HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hári János 12. a CHL-drafton

2010.06.29. 17:49 F. Kapus

A Montreal Juniors az első kör elején lecsapott a magyar csatárra, így Hári János jövőre a QMJHL-ben jégkorongozik. A montreali csapat 2008 óta versenyez ezen a néven. Az előző szezonban a rájátszásba jutott, de az első körben kiesett. "Sok csapat szerette volna megszerezni a játékjogom, de előzetesen egyik sem mondta teljesen biztosra, hogy rám szavaz" – mondta blogunknak Hári János, aki az első mezőnyjátékosunk lesz a világ első számú juniorligájában, ahol Szuper Levente volt az eddigi egyetlen magyar.

"A keddi draft kezdete előtt tíz perccel hívott a menedzserem, hogy a montrealiak jelezték, ők elsőként fognak választani, ha addig nem kelek el. Nagyon boldog vagyok, hogy a tengerentúlon is bizonyítási lehetőséget kapok. Azt sem bánom, hogy végül francia területre kerültem, angolul már tudok, így legalább megtanulok egy másik fontos nyelvet is. A továbbiakról még semmit nem tudok, hívott az amerikai ügynököm, gratulált, és jelezte, hogy hamarosan megkeresnek majd az új csapatom vezetői. Az NHL-draft miatt semmi hiányérzet nincs bennem, amikor a harmadik kör lement, arra gondoltam, jobb lenne, ha nem is választanának, mert jövőre nagyobb esélyem lehet."

28 komment

Címkék: draft chl hári montreal juniors

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gondolom a svéd se megy rosszul... :-)

GRATULÁLUNK!
Segítsetek, nem értem hogy 12. a CHL drafton és a QMJHL-ben fog hokizni. Hogy is van ez??
Helló,

nem tudjátok honnan lehet majd eesetleg mezt rendelni? :)
@Trailblazers1: A CHL, azaz a Canadian Hockey League (en.wikipedia.org/wiki/Canadian_Hockey_League) a 3 legjobb juniorligát, az OHL-t, a QMJHL-t és a WHL-t fogja össze. A 3 liga önmagában is bajnokot hirdet, a szezon végén a három liga legjobbjai közösen a Memorial Cupért (en.wikipedia.org/wiki/Memorial_Cup) játszanak. Szuper Levente csapata a magyar kapus első OHL-es évében megnyerte ezt a serleget.
Gratulálok Jani! Én már 2000-ben biztosan tudtam és sokaknak mondtam, hogy Te sokra viszed! De ez még nem a csúcs! Az még előtted áll, de eljutsz oda! Hajrá!!!
@F. Kapus: kicsit santit ez a mondat. Nezd meg esetleg meg egyszer : "...mondta blogunknak Hári János, aki az első mezőnyjátékosunk lesz a világ első számú juniorligájában, ahol Szuper Levente volt az eddigi egyetlen magyar..."

Tehat elso....de Szuper Levi volt eddig az egyetlen magyar... :)

Bocsi lehet en ertettem felre :)

Mindenjokat
Amugy gratulalok neki...ugyes tehetseg...vbalaki linkeljen egy par videot...
jaaaa...jol van :) mezonyjatekos...:)
Én korábban valahol azt olvastam, hogy Gőz Balázs olyan ligában játszik, ami a legtöbb játékost adja az NHL-nek, annyi, hogy Ő nem draft útján került oda. Igaz az amerikai...
Mi a különbség a kettő között?
Sok sikert, Hári.!!!!!
Gratula, sok sikert, remélem, sikerült kibontakoztatni a tehetséged !
Gratulálok!

Várjuk majd Janiról (is) a rendszeres híreket ;-). Csak azért írom, mert úgyis tudom, hogy megkapjuk.
Jó hír, sok sikert!

/ nyelveket meg tanulj, az elég a KE poszthoz is : ))) /
@csatoimi: Nagyon rosszul alnak a szlovákok,ha CHL junior drafton Martin Jurinčin lett az elso.Osszesen 11 szlovák juniort draftoltak a CHL junior ligába.: chl.ca/importDraft.php
@Dukla Trenčín: egy magyar a 12-ik, tehát mi sem állunk rosszul. :)
@Dukla Trenčín: miert nem erted meg mar, hogy nem azt mondta Imi hogy rosszul allanak a szlovakok, hanem csak a te negativ hozzaallasodra reagalt, mondvan hogy igen, nehez magyarorszagrol kijutni a draftra de nem csak innen, hanem toletek is.

ertjuk/latjuk/olvassuk hogy te a szlovak hoki zaszlohordozoja vagy ezen a magyar hokiforumon, de hadd alljunk mar mi a mi is ki a hokink, jatekosaink melett, bizakodjunk, remeljunk.

ismered ugye azt a mondast, hogy nem egyszerru huztunk gatyat? na valahogy ugy kene onnen "fentrol" letekinteni a magyar hokira, mint egy fejlodo, erosodo gyerekre.

ja es ez nem(csak) neked szol, hanem a beszologato lesajanlo kanadabol, svedorszagbol ideszologato minosegi, profi hokihoz szokott emberkeknek is.

fogtok ti meg tatottszjjal allni a magyar hoki elott....
@fradigy: Te meg értsd már meg, hogy Dukla kekeckedni jár ide, bizonygatva a szlovák hoki fennsőbbrendűségét,:D :D :D
már kérdeztem, megkérdem mégegyszer : nincs saját blogjuk, fórumuk, hogy ott fényezhesse őket Duklatrencin?
van-e nekik vizilabdás blogjuk, mert akkor meg "mennyünk" oda mi észt osztani :D :D :D

kanadai beszólogatók: dettó. Biztos az NHL top sztárjai, és ráérő idejükben itt osztják az észt,azért többségükben a külföldre szakadt hazánkfiai nem ilyenek, hidd el, hanem megkönnyezték amikor a magyar csapat feljutott az "A"-ba...
Dukla & Corp...hagyd rájuk ;)
@1885*: jo jo na :)

99%ban rajuk hagyom, de neha elpattan....

oszt ilyen hsz lesz az eredmenye na :P
@fradigy: haha, MeLa kollegát idézve "front van", biztos ezért lehet, hogy engem is irritált :) és nem csak ma.
nem font van, hanem szúnyogok vannak... legalábbis itt nálunk, hogy a franc esne beléjük.. :)
@1885*: Szerintem az utóbbi időben Dukla Trencin már nem kötözködni jár ide. Jelen esetben is tényeket közölt és konkrétan most tényleg méltán lehet büszke a szlovák fiatalok CHL draftjára, no meg mi is a miénkre. Lesz ám ez még jobb is, de ahhoz azért még nagyon sok év kell, hogy a szlovákokhoz hasonlóan két számjegyű magyar fiatalt vigyen el egy évben a CHL. Nem mellesleg egyenlőre még annyi játékosunk sincs, hogy ennyi fiatal egyidejű távozását a helyi bajnokságunk minőségi romlás nélkül el tudja viselni. Nekik van, nekünk meg még kell ehhez 5-10 év.
@MeLa: itt is. :(
@hokikori: nem tudom mit jelent az utóbbi időben, szerintem nem volt olyan rég az utolsó de mindegy.

Pontosan azért nem értem mi célja van a magyar és szlovák hoki közti differencia felemlegetésének, mert szerintem senki nem vitatja, hogy nem vagyunk egy szinten, én sem. Természetesen méltán lehet büszke a csapatára, meg draftra.
Ezért gondolom, hogy kisstílű dolog leszólni az ő részéről mi kis sikereinket. Vagy legalábbis nem elegáns.
Gondolod, hogy én nem tudom nekünk mennyivel kevesebb játékosunk van? Meg pályánk, meg stb. stb. Épp ezért nagy dolog ha néha-néha történik valami hasonló.
Erre jön a de nekünk 10 annyi van. Most akkor ezt minek nevezzük, óvodának?
azért ez tetszett: jegkorong.blog.hu/2010/06/30/magyarorszag_szlovakia_2#c10330365

na, én is tudok ilyet :) :)
Na kinek volt igaza.Haragudtatok ra'm mert azt mondtam a Hari a QHL-be mennyen mert az a legkeve'sbe' kemeny liga a OHL-ben vagy WHL-ben legfejebb csak harmadik vagy negyedik vonalos hokis lett volna.A QHL-ben lehet meg fogja kapni a leheto"se'get ahoz hogy legala'bb elso" vagy ma'sodik vonalos hokit tudjon ja'tszani.Ha nem akkor csak ugy fog bekeru"lni az NHL-be ha elkezdi az ECHL-ben es' megyen majd az AHL-be e's onnan ha'tha sikeru"l az NHL
@1885*: Nem foglalkozom,az inline hokival.Soha nem is érdekelt.Mikor gyerekek voltunk,akkor nem létezett,mert még nem voltak ilyen tokéletes gorkorik.Maradt nálunk akkoriban a hokejbal,amit teniszlabdával játtszottunk,és ma is rendesen liga van szlovákián.Minden egyes lakotelepnek volt egy csapata.Ez ma márt máshogy van.Az inline az csak utánna jott divatba.Nem tudom miért,de nem fogott meg,ahogy a noi hoki sem.Most kattintva nézem,hogy nyertetek,akkor gratulálok.Ha valamit írok ne kotekedésnek vegyétek,hanem eros kritikának.Magam hoz,fiamhoz is néha nagyon durva kritikám van.De csak ez visz elore a spotban.
@Dukla Trenčín: OK. Rendben, értelek. A gratulációt kösz, bár semmit nem tettem érte :) a női hokiban csak zárójelben, - nehogy valaki érintettet megbántsak - egyetértek, engem sem.
Durva kritika ügyben - természetesen az visz előre ha követelünk, mindig többet,viszont egy kicsit becsomagolva azt a kritikát kevésbé bántó, de attól még motiválhat, végül is emberek és módszerek...én így gondolom. Ha kicsit finobban fogalmazol, mi sem ugrunk annyira :)
Hári Jani és Fodor Zoli is játékos kiválasztáson vesznek rész, s amiket hallok felőlük, mind a kettőnek komoly esélye van a csapatba kerülésre.
Bár azt nem tudom, hogy a gyors és ütközős kispályás játék mennyire fog izleni nekik.
Siminek már van Junior A-s csapata, s ők már két hete jégen vannak, heti 4 jeges és 2 száraz edzéssel készülnek még augusztus közepéig, s onnét beleerősítenek egy kicsit.
Hajrá Magyarok! Hajrá Fradi! Hi North York Rangers...
süti beállítások módosítása