HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jarmo Tolvanen távozik

2010.03.27. 11:44 Hblog

Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a játékosoktól. Tolvanen így nyilatkozott: "Nagyon köszönöm a menedzsmentnek, a szponzoroknak, a technikai stábnak és elsősorban a játékosoknak az egész éves munkát és a sok segítséget, amelyet kaptam tőlük. Nagyon érdekes szezon van a hátunk mögött. Egy sportklub életében mindig vannak jobb és rosszabb időszakok egyaránt, azt hiszem, nekünk előbbiből volt több, és bízom benne, hogy évek múltán is sok szépre emlékezünk. Sok sikert kívánok a csapatnak és a játékosoknak, s mivel ez hoki, lehet, hogy többekkel egyszer valahol még találkozunk és együtt dolgozunk." Az edző utódáról még nincs hír.

298 komment

Címkék: fehérvár tolvanen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Theutus: nem azon volt a vita, hogy ki a legjobb, mivel az mindenkinek más lehet. Imi azt írta, hogy Pire lett a pontkirály, én erre válaszoltam, amit te a táblázatoddal megerősítettél.
Üdv
Benő
@Theutus: Ezt én is így képzelem, annyi kiegeszítéssel, hogy az OB1-ben Árpi 4. soros volt és nem 2.
@csatoimi: Igazad van, de az nem volt egy rossz sor szerintem.
Nincs Árpival semmi baj, de azt állítani, hogy Palkó az önző az több mint szemellenző. Ha Árpinál a korong, akkor már indulnak a fogadások, hogy passzol, á dehogy passzol! Csak az utolsó meccsen legalább 5 ilyen szitu volt...
Azt valaki már összeszámolta, hogy az aszisztok közül kinek mennyi volt az első, illetve a második?
érdekes eredmény jön ki.
Összegezve szerintem nem volt baj Tolvanennel, mert többször bele tudott nyúlni a meccsekbe, de ha nem szerették a játékosok, akkor menjen. Árpi jó játékos, az egyik legjobb, de Fehérváriként nekem Palkó jobb.
@csatoimi: bocs Imi elhibáztam, nem szándékos volt
@csatoimi: több edzését láttam az idősebb úri embernek. A tévedés jogát fenntartva, szerintem kevés lenne ő a jelenlegi Volánhoz.
@benö51: Nincs igazad, mert az Ebelben Árpi végzett az élen, a válogatott mesére hívatkozva az OB1-ben ő a negyedik sorban volt, tehát nem egyenlő feltételek voltak. Ajánlatot meg úgy tudom csak az Árpi kapott mostanig más ebeles csapattól, ez még Neked is sokmindent elárulhat, hogy ki a jobb játékos.
@benö51: a negyedik sorban azért a 7 pont nem rosszabb teljesítmény az első soros 15 ill. 14 pontnál
azért maradjunk a földön
@Theutus: Én kevés meccset láttam, fogalmam nincs melyikük volt a legjobb idén( nem is tudom miért olyan fontos ez a titulus)de a szezon legfontosabb periódusa a PO volt. Aki ott hármójuk közül a legtöbbet nyújtotta, az lenne nálam az első.
@Licsimi: Ha valaki szemellenzővel jár, akkor az Te vagy. Bebizonyitottad ezt a DAB-Volán magyar döntő alatt is.
@Licsimi: lehet, hogy jobb játékos Palkó, mint Árpi vagy Godó, de az idei évben nem volt jobb
és nem az a lényeg, hogy "Fehérváriként" ki a jobb:)
illetve nemtok ezzel mit kezdeni
de abban igazad van, hogy saját nevelésű játékosok közül ő volt a legjobb:P
@Jégkorong: Még sok is lenne. BL-t nyert az öreg egy svéd csapattal, csak a hokinak él. Komoly ember nagyon.
@csatoimi: Igazad van az egyik 29 éves a másik 35. és , mint írtam a legjobb kérdés mindig személyes döntés.
@Henry The Navigator: nem nekem fontos, csak a fehérváriaknak:)
ott kettős mérce van
ha veszít a csapat akkor általában a vásárolt vagy szerződött (kinek melyik tetszik) játékosokon) illetve az edzőn verik el a port
ha nyer a csapat az a fehérváriak érdeme:)
az objektív Volános szurkolók a fenti kommentért ne kövezzenek meg:)
@benö51: Szerinted ki a Washington Capitals legjobb játékosa?
@csatoimi: No comment! A többit kitöröltem, pedig van véleményem rólad...
@Theutus: Arról nem beszélve, hogy Ladányi tudását kérdőjelezik meg többen is közülük. Jönnek evvel a második aszissztal is, mintha nem mindenkinek ugyanannyi esélye lenne azt is kiosztani. Ladányi játékinteligenciája olyan szinten kiemelkedik a magyar mezőnyből, mint a Himalája. Anno Pedróval lövette sorban a gólokat, mégsem jutott eszébe senkinek egy pillanatra is megkérdőjelezni azt, hogy azok a gólok Godó miatt jöttek elsősorban. De hát egy saját gyerek mindig kedvesebb lesz mint egy "örökbefogadott". :)
@Licsimi: Írd meg nyugodtan, én nem haragszom meg.
@check: Tavalyi Magosi körüli átigazolási ügy utáni Zsazsa nyilatkozatot érdemes elolvasni. Szerintem az álláspont azóta sem változott. Ha EBEL-ben játszhatnak, akkor valószínűleg mehetnek, ha csak a farmban, akkor maradnak.
@Theutus: Na, a Volánban is ilyen alapon Palkó a legjobb. :)
@csatoimi: ezzel egyetértek.
@orion66: több alkalommal is felengedte azon játékosokat a jégre edzeni, akik másnaposan megjelentek edzésen. Nem tudta kezelni a játékosok közötti feszültséget...
@gogosz: nem véletlenül írtam, amit írtam
fehérvári szurkerekkel beszélgetve minden második azt mondja: de milyen szar meccsei is voltak Godónak
vagy Árpinak
Palkónak nem volt szar meccse, csak jó
de kérdem én, akkor miért nem vezeti torony magasan a gól/assziszt és pontlistát?

(kihagytam a legjobbak közül Oszit)
@csatoimi 11:40:57:
ugye arra gondolsz, hogy a Backstrom után nem tettem zárójelbe, hogy Ovecskin után:D)
@Theutus: Eleget hallottam én is ezeket, ebben a formában.
@csatoimi: nem, de többek között ez is eszembe jutott. Egy dolog biztos, sokkal jobb edző mint Tolvanen !!!
@csatoimi: nincs ezzel egyébként semmi probléma (így legalább nem felejtem Churchill klasszikusát:P)
Ilyen hülyeségeken vitatkoztok ki a legjobb??A mi csapatunk négy sorból, 2 kapusból és esetleg egy cseréből állt meccsenként!!Hál isten nem csak egy vagy két esetleg 3 embertől kellett várni az eredményességet- és ha nekik nem ment csődöt mondtunk- ez egy komoly 4 soros csapat volt az EBEL-ben!!Ez volt egyik rákfeném az edzővel kapcsolatban amikor az ellenfelek a harmadik harmadra már fáradtak nem toltuk a 4 sort hanem visszaálltunk a 3 soros játékra és kik maradtak ki pont a fiatalok akik mentek mint a mérgezett egér és ütköztek volna tovább fárasztva az ellenfelet!!Emberelőnyóket mint mát sokan említették katasztrófálisan használtuk ki!Lehet a nyáron nézek valami komolyabb videólejátszót Lalinak lehet azzal volt a gond csak visszafelé játszotta a filmet!!Ladányi lövőtechnikáját és erejét nem engedte kibontakozni az is a vicc kategóriájába tartozott!!Van oyan infóm is Martz-el kapcsolatban ő ne a góllövéssel foglalkozzon hanem minél jobb helyzetbe hozva a társakat szolgálja ki???!!Sorkevergetés no comment!!És még tudnék hivatalos helyről származó infókat- csak már megkértek itt ne irogassuk le belső dolgokat-amik abszurdum dolgok lennének a mai jégkorong szerető emberek számára!Sok huhogónak leírva már január végén kiállt Tolvanenn rúdja csak Csicsó bá' diszkréten kezelve a helyzetet hagyta végig dolgozni az edzőt és az egész végén köszönt el tőle vagyis nem hosszabította mega szerződését!!(Nyilatkozta is egy terjedelmes cikkben nagyon kiváncsi lesz a play offra sok ezer szurkolóval együtt))Bízom abban hogy megtalálja a vezetőség a jó edzőt és vele is minimum play off érő helyen végez a csapat és nem csak augusztus végén fog ideérni 3 edzőmeccsel ráhangolodva az új szezonra!!Szélig Vitya szeretettel várunk a bajnok Brianconból!!Nekem csak Kiss átigazolása jutott el idáig!!(és 2-3 nagy nevű szponzor de ezt még ne kiabáljuk el))Magosi, Orbán szerintem sok lenne!!Ja és Pedró visszatérése is kellemsen érintene de szerintem esélye mint lufiárusnak nyílzáporban!!Hajrá Volán!!
@benö51: Igazad van az egyik 29 éves a másik 35...."
szíves figyelmedbe ajánlanám az Ebel pontlistáján szereplő top30 játékosainak életkorát
kvázi erre felesleges hivatkozni (már összeszámoltam valamikor Árpin kívül, ha jól emlékszem a 2 Rodman, Hecimovic, Duncan és még két osztrák fiatalabb 30 évnél)
Sziasztok! Nem érzitek feleslegesnek ezt a vitát, hogy ki a jobb? Mindenkinek más. Nem kéne állandóan ezt a témát erőltetni, hiszen ez teljesen szubjektív. Arról nem is beszélve, hogy ez csapat játék. Igaz lehet megvan a megoldás, első sor Mihály Á egyedül, második sor Palkovics K. egyedül és harmadik sor Ladányi B. egyedül. A sorokat mindenki kedve szerint felcserélheti, a többi játékos meg már nem is kell. Mégegyszer, csapat sport, a nagy játékosok nem lennének sehol a kicsik nélkül és fordítva. Mindenkinek van kedvenc játékosa, csak ezt nem kell a többiekre eröltetni. A lényeg, hogy ha az egyik játékosnak nem megy menjen a másiknak, akkor talán a hullámvölgyek is elkerülhetők.
HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!
@Jégkorong: Sillét én is nagyon sajnáltam, ott egy-két fiatalt is büntetni kellett volna, szerintem.
@beth01: Az NHL-ben is csapatjáték a jégkorong, mégis vannak húzóemberek és legjobbak is.
az emberelőnyös játék egyébként tényleg nem túl fényes...végignéztem az imént kíváncsiságból a hazai statisztikákat és a következő eredmény jött ki: 168/29 (lehet van benne +/- egy tévedés, de az nem oszt/nem szoroz)
ezek alapján a hazai pályán is csak 17,26% az emberelőnyös játék, ami alig jobb a 16,4%-os összesítettnél
tehát a hazai pályás emberelőnyös mutatóval is utolsó előtti a Volán, szemben a hazai pályás második hellyel
@csatoimi: De ők sem lennének sehol a "kis emberek" nélkül, vagy igen?
Árpinak jó a PR-ja:D
@rol71: Tényleg tiszta hülyeség ilyen vitát indítani! Komolyan mondom, ha nincs feszültség akkor egyesek rosszul érzik magukat. Nekem a Benk Andris ugyan olyan értékes játékos mint Pire vagy Palkó, vagy Godó. Csapatban kell gondolkodni nem egyénekben.
Aki meg tudni akarja miért nem hosszabbították meg az edző szerződését, olvassa el mit nyilatkozott Gabi bá miután elkülte Satort. Ugyan azok a problémák merültek fel.
@AVfan: :))))
ahogy J.P.-nek és Sevelának is...
@beth01: Kis embert könnyebb kapni, mint nagy embert. Az mindenhol van, tucatszám. Ahol nincsenek nagy emberek, az látszik is, lásd az Edmonton példáját.
@pakero: tudsz adni egy linket?
lusta vagyok megkeresni, viszont érdekel
@csatoimi: Rakd be a nagy embereket egy csapatba és nézd meg mire mennek.
Kicsit vicces ami most itt folyik!-)
Összehasonlítgatni teljesen más stílusban játszó játékosokat??? Agyrém!!
Leírnám akkor én is a véleményem-)
Nekem a 3 játékos közül a maga stílusában ,mindegyik a legjobb.
Korong felhozatalról ne beszéljünk,mert mind hárman remekül viszik be a támadó harmadban.
Amikor már bent van a korong Mihálynál jobban agilisebben senki nem tarja meg!Kapu mögüli ráfordulásaival folyamatosan veszélyezteti az ellent.
Palkó gyorsaságával ,megugrásaival,egy egy hirtelen ellőt korongjával szintén bármikor gólveszélyes.
Ladányi játék intelligenciáját pedig azt hiszem senkinek nem kell bemutatni.
Nálam ezért mindhárman a dobogó legfelső csúcsán állnak!-)
@beth01: Kanadára gondolsz az olimpián? Nehezen nyerték meg?
@beth01: lásd kanadai válogatott az olimpián:)
magyarázzam?
@bakker81: Nahát! szóról szóra egyetértek! :)
@bakker81: Valamivel ki kell töltsük ezt az időszakot is. :)
@csatoimi: Igaz-)

@Theutus:El is könnyeztem most magam egy kicsit-)
Megtiszteltél-)Félőn őrizni fogom ezt a pontot.Majd ha nem megfelelőt írok előveszem és felmutatom.

@gogosz:Van ez így ! néha én is beletrafálhatok.-))
@csatoimi: @Theutus: Tudjátok ez is csak viszonyítás kérdése, hiszen azon a szinten, abban a csapatban ugyanúgy megvannak a "kis emberek", ők csak a mi szintünkön nagyok. Mihály Á. Palkovics K. Ladányi B. a mi szintünkön nagyok, de mindegyik mellett ott a "kis ember". A mi "nagyjaink" máshol szintén "csak" "kis emberek lennének". De mi így szeretjük őket! Ja és a "kis embereket" is nem utolsó sorban.
@pakero: akkor miért a múltról beszélsz?:)
@bakker81: assziszt volt vagy gól, ez a pont nálad?;)
@beth01: Kik voltak a "kis emberek" abban a kanadai csapatban?
@bakker81: így folytatod tele leszel pirosakkal:)
@beth01: Imi ismét megelőzött, az előbb nem láttam a válaszát, most azt is olvasván jegyzem meg, hogy a májusi vb-n lesznek majd "kis emberek" is a csapatban
és hasonlítsd majd össze a játékukat az olimpián látottal
és utána megbeszéljük
@Henry The Navigator: Nálam mindkettő ugyan annyit ér.-)
Az aszisztok talán egy picivel többet!-)
A gólnál ott kell lenni és beütni.
A aszisztnál felismerni a legjobb lehetőséget és odatenni az ütőre.-)
@csatoimi: Kezdem úgy érezni, hogy nem akarod érteni, amit írok. Tudod az Istenek között is van fő Isten, a többi hozzáviszonyítva csak "kis" Isten. De ezek szerint, Te a kanadai csapatban mindenkit egyenlő szupernek látsz az első sortól a negyedikig. Viszont ebben az esetben megoldódott a probléma, mert akkor a Palkó, Pire, Godó vitának itt a vége. (A leírt sorrend nem jelent semmit szabadon felcserélhető)
@beth01: ha van isten az ateisták okvetlenül meg fogják tudni, hogy tévedtek. Ha mégsem lenne az istenhívők soha nem fogják megtudni, hogy nem létezik.:D
asszem Galsai Pongrácé az alap gondolat
ha már ennyire elemezzük a játékosokat, érdekelne, hogy hogyan látjátok Jankó játékát. Én egy kicsit többet vártam tőle, az a sebesség és lendület, amit Sapporóban megcsodáltunk, mintha nem érvényesült volna ebben a ligában. Mit várhatunk tőle a közeljövőben szerintetek, akár itthon, akár külföldön?
Köszi
@gyopaar: remélem, hogy ennél csak jobb szezonja lesz neki, mert az idei nem volt valami nagy eresztés
és a jó sorozatot már Ljubjanában megkezdheti
@gyopaar: Jankó egyértelműen eléggé a tudása alatt teljesített. A sapporói formában játszó Jankónak 25-30 gólt kellett volna vágnia még az EBEL-ben is. A szezonban a ziccerei amúgy meg is voltak ehhez... Ehelyett lett 12 vagy 13, sok szürke meccs, időnkénti szép villanásokkal.

Szerintem érdekes kérdés, hogy Jankó mit fog tenni a nyáron. Itt marad, csinál egy remek szezont, és akkor mehet vissza magasabb szintre játszani, ami neki szerinte kijérna - avagy elmegy már most, és más csapatban kezdi meg a fel(vissza?)kapaszkodást (bár őszintén szólva, az idei teljesítménye alapján erre nem tudom mennyi esély van).

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
a tavalyi Hc edzo tenyleg jo volt szerintem, csak kar ,hogy keson kerult a Hchoz.Amiutan o jott latszott az elkepzeles a Hc jatekaban tobbet jatszott Molnar Zsolt es tobb fiatal is.A tavaly a jegpalyatol nem messze szilvesztereztem es kb 10 ora korul jan 1-en elindultunk cigit venni beneztunk a palyara es ott volt az oreg es meg kb 5-6 jatekos (Antal Zsombira emlekszem) es egyenkent foglalkozott minden jatekossal.Az alapjan amit hallottam a jatekosoktol nagyon megvoltak elegedve vele es az oltozoben is jo hangulat volt mig Ozimakrol eleg sok rosszat hallotam.
@csatoimi: te gondolom tudod ugy megkozelitoleg mekorra a kulonbseg a Lahtinen es Tolvanen kozott anyagiakban mert ha nem tul nagy szerintem a Volannal is erdemes volna megprobalni ,hogy ha lehetseges.
@gyopaar: Én is többet vártam tőle, de ezzel nincs egyedül. Ettől függetlenül hasznosan játszik, nagyon szép megmozdulásai vannak. Én kellemesen csalódtam benne a szezon végére, így a folytatás már csak jobb lehet, ha marad.
Szerintem jövőre Jankó sokkal jobban fog játszani. Szép lassan a szezon során kezdte megtalálni önmagát. Persze még mindig nem az igazi, de majd jövőre. Remélem marad nálunk!
A "ki a legjobb" témával kapcsolatban szerintem is kellenek egy csapatba húzó emberek. Nélkülük is lehet nagyon erős egy csapat, de igazán jó soha. Nálunk szerencsére több is van.
Ha már mindenki kifejtette a véleményét, én tősgyökeres Fehérváriként Ladányi játékát szeretem a legjobban, még annak ellenére is, hogy sokszor flegmán akarja a zsugát adni.
@Raon: @csatoimi: ellenben kíváncsi lennék arra, hogy ti kit láttatok jobbnak/rosszabbnak elöl és hátul a teljes ebel szezont tekintve a Volánban
javasolnám a privát formát, mint lehetőséget
(de lehet itt is, csak abból megint vita lesz:D)
mint korábban is többször írtam, 5 meccset láttam csak élőben, mivel a Dabnak majdnem mindig akkor voltak a hazai meccsei, mint nektek illetve valamivel többet a tv meccsek közül
(egyébként erre is lehetne figyelni a mérkőzések kiírásakor, mert valszeg Dújvárosból több nézőt nyerne a Volán, ha nem egy időben lennének a meccsek)
@Theutus: Úgy legyen (és egyébiránt teljesen igaza van)
@OliBLOOD: Emlékszem arra, és teljesen egyetértettem vele. Csak itt egyesek tényként elkönyveltek neveket, én meg azt a lehetőséget vetettem fel, hogy EBEL szerepléssel csábítják őket és meglepetésként a farmban ellenünk játszanak majd. Ennek semmi értelme nem lenne.
@csatoimi: igen, de Martz is 4. soros volt vele együtt, hiszen az OBI-ben a válogatottak sorain volt a hangsúly.. ezt azért te is megérthetnéd ;)
@AVfan: Klasszikusokat csak pontosan szabad idézni... :))))
Na gondoltam írok egy kis értékelést az idei szezonról :)

Szerintem a Volán legjobb éve volt, rengeteg nagy meccsel.. Mindig telt ház előtt, sok idegenbeli túrával! Gondoljunk csak a Graz vagy a Villach 6-2-es leverésére, vagy a Bécs elleni első győzelmünkre, de az se volt semmi, amikor a Red Bull ellen már 4-0-ra mentünk és a végén 4-3 lett :O vagy amikor a Zagrab ellen fordítottunk 1-4-től stb.. A rájátszás utolsó meccse is ott van a Top 10-ben! Szóval szerintem baromi jó volt ez az év!

Persze vannak hibák, pl. a PP szituk kihasználása borzalmas..

És persze van aki nagyon hiányzik ebből a csapatból... :(

Hetényi - szerintem kicsit keveset védett, bár még mindig többet, mint tavaly Szuper mellett. Ha jól látom még dobogos lesz a végén az EBEL % listán. Volt néhány nagy meccse, sokat tanult Tommitól is, de azért van még hova fejlődnie. Pl. a védőkkel jobb összhang kell és a kipattanókra is jobban kell figyelni. És fejben le kell higgadni!

Satosaari - A legjobb igazolás Oscar mellett. Megbízható, stabil kapus, jó lenne ha maradna!

Oscar - A legjobb igazolás Tommi mellett. Ilyen jó védőt még nem láttam hazai pályákon. 41 éves, de van benne még lendület, jól lát a pályán, higgadt. Maradjon!

Toki - Őt azt hiszem nem kell túlragozni. Hozta, amit mindig. A csapat egyik legstabilabb jó teljesítményt nyújtó embere volt! Csak így tovább! Bár a kékvonalas gólokból mintha kevesebb lett volna idén...

Balu - Szerintem ő fejlődött is a tavalyihoz képest, nekem kellemes meglepetés volt.

Jobb Dávid - Sajnos ő mintha megállt volna idén, nem láttam benne most túl sokat. Talán nem véletlen volt a sok padozás sem. Több kell, főleg mert hátvédekből rosszul állunk!

Alen - Hozta, amit kellett, de semmi extra, volt pár nagyon jó meccse, meg pár nagyon rossz is..

Bornhammar - Ő is mint Alen, ennél több kellett volna...

Andersson - ez egy villámlátogatás volt, nem tudom értékelni...

Vass Jankó - Tőle az ember többet vártam az amcsi és svéd túra után, bár tudjuk, hogy a Brynasben csak epizódszerep jutott neki. Hozta a pontokat, de nekem ez kevésnek tűnik egy olyan embertől, akinek a válogatottban is alapemberré kellene válnia idővel..

Vass Marci - Vele meg voltam elégedve. Sok pontot hozott, stabilan jó játszott, rajta mindig láttam az akaratot.

Ladányi - Nem tudom eldönteni.. a pontjai alapján jó, de valahogy bennem mégis maradt hiányérzet.... talán többet kéne annak a híres csuklónak kapásból megmozdulnia..

Sofron - Nekem az egyik kedvencem. Ladányiék sorában szárnyalt, látszik, hogy nagyon jó játékos lesz, ha van benne akarat. Idén ki kell vinni a VB-re!!!!

Kóger Dani - A fiatalok közül a legnagyobb felfedezett idén! Meccsről meccsre egyre jobb, sok pontja is lett. Minden sorban jól játszik. Megtartja a korongot, jól cselez és erőszakos! Ő lesz a Volán következő nagy sztárja!

Nagy Gergő - Idén sokkal többet nyújtott mint tavaly, voltak nagy meccsei, de sokszor eltűnik a mezőnyben.

Fekete - hát nem tudom.. sokan szeretik, de nekem ő is a csalódás kategória. Ez szerintem kevés az EBEL-be.

Kovács - Feketéhez hasonló a véleményem róla, de ő talán egy kicsit jobb volt.. ez is kevés volt idén...

Benk Andris - Sajnos keveset játszott, de remélem kitartó! Lehet, hogy védőt kellene belőle faragni! Amikor pályán volt, akkor általában harcosan és hasznosan játszott, csak az a góllövés nem ment...

Vaszjunyin - szintén kevés meccs, nem nagyon lehet így értékelni.. :(

Martz - A korong nélküli játékban szerintem Mo-n ő a legjobb, iszonyú mennyiséget dolgozik, csak ezt sokan nem veszik észre. Pontokban kevesebb volt, mint tavaly, igaz kb. 15 meccsel kevesebbet játszott. A válogatottnak hasznos lesz jövőre.

Mihály - A pontkirálysága miatt csak dicséret illeti. Nem volt még szerintem ilyen ponterős légiósa a Volánnak. Reméljük megtartja a jó szokását. Ami viszont nagyon nem tetszett az a rengeteg felesleges körbe-körbe korongvezetés, önzőzés. Palkoviccsal sem értik meg egymást mindig, sokszor egymást cselezik.. De gratula!

Palkovics - Hát róla nehéz írni. Hozta a kötelezőt, ha nagyon nem csinál semmit egész meccsen, akkor biztos ő lövi a sorsdöntp gólt :) Nagy gratula neki, hogy Ocskay halála után ott van és így teljesít! Igazi sportember!

Remélem nem hagytam ki senkit! :)

Az az igazság, hogy azért volt jobb ez a csapat a tavalyinál, mert most a soraink nagyon kiegyenlítettek
@Theutus: Szerintem annyiban butaság csak amit írtál, hogy a Volán esetében olyan, hogy ELSŐ sor, meg MÁSODIK sor hülyeség beszélni. 2009.03.25. óta legalábbis mindenképpen az, sajnos... Vagyis, ha valaki "első" soros, az semmi pluszt nem jelent.
@miki78: Csak a pontosság, nem a kötekedés kedvéért: Oszi 72-es születésű, Vass helyett pedig Vas.
@Henry The Navigator: OK, Oszira rosszul emlékeztem :) Vass meg tényleg Vas!
@miki78: "Oscar - A legjobb igazolás Tommi mellett. Ilyen jó védőt még nem láttam hazai pályákon. 41 éves, de van benne még lendület, jól lát a pályán, higgadt. Maradjon!" <-- Tévedés, Guntis Galvins. A mostani Oszi ugyan rutinosabb, de lassabb, mint az akkori Guntis. A mostanit meg csak az olimpián láttam sajnos.
@miki78:
"Toki - Őt azt hiszem nem kell túlragozni"
"Sofron - Nekem az egyik kedvencem."
"Benk Andris - Sajnos keveset játszott, de remélem kitartó! Lehet, hogy védőt kellene belőle faragni! Amikor pályán volt, akkor általában harcosan és hasznosan játszott,"

Én meg hiszek egy istenben,egy mindenhatóban,hogy mint független ember írtad.Minden kötődés nélkül-))DD
@sutyi2: Ha már itt tartunk, Strudwick is jobb volt.
@bakker81: Egyébként Benkkel kapcsolatban lehet ,hogy van igazságod!Én is kipróbálnám bekknek.Jobb Dávidnál jobb lenne.
Sofronról megkérdezném az idősebb játékosokat.-))D
Meglepődnél-))
@bakker81: Feketével egyetértek,Kováccsal ismét nem.
Sajnos itt látszik milyen szarul voltak összerakva a sorok.
Nagy is ,ha az idősebekkel volt sokal jobban ment.
Kóger szintén.
@csatoimi: Imi! Engedj meg egy felvetést, ha akarsz válaszolsz rá, ha nem akarsz, akkor nem. Nem vagyok bennfentes, nem látok a falak mögé, csak egy szimpla pesti szurkoló vagyok, aki a fehérvári meccsek 2/3-ára elutazott. Olvasva a hozzászólásaidat az Árpi-Tolvanen ellentéttel kapcsolatban, felmerült bennem, hogy esetleg Nálatok merült fel és jeleztétek a klubvezetésnek, hogy vagy a finn megy vagy Ti. Van ennek alapja vagy nagyon messze járok az igazságtól? Persze lehet, hogy nem válaszolhatsz erre, mert hogy nézne ki a többi játékos felé, de azért felteszem a kérdést azzal, hogy ha így volt, abszolút nem találok benne kivetnivalót, ráadásul szerintem összességében egy Volán költségvetésű csapatnak nehezebb lenne egy Árpi-szintű csatárt pótolni, mint egy Tolvanen-szintű edzőt.
Üdvözlettel
@Tomi Kallio:Részemről csak annyit ehhez(nagyon halkan),hogy nem hinném Imi határozná meg, ha maradt volna az edző, ő és Árpi elmennek, hanem voltak játékosok, nem egy aki kikötötte ha Tolvanen marad ő megy!!Hidd el Gabi bá' ezt nem csütörtökön döntötte el!!@miki78:Igen valóban kevésszer sült el az a csukló-de volt belőle példa amikor beverte-de ha főnöke nem "engedi" mert más a felfogása akkor lehetetlen!!
@sutyi2: @bakker81: Szubjektív vélemény, nem kell vele egyetérteni. Azt hiszem a itt nem léteznek kőbe vésett igazságok!
@miki78: nagyjából egyetértettem!-)
Csak azt tettem még hozzá nem mindegy ,hogy vannak összepakolva a sorok.-)
@bakker81: ja, de nehéz kérdés ez, hiszen Ladányi-Vas mellé kellene a Sofit vagy a Kógert betenni, hiszen mindegyik ott volt a legjobb szerintem. Bár Kógert én simán betenném az 1. sorba is Palkó mellé.. :) Ez csak játék és szerencsére nem is én vagyok az edző.

Mihály szerintem Kováccsal és Feketével volt a legjobb. De ez esetben kérdés, hogy melyik sorba tegyük Martzet vagy Vas Jankót? Lehetne variálni estig, de nem lenne olyan verzió, ami mindenkinek tetszene. :)) Nekem őszintén szólva tök mindegy, csak legyen jó a csapat!

Benk nálam védő lenne, az tuti :) De nem azért, mert nem jó csatárnak, hanem azért, mert sokkal hasznosabb lehetne hátul és ráadásul nagy a hiány ott..
@miki78: Ondrejcik kimaradt...
Tolvanen Mesternek miért kellett mennie??
@pakero: hát sokat ő sem játszott...
@miki78: Tényleg, ő végleg abbahagyta?
@Henry The Navigator: nem tudom, szerintem (legalábbis remélem) nem, csak, amíg sérült addig segít a fiataloknak..
@Henry The Navigator: Nem, hétfőn műtik a lábát, hogy a következő idényre rendbe legyen
@pakero: @miki78: Kösz.Lehet, hogy ő lesz a farmcsapat szellemi vezére?:)Aztán ha 100%-os lesz, jöhet az EBEL talán.
@miki78: "Satosaari - A legjobb igazolás Oscar mellett. Megbízható, stabil kapus, jó lenne ha maradna!"
Szerintem középszerű kapus. Voltak remek meccsei, amikor én is megemeltem a kalapomat a teljesítménye előtt, de összességében sok elkerülhető gólt kaptunk és sokszor nem nyújtott bravúrosat. A védelmet viszont jól irányítja, ez tény.
@miki78: jó értékelés!De kicsit szigorú vagy a három idegenlégiós védővel,akik tartást adtak a védelemben, és Alen támadásban fenomenális dolgokat is művelt. Fekete, akit pl. szélső létére - kényszerből persze - centerbe kényszerítettek nagyon pengés játékos, a góljai a tavalyihoz képest kevésbé jöttek, de nagy érték,tartani kell, szerintem. Kovács Csabitól én sokkal többet várok, és nem hosszú kűrökben, hanem rafinált passzokban...
süti beállítások módosítása