HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nincs különbség a Dab és a Stars között

2010.03.15. 13:22 F. Kapus

Eddig mindkét meccs szétlövésben dőlt el, amivel én nem tudok azonosulni, ez olyan focis megoldás. A hokiban játékkal kellene, hogy eldőljön a győzelem, nyilatkozta Glen Williamson, a Stars amerikai edzője a vasárnapi derbi után. Ezzel a gondolattal J. P. MacCallum, a Dab.Docler kanadai trénere is egyetért, ez a junior-vb kapcsán kiderült. A nemzeti ünnepen sincs pihenés, folytatódik a Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars bajnoki döntőért folytatott, minden igényt kielégítő versenyfutása. A két csapat legutóbbi hat meccséből négy 3-3-ra végződött, és csak a ráadásban dőltek el a dolgok. Az elődöntő első két meccse is így alakult, mindkétszer a vendégek nyertek büntetőkkel. Az állás most 1-1, nagyon fontos, ki nyeri a hétfői találkozót Dunaújvárosban, mert a győztes a következő mérkőzésen már a döntőért játszhat. Az este hatkor kezdődő mérkőzést a dabdocler.hu oldal közvetíti, a Gebei, Kincses, Abonyi, Wolf játékvezetői négyes működik közre. A vasárnapi két elődöntő nyilatkozatai itt és itt tekinthetők meg.

95 komment

Címkék: ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is egyet tudok érteni azzal, hogy a rájátszásban ne büntetők döntsenek. Igaz kicsit furcsa, hogy a Vasas edzőjének ez tegnap tűnt fel, a pénteki után nem kifogásolta.
Kincsesnek ma is be lesz bandázsolva a jobb keze?
Figyelni kell majd rá, tuti verekedni készül... :)

Amúgy, hogy egy kicsit b@szogassam is a szurkolóinkat, nagy szívfájdalmam, hogy MacSweyn-t nem övezi akkora szeretet a meccseken, mint anno Fiserát, vagy most Sevelát. Pedig Nika kiválásával gyakorlatilag messze Ő a legaktívabb és kapura legveszélyesebb játékosunk. Baromi sok múlik rajta ma is, és szinte minden meccsen hozza a jó játékot és szállítja a gólokat.
Megérdemelne év vége fele Ő is egy kis éljenzést :)
@OliBLOOD: Mintha JP sem a junior vb előtt mondta volna ezt :)
nekem sem tetszik, de amíg nemzetközi meccseken is így dől el a dolog, addig el tudom fogadni.
hát nagy meccs lesz az tuti...

szerintem az 5. meccs fog dönteni, nagyon egyenlő erőknek tűnnek nekem, de a fontos pillanatokban eddig jobb idén a vasas. lásd MOL liga 4es döntő pl...
@a. Bárd: Én is egyetértek. Nagyon nagy kár, hogy a bajnokság végén fogja a sátorfáját és eligazol... :(
Kár volt megnéznem a másik elődöntő utáni nyilatkozatokat! Ez a "bagóhoki" kifejezés szíven szúrt!
@tiriakos: Hát ezt az ausztráliai dolgot még sztem nem kell komolyan venni, az csak amatőr bohóckodás heti két edzéssel. Azért én még bízom abban, hogy nyáron számunkra úgy alakulnak a dolgok, hogy happy end lesz.

Vagy van pontosabb infód is? :)
@gogosz: Ki nyilatkozta ezt? Nem tudom telefonrol megnyitni azt az oldalt.
@gogosz: Aki ha jól emlékszem, legutóbb csak bronzot nyert ebben a bagóligában...
Mindegy, nekünk csak ez van. Attól én még szeretem. Ne engedjük, hogy ez most elrontsa a kedvünk, hiszen ma megint hokiünnep lesz!
@gogosz: Na, akkor meg egy emberben csalodtam. :(
@csatoimi: Én először meg sem tudtam szólalni amikor megláttam, annyira rosszul esett! :(
@gogosz: Sajnos nem sokat gondolkoznak es magalaznak meg megsertenek olyan embereket, akik ezt nem erdemelnek meg. Vajon Marci mit szolt volna, ha a kanadaiak Svajcban a meccs utan ezt nyilatkozzak? Vagy akar meg ennel cifrabbakot is? Mert egy NHL-es kanadai es kozte, nagyobb a kulonbseg mint egy fradis es Marci kozott.
@gogosz: Marci ezt a nyilatkozatot nem rátok (a csapatodra), hanem saját magunkra értette! Sztem sokkal gusztustalanabb lenne, ha lenézné az ellenfelet a volán és nem hajtana. Ráadásul a kötelező sztem mindig nehezebb.
@gogosz: nincs azért ekkora dráma, ne dőljetek a rögtön a kardotokba. A fradisták azt nyilatkozták, a párharc előtt, hogy ehhez a sebességhez ők nem tudnak egyik percről a másikra felnőni, így nem tehetnek mást, mint hogy megpróbálják lassítani a Volán játékát, ez szombaton sikerült is. Ennek folytatásaként Marci annyit mondott, hogy ezentúl a saját tempót kell a volánnak mindenáron játszani, mert ha leállnak úgymond "bagó hokit" játszani, akkor az nem vezet sehová. Nem hiszem, hogy bárkit meg akart volna bántani, csupán rosszul jött ki egy mondatból, amit túlbonyolított. Ez azért fényévekre áll attól, hogy a ligát le "bagó-ligázta" volna, lehet drámázni, de semmi értelme.

Hajrá, Volán! (ma meg hajrá, DAB)
@gogosz: Ezt jól látod...
Gyakorlatilag az egész napom azzal telik ma, hogy a meccset várom :)
Nem semmi derbi lesz, két egyenlő csapat között!

Hajrá Kohász! Go MacSweyn! :)
@gogosz: Itt van az ,ha elferdítve van valami visszaadva!!!Nem Bagó ligázott!!!
Azt mondta:Nem lett volna értelme bagó hokit játszani! Ezért inkább hajtottak végig!
Nem ugyan az!!! Ugye??-)
Mert ha bagó hokit játszanak beviszik a fradi harmadba és passzolgatnak egymásnak.Néha lőnek egy gólt.
Nincs miért haragudni rá!Félreértetted ennyi.-))
@gogosz: szerintem, nem akart VM lenéző lenni, egyszerűen csak azt fejezte ki, hogy komolyan vették végig a meccset, és nem lett volna értelme félvállról venni

mondjuk azt továbbra se értem ,hogy mi szükség van a Volánnak játékvezetői támogatásra, amúgy is sokkal jobbak, de tegnap még meg is támogatták őket rendesen.

este pedig remélem a Kohász leveri a fővárosi szdsz sportegyletét
Nincs semmi gáz, nagyon is szeretjük mi Marcit...

Ahogy a Volán nagy részét, erősen érthető okokból :)
miért van olyan érzésem hogy ma simán behúzzuk a meccset?
@E11: az utolsó mondat szakmailag tökéletesen felépített és cizellált érvrendszer. Gratula, ha másra nem futja...
@CTZ78: mert ma nem megyek-)
Online fotöjből nézem!
Tegnap is csak ezért nyertetek-))d
Nem ferdítettem semmit! El lehet olvasni mégegyszer mit írtam!
@bakker81: nem rajtad fog múlni hidd el :)
Szerintem a leállni bagó hokit játszani azt jelenti, hogy felvenni az ellenfél stílusát. Nekem rosszul esett, bármennyire is felháborodtok ezen. Aki meg azt írja, hogy ferdítettem, az ferdít! :)
@CTZ78: Bár igazad lenne, de én nem érzem bennünk azt az erőkülönbséget, ami a sima győzelemhez kell! De mégegyszer mondom, nem bánnám, ha ráéreznél! :)
@gogosz: Most beszéltem Istennel! Le van rendezve minden! Nyerünk :)
@gogosz: Rosszul tudod Gogosz.
Bagó hokizni szoktak edzésen is. Egy harmadban folyik a játék.
Abban igazad van ,hogy nem ligát írtál.-)
@bakker81: Meg abban is, hogy rosszul esett! Mit is írtam még mást? Hol ferdítettem? Nos? :)
@bakker81: Vagy edzés vége felé ,ha nem volt játék!
Elmennek bagót játszani.Fogadásra ,ki nyer ,ki veszít,ki fizeti a sört.-))
@gogosz: Rosszul esett ,mert félreértetted.Leírtam mit jelent.Pont az volt a Marci mondókájának a lényege,hogy nem akarták megalázni őket azzal ,hogy elkezdenek bagó hokit játszani!-))
@gogosz: Szerintem rosszul értékelted az elhangzottakat. VM azt mondta, mit nem tettek. Nem álltak le bagóhokizni, komolyan vették az ellenfelet és a meccset. Ez miért esik rosszul?
@gogosz: "Szerintem a leállni bagó hokit játszani azt jelenti, hogy felvenni az ellenfél stílusát."
Ezzel! Leírtam mi az a bagó hoki!!-)
szerintem se kell ezt a dolgot túldrámázni, bár mindenki azt hall ki belőle amit akar.
@F. Kapus: Mégegyszer utoljára leírom, hogy nem értékeltem sehogy. Nekem rosszul esett. Én látva a nyilatkozatokat egymásután, leírtam mit éreztem. Megjegyzem, továbbra is ez a véleményem. Aki megnézi, eldöntheti, hogy Neki mi jön le belőle. Azért köszi, hogy ennyien vigyáztok a lelkivilágom épségére. Jól esik. A témát részemről lezártam. :)
@bakker81: Sajnos már lezártam a témát! :(
@gogosz: Az első két mondatod között szerintem ellentmondás feszül, de én is azt mondom, ne rágjuk ezt a gittet tovább :)
A bagó hokit bemelegítésnél játsszák a játékosok, azt jelenti, hogy egy harmadban, egy kapura megy a játék. A szlovák edzők "nevezik" igy.
@a. Bárd: Egyetértek, korábban már bennem is felmerült ez. Nagyon jó látni, hogy a kanadaiak mindig minden körülmények között teljes krafttal mennek, pedig van rajtuk feladat rendesen (előnyben, hátrányba bennt vannak). Persze az nem igaz, hogy nem kedvelik őket Újvárosban, de tény, hogy Fisera és Sevela szinte azonnal azonos hullámhosszra került a szurkolókkal. Mondjuk néha Sweynert is be lehetne vonni a meccs utáni mókába :)))
Nem lennék ilyen rohadt másnapos már rég dediben alapoznék a meccsre :D
@Gabberboy: minek iszik aki nembírja? :)
@CTZ78: Nem úgy megy az, rám erőltették a lányok, be lettem fenyítve! :D
A "lezárt témát" ne nyissuk meg, csak kicsit későn, annyit tennék hozzá, hogy álláspontom gogosz által leirtakhoz áll nagyon közel.
a.Bárd emlitette Mac Sweyn-t, jogosan.Ha ellentáborból lehet ilyet mondani, nekem Ő a DAB-os kedvencem.Úgy jellemezném, mint a felvillanó reflektorok mellett a stabil világitást.
Időközben gyorsan bekezdett a stars :(

00:35 0:1 Vasas Bp. Stars gól: EQ 25 Kangyal Balázs (49 Gröschl Tamás)
(+: 31, 25, 49, 8, 77, 96) (-: 5, 4, 11, 37, 41, 82)
01:45 0:2 Vasas Bp. Stars gól: EQ 51 Berta Ákos (18 Fodor Szabolcs, 28 Petricko Matus)
(+: 31, 51, 18, 28, 33, 63) (-: 5, 3, 7, 31, 71, 97)
Sőt

09:57 0:3 Vasas Bp. Stars gól: EQ 96 Szirányi Bence
(+: 31, 96, 7, 43, 49, 77) (-: 5, 4, 37, 41, 71, 82)
@1885*: sőt, Sevelát le is cserélték. Kíváncsi vagyok, mi lehet a helyszínen.
Már 0:4 :( dab.docler.hu -n megy élőben
4-0 roger elonygol a stars kihasznalta az elso elonyet
Sevela vajon megserult vagy miert vette ki JP
Át kellene írni a post címét. Az elejéről hiányzik egy dehogy szócska.

Amúgy ez a közvetítés a DAB honlapon jó ötlet, csak jelen minőség mellett nem sok értelmét látom.
@qx92: Ő kérte a cserét a 3. bekapott gól után
@Nandesz.: Na igen, azért több mint máshol ugyebár!!!
16:38 1:4 Dab.Docler gól: EQ 37 Korol Kevin Thomas (11 MacSweyn Kurt, 4 Pozsgai Tamás
@Licsimi: Már az első 2 sokkoló lehetett
@1885*: Amúgy máskor is ennyire akadozik, vagy csak most a nagyobb leterheltség okán esik szét, merthogy az elődöntőre többen kíváncsiak?

Mert alapból a képminőség egész elfogadható.
A riporter azt mondta nem bírta tovább úgy döntött neki ennyi elég volt !
@Nandesz.: Jótol kérded :D én azt hittem lassú a netem.De lehet, hogy sokan nézzük.
Kicsit késik is a videó. A szövetség honlapján lévő szöveges közvetítésben már ott volt az 1-5, és utána lehetett megnézni a gólt a közvetítésben.
Nem semmi a Vasas! 9:57-nél eldőlt, hogy ma nincs visszaút a Docler számára.
@Nandesz.: :D :D igen, sőt kiírták, hogy vége, az I. harmadnak, nálam meg még megy- Lassan ér fel Pestre.
nagyon buntet Holeczy elonyben eddig 2/2 nem rossz
@qwertzuiop05: Tegnap szerencséjük volt, a Stars ma hengerel.

Bár nem mérvadó a véleményem, hiszen hokiszurkolóként még kezdő vagyok, de szerintem a Stars erővel jobban bírja, mint a DAB.
Félre a pesszimizmussal! Ahogy lehet kapni 1/4 óra alatt négyet, úgy lehet ütni is. Hajrá bikák!
@Uteapu: Úgy legyen. Azért most meghallgatnám mit mond a DAB edzője az öltőzőben.
@Uteapu: Akkor lenne csak igazán izgalmas ez az elődöntő.

Ennek ellenére remélem nem így lesz, Hajrá Stars!
@1885*: Szerintem dupla piros karikás.
@Uteapu: Egy biztos, Sevelát rávette, hogy álljon vissza a kapuba.
emlékszem én egy Volán-Linz meccsre, amikor is sokan hazamentek a második szünetben 1-5-ös állásnál. azóta megbánták. nincs még veszve, hajrá dab!
Persze ha Roger megint lő +1 ből gólt kezdésnek, már necces lesz.
Hajrá VasasStars!!!
2-5. előnyből Macsweyn.

Hajrá Stars!
Feljavult valamelyest a DAB.

Meg a közvetítés is kezd nézhetőbbé válni.
@gogosz: én megnéztem, és nem értettem mi a baj? ha nem tévedek, éppen azt akarta mondani, hogy megpróbálnak úgy játszani mintha EBEL-ről volna szó, tehát nem nézik le az ellenfelet, és teljes bedobással fognak játszani - nos 11:1 lett belőle.
Szerintem senkit nem akart megsérteni...
Mi van, behalt a net???
@gumikigyo: Nekem is elment, de 2:6 Omar góljával, úgyhogy game over.
@Nandesz.: Ja nem működik, de magi mi ütjük a gólokat addig nem baj.
Ez szép eredmény, már várom a szerdát, jó lenne itthon ünnepelni.
Gratulálok a Starsnak. Ma nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Feladni azért nem fogjuk!
@gogosz: Még jó, hogy nem adjátok fel, hajrá DAB!
Már aggódhatnak Hardiék, hogy a Stars- és a Volán-tábort hogyan ültethetnék a kamerával szembe.
Szép volt fiúk! Szerdán győzni kell!

Hajrá VasasStars!
play offban bármi előfordulhat,de ez a végeredmény jobban meglepett,mint krisnást a rántotthúsos szendvics
Szánalmas játék... Magukat válogatottba követelő hátvédeink meccsek óta olyan hibákat követnek el, amiért kölyökcsapatból is kivágnák őket. Két perc alatt lerendezték a meccset a Starsnak. Így nem is érdemlünk döntőt, ez kuglóf volt, már bocsánat. Ki kell mondjam, a Stars jobb csapat, semmi extrát nem csinálnak, mindössze annyit, hogy nem hibáznak és ez bőven elég
Egyetértek Spigivel.
Nagy szar volt az egész.
süti beállítások módosítása