HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Néhányan még adósak a jó teljesítménnyel

2010.09.28. 12:27 F. Kapus

"A rossz hangulatú nagy megbeszélések általában meghozzák az eredményt a csapat életében, de minél több ilyenre kerül sor, annál kevésbé hatásos a  módszer – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Nem szabad, hogy sok ilyenre adjunk okot, mert ez elviheti a figyelmet a lényegről." Linzben büntetőkkel nyert a csapat 4-3-ra, így több mint másfél éves sorozat szakadt meg. Ennyi ideje nem hozott EBEL-alapszakasz meccset Ausztriában a magyar bajnok.

"Az egész csapat dicséretet érdemel, jól küzdött mindenki, jó teljesítményt nyújtottak a fiúk. Az első sor tagjai és Hetényi Zoltán kapusként még egy szinttel jobb volt, mint a többiek. Olyan mérkőzést játszottunk, amilyet vártunk, sokat tettünk a pontokért.

A tévés összefoglaló nem adja vissza a reális képet. Bár valóban jóval többet lőtt kapura ellenfelünk, a második és a harmadik harmadban többet is támadott, de az igazán nagy helyzetek száma kiegyenlítettebb volt. Természetesen volt, amikor ők domináltak, de egy hosszú időszakban a harmadjukból sem nagyon jöttek ki.

A rossz hangulatú nagy megbeszélések általában meghozzák az eredményt a csapat életében, de minél több ilyenre kerül sor, annál kevésbé hatásos a módszer. Nem szabad, hogy sok ilyenre adjunk okot, mert ez elviheti a figyelmet a lényegről. Erősebbek nem lettünk, ezért várható, hogy erősíteni fog a vezetőség. Egy légiós védőre mindenképpen szükségünk van, aki a ponthatárba is beleférne fájdalmas búcsúzás nélkül.

Nagyon fontos a sikerélmény, egy-egy ilyen győzelem után az edzéseken bármit meg tudunk csinálni a csapattal, fejben és fizikailag is többet bírnak győzelem utáni héten. Tehát több szempontból is fontos, hogy egyenletesen játsszunk, ne hullámzóan. Ezt nehéz kezelni, vannak még jó néhányan a csapatban, akik adósak a jó teljesítménnyel. Ha nem 3-5-8 játékos, hanem mindenki átlag felettit mutatna, akkor csapatként esélyesebbek lehetnénk a nagyobb ellenfelekkel szemben is.

Ilyen esetben nem lesz akkora a két csapat közötti különbség, mint amekkora a játékoskeretek közötti differencia miatt következne. Ha nem is sokszor, de a negyedik sor is szóhoz jutott Linzben. Elsősorban a második harmadban használtuk őket. Nehéz így jégre kerülni, hidegen egy szoros mérkőzésen, ahol a győzelemre is van esély, mert ilyenkor a felelősség is nagyobb. Legalább olyan nehéz, mint a mérkőzést megnyerni.

Általában azért kell a háromsorozást megszakítani, mert vagy fogytán van az erő, vagy nem megy a játék, és olyat kell lépni, amitől a változást, a dolgok alakulásának megfordítását várhatjuk. Linzben úgy éreztük, kicsit több pihenőre van szüksége a három sornak. Egy védő és egy csatár nem kapott jégidőt: Maklári Erik és Fodor Szabolcs."

A Fehérvár hat forduló után utolsó az EBEL-ben, lemaradásunk minimális a playoffhelytől.

77 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eddigi játéka alapján nálam Maklári kapna jégidőt bőven.
@nagypi: Pedig kevés meccsen voltál, de jó a szemed :)
Magam sem értem, hogy Maklári miért nem kap több lehetőséget. Mikor játszik, akkor szerintem jó teljesítményt nyújt, semmivel nem gyengébb védő, mint pl. Orbán vagy Jobb, anélkül, hogy bármelyikük is sértésnek vegye!
@nagypi: Egyetértek. Nem tudom, miért nem kap több lehetőséget. Mikor játszik, akkor jó. Szerintem Orbán és Jobb semmivel nem jobb hátvédek, mint Maklári, így valóban több bizalmat adhatnának neki.
Lehet bármennyi "rossz hangulatú nagy megbeszélés", ha egész egyszerűen nem fekszik a csapatnak ez a taktika,csak ezt be kéne végre látni és lépni.
Szegény Árpi sem találja a helyét /ott soha nem is lesz régi önmaga/és még páram vannak így ,csak nem mernek szólni.
A játékosokon hiába verik el a port /néha jogosan/ attól nem sok minden változik legfeljebb van aki lassan elhiszi,bebeszéli magának,hogy nem ide való,erre a szintre. Ez aztán végképp nem az ő érdeküket szolgálja.
Tudom nem kell temetkezni,sőt pozitívum is akad lásd Sofi aki bár eddig is ment,mint a mozdony de most megtáltosodott.
Ettől függetlenűl fenntartom,nem az edzőnek van mindenáron igaza/nem Énekesre gondolok/aki szerintem már rég megkaphatta volna a bizalmat amennyit és amilyen szinten melózik.
Szurkolok,reménykedek,Hajrá Volán!
@Scofi: 2:5-nél ment a busz pénteken mi? :)
Szegény Árpi... vicces. Nem kéne hajnalig buliznia meccs előtt, annyi kondija sincsen mint mint egy átlagos valakinek. 20 mp jég után már passzt sem tud adni, annyira fáradt. El kéne zavarni a francba.
Martz, Fekete, Jobb nem is értem hogy lehetnek még itt, egyszerűen kritikán aluli a teljesítményük.
Az meg hogy nem Maklári játszik Jobb helyett, az az edzőt/ket minősíti.
Mikor lesz sz. ankét? Ezeket ott biztosan megkérdezem majd.

G
@kőr alakú vulkanizált gumi: A gond az, hogy Árpi egy periódustól eltekintve a múlt évad közepén sehol se találja a helyét, meg a góllövő ütőjét. Nekem egyelőre csalódás, tavaly is, idén is. Pedig benne van....
@vivacuba: és kiket tennél a helyükre? tegyük fel, hogy nincs több pénz, mint, amennyit Csicsó bá ezekre a játékosokra szán.
mar megint megy a mihalyarpizas...
ja, el kell kuldeni.
sot, mar multevben el kelett volna
es szepen el lehet kerni a doki idogepet, es levonni a pontjait. ja hogy akkor nincs PO? hoppa.

amugy hozzank johet, szvsz tart karokkal fogadna mindenki.
@veghist: Egyetértek,de ebben nyílván lelki tényezök vannak,de valóban ő akár vezére is lehetne ennek a csapatnak ,tudása alapján.
@vivacuba: Árpi ügyben teljesen egyetértek. Nem is értem sokan miért hangoztatják, hogy a 3. vagy a 4. sorban játszik. Nem mindegy, hogy milyen sorszámmal látjuk el a sort? Lehet rosszul emlékszem, de tavaly is sokat játszott Palkó és Martz mellett.
Szerintem ha ezen múlik hívjuk ezt az 1. sornak. Nem hiszem, hogy Godó megsértődne ha a Ladányi-Vas-Sofron triót mondjuk 4. sornak hívnánk és azt sem hiszem, hogy akkor kevesebb pontot szereznének.
@A99.: az mar a mult, mikor arrol beszeltunk h hanyadiks soros, es akkor sem a sor szamaval volt a baj, hanem az h meccsrol meccsre uj emberek melle lett pakolva. ertsd: errol szolt a vita.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: OK. De mostanában úgy játszik mint egy sértődött kisgyerek és - kis túlzással - Ő lóg ki lefelé bárkit raknak mellé.
Mondjuk erre a "miért?-re" is megkaptuk a választ fentebb.
Mielőtt az Árpizósokat kritizálók nagyon belejönnének, érdemes leszögezni, hogy alapvetően nem tetszik sokaknak, hogy Árpinak a képességei (és a tavaly ősszel mutatott játéka) alapján a csapat egyik sztárjának, húzóemberének kellene lenni. És ettől jelenleg sajnos baromi messze van, és sajnos jó ideje inkább lefelé lóg ki.

Nem hinném, hogy bárki kétségbe vonná, hogy amikor Árpinak megy a játék, és sorra szerzi a pontokat, az mennyire fantasztikus löketet tud adni a csapatnak.
Az viszont egyáltalán nem törvényszerű, hogy a tavalyi 58 pontjának ez a január óta tartó hullámvölgy lenne az ára. És nem, egy profi világban nem fér bele ilyen, még tőle sem. Nekünk meg, a necces helyzetünkben különösen nem.

Szóval itt senki nem beszél Árpi ellen - a jelenlegi teljesítménye ellen annál inkább. Én nem ismerek olyan Volán szrukolót, aki ne örülne annak, ha Árpi újra formába jönne (tény, hogy nem ismerek mindenkit). Ez jó lenne nekünk is, neki is. Remélem rátalál végre az erejére és megmutatja, hogy kell ezt a játékot Mihály Árpi módra művelni! :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Eh, javítás!

Mielőtt az Árpizósokat kritizálók nagyon belejönnének, érdemes leszögezni, hogy alapvetően AZ nem tetszik sokaknak...
Nem hiszem hogy el kéne küldeni, jó játékos csak van egy kis hullámvölgye, ami kb a tavalyi PO-tól van. Úgy tudom a nyarat is végigdolgozta amerikai edzőtáborokban. Az öregnek (OG.) kevés rossz húzása volt, de a Fodor Holécy duot visszahozni eggyértelmű kudarc. Benk és Vaszjugyin helyett is inkább a farmból kellene valaki Tóth Adriánt pl nyugodtan ki lehetne próbálni. Nagy Gergő sem igazá találja a helyét, a megszokot társai nélkül.
És Én ezzel az edzővel sem vagyok kibékülve...
Palkótól pedig ne várjuk el hogy minden évben Ő legyen a pontkirály huzson X évek keresztül megtette. Most vegye át ezt a feladatot más. Sofi hál istennek jó utón jár.
Mindezek mellett úgy gondolom a PO- simán meglesz.
@Raon: Nem rá haragszunk, hanem érte haragszunk:::)))
@az előttem szólókhoz: Esélyt kell adni nekik, kritikát kaptak bőven, most biztatni kell őket a jobb teljesítményre.
Hajrá Volán! Gyertek szurkolni a farmnak ma este!
Árpira szükségünk van! Róla ugyan azt vallom mint a csapatról. Akik már bizonyították, hogy tudnak nagyszerűen is játszani, azoknál azt kell elérni, hogy ez az esetek döntő százalékában is így legyen. Meg vannak erre a jó módszerek és biztos vagyok benne, hogy a csapat körül lévő vezetők, ezt tudják is majd kezelni (nekem erre garancia id. Ocskay Gábor és amíg őt a magyar jégkorong berkeiben tudom, addig az én optimizmusom is töretlen marad).
Árpinak és a csapatnak is itt a nagy lehetőség a bizonyításra, mert legközelebb a liga legjobb csapatával játszunk. Éppen ezért nagy bátorság tőlem, a szokásos kijelentésem:
Reszkess Salzburg, mert jön az ördögi "fehérvári cunami"!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Raon: nekem csak az szurja a szemem, hogy nem csak Arpi onmaga arnyeka. es megis MINDIG ez a tema.
@szittyavezír: Tehetségeket, akik koriznak és akarnak. A felsoroltak mind zsákutca. Jobb helyett pl. miért nem Maklári játszik? Mihály, Martz árán pedig nem igaz hogy nincsen jobb.

G
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Hello. (megjegyezném, mocskos jó a névválasztás, sokat mosolyogtam rajta, grat érte)
Szerintem nem csak Vele van bajunk, említve van itt sokszor más is. Most nem szeretném leírni én kikkel nem vagyok megelégedve ill. "kiknek nem adnék vacsorát az elsunnyogott meccsek után"
Mihálytól jogosan várunk olyan dolgokat, amiket már láttunk is tőle... amik most sehol sincsenek.
Nem érdekel h hol tivornyázik a tag és mit csinál, vannak és voltak is a történelemben akik pendültek mint a vadállat és úgy voltak a legjobbak. Mihályban van potenciál míg jó pár csapattagjában már nincs több, így nem is várunk már el tőlük semmit..legyintünk ha náluk van a korong vagy ha ők passzolnak. Szerintem ezért van ez a felfokozott kritika is vele szemben, ami teljesen jogos. (szerintem)
Üdv J
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Hát igen,Árpin kivül, még fellehetne néhány nevet sorolni,akinek ebbe a szezonba, nem igazán megy a játék.
Én bizok benne hogy vége van a hullámvölgynek,és abba is hogy Árpi, meg a Palko is, megtalálja a gollövöbotját!!!
Hajrá Volán!!!
Benk, Vaszjunyin, Fekete jobb lenne ha a MOL ligában folytatnák (EBEL szinten megbuktak), legalább lenne sikerélményük!
Néhány fiatalnak, aki a MOL ligában konzerválja magát jót tenne az EBEL 4.sor fejlődés szempontjából. Magosi, Galanisz és még páran, ha nem ugranak magasabb szintre hamarosan, nem fognak tovább fejlődni. Szerintem már idén kellett volna (látszik is a teljesítményen)!
@lbsz: Mi látszik a teljesítményükön?
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:

talán azért van Árpi legtöbbet terítéken, mert nála a leglátványosabb a visszaesés, tavalyhoz képest.
Martz idén is hajt, s bár támadásban jóval szürkébb, támadóharmadban sokszor rossz döntéseket hoz, többször peches, viszont védekezésben, eléggé odateszi magát, emberhátrányban is többször van jégen. tavaly sem szerzett sok pontot, annyi most is benne van.
@vivacuba: teljes mértékben egyetértek veled!
@BÖFFÖCSKE: nehogy már a múltból akarjunk megélni!!! Árpi elég messze van a profizmustól, ha saját magától nem jön rá, hogy meccs előtt nem kellene bulizni. Lehet, h a többiek is ezt csinálják, de akkor nekik jobb az állóképességük.
@AVfan: Kercso Árpi mindig azt mondta hogy emlékekböl hokizni nem lehet,és igaza is volt.
@vivacuba: Ti együtt buliztatok Árpival,hogy ennyire pontosan tudjátok?
@Jozsmag25: F.Kapus erdeme, nem az enyem :)

Arpirol meg annyit, hogy ha igaz a "nem sportszeru eletvitel" en vagyok a legszomorubb. Fehervar meg eleg kicsiny varos ahoz hogy igaz legyen...

Gabiba majd eldonti hogy kell e neki vagy sem.
Szezon előtt arról volt szó hogy fel lehet játszani a farmból, lassan ki lehetne próbálni egy pár fiatalt, egypár ember helyett, persze lehet hogy nem a bikák ellen :)
@vaze: Miért szerinted hozzák a tavalyi szintet?
Szerintem nem, főleg ha komolyabb ellenfél van a jégen. JP sem véletlenül találta ki a büntit. De lépjünk túl ezen, mert egy pillanatnyi állapotról szól, amit lehet így is úgy is nézni.
Nika fiatal kora ellenére már tavaly a liga leggól/ponterősebb játékosa volt. Hova fejlődhet még itt ebben a közegben? A magasabb sebességet fejben és fizikailag egy bizonyos korig lehet megszokni, ezért kell a tehetségeknek időben olyan közegbe kerülni, ahol már nem elég az amit eddig tudtak. Ez sarkalja őket gyorsabb gondolkodásra, folyamatos koncentrációra, fizikaibb játékra. Az EBEL adott lenne már most a legjobb fiataloknak. Belőlük még bármi lehet. Benk, Vaszjunyin, Feketének már sajnos elment ez a hajó, 3 évük volt de nem ugrották meg a lécet. Ezért kellene átadni az ő helyüket azoknak, akikben ott van a lehetőség.
@lbsz: Így beszél egy igazi Újváros Farm szurkoló...
Még szerencse, hogy a Volán szurkolók nagy részének több esze van
egy kisváros közvilágítása kijön abból a feszültségből amit itt egyesek levezetnek. És a meccs még el sem kezdődött! :-)

nekem sem Mihály Árpi a kedvencem, de azért idén Palkovicstól sem látom özönleni a pontokat, ha már a tavalyi ponttáblázatnál tartunk. Még sem akarja senki sem elküldeni. Árpi tavaly bizonyított és idénre sem felejtett el hokizni. Lesz ez még jobb, nyugi.

@AVfan: ne haragudj, de tőled aztán tényleg nagyon váratlanul ért ez az antimihályárpi hangvétel, vagy csak a tavalyi szezonban értelmeztem akkor rosszul a soraidat. Ilyen könnyen azért ne csináljunk már valagat a szánkból.
@A99.: így van, teljesen egyetértek. :)

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: tény, hogy van más is, de én pl. leginkább tőle várnám, hogy sokkal jobb legyen, mert papíron és tudás szerint jelenleg ő az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) értékünk, és neki kellene a legjobbnak lennie. És azt gondolom, hogy bármilyen csapatsportágban alapvetően meghatározza egy csapat játékát, hogy a legjobb, legjobbak hogy játszanak, milyen példát mutatnak a többieknek! Elvárhatnék én Benk Andristól is hatvan-hetven pontot, de ez irreális elvárás - míg Árpi simán képes lehetne erre a képességei alapján!

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: ott van, munkagep kimondta amit en nem akartam kimondani most. mert 1x mar kimondtam es azt mondtak h igen, de Palko mar regota bizonyit stb. de elobb beszeltuk meg kapusLaci baratom reven hogy mit mondott Kercso mester.

de akar azt is mondhatnam hogy Gabiba nevszerint felsorolta hogy o kikkel lat problemat az NSOban.

erre forumon/lelaton mi megy? tippelek, 80% Mihalykodas (@vioola :D) mondjuk 15% Palkovicskodas, 5% Ackestromkodes.

fair? nem fair.
@kapusLaci: hálistennek nem, mert akkor nem tudnék bejönni dolgozni.
Tudom, mert 'valamennyire' ismerem a csapatot. Árpit a csajok, a buli jobban érdekli, ő egy alapvetően lusta játékos pedig az adottságai alapján amerikában kéne játszania, talán nem véletlen hogy itt van és itt is csak vergődik.

Egyébként tavaly az alapszakaszban hozta a pontokat, aztán jött a rájátszás...
@munkagep: @Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: ennek is oka van. Árpi egy ereje teljében lévő játékos, aki még simán lehet ennél jobb is! Miért ne lehetne?
Ellenben Palkó és Oszi... mondjuk úgy, hogy pályájuk csúcsán vannak, és már elérték, amit el tudtak érni.
Szerintem azért ez nagyon nem mindegy, ha az ember reális elvárásokban gondolkozik.
De a jelek szerint ezt nem csak én látom így - pontosan ezért láthatóak az említett arányok. Illetve a nyilatkozataiban is azt a mentalitást mutatta, hogy dolgozni kell, menni előre, nem megelégedni és csinálni, hogy az ember jobb és jobb legyen... őszintén nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy az ő esetében nem a cseszegetés a lényeg. De megfogalmazhatom úgy is, hogy Árpi saját magának tette magasra a mércét azzal, hogy megmutatta, tud ő kurvajól is játszani, illetve milyen egy extra profi hozzáállás. Ezt szeretnék tőle újra látni.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: azért Krisztián amit az elmúlt mondjuk 20 évben a Volánért tett ahhoz ne hasonlítsunk már egy M.Árpádot! Sportszakmailag és emberileg sem. Krisztián innen fog nyugdíjba menni, Árpi ha így folytatja akkor nem valószínű. Meg pláne ha azt nézem hogy 10 év alatt 20 csapata volt! :-)) gondolom ez sem véletlen, persze lehet. :-)

G
@Raon: en is ezt szeretnem baratom hidd el...

(amugy tegnap tulestem eletem elso jegkorongedezesen igy oregfejjel, es hat NAGYON megfogadtam h tobbet nem fogom leszolni a jegkorongozokat azert hogy miert nem hajtanak... :P)
Sziasztok!

Off: Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet e majd jegyet venni üdülésivel a Pannon kupára illetve a VBre? Előre is köszi!

On:
@vivacuba: nem hsonlitom, Gabiba sorolta fel h kiknek rangatta meg a bajszat.

mind tudjuk hogy mit tett Palko 20 ev alatt, es mit tett Mihaly multevben. csakhogy nekunk MOST hianyzik a golororom.

de tenyleg abbahagyom a temat, mert feneketlen zsak...
@A99.: A tiéd a legrövidebb hozzászólás, de benne van a lényeg, 10 oldalon keresztül se lehetne jobban megfogalmazni.
Szerencsére a hozzászólók többsége jó indulattal, a csapat iránti aggódásból fogalmaz meg kritikát. Higgyétek el, látják a fiúk is, hogy van mit javítani a játékukon, de ezt a problémát Gabi Bá még időben megfogja oldani. Idén is meglesz a rájátszás (minimum!).
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@lbsz: egy ember előzi meg Nikát a táblázaton, aki szóba jöhet válogatottság terén: csatártársa Zsoci. Magó helyzete bonyolultabb, egy ember kiesett, talán most még gyengébbek, mint tavaly, de a végére szerintem jobbak lesznek, ebben biztos vagyok. Ráadásul, nem tudom, te mennyi meccset láttál, de ahhoz elég volt a blogot olvasni, hogy érzékeld: idén a bajnokságunk is sokat fejlődött. Értem én, hogy bizonyos szempontból az a legkézenfekvőbb, hogy minden tehetségünk Fvárra menjen, de talán létezhetnek más forgatókönyvek is. No, de ne offoljuk szét ezt az amúgy jobb sorsra érdemes topikot! ;)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: szerintem értjük egymást, csak a neten keresztül könnyebb félreérteni dolgokat, mintha élőben beszélgetnénk.
Hajrá Volán!
@lbsz: Te hány meccset láttál idén? Benk megbukott EBEL szinten? A csapat nagy részénél sokkal jobban játszik, jobban hajt és már a gól is összejött, ráadásul a legjobbkor. Vagy tavaly bukott meg, amikor Tolvanen be se tette a csapatba?

Vaszjunyin és Fekete pedig már tavaly megbukott, ha már ragaszkodsz ehhez a szóhoz, de nem hinném, hogy a MOL liga mezőnyében van olyan csatárduo-trio, akik többet tudnának tenni az EBEL-ben, mint a Volánban lévők.. Egy-egy meccsen lehet, de folyamatosan nem.
itt mindenki olyan okos aki az árpit szidja csak nem tudom mitöl.... de gratulálok nekik... biztos ök is láttál árpit bulizni vagy csak olvasták valahol? nem értem ahelyett hogy szurkolnánk miért kell itt ilyeneket irni... ell lehet olvasni a mai nemzeti sportban mihály nyilatkozatát..
@vivacuba: Megfontolatlanul ne irj ide semmit!!!
Láttad te Árpit bulizni 1 nappal a meccs elött?
Ne legyél fehérnép,csak a valos dolgokat ird ide be!! Amugy szerencséd van hogy Árpi nem kapus,mert ha....:)))
Árpi nem volt egészen 17 éves amikor amerikába került.Annyit elért hogy 1 kis lépésre állt az NHL-töl.Nem jött be neki,sajnos.Igy visszajött Europába.Ismerjük mindannyian a pályafutását.
Hidd el nekem,azt hogy nekei szarul megy,öt idegesiti a lagjobban!
Jönnek majd (legalásbbis én remélem) a kapásgoljai!
Hajrá Volán!!!
@kapusLaci: szép beszéd volt ezt akartam kifejezni csak én nem tudtam:)
Hajrá Volán
@vioola: Jobb lenne ha kussolnál:)))Már rég ismerlek...sajnos
@volanmukso: Jobb ha nem komplikáljuk,inkább bontsunk fel egy sört:)))
Hajrá Volán!!!
@kapusLaci: legyen inkább most bor de okés már nyitom is:)
@volanmukso: én már felnyitottam,igaz sör,mert nincs magyar borom itthon:)))
Egészségedre...kocc
@miki78: Ki kellene próbálni! Feketének meg van a jégideje de meddő, és ha gyenge a center akkor sajnos a sora is. Ezért halvány a Ladányi sort leszámítva mindegyik, mert legyünk őszinték Nagy sem az igazi, de őt legalább láttuk tavaly jól játszani, tehát mondjuk azt nincs formában.
De Fekete tényleg ott tart ahol három éve, csakhogy már nem ott kellenem mert az elég volt egy fiatal reménységtől de kevés egy kiforrott rutinos játékostól. Ennyi volt benne ezt tudta kihozni. Sajnos Sütire is rányomja a bélyegét a játéka. Igen Benk is gyenge az EBEL-hez. Lehet hogy élőben jobban mutat amit csinál de a TV-ben nem mennek be a gólok, akármilyen helyzetből üti is. Ha nem hiszed nézd meg a statisztikát.
@a. Bárd: Lehet hogy meglep, de Volán, DAB, Vasas, UTE, FTC és Miskolc szurkoló is vagyok. És azt szeretem ha JÓL verik meg egymást, de leginkább azt ha fejlődik a magyar hoki! Ehhez pedig új titánokra lesz szükség, olyanokra akik innen indulnak de a jobbtól tanulnak. EBEL-AHL-Svédország-Svájc? Majdnem tökmindegy, de az EBEL a legelérhetőbb lépcsőfok. A lényeg, hogy ne álljanak meg soha, menjenek győzzenek és kövessék őket sokan. A MOL-liga? Azt sem kell félteni mert tényleg fejlődik, de ne higgyük már azt, hogy csak ebből A-csoportosak leszünk!
@volanmukso: Mit nyilatkozott az Arpi? Nem tudnad roviden osszefoglalni? Vagy elerheto online?
Amugy en a Csato Imi velemenyet is szivesen olvasnam, biztos tobbet tud a hatterrol, mint legtobbunk.
@munkagep: Kérlek, idézzél már tőlem tavalyról Mihály Árpi istenítést!Köszönöm. És a tavalyi teljesítményében volt mit elismerni...
Az a helyzet, hogy a jelenlegi csapatot nézve Ladányinak, Palkónak és Árpinak is el kellene húznia egy sort. jelenleg ez csak Godónak megy. Palkónak jó lehet majd a Süti-Martz páros, csak hagyják már őket 1-2 meccsen együtt. Árpi mellé meg csak a Benk maradt, meg én a Nagy G.-t erőltetném. Csak így nincs használható 4. sor. Arra a néhány cserére mondjuk jó a Fekete-Holéczy-Hegyi trió is. Én Vaszjunyinban nem látok nagy jövőt, ill. Fekete Dani érthetetlen gyenge még.
Viszont Csicsó bá nem őket hívta szőnyeg szélére, úgyhogy ennyit ér az okoskodásom...:)
@petyagergő: Így van, nem olyan egyszerű ezt összehozni. A harmadik sorunk se védőben, se csatárban nincs meg.
@volanmukso: egyetértek veled, kivéve azt, hogy Mihály Árpi is megérdemli a nagy Me-t és a nagy Á-t.
@Raon: Honosítási kérelme neki és Martznek folyamatban, erről tud valaki infót?
@volanmukso: engem is erdekelne mit nyilatkozott Pire. ha osszefoglalnad megkoszonnem.
Azért egy valamit ne felejtsünk el. Ha az első meccset lehozzuk a Jesenice ellen, ami még így is benne volt a pakliban, akkor most 6 ponttal valahol 6.-7. helyen áll a CSAPAT, bár tudom, hogy a sportban nincs ha. Hajrá AV! Gyertek szponzorok, hogy legyen pénz jobb játékosokra! Ha valaki ismer egy jó szponzort az szóljón neki, hogy hozza ide a Zigmund Pálffyt, még nincs csapata ha jól tudom :o)!
@csaba69: Pálffy azt hiszem adna egy lökést a csapatnak.
@lbsz: hagyd már a statisztikát.. Palkovicsnak, Mihálynak, Holéczynak stb.. jobb a statisztikája 6 meccs után? Benk eddig talán 3 meccsen játszott rendes jégidőt, ezek alatt egyáltalán nem szolgált rá az ilyen jellegű kritikára. Nem azt mondom, hogy nem lehet kritizálni azért, mert kihagyott pár ziccert, de nézd meg Vast, aki szintén kihagy egy meccsen 3 ziccert, vagy nézd meg Kovácsot, mennyit hagy ki...
Kevesebbet! Benk hányszor volt eredményes amióta a nagycsapatban játszik? Ami a tétmeccseket illeti két kezünkön meg lehet számolni.
@lbsz: ha csak vasárnaptól nézzük, meccs/gól az átlaga

a csapat egyik legjobbja ebben a szezonban, szerintem lassan le kéne szállnod róla
@vivacuba: "ha azt nézem hogy 10 év alatt 20 csapata volt! :-)) gondolom ez sem véletlen, persze lehet. :-)"

azért nem kellene itt annyira pattognod, ha már egy ilyen mondatoddal is bizonyitod mennyire nem érted-látod a hokit. ha egy kicsit jobban elmélyülsz a tengerentuli hokiszokásokban akkor könnyen látni fogod, hogy az alsobb ligákban folyamatos a játékostologatás. igy könnyen megfordul az az eset, hogy rengetegen játszanak akár egy szezon allatt három s több csapaton belül. még ha ápp teljesitenek is. ugyhogy vegyél vissza egy kicsit magadbol s a Mihálytámadásaidbol, nem haragszunk meg érte. elhiheted...

Hajrá Volán, s hajrá Árpi, csakazértis!!!!!
En azt remelem, hogy akik a kritikak kereszttuzeben allnak, majd penteken, es az azt koveto merkozeseken is csattanos valaszt adnak, legyen az akar Mihaly, Palkovics, Martz vagy Benk, vagy barki mas. Es remelem ebben mind egyet ertunk. :)
@papi79: én mindenképpen! :-)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: @papi79: azt mondta hogy ö is tudja hogy nem az igazi a formája de hogy semmi féle késöi bulikrol és edzés kihagyásokrol nincs szó. Azt mondta beszélt Ocskay bával és próbál újra jó formába kerülni mert nem akarja , hogy a szülei ilyeneket halljanak róla Erdélyben, hogy nem él a lehetőségeivel. nagyjából ennyi
@-Toboz-: aha, persze! vicces vagy... Kb ezer példát tudnék ami ezt megcáfolja. vicces.
süti beállítások módosítása