HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Melyik ország fővárosa Budapest?

2010.05.28. 10:41 Hblog

Még nem esett szó arról, hogy a kölni IIHF-kongresszusra beadott vb-rendezési pályázathoz mozgóképes anyagot is mellékelt a magyar jégkorong-szövetség. A 140 másodperces művet Szekeres László, a Sport Tv munkatársa készítette a válogatott iránti szeretetből, Péter Emese szövetségi munkatárs hatékony unszolására. Az anyag nagy sikert aratott a döntéshozók körében. Tovább után közkinccsé tesszük.

90 komment

Címkék: vb videók

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NAGYON FASZA (BOCS A NAGYON SZOÉRT)
Gurultam a nevetéstől!!!
Aztán fülig ért a szám, mert a gyerek pályázati anyag lett.
iihf.com

Next year, a new country will host as Slovakia and its venues Bratislava (secondary venue in 1959 and 1992 in then-Czechoslovakia) and Košice are in the midst of preparations. Belarus will be the next one in 2014 while countries like Denmark, HUNGARY, Slovenia and Ukraine hope to bring the tournament to their countries after 2016 with bids challenging the top nations.
Ez űbertutkeráj! Amikor láttam a TeVében majdnem betojtam a röhögéstől
:D
Ez nagyon hangulatos lett..:)
Gratula a szerkesztöknek,profi munka!!!
Az alapötlet a kvízjáték köré építéssel nagyon jó gondolat, de szerintem a "stupid question" meg a a "That's a country?!" kicsit provokatív volt, én nem mertem volna bevállalni... De ettől eltekintve ilyen rövid idő alatt remek kis filmet hoztak össze!
Megemelem kalapom! Csak így tovább!
Külön öröm ismerős szurkolókat látni a filmben.
ez így ahogy van tökéletes :)
szerintem nem provokatív, nem is túlzás

gratula a munkához, a rendezési joghoz

és remélem jövőre a főnököm megértő lesz a munkaidőmmel kapcsolatban :D
tökéletes le a kalappal,csak gratulálni tudok a filmhez és a rendezési joghoz.
Nagyon jó kis klip lett, talán érdemes lett volna az A csoportos pályázatnál is vmi hasonlót bemutatni. Így kicsit kétes dicsőség hiszen egyedülki pályázóként nyerte el a döntéshozók tetszését.
Zseniális, gr. Lassan a hokinkon keresztül szeret meg minket a világ. Szerények, lelkesek, bevállalósak, önironikus humorban is, kreatívak és max. szerethetők.
vagány lett, önironikus, és ez jó!
@eFZSé: a kvíz-jelenet a valóságban is lejátszódott a nagytudású ámerikánusok földjén, teli volt vele a Net egy éve.

Szerintem nagyon szellemes volt felhasználni.
@Stommy: Annyira jók vagyunk, hogy mások már a nevezés előtt föladták!

;-)

Viccen kívül: a film jó, és akkor is jó lett volna, ha több pályázó is van.
Kurvajó. Nem találok szavakat...
Gratula
Fasza ötlet. Amúgy még azt is betolták, hogy a műsorvezető milyen hülye (Hungry. Like I'm hungry :)). Az jutott eszembe, hogy a német haverom mondta, hogy volt ott olyan Magyarország-reklám, hogy "tatárok 2 év, szovjetek 40 év, törökök 150 év... Téged meghívunk, hogy maradj még tovább!" :D
Akik ismernek, tudjak, hogy eleg kritikus szoktam lenni. Ebbe nem tudok belekotni, nagyon tetszik.
:-)
1.02-nél induló számnak mi a címe?

Amúgy jó kis videó. Az amerikai csajszis videót pedig más pályázatoknál is el lehetne lőni.
A szöszit érdemes lenne meghívni a VB-re. Csúszkával karöltve lehetnének a VB kabala figurái :D

@stero: :)
That's a country? :-)

Ügyesen van bevágva a buta amcsi tyúk. Bár lehet, Dakotát én se tudnám megmutatni a vaktérképen...

Klassz video! Grat!
nekem nem tetszik ahogy a válogatott meze sem és a zenék sem az arénás szünetekben sry
a csaj egyébként a predatorsos jordin tootoo nője volt
písz
Sőt, a csajt más országimázsban is fel lehetne használni, pl idehívni és filmet forgatni vele. (Nem pornót, bár azt is szívesen megnézném.)
es a feljutas lenne a pont az "i"-n :)
@biohouse:
Azt elhiszem, ahogy a mi Frank Ganunk büntetné. Egy ATM után egyből kenné-vágná, hogy milyenek is a szalonnán nevelkedett méteres-kékeres hungarianek:-)
@the_line: A műsorvezető nem hülye, mivel "viccel" épp a Hungary/Hungry dologgal. Asszem texasi buta csajszi volt. A kisfiú pedig tudta a megoldást.
Én a VB-döntő elötti adásban láttam. Telitalálat.

Egyébként ha jól emlékszem a vetélkedőben még Törökország is szóba jött (Turkey, ami pulykát is jelent angolul), szóval a csajszi totál készen lett. Az egyik ország éhes, a másik pedig pulyka. Meg volt győződve, hogy szopatják. :)
@Atomic.Bomb: oké, de most észak, vagy dél dakota?
:)
Le vagyok nyűgözve. Nagyon ott van, respect a készítőknek, meg a pályázóknak, hogy bevállalták.

Megnéztem a youtube-on is az eredetit, félelmetes a csirke!!! Franciaországra tippelt a végén, bár kételkedett benne, hogy az egy ország...

www.youtube.com/watch?v=jj6AQCMLUNc&NR=1
azért találják sokan ilyen jónak a filmet, mert magyar? amatőrke, aranyos, de hogy kurvajó lenne...
@sorozatmania: Azért találják sokan jónak a filmet, mert irónikus. És mert valakinek eszébe jutott, hogy ezen keresztül mutassuk be az országot.
@sorozatmania: nekem pl. otletem sincs, hogy mivel lehetne ezt jobba tenni.
Aki nem érti, hogy ez miért jó, az szerintem járjon inkább gurulós foci mérkőzésre, azt biztos meg fogja érteni.
Nagyon tetszik! Grat a készítőknek... :D

@Atomic.Bomb: Nugodt lehetsz, hogy ő se... :)
Hehe!

0:29-nél a haverokkal benne vagyok a klipben! :))
@sorozatmania: igen, azért mert magyar, és mert rólunk szól. Mert mindenki attól parázik az életben hogy úgy múlik el, hogy a kutya se fogja tudni hogy ki volt, és senki se fog emlékezni rá. Ezt mutatja be ez a videó, amit sokféleképpen lehet értelmezni, de csak a magyarok értik igazán, akik egy olyan országban élnek, ami (esetleg) nem is látszik a világ többi részéről.
Azért jó, mert rólunk szól... és nem azért mert x csilliárd költségvetéssel és technikával készült.
@RCH: Talán, ha a végén, egy kicsi "terminátoros" stílusban felírnak egy olyat, hogy "Next year: The Capitol of Ice Hockey" ;-)
@RCH: Irónia rulez. De kétlem, hogy akinek címezted az felfogta. :)
@eFZSé: A kvízjátékot nem a filmkészítők találták ki, hanem az "Okosabb vagy mint egy 5-es" vetélkedőből van. Szóval real. Ezért kurva jó a videó.
Én annak örülök hogy az ilyen kliséktől végre szabadulni lehetett:
Szlovákia 2011 promo video

www.szlh.sk/ms2011/video
Azt mondják, hogy " Gyors munkának sok az alja."....de ez most bejött!!
Grat a készítőknek! Jók a képvágások!

Ismertessük meg kis országunkat és jó hokisainkat!:)
@overgida: csak ennyi? na, gyerünk, biztos van még valami, ami utálsz, vagy ami nem tetszik a magyar válogatott kapcsán. ez a tootoo-s infó amúgy nagyon hasznos, köszi, hogy megosztottad. gondolom a jonatahan chechoonak lehet valami távoli rokona.
@szorgalmas: ja, a nashville-i gyerek. ok, megvagyok.
Háromszor is visszanéztem! Hibátlan. Gratulálok a készítőknek.
A Szlovákoké egy kicsit semmit mondó, a milyénk pedig nagy jó lett!Gratula a készítőknek
Miért, én is ki vagyok akadva, amikor meghallom penszilvániát, az valami gyümölcsös süti, vagy mi a szar?
Igenis jó, ötletes és szerethető.
De én mindent szeretek, ami magyar hoki:-)
Grat akik összehozták.
Az egészben az a szép, hogy egy sportág (sportolók, stb.) iránti szeretetből milyen jó kis film kerekedett.
Ha a hoki itthon vaskos biznisz lenne, akkor kiadtak volna 70 milát egy haver cégnek, aki egy szellemtelen, se íze-se bűze anyagot csinál, ami nem jó, de hamar megvan, és el lehet fogadni.
Talán valami ilyen van a foci eb rendezés csúfos buktája mögött is.
(Sokszor látom, hogy sok pénzért dolgozók mekkora szarokat adnak ki a kezükből. Ld. weboldalak, pl. magyarország.hu...)

o
A hoki nem hoz lázba, de ez nagyon profi!
@magpet: Gyere majd ki a VB-meccsekre és megváltozik a véleményed! Senki sem születik hokirajongónak,de nagyon hamar bele lehet szeretni.:D
A reklám meg profi munka. Talán épp azért mert nem millókat raktak bele,hanem fantáziát.Ez utóbbi a reklám-szakmában elég nagy hiánycikk...:)
@hüjeliba: Az ironiahoz fel kell noni. A szlovakok, mint nep, meg (sajnos) gyerekek. Teny, hogy a klippben szereplo jatekosok vilagsztarok, ezt igazoltak az Olimpian.

En valahogy igy szeretem Magyarorszagot ahogy ez a klipp bemutataja. Egy kicsit "sarga", egy kicsit savanyu de a mienk (eredetileg Pelikan elvtars). Vagyis az enyem is jovotol! :)
@the_line: most kaptam egy csomagot amerikából, hungryt írt rá az okos hollywoodi lány. már tudom, miért :)
Csúcs! Azt hittem, csak a csehekben van önirónia K-Ejrópában.

The right answer is Hungary!
@tygger: minden valamirevaló szövegszerkesztő arra javít :-)
annyira sunaznam azt az ostoba csajt!! :D
De szép lenne, ha megtanulnánk nevetni magunkon! Felüdülés látni a sok idióta, pátoszos tucatimázs anyag után. Nagyon nagy gratula a készítőknek!
K***AJÓÓÓÓÓ ! :)
Hatalmas piros pont a készítőnek! Egyszerűen király! :)
A csaj az elején ebben a szituban kb 2 éves videó!
Az, hogy másoknak új csak csodálkozom. Viszont valahol örömmel tölt el.
@Rá Dios: biztos így van... de KÉZZEL írta :D
Az első 30 másodpercből annyira 80-as évek színvonal a pincér-váciutca-vár-duna mutogatós, smooth jazz alájátszós feelinggel, hogy már csak Veszprémi Linda hiányzik alóla, meg Tomi az 1200-es kockaladával.
@Transylvanianmixedgrill: És persze Kardos Doktor, meg Ötvös Csöpi...
Valahogy kétlem, hogy ez a videó döntött volna mellettünk. Nem igazán tetszik, az a helyzet. Kicsit amatőr, főleg az első negyede. Mint egy 20 éves MT Rt. reklámfilm

De mindegy, az a lényeg, hogy itt lesz
Jó ez a videó!
...bár, nem lett volna semmi a 1983-as vébé döntőnk...12.000 néző...bs...
slusszpoénként még azt kellett volna berakni, amikor a csaj tátott szájjal néz, és annyit mond: "I thought Europe is a country..." :)
nagyon nagy hatalmas LÁÁJK:d
Szuper a videó! Gratulálok a készítőnek, igazán profi meló. Humorral és érzelmekkel lehet nagyot szólni. És végre egy jó hír!
Ahogy a fiúk melója a jégen, úgy itt ez a videó a szív diadala! Remek munka, köszönjük szépen!
ez a nő azt hiszi európa egy ország fullra nem vág semmit nem magyarországgal van a baj én még csak kicsinek sem érzem és azt se hogy bizonyítani kéne akármit profi rendezés jó játék oszt csókolom
Ez az IQ- bajnok vót szépségkirálynő Jordin Tootoo egyori bnője.
Tényleg lehetne a VB egyik figurája!
Ezzel a szöveggel:
"Of course- Hungary!" és kacsint egyet
The name's Kellie, Kellie Pickler:
en.wikipedia.org/wiki/Kellie_Pickler

Tény, hogy nagyon szép ez a csaj, akármennyire sötét is. :-)
És aki végigfutja az életrajzát a Wikin, az látni fogja azt is, hogy nem volt fenékig tejfel a leányzó gyerekkora - ennek ellenére sokra vitte.
hmm
jó:) s az öreg parókás is rajta van:)
Csak a mi Szövetségünknek van Péter Emeséje! Ölelem, csókolom innen is!
Szekeres Lacinak pedig arany keze és lelke van!
Ez nagyobbat robban, mint az Aranykéz utcai bomba! M.
süti beállítások módosítása