HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Liptovsky Mikulás–Miskolc 6-7

2010.08.25. 22:15 kerusz

Fordulatos mérkőzésen bizonyította ismét a Miskolc, hogy a most következő bajnokságban komolyan kell számolni vele. Az iglói Szepességi Kupán az Extraligából frissen kihullott Liptovsky Mikulás szerzett vezetést, de Dubek három és Rafaj egy góljának köszönhetően a második harmad elejére már háromgólos előnyt szereztek a borsodiak. A liptószentmiklósiak ezután rengeteg emberelőnyt kaptak, és ennek segítségével fel is zárkóztak egygólos hátrányra, majd a harmadik harmad elején ki is egyenlítettek. Ezután a Miskolc kétszer szerzett vezetést, de a szlovákok mindkétszer egyenlítettek. A rendes játékidő leteltét követő büntetőpárbajt a beszámolók szerint a győzelemért többet tett Miskolc nyerte, így 7-6-ra nyerte a találkozót. A másik meccsen a hazaiak 5-2-re legyőzték a HK 07 Presovot.

20 komment

Címkék: miskolc liptovsky mikulás felkészülési mérkőzések

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgy hiszem jó kis meccsek lesznek az idén Miskolcon!!!
És még mi mosolyogtunk,mikor Zebi kicsit megfújta a hazai pályát... :D Hát akkor ez mi volt :D
Na de nem is a számszerű eredmény a lényeg,hanem az,hogy egyértelmű,hogy jól igazoltunk,innentől kezdve már "csak" Bobra vár a feladat,hogy összecsiszolja a megfelelő sorokat.A Bartzen,Dubek,Rafaj trió sztem egymásra is talált :D
Jogosan hangzik majd fel valamennyi HSC, Ftc, Miskolc, Brassó és UTE meccsen:
Hajrá lilák!!
:)
Jó kis meccset láttunk páran Iglón.
1:4-nél azt hittem, hogy rosszul látok. Ha valaki tavaly ezt jövendöli, körberöhögöm!
Aztán egy eladott korong után gólt kaptunk, kicsit megzavarodtunk, és feljött a LM.
Ezt követően jött a főzebra ámokfutása,szórt minket rendesen kétpercekkel, plusz két db 10-est is adott a zember.
Történt, hogy a piros karszalagos elesett, felpattant és azonnal fújt egy fegyelmit Dubeknek. Biztos kiröhögte a játékos...:o) Egyszer azért szeretném megtudni, hogy miért fújt a zebra. Ja, és ez egy extraligás trió volt.
A vége felé aztán még kétszer vezettünk, de nem bírtuk ki.
A büntetőknél Gyenes Dávid mindent fogott, Casey Bartzen pedig belőtte, a harmadikat már nem is kellett lőnünk. A 17 éves Gyenes néha álomszerűen védett, szinte csak sakk-matt-helyzetekből lőttek neki gólt, meg volt egy PS is. Jó, a hatodik az ővé volt.
Vasárnaphoz képest ez egy sokkal jobb Miskolc volt, várom a folytatást!
Totális hajrá Macik!!!
remélem, ma már többen leszünk
@fetyiszov: hát igen, érdekes szituáció. Sokak öröme az Ő bánatuk...

Hajrá macik, remélem felébred Miskolc népe is!
Huhh. Jó kis idény lesz ez.
Hajrá, jó kis idény lesz!
Ez a Liptovsky a tavalyihoz képest milyen erősségű? gondolom ha már nem extrásak, akkor picivel gyengébbek, de akkor is gratula mindenkinek!
@pKn: nem egy Ebel-szint. Bár az Extraligából kiesik a férgese, nem úgy, mint máshol.
Van egy remekbeszabott kérdésem, szerintem nem vagyok egyedül vele: nem vagyok miskolci, a közelben sem leszek várhatóan a meccseknek pár éven belül, hogyan lehet így szurkolói dolgokat beszerezni? (bocs, de a sárga-fekete dolgok kellenek, nem kifejezetten a Miskolc mivolta miatt érdeklődöm) Madonnáék sem a legközelebb vannak, csomagot meg nem küldenek. Pontosabban válaszra sem méltatnak ha kérdezek. Rengeteg lehetőség létezik webshopoltatni...

A kérdés áll a többi csapatra is.
Annál kicsit kifinomultabb megoldás kellene, mint hogy a szurkolói csoportosulás megsajnál és valaki megveszi, majd neki kifizetem ha valahogy sikerül találkoznunk.

Egyébként ócó a helyszíni bérlet vegyétek!
Még úgyis, hogy nem mennék el, gondoltam, hogy veszek egy bérletet (ezt gondoltam más csapatnál is), tényleg nagyon olcsó, ha jó játék lesz mellé, de a nem-személyes megrendelés abból áll, hogy a fórumon bejelentkezek rá, majd a pénztárban személyesen kifizetem... Na ebből azt ötleteltem, hogy be lehetne vezetni a támogatói-bérletet/jegyet, amit bárhonnan meg lehet rendelni, lehet fizetni átutalással, akárhogy. Az egyesület részéről kis ktg-el kapok egy bérletet/plakettet/akármit, amit nem használhatok a helyszíni belépésre, de támogatom vele a csapatot, nem cégként. Egy h*lye már van rá jelentkezőnek.
@qwertzuiop05: Jó szurkolást és a szemetek elővigyázatosságból a lelátó többi részén ott legyen. Magyar szurkolást nem igazán türnek meg. Minket tavaly elött folyamatosan provokált a helyi tábor (WBW vagy mi) egész meccsen dobálóztak. Még egy spontán kis betámadást is rögtönöztek nekünk.
Szép volt fiúk! Hajrá Macik!
@pKn:

www.mhk32lm.sk/index.php?page=clanok&id=737

www.szlh.sk/statistiky/c-0001_l-266/i-action%2161team%2195data%2138tea%2195id%21613

A felső linken egy idei edzőmeccsük összeállítása is rajtavan, az alsó pedig a tavalyi év statisztikája. Hasonlítsd össze! Egyébként van átfedés, de a legjobbakat azért nem nagyon találod meg.
@1nf3rn0: Köszi, de csak tegnap voltunk.
1:4-nél egy helyi bácsi kicsit ingerülten szólt hozzám, nem értettem, hogy mit mond.
De átéreztem, hogy miken mehetett keresztül...:o)
@pKn: Sikerült beszélni Dusan Sijka anyukájával - aki egyébként magyar - a mérkőzés után, ő azt mondta, hogy sok fiatal játszott a piros-kékeknél, szóval ez a LM messze nem egy extraligás csapat volt tegnap.
Viszont ami a fiatalságot illeti, a kapusunk 17 éves, Korpos/Orosz/Túróczy/Gőz összesen 70. Az ellenfélnél nemigen játszott rácsos, nálunk kettő. Szóval a mi csapatunk sem öreg.
Hajrá Macik!!!
Ez egy nagyon, nagyon jó eredmény - a liptószentmiklósi csapat nemrég még az extraligában egész jól működöt - ez a liptószentmiklósi Józsi barátom csapata, aki persze nem örült, hogy kiestek...
A Miskolc erejét mutatja, hogy meg tudta verni ezt a lényegében még mindig extraliga tudású csapatot...
Pláne, hogy tudtam, ha előnyre tesznek szert a jegesmedvék, akkor a bírók nyomni fogják őket - ami be iz bizonyosodott...
Ezért a győzelem annál értékesebb...HAJRÁ MACIK!!!!
Mai hír a macik házatájáról:

A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata fantasztikus formában játszik Iglón, a Szepesség Kupán. Ezúttal ennek a házigazda Igló együttese látta kárát, hiszen ők sem tudták megállítani a miskolciakat.

Ezúttal egy elsőkézből származó beszámoló következzék a mérkőzésről Bob Devertől, a Macik vezetőedzőjétől:
- Azt kell mondanom, hogy ez a mérkőzés újra egy remek lehetőség volt az emberhátrányos helyzetek gyakorlására. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy minden nehézség ellenére, és itt elsősorban a bírókra kell céloznom, nem adták fel, nem törődtek bele, hanem nagyon keményen harcoltak, és ezt eredményesen is tették. Nem is tudom hirtelen megmondani pontosan mennyi kiállítást kaptunk, de nagyjából annyit, mint tegnap. Ez egy nagyszerű győzelem volt a számunkra. Itt most ki kell emelnem Duschek-et, aki fantasztikusan védett! A góljainkat Rafaj, Derton és Waddell lőtték.
Ismét örömmel láttam, hogy teljes felállásban, 5 az 5 ellen mi voltunk a jobbak, talán túlzás nélkül mondhatom, sokkal jobbak egy olyan csapatnál, amely tavaly a szlovák Extraligában játszott. Csapatjátékban sokat mutattunk ma, és ezt nagyon bíztató dolognak tartom.

Jegyzőkönyv
HK Spią.N.Ves - Miskolci Jegesmedvék JSE
2-3 (1-0, 1-1, 0-2)
Iglói Jégcsarnok

MJJSE: Duschek – Saluga, Sijka, Láda B., Láda P., Budai, Túróczi, Egri, Mokrai, Waddell 1, Bartzen, Derton 1, Bonar, Dubek, Korpos, Orosz, Rafaj 1, Kállai, Dányi, Urbán, Gőz, Gyenes (k). Edző: Bob Dever.
megint győztünk, megint győztünk!!!!
akit érdekel: 31-én Miskolcon az Igló csapatával felkészülési meccs 18 órától. A mai meccsből kiindulva érdemes lesz kimenni, én biztosan ott leszek!
brumm :-)
süti beállítások módosítása