HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Vasas visszavágott a Dab.Doclernek

2010.09.12. 21:41 Hblog

A harmadik Mol Liga-forduló délelőtti meccsén nem jelentett gondot a Steaua Rangersnek a roppant fiatal kerettel felálló Újpest. A lila-fehérek az első harmadban csak egy gólt kaptak, utána azonban megtört az ellenállásuk, 7-1. A többi találkozó szorosabban alakult. A HSC Csíkszeredának nem volt könnyű dolga a Ferencváros ellen, 3-0 után egy gólra felzárkóztak a vendégek, a székelyek az 58. percben biztosították be sikerüket, 4-2. A Vasas harmadik nekifutásra megtalálta a fonalat, a második harmadban kettőt lőttek a káposztásmegyeri angyalföldiek, a harmadikban még egyet – örömteli, hogy minden találatot fiatalok szereztek, Popovics, Szappanos és Somogyi volt eredményes, Maszlov Szergej pedig gólpasszt adott –, a hátrányból a szintén a jövő emberének számító Kiss Ákos faragott keveset, 3-1. Megszerezte első győzelmét a Miskolc is, a Jegesmedvék a Vasas-verő Brassót múlták felül igen masszív harmadik húsz perccel. Rafaj Attila és Joshua Bonar az egyik, Szőcs Szabolcs a másik oldalon duplázott, 5-2. Az állás.

91 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyenes nagyon jó védett és a hátrányos játékunkon sikerült is javitani .
Grat Rafinak, Dubónak, Szikinek és Kyrychenkonak a pontokhoz!
Ahogy én láttam végig nagy fölénybe voltunk,csak az első két harmadban még az üres kaput is ki akartuk cselezni...Az egyszerűbb hoki néha sokkal célravezetőbb,sztem Dever is ezt mondhatta el a második szünetben.Kell még néhány meccs az összeszokáshoz azért...Tetszett Szilágyi és Saluga,Gyenes meg zseniális már most.A kanadai srácok is rájöttek a végére,hogy egyedül még ők sem tudnak meccset nyerni.
A Brassóból Polcot tudom kiemelni,nagyon jó kapus.Az viszont nem túl biztató,hogy már a második fordulóban gondok vannak a kondival.
szar játék = vereség
gratulálok a Vasas HCnak.
Mayernek meg lesz jobb meccse is.
Na igen, ma jól muzsikáltak a fiatalok a Vasasban. Popovics ahhoz képest, hogy 3. soros volt 1+1-et elért. Szappanosnál meg a gólon kívül az tűnt fel, hogy szerintem a bulijait 100%-ban elhozta. Vagy legalábbis keveset vesztett el belőle. Csak így tovább fiatalok, hajrá Stars (azaz Vasas)!
"káposztásmegyeri angyalföldiek" :)
A Brassó valszínűleg túl részeg volt normálisan játszani..
Önbizalmat szerzett a Dab a Volán farm ellen, mégse sikerült építkezni belőle. Több alázat és kitartó munka majd meghozza az eredményt.
Ja és bírót nem szabad dicsérni,de Kincses kifejezetten jó szellemben vezette a meccset.A végén elszabadultak ugyan az indulatok,de azt is egész jól oldotta meg.
Majd Varjú elfelejtetti Kincses jó teljesitményét kedden .
A keretünk igen szűkös 1-2 sérülés és gondok lesznek.
@lidmark: Azért ott van még Budai,Kállai,reméljük minél hamarabb Sijka és talán Sike Zoli is,na meg néhány fiatal.Bízom benne,hogy megtudjuk oldani.
a triatlonverseny miatt lezárások következtében csak a második harmadra értem oda
igaz nyugodtan ki lehetett volna hagyni ezt a meccset, mivel kifejezetten gyenge hokit játszottak a csapatok és sajnos mi még a Starsnál is gyengébbek voltunk
egy eléggé öngyilkos lépés Danit és Martinkát egy sorban játszatni - minden gólt ők hoztak össze, döntő érdemei azonban Danikának voltak
a szurkolói ankéton elhangzott kérdés - miért játszunk elfogadhatatlanul szinte minden meccsen a második harmadban - úgy érte J.P.-t, mintha ott szembesülne vele először, de az idei 3 meccsünkön azt gondolom ugyanott folytatódik minden, ahol az elmúlt szezonban abbamaradt - azzal a lényeges különbséggel, hogy idén az első és a harmadik harmadban sem vagyunk kifejezetten acélosak
ha a farm elleni meccset nem veszem számításba, akkor az otthoni mérkőzés harmadik harmada az, ahol valamit mutattunk, játékban ugyan még ott sem volt az igazi, de legalább ellentmondást nem tűrően mentünk
emberelőnyben és csapatjátékban változatlanul nagyon gyengén muzsikálunk és a védekezésben is óriási hiányosságok mutatkoznak
ennél biztosan lesz jobb
Asszem erősebb csapat vagyunk jelenleg a Brassónál, csak ezt az olyan harmadokban, mint a mai első kettő is jó lenne bebizonyítani.
Sebaj, szezon eleje, lesz ez még jobb is, nagy gratula a fiúknak.
Valszeg soha többet nem fogok látni két Maci-gólt egy perc alatt -1-ben. Már ezért érdemes volt ma kimenni.
Gyenes ma is remek volt, remélem nagy csapatokban is játszhat majd.
Főzebra se volt túl rossz, remélem kedden sem lesz ez másképp.
Hajrá Macik!!!
@Miskolcifan: Budai, Kállai, Sijka, Orosz, Miskolczi. Van azért még választék, bizony.
@Miskolcifan: "A Brassóból Polcot tudom kiemelni,nagyon jó kapus."

Tapasztaltuk pénteken. A hónap (szezon?) védése 0:48-nál:

jegkorong.tv/index.php?video_id=0910vb
már írtam, de egy korrekcióval ide is bekopizom:
ma jobb volt a Vasas, feszesebben, élesebben játszott - sajnos hazafelé pont azt beszéltük, hogy megint nem sikerül normálisan feldolgozni a nagyarányú pénteki győzelmet. mentünk, mint a meszes, elképzelés, figyelem nélkül, a védőink csatárt játszottak, a csatáraink ajtó-ablak helyzeteket puskáztak el. jókor jött pofon ezzel együtt, és még mindig azt mondom, a keddi UTE után jön az igazi erőpróba. most úgy látom, hogy fejben, koncentráció terén picit szétszaladt a ménes a csapatnál - a feladat adott. és persze a helyzeteket is illene belőni.
gratula a Vasasnak - mert azért ma annak ellenére ők győztek (és nem mi veszítettünk :) ), hogy a véleményes gólunk elvétele mellett volt még egy elképesztő bírói baki, a harmadik gól előtt a spori miatt nem ért oda bekkünk, abból indult meg Somogyi; viszont tény, szépen beverte. összességében a Vasas érdemelt győzelmet - sajnos.
Ma szépen muzsikált a Vasas. A hajtás és a mázli is megvolt. Sokáig nagyon úgy nézett ki, hogy ha 1 hétig játszanak, akkor sem üt a DAB gólt (leginkább a 2. harmadban), aztán a végén mégis meleg lett a pite. Remélem ez lesz az igazi forma.
Érdekes volt az összefoglaló végén Gergely és Dani nyilatkozata...
Attól függetlenül nem akarom újra felhozni a dolgot, a tegnapi meccs szerencsére nem erről szólt.
Gergely áll a könyvtár bejáratánál, benn lángok és füst, kezében doboz gyufa.
valaki megkérdezi tőle: mennyi az idő?
mire a válasz szemlesütve: nem én voltam!

nőies és férfias dolgokról mesél, nyilatkozik
valaki mondja már el neki a közvetlen környezetében, hogy a Férfiak vállalják a tetteik következményeit (halkan teszem csak hozzá, hogy a nők is...)

virág helyett:
"...Barátaim jó hülyének lenni?
Jó, mert bekap végre a semmi.
Folyton lehajtott fejjel jártam,
de majd a síromon emelkedj,
üres fejű kóró, vidáman."
(Elfelejtett variáns:W.S.)
@facsipesz: Polc tegnap is káprázatosan védett az elején,de az emberelőnyünél két gólt kapott a miskolciaktól-a kötényes kimondottan az övé volt-itt jól láthatóan megtört.
Kíváncsi leszek,hogy Gyenes dupla bravúrját láthatjuk-e majd valamilyen összefoglalóban,mert az sem volt mindennapi,hogy ahogy a zavartalanul rávezetett ziccerben először lábbal hárította a lövést,majd a lepkéssel fogta a korongot!
Jó meccsen,szimpatikus ellenfé ellen,korrekt játékvezetés mellett megérdemelten győztünk,HAJRÁ MACIK!!!
@a. Bárd: @Theutus: Nem minősítek senkit, de annak nagyon örülök, hogy Dani a mi részünkről így kezeli az esetet. És remélem abban azis benne van, hogy nagyon megmosták a fejét a cselekedetéért.
Egy Főnök.
Hát ez a Gergely féle interjú... jobb lett volnah a nem mond semmit, bizonyos internetes portálok generálják a problémát .. vajon melyik ?:))) Kedves nyolcas inkább ne szólaltál volna meg, csodálod, hogy fegyelmi eljárás indul.
@Gabberboy: egyértelmű, az IIHF nevű gittegylet oldalára gondolt: www.iihf.com/de/home-of-hockey/news/videoconcussions.html
mondjuk abban is igaza van, hogy ha nem írunk az esetről, akkor nem történt volna meg :)
Tavaly már Bill is megmondta egy párszor
Mindenről a Blog (illetve a kommentelők) tehet.
@Gabberboy: Valahol igaza van, én nem érzem benne a Mol liga Verot-ját, vagy Probertjét, igaz azok inkább verekednek mint cheapshotolnak. De hát ha így gondolja, mit mondhatna mást, én igazat adok neki, különösen fekete március óta, mikor a saját bőröm éreztem a sajtó erejét, azóta végkép nem szeretem az ilyen állásfoglalós elítélős cikkeket.
Hazatérvén csíkból azt kell hogy mondjam hogy itt alig fog nyerni valaki ilyen játékvezetés mellett. Nagy nehezen feljövünk 3-2re majd hirtelen tévesen lesen állítanak meg minket lövés előtt, utána meg kapunk egy 2 percet, mert hogy eggyel többen voltunk a jégen állítólag.

Itt nem lehet nyerni a kiállítási arány mindent elárul, egy hatalmas vicc az egész, csakúgy mint a bukarest meccse a dózsa ellen, ott is mindenre fújták a 2 perceket...

Egyébiránt mind magunktól mind a Csíktól többet vártam. Vasárnap visszavágunk!

Hajrá Fradi!
@durex26: Tényleg ne haragudj, hogy megint olyat írok, ami nem tetszik az ízlésednek, de az, hogy odaállok valakivel szemben öklözni, illetve az, hogy valakinek akárcsak kesztyűvel is, de a fejét támadom páros lábról felugorva, teljes lendülettel, tényleg ugyanaz a kategória? Ha jól emlékszem, a mi bűnünk annyi, hogy belinkeltük az akkor már mindenki által ismert videót, és azt írtuk, nem szeretnénk ilyeneket látni. Mint ahogy tettük ezt tavaly Kiss Ákos térdelésénél, Magosi Bálint fejre csúszott open ice hitjénél, vagy éppen most Kiss Dániel hátulra lökésénél is.
Igazad van, elhallgatni az eseteket, továbblépni rajtuk, az lenne a tuti magatartás.
@F. Kapus: Persze hogy nem ugyanaz, és nincs igazam, csak előtte jelzed az szövetség felé hogy ez büdös, és ha azok szarnak rá cikkezel nem? Így lehet hogy csak illúzió, de tényleg úgy jön le, mintha mi vezetnénk a mol ligát. De elnézést kérek, hülyeség volt a részemről leírni, nem áll szándékomban feszültséget gerjeszteni. Amúgy ő is hülye, elnézést kért volna kész is lenne, aztán gondol amit akar, de innen már nem nagyon van visszaút.
@durex26: ezt nem értem: "előtte jelzed az szövetség felé hogy ez büdös, és ha azok szarnak rá cikkezel"
@F. Kapus: Hát felhívod a szövetség figyelmét, hogy durva dolog történt. Ha nincs lépés leírod a véleményed egy cikkben, és kiharcolod hogy legyen. Így képzelem én, nem vagyok a sajtó szakértője.
@Mr. Whisky: Megne haragudj, de jóval többet támadtunk mi, mind ti. Az első gólunk se előnyből született. végig jobban játszodtunk ellenetek, úgyhogy ne próbáld arra fogni hogy a bírók segítettek minket!
@durex26: Elég rosszul képzeled, és közben túlléptél egy határt, sajtómunkásnak neveztél. Innentől kezdve nem állok szóba veled :)
Úgyhogy ezt már el se olvasd, a többieknek írom: érdemes végignézni, mi hogy történt, ki hozta nyilvánosságra a videót stb. Amúgy sem értem, nem az a kérdés ez ügyben, hogy eltiltást ér-e vagy sem, hogy elnézik-e az illetékesek az ilyet vagy nem? Harcol a faszom! - mondaná erre neves labdarúgónk :)
@Csak a Sportklub : Nem fogom én semmire, azt megteszi a kiállítási arány!

Nem is írtam, hogy győzelmet érdemeltünk volna, nem vagyunk még összeszokva.
viszont ha egy csapat a meccs alatt kb 1 harmadot eltölt emberhátrányban egy kicsit felőrlődik és nem marad ereje támadni nem gondolod?

Győzött tegnap a HSC, gratulálok, vasárnap pedig visszavágunk (remélem), aztán remélem a legvégén a döntőben találkozunk, és ott bárki nyer én boldog leszek! :)

Hajrá Fradi! Hajrá HSC!
@F. Kapus: Visszavágok, és több mol-ligás kommentet nem olvasok és írok :D.
@durex26: Csak miattam ne csessz ki a magyar jégkoronggal! :)
@F. Kapus: Én meg azt gondolom az a baj, hogy ezen a fórumon kell egyáltalán ilyen esetekre felhívni az illetékesek figyelmét. Valami nagyon nem jól működik. Jól tettétek, hogy felvállaltátok, mert véleményem szerint rengeteg sérülés meg lesz ezáltal előzve.
@Mr. Whisky: Én nem vitatkozni szeretnék, de ha észrevetted, akkor Novakot nem tudták megállítani másképp csak úgy, hogy elakasztották, vagy szabálytalanul szerelték. Ilyenből született 4-5 kiállítás. A játékvezető szigorú volt, de nem csak a Fradival.Akármit mondasz de a szeredai játékosok közel sem szabálytalankodtak annyit.
Amúgy szerintem nagyon jó kerete van az FTC-nek (a finn kapus nagy erősítés) csak még nem szoktak össze, így nem volt elég gördülékeny a játék, de jó csapat lesz. Amivel nem értek egyet az a szerb védő, Mamic, olyan volt mintha valami küzdősportot űzött volna az első harmadba. Szerintem annyi erővel többet csinálna egy fiatal hazai védő.
Tisztelettel.
@Mr. Whisky: Ne búsulj, jó csapat lesz ez a Fradi, csak még össze kell szokjanak. A kiállitási arány tényleg nem volt egyforma, de nem ezért kaptatok ki, sőt, a tegnap Lindström tartott meccsben titeket. Ahogy én látom, hét egyforma csapat van a ligában, bármelyik nyerhet a másik ellen.
@gogosz: Tényleg nem szeretném hárítani a blog felelősségét abban, hogy fegyelmi tárgyalás lesz az ügyben, de nehogy túlértékeljük azt, hogy bemutattunk egy már korábban nyilvánosságot kapott videót. Gondolom, a blog létezése előtt és azóta is volt már fegyelmi tárgyalás, nem nekünk köszönhető az, hogy egy játékosnak felelnie kell cselekedetéért (de ha így lenne, az sem lenne érdem, legfeljebb eredmény). Ráadásul nem is döntött még a fegyelmi bizottság, az is elképzelhető, mi láttuk rosszul, vagy mi ítéltük meg rosszul az esetet.
Három év alatt sok olyan döntésre volt példa az MJSZ különböző fórumain, amivel nem értettünk egyet, de a döntést mindez, nagyon helyesen, nem befolyásolta (a legutóbbi ilyen tán a Berta-ügy volt). Most sem fogja, ez tuti.
@csatoimi: Azt azért el kéne egyszer s mindenkorra felejteni, hogy a játékvezető feladatai közé tartozik, hogy úgy vezesse a meccset, hogy a végén egyforma legyen a kiállítási arány :)
@csatoimi: Talán inkább hat és fél. De az sem rossz.
@F. Kapus: Általában szoktak kozmetikázni és valahogy kiegyenlítik, de erre a Fradi nem adott esélyt Popescunak, egyszerűen nem játszott úgy, hogy szabàlytalankodni kellett volna ellenük.
@gogosz: csak reménykedem benne, hogy nem mi vagyunk a fél. :)
03:11 2p. 03:11 - 05:11 64 Mamic Branko (FTC-Orangeways) - (HOLD - fogás)
12:55 2p. 12:55 - 14:55 64 Mamic Branko (FTC-Orangeways) - (CHARG - nem megengedett testjáték)
16:06 2p. 16:06 - 17:25 64 Mamic Branko (FTC-Orangeways) - (TRIP - gáncsolás)
16:39 2p. 16:39 - 18:39 14 Vychodil David (FTC-Orangeways) - (INTRF - akadályozás)
18:48 2p. 18:48 - 20:48 14 Vychodil David (FTC-Orangeways) - (HI-ST - magas bottal való játék)
26:33 2p. 26:33 - 28:33 13 Jánosi Csaba (FTC-Orangeways) - (SLASH - testreütés)
28:56 2p. 28:56 - 30:56 94 Feil Arnold (FTC-Orangeways) - (INTRF - akadályozás)
36:06 2p. 36:06 - 38:06 94 Feil Arnold (FTC-Orangeways) - (HOLD - fogás)
53:47 2p. 53:47 - 55:47 TEAM (FTC-Orangeways) - (TOO-M - túl sok játékos a jégen)
Ezek mind olyan kiállítások, amelyeket olyankor követ el a vétkes csapat, amikor nem bírja szusszal a meccset és az ellenfél iramát.
Az első gólt minuszban ütötte Novák, a másodikat Mamics és Vychodil ökörségének köszönheti a Fradi. A harmadik és a negyedik egálban volt, sőt a második Fradis gólnál nem Majoross, hanem Molnár Zsombi adta Eadle-nek a gólpasszt, csak Popescu nem jól látta :)
A megitélt kiállításokon kívül a bíró elnézett még néhányat, de ha azokat is megitéli, a Fradi az első két harmadot végig minuszban játssza.
Nem a bírón ment el a Fradi meccse, hanem azon, hogy gyengébbek voltak. Amennyiben a HSC nem lazít 40 perc után, nem 4–2 lett volna a vége.
OFF: egy kis segitseget szeretnek kerni a forumozoktol! valoszinu a tobbseget nem foglalkoztatja a diakjegy letenek tenye, de tegnap sajnos ismet tapasztalnom kellett h Jegpalotaban sincs kedvezmenyes jegyvasarlasi lehetoseg csakugy mint peldaul Ujpesten sem. annak tudtam be a Vasas palyajan tapasztalt "engedmenytelenseget", hogy a csarnokban csak ulohely van es nalunk sincs kedvezmeny ulohelyre Ujvarosban. Miskolcon a honlap szerint szinten lehet kedvezmenyes diakjegyet valtani. ez udito teny! tisztelettel erdeklodnek, hogy Szeredan, Brassoban vagy Bukaresten milyen lehetoseggel elhetnek a diakok jegyvasarlas teren. illetve peldaul a Fehervar meccseire Zalaegerszegen vagy Gyorottt lehet-e diakjeggyel megtekinteni a meccset!? koszonom.
Hajra DAB!
@csatoimi: nem, titeket bele sem számolt :)
@csatoimi: az UTE benne van a 6 és félben ha szépen kérem?:) Ha igen, akkor holnap bedaráljuk a DAB-ot!
@charcarias: Szerintem írjanak az illetékesek erre még egy posztot és akkor a Jégpalotában is lesz diákjegy :)
Cirlan elvtars mar fenyegetozik is,ha nem programaljak ujra a Fradi mecset ok ki szalnak a tovabbi kuzdelmekbol mert ugy erzik nem tiszteli oket a MOL liga. Rajtatok a sor fiuk, mi mar evtizedek ota tiszteljuk oket.
HAJRA SZEREDA.
@Mr. Whisky: Ja ezt elfelejettem gratulalok nektek Fradis szurkoloknak igazan kitettek magatokert,a csapatert foleg a Szereda-Dozsa mecsen
@ZoltaN: aki újra programálja, az jó hülye lesz.
@ZoltaN: miért kéne újrajátszani? a Fradi ott volt, ők igazán nem tehetnek róla, hogy nem volt hol játszaniuk, időben kellett volna értesíteni őket, az igen tiszteletre méltó cselekedet lett volna. Csak sok itt a volna...
@ZoltaN: ennyi örömük hadd legyen
@ZoltaN: nagyon megHATó lehetett.
Kiváncsi vagyok, hogy a bucuresti még egyszer felbumlizna-e Pestre, ha vele történt volna ugyanez.
@F. Kapus: Nem pont ehhez a kommentedhez, de neked írnám: azért én a MOL Liga vezető testülete felől is érzek némi felelősséget. Azért mégiscsak abszurd, hogy szurkolók/bloggerek/játékosok/sajtómunkások :D/stb. felháborodása kell ahhoz, hogy egy ilyen eset után a fegyelmi eljárás meginduljon. Nem kellett volna ezt a Liga vezetőségének megelőznie?
Persze a legtisztább az lett volna, ha a jv azt a büntetést adja, ami ezért jár (VK) és akkor automatice indul az eljárás.
Egyébként Gergely megnyilvánulása az ügyben egészen elképesztő, nem is értem, hogyan gondolhatja komolyan. Ezzel szemben Kiss Danié korrekt, persze mindemellett jár neki a bünti.
@check: Szerintem meg egyáltalán nem emiatt indult az eljárás, például amikor megkértem Márkot, hogy küldje el nekem Kiss Dániel esetét, aszonta, a szövetség már bekérte azt.
@Mr. Whisky: na uljj bennebb!ht te lattade hogy jatszottatok vagy verted a dobot?az minden volt csak nem hoki!neharagudj de a kialitasok jogosak voltak
@durex26: Ha már a blogra fogjuk, szerintem a Gergely ügyet nem a blog szerkesztői, hanem az olvasói "gerjesztették", ha használhatjuk ezt a kifejezést. Még az esetről szóló cikk előtt kommentáltuk nem kevesen az esetet. De hát erre való a blog, nem? Gondolom nem kereste meg petícióval sem a szerkesztőség, sem az olvasók egy csoportja a fegyelmi bizottságot, hogy tessék eljárni Gergely Csaba, vagy akárki más ellen. Ezért kár ránk fogni az ügyet. Túl sokat tulajdonít ennek a fórumnak Gergely. Nem teszünk mást, mint véleményt nyilvánítunk, olykor persze megalapozatlanul, elfogultan, igazságtalanul, kellő információ hiányában, elhamarkodottan...és még sorolhatnám. (Utóbbiakat ránk olvasókra értem, nem a blog készítőire.) Ha ügyet kreálunk valamiből, akkor azt magunknak tesszük, nem a jégkorongszövetségnek. Szerintem ennyi.
@laszla: Arról nem beszélve, hogy a dunaújvárosi szurkolók csúnya árulkodása nem csak Gergely Csabára, hanem Kiss Dánielre is kiterjedt, már a kezdetekkor is. Tehát személyesen magára vennie aligha érdemes.
@laszla: Valószínüleg én írhattam volna hetekig, a helyzetet ahogy te is. És nem védem se csabát, se danit, se fkapust nem támadom s különben is világbéke. Csak azt írtam, hogy befolyásolhatja a kommennt sereg és a cikk a döntéshozókat. És ezt mondja Gergely is, ettől még nem vagyunk se barátok se rokonok, csak azonos véleményen a cikkről és ennyi. Lehet hogy nem így van, én azért nem tudom elhinni, de továbbra is világbéke.
Már tavaly Kangyal is megmondta, hogy a blog kommentelői a felelősek az alacsony népszerűségi indexük miatt. Most meg ez...én a magam nevében szégyellem is, hogy szóvá tettük az ominózus durva sportszerűtlenségeket. Sőt Gergely nyilatkozata is a blogosok hibája lehet, mert Kiss azért máshogy állt a kérdéshez.
@durex26: Sztem az már régen rossz, ha felelős beosztásban lévő döntéshozók véleményét befolyásolják egy blog olvasóinak a kommentjei.

Felháborodás nem csak a szurkolók között volt az esetet követően, hanem csapaton belül is, a tavalyi események miatt még szem előtt is volt a párharc, így minden bizonnyal a mi hozzászólásaink nélkül is lenne az ügynek folytatása.
@durex26: Éppen én is azt mondom, hogy írogathatunk hetekig, főként mi olvasók, de szerintem a szerkesztők is, nem ezen múlik a fegyelmi bizottság eljárása, illetve döntése. Legalább is remélem. Nem hiszem, hogy a blog fújja a passzátszelet ilyen ügyekben. Gondolom, nem is szándéka. Gergely tettéről, nyilatkozatairól meg hadd legyen véleménye bármely kommentelőnek, de akár a blog szerzőinek is. Elvárom, hogy a fegyelmi döntéshozók ne az én elmarasztaló véleményem, hanem a szabálykönyv, meg az egyéb vonatkozó előírások szerint döntsenek. Nekem mindenesetre nem teszik Gergely hozzáállása, de ezt meg neki van joga magasról le...ni. Ezt is elismerem. A legjobban annak örülök, hogy az esetnek a meccsen nem volt folytatása.
Egyébként meg valóban legyen világbéke!
@Mr. Whisky: nem csodálkozom hogy ez a véleményed a mérközésröl mert nem is láttad a felét sem mivel kint itatok az 5kutyába....a két csaj szurkolt...bocs csak meg téveszted a hülyeségeidel az olvasokat...üdv!
@durex26: "Csak azt írtam, hogy befolyásolhatja a kommennt sereg és a cikk a döntéshozókat. És ezt mondja Gergely is"

Nem, Gergely azt állítja, hogy blogírók és véleményvezérek vezetik (vagy hogy) a MOL Ligát. Ami azért jelentős különbség... Egyébként valóban nagyobb az ügy körüli nyilvánosság, mint amit Gergely a sajátos szellemi és mentális képességeivel kezelni tud, ez tisztán látszik. :)
@ZoltaN: Ezt tudod, vagy csak feltételezed róla? Ha tudod, akkor jelölj meg hírforrást, pls.
@1885*: nem lenne egy ördögtől való gondolat az újrajátszás. a szteli lemondana a pályaválasztói jogról, kap egy csinos összeg büntit, hogy azért a pedagógiai cél is megvalósuljon, és jön, amikor szólnak nekik. így nem a versenybizottság hirdetne eredményt.

persze minden egészen más lenne, ha: a) délután romlik el a gép b) időben szólnak. akkor mindenki annyira tisztelné őket, hogy az fantasztikus.
@szorgalmas: :D vagy még vasárnap is rossz lett volna ;) Ok igazad van, ez a verzió nem rossz amit írsz :)
@F. Kapus: Ha így van, az akkor helyes, azonban kommunikálják le a dolgot és nincs vita. Azonban jelen helyzetben én továbbra is úgy érzem, hogy ellaposodott volna a dolog, ha nem borul ki miatta ennyi ember.
@vaze: @laszla: velem lehet beszélni :D. Szóval akkor ezt úgy kell felfogni mint egy véleménynyilvánítást, úgy a cikk mint a kommentek részéről. S hogy mi lesz a vége, az nem itt dől el, s nem vesznek semmit figyelembe csak a jegyzőkönyvet, és a felek vallomását. Így ok, talán kicsit a konkrétumoktól ijedtem meg éspedig "pedig szigorú büntetéssel, hosszabb idejű eltiltással kell sújtani." a kommentek között már nagyobb pontosságúak a büntetések, a heréléstől az akasztásig :D, de ez nem lehet lényeges. Ezért gondoltam, úgy hogy egyszer legyen döntés a bizottságtól, majd cikk és különvélemények. De mostmár valahára felfogtam, hogy a cikk és a megjelölt rész is egy magánvélemény, ahogy az enyém is meg a Gergelyé is. Na akkor éljen a sajtó és szólásszabadság, Gergelykém elbasztad :D. Várom a fejleményeket.
Aikor Miskolcon a tehetséges karbantartók meglékelték a pályát, mindenféle kérdés és felháborodás nélkül kapta a pontokat a Sportclub.
-Amit persze egyébként is megszereztek volna-

Bár nem szurkolk a Fradinak, de ők ott voltak a jég meg legközelebb Brassóban.Asszem.

A pályaválasztási jog feladása a minimum az ujrajátszást illetően.

Előre
@PUPÁK JANCSI: igaza van mindenkinek, hagyjuk ezt a bíró dolgot. a meccs már lement, aki látta úgyis tudja mi történt. felesleges ezen ölre menni (Stanely kupa) :)
@kerusz: A GSP mai hiradoi-ba lehetett latni, ha Cirlan rol kerdeztel, de megprobalom szoszerint leforditani. A katonasag sport egyesulete-klubja nagy erofesziteseket tesz azert hogy a Steaua tiszteletbe tartsa a MOL-liga csapatait es a rendezvenyt, ugyan ezt ok is elvarjak es hogy mindenkinek az a legjobb ha lejatszak a merkozest,ellenkezo esetben kiszalnak.
"katonasag sport egyesulete-klubja nagy erofesziteseket tesz azert hogy a Steaua tiszteletbe tartsa a MOL-liga csapatait"

olyan nagyokat talán mégsem. péntek óta mindenki tudja, hogy ez a mondta milyen valóság, és vagy propaganda értékkel bír. csak abban bízom, hogy a románok saját magukat nem csapják be.
@durex26: Valami ilyesmi. Ez a fórum az én olvasatomban azért van, hogy itt osszuk egymást, a játékosokat, edzőket, bírókat, cikkírókat, esetleg mélyen egyetértsünk valamiben, érveljünk, véleményt cseréljünk. Mindenki a maga stílusában, ha lehet, akkor a jó ízlés keretein belül. A tiéd is egy vélemény, jogod van hozzá. Attól, hogy reagálok rá, mert nem értek vele egyet, még nem dől össze a világ. No, de elég a békeharcból...:)
@ZoltaN: Száljanak ki és huzzanak a sunyiba nehogy már ök diktálnának a többi csapatnak.
Vigyázni kell mert sunyi gazemberek nagyon aljasok a másik pedig az ,hogy példát kell mutatni ,hogy ezt nem lehet. Képzeljétek el mi történne ha egy ilyen történne az EBEL ben.
vagy ha a Volánnal próbálnák meg ezt megcsinálni! :)
egyébként az Ute-Steaua meccsen Carlan volt a GSP tv meghívottja, úgy kimosta magát és az egész rangerset hogy aki nem ismeri a körülményeket simán elhihette volna hogy nem ők a hibásak, hogy ők is csak péntek délelőtt értesültek a dologról stb stb... az persze fel se merült benne hogy 0-5öt kapnak... már akkor gondoltam, baszki ha megítélik a fradinak a meccset( vélemenyem szerint teljesen jogosan) akkor nagy lesz a sértődés steauáéknál...
Kerusz, mit mond a szabály a vis major-ra? Mondhatunk jókat, de asszem az erkölcsi kifogásokon kívül (hogy nem szóltak időben...) újra kell játszani Bukarestben...
Azzal védekeznek, hogy csütörtökre ígérték a jég helyreállítását, ami végül ugye nem sikerült...
Az UTE meccs is alig-alig jött létre, most közölték a TV-s meccsek időpontját is, lehet morogni :)
@terminatrix:
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/jegkorong-az-ftc-e-az-elmaradt-mol-liga-meccs-harom-pontja-2044741

Jégkorong: az FTC-é az elmaradt MOL-liga meccs három pontja
A jégkorong MOL-liga versenybírósága 5–0-ás gólkülönbséggel az FTC-Orangeways csapatának ítélte a múlt pénteken elmaradt, Steaua Bucuresti elleni mérkőzés három pontját.

A találkozót a bukaresti jégcsarnok fagyasztóberendezésének meghibásodása miatt nem tudták megrendezni.
@durex26: ebben a témában 2 eset fut egymástól teljesen külön szálon
az első eset: a meccsen bekövetkezett durva szabálytalanságok
a második: a vétkesek reakciói

mint korábban is írtam el tudom fogadni, ha vki sportszerűtlen a pályán, mert sok esetben másodpercek tört része alapján dönt az ember

emlékeim szerint a blogon először a konkrét esetek voltak véleményezve, amihez azt gondolom jogunk van
a Liga illetékeseinek ellenben kötelessége lenne a kirívóan durvának látszó szabálytalanságokat vizsgálnia a kommentektől függetlenül
a Liga döntését megint csak jogunk van véleményezni a döntés eredményétől függetlenül

ha normális kerékvágásban ezek a dolgok megtörténnek úgynevezett "ügy" nem lett volna a dologból, ellenben Gergely spori a videó ismeretében is belehazudik mindenkinek a képébe és ez verte ki véleményem szerint a biztosítékot
ahogy a csillagosok tavaly a fight-night utáni videó megnézése után
szóval ne csodálkozzon senki sem kangyalföldön, ha nem népszerű a klubjuk
és ez nem azért van, mert a kommentelők népszerűtlennek tüntetik fel őket, hanem ők maguk minősítik "férfias" dolognak a nyilvánvaló hazugságokat
hogy ez a kommentelők többségénél nem teszi őket szimpatikussá???
ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye - szerintem

és most ünnepélyesen megfogadom:
Gergely spori kérését maximálisan tiszteletben tartva a szezonban többé nem említem a Starsot egyetlen kommentemben sem.
Ha valaki egyetért velem ugyanígy fog cselekedni:)
remélem ezáltal a Stars egy népszerű és mki által szeretett olyan klub lesz, amely klub játékosainak a sportemberi nagyságát példaképként állíthatjuk gyermekeink elé
Én megtettem az ehhez szükséges lépést, tisztelettel megkérem a Stars illetékeseit, hogy nőjenek fel ők is a feladathoz
uff
@a. Bárd: @F. Kapus: hűű, basszátok (oppardon), innentől nagyon vigyázunk, kire mikor mít írunk, itt, hiszen ha mindenkire rászáll a bloggerek és hozzászólók alattomos közössége, egy hónap, és kiürül az összes jégcsarnok összes öltözője. eszemfaszom megáll az egésztől egyébként, hadd idézzem Dani korrekt és szó szerint felelősségteljes megnyilatkozása (ami egyébként semmit nem von le abból, hogy tegnap mit művelt, fejetlenül ment előre és nem ért vissza időben, legalább egy gólban ludas) mellett Godó legutóbbi anyagát a két necces "esetkezelésről". tényleg nem akarnám mantrázni már ezeket, de ha Dani hozzáállása nem elég meggyőző számára, akkor olvassa el Godóét - kiderült úgyis, nagyon naprakész blogfronton :)
Üdv
@Theutus: Ha egy klubbnak a vezetősége azt állítja a fehérre, hogy fekete, akkor ne csodálkozzunk, hogy a játékosaik is ezt teszik. A két csapat morális különbségét jól szemlélteti a két nyilatkozat.
Várom a szövetség döntését. Talán ezt még szabad.
Egyébként kár, hogy teljesen fealdta az internetes kommunikációját a Vasas, a saját honlapjukon nyugodtan állástfoglalhattak volna.
@OliBLOOD: így van, roppant gyerekes dolog a webes nyilvánosság feladása (mint ahogy az elvették a dömperem, szólok apukámnak mentalitás - és amúgy se adok kezet a végén, inkább mondok egy borzalmasan bántót, igaz, Gergely Csaba?) és ugye rosszul láttam tegnap, hogy Gergely "A" betűt viselt? mert akkor visszavonom, amit a múltkor Billre írtam (dicsérőleg), és akkor ez már tényleg a napiszar.hu témája, nem a miénk.
süti beállítások módosítása