HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hol vannak a Ferencváros-drukkerek?

2010.06.20. 09:38 Hblog

Zajlik árvízkárosult-megsegítéses árverésünk a Vaterán – a népszerű portál címoldalán szerepelteti a projektet –, a licitösszegek emelkednek, de még mindig van, amiért e bejegyzés publikálásának pillanatában roppant olcsón hozzá lehetne jutni. Az egyik ilyen Stero olvasónk és alkalmi szerzőnk féltett kincse, az a Ferencváros-csapatkép, amelyet az NHL-es Rob Niedermayer és Jason Strudwick is aláírt. Persze lehetséges, hogy azért sem kapkodnak utána a Ferencváros-drukkerek, mert még mindig nem az eredeti fotó látható a Vaterán. A relikvia valójában így néz ki. Közben felbukkant a listán Holéczy Roger törülközője, amelyet egy Stanley-kupa-döntőn szerzett, valamint Kovalcsikné Báthori Krisztina – az egykori nagyszerű kapus, Kovalcsik Péter felesége – zászlaja, amelyet a Déli-sarkról hozott vissza. Előtte még soha nem járt magyar olyan messze a jégmezőkön. A család emellett 50 ezer forinttal is beszállt akciónkba. A megszerezhető kincsek listáját most nem soroljuk fel újra, előző cikkeinkben megtalálják őket linkestül.

28 komment

Címkék: árverés jótékonyság vatera árvíz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ferencváros külön akciót szervezett, külön bankszámlával. A szurkolók pedig egy busznyian mentek homokzsákot pakolni... Persze ezek a dolgok nem zárják ki egymást, csak...
ja es (lehet h azota, nem tudom) ott az eredti foto is.
Hehe, működik a piszkálódás. Máris felment ötezerre Stero felajánlása.
6000 huf. Szárnyaljatok, zöld sasok!
Kicsit megpörgettem, hogy ne mormogjatok :P
Ha jól számoltam, a licitek összértéke már át is lépte a lélektaninak mondható 1 millió forintos határt :)
@quitz: írtam nekik egy mélt, hogy tegyék már ki az eredetit.
@stero: jó ötlet volt, azt én is hiányoltam. Hajrá!
@stero: @quitz: köszi a segítséget, én kétszer kértem a kapcsolattartónkat erre, de ide te kellettél :)
Óriási a cím!
Remélem, sokat gondolkodtatok rajta.
Senkinek eszébe se jusson, hogy nem mindenkinek ez a blog a kezdőoldala, vagy, hogy ne adj' Isten, Vaterát sem olvas...
Miután elnéztétek nekünk ezeket a fővesztéssel járó bűnöket, inkább fel sem teszem a kérdést, hogy a vasárnapi rántotthús ízlett-e mindenkinek, miközben a Fradisták a gátakon pakolták a homokzsákokat.

Isten segítsen meg mindenkit, fogjunk össze, csak így segíthetünk egymáson. És nem úgy, hogy a Fradistákat csesztetjük, háttérinformációk nélkül.
Mit ér ez a kép ha nem láttam őket játszani? Nem attól leszek fradista ha megveszem ezt a képet.A főcím kibaszottul irritáló, szeretném ha az író vállalná az arcát is!
@KrisztiFTC: @zsolt007: Annyira irritáló a cím, hogy magam már viszketek is, de veszettül. Mi ez a fene nagy ellenségkeresés állandóan? Természetesen a cím provokatív volt, arra ment rá, hogy nehogy a nemzeti kincs, rekordbajnok történetének leghíresebb játékosai által aláírt csapatkép 3000 forintért keljen el. A hibát magunkban kerestük, nyilván a kép hiánya és a kevés információ vezetett ideáig, s lőn. Szerencsére mások nem értették, pontosabban, nem akarták félreérteni.
értem én a provokációt, főleg, hogy a bejegyzések durván 90%át olvastam a blogon az évek során, így akkor is sejtem, hogy mit szándékolak az alkotók, mikor tán még ők maguk sem. de a lagjobb szándékkal is azt érzem a cím alapján, mintha a Fradisták ignorálnák kissé a problémát. ami meg ugye elég g.ci dolog lenne, ebben a helyzetben. aztán a bejegyzés tök rendben, de hát a cím fontos dolog.

pedig dögöljön meg a lovam, ha félre akarom érteni.

a lényeg, szépen kúsznak a licitek, az enyémek valhol a múlt héten megköszönték a lehetőséget, s ez így jó.
@szorgalmas: Na most az a nagy filozófiai kérdés kerül terítékre, hogy kit nevezünk fradistának. Azt, aki nagy dérrel-dúrral döngeti minden fórumon, hogy ő az (bocs, nem rád gondoltam), vagy bárkit, aki bátorkodik úgy érezni magáról, hogy az, igaz, nem feltétlenül gondolja, hogy minden pillanatban mindenkinek a tudtára kell ezt adnia.
Mert ha ez utóbbit is a fradisták táborába sorolhatjuk, még ha adott esetben mondjuk vasárnap rántott húst ebédelt (megjegyzem, sok fradista tehette ezt tegnap is) és nem a gáton pakolta a homokzsákot (hatalmas tisztelet azoknak, akik tegnap is ott voltak, de azt gondolom, az ország fradistáinak kisebb része sorolható ide, de emiatt böszmeség lenne bárkit is kizárni a fradisták köréből, tisztelt hölgyeim és uraim, már csak a szebb jövő érdekében is, ugyebár), na szóval akkor bizony a jelenleg a licitben vezetők nagy többsége zöld-fehér érzelmű, hogy úgy mondjam, ebben biztos vagyok. És mivel erről meg vagyok győződve, nehezen tudom elképzelni, hogy olyan címet adtunk volna egy posztnak, ami azt akár csak sejtetné is, hogy a fradisták ignorálnák a problémát.
Viszont a lényeg a lényeg, az utolsó mondatod, a többi csak okoskodás :)
szeretném elkerülni annak a veszélyét, hogy túl mélyen karcoljunk meg bizonyos filozófiai mélységeket, hiszen a lét-nem lét probelmetikájához elkeveredve mindig meg kell állapítanom, hogy én ehhez bizony túl buta vagyok.

viszont ha valóban igaz az az alulról 5. sorban (vagy ez felbontás kérdése??) leírt megállapítás, akkor szívem repes az örömtől:)
Ha én írnék egy cikket azzal a címmel, hogy "Hol volt F.Kapus a gátakról?" (tudom, nem te írtad), de a cikkben nem említem meg, hogy például támogattad ezt a gyűjtést, licitet, akkor valótlant állítok, mégis igazat írok. Téged ez sértene, hogy miért rajtad lovagolunk, amikor nem erről kéne szólnia a dolognak, és kikéred magadnak. Természetes emberi reakció.
Hülyeség a részemről ezen fennakadni, mert sokkal fontosabb a bajba jutottak megsegítése. De mit tegyek, ilyen vagyok, nem tudok elnézni ilyen igazságtalan provokációkat.

De ami fontosabb; az eső még mindig csak esik... :-(
@KrisztiFTC: Igazad van, a legfontosabb a bajba jutottak megsegítése, ki így, ki úgy teszi, az a lényeg, hogy tegye.
Teljesen megértelek, az igazságtalan provokációkat én is nehezen viselem. Mindazonáltal azt kívánom neked, ez legyen az életedben a legnagyobb igazságtalan provokáció, miként magamnak is azt kívánhatom, hogy a te kommented legyen az én életemben a legnagyobb igazságtalan provokáció :)
@KrisztiFTC: tudod, nem mindenki ette otthon a rántott húst, mert más is ott volt a gátakon, pénteken delutántól, vasárnap délutánig, és messzebbről, mit Budapest.
@kiralyfi: mint lenne a végén, nem mit...
@kiralyfi: szerintem valamit félreértesz, nem arról volt szó, hogy egy busznyi Fradistán kívül senki nem volt egész kelet-magyarországon a gátakon. de ha még egyszer elolvasod, te is rájössz, hogy mit érthettél félre az előbb.

@F. Kapus: hogy kinek mi a provokáció, meg mi sérti az érzékenységét, az elég változó. én érteni vélem a szándékot, így nem is sért különösebben, de más máshogy fogja fel, és ehhez azért joga van.
Én nem akartam mormogni, de ha már elment ilyen irányba a dolog: valóban Blikk színvonalú a cím, amitől én általában undorodom. Nem hiszem, hogy szükség lett volna rá. De ezt is betudom annak, hogy mi vagyunk a legnagyobbak :) Nem véletlenül nem olyan cím lett, hogy "Hol vannak a Vasas Sztárz szurkolók?" :)

Így is lehet:
Fradi-ereklyével az árvízkárosultakért
ulloi129.wordpress.com/2010/06/20/fradi-ereklyevel-az-arvizkarosultakert/
@szorgalmas: Hát persze hogy joga van, azért is gondoltam, hogy elemezzük a helyzetet, nehogy fölöslegesen érezze magát sértve. Na de tán már magunkat is kezdjük unni ebben a témában, altassuk tán el. :)
Starsért dobog a pici szívem, , macit is dobáltam, telefonáltam az adományvonalra, de relikviát nem gyűjtök, így is van egy rakás törött ütőm, arra fut a bab. A nappalimban 60 cm víz volt pár napja, ebből kifolyólag, mert befolyt, anyáméknál laktunk 3 hétig, onnan jártam edzésre a gyerekekkel. A közhiedelemmel ellentétben lehet biztosítás szerűséget kötni ártéri ingatlanra, úgy hívják hogy Wesselényi alap, most várom a kárszakértőt, 4 éve is fizettek, tehát nem csak az adományokra lehet várni, de megértem azokat akik nem tudnak még évi 15.000.- 30.000.- forintot sem kifizetni biztosítási díjra, ezért segítettem én is.
Néhány éve én is pakoltam homokzsákot a Tiszánál, de a pénz jobb, a macinál is jobb, de az legalább vicces.
süti beállítások módosítása