HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megvan Ladányi Balázs szerződése

2010.08.04. 18:35 Hblog

A mai nap folyamán egyéves megállapodást kötött Ladányi Balázs és Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. A ponterős támadó csütörtökön már együtt dolgozik a jégen a magyar bajnok EBEL-keretével. Ladányi blogunknak elmondta, egész nyáron hajtott egy speciális edzésterv alapján, törökországi nyaralása során is rendszeresen futott, kiváló erőben érzi magát. További hír a Fehérvár háza tájáról, hogy három juniorválogatott hokis próbajékon vesz részt a farmcsapatban. Varga Arnold és Erdélyi Tamás Dunaújvárosban játszott eddig, Pilcsik Tamás az utóbbi éveket külföldön töltötte.

52 komment

Címkék: fehérvár ladányi átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rossz vicc, nagyot csalódnék ha a újvárosból bárki a volán farmba szerződne. Nincs értelme. Persze tudjuk EBEL perspektíva meg a magyar hoki érdeke...
@Stommy: Csak azért, mert Fehérvár... :)
Azért talán van némi értelme idejönniük. Attól függ mit akarnak. Játszani 20-30 juniormeccset + néha jégre lépni ob1-ben. Vagy alapembernek lenni egy ob1 csapatban, folyamatos terheléssel, sok jégidővel. Lehet átgondolják, bármennyire is "undorító" hely Fehérvár :)
elkezdhetsz csalódni, bár idéntől nálunk is a felnőtt ob1-ben szerepeltek volna
ez egy jó hír szerintem
és reméljük előbb-utóbb egyre kevesebben lesznek Fehérvár "ellenesek"
@vaze: Kíváncsi lennék miért mentek próbajátékra főleg az után, hogy Arnold volt elsőként bejelentve, mint igazolásunk a juniortól. :(
@Stommy: Nézd a dolog jó oldalát. Már csak a fiatalokat tudják elvinni. (akinek nincs profi szerződése). Galanisz, Magosi és Hegyi helyett vitték akiket vittek.
Egesseg.
Megmondva az oszintet (MOOONIKA) nekem sincs jo velemenyem ezekrol az atigazolasokrol. Nem jo szemmel nezem lehet de nemely magyarorszagi csapat nagyon megerosodik masok pedig ellehetenednek a jatekosok vandorlasa miatt es ez nem jo OB1 nek minthogy nem jo a MOL liganak sem. Ezzel lehet hogy a FTC vagy epp a AV megnyeri a bajnoksagot de egy egesz szezont ellenfel nelkul jatszodjak le (habar MEG nem veszes annyira a helyzet). Mar alig varom lassam jatszani a csapatokat

HAJRA HSC
Biztos 10forinttal több zsebpénzt kapnak Ocskaytól, mint Azaritól. Tuti hogy valami ilyesmi van a háttérben. A kis hülyegyerekeket könnyű csábítgatni :(
Utánpótlásnevelés Fehérvár módra. Nem is kellene meglepődnöm, talán csak azon, hogy már nem csak az első csapathoz igazolnak, hanem a farmba is... :S Persze csak a magyar jégkorong érdekeit szem előtt tartva...
Ez egy ilyen sport, mindenki oda igazol ahova akar/kell. A lokálpatriotizmust el lehet felejteni. A világon minden profi klub úgy vásárolja össze a csapatot, aztán beépít még néhány tehetséges saját nevelést.
Nem értem ezt a folyamatos viszály szítást... Mi van ha ők akarnak ide szerződni, ti meg itt harcoltok értük.
@gaborem: az, hogy el fognak gondolkodni a klubok, hogy megeri e penzt/energiat fektetni az utanpotlasnevelesbe.
@cric82: Ez egy nagyon rossz hír, mert a Volán idén nem indít juniorcsapatot, és a tavalyi játékoslistája alapján is van 23 juniorkorú játékosa igazolások nélkül. Az EBEL-csapatnak lesz vagy 5 sornyi játékosa, Benk, Vaszjunyin, Ondrejcik, Fodor és még néhányan esélyesek arra, hogy hol itt, hol ott játszanak majd, a farmcsapat állandóan számolhat egy EBEL-sorral. Tehát így már 28-30 játékosról beszélünk. Melléjük még néhány újvárosi fiatal, akkor gondolom, páran abba kell hagyják. Nyilván a legfiatalabbak a potenciális áldozatok. Ez a Fehérvárnak nyilván nem baj, de úgy általában nem lehet örömtelinek nevezni.
@Zsootika: @gaborem: Nem valószínű, hogy a pénz a motiválóerő. Inkább azt tudom elképzelni, hogy hosszabb (3 éves) szerződést kínáltak nekik, amit nem szeretnének aláírni, mert így hosszú időre elkötelezik magukat és esetleg 1-2 év múlva nem tudnának a Volánba igazolni.
De ez csak egy feltételezés, de ismerve a játékospolitikánkat (hosszabb szerződések a fiatal játékosokkal) elképzelhető.
@gaborem: Így van én is így hallottam. Ők jelentkeztek be és ezt egy újvárosi barátom mondta.
Jézusom! Én mindjárt beszarok!
Ez miért? :)
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit.: @OliBLOOD: Ocskay úr idén magasra helyezte a mércét a hokiakadémiával. Nyílván az ő érdeke is hogy az is minél sikeresebben működjön, és hogy a "kollégiumfelújítás" meg hasonlók mellett a játékosállomány is egyre jobb legyen. Én sem hiszem hogy ilyen fiatal játékosokat a pénz motiválna, sokkal inkább az ob1 és a sok jégidő, nameg a komoly munka.
@defó:
Mert szerződés nélkül nem játszhat nálunk :)
@gaborem: ob1-el és a sok jégidőben azt hiszem újvárosban sem lenne hiányuk. Van egy olyan sejétsem, hogy a Volán farmcsapat kerete bővebb, mint a jelenlegi DAB keret, így ott kevesebb jégidőre lehet számítani.
@OliBLOOD:
Kívülállóként találgatni lehet a miértekről, de úgysem tudjuk meg míg ide nem igazolnak.
@Roham Billy: én speciel a Godó szerződésére gondoltam nem a srácok jövetelére...
sajnos vagy nem sajnos manapság a válogatott és az előrelépés ma a Volán nélkül elképzelhetetlen.ha nincs szerencséd és sok pénzed és nem tudsz fiatalon külföldön megragadni akkor szinte csak a Volán marad úgynevezett ugródeszkának...
de ki volt a másik kapus az edzésen Bálizs mellett ???
Azari Úr így akarja elérni pár éven belűl a volán szinvonalat? Sorra engedi el a tehetséges játékosokat! Erdélyi T. és Varga A. a DAB-ban is kezdő lehetett volna. Most már kritikus a hátvédhiány újvárosban! Ilyen történések után,félő nem előrelépés hanem lemaradás lesz a DAB részéről! Az meg nagyon furcsa,hogy a volán farmba mennek. Ott is jobban lehet keresni? Egyébként az is lehet,hogy a volán hosszútávra gondolkodik. Azonban ismét más csapat/ok/ kárára!
Hé emberek gyertek már le a földre!Ezeket a srácokat nem kényszerítette senki,hogy a Volánba menjenek hokizni!!!Mindenkinek a saját döntése volt!!!Nem a Gabibá a hibás mert szerződést kínált nekik,valószínű Azari úrnál kéne érdeklődni miért is mennek el a hokisai!
Megértem Őket,én sem írnék alá 3 évre. Miért kell annyira szorgalmazni ilyen hosszú időt. Persze egyeseknek lehet, de hát ne hasonlítsunk össze egy öregebb és egy fiatalabb játékost. Igaz?
@cric82: csalodsz szerintem egyre tobben megint az lett volna a mit csicso ba akart volna ha nincs a csabai
a fiatalok azert huznak el a csicsobatol rendesenmegint alig marad sajat nevelese
@gaborem: a kerdes mikor veszik ossze arpi bacsival
@bazilika: és hová húznak el. szerinted az ob1-be?
@bazilika: ööö ezt nem nagyon értem :):)
amúgyis csak próbajátékon voltak nem???és ha nem is akarják leigazolni őket??? :D:D:D
@Thomas_AV: bár szemüveges vagyok , de nem-nem , nem Ö volt ... :)
jagr team-es mezben volt , kb 35 év körüli fejszerkezettel... :)
egyébként én nagyon örülök, hogy Ladányi további egy évet írt alá...
@Zsootika:
Hát cimbora, le "hülyegyerek"-ezni, egy olyan fiatal embert, akinek a terveiről gőzöd sincs, hát emberileg egy (vagy inkább) két 0 vagy. Továbbá, ha mégsem megy a Volánba, és marad nálatok, akkor ugye odaállsz elé és elnézést kérsz amiért ekkora ..... voltál. Ugye?
@drukker60: azért ez egy elég nehezen indokolható döntés. ami azt is jelenti, hogy senki nem kényszerítette őket, meg azt is, hogy nem Azari úrnál kell érdeklődni, hogy úgymond miért engedte el őket. a saját döntésük, szerintem hibás (és tudtommal nem a pénz motiválta őket), majd kiderül, felesleges ebbe ennyi érzelmet belevinni, észt meg nem oszthatunk mindenkinek.
@vaze: Lehet hogy neked van igazad, de hogy jön ahhoz, bárki is legyen az, hogy "ismeretlenül, így nyilvánuljon meg egy EMBER-ről, és még egyszer leírom: "HA" marad , bármelyik fiatal Újvárosba, odaáll majd eléjük, hogy bocs én voltam az aki le hülyézett benneteket..... Később azért megnézném hogyan ordítja a srác nevét, mint a legnagyobb kedvencét.
A fiatalok szándékáról(motiváció, ki kit keresett meg) meg szerintem ne kezdjünk el találgatni, azt ők tudják egyedül. Az meg hogy hibás volt vagy nem, azt meg majd az idő megmutatja.
látom az ész csak fehérváron lehet...:)
@kiralyfi: Nem tudom barátom mire, gondolsz, de mivel ismerjük egymást azt elmondhatom, hogy meccs szám tapasztalat van nálunk.
@benö51: akinek szólt , az érti:)
de milyen meccs szám tapasztalat? azért ez érdekel, komolyan.
@drukker60: de ugye tapsolni nem kell? abban lehet, hogy igazad van, hogy nem a gyerek döntése, hanem mondjuk a szülőké
@kiralyfi: Engem is érdekelne. :)
@benö51: amennyit élőben végignéztünk. Én csak 77 óta, jó időkben és rosszabbakban is.
@vaze: lehet, hogy nem értjük egymást: én csak azért kaptam fel a vizet, mert le "hülyegyerek"-ezte őket. Nem másért, csak ezért.
Nyilván lehet azon elmélkedni, hogy ők akarták-e, vagy a szülők, de azért azt is fogadjuk el ebben az esetben (ha így volt) hogy a szülő a legjobbat akarja a gyerekének.
@benö51: valamivel tényleg előnyben vagy, de azért nem sokkal:) ennek nem tudom, most örüljek-e?:) mikor találkozunk, fontos kérdéseket meg kell tárgyalnunk, olyan országimázst is érintőeket:)
@Thomas_AV: ja ez a hozzászólásom ide ment volna : @rider70: -nek :)
@kiralyfi: Gondolom péntek este 19 órakor
süti beállítások módosítása