HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Idegenben nyert rangadót a Dab.Docler

2010.09.26. 21:00 F. Kapus

A vasárnapi Mol Liga-forduló első találkozóján a Brassó és a Miskolc a középső harmadban 14 perc alatt lerendezte a gólgyártást, a hazaiak nyertek 3-1-re. A HSC Csíkszereda 10-0-val küldte haza a Brassóban győztes Fehérvár-farmot, Sikorcin és Virág Csanád elemében volt, előbbi 3+4, utóbbi 3+2 pontot szerzett a meccsen. A Vasas–Dab.Docler rangadón közel fél órán át nem esett gól, akkor a hazaiak vezetést szereztek. Meglepetésre ez volt Somogyiék utolsó találata mára, a vendégek viszont négyszer is válaszoltak, fontos győzelmük a végére fölényessé vált, 1-4. A nap legizgalmasabb mérkőzését az FTC és a Steaua játszotta. A bukarestiek az utóbbi időben több nagy felzárkózással-fordítással jelezték, kicsit sem szabad lazítani ellenük, és kis híján a Ferencvárost is meglepték. Hiába vezetett hamar 2-0-ra, majd 4-1-re és 5-2-re is a Nygren-csapat, 5-5-nél a triplázó Zabludovszkij vezérletével befogták a házigazdákat a vendégek. Borsos Attila azután az 54. percben megszerezte a zöldek győztes gólját. Három végleges fegyelmit és egy végleges kiállítást osztottak ki Erzsébeten a bírók, kettőt verekedésért, hogy a másik kettőt a végén miért, azt olvasóink majd elmondják. A 6-5-ös győzelemmel az FTC a vesztett pontok tekintetében a tabella 3. helyére lépett.

36 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A mai sikerben nem nagyon bíztam. Főleg miután megtudtam, hogy Nika és Zsoci sem játszik. Majd jött Mestyán sérülése, de nagyot küzdöttek a fiúk. Hatalmas elismerés jár nekik a mai teljesítményükért! Remélem rátaláltunk a helyes útra.
Szurkolói szemmel egy szinte tökéletes találkozó volt a miénk! Mentünk, küzdöttünk, hajtottunk és még a szép játék is megvolt. A harmadik harmadban talán elhittük, hogy megvan a meccs, ez hiba. Borsos öröme a gól után fantasztikus volt :)

Kincses szerintem Bukarestben érezte magát. A páros kiállítások nevetségesek voltak, ugyanúgy, mint a bunyó után az, hogy kihozta "egálra" a kiállításokat. Vychodil jól elgyepálta a szőröstalpút, élmény volt nézni, ahogy az próbál menekülni :)))

Fogalmam sincs, hogy miért kapták a végén azt a két véglegest.
@peterszky: Vychodil nálunk is kemény gyerek volt. :)
Ami tetszett a Vasas-DAB-on
- Akkora kapuvasat lőttünk, mint állat! Ekkorát régen láttam, majdnem elmozdult a kapu tőle. Megemelkedett rendesen :)
- Ha Pavuk megtanul passzolni, hasznos játékos lesz. A 3. harmadban ütközött egy szépet szemből szembe
- A 4. gólnál Virág Tomi "bohócot csinált" Kangyalból. Hiába, azért az idő nagy úr
- Végre lőttünk előny gólokat, bár a játék nem volt jó, de legalább bement

Ami nem tetszett:
- Sille. Természetesen a legkisebbet próbálta megnevelni végig (nyilván joggal), de már lassan Ő is kifele fog lógni a Stars védelméből.
- "Örömmel láttam", hogy Berta feljutott színészi pályafutása csúcsára. Már az sem volt semmi, amit Újvban Sevela szúrásánál művelt, de ma is kétszer akkorát repült, hogy azt hittem sosem esik le. Nem a szabálytalanság tényét vitatom, de felesleges a levegőben még kétszer megpördülni. Hiába, nőies hoki :)
- Rettentő sok helyzetet kihagytunk megint. Az eredmény ellenére sokáig nem volt sima a mai meccs, ha a Vasas kicsit összeszedettebb, könnyen egyenlíthetett volna
- A Vasas PP játéka. A belőtt előnyt nem számítva (ami szép volt), rosszabb volt, mint a miénk. Ez pedig mostanában nem dicséret. 1.20 kettős előny lényegében lövés nélkül. Hát, köszi :)
Ostya sérülése egy teljesen átlagos ütközésnél történt. Szándékosság, durvaság nem volt benne, balszerencse, mielőbbi jobbulást neki :(
Új edzője van a Vasasnak? Purkinen? nso lol
@a. Bárd: Virág Tomi gólja hatalmas volt, már csak ezért megérte volna kilátogatni :)

Negatívumokból kihagytad a játékvezetést. Amivel az volt a baj, hogy semmi következetesség nem volt. Nem lehetett tudni, hogy mi ér kiállítást. És addig ne csodálkozzanak, hogy semmi tiszteletük nincsen, amíg nem merik 10 percre kiküldeni azt a játékost (Svasznek), aki buli előtt elküldi őket az annyukba olyan hangerővel, hogy a lelátón tisztán lehetett hallani.
Grat a csapatnak, nagy küzdés és helyenként bíztató játék hozta meg a meccset. Ellentétben többekkel én nem éreztem, hogy a Vasas jobb lett volna akár csak periódusokra is, szerintem egyenlő erők küzdöttek.
Zsoci meg a Görög a sportszerűség jegyében maradt ki, nehogy azt gondolják Kangyal Billéknél, hogy ki akarjuk használni az ászaik hiányát :))))
Kiss Ákos gólja nagyon ravasz volt (sumákban a lábak között lepte meg Rajnát) Virág Tomié meg élményszámba ment (2 az 1ben lendületből rávitte Kangyalra a korongot, elfektette majd gyönyörűen a lepkés felsőbe lőtt)).
Érdekes volt az előnyös játékunk, rendszeresen 3 védővel álltunk fel, ami aztán Mestyán sérülése után egyenlő létszámnál is állandósult a harmadik sorban - Martinka lett a jobbszélső. Mesinél nem láttam semmi szabálytalanságot, meccs után azt mondta, hogy mezei ütközést vett rosszul, jobbulást.
Remélem a mai meccs megfelelő alapot ad a csapatnak a továbbiakhoz.
Látom te is hazaértél check:)
Ostya holnap reggel fél nyolcra megy Fehérvárra műtétre, valszeg neki is vállszalag szakadása van, mint Nikának volt
azt mondta hazafelé, hogy nem történt szabálytalanság, csak szerencsétlenül jött ki egy ütközésből
remélem Bill megnézi majd a jégkorong tv-n hol is volt a korong, amikor Vircsi átfűzte, mert a helyszínen fogalma sem volt róla ikszdé
Volán szurkolóként kilátogattam a Vasas-Dab meccsre, Vasasnak szurkolva. Azt hittem, hogy az első gól után lesz még, de sajnos csak az Újváros lőtt. A 3. harmadban szinte nagyon nem jött össze semmi a Stars-nak. :(
Kár, hogy kevesen voltak/vannak a meccsen, és a hangulat meg sem közelíti egy Volán meccsét, sem a nézőszám, sem az iram.
a Red Bull meg szárnyakat ad tényleg némely játékosnak, mint láthattuk
javaslat: ha már szereti fogyasztani használjon bokasúlyokat, akkor talán sikerül két lábbal a földön maradnia
@Lacquo: hát hinni nem feltétlenül a jégcsarnokban kell
egyébként, ha nem csak nézted, hanem láttad is a meccset, akkor ez nem is lett volna kérdéses
@Theutus: egy esemény elött mennyivel vállalsz jóslást?
csak az ötöslottó miatt kérdem. :)
@Lazlee: mindig nem jön össze, de ma valamiért nyugodt voltam, még akkor is, amikor a második harmadban a kihagyott helyzeteink után megszerezték a vezetést
de majd megpróbálok jó tippeket adni:D
@Theutus: Ja már több, mint egy órája itthony vagyok, csak ugye fürcsi, kaja, böfi meg ilyenek ugye :)
@a. Bárd: Bertát benevezem a következő tehetségkutató versenybe nagyhalál kategóriában (egyébként vigyázhatna ezeknél nagy borulásoknál, egyszer még akkora hasast talál esni, hogy beszakad alatta a jég és akkor mi lesz? :DD)
@check:ikszdé, tetszik ez a (n)agyhalálos dolog
@Lacquo: legalább lógó orral mentél haza. Hogy lehet a vasasnak szurkolni.
Sziki-Sziki gól!
@Puckman Éliás: ha egyszer Volán szurkoló, nekem logikusnak tűnik, de egyébként télleg....hogy lehet? :D
Ez mi? Végleges az egész csapat? :D
60:00 25p. 60:00-60:00 TEAM (Steaua Rangers)-(MATCH - végleges kiállítás)

Mit csináltak?
@Lacquo:
1. Vasas-Fradi focimeccs volt pont akkor, ezért a Vasas-szurkolók hiánya.
2. A Stars-os szurkolók meg nehezen barátkoznak a "hajrávasassal":)

Kell egy szezon szerintem az átálláshoz, az ilyen váltások - főleg egy épp alakulóban lévő klubnál - mindig érzékenyen érintik a szurkereket.

Fodor Csanád nagyon megy, ekkora termettel is bátran ütközik.
Mecsvéjn (ahogy a hangosban elhangzott:))) "úriemberes" törlesztését viszont nem említette itt senki, az árgus "boci"-szemek nem vesznek ilyeneket észre? ;)
@Lacquo: TENYLEG azt hitted h kint lesz 3ezer ember?

Azt a naiv volanszurkolo mindensegit :)
@facsipesz: jó, hogy szólsz, nagyon szép és teljesen szabályos ütközés volt! :)
Billnek,Svaszinak,Sillének el kéne komolyan gondolkozni azon,hogy teret engedjenek aaz ifjabb korosztálynak...és nem kéne kekeckedni a nagyon fiatalokkal,mert az idő nem nekik dolgozik.
Hajrá VASAS!!
Nagyon jó kis meccs volt a Vasas-DAB, kár lett volna kihagyni. Színvonalban semmi kivetnivalót nem találok. A Vasas iszonyatosan megnyomta az elejét, és ha összejönnek nekik a dolgok, teljesen más végeredmény is lehetett volna. Ilyen a hoki. Berta átveszi a blogon Fodor Szabi helyét?
Látom kezdenek jönni az érzelmileg túlfűtött hozzászólások is, lassan beindul a szezon.
@rihiranta&rantasila: Azért ebből a hármasból (bár őt kedvelem legkevésbé) Svaszneknak még van pár viszonylag jó éve, de Bill és Sille már csak a rutinnal próbálják ellensúlyozni a sebesség különbséget. Sztem már Ők is érzik.
@facsipesz: Teljesen tiszta ütközés volt, szerintem egyáltalán nem szokatlan, ha adnak egy nagy koccanást, akkor vissza is kapják lehetőség szerint (különösen egy kanadaitól nem szokatlan). Az meg baromság volt, hogy Sós befújta chargingnak.
@rihiranta&rantasila: Ez nem újkeletű dolog, de mindig folytatják. Svasznek egyébként nem is viselte jól, hogy a fiatalok - különösen Pavuk - nem igazán tisztelik, a szokottnál lényegesen többet nyafogott a sporiknak. Bill szerintem még megemlegeti a Virág gólja előtt történteket...
@check: nagyon kíváncsi vagyok, de egyelőre se a csapathonlapon, de e hoki tv-n nem találom - ha valakinek annyi ideje van, mint amennyi nekem most nagyon nincs, szóljon, ha felkerült és észreveszi - KÖSSSSZ!! :)
Csak én érzem úgy, hogy a HSC felefelé lóg ki, az UTE lefelé, a Volán-farm, meg a Brassó még elég gyengék, de ők is bárkit elkapnak, és egyébként meg a mezőny nagy része teljesen kiegyenlített? Ez lesz valószínűleg minden idők legjobb magyar érdekeltségű bajnoksága(Interliga, EBEL nem számít ide szerintem) Gyerünk emberek, ha meg lehet szerettetni a hokit a nagyközönséggel valahogy, akkor az így lehetséges!
@Vincenzo90: Felfelé senki sem lóg ki.
@Vincenzo90: Alig várom már a DAB-HSC rangadókat! Most pénteken és jövőhét pénteken. Sajnos az egyikre nem tudok menni, és az nem a szeredai meccs...
Tényleg! Szeredában van vendégszektor? Jövőhét pénteken 11-en biztosan megyünk.

Hajrá DAB!
@tiriakos: Eddig a G szektor volt, a fradis drukkereket is odavezényelték, gondolom titeket is odaküldenek majd.
@Slapshot: a Fodor helyét senki nem képes átvenni. (remélem)
süti beállítások módosítása