtesz? Elviekben..A rossz zsoldosra kapásból ott van példaként Hüffner, bár én örülök hogy elment mert sose tudtam megbarátkozni a jelenlétével, különösen azután hogy még lilaként kimutogatott Erzsébeten a kupameccsen.
@budapestijeti: amikor megnyertük a Fradi ellen először a bajnokságot a BS-ben - tudod a Cajás különszám - a csarnokból kifelé jövet egy tekintélyesebb méretű kő landolt a fejemtől nem túl messzire az épület oldalán, továbbá rendesen dobálták a szurkolói buszt is mindenféle tárggyal
akkor megfogadtam, hogy többet nem kérek a Fradi szurkolóinak a kultúrájából
és ami azt illeti azóta sem győztetek meg róla, hogy érdemes leereszkedni a szintetekre és meccsre látogatni Erzsébetre (természetesen akinek nem inge, ne vegye magára, de nem tudok elvonatkoztatni bizonyos emberektől)
az még csak a nevetséges kategóriába tartozik, amikor a Fradista hőzöngő a hazai meccs után ékes tájszólással levidékibunkózik és a Budapest tábláról magyaráz valami ökörséget, de nem szeretném kipróbálni azt, hogy odafenn inzultálnak
nem azért mert félek, de általában a lányaimmal járok meccsre
szóval kösz, még mindig nem
ha eltelik pár év fradista késelés és verekedés, törés-zúzás nélkül, akkor talán majd megpróbálkozom vele
@prozak01: meggyőződésem, hogy a Miskolcnak erősebb a jelenlegi játékos állománya, mint a tietek
többek között ezért is eredményesebbek
@Theutus: Amennyire a vidéki bunkózás nevetséges, annyira ugyanaz a "minden fradista vadállat"-típusú általánosítás.
@prozak01: nem általánosítottam, írtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára
Amúgy meg milyen késelésről beszélsz, mert ez nekem új. A 90-es évek óta járok hokimeccsre, és nem emlékszem arra hogy késelés lett volna.
@Theutus: a Miskolc légiósait össze sem lehet tenni a Fradiéval, ez csinálja a különbséget a két csapat között.
Azért nehogy már a Miskolc magyarjai jobbak legyenek a mieinknél...
@tolsztoj: senki nem varta h vegigverjuk a MOL Ligat. De latvanyosan nincs rendben valami. Tul jo jatekosok ezek a fiuk, hogy ilyen semmi sehol jatekot nyujtsanak. Es ezt mindenki tudja.
Ja es Galloval szerintem egy baj van csak, h MEG nem mer ugy odallni a nagyokhoz ahogy azt a hoki megkoveteli. De szerintem siman bele fog razodni.
azért úgy látom, hogy a dögkeselyűk egyre közelebb köröznek :D
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: De azért azt is vegyük figyelembe,hogy ha prakab fele ennyi pénzért ugynilyen sikeres lessz jelzem ugyanennyire fog menni a csapatnak akkor a fradinak már az is fél siker.
@székely hokis: hat en nem ertek veled 1et. alapbol az ugyanilyen sikeres szokapcsolat santit ;) es sztem nem azert kuldtek el mert 2x anyitt kostalt mint a Prakab.
En megelolegezem Gabornak a bizalmat hisz SZEKELY ;)
@Theutus: naaaaaaaaaa. ez a videki bunkozasrol eszembe jut egy nemreg halott felvetelen az ez budapest ez budapest rigmus. akkor hogy is van ez?

Volanos ismerosom rendszeresen kijar Erzsebetre, Volan meccsen az egesz csalad diszvolanban volt. Mivel nem volt vendegszektor, siman a vereskezu Fradi drukkerek kozul buzditottak kedvenc csapatukat. Brasso meccsen a hatam mogott hangzott fel 2 felhaborodott izes szekely hang uvoltve a bironak h necsaljteeeenecsalj mikor kialitottak egy Brasssoit. Ok is kozottunk ultek/alltak/szurkoltak.

Es ezzel nem azt akarom mondani h nem megy a szajkarate, hogy neha en is nem morgok mikor be kell fogjam neha a gyerek fulet, de ugyanez megtortent mar Fehervaron es Ujvarosban is.
@Theutus: fájdalom, ez ügyben nem tudok fejleményekről beszámolni. a vendégbejáratnál farkas caja várja a betérőket ütővel a kezében, persze csak azokat, akiket a parkolótól az ajtóig nem rugdostak össze:(
amúgy ez az ot tartanánk, ahol tavaly vicces dolog. tavaly több jó meccsünk volt 12 forduló után.

@miki78: gondolom ezt fehérvárról, egy meccset sem látva könnyebb megítélni. csak az a baj, hogy a csapat egyre kilátástalanabbul játszik, és egy valóban értékelhető, a fejlemények tükrében értékes győzelmet aratott, az első meccsen. az öreg pedig szemmel láthatóan semmiféle impulzust nem tudott adni a csapatnak.

amúgy rejtély az az érvelés, hogy nem most kell jól játszani, hanem majd a rájátszásban. hagyjuk már ezt a hülyeséget, ez nem az nhl. még a dózsa is selejtezőt fog játszani. nem a stanley a cél, hanem, hogy nőjön a nézőszám, jó meccsek legyenek.
Egy ember van a FRADIBAN aki "szereti és élvezi" a játékot.Schellin Linus,ilyenböl kéne még 10.A hozzá értö vezetöség már három hete kiakarta rugni.Ja mind ezt 0-forint ért.
@peterszky: dehulyevagyok! igazad van! NE gyertek tenyleg ne, multkor is lattam ahogy a sarokban egy kis szoke kislanyt zabaltak az ultrak!!!

Udv Dr.Akula
Ahogy drága apám mondani szokta:
- Mindennek eljön az ideje mint ősszel a gyapjúkalapnak!
Mikor kellene edzőt váltani? A szezon végén, a 6-8. hely valamelyikén?
Jó ember a svéd apó, de ide nem Ő kell!
Tavaly a MOL Liga döntője előtt 2 nappal 3 csapat volt esélyes a győzelemre. A 4. nyert!
Messze még a vég...
Hagyjuk már ezt a közhiedelmet, hogy mi mindenkit rettegésben tartunk. Miért kell minden egyes témában ennek felcsendülnie?
Végtelenül unalmas.

Prakab, ha emlékeim nem csalnak, elég megosztó személyiség volt Erdélyben. Én bízom benne, hogy egy erőskezű, üvöltözős edzőt ismerhetünk meg benne közelebbről és hogy végre össze tudja szedni a srácokat.

És csak, mert "kevesen vagyunk, de hangosak"; kocka az elmúlt 4 meccsen, mintha a pályán sem lett volna. Nem szurkoltam ezért, de a tényekhez ez is hozzá tartozik.

Hüffner. Neki sem felejtettünk el semmit, ezért is örülök, hogy eltakarodott.

Ma pedig nyerni kell!
@KrisztiFTC: ... Prakab mint üvöltözős edző, ezt nem tudom elképzelni.
Viszont a MOL Liga játékosainak az ismerete, már az Ő malmára hajtja a vizet. S lehet, hogy kezdésnek ez is elég lesz.... S a playoff-ig meg eldől, hogy ki tud meghalni a zöld-fehér szinekért.
@Tsoma: Nem ismerem, de a Fradi kispadjára ilyen edzőt tudok elképzelni.
Persze, ha buksit simogatva, suttogva is nyerünk, akkor tökéletesen meg leszek elégedve. :-)
@KrisztiFTC: Ezt amúgy én se értettem hogy miképpen jött ehhez a hírhez a Fradi-szurkolók ilyenek meg olyanok típusú téma, de egyeseknek úgy fest még 15 év után sem múlt el a Caja-komplexusuk, amely már nagyon unalmas.
@prozak01: caját havonta min. egyszer be kell tolni. sőt, a bevállalósabbak azt is leírják, hogy akkor utálták meg végleg a Fradit, és soha többé nem szeretnének Fradi meccsre menni. aki pedig ezt nem érti meg az érzéketlen baromállat. és huligán is! és a végére olyan szurkolókat kívánnak a csapatnak, amilyet igazából megérdemelnének.

ha még hozzátoldok pár sort elküldöm a modoros blognak "a vidéki Fradi fóbiás jégkorong szurkoló sirámai címmel"
@szorgalmas: Ne TETÉzd, barátom, ne TETÉzd! :-)
@KrisztiFTC: @szorgalmas: Valóban ne, mert fordul a KOCKA! :)
@KrisztiFTC: te biztos az a nagyhangú lány vagy a korlát mellett. mikor jöttök már rá, hogy amíg így viselkedtek, addig a dab szurkolók, és a családok nem fognak Fradi jégkorongra járni? hm?

jó, a családok most is járnak, elég sok gyerek van kint meccseken, de a dab szurkolókra miattatok nem számíthatunk:(
@szorgalmas: Valószínű, hogy ez én lennék, mert a nők nem mernek meccsre jönni, kevesen vagyunk. :-(((
Csak pokróccal, meg meleg teával. És valamelyik még külön teherbe is esik, csakhogy így nagyobb biztonságban érezze magát köztünk.:-(

De hogy ne csak off legyen: ma 4-1-re nyerünk. :-)
@szorgalmas: en mindig legalabb 10m tavolsagra allok attol a nagyhangu lanytol... a multkor is beijedtem tole mikor megfegyelmezte a plexirazot... :P
@KrisztiFTC: "És valamelyik még külön teherbe is esik, csakhogy így nagyobb biztonságban érezze magát köztünk.:-("

ócska egy trükk, de ezeket legalább senki nem rúgja hasba. bezzeg az összes többit...:(
@szorgalmas: Na de ez már klinikai eset szerintem, aki 15 év után is még mindig ezzel jön, meg a mi szintünkre való leereszkedéshez hasonló dumákkal.. Persze azt elfelejtik ilyenkor hogy az vajon mennyire volt elegáns, mikor rá egy évre a Dunaferr-sztárok nem bírtak a 16 éves Szuper Levivel, és mi lettünk a bajnokok, akkor meg Kercsó cirkuszolt egy fél oldalt a másnapi újságban hogy ő lemond, mert házibajnokságot rendeznek a Fradinak meg hasonlók.

@KrisztiFTC: A 4-1 kapcsán a próféta szóljon belőled! :))
Javaslom elolvasni az előzményeket, és akkor talán kiderül, hogy senki nem jön ezzel, Theutus egy egyszerű felvetésre reagált. Ki is a klinikai eset? xD
Ha valaki netan tudja hogy Prakab mely idaszakba edzette a rovid eletu HC-t az irjon...?
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Gabor s a bizalom. Ő s a székely ember nagyban különbözik! Majd lesz elegetek belőle... Erdélybe már kiviselte magát!! Mindenkivel szemben bemutatkozott (pl. a polgármester is védte s neki köszönhette, hogy vissza vették, miután a szülők kérésére leváltották. S aztán gondolt egyet, s irány ki a Frdihoz...) Nekem már nagyon elegem van belőle s a kedvenceiből!!! Nem is tudom, hogy miért pazarolok időt, hogy itt irogassak...:)
@vaze: Akkor olvasd el te is alaposabban. Felvetette neki valaki viccesen hogy tessék Fradi-meccset látogatni, erre jött a szokásos Cajás szólamokkal meg hogy a Fradi-szurkolók milyen csúnyák, stb.
És ha már eléggé elolvastad, akkor talán le is zárhatjuk ezt a témát.
@prozak01: én lovagolok rajta roppant szórakoztatóan immáron egy fél napja, valóban! xD
@Ordzo: Őszintén mondom, nem ismerjük. Ráadásul Erdélyből is kettős hangokat hallunk. Van, aki szerint remek (szak)ember, van, aki szerint nem.
Én azért bízom benne, hogy jót tesz a váltás.
@F. Kapus: Már megint? Pedig már azt akartam javasolni, vegyétek le az áthúzott 45-ös számot! Szerintem Kiss az egyik leghajtósabb emberünk, most kell összefogni a csapatot, nem régi ügyekkel foglalkozni...
@prozak01: nem azt mondta, hogy csúnyák, hanem taplók, ami valljuk be bizonyos ordibáló egyedekre igaz is! :))) Azért lejöhetnél néha, vazze...

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.12. 20:16:20

@budapestijeti: az ordibáló egyedek a legjobbak:)

a távolból is hajrá zöldek! a mostani eredmény maradhat is akár.

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.12. 20:17:34

a mostani nem:(
@budapestijeti: Csak ne a bagoly mondja veréb esete állna fent, még el is fogadná az ember, de néha véletlenül belenézek a DAB Online közvetítésbe, mintha különbek lennének... :)

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.12. 20:53:35

@peterszky: kétszer annyi kiállítás. biztos kétszer olyan lassúak vagyunk:(
@szorgalmas: Nincs vita, pont az erre jellemző faltokat követtük el! :)
@peterszky: Egy család vagyunk, kis veszekedés, nagy barátság!
@szorgalmas: a szerződtetésről vannak infóim... amúgy 1 meccseteket láttam, de az infók ettől függetlenek.
süti beállítások módosítása