HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az év legnagyobb mérkőzése következik

2010.03.18. 14:21 kerusz

Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a továbbjutóról, holnaptól pedig már döntőzik a győztes a Fehérvár ellen.

J. P. MacCallum, a dunaújvárosiak mestere a a hétfői történesekkel kezdte értékelését. "Rettenetes első harmadot játszottunk, azon el is ment a meccs. A játékosaim tanultak belőle, tegnap este az első pillanattól megfelelően összpontosítottak. Góljaink jó időben születtek, feljavult az emberelőnyös játékunk, és nagyszerű kapusteljesítményünk is volt. Ma az év eddigi legnagyobb mérkőzése következik. Hasonló a két csapat ereje, férfias, kemény csatára számítok. Az első perctől teljes figyelemmel meg kell próbálnunk a korongot a Stars harmadában tartani, szeretnénk javítani a támadójátékunkon. Nincs sérültünk, a lehetőségekhez képest legjobb csapatunkkal állunk ki."

"Olyan mérkőzést veszítettünk el, amelyet az idő nagy részében mi uraltunk - mondta Glen Williamson a szerda estéről. - Ilyen a sport, sok helyzetünk volt, kihagytuk őket, a Dunaújváros pedig nagyon jól élt a lehetőségeivel. Keményen, fegyelmezetten és jól játszottak, a kapusuk kiemelkedően védett. De akármerre is nézünk, azt látjuk, a jó csapatoknak mindig jó kapusuk van. Nagyon egyszerű és egyben nagyon nehéz is a ma esti feladat. Több gólt kell lőnünk, mint az ellenfelünk. Ismerjük már egymást, nagyjából egyforma erősek vagyunk, nehéz lesz meglepetést okozni. Az dönthet, kinek sikerül jobban összpontosítania."

188 komment

Címkék: elődöntők ob 1 bp. stars dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerény címválasztás, de teljes mértékben helytálló! :)
TV-közvetítés gondolom nem lesz.
Tavaly mi voltunk a legjobbak, idén remélem a Kohász lesz.
Hajrá Kohász!!
Este fel kell robbantani a csarnokot :) Remélem az a közel 2000 ember ismét kijön, ahogy hétfőn.
holnap megfelelő számú jelentkező esetén indul szurkolói busz mindkét helyszínre 1000 Ft/fő áron. Jelentkezni a szurkoloibusz@gmail.com emailen lehet vagy telefonon este 8 után.
Ha egy kicsi esze lett volna a Sport tv vezetosegenek, ezt a meccset kozvetiteni kellett volna.
@csatoimi: Azért lássuk be a sakkmagazin nyilván nagyobb nézettséget generál! :( :(
@csatoimi: Ha jégpályát át keresztelnék névileg foci stadionná lenne követités :D

Tény hogy itthon csaka foci tud gyakorlatilag képernyőre kerülni ami számomra érthetetlen egy 00ás bajnokság!Színvonal semmi egy volán meccsen többen vannak mint a Vidi meccsen a számok beszélnek...
@csatoimi: Te tudod a legjobban, hogy a "lett volna" a sportban nem játszik... :D:D:D
@csatoimi: mondjuk mi is inkább csak reméltük, hogy lesz ma meccs... :)
Azt érti valaki, hogy liga-kupa, vagy milyen meccseket miért adnak, ezt meg miért nem?
@csatoimi: Sokkal jobb műsor lesz a sport1en a hoki időpontjában,profi boksz meccs ismétlés,(hátha más nyer ,mint a múltkori élő adásban)majd milliókat a képernyő elé vonzó sakkmagazin műsor ( jujjde várom már,bekészítettem a popcornt meg a colát,izgulok,hogy 34perc tanakodás után leüti e gyalog a c4en álló futót)majd ha kiizgultam magam a sakkmagazinon,jön a mai helyzet,és a zuhany híradó.beláthatod,hogy ezek sokkal több embert vonzanak a képernyő elé, mint holmi- dab- stars hoki bajnoki elődöntő 5.ik ki-ki mérkőzése.Nem is értem, miért reklamálsz.
@fetyiszov: Senki nem érti a világon! Szerintem még Kaszatanov sem. :)
@fetyiszov: mert az FOCI. sokkal erdekesebb ha 22 ember setal a palyan es nezelodik h merre van a labda, aztan neha 1-1 elesik, gurul jobbra-balra a fajdalomtol meg ilyenek... ja meg a TVben a zold fu jobban mutat mint a feher jeg...
Remélem, közvetíti valamelyik TV csatorna! :) Hajrá Dunaújváros! :)
Egy dolgot ne feledjen el senki: nem lehetett tudni, hogy az OB1. Vasas - DAB elődöntője az 5. mérkőzésen dől el! Így egyik komoly tv adó sem tervezte be adásba.
Abban bízok, hogy az újvárosi honlapon lehet majd nézni a meccset...
@Kéti2: dabdocler.hu adja ha sokan lesznek az oldalon akkor diafilm lesz kb:)

Én inkább kimegyek remélem sokan tesznek így és szétrobban a csarnok az ÚJVÁROSTÓL:)

Megyei döntő újra:)
@fradigy: Megpróbálom megszerezni a nézettségeket,
de sajnos az az érzésem, hogy nem elég nézett a hoki. De igyekszem szerény eszközeimmel javítani a helyzeten.. Off: kíváncsi leszek, most akkor Telenor Hoki Kupa lesz?;)
@Kardos52: szerintem az lenne a normális ha be lett volna tervezve és HA mégsincs 5. meccs, akkor leadják a Box ismétlést. De hát annyi minden nem úgy működik ahogy kéne, miért pont ez lenne jó?:)
@Voitih: igy nem is lesz soha, ha sakkot ad a tv meg boxmeccs ismetleseket....
@fradigy: és tartok tőle, hogy a pénteki sem lesz nézőcsalogató!
@Kardos52: Igen, ebben igazad van, de. Az NHL döntőnél lehet tudni, hogy melyik meccsen dől el? Persze NHL nem OB1, de az OB1 viszont magyar, és a Sport1 is magyar sportadó, vagy mi.
@1885*: @exL:1: Szerintem a kutya nem nezi sem a sakkot, sem a boxot(visszamutatasban) csak ez ingyen van, nem kell kivonulni, stb . . . :((
@fradigy: Csak az a baj, hogy ezeknek 0 költsge van, egy magyar meccs közvetítése 1 guriga:(
Nem védem őket, csak sajnos ők nem alapítványok.
Mondjuk azt nem értem, hogy az NB1 hogy ér meg ennyit, valószínű a sörös cégek kurva sokat költenek, de a jégkorong célcsoport is hasonló, csak nem primitív, ezért nagyobb a vásárlóereje.
@vaze: gogosz tudta biztosra, igazan szolhatott volna a Sport tv-nek. :)
Közben a Fradi múlt pénteken 5-0-ra "megverte" a Miskolcot. Még szerencse, hogy nem fordítva, büntetőőpontokkal sújtva, és akkor holnap estig le kéne nyomni 3(4-5) Volán-Miskolc elődöntőt. :-)
@csatoimi: Hát azért söprésre egyáltalán nem lehetett számítani! :)
@gogosz: Szerintem csak azert csinaltatok ezt, hogy legyen erdekesebb, na meg a jegybevetel is jol jon ma. :)
Nem a tv-ket kell szídni hanem ki kell menni a meccsre. Azért Budapest-Dunaújváros távolság nem túl nagy. Akit tényleg érdekel a meccs az el tud jönni ide újvárosba.
Hajrá acélbikák.
Egyébbként a mérkőzésre térve azt gondolom, hogy otthon is folytatnunk kellene a védekezésből indított kontrajátékot. Niká kiválása óta nincs meg a két bombaerős góllövő sorunk, és amikor megpróbáltunk támadóként fellépni, mindig könnyű gólokat kaptunk. Szerintem most a Stars játékerőben egy picit jobb nálunk, ezért Sevelára támaszkodva ellentámadásokkal kell megverni Őket. Még otthon is. Ráadásul siker esetén a Volán ellen nincs is más alternatívánk.
Akkor ma eldől, hogy holnap Pestnek, vagy Újvárosnak megyek-e haza. :)
Finnyáskodtok itt a sakkal???
Azért mert Fajkasházy Tivadaj közvetíti.
Bezzeg ,ha a Léderer nyomná a szöveget néznétek.-))
" Fekete futó lép F6.A fehér királynő szemmel köveetii dee fehér paraszt lép inkább G5.F.futó körbenéz majd üti Fehér parasztot.EEEEZZ aazzz!!
Kereste magának a bajt a fehér paraszt most megkapta.Eeeezazz futó!! Te meg paraszt mehetsz fércelni a korházba.-))
@Gaudi: egyetértek, de az NHL döntő...
Amúgy ez a mai DAB-Bp. Stars meccs (az egész év alapján) az OB1 döntője!
És pont ma nem tudok menni... hajaj :S :(
könyörgöm szurkoljátok ki helyettem is végre mát azt a hazai pályát
@csakGabcsi: hetfon elmentem. azert hetente 2x nem tudok elmenni Dunaujvarosig, lehet h a TVnek sokba kerul 1 kozvetites, de szerintem en szarabbul alok anyagilag mint ok :)

@Voitih: a sziv fajdalmat, az eszervek nem gyogyitjak, sajnos :P
@csakGabcsi: Ha Budapesten lennek, meg se tudnanak kotni, hogy ne menjek Dunaujvarosba. Csikszereda viszont messzebb van :(
Gyereke akinek nincs autója annak azért elég nehézkes a hazajutás utána. Újvárosba 30 km-ről jártam meccsre, mióta Pesten élek elég nehéz ezt megoldani, de tegnap is átbuliztam a várost csak h ott legyek. Ma ez sajna nem fog menni, hoplnap lesz mire visszaérek :(
@csakGabcsi: aki meg mondjuk miskolci de érdekelné azzal mivan?:/
Mondjuk esetleg ha valaki Pestről menne kocsival...
akár vasas szurkoló is lehet :D:D
A mai esti meccsrol nagyon remelem lessz osszefoglalo a jegkorong tv-n.
A docleres fiuktol azt szeretnem kerdezni , hogy meglehet oldani ,hogy lehessen valasztani csak hangkozvetitest mert a bentlakasos net nem a legjobb es a kep csak diaban jon de ha lenne egy folytonosan mukodo hangkozvetites az nagyszeru lenne
Azért remélem, hogy a DigiTV (DigiSport) megveszi a Sport1 elől a jégkorongot.
Az lehet, hogy kevés háztartásban megy, de én tuti, hogy beruháznék Digi-re, ha ők adnák a MOL ligát és az OB1-et is (meg az A-csoportos VB-ket és Divízió I-es VB-ket is).
Ha meg az EBEL-t is megvennék, az lenne a főnyeremény. :)
Remélem hoppon marad a Sport1 TV ezek után.
hogy is van ez...a hoki kis hazánkban Fejér megyei játék:)))
szóval remélem behúzzuk ezt a meccset
@qx92: Ezt én is tudnám értékelni, olyan rádióközvetítés feelingje lenne a dolognak. Nyavalyás Tv nem közvetít, engem ez dühít.
Remélem az Újváros nyer, nekik nagyobb a szurkolótáboruk, lenne hangulat mindkét csarnokban! Mégiscsak Fejér a jégkorong hazája...:)
@bakker81: gyere el nyugodtan, egyszer minden rossz sorozat megszakad
ha mégsem, akkor remélhetőleg szimplán egy jó meccset látsz élőben
@orion66:
Kedves orion! Ne akraj kicseszni velem! Épp eléggé utálom a Dagi TV-t ahhoz, hogy emiatt ne kelljen végül beszereznem. Az angol, német, olasz focit még lenyelem valahogyan...
Csak hogy ne Máté Pali barátomat szidjátok szólok a nagyon okos embereknek hogy az OB1 és a MOL liga közvetitési jogai a SPORTKLUBhoz kerültek!!!

jegkorong.blog.hu/2009/12/20/tul_az_ezren_a_jegyertekesites
@csatoimi: csakhogy ez nem tervezhető meccs...
@Stommy: igen... és a második meccset hétfőn azért közvetítette a sport1...
@gogosz: évek óta mondom, hogy vissza kell térni a régi "dunaferres" játékmódhoz, most a bekkek játékereje és pláne a kapus védési hatékonysága is erősíthette volna ezt - idegbajos, de néha-néha valóban nagyon eredményes tud lenni. szerintem ma a fórjáték(ok) és a védelmek közti különbség dönt, őszinte leszek, a múltkor Iminek írt 69-30%-ot tartom ma is reálisnak, de ha Sevela megint olyan formát mutat, mint tegnap, akkor ez az arány könnyen 49-50-re módosulhat - és akkor már ide :)
Mindenféle esélylatolgatás nélkül, ami úgyis csak a kezdő sipszóig tart, egyszerüen:
HAJRÁ DAB!
Pixeles, pixeles, de nem akad szerencsére a honlapon a közvetítés!
mindenkinek pixeles?
Hajrá DAB!!Fejér megyei döntőt szeretnék:D
nagy kár, hogy box ismétlést nyomatnak magyar hokicsemege helyett....
melyik honlapon nézitek?
@kocek94: Nem kicsit, nagyon de legalább van!
Nagyon hasonlít az előző újvárosi meccshez ez a kezdés.
EEEEZZZZZ AAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!
az egyetlen pozitívum, hogy a mindenki által kedvelt Gröss (még) nem lőtt gólt...
Ez hihetetlen, hogy a hazai pálya ennyire nem jelent előnyt egyik csapatnak se.
Remélem feljavul a dab, mert ez eddig elég harmatos. Pixeles a kép, de nekem úgy tűnik, hogy a stars szervezettebben, magabiztosabban játszik. Inkább újvárosi döntőt akarok, jobb lenne a hangulat.
hajrá Stars, Gergely Csabinak most összejöhet a hat trick :)
Hát ez a meccs sajnos nézhetetlen így... :-(
@Szoljanka: Magó most már jöhet a Volánba,felkészült rá!
@Jussi: álmodj királylány:)
Bikák! Ez bravúros dolog volt!
Magó ne jöjjön a Volánba szerintem, csatárunk van elég, és jövőre játszani fog szerintem a nagy csapatba a Hajós Roli és Tóth Ada páros.
@kiralyfi: Tavaly azt mondták,azért nem engedik el,hadd fejlődjön.Ahogy elnéztem ezévi játékát,jöhet nyugodtan.Úgyis kevés a jobbos csatár a Volánban.
@Norbee00: Egy jobbos csatárral nő a technikai repertoár.
@Jussi: Lehet, de nekem jobban tetszik amit leirtam az elöző üzenetbe :)
Inkább egy jó magyar védő kéne a Volánba.Vagy inkább kettő..
@Norbee00: Egyelőre ők majd a farmban játszanak majd.Onnan néha feljátszanak a nagycsapatba.
Ahogy a mostani fiatal sorunk játéka is mutatja,kell fizikai játékot játszó sor is.
@Henry The Navigator: ebbe egyetértünk, Dabos Hegyi és Szirányi a Starsból ja és hazahívni a Szélig Vityát, de ha jól tudom, akkor ez lehet meg is valósul :)
Ez egy nagyon kemény harmad lesz. Fenébe az összes TV-vel!
@sutyi2: Jól keres kint,az ő fizetését nem bántották.Nem vagyok benne biztos,hogy Oscarért elcserélném.
@Norbee00: Flinta mikor kap állampolgárságot? Ha kell a Volánnak persze.
@Henry The Navigator: ezt nem tudom kb. akkor mikor a Pire szal még van egy kis idő.
@Henry The Navigator: Kell ő nekünk tényleg?
Nekem semmi extra nem tűnt fel a játékában.
@Jussi: Én alig láttam játszani, ti biztos jobban tudjátok. Jobb jobb nála?
@Henry The Navigator: Én sem láttam sokat,de azalatt nem győzött meg.Azt mondják játékosok ,tavaly jobb volt.
Pillanatnyilag Dávid messze Jobb)),megbízható,Oscar mellett sokat is fejlődött.Amit kell,egyszerűen megoldja.Kevés büntetést is kap,kicsit az előrejátékban fejlődhetne.
kéne néhány önként jelentkező, aki kilép a docler közvetítéséből ;-)
úgy élvezhetőbb lenne...
@1VOLÁN: azt hiszem, hogy a személyedben tisztelhetjük az első önkéntest :P
@Jussi: Hát nem is Oscar-ért...
Sziasztok.jól láttam 2-2 az eredmény?
Hajrá DAB!!!
@Jussi: komolyan nem vágom, miért kellene a volánba?
vigyetek fel a junior bajnok csapatból csatárt, de inkább védőből van kevés...
@sutyi2: Darabos lenne ő már ide.Arról nem beszélve,hogy elég magas pontszámot is kapna biztos.Akkor inkább a Hegyi-Pozsgai kettős.Aztán ott van még Maklári is,bár ráférne egy kis izomzat.
@Norbee00: ez az, megint jön a felvásárlás?:) sosem fogom érteni mi értelme van...
@kiralyfi: Mert Godón kívül nincs jobbos csatárunk.Tavaly is jönni akart már,mi is akartuk.
@Jussi: Ki tudja mennyit fejlődne az EBEL-ben Maklári, Hegyi, Szirányi. Jobb sem volt igéretesebb náluk, szerintem. Csak az eredménykényszer miatt nem mernek kockáztatni a Volánnál, ez a baj.
@Norbee00: a nevezett páros (főleg Tóth) még nagyon messze van az EBEL szinvonaltól, fizikálisan és hozzáállásban legfőképp. Tehetség kevés, alázat kell és sok-sok munka.

Sajnos Nagy Gergő és Kóger Dani toronymagasan kilógtak a teljes ifi-döntő mezőnyből a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

Más: ha szerver-kapacitás problémák vannak, akkor nincs mese, fizetőssé kell tenni a szolgáltatást és így megtízedelni az audienciát. Ez így teljesen élvezhetetlen, ergo teljesen felesleges.
(nálam a kép élvezhetetlen, a hang is kb 10 mp-ig megy)
(ma) Hajrá, DAB!
@kiralyfi: lehetséges, én úgy tudom, hogy a Szélig jön mert lejár a szerződése idén, de lehet hogy nem jön majd kiderül. A Szirányit és a Dabos Hegyit meg azért irtam, mert őket látom, hogy segitene a volánon
@Uteapu: Te is idegbajt kapsz ha nem láthatod azt amit akarsz:))
@kiralyfi: Felvásárlás?Ő maga mondta,szeretné magát magasabb osztályban kipróbálni.
Amúgy meg mondj tehetséges jobbos játékost,kiváló fizikai adottságokkal!
én egy ülőjegy árát simán bedobnám...
@kiralyfi: A magyar jégkorong érdeke. 2007, EBEL --> 2008, Sapporo. Rémlik, ugye? A Volán-nak nem a magyar bajnokságban kell meccselnie az ellenfelekkel, akik köpködnek rájuk, mert felvásárolják a válogatott játékosokat, hanem az egész MAGYAR jégkorong érdeke, hogy a Volán az EBEL-ben minél többet fejlődjön, ezáltal a válogatott gerince összekovácsolódjon. Szerintem...
@Norbee00: @Jussi: ezzel csak annyi a baj, hogy lenne egy okos edző, aki ültetné őket, mert a légiósoknak kell játszani... erre jó példa idén Jobb esete.
@alpec: ott voltam az ifi döntőn. Jó de emlékezünk csak egy 3 évre vissza, a Sofi Nagy Gergő és a Kóger Dani volt az első sor a Titánoknál és Danit vitte a Salzburg a Sofi és a Nagy meg a Volánba. Ha jól emlékszem tavaly egy pár meccset játszott az Ebelbe az Ada és nem is rosszul.
@Henry The Navigator: Jobb is hamar a mélyvízbe került,és megállta a helyét.Szirányiról nem tudok nyilatkozni,Hegyi lövőereje tetszik.
@sutyi2: látod sok mindenben egyet tudok érteni veled, de magad mondtad ki a bűvös mondatot...a volánnak nem kellene már most sem a magyar bajnokságban játszani:)
igen ez igaz, hogy a Jobb sokat ült sajnos :(, de sajnos mindegyik edző ilyen.
az első harmad is nézhetetlen volt, de legalább hallani lehetett folyamatosan.
a második határeset ez meg...
ergo: aki a második harmad fele után kapcsolódott be lépjen ki...
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllllllllll Sziluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
@kiralyfi: És mi van,ha jövőre nem ő lesz az edző?
Mondjuk azt sem értem,ha a világon mindenhol,akkor nálunk miért nem sikerül 7 hátvéddel játszani.
Lehet izgalom a meccsen rendesen.
@kiralyfi: Ja, ja, ez így van.Mint írtam, eredménykényszer van, erre jönnek a támogatók, még jobb helyezést akar mindenki stb. Ördögi kör ez..
@Norbee00: mi volt a titánoknál? Gergő?
úgy látom megyei bajnoki döntő van kilátásba helyezve...
@kiralyfi: Egyetértünk. Maximum valamiféle "szuperkupa" kéne legyen a magyar bajnokság győztese, és a Volán között. Mondjuk egy oda-vissza szisztémában. Viszont térjünk csak vissza a FELVÁSÁRLÁS-ra! Ki elől vásárolták fel Godó-t, a Vas tesókat, Tokit, vagy remélem Vityát is. Mert biztos, h nem jöttek volna haza sztem az OB I.-be! Akkor meg nem mindegy?
ajaj.

Gyerünk Stars!!!!
@Jussi: szerintem minden edző ezt tenné, mert mint henry írta eredménykényszer volt,van,lesz...
@sutyi2: én a fiatalokra írtam, nem a vénemberekre:)
Most visszaolvasva lehet Te a fiatalokra gondoltál, nem Vityára, csak keveredtek itt a gondolatmenetek! :-) Ha így van, ebben is részben igazat kell adnom Neked... :-) A francba, nem lesz ez így jó! :-)
@kiralyfi: Jaja, már rájöttem közben! :-)
@kiralyfi: igen a Gergő volt a Titánoknál még asszem a Hegyivel is.
@Norbee00: én meg nem csak az ifi döntő alapján ítélek; láttam néhány edzést is, azt, hogy ennél sokkal több munka és alázat kell azt ez alapján gondolom.

PS: emlékeim szerint Gergő együtt játszott Kóger Danival a Salzburgban, majd Gergő visszajött Dani meg még maradt egy évet, de ez teljesen mellékes.
@kiralyfi: Dávid padolása nincs összefüggésben az eredménykényszerrel.7 hátvéd volt,egy ült,mert képtelen volt az edző megvalósítani a 7 hátvédes játékot.Mint ahogy semmit nem tudott megvalósítani a nem létező elképzeléseiből.
bocs igazad van, én meg csak az ifi döntőt láttam.
@sutyi2: 3 perc választja el a dabot a megyedöntőtől:)
de lassan megy az idő!!!!
rajna lement, gergely már üti szét a palánkot:)
@kiralyfi: Nem lehetne előrepörgetni az órát?))
@Jussi: Ez azért enyhén erős kijelentés volt...
már nincs 1 perc sem...
Akkor ezek szerint megyedöntő lesz a Volán 1. vs. Volán 2. helyett, amit kicsit bánok, mert jó lett volna a régi játékosainkat megnézni! :-(
@Jussi: A légiósok idehozatala van összefüggésben az eredménykényszerrel és ennek következtében nem vesznek fiatal, magyar védőt, mert inkább egy Andersson mint egy Maklári mondjuk. Így viszont nincs is lehetőségük a bizonyításra és nem is igazolnak fiatalokat.
40 mp még, levitték rajnát így 5 a 4-re megy
Kicsi!
De így meg mehetünk a Lezlíhez, nem???
yessssssssssssssssssssssss :D Szép volt DAB!!!!
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok mindkét csapatnak.
Újvárosban jó a hoki, és végre van egy szerethető és jó pesti csapat. Több kéne.
Szééééépppppp voooooooolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BravÓÓÓÓÓÓÓÓ! :-DDDDD
grat a Dabnak megyei döntő, igaz én jobban örültem volna a Starsnak, de mindegy.
Szép Volt DAB!
Szép Volt STARS!
na most aztán HAJRÁ VOLÁN!!!
@veghist: a szerethető kicsit erős, a többivel egyet tudok érteni:)
Gratulálok a DAB-nak megérdemelték:(
Megyek sírni:((
Gratulálok a DAB-nak.0-2-ről álltak fel, de hogy holnap milyen állapotban lesznek, hát...Még ünnepelni sem lesz idő.
@Henry The Navigator: Annyit finomítanék a gondolatmneteden,hogy kicsi a választék a kész hátvédekből.Viszont nekimenni az ebelnek csupa újoncokkal,öngyilkosság.
Gratulálok a DAB-nak megérdemelték!
Én viszont megyek sírni:(((
@Henry The Navigator: nagy zakó néz ki, hála a kiírásnak...
Annyira kész vagyok, hogy azt hittem az előző nem ment el...
Gratula mindkét ma játszó csapatnak és a Fradinak is az elődöntőbeli teljesítményükért! Holnap irány Dunaújváros!
Hajrá magyar jégkorong!
Na akkor jöhet a megyei döntő...:)
HAJRÁÁÁ AV19!!!
Grat a DAB-nak az ezüstéremért :)
A szezonteljesítmény alapján aranyat érdemelnének, de ez tudjuk, hogy már ki van osztva...
@Szoljanka: ne máááááár, én most kivételesen nem ezt mondom:)
@Szoljanka: nem vagyok ott, fehérváron vagyok:) majd holnap:)
@kiralyfi: Nem egy szektorból nézzük majd, maximum a szünetben pacsizunk egyet...:)
Ez nagyon nagy mérkőzés volt, kár, hogy nem adta a tv, sajnos nem lesz pihi a döntőig, nagyon tetszett, hogy gólokkal és nyert mérkőzésekkel sikerült válaszolni a provokációkra
@Szoljanka: azon ritka meccsek egyike, mikor messze fogsz állni:)
@Jussi: Én is csak annyit finomítanék, hogy max egy fiatalra gondoltam én is Jobb mellett, csupa fiatalról nem beszéltem. Kész hátvéd pedig az EBEL-ben lehet belőlük, egy jobb bajnokságban, egykori Interligában én is többre voltam képes,mert arra voltam kényszerítve.De ez ugye nem is volt állandó terhelés.
@tomancs: Naja... Holnap megyünk is? :-)
@Henry The Navigator: Akkor lehet ismerjük is egymást?Mikor játszottál?Volán?
Szerintem szivesen igazolnánk magyar hátvédet,ha lenne.
@sutyi2: A Volán érdeke és a magyar hoki érdeke azért messze nem egy és ugyanaz. Évről évre egyre kevesebben játszanak a magyar bajnokságon kívül, ha már itt tartunk... A Volán mindenkit hazahoz (mert kell az eredmény), és ezek a játékosok kiszorítanak sokakat az EBEL-keretből. Ha még Szélig is hazajön a Volánba, akkor nem látom, hogy példának okáért akárcsak egyetlen fiatal hazai hátvéd is az EBEL közelébe juthatna.
@Henry The Navigator: Who are you? ("egykori Interligában én is többre voltam képes")
@sutyi2: ő volt Henry The Navigator, nem ismerted fel?:)
@kerusz: Ezen nem veszünk össze, de én mégis úgy érzem, hogy a Volán és a magyar hoki érdeke legalább 80-90%-ban összefügg.
@Jussi: 90-es évek közepe, vége, mostani század eleje. Fradi.
@kiralyfi: Nincs rajtam a szemüvegem! :-D
@Henry The Navigator: Visszanéztem a 95-ös keretet,onnan is ismertem pár játékost.Így lehet.))
@kiralyfi: Vigyek? De akkor Te is hozz vasárnap, meg egy kis aranyló húslevest ha már délben lesz... :)
@Szoljanka: hozzak?:) ti nem az unióban vagytok?:) személyi elég lesz:)
@Jussi: Privátban írj, ha gondolod.
@Szoljanka: jó érzés egymást cinkelni kicsit:)
süti beállítások módosítása