HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Gólrekord született Csíkszeredában

2010.09.10. 23:12 Hblog

Két óriási különbségű győzelem és egy meglepetés született a Mol Liga második fordulójában, amely sajnos hiányosra sikerült. Az elmaradt Steaua-Ferencváros mérkőzésnek biztosan hosszú lesz még az utóélete, és az előzmények ismeretében bízvást állíthatjuk, hogy megint a jégkorong lesz a vesztes. Azon a három pályán, ahol sikerült jeget készíteni, érdekes eredmények születtek. Az első harmad feléig tartotta a lépést az az Újpest Csíkszeredában. Ezután beindult a hazaiak hengere, és talán a reméltnél is nagyobb győzelmet arattak. A 17-2 kétszeresen is gólrekord, még senki nem ütött egy meccsen 17 gólt a Mol Ligában (a csúcstartó a HC Csíkszereda volt a Dab elleni 12-3-as meccsen), és egy meccsen sem született még 19 gól (a legtöbb a tavalyi UTE-Brassó 11-7-es mérkőzésen esett). Reméljük, a további csúcsjavításra nagyon sokat kell majd várni. A HSC-vel sokáig versenyben volt a Dab.Docler is, de az Alba Volán farmcsapata elleni 14-1 csak a második helyhez elég a szerzett gólokat tekintve. Itt is nagyon egyoldalú mérkőzést láthattak a nézők, az egyetlen vendéggól 5-0 után esett. Sportszerű, kevés kiállítást hozó mérkőzésen az utolsó harmad első felében szerzett két góllal nyert a Brassó a Vasas ellen. Polc kapus hiba nélkül őrizte a hálóját, a frissen szerződtetett észt válogatott hátvéd, Kaupo Kaljuste pedig gólpasszal mutatkozott be. A végeredmény 0-2, a Brassó komolyan gondolta, hogy előre akar lépni a tavalyi évhez képest, bár akkor is idegenbeli győzelemmel kezdett, Miskolcon.

118 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát tényleg nem sok értelme volt a DAB -ból a volán farm csapatába átmenni... A nagy csapatba egyelőre nincs esélyük így meg csak egy nagy szenvedés lesz az egész szezonjuk ha az ute -n kívül más csapat ellen játszanak. Fölösleges volt (most még) fehérvárra menniük, de hát az ő döntésük...
@MJ01:
Jó, hogy ezt felvetetted. Engem is érdekel az 55-43-as SOG arány. (Ez semmiképpen nem az egyoldalú játékról szól)
Igaz én kicsit bele-bele néztem az online közvetítésbe, és ott volt egy-két AV helyzet is.
Szvsz a Fehérvárnál ez tényleg csak egy becsúszott eredmény volt, ha összekapják magukat, okoznak még meglepetéseket a ligában. Ennyire nem rosszak.

Sajnos az Újpestről már nem ezt gondolom :S
(még ha az eredmény túlzott is)
@MJ01: @Tillasz: A helyszínen nem tűnt ennyire egyenlőnek a kapuralövés. A Volánosok elég sokat lövöldözték/emelgették be kapu felé a korongot, talán ezeket írják be lövésnek/védésnek. Én ha tippelnék, akkor olyan kb 20 lövés különbséget tippelnék.
@a. Bárd: nemtom, lehet...
azért azt ne feledd, hogy kb 50-60%on pörögve lett 14-1 a meccs és szinte mindenki figyelt rá, hogy ne ütközze le a fiatalokat, a játék hevében volt 1-2 ütközés, jellemző példa: Dani ütközött egyet a kapu mögött és nem a koronggal foglalkozott, hanem felsegítette a Volán játékosát
összességében óriási a különbség elsősorban fizikailag, gondolkozás sebességében, technikailag a játékosok között és a rutin...kvázi nem arról szól a dolog, hogy mennyire rosszak vagy jók, hanem egyszerűen ez olyan, mintha egy légsúlyú vs nehézsúlyú mérkőzik egymással
vegyes érzelmekkel néztem egy idő után a meccset, egyrészt önbizalom szerzésre kiválóan alkalmas egy ilyen mérkőzés, másrészt nem tudom, hogy a fiatalokban milyen nyomot hagy, ha sorozatosan így elverik őket
a meccs legnagyobb negatívuma számomra az volt, amikor Kókusz a kispadról kiröhögte a játékosait...oké, hogy kín-vigyor, de akkor is!
ez a farmcsapat akkor alkalmas a Mol ligában való szereplésre, ha egy sornyi játékos visszajátszik az ebel csapatból, ellenkező esetben a többiek is ugyanígy el fogják kalapálni őket
és az teljesen mindegy, hogy 14-1 vagy 8-0 a végeredmény
Én nem csodálkozom a fehérvári farmcsapaton . Az edző az ötödik gól után vett magának egy jegyet és már mint csak néző volt ott a meccsen ! Már négy vagy öt éve dolgozik ezzel a csapattal , eredmény és felelősségvállalás nélkül . Idén is 4-5 játékos hagyta abba kedvenc játékát következetes munkája eredményeként . Örülni csak annak tudok hogy Balogh Bálint nem volt jégen kapott gólnál , és ez 14 esetén nem annyira rossz ! Az EBEL edzőnek gratulálok , így kell belenyúlni egy elveszített meccsbe . Majdnem sikerült ! Kercsót a farm élére (is) !!!!
A farmtól én többet vártam és szerintem jobb is lesz a szezon közben. Az is segíthet majd a csapaton, ha Bálizs fog védeni. Plusz ha az ellenfél elhiszi, hogy simán fogják verni ezt a csapatot, akkor lehet meglepetés.
Újpesten ha lesz pár légiós akkor ők is játszhatnak szorosabb meccseket.
@Fugeute: jó pár év múlva, így pontos a válogatottsággal kapcsolatos félmondat. amúgy igazad van, és sok sikert nektek, hogy legyen erő/kitartás/szándék a vezetésben és türelem/alázat a játékosokban és szurkolókban, hogy végigmehessen a csapat az általad vázolt úton. Újpest nélkül nincs bajnokság, ahogy persze Újpest-szurkerek nélkül Parázs-Varázs sincs :)
@Tillasz: én csak a harmadik harmadot láttam, azért is nem írok véleményt a meccsről, de akkor már sehol nem voltak - talán 2-3 emlékezetes helyzetük volt, és Becze Zoli jól védett. nekünk meg minden bement, de tényleg, nem tudott úgy pattanni a korong, hogy a vége ne gól legyen. azért ha lesz összefoglaló, azt a tizenvalahanyadik "kanadai" gólt mindenki figyelmébe ajánlom.
@csatoimi: Meglepetés nincs benne, de előre sem lehetett tudni az eredményt, ahogy azt a tanult kolléga állította.
@Pentele: azért ne feledkezz meg arról a tényről, hogy egy 13x bajnok és 9x kupagyőztes csapatról beszélsz
az is igaz, hogy a múltból nem lehet megélni és előre kell tekinteni, de a tradíciók alapján az Ute-nek itt van a helye és bízom benne, hogy tudnak vásárolni pár minőségi légióst, akikkel kiegészülve jobb eredményekre lesznek képesek
és ne feledd a "szerencse" forgandó, nálunk is volt olyan év, amikor szinte a semmiből kezdtük újra, mert szinte mindenki elment a csapatból a vezetők áldásos tevékenysége miatt
a Mol Liga legnagyobb gyengesége az, hogy állandó pénzhiányban szenved a legtöbb csapat
amíg nincs meg a stabil háttér, egyik évről a másikra nagyon nagyot bukhat bárki...
@kerusz:
látnok nyögtem szörnyű látnok, ördög légy, madár, vagy átok,
Sátán küldött, vagy vihar vert most e puszta partra bár,
Tépetten is büszke lázban, bús varázstól leigáztan,
Itt e rémek-járta házban mondd meg, lelkem szódra vár:)))
A Vasas úgy járt tegnap mint a vizilabda válogatott az olaszok ellen, sokat lőttek csak egy sem ment be, azért nem lesz ez rossz később.
@Nyuszí O_o: "Újpest nélkül nincs bajnokság, ahogy persze Újpest-szurkerek nélkül Parázs-Varázs sincs :) " :D

@Pentele: UTE helyett szerb meg horvát csapatok??
"Pentele 2010.08.30 22:34:35
Mol-ligába kell hozni ezeket a horvát és szerb válogatott csapatokat és melléjük még a szlovák 1 ligából egy izmosabb egyesületet."

GRATULÁLOK!!!
@OliBLOOD: köszi, közben megtaláltam én is. érdekesség, hogy Nika első góljánál és a "kanadai" gólnál is (ez utóbbit 7.20 körül találjátok) Ondrejcikre vertek alkalmanként 2-2 métert 3 méteren, ami azért elgondolkodtató szerintem. és még valami: Lecsó 3 sorban tűnik fel gólörömnél, összesen 8 találat idején volt a pályán - szerintem ez is rekord :)
üdv
@Nyuszí O_o: a+/- mutatója Lecsónak 6-2
mivel az előző meccsen ő adta az asszisztot Zsocinak
ezen a meccsen 5 gólnál lehetett a pályán
@Star&stripes: szerintem teljesen jó ez így is:P
@kerusz: előre nem lehetett tudni, ez így igaz, de olyan ki-ki meccsnek gondoltam, a liga legjobb kapusával. Brassó mindenkinek nehéz ellenfél lesz, Polcnak nehéz gólt ütni.
@csatoimi: arról van infód, hogy Petres miért nem játszik?
@1885*: Gratulálhatsz is!
Elsősorban egy kiegyenlített, egész szezonon át tartó ligát kellene létrehozni. Az a csapat amelyik jelentősen és tartósan kilóg lefele vagy felfele az nem ide való (lásd.: Volán v. Gyergyó).
Ha van stabilan és kiszámíthatóan, hosszútávra tervező liga, akkor majd lesznek szponzorok és egyesületek is.

Továbbra is tartom, hogy a Slohokej ligából a Partizant és Team Zagreb-ot ide kellene hozni mert megfelelő játékerőt képviselhetnek, függetlenül az UTE és a Volán farmtól.
@facsipesz: "és azért kezdtem szurkolni, hogy legyünk kicsit könyörületesebbek, és álljunk meg húsz alatt.. " erre szokta Spiller azt mondani, h legalább megtiszteltük az ellent azzal h nem álltunk meg 8-0 után... :)
@csatoimi: Sevela a liga legjobb kapusa :)
@Stommy: azért majd nézd meg Polc statisztikáit is...(ettől még Sevela tényleg nagyon jó kapus)
@Pentele: értem én, fűnyíróelv. Hogy független az UTÉ-tól, mikor épp ki akarod zárni őket? :O
@Theutus: Kettejük + Rajna között az dönthet, hogy a védelem hogyan dolgozik előttük. Polc remek kapus, Rajna Miki kemény feladatot kapott ismét, de azért én Sevelát tartom a Liga legjobbjának.
Hogy kell? Hozzászólás jelenj meg! :)
@1885*: "jelentősen és tartósan kilóg" nem írtam, hogy holnap ne játszanak. :-)

Másrészt a stabil,kiszámítható, tervezhető liga független az UTE-től mert velük vagy nélkül, de meg kell csinálni.
@Pentele: miért én azt írtam, hogy azonnali hatállyal, a mai napon akarod őket kizárni? :)bíztam benne, hogy azt még megengeded, hogy holnap játszhassunk, /főleg ha jég sem lesz :D /.
Amúgy ez a "stabil,kiszámítható, tervezhető liga" ez tetszik, Te itt élsz Magyarországon? :)
@Theutus: most nem számolom újra, de sztem többször - és nem is az, hogy hányszor, de hány sorban... :)
@1885*: Halkan jegyzem meg, hogy annak idején az UTE vezetői ágáltak a Gyergyó ellen, hogy gyenge játékerejük miatt IS nincs rájuk szükség. Mindenkit elérhet egy hullámvölgy, de addig amíg kitart, addig a többinek kötelessége támogatni a gyengét! Nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bárkit is elveszíthetnénk. Épp ezért hajrá UTE és Gyergyó!
@Pentele: És ha nem akarnak jönni? Raboljuk el őket erőszakkal?
ha mindképpen további országok csapatait szeretnénk bevonni a Mol ligába és a színvonal erősítése a cél, akkor célszerűbb lenne a szlovák és osztrák első osztály felé kacsingatni
igaz lasszóval őket sem lehet megfogni...

@Nyuszí O_o: nem az a lényeg, hogy szerinted hányszor, hanem a tények:), de ez Lecsó érdemeit még nem csökkenti
@kerusz: jaja, lehetne egy janicsárkommandó például, a finomított verzió (sok vagy inkább csak több pénz, meg mellé a kitűnő játéklehetőség, a perspektíva, a fejlődés [!!!] ígérete) amúgy is túlontúl ismerős; az így összehozott csapat félholdas mezben játszana, nem értem, mi ezzel a baj. :)
@Theutus: bazz, a tényszerűség kedvéért máris megnézem még egyszer, strigulázok, mint a tornacsarnokban anno Tóka Laci bácsinál a felülésnél, tolódzkodásnál. 10 perc és jövök az eredménnyel :)
@check: mivel nálunk véd Sevela én is szeretném, ha így lenne. Tény, a védelmeken is sok múlik és azért örüljünk neki, hogy Rajna Miki sincs távol a szlovák kollégáitól.
Pusztán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy az elsőségért még meg kell küzdeni
@Nyuszí O_o: bazz, ne a videót nézzed, hanem a statisztikákat
gól után úgy is láthatod a jégen, hogy éppen jön fel új cserében:)
nekem a hatodik és a 14. gólunk tetszett a legjobban
@Nyuszí O_o: Már csak a pénzt kell megszerezni.
@csatoimi: Na, akkor ugyanarról beszélünk. Hogy ti. nem szar a Mol Liga és nem lehet előre tudni a meccsek nagy többségének végeredményét.
@vaze: a holnap esti hatodik gólunkat ne felejtsd majd el visszanézni:D
@Theutus: persze, és odarohan ölelkezni...? amúgy nálam 8 esetben volt ott tisztán, a 14. gólnál nem láttam, a többinél - talán egy kivétellel - végig a képernyőn volt.
írom a gólszerzőt, zárójelben jegyzem, hogy a fehérvári góénál is bent volt
2. Zsoci
4. Magó
5. Zsoci
7. Nika
8. Metcalfe
10. Papesz
11. Varga (itt Lecsó assziszt is!)
13. Lacika
És gyanús a 14. is, de nem látom tisztán a végén bekorizó játékos mezszámát - vagyis marad a 8. És ezzel persze nem mondom, hogy szarok a statisztikákra, de azért a saját szemem csak nem ver át (ennyire).
üdv
@Theutus: hehe, úgy legyen, de nem kenyerem a magas lóról beszéd és tényleg nem számítok gólzáporra
@vaze: sztem a 8. vitt mindent, és te amúgy se láttál semmit az első két harmadból, mert végig jegyzeteltél :)) huu, bazz, bocs, elfelejtettem a cikk végén megköszönni, illetve Spigott, de hát őt ismerjük, na, szaladok, pótolom :)
@Nyuszí O_o: a szövetség hivatalos statisztikái alapján:
Lencsés Tamás 6 2 4
@Nyuszí O_o: meg kell, hogy kövesselek
de elég érdekes a dolog
ha a canadai táblázatot nézem Lecsó két meccs után 6/2 +4
ha a meccs jegyzőkönyvét nézem, akkor pályán volt a 2,4,5,7,8,10,11,13. gólnál ez összesen tényleg nyolc
így ellenben minimum 9" +7 kellene álljon a neve mellett a canadai táblázaton - feltéve, ha ott is a tízes számrendszerben számolnak
@Theutus: akkor se értem, itt összeszámolva is 8 +-nál van a száma csak tegnap este - és az asszisztal számolva is több kéne legyen. www.regi.icehockey.hu/magyar/merkozes.php?mit=5069
téma részemről lezárva, nézze meg más is a vidit, oszt kész. :)
üdv
@Theutus: huu...kösssz, de lehet, mégis nálad a pont, a számrendszerrel lehet a baj :)
ennyit a statisztikákról...
mivel elsőre nekem soknak tűnt a nyolc +, így az egyszerűség kedvéért én a canadai táblázatra néztem rá a szövetség honlapján - elvárható lenne, hogy pontos adatokat közöljenek, így ez alapján osztottam az észtet
utána pedig a meccs jegyzőkönyvét néztem meg, ami pontosan passzol a videón általad látottakkal - ezért követtelek meg
még annyit, hogy a jegyzőkönyvben Varga Milán gólját Magónak adták (beleérhetett a lövésbe, de attól a 2. assziszt még Lecsóé)
@Nyuszí O_o: a nyolcadik? az egy szimpla védelmi hiba, amire Metcalfe lecsapott, mondjuk Zsoci fonákja se semmi (9.), de ne kezdjük el egymás f@szát szopkodni (elnézést) egy kis Volán elleni diadal okán, még ha 14 is lett a vége :)
A +/- ba nem számít bele az emberelőnyös gól.
@MJ01: ebben pedig neked van igazad...
folyamatosan elnézést kell kérjek ma, jelen esetben a statisztika készítőjétől
@vaze: ááá..az az átadás akkor is nagy. szopkodás kizárva, de azért megköszöntem, mármint a segítséget :)
@MJ01: wooow, kössz! ez mindent megmagyaráz, bár most tényleg nem kezdem el visszanézni, hányszor volt a 8-ból fór :)
@Theutus: sztem igyunk gyorsan valamit, már elnézést kérek :)
@Nyuszí O_o: 3 fórban volt benne Lecsó
még annyit a dologhoz, hogy Milán 9 gólnál volt pályán (most már átnéztem az összes statisztikát)
és tényleg igyunk valamit:)
holnap mentek meccsre?
én asszem ellátogatok kangyalföldre, min 2 hely lesz az autóban
"sztem igyunk gyorsan valamit"

jelentem, megvolt, elnézést! :) és ma délután vagy ötször megnéztem a kötelező videót, sőt, majdnem indítottam egy faszbukk vagy iwiw-klubot, hogy Ki nincs benne a Scooter-klipben, nem is szurker, ollé,ollé! :))))
Gyengébbek kedvéért:
www.youtube.com/watch?v=VlpNp2HBNUE&feature=player_embedded
@Theutus: Lehet benevezek a holnapi meccsre
egyébként tudja valaki, hogy Vay Ádám nevét [vai]-nak vagy [vaj]-nak kell mondani?
@Pentele: holnap lessz Bukarestbe mérkőzés mert az UTE t megtudjak ők is szoritani de a Fraditol tartottak ..asta este steaua.. vagyis ennyit roluk
@kerusz: Igazad van,lesznek nagy csaták is.Az lenne a normális ,az elfogadható ha évről évre erősödne a mol liga.Erősen bízom abban ,hogy a kisvolán felveszi a ritmust és nem gyengíti a ligát.De az ute mérkőzésekre az idén nem fogok kijárni.Pedig tavaly pl. rendszeres fizetővendég voltam újpesten.
@magyarhoki.hu: Igen meglehet nezni a SZEKELYHON.RO-n
@Fugeute: Nem utazott a semmire, mert időben értesültek szerencsére a helyzetről és elindultak Csíkszereda felé gratulálni Ancsinnak! ;)
@Theutus: A Sport club-tol egy perc alatt POLC 3 !!! hatalmas glt kapott.
@Edi a Sas: Szerencsés fordulat! És volt idejük dobni egy gratuláló üzenetet Prukner mesternek is?:)))))
nem zavar senkit h ez a jégkorong blog?? húzzatok már el innen a csicska focival.nem hiszem h a focis fórumokon a hokiról megy a duma
@LizardKing: Ne itt lógj, told a meccseidet, van lemaradásod.
@Rock me Amadeus: nekem le van tolva minden meccs öreg :D
@Fugeute: Igen, jöttek megnézni, hogy Mészöly mennyit tett Solymosi zsebébe ;) És itt szerintem fejezzük is be, mert ez hokiblog.

@1885*: Te meg ne ferdítsél ennyire, mert undorító.
Prukner volt az, aki odament a Táborunkhoz Dinivel, hogy lecsitítsa és nyugalomra intse őket.
A késelőtől minden szurkolói csoport, így én is elhatárolódunk. Megengedhetetlen színektől függetlenül, azt hiszem ebben egyetértünk.
OFF vége.
@Edi a Sas: szerintem félreértetted 1885*-ot.
@kerusz: HA így van, akkor nem szóltam.
@gogosz: azt nem tudtam :) de egyetértek veled, persze ;)
@kerusz: köszi
@Edi a Sas: úgy van, ahogy Kerusz értette úgy értettem.

Van jég Bukarestben???
valaki tudja-e,hogy mi lessz a steaua-fradi meccsel programajak?
@hajasSC: Azt a 3-at a HSC ütötte...
@csatoimi: Siki ma már játszik?
@csatoimi: köszi, Hajrá Siki,
Hajrá Borbi Hajrá DAB :D mi meg lőjünk legalább 1 becsületgólt, bár ahogy elnézem folyamatosan emberhátrányban vagyunk :(
@HC4ever: En ha jol vissza emlekszek pedig nem reg volt az a meccs,azt a 3 golt a HOCHEI SPORT CLUB uttotte,nem igy a hejes,mi?
@vaze: :)))
jelen állás szerint van sansz, hogy megyek :)
@LizardKing: nem HAT meg az érzékenykedésed. vagy megkaptad a modi státuszt?
@Ringleader: Sajnálom, elHATalmasodott rajtam ez a fóbia;-)
Valaki azt mondta itt hogy soha nem fogjuk vezetni a MOL ligát. Hát ha a bukarest meccset 5-0al abszolválják nekünk akkor bizony 3-4 órán át a Fradi listavezető volt... :)
@Mr. Whisky: A tegnapi UTE meccsen megkérdeztek valakit a sztelitől hogy mi a szitu, ő azt mondta, hogy feléjük az RJSZ kommunikálta, hogy nincs jég, és elmarad a meccs. Elmaradon van a hangsúly. És hogy tudják hogy a fradinak nincs vétke, de ők se tehetnek róla, hogy a román szövetség csak nekik szólt, miután ők a mol ligával csak azon keresztül kommunikálnak. És mondta, hogy 5-0-ás eredmény csak akkor lehet, ha egyik csapat + a bírók megjelennek, és jegyzőkönyvezik a szitut, de itt az se történt meg. De azt is mondták, hogy nem hisztiznek, ha mégis elvennék a meccset. Némi igazság van benne szerintem.
@durex26: A csapat ott volt, képek is készültek a jég állapotáról. De jég hiányában elég nehéz felkorcsolyázni rá, főleg ha a beton kilátszik sok helyen a 2 mm!!! vastag jég alól... Felajánlottuk hogy vigyük Brassóba a meccset, de ott meg ha jól olvastam műkorcsolya volt, ha meg mégsem az volt, akkor nem értem miért nem ment bele a szteli...

Miután már megvan a döntés így mi lett volna ha dolgokba belemenni felesleges. A megoldás az lett volna, hogy a felelősök kifizetik a Fradi oda-vissza repülő útját bukarestbe, és egy nap szállást, akkor lehetett volna újrajátszást követelni, de így nem...

Én sajnálom a legjobban (mi délben tudtuk meg h. nincs jég), hogy elmaradt ez a kis kiruccanás, mert már együtt voltunk székely tesókkal és folyt a pálinka is rendesen, és hát győzelmet ünnepelni bukarestben mindennél többet ér :)
süti beállítások módosítása