HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Olimpija 6-1

2010.09.04. 21:04 kerusz

Fél perc alatt padlóra küldte az Olimpija Ljubljanát a Sapa Fehérvár AV19. Fodor Szabolcs kezdte a gólgyártást a 9. percben, 7 perc múlva emberelőnyből Vas Márton duplázta meg az előnyt. 17:57-nél Benk András agresszív korongszezésének és lendületes elkorcsolyázásának jutalma volt a harmadik gól, még ha kellett is ehhez egy szlovén védő hathatós segítsége. 11 másodperc múlva Ladányi talált, újabb 20 másodperccel később Kovács Csaba. Ekkor teljesen megzavarodott a szlovén csapat. A második harmad 5. percében Ales Kranjc hatgólosra növelte az előnyt, a becsületgólt a feltűnően technikás Hughes szerezte. Az utolsó harmadban rengeteg kihagyott hazai helyzetet láttunk, újabb gól nem esett, maradt a 6-1-es fehérvári győzelem. Holnap a Volán a Vienna Capitalst magabiztosan, 5-3 arányban legyőző Graz ellen próbálhatja meg megszerezni ez első helyet. Nagyszombatban a Dab.Docler megszerezte első győzelmét. Gól nélküli első játékrészt követően a hazaiak szereztek vezetést, ezt Galanisz, Kiss D. és Kiss Á. góljaival fordították meg a dunaújvárosiak. A Trnava a harmadik harmadban egyenlített, de Varga kék vonalas lövése 4-3-as vendéggyőzelmet jelentett.

38 komment

Címkék: alba volán olimpija ljubljana felkészülési mérkőzések dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lemostuk őket a pályárol. Szép volt fiúk! Így a Graz is meglesz. Alig várom a holnap estét
végre valamit láttunk ma de nem szabad elszállni mert egy harmadon keresztül minden bejött de nem lesz ez mindig így és a ljubljana se volt valódi EBELes ellenfél
Szép volt Andris! Csak így tovább, minden apró lehetőséget meg kell ragadni!
szépen játszottak a fiúk, de ez a Ljubljana meg ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, megint lefelé fog kilógni a mezőnyből. A holnapi meccs érdekesebb lesz, ott jobban meg fog mutatkozni, hogy hol is tartunk. A győzelem nagy bravúr lenne szerintem.
@munkagep: igen énis a holnapi meccset várom kiváncsian mert szerintem ott majd kiderül mennyi esélyünk lesz idén mert ha a ljubljana ellen be is jött ez az uj taktika azért nem biztos hogy a graz ellen is menni fog... de reméljük a legjobbakat
Ja és remélem holnap Mihály is betalál végre..
:)
a mutatott játék alapján holnap a Graz ellen ez édes kevés lesz...
@Theutus: azért fö az optimizmus:P szerintem egy kicsit nagyobb koncentrácioval szorossá tehetjük azt a meccset is
Kedves szurkolótársak!

A mérkőzéshez nem, de az azt megelőző élőképhez szeretnék hozzászólni.

Először szeretném megköszönni azoknak a segítségét, akik tegnap estétől ma hajnalig segítettek az elkészítésben, Hegyi Zoltánnak és Szabóné Mariann-nak a támogatást.

Továbbá szeretném mindenkinek megköszönni, aki részt vett az élőkép megjelenítésében. Annál is inkább, hiszen a megvalósulás a szurkolóknak köszönhetó, a tavalyi gyűjtésből összejött pénzt fordítottuk az alapanyagok megvásárlására.

Idén tervben van még több élőkép elkészítése, aki szeretne segíteni a készítésben, esetleg ötlete van, jelentkezhet a szurkoloibusz@gmail.com email címen.

Többen kérdezték, milyen felirat került a csíkokra: a bal oldalon a "Légy alázatos!" felirat volt olvasható, a jobb oldalon pedig az Ocskay Gábor 19 kapott helyet.

MÁS: a szurkolói sál rendeléseinek száma átlépte a 100-at. Ez nagyon örvendetes, de aki még szeretne rendelni, az alábbi linken található elérhetőségen teheti meg.

albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2662
küzdelmes, paprikás meccs volt. a 88-as Higgins nem sokkal marad el Rotter mögött.az első harmadban, és a harmadik nagy részében nagyon mentünk. a végén többször is pechünk volt (2 vas minimum), több ordító ziccer...
végre láthattunk nagyon szép dolgokat.
Orbán játéka dícséretes volt, valamint Pire és Ratyi ugyan nem találtak be ma, de jól mozogtak.
való igaz, h a holnapi meccs egy jó fokmérő lesz. ám a mai meccsen is 4 olyan játékos volt az ellennél, akik elcsaptak minket áprilisban.
@volanmukso: nem optimizmus kérdése a dolog...
Szép volt Volán:) Egy élmény volt nézni a meccset:D
Nagyon Szép Mérkőzést láttam,de sajnos Csak a Tv-ből mivel Csíkszeredában lakok és nincs lehetőségem elmenni Székesfehérvárra,hogy megnézhessek élőben egy meccset.Fantasztikus Csarnok,Fantasztikus Szurkolótábor,Fantasztikus Játékosok :) Gratula a Csapatnak. Ez az Edző jó Csíkban volt tavaly:) itt is nagyon jó munkát végzett,Remélem ott is azt fog. Hajrá Volán!! Ocskay Emlékére úgy érzem ismét megfogja nyerni a tornát a Volán. Sok sikert holnap!Biztos kiegyensúlyozott harc lessz:) De a Volánnak van még valaki aki segíti fentről:) Ifj Ocskay Gábor#19 és ebbe hinni is kell :)
tényleg nagy meccs volt, nagyon tetszett a sok érzésből leadott passz és otthagyott korong. Látványos játék volt, csak így tovább.
szép volt Volán, szép volt fiuk.!!!!! Isten nyugtasson békében, Csicsó. Az öreg előtt meg le az összes kalapokkal, egyszer majd róla is úgy fogunk beszélni, mint akinek a minőségi magyar jégkorong tesközelből való megismerését köszönhetjük. Ekkora tartást emberben egy ilyen tragédia után, na meg ilyen elkötelezettséget a jégkorong iránt, többet sosem fogunk látni.
@szurkolói busz: Nagyon szívesen mentem segíteni máskor kell szólj. :)

Meccs: nem is tudom, volt-e ilyen jó...ngyon tetszett...EZT VÁROM HOLNAP IS....

TITEKET NEM ZAVART AZ A HÜLYE VILLOGÓ FÉNY???
Annyit tennék hozzá a mccshez, hogy a letámadásos taktika nekem tetszett...sokszor volt, hogy már 2 csatárunk is támadta a vendég harmadban az ellenfelet...

és Bill szavait ne feledjük!!!! "miszerint, jó, hogy megkérdeztétek, hogy mit gondolnak a játékosok az offenzív hokiról....de senkit nem érdekel...szerintem megadta röviden-tömören a választ arra, amiről már ment a fórumozás...
@csatoimi: Leírtad a lényeget, minden szóval egyet értek!
Ma hatalmasat játszottunk az eddigiekhez képest, csak maradjon is így!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Élőképről kép készült? Vagy a meccsről legalább összefoglalót rak föl valaki a netre? Pesten vagyok :'(
@rrichy: de nagyon is zavart. körülöttünk többeket is. egyáltalán mire jó?
@Vincenzo90: a SportKlun 02:00-tól ismétli
Ez már igen volt! Csak a hokiért mentem volna haza pécsről... maradtam, nem érte meg! :( Ezt látni kellett volna! De legalább hallhattam Léderer Ákost, őt is említsük meg, végig nagyon élvezetesen kommentált!
Alakul a dolog... szeretjük az ilyet!
@bandita778: Kössz, ezzel nem vagyok beljebb sajnos, mert nincs SportKlubom. Akkor néztem volna élőben, ha lenne...
Gratulálok BENK ANDRISNAK a gólhoz, ma igen jól játszott, és az egész csapat jól pörgött.
Holnap hasonló játékkal van esélyünk.

Hajrá Volán.
Szép volt fiúk! Sikerült feljavulni a torna rangjához méltóan! Holnap is meglesz a győzelem. CSICSÓ órrókké velünk maradsz magyarokkal!
HAJRÁ
VOLÁN!
ennyi. a többi nem érdekel :)
várom amúgy, amikor a csapatot már temetők felbukkannak bocsánatot kérni, meg azt is, amikor később egy nem olyan jó eredmény után megint előjönnek azzal,hogy "mi megmondtuk".

Ez a VOLÁN, bárkit képes elkapni, ha olyan napja van. :)
@csatoimi: Annyit hadd pontosítsak hogy szerintem már most is így kell beszélni róla. Én a tragédia után nagyon féltettem, de mint mondod óriási lelkierőről téve tanubizonyságot, folytatta amit több mint harminc éve elkezdett és csak remélni tudom hogy még nagyon messze a vége!
Nála jobban senki sem tudja, hogy valami most nem kerek a csapat körül és nehéz időszak következik. De nincs kétségem, rendet fog rakni.
Szépen játszodtak a fiuk,nagyon tetszett amit láttam viszont végig olvastam a kommenteket és meglep, hogy még most is akad olyan aki a kákán keresi a csomót.Sok sikert a Graz ellen és az Ebel be is,örvendetes,hogy egyre több mérközést közvetit a tv.
@M.Messier: "Nála jobban senki sem tudja, hogy valami most nem kerek a csapat körül és nehéz időszak következik. De nincs kétségem, rendet fog rakni."

2010.09.03 Ocskay Gábor:
"A keret képességét illetően nincs kétségem, hogy bejuthatunk a nyolc közé, azonban az az egység, amely mindig is jellemző volt ránk, most hiányzik. Nem elfogadható, hogy engedjünk abból a küzdőszellemből, harciasságból, sportemberi tartásból, amely miatt megszeretett bennünket a közönség, így már most tudom: aki nem hajtja ki a belét minden összecsapáson, aki a múltból szeretne megélni, azzal rengeteg konfliktusom lesz az idén. Megértem, hogy a közönséget kétségek gyötrik, nekem is hasonlóak az érzéseim. A hét végi tornán még csak szemlélődöm, és ha kell, akkor utána is tudatosítani fogom a játékosokban: aki nem húzza a szekeret, annak nincsen helye Fehérváron..."
@bdan: a csapatot sosem temette senki (én legalább is nem), csak hangot adtam nem tettszésemnek, miszerint a csapat gyengült a tavalyi évhez képest, igazolni igazán nem sikerült senkit, aki nagy erősítést jelentene. Pont. Ez volt a lényeg. Azért a tegnapihoz hozzá tartozik még egy-két dolog:
- minden csapat úgy és annyit játszik, amennyit az ellenfél enged
- a tegnapi Ljubljana nem volt éppen egy acélos csapat
- 0-3, vagy 0-4 után már nem realisztikus a játék képe és a két csapat közötti különbség, ott lelkiekben feladták a vendégek

A mai nap lesz inkább a mérce. Bár, egy általunk szervezett emléktornán, hogy mennyire akarnak bennünket megverni...?? remélem teljes gőzzel megy majd a Graz, mert akkor sok mindenre választ kapunk. :-)
@Vincenzo90: A facebookon már fenn van!
tenyleg nagy elmeny volt a tegnapi meccs, es jo volt talalkozni a sok fehervari barattal is.

ja es az a villogas. kerem kapcsoljak ki! azt hittem kifolyik a szemem. mire jo? ha latvanyelem akart lenni, semmit nem ert, ha pedig valami titkos uzenetet akartak az agyunkba juttani, az meg nem mukodott :P
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: én is ugye írtam, h nagyon bosszantó ez a villogás és tényleg fáj tőle a szemem. KEGYETLEN ROSSZ!!!
Lehet, hogy ettől mentek igy a fiúk? Akkor viszont sok karton szemcsepp és maximum áprilisig fájni fog a szemem:))

Kedves Id. Ocskay Gábor: örömmel vettem én személy szerint ezeket a mondatokat. Nagyon jó ez a felfogás, hogy igenis azért mert valakit Ladányinak hívnak, és képes egy saját csapatbeli fiatalt tarkónverni, annak itt is meg kell mutatnia, hogy mit tud, mert az elkorcsolyázgatásnak vége kell hogy legyen. Szerintem mindenkinek fel kell mérnie, ez NEM EGY GAZDAG KLUB!!! Abból kell élnünk ami van, és ha MAGYAR játékosok nem teszik oda magukat, akkor teljesen felesleges a klubnál dolgozniuk. DE!!! Nagyon örülök, és remélem ez a lelkesedés nem csak kis Csicsó emléktornán fog kitartani, hanem rájön mindenki, hogy igenis bárkit meg tudunk verni ahogy mások is mondták: nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
MÉG1X NAGY KÖSZÖNET A KITARTÁSÉRT ÉS A MUNKÁJÁÉRT!!!!

RIP 19 :(((
sziasztok, tud vki egy linket amin a tegnapi előkép látható? Előre is köszi. SQ
@Sequence1: Ezt keresem Én is, de eddig csak a facebook-on láttam egy-két képet...
Drukkerfoto, NSO, FMH.HU, albavolanhockey.hu semmi...
@Sequence1: @Szoljanka: linket nem tudok, de a mai nemzeti sportban benne van a fénykép! Gratula mindenkinek, aki részt vett a kitalálásában, kivitelezésében és azoknak is, akik tartották!@rrichy: Mi lenne, ha egyszer az életben nem személyeskednétek? Vagy ha már muszáj, akkor keresd meg mindkét felet és kérdezz a miértekről, mert okozat nincs ok nélkül!
Gratulálok a csapatnak és mindenkinek akit illet, hajrá SAPA Fehérvár AV 19!
@Vincenzo90: @Sequence1: @Szoljanka: @banyszi:

Mindenki nevében köszönöm a dicséreteket, kép pedig itt:

kepkezelo.com/images/1uowz70e8a34cljmpiz.jpg

Lesz még, várom a bécsi fényképészünktől őket, ha meglesz, feltöltöm azt is.

Valaki megtenné, hogy beszkenneli a mai NSO képet és elküldi nekem a szurkoloibusz@gmail.com -ra? Köszönöm előre is!
@rrichy: Megmutatta már egy párszor.
Bár a "kolléga" már megtette, tényleg nagy köszönet mindenkinek, aki részt vett az élőképben bármilyen formában is. Sokat jelentett nekünk!

Más: ma megtudtam a villogó fény rejtélyét. Nagy felbontású képek készültek a játékoskártyákhoz, ezek voltak a vakuk...ami a legjobb hír, már le is szerelik őket! Éljenek az egészséges kinézetű szemek...:D
süti beállítások módosítása