HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pozitív változásokat tapasztaltam

2010.09.10. 13:52 kerusz

"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a tapasztalatok alapján finomított valamelyest a szisztémán. Az EBEL első fordulójában a Fehérvár a legnagyobb ászát, Todd Eliket az utolsó pillanatban elvesztő Jesenicét fogadja 19.15-kor, a találkozót a Sportklub élőben közvetíti. A magyar bajnok mesterével készült beszélgetés mellett mind a kilenc riválistól olvashatnak szezonváró nyilatkozatot tovább után, és még a Fehérvártól várt EBEL-helyezésre is szavazhatnak.

"Amikor idejöttem, az volt az elképzelésem, hogy új szisztémát tanulunk – erősítette meg a korábban általa elmondottakat Ulf Weinstock. – Támadóbbá akartam tenni a csapat játékát. Ez nem megy egyik napról a másikra. A tanulás elején nem mennek a dolgok begyakorlottan, idő kell, hogy mindenki megtalálja a helyét és készség szintűvé váljanak a mozgások. Sokat dolgoztunk, hogy összecsiszolódjon a játék. Egy napot arra szántunk, hogy a játékosok és az edzők közelebb kerüljenek egymáshoz, csapatépítő napot tartottunk. Azt hiszem, ez is sokat segített. Mindezek együttesen mutatkoztak meg az Ocskay-emléktornán."

A svéd tréner hozzátette, általában egy hónap kell, hogy egy csapat megtanuljon egy új játékrendszert. Ugyanakkor nem titkolja azt sem, változtatott az eredeti elképzeléseken. "Természetesen finomítottam valamelyest a letámadásos taktikán. Ahogy az ember megismeri a gondjára bízott játékosokat, az eredeti elképzelés is változik. Mindenkinek kell legyen egy elképzelés a fejében arról, hogy nagy vonalakban mit szeretne, ezzel kezdődik a közös munka. Akár látta az új edző a csapatot korábban, akár nem, az együtt dolgozás alatt alakul ki a végleges játékrendszer és taktika. Ahogy haladunk előre, gyűlnek a tapasztalatok, kiderül, mik az erősségek, mik a gyengék. Ennek megfelelően kell változtatni a felkészülés során, így alakulhat ki a csapat személyre szabott stílusa.

Velünk is ez történt. A tapasztalatok alapján azt mondhatom, a letámadás továbbra is szerepelni fog a repertoárunkban, de nem feltétlenül ezen lesz a legnagyobb hangsúly. Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, így a csapat ilyen játékot fog játszani. A letámadás, ahogy az előbb is említettem, időről időre előkerül majd, de nem fogjuk minden körülmények között erőltetni."

Weinstock szerint az emberelőnyös játékban egyelőre még sok javítani való van, a csapat nem használta ki jól a lehetőségeket. "Az emberhátrányos játékunk kifogástalan volt az emléktornán, egy gólt sem kaptunk így. Az edző csak remélheti, hogy ez minél tovább így marad. Nem titkolom, elsősorban a hazai teljesítményünkre tudunk alapozni a bajnokságban, de idegenbeli mérlegünkön javítanunk kell az előző szezonhoz képest."

Végezetül megkérdeztük, hogy a felkészülési nehéz időszakaiban, például a Medvescak elleni mérkőzés után nem érezte-e úgy, hogy fogy a munkája iránti bizalom. Határozott választ kaptunk. "Soha nem éreztem, hogy megrendült volna a bizalom irántam. Sokat gondolkoztam a Medvescak elleni mérkőzésen látottakról azóta is, és azt hiszem, hogy kellett az a találkozó, és jókor jött. Egyfajta ébresztő volt a csapatnak, onnantól minden értelemben pozitív változásokat tapasztaltam."

A Fehérvár Hetényivel a kapuban kezdi a szezont, Satosaari műtét utáni rehabilitációja alatt Bálizs lesz a cseréje. A sorok a következőképpen kezdenek a Jesenice ellen: Horváth, Tokaji, Ladányi, Vas M., Sofron – Ackeström, Jobb, Kovács Cs., Martz, Fekete – Kranjc, Orbán, Palkovics, Holéczy, Mihály – Maklári, Fodor Sz., Nagy G., Vaszjunyin, Benk. A keretből ezúttal Hegyi Ádám nem kap játéklehetőséget.

A feltételezések szerint az első ellenfél egyben az egyik közvetlen riválisa lesz a magyar bajnoknak a nyolc közé jutásért folytatott harcban. Az igazolások alapján azt lehetne mondani, tovább gyengült a Jesenice, de ilyenre gondolni sem érdemes. Elég, ha eszünkbe jut, hogy itt játszik annak a fiatal sornak a magja, amely rendkívül eredményes játékával meghatározó szerepet játszott abban, hogy nem Magyarország, hanem Szlovénia utazhat a szlovákiak A csoportos világbajnokságra. Ennek megfelelően kell a mérkőzéshez állni. Todd Elik tehát távozott a csapattól, az ő helyére új légiós érkezik, de Doug Nolan pénteken még nem lép jégre. A hírek szerint egy másik amerikai légiós, Marc Cavosie is kihagyja a fehérvári meccset, őt egy korong találta arcon.

A héten közös sajtótájékoztatót szervezett az EBEL a részt vevő tíz csapat számára. A liga hivatalos honlapja ebből az alkalomból készített miniinterjúkat az érintettekkel, ennek fordítását olvashatják alább.

Heikki Mälkiä, a Jesenice edzője: "Négy hete vagyok edző Jesenicében. Nem ismerem még a ligát, de sok jó játékosunk van. A célunk a playoffba jutás."

Johan Strömwall, a Villach edzője: "Az előző szezonban csak a negyeddöntőig jutottunk. Idén szeretnénk mi nyerni az utolsó mérkőzést."

Kevin Gaudet, a Vienna Capitals edzője: "Új útra léptünk Bécsben. Négy idegenlégióssal kevesebb van a keretben, több lett a hazai játékos. Fiatalodott is a csapat, ami komoly kihívást jelent. A célunk a döntőbe jutás. Tavaly sok sérültünk volt, néha csak két és fél sorral tudtunk játszani. Most megvan a lehetőségünk arra, hogy négy sorral támadjunk."

Ted Sator, a Medvescak Zagreb edzője: "A hétvégén jó felkészülési tornát rendeztünk, a Villach, a Klagenfurt és a Jesenice részvételével. Tavaly újoncként meglepetést tudtunk szerezni, idén szeretnénk a sikerünket megismételni. Nagyszerű közönségünk van, és remek játékosaink. Meggyőződésem, hogy idén is jól fogunk muzsikálni."

Thomas Koch, a Red Bull Salzburg csapatkapitánya: "12 nagyon magas színvonalú mérkőzésünk volt az előszezonban. A European Trophy-meccsekből rengeteget tanultunk. Időnként jól tudtuk tartani a lépést Európa legjobb klubcsapataival, a svájci és a finn bajnokot meg is tudtuk verni. A Red Bulls Salute nem sikerült túl jól, de a bajnoki szezon előtt rengeteg értékes tapasztalattal gazdagodtunk."

Philipp Lukas, a Linz csapatkapitánya: "Elég hosszú volt a felkészülés, örülünk, hogy végre kezdődik a szezon."

Bill Gilligan, a Graz edzője: "A liga nagyon erős, ezt mutatják az EBEL-csapatok felkészülési
eredményei is a szlovák, finn vagy éppen svájci élcsapatok ellen. Sok csapat küzd majd a playoffhelyekért."

Hannu Järvenpää, az Olimpija Ljubljana edzője: "Nagy lehetőségeket látok csapatomban. Sok minden lehetséges ezzel a kerettel, ennek én is részese szeretnék lenni. A célunk a playoff, biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni is fog. Nagyon jó volt a felkészülésünk. Az előző évben utolsók lettünk, idén javítani szeretnénk."

Manny Viveiros, a Klagenfurt edzője: "A legutóbbi szezonunkkal nem lehettünk elégedettek. Idén döntőt szeretnénk játszani, mellette a fiatal játékosaink további fejlődését elősegíteni. A csapat nagyon motivált, készek vagyunk a rajtra."

Christoph Brandner, a Klagenfurt csapatkapitánya: "Ez a liga évről évre erősebb. A felkészülési mérkőzések eredményei is azt mutaták, hogy az EBEL-klubok tartani tudják a lépést Európa élcsapataival."

55 komment

Címkék: fehérvár ebel weinstock

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajrá Volán, kint leszek!
Sziasztok. Itt kint Angliaban nincs Sportklub, szoval nagyon halas lennek, ha valaki talalna streamet estere. Nekem meg nem sikerult...Elore is koszi. Hajra Volan!
A Volán az EBEL-ben minden évben jobban szerepelt az előző évihez képest. Idén is ez lesz!
Reszkess EBEL, jön az ördögi FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!

Az örök optimista álláspontom alátámasztására bemásolom a "Jégkorong a BNV-n" hozzászólásomat:

"Az volt ám a csapat (70-es évek Fradi). Büszke vagyok rá, hogy élőben láthattam őket varázsolni. Az Újpesttel vívtak nagy csatákat. Emlékszem, hogy a Megyeri úton (talán '78-'79-ben), az utolsó meccsen dölt el a bajnoki cím sorsa. Szoros volt végig a bajnokság, aki itt nyer az a bajnok (azt hiszem az Újpestnek elég lett volna a döntetlen is). Mivel a Fradi már az előző években sorozatban nyerte a bajnokságokat, az újpestiek nagyon fogadkoztak, hogy idén megállítják a Fradit. Ennek érdekében még a BM is a segítségükre volt. Elintézték, hogy szabadnapos (irányított szabadidőnek nevezték abban az időben a seregben, amikor megmondták, hogy mit tegyél "szabadidődben", nekem is volt részem később benne), sorkatonákat buszokkal hoztak a mérkőzésre, hogy megtöltsék a stadiont és minél kevesebb Fradi szurkoló buzdíthassa a csapatát a döntő mérkőzésen (ezt az egyik volt kollégista társamtól tudom, aki a kivezényeltek között volt és egy pár szót sikerült vele váltanom). Nekem sem sikerült bejutnom, pedig volt egy 20 Ft-os jegyem (kéz alatt szereztem), de akin zöld-fehér szerelést láttak azt egyszerűen nem engedték be. Nagy tolongás alakult ki a bejáratnál és a felháborodott Fradi szurkolókat lovas rendőrök, kardlap használatával is akár, tartották távol. Emlékszem az akkor még aktív focista Nyilas Tibi is belekerült a rendőr attakba és a mai napig sem tudom, hogy neki sikerült e bejutnia a lelátóra. Én és a barátaim még tettünk egy gyenge kisérletet, hogy esetleg az öltöző tetejére felmászva jussunk be a pályára, de ezt az én esetemben egy kutyáját rám úszító rendőr akadályozta meg (vagyis a kutya, aki arra volt betanítva, hogy a szájkosarának ütésével ártalmatlanítson). Utóbb kiderült, hogy még én jártam jól, mert aki bejutott az épületbe az mind csapdába esett és a tejszínű üvegen át láttuk amint a bent rekedt társainkat az akkori rendfenntartó erők kezelésbe veszik (azok az idők nem az azonosító számokról és nem is a "sün"-ről szóltak). Én végül a szemközti malom épületére felmászva néztem az első harmadot, ahonnan később úgy gondoltam, hogy jobb lejönni, mert erre is felfigyeltek a rendőrök és nem volt kedvem velük az újabb testi kontaktusra. De legalább láttam az első három Fradi gólt. A meccset végül 7-2-re a Fradi nyerte és ráadásul a mérkőzésre kirendelt sorállományú katonák nagy része a Fradit buzdította.
Ezt érzékeltetésképpen írtam, hogy alátámasszam miért is vagyok én mindig optimista a jelenlegi magyar jégkoronggal kapcsolatban. Nekem Salzburg, Vienna, stb... csapatokat magyar csapattal mérkőzni, "A" csoportos magyar jégkorongot nézni akkora élvezet, mikor sorkatona koromban a hosszú hónapok bezártsága után egy női biciklit láttam.
A mai fiatalok (habár még én is annak érzem magam), akik koruknál fogva nem lehettek tanúi ezeknek az időknek, nem tudják értékelni, hogy a jelenlegi jégkorong a Magyar Hoki eddigi csúcsa (azért én is optimista vagyok és remélem lesz még részünk csúcs döntésben)."
Hajrá AV19 (őket azért emelem ki mindig, mert jelenleg klubszinten a legjobb magyarok, de mindig hozzá gondolom a többi magyar csapat nevét is, még a fradisták által legkevésbé kedvelt Újpestet is)! Hajrá Magyar Hoki!
A Zágrábtól pedig Aaron Fox búcsúzott a végén, de jó lenne egyszer egy ilyen szintű külföldi nálunk. Szerintem Elik-et whiskyvel bírnánk tartani, gondolom pénzzel kevésbé.::))
Persze jó nekem Oszi is. Csak végre kezdődjön!

Este zúgjon a Hajrá Volán!!!!!!!!!!!!!!!
(Ja, és remélem Gergő és Susanj nem okoz kellemetlen perceket Léderernek...:)
AV-től ki volt a sajtótájékoztatón és mit nyilatkozott?

Tegnap du rendeztem úgy a programom h este ne érjek rá tv-t nézni. Most nem kicsit vagyok bosszús...:(
Milyen a klíma csarnokban? Kész már a beruházás, vagy a tavalyi hőmérsékletre kell még készülni?
@szeszter: Weinstock volt, és azt mondta, szeretnénk a rájátszásba jutni, itthon kell ezt megalapoznunk.
@bandee24: Tenyleg nincs ahol a sportclubbot nezni innen Angliabol. En is kerek egy streemet ha valaki segitene irto halasak lennenk. Ugy-e Bandeeee
Ezek szerint a Volán farmban ma játszik Hegyi és az ifikorú kapus (Vay Ádám ?) véd? Nem lesz könnyű napja, de hát így lehet fejlődni...
@check: Hogy kinek milyen napja volt, az legkorábban is a lefekvéskor derül ki :)
Remélem ma nem lesz olyan káosz a parkolással, mint a legutóbbi meccsen.Mi két éve a Velence Hűtőház parkolójában állunk, amit az éjjeliőr meg is engedett, de az előző meccsen a településőrök már be sem engedtek minket, csak a túloldali utcákban parkolhattunk, ami szerintem igencsak zavarja az ott lakókat. Begyalogoltunk és az említett helyen egy árva autó sem állt. Most miért nem lehet ott parkolni? Mire számíthatunk ma?
@F. Kapus: Ezt a szösszenetet valahová ki kéne menteni, ha sok ilyen lesz jöhet a könyv:)
Ja és köszi a kiegészítést.
@horivan: Még a régi jó Mount Everest-es lábujj lefagyós hőmérséklet van :D
Decemberben lesz kész a beruházás, ha jól értesültem!
@szeszter: na jah, neha atmegy Budhaba es csak ugy osztja az IGAZSAGOT :)
Sziasztok!

Idén még nem voltam a csarnokban, de ma megyek. Milyen a hőmérséklet? Hogyan érdemes öltözni???
Köszi
KEZDŐŐŐŐDIK!!!
HAJRÁÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL-_-
a zágrábi felkészülési tornának az eredményeit tudja valaki?
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁÁN!!!!!!
lélekben ott leszek..
@F. Kapus: én meg majd igyekszem minél később hazaérni...:)
Bár Volán- streamet nem tudok,
de a Salzbur- Linz Spitzenspiel megtekinthető itt:
servustv.com
laola1.at
@munkagep:
VSV 2:1 HKA
MZA 5:4 KAC
KAC 1:0 HKA
VSV 1:0 MZA, ha jól emlékszem
@aysays: Este kb. olyan idő lesz a csarnokban mint kívűl ...remélem ez változni fog majd két hónap múlva :)
@kiralyfi: én meg addig átnézem a szólás-mondástárt :)
Sziasztok!
14 éve járok meccsre Székesfehérvárra, le sem tagadhatnám ( nem is akarom ), hogy AV19 fanatikus vagyok. 14 éve mindig nagy reményekkel és izgalommal vártam a szezon indulását, mely néha így, néha úgy sült el. Emlékszem még azokra az időkre, amikor az OB1 döntőjét is csak kergettük. Lehetőségeimhez képest anyagilag is próbáltam mindig segíteni a csapatot, így amióta névre szóló széket és parkolót lehetett vásárolni, mindig megtettem. Az elmúlt 4 évben 7 számjegyű összeggel támogattam ( összesen ) a klubot, mindig VIP-es voltam.Többek között én vásároltam meg Palkovics Krisztián emlékmezét. Elérkezett hát az új szezon, és természetesen 2 VIP jegy a hozzá való parkolóval újra megvételre került - volna. Ha kaptam volna. A megkérdezésem nélkül eladták a helyemet, ahol ültem, másik VIP , illetve parkolójegyet pedig már nem kaptam. Mivel vállalkozóként dolgozom, és 120 km-t teszek meg egy Volán meccsért, ezért fontos, hogy tudjam, hova parkolok, illetve honnan nézem a meccset, mert általában 200 km/h átlagsebességgel közlekedve is éppenhogy odaérek a meccskezdésre.
Számomra döbbenetes, hogy 14 év rendszeres szurkolás, támogatás után ma és a szezon folyamán végig a tévéből fogok szurkolni kedvenc csapatomnak. Természetesen idegenbe - mint eddig is mindig - nagy rendszerességgel járni fogok, remélem, oda beengednek majd.
ez van, nagyon csalódottan tudomásul veszem, hogy idén nincs ránk szükség
Ettől függetlenül este hajrá AV19, én ott leszek- a tévé előtt.
Üdv.
@edu1979: Teljesen átérzem a helyzetedet. Szerintem többen vagyunk, akikben rossz érzés van...Egyre szűkül az a kör a csarnokban, akik fontosak a vezetőség számára....
@F. Kapus: Apám, ez telitalálat :)) (én meg látom a jövőt...)
@edu1979: Talán Edu többet érdemelt volna!
Talán lép erre valamit a T.Vezetőség, remélem!
@edu1979:
Kedves Edu1979!

Sajnos azt kell mondjam, hogy teljes mértékben megértem a problémád, amit az alábbi személyes tapasztalataimmal egészítenék ki:
Augusztus elején - az Általad leírt, hasonló problémákat elkerülvén- elővigyázatosságból küldtem egy emailt,(azt most nem is írnám le, hogy kinek, maradjunk annyiban, hogy tudomásom szerint az illetékesnek...) hogy baráti társaságunk névre szóló ülőhelyire opcionálisan idén is igényt tartanánk, ill. van-e erre lehetőség. Az említett levélben leírtam azt is, hogy számunkra és valószínűleg más számára is ez több mint gesztus értékű lenne, mert picit magunkénak érezzük a csapatot azáltal, hogy ily módon támogatjuk Őket. Kérésem pusztán a pénztár nyitás első napjára szólt volna. Miután válaszra sem méltattak, nem is ért csalódás, hogy rohanva a munkahelyemről este fél hétkor -természetesen- a Murphy törvényei szerint az korábbi helyünkből kettő már le lett foglalva... Így a négyből, kettő névre szóló bérlet lett...
Zárszóként csak annyit, hogy szerintem egy profi eredményeket felmutató "kirakatcsapat" nem engedheti meg ezt a fajta luxust, amivel VIP,névreszóló,ülő-álló helyre jegyet váltó szurkolót veszítsen el ilyen helyzetben, egy ilyen hmmm.... egyszerű.... emberi mulasztás miatt.
Talán egyszer ezen a fronton is playoffba jut a csapat, többek között ezért is szurkolok nekik valamint azért, hátha elgondolkodik egy-két bennfentes ezeken a sorokon, ha olvassa!
Mellesleg nem is lepett meg az a hír, amikor azt olvastam, hogy a DAB komoly marketing gárdát fog alkalmazni annak érdekében, hogy javítsa az újváros nézőszámát - mivel ez az alapja a közönségszórakoztatásnak!
Úgy látszik a másik hoki fellegvárban felismerik ennek a dolognak a fontosságát..

Hajrá VOLÁN! És őszintén együttérzek veled EDU !!
sehol egy élő stream. :(
vki aki látja is, elmondja h játszunk, sajna csak szövegesen látom...
Hát ez Hetén megy el....
@p3p3: Hetényi ma betli, előnyből meg a szokásos semmi eddig.Volán visszafogott támadásban, semmi kreativitás, kevés helyzet. A szurkolást és a biztatást pedig nem is hallom, csak a füttyszót. Ez tényleg egy szerencsétlen harmad volt...
@Henry The Navigator:
köszi! hát ez szép kezdés :(
Léderer vaj mit néz!!! Hetényi felnő a feladathoz/ez idióta/
Szétesett a csapat teljesen...
ez nagyon gyengusnak nez ki..
ezt nem hiszem el... :(
@mL: pedig nem az, csak semmi nem jön össze :), de mostmár jónak tűnik.
gyerünk fiuk, fordittani kell!!!
@durex26: Ritkán látni olyan peches harmadot, mint itt az első volt.Két olyan gólt kapott Hete, amilyenből tíz meccsen egy ha van.
Én a 3. gól után cseréltem volna kapust! Jót tett volna Bencének!
A mester végre észre vette Balu rengeteg hibáját, nem csak mai meccse, hanem mecsek óta) és Maklárit próbálgatja Toki mellet!
A mester nagyon jól keverget! Ez tetszik! Gyerünk Erik!
Már ez az első meccs hihetetlen...
Bravó fiuk nagyon szép volt!
Csak igy tovább, persze ezt a 2-3 ziccert legközelebb be kell ütni!
Hajrá volán
@mike80: hááát, ha eladták, akkor valaki megvette, ez pedig nem jelent szurkolóvesztést, sőt. Kereslet van, más is akarja a helyeteket! Fizet is érte! Kinek adják szerintetek? hmm, hmm. Kellene egy CRM rendszer, online vásárlási lehetőség, ilyenek.. de az már úgyis késő, jön az első meccs.. Legyen fight? hát valami ilyesmi a helyzet. Jövőre talán már erre is gondolnak majd.
@pKn: Erre írtam/írtuk, hogy gesztus és persze senki se kívánta azt,hogy alanyi jogon járjon... Levél ment, érdeklődtem, kérte,- nem jött válasz. Változatlanul úgy gondolom, hogy lehetne ezt másképp is, de inkább hagyjuk- már mind1....
@mike80: Rég szóltam itt hozzá, és hosszú idő múlva fogok legközelebb, de meg lettem szólítva, így muszáj.

A Sapa Fehérvár AV19 közönségkapcsolati emailcíme, amint az a hivatalos honlapon is közzé van téve, az info@albavolanhockey.hu

Az imént ellenőriztem, ezen az emailcímen a klub sajnos semmilyen hasonló kérést nem kapott, így nem is tudtunk rá reagálni. Egyéb, alternatív emailcímekkel is lehet próbálkozni természetesen, de ha ezek zsákutcának bizonyulnak, az nem róható fel a klubnak, azt hiszem.

A jövő útja valóban az, hogy sikerüljön olyan intézményesített megoldást találni, amellyel a hasonló igények külön kérés nélkül is. kielégíthetőek.
@KCs: Szia KCs!
Valóban igaz, nem erre a mail címre ment a kérés hanem egy másikra, amely az erstebankliga.at oldalon a "Ticketing"-hez van hozzárendelve.Ebből adódóan azt hittem, hogy jó nyomon járok(...), de mint kiderült mégse. Ettől függetlenül annak is örülök, hogy válaszodban te is rávilágítottál arra a tényre, hogy ezek a dolgok még fejlesztésre szorulnak. A visszajelzésed pedig köszönöm!
Hajrá Volán!
süti beállítások módosítása