HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Fehérvár nyerte az emléktornát

2010.09.05. 20:45 Hblog

Másodjára is győzött a Sapa Fehérvár AV19 az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán. A magyar EBEL-résztvevő a hétvégét megelőző felkészülési mérkőzéseken hol gyenge, hol még gyengébb teljesítményt nyújtott, rengeteg bírálat érte emiatt a csapat játékosait és szakvezetőit egyaránt. Innen nézve különösen értékes a két diadal és a kupagyőzelem. A szombati siker mellett még akár el is lehetett volna menni önfeledt éljenzés nélkül, hiszen az Olimpija Ljubljana várhatóan idén sem lesz ott a liga kiemelkedő gárdái között. A tavalyi alapszakaszgyőztes Graz lenullázása ellenben mégiscsak adhat okot némi büszkeségre. A fehérváriak lendületből nekiugrottak az ellenfélnek, Vas Márton a 3., Ladányi a 7. percben volt eredményes (Sofron ügyesen asszisztált mindkétszer), majd a második harmadban Palkovics állította be a végeredményt Holéczy közreműködésével, 3-0. A történtek után a pár nappal korábbinál vélhetően kevésbé pesszimista szurkolósereg köszönti a csapatot pénteken, amikor is a Jesenice elleni összecsapással elkezdődik a szezon. Az emléktorna 3. helyéért lejátszott találkozón: Olimpija Ljubljana–Vienna 4-7.

61 komment

Címkék: fehérvár ebel ocskay emléktorna

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ki volt az a vadbarom, aki felszerelt a csarnokba négy bazinagy automata vakut, amelyek 5-10 másodpercenként villantak?????????
Csodálom hogy Hetét nem zavarta!
Amúgy gratula a csapatnak!
Igen nagy ötlet volt! Inkább a hangosítással csináltak volna valamit, mert az továbbra is szörnyű!
Na de nagyon nagy gratuláció a csapatnak, királyok voltak, méltó emlék volt ez Csicsó előtt.
Hajrá SAPA Fehérvár AV 19
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, magyarázza már el valaki minek villogtak azok a vackok.A csapatnak gratula jár, de sok a hiba még. Az EBEL-es játékvezetők azért más felfogásban fognak sípolni! Mihály Árpival mi van, úgy lóg a feje, mintha gyászolna. Remélhetőleg azért megtalálja önmagát. A hétvégi teljesítményével alulról lógott ki a csapatból?!
Szép volt, Fehérvár.!!!!! Szép volt fiuk.!!!!!
@darvincs: "Az EBEL-es játékvezetők azért más felfogásban fognak sípolni!" Az biztos, leginkább fogják hagyni az osztrákokat pofázni. Nem volt szerintem semmi gond a játékvezetőkkel, kifejezetten jól fújtak (a tévékép alapján ítélve).
@darvincs:Miért lógott volna ki a sorból? Nagyon önzetlenül játszott, állandóan keresték egymást Palkóval.Nagyon sokat passzolt. Előbb utóbb a gólok is jönni fognak. Az egész CSAPAT alázatosan játszott Csicsó emlékére.
Csicsó nevéhez méltóan küzdöttek a fiúk. Köszönjük...
nagy gratula a Volánnak, csináltak két erős harmadot, a közepén kicsit gyengébb játékkal és teljesen megérdemelten nyertek
nekem leginkább Marz volt nagyon kevés
a bírók ma tényleg jól fújtak
kíváncsi leszek a Volán idegenbeli játékára ebben az évadban, mivel szerintem itthon idén sem lesz gond
és külön gratula a 4 dunaújvárosi díjazottnak
Jó meccs volt. Látszik az új edző elképzelése: letámadás, sok korcsolyázás, agresszív játék. Meg is zavartuk a gráziakat. Jó kondi kell hozzá, de meg tudjuk csinálni. Ha jön még egy közepesnél jobb védő, akkor okozhatunk meglepetéseket! Ráadásul ez a hoki látványosabb is!
Köszönjük Fiúk a hétvégi teljesítményt, Gábor segített onnan fentről.
Amai meccs két emlékezetes momentuma számomra az első gólt megelőző jelenet, ha Sofi nem szerzi vissza azzal a vetődéssel a pakkot nincs gólhelyzet sem. Roger korongátvétele is élményszámba ment, mögüle jött a korong, majd egy lábmozdulat és a védők mattolva, a pakk meg előtte...:)))
Hete nagyon jól tette a dolgát, megérdemelte az SH-t..
A záró harmadban már a hangulat is alakult, kezdtünk hasonlítani az ördög katlanra:))
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@Theutus: Azóta már sokat tanultak.
Akkor most menjen az edző?????
ja mondtak a TVben h az uj mezen a "szurke" csik (ami ugye vilagoskek volt) le lett cserelve PIROSRA.
hat az elozetes kepeken sarganak tunt, de eloben megneznve NARANCSSARGA.

mondjam, vagy inkabb ne? :D:D:D:D
Gratulálok a csapatnak és a segítőknek, R.I.P. Kiscsicsó:)!
Csikszereda polgarmestere mit keresett ott oszinten..?
Valaki elmagyarazna nekem h Csikszereda polgarmestere mit keresett ott???
@Milka #71: elmagyarázom neked. 7 vége volt ,hoki meccs,ő szereti a jégkorongot,autója van,tank is tele volt,gps elhozta fehérvárra ,egyszer nem tévedt el,bement a csarnokba,és megnézte a meccset,otthon nagytakarítás volt,így az asszony sem sanyargatta sok in one :-)
@exL:1: Ez igy okes is de miert kellett dijat atadjon...mar fehervaron is azt csinalja mint csikszeredaban mindenbe bele uti az orrat...eleg szomoru
@Milka #71: nálunk akkor jön el az ismert emberek díjátadási szezonja, ha választások közelegnek,akkor még a makkoshotykai falusi nyilvános pottyantós wc-t is 3 országgyűlési képviselő ad át 1 államtitkár jelenlétében:-)))

Milka #71 (törölt) 2010.09.05. 23:34:59

@exL:1: :)))van benne valami...nalunk meg joforman nem is fingasz peldaul a sportcsarnokban a Don engedelye nelkul:)))
@Milka #71: Igazából mi zavar abban, hogy ott volt? Ő a Ligaelnök. Miért ne adhatna át díjat? Az MJSZ elnöke is adott át díjat. És ez szerintem így is van rendjén. Átadhatta volna a takarítónő is a csetreszeket, de az talán pont szegény Csicsó emlékét sértette volna.

Milka #71 (törölt) 2010.09.05. 23:49:18

@kerusz: Na itt a masik bibi miert lett o ligaelno nem ertem mi koze neki a hokihoz ez kb olyan mintha Nagy Ferobol edzoskodni kezdene egyik naprol a masikra peldaul az UTE-ben vagy SC-ben vagy barmelyik csapatban

Milka #71 (törölt) 2010.09.05. 23:50:14

Csicso emleke szent es serthetetlen! Orokre nagy RESPECT!
A villogó fény titkát ma megtudtam: a játékoskártyákhoz készültek nagyfelbontású fényképek, a villogó fény a vaku volt....a legjobb hír, hogy ezeket már le is szerelik! :)
@Milka #71: Azért lett ligaelnök, mert a Liga tagjai megválasztották. A ligaelnöknek egyébként nem kell jégkorong szakedzői képesítéssel rendelkeznie, nem az a feladata. Nem árulom el, hogy mi, hátha Te is rájössz, ha a vörös köd leszáll a szemedről és felül tudsz emelkedni nyilvánvaló személyes ellenszenveden.
@Milka #71: Csíkszereda városa a csapat egyik főszponzora.
Elég szomoru hogy egy ilyen torna után az a fö téma,hogy ki adja át adijakat:((
Gratula a csapatnak,egyere jobban megy a játék,kezdünk belelendülni.
Külön gratulálok Hetényinek a legjobb kapus cimért,amit teljesen megérdemelten kapott!!!
@Milka #71: a szomorú az, hogy az ilyen semmirekelők mint te, még mindig kavarják a szart mindenhol.
@kapusLaci: ez tényleg szomorú, de sajnos szarkeverők mindenhol vannak. A polgármester éjjel-nappal dolgozik azért, hogy végre valami legyen ebben a városban, erre egy okos tojás elkezdi itt blamálni, egy olyan valaki, aki még semmit nem tett a köz javára.
@Milka #71: azt valahogy nehezemre esne elhinni, hogy ő követelőzött volna, hogy adhassa át a dijat... felkérték és elvállalta.
Szép volt Fehérvár!!!
jaj hagyjuk mar a polgarmestert :)

inkabb ezt nyalogassatok, dicserik a csapatot! ;)

http://www.erstebankliga.at/ffc4eeaac0bdc5520e2416c9c56d9f9a.html?arrSave[ArticleID]=5673
@csatoimi: Én nem ismerem a Szeredai polgármestert csak látásbol,de hallottam hogy a sportot támogassa,akkor meg mit pofáznak itt egyesek?:((
@kapusLaci: nagy sportszerető ember, nélküle a hoki is sokkal gyengébb lenne a városban, sok sport meg nem is létezne. nethuszárnak könnyebb lenni, mint Milka is.
@edudus: Köszi! Amúgy gratulálok a fiúknak, méltó módon küzdöttek, VÉGRE! Kiscsicsó fentről biztosan mosolyog!!! Szép volt fiúk!
@Milka #71: ülj le fiam, egyes...
nem értem, miért kell minden cikkhez néhány ökörnek hozzászólnia?
gratula a csapatnak!!! igy van remény, hogy a fiuk az idei ebelben is megállják helyüket, s hátha a tavalyinál jobbra is váltják...

@Milka #71: most mit irigykedsz, egyáltalán miért izgat ez téged annyira? akkora tragédia azért nem lehet egy épp nem otthoni (ezesetben székesfehérvári) polgármester jegkorong-dijosztogatási tevékenysége, vagy? most az érzelmi okoktol eltekintve...

szoval fejtsd ki bövebben, ha van mit. hátha meg tudunk téged s a "jopár emberkét" érteni...
@kiralyfi: ez az amit nem értek én sem.
@Szurker: attól, hogy a Volánnak szurkolsz még zámolyi vagy. Csak hogy újabb szövegértelmezést tartsak.
@eleve lehetetlen: Ez egy beszállókártya egy Budapestről induló repülőre. Sajnos olyat nem találtam hirtelen, ami Budapest-Stockholm járatra szól. Az üzenet megértését Rád bízom (bár nem Neked szól).
@Indiana Jonescu: Kar nem a te neved van rajta :)
@csatoimi: Frusztracio? Ez szerintem egyertelmu. Csak a "kezelest" valasztotta meg rosszul a "joember", hiszen ez a cikk arrol szol, hogy a Volan megnyerte a (megkockaztatom) osszmagyarsag legtisztelettebb jelenkori jegkorongozoja emlekere alapitott meglehetosen szinvonalas tornat. Csikiaknak meg kulon buszkeseg, hogy a polgarmesterunk a tetteivel kierdemelte, hogy atadhasson egy dijat ezen a tornan. Hajra Csikszereda, Hajra Fehervar!
@Szurker: az, hogy vki a dunaújvárosi és a Volánban játszik neked komplexusokat okoz. de legalábbis a szövegértelmezési központodat blokkolja. jó lenne kinőni ha van másik ilyen is, mert érettségin gondot fog okozni.
@Nick Snot: Részvétem,sajnállak, pá pá :))
@Indiana Jonescu: Te Volán drukker vagy?úgy őszintén,mert nekem egyáltalán nem úgy tűnik,bocs.
@edyboxy: Te is minek szólsz hozzá, ha nem tudod, miről van szó?

Komment a második felkészülési meccs után. A svéd szöveget ajánlom figyelmedbe: jegkorong.blog.hu/2010/08/17/fehervar_csikszereda_3_1/fullcommentlist/1#c10753176

Bocs.
@kapusLaci: Ugorjátok át, magában nem beszélne...
@Indiana Jonescu: Ez az üzenet nekem szólt, de amire hivatkozol oda az van irva(legalább is azt irtam de a fordito erre forditotta), hogy ilyen rossz játék =repülőjegy.
Viszont a tegnapi nem ilyen játék volt, hanem egy harcos sokat korcsolyázó csapatot ismétlem csapatot láthattunk. Ha igy is tudunk játszani akkor miért nem tettük ezt az előszezon többi meccsén is.
Ezért a játékért meg nagy gratuláció a csapatnak.
De majd ezután meglátjuk ez egy fellángolás volt az öreg szavai miatt vagy tényleg ez a csapat igazi arca, én az utóbbiban bízom.

Ami meg személyesen téged illet kicsi vagy te ahhoz azzal a pár hozzászólásoddal, hogy komolyan vegyelek. Nekem munkaköri kötelesség a te hozzászólásaidhoz hasonlatos megjegyzések figyelmen kívül tartása, szóval ez az utolsó válaszom neked, de te csak bátran írogass.
@brunzwik: tudsz te vicces is lenni, a komolyan vevős mondatrésznél elmosolyodtam. ;)
@Indiana Jonescu: Ne haragudj, tényleg azt gondoltam komolyan gondoltad amit irtál,pedig olvastam akkor azokat a kommenteket is.
@brunzwik: Örülök, hogy gyönge 21 óra alatt eljutottál eddig. A repülőjegyet fél órán belül szoktad tudni emlegetni, ezért hiányoltalak. De van még rajtad kívül is repülőjegy-huszár, akinek elromlott az internete.
Szép volt Volán:)
Nyugodj békében Kiscsicsó:(

Végezetül egy kedves blogozót idéznék,akinek tökéletesen egyet értek a hozzászólásával :

,,Az öreg előtt meg le az összes kalapokkal, egyszer majd róla is úgy fogunk beszélni, mint akinek a minőségi magyar jégkorong tesközelből való megismerését köszönhetjük. Ekkora tartást emberben egy ilyen tragédia után, na meg ilyen elkötelezettséget a jégkorong iránt, többet sosem fogunk látni."
Így megkésve is óriási gratuláció a csapatnak ezért a teljesítményért! Mivel az edző ideigazolásakor én voltam az első hurráoptimista (és ugyanígy talán bennem kérdőjeleződött meg a leglátványosabban az, hogy jó edző lesz Ulf vagy sem), most kicsit óvatosabb leszek, és csak azt mondom, ha azokból látunk többet, mint amit a hétvégén mutattunk, akkor szép szezon elé nézhetünk. A sok szép pillanat miatt oldalakon keresztül lehetne méltatni a srácokat, de ezt inkább elteszem péntekre. Remélhetőleg akkor is lesz kellő alkalom. :)

Ami a repjegyes viszontokosságokat illeti, ez viszont szerintem több, mint elszomorító tendencia. Az egy dolog, hogy akik ezeket erőltetik itt, azok esetenként szemlátomást erős emlékezetkieséssel és/vagy szöveg/hozzászólás értelmezési gondokkal küzdenek - istenem, hát emberek vagyunk, előfordul, hogy hibázunk, ezt még szó nélkül is lehetne hagyni. Viszont ami ezeket a pikírtnek szánt, jelen formájukban bili kategóriás odamondogatásokat illeti...

Nálam egy szurkoló csalódottsága/dühe még érthető (ha el nem is fogadható) egy-egy rosszabb meccs után, mert alapvetően ugyanúgy a fanatikus szurkolást, a csapat szeretetét tükrözik, mint a rózsaszín ködfelhős ömlengések, mégha furcsa formában is.
Az efféle tévedések nyomán született okosságok viszont szerintem egyértelműen a színtiszta káröröm kategóriájába tartoznak, amelynek köze nincs se a szurkoláshoz, se a csapathoz, ellenben az emberi viselkedés legalját képezik. Akinek nem inge, az ne próbálja fel, aki meg bepöccen ezen, annak részemről kalap, kabát, köszönet.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
süti beállítások módosítása