HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az év kiütése és más érdekességek

2010.08.09. 09:45 F. Kapus

Az NHL-es bunyókkal nem foglalkozunk gyakran, ám az egyik szakportál az imént évet összegzett, érdekes videókkal, fórummal. Szavazni is lehet, 16 kategóriában. Szemlézünk.

A kézenfekvő év harca, év kiütése, év harcosa, év újonca díjak mellett olyanok is megtalálhatók, mint a leginkább a régi iskolára emlékeztető pillanatok, valamint a legnagyobb visszaesés, ami az ökölcsaták számát és minőségét is takarja. Kiderül például, hogy a legtöbb verekedés az Anaheim mérkőzésein alakult ki, szám szerint 78, a másik véglet a Detroit a maga 19 bunyójával. Az egyéni versenyt Zenon Konopka nyerte, a Tampa enforcere 74 meccsen 33-szor dobta le a kesztyűt, így 265 perc büntetése nem meglepő. A kanadai csatárt ezért tartotta klubja, erről 113 NHL-meccsen szerzett 6 gólja és fizetése is árulkodik. A következő szezonban a New York Islandersnél játszik.

Márciusban Cam Janssen és Pierre-Luc Letourneau-Leblond az NHL-történet egyik leghosszabb ütközetét vívta. A közel háromperces közjáték a szakértők szerint minden idők egyik legkeményebb bunyóját idézte, amely a nemrégiben elhunyt Bob Probert és Marty McSorley között bontakozott ki 1994-ben. Érhető, hogy ez az év csatája:

Az év kiütése nem kevésbé látványos, érdekessége, hogy 19 éves NHL-újonc vitte be a bokszolókat megszégyenítő ütést. Evander Kane nem tűrte, hogy Matt Cooke packázzon vele. A kupa névadójáról, Joey Kocurról is érdemes megtekinteni egy videót, itt.

Probertről máris elnevezték az év harcosa kupát. Colton Orr a csúcsra ért, 23 csatát vívott, ezek között számtalan emlékezetest. Bűnlajstroma itt tekinthető végig. Matt Carknerrel vívták a szezon legnagyobb párharcát, többször is találkoztak, váltakozó sikerrel, de itt egyértelmű, hogy ki nyert:

40 komment

Címkék: verekedés videók nhl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem idén változik az a 19 felfelé, mert a sok köcsög keleti :D szétqurja a csapatot megint.
Ez mekkora egy retardált sport!!!Legalábbis ez a része tutira az!
Azért az ilyenek miatt (is) tartják a jégkorongot sokkal férfiasabb (és jobb) sportnak mint a focit. Itt nincs "óó, Krisztiánó, elestél, te szegééééény, hordágyat ide izibe..." c. sztori. :)
No igen, de épp ezért (is) sokkal férfiasabb (és jobb) sport mint az agyonsztárolt foci.
Itt nincs "óó, Krisztiánó, elestél te szegény! Hordágyat neki izibe..." c. sztori. :)
@ppft82: hogy ki a retardált, az a beírásodból kiderül, köszönjük...
Nem értek a hokihoz, a zsebhoki kivételével persze, de úgy gondolom ez a profi hoki szerves része. Ez jár a bérletért. A bírók szépen körbekorcsolyázzák őket, a többiek figyelnek, kultikus jégcsapkodás közepette, szóval ennek szabályai vannak. És lennie kell. Ha gól nincs is, de saller az igen, a bérletes már nyugodt, vesz jövőre is.
@ppft82: ja mennyivel jobb a vizilabda, ahol a bírók és nézők által nem látott térben szaggatják egymás heréit...

a hokiban legalább face to face lerendezik.
@night hawk: attól még hogy nem látod, nem face-to-face? ülj le, egyes.
@stuccer: ha szerinted igen, akkor meg add vissza a tanári diplomád.
tippelhetek? index címlap?
ha igen, akkor megint sikerült a legmegfelelőbb cikket. :D
@Crystah Mastah: Csak hogy tudd, minden hokis bunyó megrendezett. A bérletesek miatt.
@Gyagyás Tóni: Ez az utánpótlás-bajnokságokban elő-előforduló verekedéseknél is így van, nehogy unatkozzanak a szülők. :)
a sportot fikázók nem tennék meg, hogy nem írogatnak ide? akinek nem tetszik nézzen inkább gombfocit. nem tudom egy box vagy ketrecharc mennyivel lenne jobb. a verekedés ehhez a sporthoz tartozik, osztjónapot. mert a fociban pl. nem fordult elő egyszer sem, hogy egymásnak estek a nagy futbalisták.
Az első videón milyen türelmesen figyelik a bírók a bunyót :) Nálunk ilyen nincs sajnos...
@Gyagyás Tóni: Ne beszélj butaságokat!
Elég régóta járok hokira, nem mindegyik megrendezett!
Van olyan is, de nem mind az. Sőt...
Az első videó 3:00tól értelmét veszti. Ott beszélték meg hogy oké buli után show...

A 2. röhej ennyiért bunyót generálni...

A 3. újfent nyilvánvalóan megrendezett.

Nem ezek az igazi hoki bunyók hanem amikor látod hogy mennek mint állat kap valami szabálytalan akasztást és utána egymásnak esnek az nem ez a kesztyűt eldobálom színjáték...
Nagy Gergő-é is beférne a legjobb bunyók közé!
@odamondó: jaja, a hockeyfightson egyáltalán nem értenek hozzá
Ezt nem szeretem a hokiban.
Az elsővideó szerintem szánalmas. Bár sejtem miket vághattak egymás fejéhez előtte.
A másdoik videón a kiütés után még mindig csapkodót jó sokáig eltiltanám.
A harmadik videót nem is értem.
Ha a meccs hevében parázs hangulatban elcsattan egy-két pofon, ja, az igen. De itt mi volt? Buli után, a korong útját nem is figyelve egy olyan játékossal kezdett el verekedni, aki még a képen sem látszott a bulinál. Minek is?
Szerintem a jégkorong nem ettől szép. Ezért aztán én másért nézem ezt a játékot.
@Lazlee: attól még hogy TE, MINT NÉZŐ nem látod (mellesleg már ez sem igaz, mert egyre többször használnak víz alatti kamerákat), még face-to-face a bunyó ami ott lent megy a medencében, okoska.

és igen, index címlap, so fucking what!?
@stuccer: segítek: úgy értette, hogy jönnek az amatőr balfaszok, és osztják az észt :)))
@több biztosító: a hokihoz nem értek, de a vízilabdához igen :)
meg kissé paranoiás is vagyok?
@stuccer: nekem abban semmi face to face, hogy bár 1000n néznek, de azt sutyiban csinálom, hogy senki sem látja -tudom, vízalatti kamera: nézi 2 ember-, hogy épp tapossuk egymást a másikkal. Az már inkább amit Udovičić tett, bár ott meg a többiek patkánykodtak.
Az index címlappal meg csak annyi gond, hogy mindig a bunyós cikkek kerülnek ki (gondolom szereti aki kiteszi), ellenben ez a jégkorong legkisebb szelete, mégis a "mekkora retardált sport" hozzászólok ezt látják, itt jelennek meg.
@Lazlee: neked súlyos értelmezési problémáid vannak, azt gondolom. a face to face jelentése: szemtől szemben. ki a f@szt érdekel, hogy közben hányan látják? ez csak arra a két emberre tartozik aki éppen bunyózik és gyilkolja egymást a vízben vagy a jégen. attól még, hogy te nem látod, még szemtől szemben van, de látom ezt nem képes befogadni az agyad.

Udovicic megérdemelne egy gerinctörést ha lenne neki.
@stuccer: Hágj meg egy kecskét, aztán felejtsd el ezt a blogot. Ez nem fikablog, ahol kötözködni lehet másokkal értelmetlenül a kommentek között, kioktató hangnemben.
Igen, én (is) jégkorongsznob vagyok. Az kommenteljen ide, aki képben van a sportot illetően. Ne az, akinek épp itt van kedve megmutatni, hogy mekkora szájkaratés.
@stuccer: hátulról, sunyiban, a lábad között leszakítják a répát meg a zsákot. neked ez face to face?? inkább "face to blind side". egyes, leülhetsz.
@kgonzo: Az akit lecsaptak egyből előtte 13 játékost tett sérültek listájára mindenféle cheap shotal. Azért inkább egy ilyen, mint a sok sunyi KOOMOLY sérüléseket okozzanak. Esetleg lásd redwings esetében soha nem látott sérüléshullám volt a tavaly, mert senki nem volt aki jólmegverje az ilyeneket.
@durex26: volannal is mennyit ahitoztunk egy veroemberert.... aztan mi lett a vege... :-/
off: Ballard v. Vokoun - a videót már biztos láttátok sokan, de alatta az animált gif sztem (nekem) új: upnextinsports.com/2010/08/09/funny-sports-pictures-hockey-player-hits-own-goalie-in-the-head/
on.
@több biztosító: kösz hogy felhívtad a figyelmem erre a site-ra bármelyik videóra nyomok komolyabb bunyót látok mint ezen a 3on együtt véve.

Gratulálok. Az első továbbra is megbeszélt 3:00nál dumálják le. És elég langyos.
@stero: hülyék vagyunk, nem képes felfogni az agyunk, mi üljünk le.
@odamondó: oktassssss mééééééééég :))
@több biztosító: ezért van a komment lehetőség hogy az ilyen kis tűrésű embereknek visszaválaszoljak. kifogytál az érvekből? kevés lesz ez ide hogy az s és é betűt le tudod ütni többször egymásután.
@odamondó: nocsak. te teremtetted meg a kommentlehetőséget?
@Lazlee: ez van, én kérek elnézést, hogy ide írtam. a nevedben is.
süti beállítások módosítása