HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Fehérvár-farm vezeti a Mol Ligát

2010.09.07. 21:56 Hblog

Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek később 2-1-re és 3-2-re is vezettek, ám a hazaiak elsősorban az 1+3-mal záró Lubomir Hurtajnak köszönhetően végül 5-3-ra nyertek. A dettó végső győzelemre törő Dab.Docler a Vasas ellen szenvedett sokáig, de a vendégek vezetése Újvárosban sem ért pontot, 2-1. A Miskolc az acélos Ferencvárost iparkodott meglepni Erzsébeten, sokáig sikerrel, csakhogy az energiák nem tartottak ki a végéig. A Jegesmedvék mind a négy kanadaija pontot szerzett, a hazaiak azonban így is nyertek 5-3-ra, a vitatott megítélésű Kiss Gábor duplázott. Roczanov Dezső Fehérváron ébresztette fel a lila-fehér reményeket, mindhiába, a farmhenger egykettőre beindult, ötig meg sem álltak a fiatalok, akik különösen az utolsó menetben voltak elemükben, 5-1. Az UTE két juniorválogatott tinédzsert igazolt az utolsó pillanatban, Németh Attila és Fodor Zoltán is jégre lépett. A Volánban az EBEL-keretből Maklári és Hegyi játszott. A Sapa Fehérvár AV19 időközben rögzítette azok listáját, akik nem játszhatnak le, ebből az következik, hogy ezek a hokisok Mol ligázhatnak az említett duón kívül: Benk András, Fodor Szabolcs, Jobb Dávid, Nagy Gergő, Orbán Attila, Vaszjunyin Artyom. Korrekt.

214 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem bántam meg ,hogy kilátogattam a farm meccsre.
a harmadik harmadban jött ki az erőnléti különbség , amúgy sok ütközéssel füszerezett mérközést láthattunk.

viszont a látogatói létszámban csalódtam, de ha jönnek a jó eredmények akkor a nézők is kinéznek majd a Raktár utcába! :)
Hakan Nygren: Nagyon kemény mérkőzés volt , de a győzelemnek örülök, Ennek sokkal jobban kell játszanunk, ha a céljainkat el akarjuk érni.

Bob Dever: Csalódott vagyok a vereség miatt, úgy érzem a csapat nem játszott rosszul, de a harmadik harmadban a kiállításokat nem tudtuk kivédekezni. Biztos vagyok benne, hogy vasárnap már jobban fogunk játszani, hiszen láttuk mit kell javítanunk.
Németh, Fodor visszatértek Újpestre? Meglepő...
Mondjuk több játéklehetőségük lesz, mint a Vasasban.
"említett duón kívül: Benk András, Fodor Szabolcs, Jobb Dávid, Nagy Gergő, Orbán Attila, Vaszjunyin Artyom. Korrekt."

ki az a "Korrekt" ? ? ? :D
@Thomas_AV: Főleg ha a farmcsapat, nem is a Raktár utcába játsza a hazai meccseit, hanem Zalaegerszeg, Kaposvár és Győrbe játszák.
@CTZ78: Szép magyarul leírtam :)
a zöldek máris tavalyi rigmust: KISS GÁBOR A KEDVENCÜNK ÚJRA! pampampam param pam papam pam ;)
Csalódtam a nézők számában én is, de legalább lehetett mindig hallani, ha szurkoltam ;) Körülöttem mindig összerezzentek, ha hangot adtam a szimpátiámnak.

Az első harmad döcögősen indult. Sok pontatlansággal. Aztán folyamatosan javultunk, illetve fáradtak a lilák. De első meccsnek jó volt. Remélem mindegyik MOL és EBEL meccsre lesz lehetőségem kiérni.

HAV19
pontosítás, telefonról kicsit nehéz :)
a zöldek máris átírhatják a tavalyi rigmust: KISS GÁBOR A KEDVENCÜNK ÚJRA! pampampam-param-pam-papam-pam ;)
@Thomas_AV: Korrektet nem ismerem, de Fodort még ilyen ínséges időkben sem szeretném az UTE-banlátni. Én kérek elnézést :(
@1nf3rn0: :D
@1nf3rn0: Üthet nyolcmillió gólt soha többé nem fog közénk tartózni.Szerencsére mi nem hasonlítunk egymásra, nem szopunk le valakit mert korcsolyázik két kört a csarnokban!
@zsolt007: Tényleg nem szeretnélek megbántani, de ilyenkor kinek a nevében írsz?
@zsolt007: fontos ezt itt? néha nem értem az embereket. Még ha negatívumokat írsz, akkor is lehet ám azt másképp írni, tenni...
@Metal_Storm: kultúra nem tartozik az erősségei közé úgylátszik
Egy kis Fradi háttér: diákjegy nincs, bérlet nincs, sőt idei jegy sincs, ugyanis én egy 2008/09-es jegyet kaptam ma. Amire rá van pecsételve a a mai dátum, amivel majd kedvezményesen lehet bérletet venni. Ugyebár nagy költekezés volt idén, de egy szponzor se szerepel sehol a csarnokban, a mezekről nem is beszélve. Sárga "beütéses" sisak sehol.
@CTZ78: És erről már jó párszor tanúbizonyságot is tett itt...
en, ma megszponzorizaltam a fapalota penztarosat. adtam egy 10est elvettem a jegyem es berohantam h kezdodik a meccs :D kicsit izgultam h kikapunk, mert akkor tenyleg felkotom magam, de NYERTUNK, es le van szarva :D
@CTZ78: ez nem kultúra kérdése, én járok színházba, mégis káromkodom sokat :)
@F. Kapus: nyugodj meg ez már rég megtörtént :).Ez olyan dolog amit nem hiszem hogy meg kell magyarázni.Ferencváros nevelésű játékosként magából kikelve tombolt egy-egy nekünk lőtt gólja után.Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel,nem kell kocka!Felesleges vitáznunk erről,te nem vagy klubkorong szurkoló, nem tudsz átélni bizonyos szituációkat,így minket sem fogsz megérteni soha.A gerinc sokkal fontosabb mint a pontok!
@eradam: berlet lesz, ha megtartod a jegyet levonjak az arabol az elfogyasztott meccsek szamat. ezt igerte a Csabai.

az meg h nincs szponzor a mezen nem jo? tok szep igy "szuzen". tiszta nhl filing. alig varom h megerkezzen a szurkoloknak szant adag.
@eradam: hát ez nagyon gagyinak hangzik....
@zsolt007: Nem tudom, feltűnt-e, hogy itt az emberek nem ezen a sekélyes színvonalon beszélgetnek... ez nem egy kocsma Rákosborzasztón. Felnőhetnének már egy páran...
@Szoljanka: mutogatni a vendégszektornak mennyivel kultúráltabb viselkedés?
@zsolt007:
Remélem szidtad, mint a bokrot a góljainál (+GWG is)!

Gratula Rafinak, Dubónak, Borbinak és persze Kockának a gólokhoz, gólpasszokhoz!
@zsolt007: Nem kell szeretni őt egyáltalán ezért, az biztos. Az is igaz, hogy nem vagy egyedül a véleményeddel, ettől függetlenül jelentős kisebbségben vagy, még akkor is, ha csak a hosszanti lelátón állókat veszem alapul. Mert hogy én mit éltem át és mit tudok megérteni, arról neked, kommentjeidet olvasva, nem sok fogalmad van :)
Na de inkább írdd meg, milyen volt a mérkőzés a két féreggólon kívül :)
@1nf3rn0: Nem hozod fel a témát és nincs semmi.Belénk kötsz a hülyeségeddel, akkor reagálni kell, ilyen egyszerű!
@F. Kapus: Ennyire jól informált vagy a hosszanti lelátóval kapcsolatban, miért nem írod le mi volt a meccsen?
@F. Kapus: "ettől függetlenül jelentős kisebbségben vagy"

érdekelne, hogy ezt mire alapozod? mert én azért más tapasztaltam, tapasztalok
Hát én ma kinn voltam a dabon és bizton állíthatom hogy az vízben úszkálló állat akiről szó van egy eleme roggyant a 2 tanoncával akik bruttó 18 és nem ismeri a számokat mert sem a 1,5 nem ment sem a hat ember. A főokosról meg annyit hogy neki 2 db fejre irányuló is annyit ér mint az aki utána elakarja kapni ezt a kis ....., mert az ilyen arra sem méltó hogy bármit is írjak rá. Ezek után csak arra leszek kíváncsi hogy végre rendesen megbüntetik-e a játékost mert tavaly is ez ment nála.
@E11: Kérdezd meg azoktól akik ott álltak a vendégszektorban...
@F. Kapus: és hogy én mennyit káromkodok kultúrmissziózás közben, basszátok meg, arról fogalmatok sincs, nem is lesz!!!!
@1nf3rn0: nem hiszem, hogy a Te Szintedhez valaha is felnőnék, ezért csak a Fradi és nem kell kocka :)
Valaki volt a Fradin? És nem elfogult mert az is elég érdekes volt a jegyzőkönyv alapján.
@kriston27: sürgősen adjatok be petíciót a szövetségbe, és töröltessétek a mai 2 gólját. Igazatok van, nem kell.
@zsolt007: annyira azért nem volt vészes ez a beszólásom :D
lazulj már egy kicsit. Nem kell ez a szigorú, sértődött ultráskodás :) nyugi.
@rosi02: csak nem arra gondolsz aki ki akart engem hívni a csarnokon kívülre verekedni a 160 centijével :)
@rosi02: miskolc győzelmet érdemelt volna, ma nekünk volt szerencsénk.
@Szoljanka: Mármint, hogy mennyivel kúltúráltabb mutogatni...
@1nf3rn0: Nyugodt vagyok de karácsonyra kérhetsz a jézuskától egy idei mezt :)
@kriston27: na, azert en azt nem modanam h gyozelmet erdemeltek, de voltak gyenge pillanataink az teny. mondjuk ennyi kihagyott ziccert is reg lattam mar...

fog ez menni!
@AG 2.0: ejnye-bejnye, nincs a lovak faszát, dehogy nincs! pont ugyanez jutott az eszembe, a kakas csípje meg :))
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: A második harmadban közünk nem volt a játékhoz, sok idő kell amíg a sorok összeszokottan fognak játszani
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: ugye mondtam milyen jó a Borbás meg a KOCKA :D
10 ft-ot v. 10 ezret adtál :)?
@zsolt007: Csak kíváncsi voltam, hogy egyszer végre reagálsz-e arra konkrétan, amit írtam. Természetesen nem vagyok tisztában a hosszanti lelátón álló több száz néző egyéni véleményével, mint ahogy lásd be, te sem. Azt nyilván te is tudod, hogy ha mondjuk 300 emberből 50 kiabál, akkor a csöndben lévő 250 véleményével nem lehetünk tisztában. De hagyjuk már ezt az egymást okítgató, méregető stílust. Valóban kár volt 1nf3rn0-nak provokálnia téged, de ezt kvázi viccesen próbálta meg, te (ti) meg mindent vérkomoly provokációnak vesztek. Nem lehetne egy kicsit nagyvonalúbban kezelni ezeket a kommenteket? Ettől még a gerinced baromira egyenes maradna, hidd el.
@1885*: tényleg ennyire bonyolult dolog megérteni, hogy mi az emberek gondja k. gáborral és miért nem örülnek annak, hogy a Fradiban van?

persze szólhat majd arról az egész szezon, hogy mikor k. gábor üt gólt, akkor a dózsások elkezdik, hogy a Fradisták most éppen biztos csókolgatják, aztán meg erre érkeznek a reakciók és lesz egy rendkívül tartalmas diskurzus

lehet egyszerűbb lenne, meg előre mutatóbb, ha a dózsások felfognák, hogy mi a gond k. gáborral és ejtenék ezt a témát. remélhetőleg a lehető leghamarabb visszatér a dózsába és akkor mindenki boldog lesz.
@CTZ78: De igen mert tavaly is csak a fesztivált csinálta évvégén.
@zsolt007: Pont elég,hogy ti bevertetek 3 előnyt,mi meg egyet sem...
@zsolt007: Nem kell, már Kocka neki adta a tavalyit :)
@Miskolcifan: ne irigyeld őket, abból a 3-ból 2-t rossz volt nézni
@zsolt007: a második harmad gyenge volt, de az elsőben meg a miskolciak nem voltak sehol. az első harmad után simán mehettünk volna 2-3 góllal.
@F. Kapus: Ez legalább szép volt :)
@F. Kapus: Szívesen cserélnék azért velük :)
@Miskolcifan: Ne tudd meg, milyen érzés, amikor ilyen ember (és itt most próbáltam 10-edére zsugorítani a betűméretet, de a blogmotor nem hagyta, elnézést ezért minden Kocka-gyűlölőtől) lövi a győztes gólt!
@E11: nem, nem bonyolult, annak idején mikor én megkérdeztem itt, volt aki normálisan leírta és sikerült felfognom. A DÓZSÁSOK csak ironizálnak azon ,hogy egyes Fradisták nem tudnak túllépni rajta. Mármint azon amit tett, meg azon, hogy óhajotok ellenére a csapatvezetés saját elképzelése után ment és felháborító módon mégis szerződtette.
Szerinted hasznos a csapatotoknak ha bármelyik játékost folyamatosan férgezitek, stb, a saját honlapotokon, meg itt is?
Egyébként egyetértek, remélhetőleg a lehető leghamarabb visszatér ő is meg Borbás is.
@F. Kapus: Hosszas szurkolói pályafutásom alatt már tapasztaltam hasonlót :D
a mez gyönyörű, a zsíros kenyér tízes, a wc-ben van papír, a beharangozott akadozó emberhátrányos játékunkkal nem volt akkora bajom, az első gólnál keresztbe állt bennem a sz.r is, mert csak az ötöst láttam villanni a mezen, de aztán megnyugodtam, később meg nem, aztán megint nem, a miskolc nagyon jó idén, a mezük nem tetszett, eade olyat ütközött a végén, hogy a könnyem kicsordult a gyönyörtől, és még elindulás előtt is pisiltem, az is jó volt.

egy mondatban így tudnám összefoglalni a mai meccset.
@Miskolcifan: Nem kell keseregni ezt a vasast ti is bucira veritek az öregek már a felénél oxigén palackoltak :))))))))
@zsolt007: Azért maradjunk abban, hogy abban a mezügyben az egyenes gerinc odahaza maradt a sufniban, merthogy az az ügylet nem a mez régi, hanem az új tulajára nézve ciki. Ebben a kérdésben hadd legyen az enyém az utolsó komment, kérlek.
@E11: na ez az elso harmadrol motyogok en is. miket hagytunk ki... kozben beutott apam palinkaja, innentol kezdve vagy nem blogolok, vagy nem vallalok feleloseget... :P
@1885*: van arra irányuló törekvés, hogy a csapat ebből ne sokat érezzen. de hát ez egy lejátszott ügy. ő megszokja, hogy nem kedvenc már, mi megszokjuk szídni, a csapat meg nyerget az ő góljaival vagy nem. és ez így lesz, amíg itt van. mindenki ki fogja bírni.
Keserves szezonunk lesz, annyi szent. Bár ha csak a kapussal szembeni helyzeteket beütjük, lényegesen szorosabb lett volna.
Gratulálok valamennyi kihelyezett újpestinek a gólokhoz!
@1885*: Ha ilyen gólokat üt meccsenként Borbás, akkor csak a Kockát vihetitek :P :D

Ha van kontakt a videós emberhez, akkor szóljatok neki, hogy Eade ütközését MINDENKÉPPEN tegye bele az összefoglalóba. Ez a jégkorong! És Haszonits elmehet valahová, hogy ezért ad 2+10-et. De fogjuk rá a szezon eleji formára... (ahogy a két eléggé véleményes akciót is, amiből két gólt lőtt a Miskolc).

Nyitó meccsnek nem volt rossz.

Hajrá Fradi!
@E11: Csak úgy külsősként. Egyáltalán nem volt szép dolog amit csinált, lehet nem is szeretni, de amíg bizonyít a csapatban, addig a Fradi hasznára válik és az ő jó játékával is lesz egyre eredményesebb a hoki csapat.
@peterszky: frászt,BORBÁS KELL!!! :)
@szorgalmas: OK, azért a nemkedvenc, meg a kedvenc új jelzők közt van egy árnyalatnyi különbség.
@1885*: nekem úgy tűnik, hogy a blogon nem a mi részünkről szokott feljönni k. gábor témája, valahogy mindig Ti hozzátok elő, azaz úgy tűnik Ti nem tudtok túllépni rajta.

Borbást sajnálni fogom, ha elmegy tőlünk, de Ő vérlila és azt gondolom, hogy Ő a Megyeri úthoz tartozik, neki ott a helye
Edzői nyilatkozatok Alba-UTE után. (albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2668)

Kóger István:
- A végeredménynek természetesen örülök, s ahhoz képest, hogy a felkészülés alatt kevés edzőmeccset játszottunk, egészen jól pörgött a csapat, sokat korcsolyáztunk és ütköztünk. Azért még van mit csiszolni a játékunkon, de kezdetnek nem volt rossz.
Ancsin János:
- Ahhoz képest, hogy másfél, két hete vagyunk jégen, egészen jól játszottunk. Persze érződik, hogy vannak gondok.

Ha ez jó játék, akkor milyen lesz, ha mondjuk rosszul játszanak egy DAB, Miskolc, FTC, vagy Csíkszereda ellen? Valami nem stimmel Ancsin fejében...
@szittyavezír: Szerintem Németh és Fodor sohasem voltak a Vasas játékosai. Az a klub, amelyiknek korábban a játékosai voltak (Bp. Stars), jelenleg nem rendelkezik felnőtt csapattal, vagyis a játékosai előtt szűkös a jövőkép.
Legalja divatszurkolónak fogtok tartani, meg lehet provokátornak is, de azért beírom. Válogatott és EBEL-meccsen már voltam, baromira tetszettek is, ma meg kimentem a Fradi-Miskolcra. Nem értek hozzá, úgyhogy ez is tetszett. Minden más csapat szurkolói között van olyan egyén, amelyik habzó szájjal kurvaanyázza a bírókat, miközben magából kivetkőzve rázza a plexit, vagy pont belenyúltam a közepébe?
@HAnonymus: Tényleg kíváncsi vagyok, mert ha esetleg van olyan hely ahol ez nincs, oda szívesen járnék.
@HAnonymus: Fradira ne járj, ők ilyenek :P
@HAnonymus: ulj a masik oldalra. marmint nem ugy ertettem h a vendegszektorba hanem a bejarat/kijarat oldalara.

ja meg Fradi - HSCn is beke honol ;)
@HAnonymus: Nem, ez csak nálunk van, sehol máshol.
(a félreértések elkerülése végett: Újpesten pl. én nem érem el a plexit, mert magasabban ülünk) :D :D :D
@HAnonymus: valami yoo curling derbi megtekintését javaslom. :)
@gabute: :D Ez jó, akkor biztos a bírót sem anyázzátok, mert olyan messze van hogy tuti nem hallja.
@HAnonymus: hat tehet arrol a biro, h ilyen profi bodicsekket meg nem latott?
@peterszky: hadenem????? bazeg, csak villan a kep, h megy megy megy atvalt hatra korizasba, es kiesik alolam a lelato.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Szép bodicsek volt, viszont párhuzamosan ment a magyar moldáv foci, néhány ember szerintem pályát tévesztett.
@HAnonymus: Kezdesz idegesíteni. Nem mintha ez számítana valamit :)

@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Óriási volt! :) Tavaly egész szezonban nem láttam ilyet.
@gabute: Ez az a Németh Attila ?(Hardi-Nemes-Németh)
Közben beszámolnák egy nem mol ligás mérkőzésről is. Gyergyószentmiklós - Brassó 0-7. Az első harmad meglepően szorosan alakult nullával zárt a két csapat, néha gyergyó volt a kezdeményezőbb, több helyzetet alakított és mármár kezdtek a szurkolók reménykedni. A második harmad 2 gólos megérdemelt brassói vezetést hozott, majd a harmadik harmadban picit kipukkadt a lufi, amihez néhány kapushiba is társult. Mindenképp a ma mutatott játék alapján úgy gondolom, ez a brassó kevés lesz a meglepetésekhez a mol ligában. A csatárok sok hibával játszodtak, a hátvédek nem voltak elég magabiztosak brassói részről. Gyergyót azért nem értékelem, hogy ne legyen off a hozzászólás(csupán félig:))
Hajrá MOL liga, hajrá Székelyföld, hajrá Progym!
@HAnonymus: van aki razza es van aki nem razza. de ha lattad amit en sajnos csak felig, ertheto h morcosak voltak a fiuk. en 5 eves kisfiammal szoktam kisjarni a meccsekre. megprobalunk ugy helyzekedni h minel kevesebbet jegyezzen meg abbol amit nem kene megjegyeznie, aztan joccakat. annyira azert nem veszes szvsz.

de ha ennyire zavar, tenyleg irany a Cifrapalota, ott egesz halk egy hokimeccs, bar sztem a birot ott is kvnyzzak. van egyaltalan olyan meccs ahol nem?

en EBEL meccsekre is imadok kijarni, meg Fradi meccsekre is.
@Borsy: Ha ahhoz képest rosszul fognak játszani, az maga lesz a katasztrófa. De lehet, hogy ugyanez a játék mondjuk egy vagy két hét múlva már nem lenne elfogadható neki sem. Ennyit azért még Ancsin Janiból is kinézhetnél....... ;-)
@HAnonymus: Üdvözlünk a klubban! ;-)
@peterszky: Hogy nem volt rossz? Óriási volt! Kimondottan nagy volt az iram, test-test játék, már hokira emlékeztetett!
A palánkra tolás zseniális volt, mondjuk a Miskolc is adott egyet, azt is kiállították! Bírók tessék több jégkorongot nézni, kötelező legyen lemenni Fehérvárra EBEL meccsre, az is tanulságos lenne.
Kocka : 2 gól, kellett mint egy falat kenyér! Bizonyítani kell, mert tavaly tényleg genya volt! Ki kellett volna menni a tábor elé, gesztust gyakorolni! Mondjuk a plexi rángató barom észre sem vette volna! Fradi rendező a fasorban sem!Mindenki hozzon még egy embert! Hol is hallottam ezt? :))))
Korrekt: egészséges versenyhelyzet.
Doktor Bölének üzenném, hogy még mozog az áldozat, lehet szopatni a csapatot tovább.

Ha csak ennyire képes, akkor inkább ne is akarjon ő személyesen idehozni légiósokat, mert azt a három szlovákot, akit ma a jégen láttunk lilában, az öreganyám is simán le tudta volna szerződtetni.
A visszajátszást megnézve mondom, hogy remélem egyszer ugyanezt visszakapja ez a mocsok Gergely, csak ő nem ússza meg ennyivel. És most nyugodt vagyok, mert aludtam rá egyet
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Felfüggesztettem, míg elő nem áll a farbával. De ez csak délután lesz, mert halmazatként Nógrádba száműztem. :)
@F. Kapus: Én Nógrádi vagyok, és kikérem magamnak! :D
@marhahusi: Nem tehetek róla, hogy ma oda kellett menniük forgatni :)
Még egy ilyen bizonytalanul védő kapus mellett is kellett Haszonits a Fradi győzelemhez.

-A meccs kezdése előtt, a Fradi gyászszünete alatt tizenkilenckilósfradidrukker ordít hogy "háború - háború".
Simán ki kellett volna dobni az esőbe ordítani.A plexiharcosokkal együtt.

-A dobolós drukkerek és a "csendes" szurkolók előtt is le a kalappal.
2-3 nál is nyomták konkrétan ! Nem volt anyázás fütyülés .

-A plexifájterek mit kerestek ott ? Biztonsági szolgálat pedig mit nem ?

-Az első harmad elején mintha kicsit meg lettünk volna illetődve, ám ez konkrét Fradi mezőnyfölényt nem jelent.Kiegyenlített játék folyt amit a Fradi gyors korcsolyázással és pontosnak mondható szép játékkal ért el.Az első harmadban történt kiállítások következetesek voltak.Mi lőttünk egy szép akció gólt és elpiszmogtunk egy kettőst Borbás pedig, nagyon messziről lőtt egy nagy malacot.Budai remekül védett.Duschek a kapott gól után máris elbizonytalanodott.

-A második harmadban kitűnően mentünk.Sokszor perceken át egy-kapuztunk.Budai nevét skandálták a Fradi drukkerek.Megérdemelte.
Duschek bizonytalansága ebben a harmadban is látszott .
Ismét lőttünk egy szép akciógólt és Duschek szinte a kapu mögül szipkázott be egy olyan potyát amit már úttörőben sem illett.Dicséret Borsosnak .
Amikor ki tudtak jönni harmadból, akkor a Fradi ugyanazt a tetszetős kereszt és közép passzos játékot játszotta amit az első harmadban.Látványos volt.
A bírók konzekvensen vezették a harmadot.

-A harmadik. Hát ez szép.
Esemény volt bőven , de pár momentumot azért kiragadnék.
Először is, a Fradi nagyon helyesen kihasználta a kapott lehetőségeket.

Budait ki kellet volna állítani a holtidőben, a spori orra előtt történt sunyi, gusztustalan szabálytalanságért.Mindemellett a Fradi nagyon sokat köszönhet neki.
Duschek ismét kapott egy olyan potyát amit már kölyökben sem illik.-vagy mamutot kellene cserélnie mert nem ér össze térdelésnél középen-
A Fradi lőtt két szép, mintaszerű gólt előnyből. Na, most érkeztem el ahhoz ami szerintem egyre nagyobb probléma a Magyar jégkorongban.
A bíráskodás két harmadon keresztül kvázi hibamentesen folyt.

Ám amikor kellett akkor olyan szinten nyúlt bele a játékba Haszonits, ami megkérdőjelezi mindannak a munkának az értelmét és erőfeszítéseit amit Miskolcon végeznek.

A Miskolc következő igazolása FÜGGETLEN, AKÁR SZLOVÁK BÍRÓK KÉRÉSE A MÉRKŐZÉSEIRE .Ezt így nem lehet csinálni.Csodálkozom azon, hogy Bob nem kelt ki magából.

Ez most nem a Fradi ellen szól, sőt őket dicséret illeti mert simán, rutinosan kihasználták a kapott lehetőségeket.

Haszonits keze már azelőtt emelkedett mindkét alkalommal , mielőtt bármi történt volna (kis kampózás talán lehetett de kábé olyan ami egy meccsen van kétszáz).Teljesen egyértelmű volt hogy kereste az apropót a büntetésre.
Sajnos nem vettem fel, bár megtehettem volna.

A végjátékban történt kiállítás pedig egyenesen nevetséges volt.
Az Eade féle ütközés pedig parádés.
Amikor pedig megmagyarázták a sporik Bartzennek hogy , hogy kell odaállni egy bulihoz ......
Kérem ...
A Hoffman féle, a pálya bármely részén történő bíróval folyó csevegés pedig , úgy látszik már örökre megmarad.Jánosi mintha leszokott volna róla.

A Fradi jól igazolt és hát konkrétan egy bikaerős csapat lett, óriási rutinnal. - A színes sisakot én is hiányoltam !!! -

Összességében jó hajtós meccs volt és gratulálok a Fradinak, de nem ők nyertek, hanem, így vagy úgy, de mi vesztettünk.

szégyellni nem kell magunkat ! SŐT !

Ha Duschek a normál formájában véd, akkor tegnap simán , még akár ellenszélben is simán hozzuk a meccset !

Előre
ugy latszik mindenki most volt eloszor Fradi hokimeccsen :)

bar a "haboru"zos megjegyzeseddel egyetertek, halkan megjegyzem, hogy ahova dicsereted szall a hatranyban dobolas/szurkolas kapcsan, ugyanott tortent a plexirazas is.

kezdek rajonni, hogy a tobbi csarnokban elerhetetlen tavolsagban van az a kurva plexi :)
Nagyon jó a cím!
Szívesen olvasnám 3hónap mulva:DDD
Remélem eljutunk egyszer oda, ahova az angol foci is: nem kell plexi.
@Ritmo: akkor mentsed el könyvjelzőként a posztot, mert csak úgy fogod :)
A het vegen mar a SPORT CLUB fog allni az ellen.
@Rock me Amadeus: azert egyezunk meg, tok hulyen nezne ki ha Erzsebeten mindenki hokiscuccban/fejvedoben szurkolna.... :D

@Spigott: amen!
@Rock me Amadeus: Hat nem tudom,hogy te azt a meccset fogod-e latni,vagy esetleg az unokaid,vagy meg ok sem.
@jonnglenn: no. ne. betolt a gyásszünet első öt másodpercében két háborúúúút, aztán amikor észbe kapott, meg tarkón vágta a mellette álló, csendben maradt, és elszégyellte magát. egy óvodai ünnepségen hátborzongatóbb dolgok vannak. de végül is lovagolhatunk rajta, jó gumicsont.

@Rock me Amadeus: én azt várom, hogy eljussunk végre oda, hogy palánk sem kell. akkor ki merném vinni a gyereket.
Megnéztem sz összefoglalókat (jegkorong.tv). Gergely nem sportember, de amellett, hogy alattomos, még gyáva is. Ha már ilyet tesz, legalább illett volna beleállnia a bunyóba.
@szorgalmas:

Nem nekem volt igen-igen ciki.

Én, bár nem ismertem az illetőt, csendben álltam .

Azért ez egy kicsit többet érdemel egy tockosnál .

Szerintem.
@jonnglenn: én sem ismerem. én is csendben álltam. lehet, hogy nem is ittam annyit, amennyit ő. arra próbáltam utalni, hogy kijött a büféből, üvöltött két jóízűt, és mire észrevette, hogy mi a helyzet, már késő volt. akinek a tegnapi meccsből ez maradt meg, az vagy rosszindulatú, vagy beteg.

nem lovagolnék ezen ennyit, csak tegnap volt egy nagyon jó meccs, nagyon jó szurkolással. ha valaki írásba adja, hogy 10 évig minden meccs ilyen színvonalú lesz, és ilyen hangulatban telik a mol ligában, szó nélkül aláírom. aki a tegnapi meccsben a negatívumokat keresi, és azon lovagol, az árt mindannak, amit közös ügynek tekintünk.
A fentiekkel akár 1et is érthetnék mert igen jó meccs volt.

Csakhogy minket már N+1edszer sújtottak ilyeténforma bírói magatartással.

Biztos, hogy tavaly, nektek is volt ilyen kalandotok.
Mert nekünk, szinte csak ilyen volt.

Végül is, mégiscsak 1et értek veled.Soha rosszabb meccset , de csak sokkal jobb eredményt.

Előre
A büfés esetet pedig megértettem.

A plexifájtereket viszont még nem.

-Lehet van arra is valami frappáns magyarázat-
-Engem gyíkká változtatott! De már elmúlt.-

Mi, egy darabig most nem megyünk, szóval ez a ti problémátok.

Előre
@beglacka: köszi szépen a Progym - Brassó beszámolót! Légyszi a jövőben is írj a Gyergyó meccseiről, mert szerintem sokakat érdekel, illetve sokan várjuk vissza a klubot a MOL Ligába is :-)
@jonnglenn: "Borbás pedig, nagyon messziről lőtt egy nagy malacot"
A malacnak 4 lába van és vonyít! Ez egy brutál nagy gól volt!
- Minden bíró "Miskolcgyűlölő"! :))

- Kocka
Vicces helyzet, hogy UTE és Fradi oldalon is fáj, hogy ott játszik ahol. Fradi oldalon mert ott játszik, UTE oldalon mert már nem játszik náluk. De ez nagy valószínűség szerint így is marad a szezon végéig! Bárki bármit ír is! Aki nehezen viseli, az irogasson egy foci fórumba.. Pl.
A Kocka olyan amilyen, de nem az UTE-ba vált ilyenné... sajnos. :)
Jó lesz ez!

Amúgy: Nem tudjátok, hogy vajon Gröschl Tamáson volt-e boxbandázs? Ez nagyon fontos!...:))
Bocsi, nem láttam, hogy már volt link.
@facsipesz: Kit érdekel, hogy volt-e rajta? Látom megragadtad a lényeget ismét. Egyes, leülhetsz.
@terminatrix: Kösz a linket.
Jo kis csapat lesz a HSC,igaz kapusposzton még van amit javulni.
Gratula a gyözelemhez!!!
@facsipesz: biztos nem volt rajta boxbandázs, de hogy a bunyó előtt könyökkel ment fejre (video 01:51) az biztos. És még két percet sem kapott érte.
@facsipesz: nem volt, amint ezt a percekkel ezelőtt update-elt DO-összegzésben is láthatod. direkt neked tettem fel a 3. képet, hogy örülj.
www.dunaujvaros.com/index.php?p=hir&hid=47701
üdv.
@Spigott: így jár, aki cicára veri: előbb-utóbb agyfaszt kap :)))
@Iceblack:

Szemből jött a négylábú és ezt bizony védenie kellett volna Duscheknek.
Nagy lövés volt vitán felül és hát a ti szemszögetekből nézve bitangnagy gól , de ilyen lövések a kapus bemelegítéskor van vagy ötven.
Mindezek mellett nem védett rosszul Duschek, csak hát ő ilyen.Ha megy akkor nagyon megy és szinte bevehetetlen, de ha nem akkor meg potyázik meg a kapu mögött bénázik, mintha nem látna ki a fejvédőből.Fiatal még, persze majd belejön , de az idő.

A bíró dologban meg előrébb úgysem jutunk, az tuti.Nem igazán akartad megérteni amit írtam.
Élcelődhetsz rajta bőszen sokáig.

Részemről ennyi a tegnapi mérkőzés.

Előre
@jonnglenn: A két kamu gólotokat miért nem említed meg?
@jonnglenn: a plexiverés helyi sajátosság. az marad. aki ellenzi, nem tiszteli a hagyományokat, ergo kirekesztő. kezdek belefáradni, hogy nem szabad az ellenfél szurkolóival foglalkozni, csúnyán beszélni, csúnyán nézni, hangosat pukizni. meccsen szeretném érezni magam. a plexi bírja, a bíró megérdemli, aki nem bírja, ne nézze. mert mi vagyunk a lovagok, akik azt mondják, ni.
@F. Kapus: Érdekes hozzászólások a végén.Talán megfontolandó lenne erről a szurkolói magatartásról írni pár sort mielőtt végleg betör a "futbalkultura" a jégpályák mellé és a normális nézők el nem pártolnak csapatuk élőbeni nézésétől!
@kerusz: Várjuk ki a végét, szeptember végéig sok minden kiderül.
@szorgalmas:

Plexiverés. A ~ ősi ferencvárosi szokás, a helyi szurkolói folklór része. Eredetéről keveset tudunk, a kutatók azt valószínűsítik, hogy a -->bádogverésből alakult ki.

Története: A bádogverés első írásos említése 1955-ből való, a Népsport 1955. december 19.-i száma szerint "A ferencvárosi szurkolók örömükben a cserepad bádogborítását ütötték". A szokás továbbélését segítette a ferencvárosi szurkolók közösségének zártsága. Első feltűnése óta is nemzedékről nemzedékre száll a szokás. Bádogverőnek lenni igen komoly rangot jelentett, a mindenkori bádogverők rögtön a dobosok után következtek a hierarchiában. A mai szurkolók között is találhatunk olyanokat, akiknek már az apja, nagyapja, sőt, a dédapja is bádogverő volt. A ~ keletkezésével kapcsolatos legelfogadottabb elmélet szerint a körülmények állandó változása (a csapat hazai pályája először a Városliget volt, majd következett a Millenáris, a Kisstadion, az Astra Zeneca csarnok, végül a Pesterzsébeti jégcsarnok) folyamatos alkalmazkodásra kényszerítette a szurkolókat, hiszen voltak olyan pályák, ahol nem volt bádog. Különösen veszélyeztetetté vált ez az ősi népszokás az Astra Zeneca csarnokban, ahol a nézőknek a pálya felett egy emelettel kell helyet foglalniuk. Szerencsére ez az időszak nem tartott sokáig. A Pesterzsébeti Jégcsarnokba költözés óta új változatban él tovább. Mivel a cserepadok a nézőtérrel szemközt találhatók, a szurkolók a nézőtér előtti plexifalat illetve esetenként a büntetőpad szintén plexiből készült tetejét ütik, innen a ~ név.
@Borsy: Olyan nagyon nincs mit kivárni azon, hogy Ancsin azt mondta: _Ahhoz képest_, hogy másfél, két hete vagyunk jégen, egészen jól játszottunk." (felhívom a figyelmet az "ahhoz képest" kezdetű tagmondatra. ;-) )
@kerusz: 1.hát ez... :D :D :D sót XXXXXDDDD !!!
azért remélem a pukizás, nem kötelező :O

2. "Ahhoz képest_, hogy másfél, két hete vagyunk jégen, egészen jól játszottunk." az a kis kulcsmondat elkerülte a figyelmét, na.
@kerusz: :DD a pallasaban helye:)

a tudatlanság falainak lebontása az első lépés afelé, hogy megfogjuk egymás kezét.

@1885*: nem kötelező, de elvileg csak a nők nem csinálják, tehát nem is szégyen.
@LBogár: Köszi.Pleszkán Joci és Németh Attila szerintem nagy veszteség az előző csapatuknak.Miért nem sikerült őket megtartani?!
@razi: Moldován gólja szenzációs volt (2. szeredai gól)! Ez a gólpassz... zseniális!

Amúgy nagyon jó minőségű az összefoglaló. Sok szögből mutatják, látjuk a teljes támadásokat, jó a képminőség, többszörös visszajátsások... nem semmi :-)
@canadien: mert a Starsnak nincs felnőtt csapata, a Vasasnak meg nincsen utánpótlása. Hol játszott volna?
@Nyuszí O_o: @Egonájsz: @Spigott: OHÓÓÓ, Vöcsök jelenti Káróásznak: a teszt sikeres volt:)))

Visszább az agarakkal sporttársak, hát egy smiley már semmit nem ér? Ejnye no, ennyire komolyan venni magunkat, "egyes, leülhetsz", én kérek elnézést.

Minek elsütni a puskaport az első meccs után, tartalékoljunk a végére is..:)
@canadien: nekem Nagy Ricsi (remélem, használatos ez a becenév nála) játéka tetszett tőletek a legjobban, kifejezetten szépen játszott
@gabute: Én a frankóra lennék kiváncsi...
@facsipesz: mi akkor szoktunk viccelni, ha valami mulatságos történik, ez most kifejezetten visszataszítóra sikeredett, remélem, Gergelyt eltiltják
@vaze: Ahogy a plexiverés ősi ferencvárosi szokás, a Dab.Docler-játékosok lefejezése is kezd hagyománnyá válni a Mol Liga 1. fordulójában. Tavaly ugye így indult:
www.regi.icehockey.hu/magyar/video.php?mit=3803
@vaze: Szép jövő áll előtte szerintem is.Óriási dolog lehet,többszázszoros válogatott védőktől tanulni az edzésen és velük játszani egy csapatban a mérkőzéseken! Ez csak előre vihet egy ilyen fiatal játékost.
@F. Kapus: vessetek a mókusok elé, de én továbbra sem látom, mi ebben a vicces, és pont hogy nem kéne idén is megvárni, hogy odáig fajuljanak a dolgok, mint tavaly
@F. Kapus: Én inkább a videós kolléga lefejezését javasolnám. Lassan délután van és sehol az oktatófilmbe való bodicsekk! :D
@vaze: Miből gondolod, hogy viccelek? Az ilyen mozdulatért többmeccses eltiltást adnék, ha én döntenék.
@F. Kapus: kicsit érthető, ha mindenki megnézte az összefoglalókat, hogy miért voltam kikelve az este Gergely sporttársra, ugye? igaz korán is értem haza:)
@vaze: jujj,te :) elképzeltelek, mint mókuseleség:)
@peterszky: Meglesz az, de ha kiderül, hogy szabálytalan volt, leszámlázom a túlóradíját :)
@kiralyfi: Nem a konkrét esetre gondoltam, amikor írtam neked, hisz azt nem is láttam. Csak arra utaltam, hogy valahogy a saját csapatodban meg az annyira nem utált egyéb csapatokban az ilyen nem okoz ekkora közfigyelmet.
Ha tetszik, ha nem, előfordul az ilyesmi jobb helyeken is, persze nem szabad, hogy rendszeresen legyen, és a Vasasnál sem az. Meg az is fontos, hogy legyen utána egy telefon, hogy bocs, öreg, elbasztam, hülye voltam, ilyesmi.
Volt, hogy a Dab-játékosoknak nem jöttek ki jól az ütközések. Hirtelen két nagyon komoly térdelés és egy igen komoly fejtámadás jut eszembe az elmúlt két szezonból. És tudom, hogy azok Dunából nézve nem voltak szándékosak, sőt az elkövetőket valamelyest ismerve én is úgy gondolom, valóban nem voltak azok, de a semleges szemlélő számára bizony brutálisnak, akár sérülésokozásra tett kísérletnek is tűnhettek. Mégsem mondanám, hogy Dunaújvárosban mindenki ilyen :)
Gröschl citált könyöklése pedig nem volt (durva) könyöklés, illetve olyan gyors a mozdulat, hogy még 10x visszanézve sem látszik tisztán, de amikor találkozik az ellenféllel, még nincs teljesen fent, utána megy fel a könyöke nálam. Akkor egy játékvezető hogyan ítélhetné meg az ilyen esetet 100%-os biztonsággal és pontossággal? :)
@kiralyfi: én már tegnap is hittem neked, jó 5let a néhány meccses eltiltás, de egy kiadós verés sem árthatna neki :)
@Iceblack: Nekem például nem hiányzik Kocka. Nem volt vele különösebb bajom, de nem is győzött meg róla, hogy az Újpestben van a helye. Fradista ő, ízig-vérig, ott a helye, ahova visszakerült.
@gabute: Köszi, de persze nem teljesen miénk az érdem, a tévéközvetítést bocsátották rendelkezésünkre, amiért köszönet a GSP TV-nek ezúton is.
@F. Kapus: sok mindenben egyetértünk, én igazából a Gergely "Úr" megmozdulása után panaszkodtam, persze tegnap még a Gröschl könyököse is durvábbnak tűnt. Elfogadom ,amit mondasz, de Gergely cselekedetére nincs mentség, és félő, nem lesz vonzata az esetnek, mármint eltiltásilag...írtam, ha ilyen történik bármilyen oldalról, az felháborító, mert tényleg súlyos következményei lehetnek, és a videó alapján, még a Somogyi Balázs (ha jól emlékszem ő nyilatkozik) sem érti , mi szükség van erre. ha első eset lenne sem szép, de Gr-Ge párosnak már nem az első ilyen jellegű megmozdulása volt. úgy olvasom, semleges szurkolók is egyetértenek ebben:)
@razi: értem, de fociközvetítésekben is nagyon gyakori hiba, hogy nem a teljes, gól előtti támadást mutatják meg, hanem csak az utolsó passzt és a gólt. Szóval az sem mindegy, hogy a nyersanyagot hogy vágják meg :-)
@kiralyfi: egyetértek! én semlegesnek számítok :) ?
@facsipesz: van, amivel viccelünk, van, amivel nem - de ezt már tavaly is kitárgyaltuk, ezért tettem be hosszas komment és a láthatóan felesleges szócséplés helyett a képet.
üdv
@vaze: sztem F. Kapus nem viccből linkelt. ill. semmi jelet/utalást nem láttam erre. ha tévednék, csalódnék.
üdv
@F. Kapus: na bocs, bazz, ezt még nem olvastam, szorika.
abrak a dobra, hozzászólás, legyél fönn!
Csabi sose tudott uralkodni az idegein, ez köztudott. Akkor se, amikor nálunk játszott. Nagyon jó kis játékos, de sürgősen rendet kellene tenni a fejében, mert egyszer sérülést fog okozni.
@F. Kapus: oké, sztem picit bonyodalmasabb a dolog.
1. illik ilyenkor bekalkulálni azt, hogy alapjáraton szurkolók vagyunk, elvben tehát kevesebbet tudunk a szabályokról, mint a bírók.
2. a drukkerség egyik alapkövetelménye, hogy az a csapat, amelyiknek drukkolunk, érzelmileg is közelebb áll hozzánk - a játékosaival szemben megbocsátóbbak, az őket ért sérelmeket illetően érzékenyebbek vagyunk (és ez így van rendjén, annak ellenére, hogy én pl. Kiss Daninak legszívesebben adattam volna egy kiadós tockost a társaival, amikor nettó négy perc kettős hátrány után a támadó harmadban megcsinálta azt a véleményes szabálytalanságot, ami után Hal véleménye szerint ki kellett küldeni, újabb kettős hátrányba taszítva a csapatot - és tiszta szívemből remélem, hogy lesz következménye annak, hogy hátulról a kapura esett az ellenfél).
3. mi föntről látjuk az eseményeket, sokkal jobb nézőpontból, mint a bírók. ez többször - pl. a leshelyzetek megítélésénél - tegnap is bebizonyosodott (halkan jegyzem meg, mindkét oldalon)
4. ennek ellenére fenntartom, hogy idény eleji színvonal ide, játékosok enerváltsága oda, összeszokottság hiánya amoda, a tegnapi meccsen megint a bíráskodás volt a leggyengébb láncszem. arra, hogy Gergely ámokfutása után miként jöhettünk ki mi rosszabbul a szituból, és mindezek tetejébe hogy folytatódhatott a játék a mi védekező harmadunkban, amikor tisztán látszik, hogy kigurul a korong a félpályáig, nincs és nem is lehet magyarázat szerintem.
6. többen pedzegették már, én sem először írom, hogy a Gergely-féle akciók után nem ártana szorosabbra fogni a gyeplőt (akár szövetségi, akár JV-testület szinten): egyfelől most még - elvben - tét nélküli meccsek vannak, így időben lehetne hatékony figyelmeztető/fegyelmező szankciókkal élni úgy, hogy hosszú távon egy csapatot sem sújtana egy-egy magáról megfeledkezett játékos eltiltása; másrészt tényleg ott tartunk, hogy inkább előzzük meg a komolyabb bajt, mint utólag legyünk kibaszott együttérzők és sajnálkozók (mínusz facsipesz).
5. mindezt annak ellenére fenntartom, hogy a tegnapi győztes gólunk is igencsak véleményes volt. én pl. meg sem adtam volna, az biztos, annak ellenére, hogy nagyon örültem, hogy a bíró végül megadta mégis - de hát csak egy szurker vagyok.
@forestjr: az a vicc, hogy Gergely sztem is jó játékos, és sztem is pont az hiányzik a játékából, hogy fejben rendben legyen. csak hát ilyenkor mindig felmerül, hogy már késő - és megint nem akarok károgni, de ilyenkor jön az, hogy a legközelebbi Vasas-meccsen valamelyik játékosunk az első percben megborítja.
@beglacka: kösz az infot!!!máskor is megteheted ha kint vagy mecsen Székely testvér:)
@gabute:egyetértek csatlakozom énis!!!!
Kicsit off, de úgy látom a róvásírás ragadós, most néztem egy női kézi meccset és meglepetten láttam, hogy róvásírással is fenn vannak a nevek :)
Én még annyit jegyeznék meg, hogy valahogy véletlenül ezek a durvaságok sosem egy negyedik soros csatárunk ellen születnek. Vagy Niká kötekszik?
@terminatrix: Iminek a keze valami kezilabdacsapatban is benn van ha jol tudom. Vagy az kosar?

amugy nem ragados, az ALAP :)
@terminatrix: hála istennek:) egyébként a debreceni kézislányok már 3 éve így játszanak:)
Debrecen Bekescsaba volt
Videők lesznek?
Megnéztem az összefoglalókat...
Sevela a szúrásért mit kapott?
Gergely ....... nem változott
@terminatrix: Szúrásért? semmit. Ha jobban megnézed a videót párszor láthatod, hogy szinte hozzá se ért Bertához, és okos Berta csak egy kis idő után esik el, amikor gondol egyet hogy nah most akkor elesek. Hát kb mindenki kiröhögte, még a Halacska is
@peterszky: Kérném lefejeztetésem elkerülését, úgy nem látom majd a monitort, ráadásul árt a fogaknak! :) Megtekintjük a felvételt újra, de ha emlékeim nem csalnak a szurkolók pont kitakarják (kéne már valami kis emelvény a kameráknak Erzsébeten), ezért maradt ki az összefoglalóból. De cserkészbecsszó, hogy pénteken utánanézek, és ha mégis látszik, még háttérképet is fabrikálok neked belőle!:)
@Tibet: :D
Köszi előre is! :)
"Érdekes lebonyolítási rendszer"
Rendesen emészthetetlen dolog az otthon elbukott MOL-Liga, nyilván rosszul aludtak volna akkor is, ha nyernek, fújfúj lebonyolítás:)

Azon gondolkoztam, hogy mivel a dunaújvárosi játékos, akiről a kapuba pattant a korong, a kapuelőtérben tartózkodik, vajon szabályos-e a 2. újvárosi gól. Vagy még kint ért hozzá?

A "bádogverő" szócikk meg nagyon rendben van:)
@peterszky: "@HAnonymus: Kezdesz idegesíteni."

Hogyan űzzük el az új szurkolókat, kommentelőket, és tegyük frankón belterjessé a blogot. Congrats!

@F. Kapus: csak csodálni tudom rendíthetetlen türelemmel végzett missziós jellegű moderátori tevékenységedet. Mr. Sziszifusz:)
Hát ezt komolyan nem hiszem el... :D A következő hazai meccsen az lesz, hogy átmegyek vendégbe és minden vendégszurkolónak az orra alá pukizok egyet, hogy legyen miről a fórumon csámcsogni... :D

Palánkrázás meg "plexifájterek" ...édesistenem, a következő majd az lesz, hogy üljél le és kussolj? meg az is baj lesz ha felállsz és ordenáré módon elkezdesz hangosan csapkodni a kezeiddel, valami undorító ütemre? :D

Ne dramatizáljuk már túl könyörgöm... Meg ne is csodálkozzunk rajta, ha az ellen játékosai provokálnak, mutogatnak kifelé akkor a hangadó szurkolók nyilván nem rózsát fognak viszonzásul dobálni, hanem levezetik a feszültségüket egy plexirázással. (NHL meccseket már nem is említem ahol a boxnál a felajzott tömeg úgy üti a plexit, mintha muszáj lenne.)

A bírót meg mindenhol szidják, ha hülyeséget fúj; nem csak Pesterzsébeten, Újpesten is, Miskolcon is, Újvárosban is...mindenhol. Akinek ezt nem veszi be a gyomra, az menjen curlingre. :)

A bádogverő szócikk mindenesetre jó lett! :)
@terminatrix: @CTZ78: Valóban nem érte el Sevela mozdulata Bertát, de ez esetben a kísérletet is büntetni kellett volna (emlékeim ha nem csalnak 2+2+10 a szúrás kísérlet) ill. a gyors meghalást majd feltámadást produkáló Bertánál is egy 2 perccel szinészkedésért. Így lett volna korrekt, ehelyett Hal lenyelte, hogy nem volt semmi... Ez is egy megoldás, csak nem nagyon vezet jóra.
@check: milliméterre pontosan így látom én is ezt
@Tibet: es nem lehetne fentrol a "paholybol" vagy a jatekosok kozul filmezni?
@facsipesz: Figyi, az elején még megpróbáltam viccesen átrepülni a gondolatain, nem csak én, még mások is. Ennek ellenére még kétszer ideböfögi ugyanazt. Igen, ez idegesít és le is írom.
A Fradi-Miskolc plexiütögetéses témájához:

A történet elég egyszerű: Eade ütközött, és ezt miskolci oldalról kicsit túlreagálták, amiben benne volt az is, hogy Bonar, Derton, és Rafaj is odakorcsolyáztak a hazai lelátó elé és mutogattak plusz hergelték a szurkolókat. Ezek után nincs miről vitatkozni úgy gondolom.

A bírókérdésről meg annyit: A Miskolc is kapott egy kettős előnyt, nem élt vele. Nyilván ha beütik, nincs cirkusz. Csak hát ezt már megszoktuk hogy a Miskolc mindenkitől elviseli a vereséget, csak a Fraditól nem.
@prozak01: bonar faszrázása a lelátó felé következmény, így azon nem illik felháborodni, elvégre szegény játékos. de ha vadak a szurkolók, demagóg módon el lehet tolni, hogy ezért nem jönnek a családok a 3 fokos erzsébeti csarnokba hétköznap este fél tízig tartó meccsre. milliószor kitárgyalt dolog, nem tudom, mit nem értesz.
@szorgalmas: mármint kukiigazítás, ugye? :)
@F. Kapus: ez szemantikai kérdés ugye, vita szempontjából majdnem olyan, mint az ízlés. de azon már túl vagyok, hogy öncélúan csúnya szavakat írjak le, mert az erősebbé tesz, szóval belemegyek a játékba:) az általad említett szó szerintem arra vonatkozik, amikor a szuszpenzor odacsípi a zacsit, és a jóember egy finom, ám határozott mozdulattal helyére teszi a dolgokat. nos, bonar nem ezt csinálta. azt csinálta, amitől még meg is vakulhat!
@szorgalmas: nem éreztem öncélúnak a szóhasználatodat, de a hímtag és a szem világa közötti összefüggés nem világos nekem
@F. Kapus: na peresze, mert a te latasod nem ATTOL romlott le, persze :P
@F. Kapus: régen a gyerekeket azzal ijesztgették faluhelyen, hogy ne vonuljanak hátra a lucernásba egyedül olyasmit csinálni, amit bonar, mert akkor elveszítik a szemük világát.
@szorgalmas: @Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: volt faluhelyen jégkorongpálya? ja persze, hiszen a bádogverők... :)
@F. Kapus: szekelyfoldon minden rendes faluban volt/van. marosvasarhely meg aztan nagyon nagy falu :P
ezt fontos tudni, én így úsztam meg a szemüveget.
@szorgalmas: Szerintem nem volt a nézőkkel semmi probléma, amíg nem kezdődött ez a fölösleges cirkusz az ütközésnél, úgyhogy ezért sem értettem, miért szakadt el a cérna pár vendégjátékosnál. Persze megértem, hogy szegény Bonar rögtön az első meccsén akart kicsit szerepelni.
Az ominózus plexiütögetés amúgy szerintem 1 percnél nem tartott tovább, a srácot aki csinálta gyorsan jobb belátásra bírták páran.
De sajnos teljesen igaz amit mondasz, hogy az egészből csak -tényleg demagóg módon -annyi jön le az egész meccsből, hogy a fradisták megint balhéztak.
Na ezt jól megmondtam az utolsó mondatban! :) Szóval helyesen: az egészből csak annyi jön le hogy a fradisták megint balhéztak. Mindezt alátámasztja, hogy az amúgy tényleg jó hangulat helyett a másnapi NS csak annyit emelt ki, hogy az az egy marha a gyászszünetben üvöltözött -persze arról szó sincs, hogy azonnal csendre intette a többség.
@prozak01: mert ez hír. a pozitívum meg nem az sajnos.
@prozak01: @Edi a Sas: amíg szorgalmas azt mondja, hogy nem volt balhé, addig mindenki úgy kezeli az eseményeket, hogy nem volt balhé, punktum
@szorgalmas: bassza meg, most már tudom, miért kezdett 15 éves koromban rohamosan romlani a látásom
@F. Kapus: Pedig nekünk azt mondta az iskolaorvos, hogy azért, mert sok a számítógépes tanóránk. Most már én is tudom az igazi okát.
@F. Kapus: OK, megbeszélve. :)

@Edi a Sas: Kár érte, hogy csak az ilyen dolgok hírértékűek a Fradival kapcsolatban, és nem az, hogy a szurkolás kifejezetten jó volt.

Amúgy a Kocka-témáról is kifejteném a véleményem:

Nekem semmi bajom nincs azzal hogy visszajött, még ha nem is volt fair hogy tombolva ünnepelte az ellenünk lőtt góljait. De úgy gondolom, megérdemel még egy esélyt. Hogy miért?
Vegyünk egy ezzel rokonítható esetet, Dobos Tamásét, aki a 90-es évek végén játszott egy évet Újpesten. Ő nemhogy ünnepelt a góljai után, minden alkalommal hergelte a közönséget, sőt egyszer ki is ütött a fradisták közé a Kisstadionban. Mégis a következő idényben visszajött, mert a lilák nem indítottak akkor felnőttcsapatot. És nem volt balhé. Nos ha ő megkapta az esélyt, Kocka is megérdemli.

ui. Persze én is jobban becsülőm Pl.Hoffmannt, aki ha rosszul ment, akkor is kitartott a csapat mellett a fehérvári időszaka után. De Kockát se hajtom el a fenébe csak mert a liláknál volt egy évet.
@prozak01: pedig kifejezettenm megdicsertek itt a forumban a szurkolast.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: ha jól tippelek, hogy mit nevezünk most "páholynak" ( :) ), az az egyik kapu mögött van. Onnan nem jó egykamerás felvételt készíteni, a pálya másik vége túl messze van, ráadásul egyfolytában háttal vannak a játékosok... mármint, amikor ott folyik akció. Pluszban az eredményjelzőre sem lehet rálátni onnan az apparáttal, ha jól rémlik. Másik opció: A játékosokat szerintem alapvetően rohadtul zavarná, ha a két kispad között ácsorogna egy operatőr, aki többször is húsz centiről az arcukba fordulna, no meg mi van akkor, ha éppen annak a palánknak a tövében van a pakk? 1: én is kimegyek a jégre; 2: a pálya fölé tartom a kamerát, ami miatt valószínűleg még a gyúró is szájon töröl, jelenleg meg nem nagyon szórakoznék a Fradi-oldal emberével!:D Ráadásul ott extrán paráznék egy kirepülő korongtól, vagy kilógó bottól, amelyekre persze iszonyatos csapást mérnék a jobb szemgödrömmel.:) Úgyhogy marad a jelenlegi pozíció, asszem.:D
@Tibet: befejezem: de örülnénk egy pódiumnak a kamerák részére Csabai Úr!
;)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Az lehet, de a többségben inkább azon vélemények voltak, amikkel szemben állást foglaltam. De mindegy, részemről a téma lezárva, főleg mert úgyis nyakunkon a következő meccs a Steaua ellen, ami nagyon kemény lesz idegenben..
süti beállítások módosítása