HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ha Benk András tartja a formáját

2010.03.23. 12:41 Hblog

Kedden hatkor Dunaújvárosban folytatódik a négy győzelemig tartó bajnoki döntő. A Dab.Docler–Sapa Fehérvár AV19 párharc 0-2-re áll. A hazaiaknál ismét Sevela állhat a kapuba, a hátvédek közül ezúttal Fisera nem öltözik. A vendégek magyar kapussal állnak fel, Hetényi kezd, légiósbekk-csere várható Bornhammar Andersson helyére térhet vissza. A meccset a Gebei, Kincses, Soós D., Nagy A. négyes vezeti. Tévéközvetítés ezúttal nem lesz, online szöveges tudósítás itt található majd. Felvezető videónkban több játékos is elmondja véleményét az ellenféllel és a helyzettel kapcsolatban.

53 komment

Címkék: videók fehérvár dab.docler ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem lesz online közvetítés a csaoat honlapján??
Nagy kópé a Vas Marci. :-)
Remélem, hogy tényleg szorossá tudja tenni a meccset a DAB. Persze azért nyerni nem kéne Nekik. ;-)
:D:D
mekkora viccelődés :)
@Stommy: Biztosan lesz,az utóbbi időben mindig volt,igaz gondolom mivel sokan nézik sajnos diafilm mínőségű, de ez is jobb mint a semmi. halk megjegyzés : sport1 18.00 honvéd-debrecen magyarkupa meccs lesz (612nézővel kb) sport2n viszont 18.00tól arsenal tv!!!!!!nem tűnik élő adásnak,tehát bármikor leadható lett volna.
Én ma este nagyon örülnék 3-4 szép DAB gólnak! Az, hogy ez mire lenne elég, nem tudom... Csak remélem, hogy egy szoros eredményre, esetleg "ne adj Isten!" egy győzelemre!

Hajrá DAB! :)
Remélem behúzzuk hatalmas meglepetésre. Srácok, a tippmixemmel játszotok! 9.50es szorzó! :D
@exL:1: nem úgy van az na. Itt a néző totál mellékes :) A magyar kupa közvetítéséért nyilván fizetni kellett, az arsenal tv is gondolom licensz díjas :) Nem gondlod h majd egy ingyenes műsorra kicserélik ezt a 2 fontos műsort. teljességgel le van szarva a nézői igény, Top Shop majd hoz pézt...
Számomra ez is teljességgel elfogadhatatlan, hogy egy fizetős premium csatornán miért kell topshopot nézni. Na eleget háborogtam, ma estére hajrá volán, de remélem a dabtól is látunk 1-2 gólt és jó játékot
Fasza hogy előreláthatólag a legjobb/legizgalmasabb meccset nem adja az a nyomérék TV. Annyira már meg se lepődök
Ez bevett szokásuk valami miatt hogy a 3. meccset nem adják le. Több évre visszamenőleg így volt. Gondolom így megsporólnak egy kitalapülést egy olyan meccsen ahol még úgyse dől el semmi. Aztán a kövi meccsen meg lehet mondani hogy köszönjük hogy a döntőt csak itt csak velünk izgulta végig!

Este és is szorítok a meglepetésért. Merek nagyot álmodni: Sevela ma lehúzza a rolót! :D na jó már fel is ébredtem... :D :)
lehet itt sírni hogy nem adja a tv,de ugyanakkor meg lehet nézni azt is hogy az első két mérkőzésen mennyire volt teltház a 2 csarnokban...

ez a sírás a nem dunaujváros és környékén élőknek szól
@bojl: És ebből miféle következtetést kell levonni? :)
@bojl: hát, csak arra tudok következtetni, hogy aki mondjuk Miskolcon vagy Zegen szeretne jó meccset nézni - én is nagyon remélem, hogy az lesz, bár az eredményt illetően túlságos illúzióim nincsenek (persze a fogadás más, ott alap, hogy hazai győzelemre teszek, de ez a játék speciális jellegéből fakad, ha kíváncsiak vagytok, elmesélhetem) -, nos, akkor üljön vonatra/buszra/kocsiba, és tekintse meg a helyszínen. ezer és egy okból kell a hoki barátainak, híveinek, és persze a csapatoknak is minden lehetséges követ megmozgatniuk a tévéközvetítés érdekében, de ahhoz képest, hogy még az elképesztő vasárnap déli kezdést is vállalták a gárdák a közvetítés érdekében, ez a hozzáállás a tévék részéről elég siralmas. na mindegy, ezen kár keseregni, még erősebb és vonzóbb hoki kell, majd rájön a közönség, hogy érdemes nézni, a tévé meg, hogy érdemes közvetíteni. üdv a meccsen - Hajrá Bikák, Hajrá Hoki!
Szeretnék ma csatlakozni vkihez, aki autóval megy Budapestről, és jön is vissza! Köszönöm előre is!
@bsannamaria: Szia! ..hát nem sieted el a dolgot...:-)
Hol vagy? Mert Budapest elég nagy... főleg a délutáni dugóban nem mindegy...
Blaha, Boráros, 4-6-os budai hídfő..
@bsannamaria: Én: Oktogon, Deák, Astoria útvonalon mennék...
Esetleg valamelyik? Kb. 15 perc múlva indulok a Hungária - Ajtósi sarokról.
Azt persze nem garantálom, hogy kezdésre leérünk, de megteszek mindent...:-)
06-20-264-8370 :) ha megcsörgetsz, visszahívlak! :) elindultam az Astoriára! köszikösziköszi...
@bsannamaria: Oké, mindjárt hívlak!
Apa! Kezdőőőőőőődik!!
segítene valaki?
ha csak hangot szeretnék a dabdoclerről, az lehetséges?
képpel együtt ugyanis eléggé "akad"...vagy inkább nem is megy..sajnos
hmmm kapni fognak a bírók asszem... sajnálom hogy megint erre fog elmenni a dolog. Balu akadályozását akár még fejre irányuló támadásnak is befújhatták volna Kiss Ákossal szemben, és a volán nemgólra is kiváncsi lennék mi volt, sztem bent volt. Kincses gyenge, Gebei észrevehetetlen. DAB közepes, volán a saját szintjén szintén, az eredmény reális, Ha szoros meccset akarunkj sokat kel javulni!
Mindenki Dunában van?
én már csak azt szeretném tudni vajon mikor lesz végre egyszer olyan magyar sportadó amely tényleg odafigyel a msgyar sporteseményekre és nem tekinti a magyar sportot ill.sportokat másodrendünek
senkit sem megbántva,senkit nem cikizve,de ennél a DAB-nál a Fradi sokkal jobban ellenállt a Volánnak
@holabda: akkor miért nem ő játszik most ?)))))))))))
@holabda: 3:6, 1:11, 1:6
Melyikre gondolsz? Vagy így csokorban tűnik úgy, hogy jobban ellenállt?
@holabda
Semleges nézőként,ha viccnek szántad,bejött jót mulattam:)
Az elsőn a 2.harmad végén 4:2.A harmadikon a 2.harmad végén 2:1
Ja és 1 harmadot nyertünk is
nem kell felkapni a vízet,nem azt írtam hogy nem érdemli meg a döntőt aDAB
Ez hülye ez a szpíker, mintha belenne tépve :) nevetgélve számolja a volán gólokat és közben győzköd hogy ez milyen jó és milyen szép nekünk :)

Más: nem tetszik ez az antihoki, nem volt a harmadban egy palánkra lökés sem, ütközés is alig, a vb-n a szlovénok is biztos így játszanak majd? Oké hogy kiadták ukázba hogy vigyázni kell a válogatott játékosokra, de ez így nem jó...
Valamiért veszélyben érzem a 11:7-es szezoncsúcsunkat...
@holabda: én csak azt látom hogy nem egy sulycsoport,de a fradi aszem még ide is kevés lenne jelenleg. remélem jövőre sokkal jobblesz és egyszer láthatunk majd dab - ferencváros döntöt is.jő lenne
Nehéz pusztán a számokból kiindulni. Sosem voltam híve annak, hogy az "első harmad még szoros volt", meg hogy "alig voltunk lemaradva 2 harmadon keresztül". A meccs 60 percig tart...

De ha mégis a számokat akarjuk nézni, (1 harmad híjján azonos játékidő): AVS - FTC 23:5, AVS - DAB 22:5.
@Fugeute: nem hiszem, hogy lesz még 7 gól. Pont attól félek, hogy leáll a meccs.

Antihoki: no igen, lehetne nagyobb tűz. De gondolom az eredmény alakulása sem "indokolja". Ilyenkor utasítások nélkül sem szokott sok kiállítás lenni. Vagy ha igen, akkor is inkább a vesztes oldal részéről. A volánnál ma sok a totál felesleges kiállítás. A második harmadban is közel 7 perc volt hátrányban.
Készül a válogatott első támadó sora:
Ladányi, Vas Márton, Palkovics
6-ból 5-öt láttam és ez alapján bátorkodtam leírni a véleményem,de úgy látszik a DAB-ról nem lehet
A 2. harmad után a kiállításokat elnézve (Dab 4p - AV19 12p) a bírók akkor ma is belenyúltak a játékba?
@Stommy: tényleg olyan, mintha szívott volna :) Már a legutóbb is azt hittem hirtelen, hogy a Fehérvár TV közvetít :)

Gyanítom, lesz változás jövőre a bajnokság kiírásában. Legalábbis igen erős "kampány" lesz szerintem ezügyben. Lehetne indítani egy posztot, ahol meg lehetne vitatni az ötleteket. Hátha összejönne valami jó megoldás, vagy legalább elindítana valamit, ami többé-kevésbé mindenkinek megfelel. (mindenki alatt értem a csapatokat, szurkolókat, szponzorokat egyaránt)
Látom, egyenlő felállásban is tud a Dab gólt lőni, ráadásul nem is az elején, hanem a 2. harmad végén. Szóval tudnak ők, ha akarnak.
lesz ez még jobb is.valahol el kell kezdeni.az alba sem innen indult,remélem 2-3 év és minden magyar hokicsapat eléri ezt a szintet.
Ez az assziszt nélküli Mihály-gól is jó lehetett...
@wincent: @Stommy: ne csináljátok már fiúk:) részemről köszönet neki a közvetítésért, komolyan irigylem tőletek.:) Ami a meccset illeti, reális eredmény született ezt ti is láttátok és ezek a fiúk majdnem mindannyian jó barátok még ma is. Inkább örüljünk, hogy nincs ellenségeskedés, szurkoljunk, hogy a dabnak is legyen még több támogatója és esetleg magasabban jegyzett bajnokságban indulhasson, de nekem az is jó, ha a volán döntőbe jut az EBEL-ben. Gratulálok mindkét csapatnak, a helytállásért, az eredményért. Hajrá magyar jégkorong!
@banyszi: egyetértünk. Úgy látszik, ez egy ilyen nap, bármit írok, másképp jön le... :) Részemről is köszönet persze nekik a közvetítésért. Pusztán csak furcsa volt.
Sajnos ma néhányan a csapatból feltették a bohócsipkát. A Volánnak nagyon erőlködnie sem kellett a gólokért, adtuk nekik a pakkot, hogy verjék be, meg is tették, annál jobb csapat, hogy ne éljenek a lehetőségekkel. Hasonló volt a meccs, mint a fehérvári, azzal a különbséggel, hogy a két emberelőnyös Volán-gólig jobban játszottunk, mint a Fehérvár, több tiszta ziccerünk is volt, ám vagy elméláztunk, vagy a kapuvas mentett. Ennyi különbség van a két csapat között, de nagyon jó lenne már egy olyan meccset is látni, ahol nem csinál magából és a Petyóból is hülyét pár játékosunk...
@Spigott: Egyetértek.
Viszont válogatott szinten nincs normális védőnk sajnos és nem tudom, hogy Baluék mennyire tették ma oda magukat de ez kevés lesz nagyon a VB-n.
Nagyon kevés!
@legórágó: ezekből a meccsekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Tényleg alig volt ütközés, ami leginkább a védelmen látszódik meg. (mármint a viszonylag sok gólban, esetleg könnyelműségekben, vagy annak tűnő dolgokban)
@wincent: Azért írtam, hogy nem tudom mennyire tették oda magukat :)
Az azért látszott, hogy nem igazán akar egyik sem megsérülni.
Jövőre az utánpótlásban érdekelt szülők készíthetik a zsepiket Fehérváron :)
@Spigott: több dunaújvárosi bekk szempontjából nagy szerencse, hogy Ted Sator nem látta a mai betlisorozatot, ami a kapu előtti takarítást illeti, szerintem szuperminiben is lezavarják azt a játékost, aki pl. Pozsihoz hasonló mutatványokat produkál (óvatos számítások szerint 3, de lehet, hogy 4 gólban is vastagon benne volt) - tőle sokkal fegyelmezettebb, élesebb játékot vártam, s Hegyi Ádám teljesítménye is vonal alatt maradt. Ellenpéldákat is mondok: újra nagyon jól és hatékonyan játszott Kiss Dani, és többnyire jól oldotta meg a feladatokat Lecsó. a mieinktől nekem Kiss Ákos játéka volt ma az abszolút csúcs, na, ő például sajnálhatja, hogy a szövetségi kapitány nem látta a mai produkciót. a Volán végig kiegyensúlyozottabb, gyorsabb, taktikusabb volt, csak ismételni tudom magam, korong nélküli játék és kapu előtti helyzetek megoldása terén van a legnagyobb szakadék a két csapat között per pillanat.
@legórágó: ez nekem is eszembe jutott őszintén szólva, és persze majd megint lesz, aki károgásnak veszi, de a Dab ma négyet vágott a nagycsapatnak, ráadásul az első harmadban nyomott is szépen a csapat, a vég már amolyan hitehagyott, csöndes hadd teljen meccs volt - de a Volán-védelem sem volt annyira feszes, mint például vasárnap, ez meg is mutatkozott a kapott gólok számában - vagyis Ljubljana miatt egyre jobban aggódom.
ezzel együtt persze gratulálok a Volánnak, ők a jobbak - más kérdés, hogy ezt a lebonyolítási rendet már csak a többi csapat játékosainak mentális épsége miatt is sürgősen és radikálisan át kell alakítani. mondom ezt annak ellenére, hogy több játékosunk számára biztos fontos tanulságokkal szolgált a párharc - érdemes tudni, hol tart a hazai éllovas.
@Nyuszí O_o: Kiváncsi lennék,hogy Kis Ákos miért nem játszott ilyen akarattal a Stars ellen,mint a döntő eddigi mérkőzésein a Volán ellen.
süti beállítások módosítása