HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ugyanolyan csapatuk van, mint a mienk

2010.04.22. 00:02 Hblog

Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után értékelte a látottakat, és már a szlovénok elleni döntőre is előretekintett.

"Nem véletlen, hogy papíron erősebb utánpótlás-válogatottjaink nem tudták megverni Nagy-Britanniát. Nagyon nehéz ellenük játszani. Három-négy éve is ki-ki meccsünk volt. Nem tudom megmondani, melyik válogatott mennyit fejlődött, jobb lett-e egy magyar–brit mérkőzés színvonala. De nagyon jók voltak, azt tapasztaltam. Ugyanaz van, mint anno, közel ugyanannyi esélye van annak, hogy mi győzünk, mint annak, hogy nem.

A játéktudás felénk billenti a mérleg nyelvét, ez egyértelmű, de a taktika és az akarat sokszor efelett áll, és döntő tényező lehet. Most egyikben sem voltunk rosszabbak. A lengyel mérkőzés napján azt éreztem, játszhatok reggelig, nem fáradok el. A britek ellen kicsit elfogytam a végére. Az az igazság, hogy nem szeretem, amikor meccs előtt nincs jeges edzés. Szerdán nem volt, mert így döntöttek az edzők. Személy szerint nagyon csípem, amikor délelőtt van egy rövid átmozgatás. Látom a korongot, sprintelek néhányat, megizzadok kicsit, ez mind nagyon jó élmény. Most ez hiányzott nekem.

Tokaji Viktor játéka nagyon fog hiányozni pénteken. Természetesen mindenki nagyon sajnálja, hogy ez történt az egyik legjobb védőnkkel. De előre kell tekintenünk, most már úgy tűnik, nélküle kell játszanunk Szlovénia ellen. Ebből a szempontból is fontos, hogy ismét jó volt a csapat védekezése. És nemcsak az egész vb-n remekül játszó védőkre gondolok, hanem a kapustól az utolsó csatárig mindenkire. Mindenki védte a kaput, mindent megtett, hogy ne kapjunk gólt, és három mérkőzés óta hiba nélkül tesszük ezt.

Jégkorongban is fontosak az egyéni teljesítmények, kellenek a jó produkciók, de nagyon fontos, hogy az a fél nyer, amely csapatként jobban működik. Hiába van az egyik csapatban több jó játékos, ha nem tudnak együttműködni. Ezért soha nem is érdekes, ki vezeti a ponttáblázatot, az a fontos, hogy a csapat hogy szerepel.

Csütörtökön ugyanaz lesz a programunk, mint hétfőn. Szabadnapot kapunk, kora délután lesz egy rövid, pörgős átmozgató jeges edzésünk. Esetleg még egy megbeszélés kerülhet be a programba. Készülünk tovább, ugyanaz a menetrend, mint eddig volt. Lépésről lépésre haladunk, eddig négyből négy akadályt jól vettünk, de mit sem ér ez, ha a végén megbotlunk, netán elesünk.

A szlovénok meccsébe tv-n többször belenéztünk mi, játékosok is. Ugyanolyan szintű csapatunk van, mint a mienk, egyáltalán nem tartoznak más dimenzióba. Nincs mitől tartanunk, ki-ki mérkőzést fogunk játszani velük. Senki nem tudja megmondani, ki fog nyerni, ezzel a szlovénok is így vannak. Egyformának látszik a két válogatott, egy előnyük lehetne, a hazai pálya, de ilyen magyar szurkolótábor mellett ezt is elfelejthetik. Kemény küzdelem lesz a feljutásért, az biztos."

 

Divízió 1-es világbajnokság, Szlovénia

H
csapat m gy hgy hv v g p
1
Magyarország 4 4 - - - 20-2 12
2
Szlovénia
4 3
1 -
-
25-9 11
3
Nagy-Britannia
4 2 - 1 1 9-8 7
4
Lengyelország 4 2 - -
2
13-11 6
5
Dél-Korea
4
-
-
- 4
8-19 0
6 Horvátország
4 -
- - 4 2-28 0

105 komment

Címkék: vb ladányi divízió 1 s ljub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Ugyanolyan szintű csapatunk van, mint a mienk"

A címben még helyesen van írva, utána a cikkben nem. Bocsi, gondoltam szólok...
Ott a helyünk az A-csoportban, nincs mese. SZÉP VOLT FIÚK!
Hűűűűűűűűűde hűűűűűű de hű deizgulok már ..
Valahogy lassan aludni sem tudok már hihetetlen adrenalin dolgozik bennem, pedig nem is vagyok ott élőben. Tegnap ugráltam örömömben , és nagyon bzom abban hogy holnap be is szakítom a mennyezetet az alattunk lakóra :-))
Hajrás Magyarok , Hajrá Hete!!
ps: Jo lenne Léderer kommentel nézni a meccset ,
Spiler meg adná neki az ívet amikor hülyeségeket mond :-))
Feljutunk!
Nem jutunk fel!
En elore megmondtam!
:-)
@balumaci: Léderer? :-DD Viccnek is rossz...
@tom40: Nehogy azt hidd,hogy abból ők kapnak valamit is ;)
@Prince09: Nagyon csodálkoznék ha Hetényi nem kapna valami szuper ajánlatot a VB után! Palkovics pedig rutinos róka, tudja mikorra kell igazítani a jó formát ;) A legfontosabb gólt ő fogja lőni!
Hajrá srácok!!!!! Nagyon sajnálom, hogy nem tudok kint lenni, pedig 2 hete még Ljubljanaban voltam. Ha előbb gondolkodom, akkor mostanra időzítettem volna! :(
FELJUTUNK!!!!
@Ati_ur: A Léderernek a s...-ben is több esze van ehhez a játékhoz, mint a most közvetítő két úrnak. Ebben gondolom mindenki egyetért!
Szerintem meg a mi csapatunk jobb! Mivel:

1. a miénk
2. mert MAGYAR!

Pénteken nyerünk, jövőre meg irány a szlovákia... tankkal! :-D
@LBogár: Nem tudom, melyiket választanám: Zoli legyen első kapus a Volánban, vagy kapjon frankó ajánlatot... egy biztos, már nem cserekapusnak való!
Ha rendes játékidőben döntetlen akkor Mi jutunk fel igaz?
@tom40: A blog szerkesztőinek minden elismerés kijár!!!
@mazsilaci: Sajnos az még kevés. Nyernünk kell.
@mazsilaci: Szerintem nem. Mert ha hosszabbitasban kikapunk, akkor pontegyenloseg lesz es akkor az egymas ellenni eredmeny alapjan ok jutnak tovabb.
Remelem nincs igazam...
@mazsilaci: csak akkor, ha nyerjük a hosszabbítást vagy a büntetőket, mert pontegyenlőség esetén az egymás elleni számít.
@Skandinávia-mánia:
Jogos. Nagyon sokat fejlődött a szezonban, főleg fejben. Kicsit zavar, hogy sokan mondják, hogy remekül helyettesíti Szupert. Ez hülyeség. Szuper az Szuper, Hetényi az Hetényi. Két remek kapus, senkinek a helyettesítője.
Ja és valószínűleg a kapusedző megérte a napidíját...
És minden elismerésem Sator mesteré. Nagy Cortina fan vagyok, de azt kell mondanom, hogy ez a csapat sokkal jobban együtt van, sokkal olajozottabb és jobb, mint bármilyen magyar válogatott, amit láttam játszani. Bármi is lesz a vége, jobbak mint Sapporoban, jobbak, mint Svájcban. Kimondom, innentől amikor a DIV1-ben játszunk - mert azért fogunk még reálisan - a bronzérem többé már nem elfogadható.
Köszi az infót, csak tegnap a meccs közvetítése alatt a riporterek azt mondták számit a gólkülönbség és azért gondoltam.
@mazsilaci: Ezzel a két riporterrel nem mehetnénk nagy csatába! Szerintem azt sem tudják, melyik országban vannak, nem hogy mi történik körülöttük.
@veghist: Szerénységed zavarba hoz! Különben RCH-nak válaszoltam...
@beck111: A blog szerkesztőinek minden elismerés kijár!!! - én meg erre :-)
@veghist: Ok! Másra gondoltam... Elnézést!
@beck111: Azért ez nem egészen van így ..
Spiller azért nem szokott hülyeségeket beszélni, sőt, soxor segít hokis szemmel nézni egy egy helyzetet, ki mikor miért merre mozdul, stb stb...
Igazából Lédereben pedig a lelkesedést bírom , sokkal pörgősebben közvetít, és ez jó ..
Na de végülis mindegy nekem hogy ki közvetít, A lényeg A lényeg :-)))
@beck111: A kommentátorokra gondolsz? Mert akkor óriási tévedésben élsz...
@beck111: Inkább úgy mondanám, hogy a lelkesedés mellett, ami Lédererben megvan ők tényleg értenek a hokihoz is. Nem sok meccset láttál te még, ha ilyet leírsz... Spiller és Máté a két legjobb jégkorong kommentátor a világon szerintem, de legalábbis az országban hasonló sincsen.
"Hetényi nem szerencsés, hanem kiváló, egyszerűen a legjobb!"

Nem értem ezt a mindenáron való fétisteremtést.
Anno Leventének minden védőmozdulatára élvezett el a hozzáértő közönség. Most Hetényi az Isten.
Álljunk már meg.
A britek ellen igenis szerencséje volt, mert ha 1N-nal erősebb lövés megy a mamut közé, akkor épp átcsúszott volna a gólvonalon. És a kapuvasnál is pislogott, mint hal a szatyorban. A büntetőt meg olyan sz..ul lőtte a brit, hogy egy serdülős kapus is biztosan védte volna.
Ez persze nem baj, ettől még tök jó kapus, a mondás is azt tartja, hogy jó kapusnak van szerencséje.
Azonban a kapus-statisztika sosem a kapusé valójában. Ha nincs előtte jó védelem, és a védekezésből nem veszi ki a részét megfelelően a három forward is, akkor a világ legjobb kapusa is 100 gólt kap.
Az eredmény - a kevés kapott gól is! - a csapaté, nem a kapusé!!!
Mielőtt valaki ellendrukkolással vádolna: hajrá magyarok, hajrá Hetényi!
Csak hagyjuk már abba ezt a felesleges/fals ömlengést.
@Vincenzo90: Nem osztom a véleményedet. Fogalmuk nincs az esetek többségében, hogy mi történik a jégen. Az, hogy a Spiller Pista kikiáltja magát nagy kapusnak, még n em jelenti azt, hogy ért ehhez az egészhez. Csupa nagy csapatokban védett, szép karriert futott be, mint tudjuk... A tudálékoskodás, ami az esetekben nem állja meg a helyét, még nem szakértelem. Többen is nézeteltérésbe kerülnek vele az "értők" közül. Mondjak példákat, vagy Te is hallod a dolgokat?
@beck111: "Ezzel a két riporterrel nem mehetnénk nagy csatába!" - csak éppen Japánból Svájcba, illetve (remélhetőleg) Szlovéniából Szlovákiába! Mostanában nagyon "beletenyerelsz" a közepébe. ;-)
@Ringleader: Igazad lehet... Jó sokat tettek a sikerért. Egészen megizzadtak mindkét alakalommal. Jól láttam?
@beck111: a hangjukból ítélve Szapporóban "megizzadt" a szemük a mindent eldöntő gólnál...mivel az idei "döntő" csak holnap lesz, a mostani alkalmat még nem ismerem...de a kollégájuk, akit említettél...igazad van, ő valóban megizzadna, mert olyan vehemenciával kommentálna...ÜSD KI!;-)
@questionmark: Te nem teljesen vagy korrekt úgy érzem ... Hete nem véletlenül szerepel a 2010-es A csoportos beharangozó videóban is .. egy VB-n akármilyen divizióban 4 meccsen 2 gólt kapni az már ne is haragudj de nem szerencsefaktor kérdése csupán.. Nem isten "csak" félisten .. És ez azért baj egy kicsit , mert tuti viszik majd, és akkor a fehérvári és a magyar hoki megint szomorúan veszi tudomásul hogy a legkisebb királyfi is lelépett..
@beck111: Sziasztok! Először is nagy gratula a CSAPATNAK!!!! Másodszor 30 év hoki után, nem tudom hol játszott a Spiller kapus! Az öregfiúk edzésen jobb mint a lefordított kapu, de az nem minden!!! Viszont minden statisztikával nagyon képben van!!! Hajrá srácok!!
@Ringleader: A Léderer nem akar többnek látszani, mint amenyit ért a dologhoz. Lelkes srác, ezekért becsülöm. A Spiller komoly lexikális tudással bír, ezt elismerem. Szereti a hokit, figyelemmel kíséri, ez is pozitív. A játék lényegéről fogalma sincs- ezt a kijelentéseire alapozom. A baj csak az, hogy mégis tudálékoskodik és ezzel rontja a közvetítések szinvonalát. A Máté Pál jó srác lehet. Amit a hokiról tud, azt a a Spillertől tanulta... Van még kérdés...?
@freddyD: dehogynem, nézz csak ide:
blog.hu/segitseg/#Mi+az+a+S%C3%BCltgalamb+modell%3F
úgyhogy tessék csak klikkelni!
@beck111: igen van !
Mennyi góllal verjük holnap a szlovén válogatottat?
:-)
@balumaci: Azt nem tudom, de ha sikerül, együtt menetelünk vigyázz-menetben a Celovska Cestve-n a Hotel Lev-ig. Még aspiller-Máté kettőst is megdicsérjük. OK?
Bocsánat! Spiller-Máté kettős...
@tom40: Köszönjük, de csak miattunk nehogy klikkelj, mert ránk nem ezek a szabályok vonatkoznak.
@beck111: Naná :-)))
Este tartok egy kis jeges edzést erzsébeten a srácokkal, aztán holnap kizárom a külvilágot estére az tuti .....
@balumaci: Én megyek ki reggel Ljubljanaba.
Az IIHF honlapján van egy statisztika VB nézőszámáról.
Ezek szerint:
1. SLO 3225
2. GBR 1537
3. CRO 1252
4. POL 1089
5. KOR 1048
6. HUN 818

Na ez alighanem az IIHF legnagyon hazugsága.
Ha olvassa valaki hivatalos személy ezt a beírást, akkor tegye már meg, hogy tiltakozik az IIHF-nél!!!!!!!!!!!!!!
@beck111: Jó utat !
én meg melózni megyek reggel..
kinek mit dobott a gép ..
na lépek is mert meló van
@Fly_G_Fly: Nem biztos, hogy nem igaz. Az előttünk lévő csapatok már mind játszottak a szlovénekkel, az a meccsük rendesen megdobhatta az átlag nézőszámukat. A pénteki meccs után ott leszünk a 2. helyen.
@Fly_G_Fly: Sztem ez most azért néz így ki mert a magyar-szlovén meccs még nem volt. A szlovének telt ház előtt nyomják szinte a meccseiket, szal ők vannak elől. A többi csapat meg azért előz minket, mert már játszottak a szlovénekkel és az felhúzta az átlagot. Vagyis azt akarom mondani, hogy a pénteki meccs után mi másodikak leszünk ebben a rangrorban. Legalábbis szerintem.
fiuklanyok! elertem a faszbukon, hogy a West Balkanban kozvetitsek a dontot. nyugati, skala aruhaz ha valaki meg nem tudna. mitszoltok? nem lenne jo hely egy kozos itthoni szurkolashoz?
@nagypi: Eddig a szlovéneknek egyik meccsükön sem volt telt ház.
@questionmark: Én annyit a kommentedhez hozzátennék/reagálnék, hogy szerény véleményem szerint Szuper nem hozta volna le ezt a négy meccset két kapott góllal.
@fradigy: Én benne vagyok. Mennyire biztos ez?
@Vincent: Akkor úgy mondom, hogy lényegesen többen voltak mint bármelyik más csapat szurkolói.
@BruteForce: A velunk jatszott merkozeseik is megdobtak a nezoszamukat. ;)
OFF
Máté - Spiller kettősbe teljesen felesleges belekötni. ők ma azt jelentik a magyar hokinak, mint az nflnek a Faragó - Kovács (Hollai) kettős (hármas).
ON

ma már aludni nem fogok tudni, holnap délben irány Szlovénia!!!!!!!
@llorant: Miénket miért nem dobta meg?
@Borsy: Egyszerű. A szlovének minden meccsén volt kb 3000 ember. Az összes többi csapatnál a szlovén meccsükön 3000 néző, a magyar meccsükön meg 1000 néző volt. Nekünk meg senki nem dobta meg a nézőszámunkat.
@nagypi: Akkor nálunk ezer néző lenne az átlag.
@questionmark: köszönjük, Emese!

Hetényit senki nem azért isteníti, ha isteníti egyáltalán valaki, mert nem kapott egyetlen gólt sem, hanem azért, mert kapott egy lehetőséget, amivel a helyzet adta plusz nyomás ellenére maradéktalanul élni tud: a legeslegjobbját nyújtja, miközben látszik rajta, hogy minden percét élvezi annak, amit csinál és sugárzik róla a magabiztosság.
@Henry The Navigator: Jó akkor a mi meccseinken 818 néző volt.
De száz szónak is egy a vége, a pénteki meccs után második helyen fogunk állni a nézőszám tekintetében.
@nagypi: és ebből se mindenki magyar, ugye. Nekem többnek tűnt, de egy-kétszáz szurkoló ide vagy oda, tényleg mindegy.
@Fly_G_Fly: Ezért érdemes tudni h milyen statisztikai adat mit jelent, elég becsapós a dolog ha csak a végeredményt nézed...
@Henry The Navigator: Hát igen. Ráadásul sztem a magyar tábor létszáma meccsről meccsre nőtt.
@questionmark: Egyébként miért ne lehetne isteníteni akárkit? Gulácsi is az volt szerintem sokaknak, hogy egy kapus példát hozzak, ilyen a sport. Pedig "csak" büntetőket védett, amiket rosszul rúgtak. A szlovén meccs után pedig lehet, hogy Hete lesz a bűnbak, mert ez is benne van a pakliban, ez mindig is így volt és lesz, szerintem kár ezért megrónod bárkit.
Hivatalos IIHF statisztika szerint átlagoltak:
Hun-Kor 510
Hun-Pol 640
Hun-Cro 623
Hun-GBr 1500
így lett 818...azért ez vicces!
@Gretzky99: nekem nincs kedvem otthon nezni 2esben haverral, szal en tuti kimegyek. most irta a WB:

"kb 50en tudnak leülni egy 3x4 méteres vászon elé. hányan jönnétek?"

sztem ez TOKEELETES. Kozpontban van, nagy a vaszon, 50hely az siman eleg.
@Ringleader: ehhez jön még 4000 és máris (1454-el, míg a többi csapatnak esik a nézőszáma, kivéve a Szlovénokat) mi vagyunk a másodikok...de csak nézőszámban :-)))
@nagypi: A pontosítási célon túlmenően igazából meglepetésként jegyeztem meg, hogy a szlovénok eddigi meccsein nem telt meg a csarnok. Ha nálunk rendeznék a vb-t, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen dugig a mieink mindegyik meccsén egy 4500 fő befogadóképességű csarnok. Szerintem az Aréna is megtelne.
@fradigy: Ott leszünk mi is ketten.
Hblog nem tenne közzé felhívást? Örülnénk neki!
@Fly_G_Fly: igen az átlagok majd változnak a szlovén meccs után, de a magyar meccsekre 500-600 nézőket írtak, ami nyilvánvalóan nem igaz, különösen annak fényében, hogy pl. a koreai-lengyel, vagy horvát-brit meccsen is ennyien voltak szerintük. ez a szlovén rendezők kicsinyes játéka a nézőszámokkal, igyekeznek kissebbíteni a magyarjárás méreteit.
@Gretzky99: ha hblog felhivast tesz kozze, akkor nem biztos h eleg az 50 hely :D
@fradigy: sok jó ember kis helyen is elfér. És én holnap sok jó emberrel akarok ünnepelni. Szóval örülnék egy felhívásnak.
lol, Hetényi 97,89%-al az első, de vigyázat nem istenítem xD
Stream-et tud valaki a hollandiában zajló meccsekhez?
@Ringleader: Ha kiszámolod, ez hajszál pontos szám!!! ÁTLAG!!!
Háát, húztam az időt, amig tudtam, de most már muszáj.... Sajnos nem tudok menni holnap a meccsre és van 2 jegyem, amitől nagy fájdalommal ugyan, de hajlandó vagyok megszabadulni.... +36303640714 számon hívjatok, ha vkit érdekel, elmondok mindent.
@Gretzky99: 1etertek. reszemrol mar szervezem a csapatot, persze az relativ h hanyan jonnek el, de nem is erdekel. mi ottleszunk es uvoltuuuuunk :D
@Henry The Navigator: Hetéről feltűnően kevés korong jön ki... Ebben nagyot fejlődött erre a VB-re... Sokat számít ám ez, mert az ellenfél nem tud "mivel" duplázni...

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 13:40:30

Szurkoló társaim! Felszabadult egy hely a kocsimban, 4-en vagyunk, 5 felnőtt elfér, tehát egy embert el tudunk vinni. Indulás, holnap korán reggel, Budapestről, beszállni, az Újpest-Ljubljana útvonalon lehetséges.
Szabad jegyünk nincs!
moczo.laszlo@gmail.com
@Kevlar_: Helló! Valaki lemondta?

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 13:59:35

@Ati_ur: Másik kocsival megy.
@questionmark: latom, nem csak irsz neha olvasol is...nem eleget! Egy hokicsapat - klasszikusoktol idezek - valahogy ugy kezdodik, hogy vegy egy jo kapust! Rakj elebe ket beton hatvedet, fuszerezd meg ket eletveszelyes winggel, majd a tetejere szorj egy mindenes centert!

Hetenyi nem felisten - mint ahogy Szuper sem az. Egyszeruen csak kapusok mind a ketten. Hol mashol, mint nalunk idehaza.

Ezen porogni, hogy ki az, es ki nem az....hat elegge szinvonaltalan diskurzus lenne. Plane most, amikor igy szerepel a CSAPAT.

Hagyd meg a karalast a VB utanra - remelem, nem lesz ra szukseg, mert ismet feljutunk a CSAPAT + kozonsege jovoltabol. Addig meg inkabb menj el szavazni, vagy kapalni, esetleg nezz masik sportagat (javaslom a curling-et...az is jeges sport, es meg kapus sincs benne)

Komolyan nem ertelek, neked pont ez a legfobb problemad a CSAPAT szereplesevel kapcsolatban???
Kicsit OFF:

Megtudná valaki mondani mennyi €-ba fáj egy sör a Tivoliba?
tény ami tény: "Hetényi Szuper formában van, ha érted, hogy mondom..." :) szálljatok már le róla, és hajrá magyarok!
@Pierre: mit akarsz te egy sörrel, sporttárs? :)))))))))
@fradigy: Nagyon-nagyon örülök a hírnek!Ugyanis én a West Balkánban dolgozom éppen aznap este és már az öngyilkosság különböző válfajai közt válogattam,hogy nem fogom látni a "feljutásunkat"!Gyertek minél többen és ha feljutunk(mert feljutunk!)a legjobb helyen lesztek a bulizáshoz,ünnepléshez is!!!
@mazsilaci: rendes közvetítésre gondoltam, múltkor justin.tv-n volt az ukrán-litván meccs, sajnos most az ukrán-szerbet nem közvetítik
@JámborMalac: köszi
@demizson bobby: :-) Egyszerre 1 sört kell inni.
süti beállítások módosítása