HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Peterdi a Ferencvárosban folytatja

2010.07.01. 12:41 Hblog

Az egyre masszívabb huszonötszörös bajnokcsapatban folytatja pályafutását Peterdi Imre. A svájci A csoportos világbajnokság legeredményesebb magyar támadója vegyes szezonon van túl, a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapatában kezdett, a Vasas Bp. Starsban folytatta, és első körben kimaradt a Ljubljanára készülő válogatott bővebb keretéből. Visszaküzdötte magát, a felkészülés során bizonyított, a divízió 1-es tornán helytállt. Leigazolása nagy fogásnak számít a Mol Ligára készülő zöld-fehérek számára. Az FTC-hez írt alá Horváth Gáspár is, a remek felépítésű, egykori utánpótlás-válogatott védő a Dab.Doclertől érkezik, és a hírek szerint további erősítések is várhatók.

68 komment

Címkék: ftc peterdi horváth gáspár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:O
Mivan itthon emberek??
Mivan a Starsal? Csak menekülnek az emberek?
Fradi meg hirtelen ennyire összekapta magát?
Most megint nagyon meglepődtem...
Pedro ennél többet érdemelne tudása alapján.
Attol eltekintve hogy a tavaly sérült is volt, meg két csapatban is játszott,a VB teljesitménye Ljubjanában nem volt rossz.
@check: Elsö látásra én is ezt mondtam,szerintem ez visszaesés Pedronak!
De hát sok sikert Pedro bárhol is játszassz!!!
cél a bajnoki cím! isten hozott!
Tényleg jó csapata lesz a Fradinak.
Jó lesz a jövő évi bajnokság.
@kapusLaci: Egyetértek hülyeség volt elküldeni a Volánból...
@kapusLaci: visszaesés?? a legnagyobb álmom, hogy egyszer gólt üssek a megyeri úton Fradi mezben. ez az ember olyan ajándékot kapott, amit én soha nem fogok, mert nem tudok korcsolyázni.
Az első kamrai extrák után most azt mondom, ha bitang csapat lesz a Fradi, akkor nem olyan rossz dolog, csak egyre furcsább lesz őt látni mindenféle mezekben :)
@szorgalmas: Jól mondtad a Te álmod.
Az utóbbi évek vergődése után szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy meddig lesz tartalom a Fradi név mögött. Láttuk már ezt a csapatot széthullani.
De legyen szerencséjük.
Ettől függetlenül furcsa egy született újvárosit fradi mezben elképzelni, már ha valaki látta a Bs-n Farkas Caját.
De nyilván itt a pénz döntött
@check: Szerintem közel lesz a tavalyi OB1 rájátszásbeli Starshoz erősségben.
@OliBLOOD: Na majd meglátjuk (azért még ehhez hiányzik pár játékos). Mindenesetre, hogy fasza meccseken nyerünk ellenük akkor én benne vagyok :DD
@Dave55: Nem menekülnek a játékosok a Starstól, csak a Fradinak annyi előnye van a többi csapattal (köztük a Starsszal) szemben, hogy ott a szakosztályvezetők a nyári holtszezonban dolgoznak, nem pedig nyaralnak.
@kerusz: Szerintem lehet, hogy egyéb előny is van...
@kerusz: :D
Egyébként örülök, hogy erős lesz a Fradi, csak nemtom a Starsal mi lesz..
@KicsiÉn: nem hiszem, hogy ez szerencse kérdése. mármint, hogy a csapat széthullik-e vagy sem. de talán megérted, ha az elmúlt évek után úgy érzem, idén talán elindulunk valamerre. ki tudja, talán a jó irányba. és ha így alakulnak a dolgok, nem hiszem, hogy akkora óriási nagy visszalépés lenne neki ez akár a stars, akár a volán lelátó vonatkozásában.

a Farkas Cajás dolgot nem értem, de mások biztos. de most komolyan, ez hogy jön ide?
Sziasztok emberek. Most nem azért de nem arról volt szó hogy a fradi lehet hogy nem indít felnőtt csapatot, mert az utánpótlásra épít. Erre orrba-szájba veszi a válogatottakat. Emellett egy kis érdekesség, hogy Peterdi eddig minden Magyar csapatban volt már kivéve a Miskolcot, és persze most a fradi.
Na a Fradi szurkerek azt hiszem kidobhatják a Pedró féle transzparenst :)
@zsirK20: Tanultak a Starstól, ők is így kezdték :)))
Egyébként csak egy kis ijesztegetés volt, hogy nem lesz felnőtt csapatuk, ezt pár nap alatt meg is cáfolták.
@zsirK20: Nem jól emlékszel. Arról volt szó, hogy a szakosztályvezetés azt mondta, az eddigi állóvíznek nincs értelme. Vagy összeszednek megfelelő mennyiségű pénzt, vagy nem indítanak felnőtt csapatot. A jelek szerint az előbbi verzió jött be.
Na, várom a további bejelentéseket! pl. EBEL, vagy esetleg még Crosby is ide jön??? :) amúgy egész jó csapat lesz.
még a végén lesz egy ütőképes csapatunk? :) nem lenne rossz!
Isten hozott Pedró!
Azért,hogy aláírtak,hm!? egy kis túlzás!Egyenlőre (maximum)szóban megállapodtak,de már ez is nagy dolog!
Van aki aláír, van aki majd csak játszik :)
Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Hajrá Fradi!
Miért nem a Volánba??Nagyobb erősítés lenne mint akik eddig ide vagy visszajöttek!!Tudom most majd jönnek a "tavaly sem csinált semmit, minek jönne vissza"??!!Sajnálom,hogy odaigazolt, a fradi sehol nem lesz idén sem csak erőlködnek mint gyerek a bilin!!:((
@szorgalmas: "Anno domine" Peterdi a másik oldalon állt.
Én nem tudnék abba a csapatba játszani ahol a Caja volt a sztár vagy edző vagy valami nagy ember, igazából mindegy hogy mi de a Fradi arca.
Erre gondoltam, ill. arra hogy ha azon a meccsen én játszom Dunaferr mezben sose írnék alá a Fradihoz.
Még egyszer mondom ÉN nem tudnék ott játszani abban a mezben meg ilyesmi.
Nyilván ettől még jó csapat lehet idén a Fradi és játszhat jó meccseket és neked is legyen jó csapatod!
@rol71: De kulturált hozzászólásod volt. Szerintem már tavaly is előrébb léptünk.
Annál meg kevésbé voltunk bilin ülő gyerek, mint a csapatod idegenben...
@KicsiÉn: Számomra nem az lenne a lényeg, hogy melyik csapat mezét viselte, hanem hogy ki mit csinált.
Ne veszekedjetek, hanem gyertek majd a Fradival Csíkba, mer még mindíg finom a sör az 5kutyába :)
@rol71: Lehet hogy azért, mert a Volánból nem kapott ajánlatot...?
@Csak a Sportklub : Ott leszünk, idén is;-) Köszönjük az invitálást!
@freddi:39 éve zöld vér folyik az ereimben de idén fogadni mernék veled max.3.-ik lesz a fradi az OBI-ben!!
@kerusz:Gondolom és sajnálom!!Számomra nem előrelépés ez az igazolása.Nem bántani akarom a fradistákat félreértés ne essék!!
@KicsiÉn: 96-ban Peterdi még nem játszott a felnőttben. de amúgy is kétlem, hogy rajtad kívül bárkin ekkora, életre szóló sebeket ejtett ez a szituáció.
Izé, korábban valakik azzal a gondolattal játszadoztak, hogy a vasasi sztárok gondban lesznek a választások után, aztán más jól értesültek ezt jól kikérték maguknak...
Most csak annyi látszik ,hogy az öltözőajtón a fiúk csak a kijárat feliratot látják.
Ez megint arra utal ,hogy csillagosokat az alapszakasz nem érdekli, és addig amíg a szabályok (versenykiírás ) engedi, csak az OBI -re kívánnak valamit lépni, ha lesz egyáltalán pénz.
Nem jó ez így.
@rol71: Nekem az a lényeg, hogy egy jó, szimpatikus csapatunk legyen. Ha ez a 3. helyre lesz elég, akkor oda.
@rol71: És ez biztosan olyan rossz lenne?
Első helyen úgy is az EBEL Volán fog végezni. A 3. hely így azt jelenti, hogy a "hazai döntőben" (elődöntőben) alulmaradnak.
:) kedves gyerekek :) akar bilinn ulo akar nem. Nincs mit osztani itt az eszt. Ha megnezzuk magyarorszagon ugyanazok az emberek korongoznak mint a tavaly. Nemelyik mezt valtott nemelyik nem... mi ebben a nagy trukk? egyes csapatok erosodtek masok gyengultek es ez igy van jol. Lehet az iden a fradi nyer (par mecsel tobbet :) ) de lehet hogy mas csapat is (labdaba fog rugni)korongba fog utni. Sok csapatrol nincs informacio. Lazsd pl UTE vagy STars (tolluk csak azt hallottuk hogy kik mennek el) vagy epp az erdelyi csapatokat. @F. Kapus: kene irni cikket az erdelyi csapatokrol is. ki hogy igazolt. Brasso pl nagyon bekemenyitett. Csikbol vittek 3 4 jatekost (Szocske , Zsok Levike,...) + visszajon a HC Csikszeredabol ismert Polc kapus....
jo kis bajnoksag lesz abban biztosak lehetunk.
@szorgalmas:
Kinek hogy ebben igazad van.
De nem hiszem hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel.
Kívánom teljen örömöd kedvenc csapatodban!
érdekes ez nagyon érdekes, csak nehogy menet közben elfogyjon a pénz...
@kiralyfi: :D

no-no szomszéd új fűnyíró, új fűnyíró. aztán miből, miből?:)

semmi baj amúgy, csak jót röhögtem.

@KicsiÉn: köszi.
@rol71:
Hát Öreg, az még mindig jobb, mint a tavalyi 4. hely!:-)
Egyébként ez a zöld vérrel való hivalkodás szánalmas. Ha annyira ez a véleményed, akkor tegyél meg Te is mindent azért, hogy minél jobb legyen "véred" csapata! Mert dumálni azt tudnak az "Ősök", csak nézd meg a vezérkart.
Szóval örülök, ha a Fradi egyre jobb lesz, és örülnék azért, ha a Vasas sem esne szét teljesen, de az Újpest is maradjon életben.
@rol71:
Bár ha nem tévedek, Te elég sokat tettél a szarban is. Ezért ne alacsonyodj le soha arra a szintre, mint akik Téged bántottak. (És erről legkevésbé CSG tehet.)
Éreztem hogy ma valami jó történik (Fradi)korongos berkekben!Csak így tovább!Kiváncsi leszek az új Fradira,eddig tetszik a dolog!Végre nem azt hallom egész holtidényben hogy,megszününk!
Én úgy érzem, hogy ez egy kicsit visszaesés Pedrónak, sajnálom, mert egyik kedvencem, és azért megnézném idén mit nyújtana a Volánban...
A Ferencvárosnak hirtelen hogy megy ennyire jól? Árulja már el a lila barátainak is :)
Ezaaaaaaaz!

A kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban!

Jobbat nem is kivánhattam volna.

Úgy tűnik a Fradinál sz@rják a pénzt :)
@Gabberboy: Kétrudas volt és az egésznek poén jellege volt szerintem ő is röhögött csak rajta
Peterdi miért nem ment a Volánba? Már bocs, de a div.1. vb-n mutatott teljesítménye elég szép volt, és most, már bocs... de ez visszalépés.
@forestjr: Nem az újpestről beszéltem
@zsolt007: marha nagy poén volt, én továbbra is hordanám meccsre a vicc kedvéért.
Gazsinak meg nem is örül senki? vagy még nem dőlt el, hogy védőnek vagy csatárnak lett igazolva.
Érdekes, most, hogy nem a Stars-ban játszanak a játékosok, hirtelen milyen szimpatikusak lettek, welcome, hurrá, meg régi kedvencek:))
Gazsit bunyózni hoztuk, a napnál világosabb. Leveheti kicsit a terhet Linusról.
@kriston27: Mert Gazsi az az igazi bunyós típus...
@forestjr: az a blablabla, ez meg a bruhaha:

kepfeltoltes.hu/100702/koreo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

alapba is vicces volt, de amikor kiderült, hogy ez tulajdonképpen az ute felirat szerett volna lenni, és nem valami lila-fehér káosz performansz művészi manifesztálódása, akkor azért nagy röhögések voltak.

a magyar jégkorong lelátó sivár, ötlettelen, és a legkisebb ingerre is teljesen hektikusan reagál.
@szorgalmas: az utolsó mondatodat alá tudom támasztani a jó kis hétvégi EK-meccsek tapasztalatai alapján, pl. ha Erzsébeten melegítenek a srácok, akkor döng az egész faszerkezet, szegény szülők majdnem félrenyelik a reggeli kávéjukat, míg Újpesten nyugodtan lehet szürcsölni, mert a betonon halkan suhannak a fiúk :)
megint marakodtok?

BERLETET, lehet e mar venni? Mert vennem KELL :)
@szorgalmas: Akkor töltsétek tele élettel, jó csapatotok lesz, tudtok hol edzeni, minden adott hozzá. Nekünk meg a jópár év nihil, ez van.
A koreó meg valóban szarul sikerült (legalább emlékezetes lett :) ), de ettől még a blabla blabla marad.
@forestjr: mindenkinek az a dolga, hogy élettel töltse meg a csarnokot, attól függetlenül, hogy milyen csapat van a jégen.
@forestjr: kevés a mi kreativitásunk, soha nem lesz olyan pompás drapink, hogyaszondja "Jóban rosszban veletek".
Überelhetetlen.
@szorgalmas: Nálatok se nagyon volt teltház, az idén ez minden bizonnyal másként lesz. Sokaknak számít, hogy milyen csapat van a jégen.
@Fugeute: Ez a másik, arrafelé is qrva nagy élet volt, persze polemizálhatunk azon, hogy inkább semmit de azt jól. Gyerekes már ez az egymásra mutogatás.
Na, remek :) Jó kis szezon lesz ez! Hajrá Fradi!
@facsipesz: vigyázz ezzel a paranoiával, mert kicsit nem figyelsz majd és teljesen felemészt. :) Pedróval akkor nem volt senkinek sem baja, amikor a Stars-hoz ment, erre most, hogy eligazol a Fradihoz, már pl. vannak kritikus hangok (amikkel én személy szerint nem értek egyet), tehát éppen fordítva látszik működni a dolog. Az mondjuk nyilvánvaló, hogy a kedvenc csapatod erős szimpátia-deficittel küzd, de erről hadd ne mi tegyünk már! :)))
süti beállítások módosítása