HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler-Vasas Budapest Stars 2-6

2010.03.15. 20:33 kerusz

Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel. Pozsgai gólja után a hazaiak a felzárkózásban bíztak, de Holéczy hamar visszaállította a négygólos különbséget. A második harmadban jelentős energiákat mozgósított a Dab, gólt azonban csak egyet tudott szerezni, hiába voltak meg a jobbnál jobb helyzetek. A harmadik harmad első felében is folytatódott a hazai nyomás, de nem sikerült közelebb kerülni a fővárosiakhoz, sőt, Ennaffati révén még a Vasas szerzett újabb gólt. A 2-6-tal a Vasas egy győzelemre került a döntőtől, a Dab.Docler a szerdai folytatásban az életben maradásért játszik.

371 komment

Címkék: elődöntők ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor valaki dunaújvárosi!Leírná nekem a tegnapi csapat összeállítást! Csak a csatárokét!
@Bpstars:

Ismét ÓÓÓÓÓÓÓ...!
Hiszen ott mindenki ingyen van,csupán a dicsőség (na meg a becsület) a fontos!
@bakker81: Az icehockey.hu-n megtudod nézni.
@Bpstars: Ezt nyilvánvalóan csak a vezetők tudnák megmondani, senki más, ők meg nem fogják. De teljesen értelmetlen dolog ezen vitatkozni, ahogy Dunaújvárosban korábban, úgy a Starsnál sem lesz ez mindig így, utána dől majd el, hogy mennyire tud életben maradni a csapat. Mert a "szponzorfal" elég egyértelmű helyzetet ad a támogatókról.
@bakker81: Korol, Macsweyn, Magosi - Azari, Papp V., Borsos - Mestyán, Szilassy, Kiss Á. - Papp Cs, Virág, Jonkl.
@Mr. Whisky: Nem ment el a válaszom!
Ezekszerint közel 60 gyereket szipkáztak el??
Ahogy nézem majd minden korosztályban elsők!
Kár itt a sportba a politikát belekeverni!
Viszont ha nagyon akarjátok belemehetünk,mekkora balfaszok a dunaújvárosi lakók és miért nem jut abból a péntből amit ti adóztok!
Fölösleges szerintem! Nem a jégkorongról szólna!
@zsákutca: Gondolom ez személyiségi jogokat sértett, azért törölhették
@Ringleader: Teljesen igazad van de minden esetre egy olyan edző aki nem csak a pályán nyújtott teljesítményre figyel oda és sokszor el is beszélget a játékosaival, szinte családtag ként kezelve nagyon lecsökkenti az az arányokat.
@bakker81: én úgy emlékszem nemcsak a Fradiból "gyűjtögettek", részben ennek köszönhetik "népszerűségüket".
Korol,Macsweyn,Mestyán
Azari,Magosi,Borsos
KissÁ.,Papp V.,Szilasy,
Papp CS.,Virág,Jonkl
Nem értem miért nem ez a felállás?
Magosi elég jól muzsikált centerben.
Nem jobb lenne így a sorok összeállítása?
@bakker81: Ezt nem kéne boncolgatni az edző azért van hogy megtegye ő látja a játékost edzésen.
@rosi02: ez így van + nem az eredménykényszer uralja az alsóbb korosztályokat, de még a felsőbbeket sem! Hiszen meg kell tanulni kezelnie a gyereknek a pozitív-negatív hatások egyvelegét (nem mindig csak a jó teljesítményből tudunk tanulni) A kamaszkori buktatók, amúgy is sok gyerek lemorzsolódását okozza. Egy csapatsportnál ez még nehezebb! Aki serdülőben "csak" egy "szürke eminenciás", jó kezekben lehet egy nagyon jó felnőtt játékos! Sajnos ez fordítva is igaz!
@csatoimi: ez idáig rendben is van. A szomorú az, hogy tudatlan is és gőze sincs a jégen illetve a jégpálya körzetében tevékenykedő hivatalos személyek feladatáról, ezek után pedig ilyen stílusban von felelősségre valakit.
@rosi02: Rosika! Amit írtam a jégkorongról szól!
Nem a pénzről a politikáról stb.
Hamár jégkorong blog,engedtessék meg ,hogy a jégkorong irányába próbáltam terelni a dolgokat.
Persze tovább lehet folytatni azt is ,hogy miért van pénze a Starsnak.Kik támogatják? Kitárgyalható még ezáltal Kangyal nemi hovatartozása stb.
Valószínű ettől nem lesz jobb a DAB.
Előre kellene tekinteni,megújulni,nem mindig házranézni és sebeket nyalogatni!!-)
@pokerface: "Meg még esetleg arra, hogy szabálytalanságot megelőzően vagy utána."

Ezt nem értem.
@zsákutca: @Lakatos MarlonBrando:
szóval kb-re sem tudjátok, akkor nincs kérdésem.

Akkor meghagylak ebben az álomban Titeket. Kicsit sajnálom, hogy ez kell megmagyarázni magatoknak a másik sikerét.
@pokerface: A játékost nyilvánvalóan nem érdekli, hogy kinek, mi a feladata. Őt ilyen esetben csak az érdekli, hogy ha esetleg szabályos gólt szerez, akkor azt megadják. Ugyanez megvolt tegnap a másik oldalon is, amikor a Stars játékosai reklamáltak, csak akkor már Árkovics ült az üveg másik oldalán, s ellene már nem merték azt megtenni, mint a dunaújvárosiak a második harmadban. Mondom ezt úgy, hogy természetesen én is elítélem azt, amit Mestyánék tettek, simán megérdemelték volna a fegyelmit.
Spirál még mindig: ON.

Lehúz a mélybe, emberek.

Fentről már nem is látszik ez a szint...
@bakker81: A Korol, Macsweyn, Magosi sor az egyedüli, amelyik a szezonban így játszott, az összes többibe bele kellett nyúlni Nika hiánya miatt. Ha már variálás, akkor én a Borsos, Macsweyn, Korol és Azari, Magosi, Kiss Á sorokat próbálnám meg
@zsákutca: A fórum és a média között jelentős különbség van, esetleg nézz utána. De amíg én moderálok egy fórumot, nem hagyom, hogy bárkit személyesen gyalázz, vagy a fizetéséről írogass. Köszönöm belátásodat előre is.
@kerusz: Szerintem egyértelműen a pénz és a játéklehetőség. Meg vannak fizetve és a kezdőbe kerülésért csak tapasztalatlan junior és ifijátékosokkal kell megküzdeni. Az más kérdés, hogy lényegében a saját maga által deklarált célnak nem tud a klub megfelelni...
@Bpstars: Nézd, nem én kezdtem bele ebbe a vitába, én csak leírtam azt, amit erről gondolok. De, ha már nem akarsz leszállni a magas lóról, megtennéd, hogy kiokosítasz minket? Mert te itt csak tagadni próbálsz, de ahogy zsákutca, te is minden adat nélkül fújod a mondanivalódat. Mivel láthatóan bennfentes vagy, légyszíves járj akkor utána a dolgoknak, aztán hozd az adatokat. Tényleg nem akartam ebbe belemenni, mert mint mondtam, a régi időkben nálunk, Dunaújvárosban is elég sok ment el a "közösből", de amíg a honlapotokon azokat a szponzorokat látom, akiket, addig elég egyértelműnek látszik a támogatási helyzet.
@bakker81: Akkor írogass tovább keverd a sorokat de akkor sem leszel okosabb hidd el a G.P. jobban ért hozzá, de nem a sorok összetételén ment el a tegnapi.
@check: Így is nagyon jó ahogy te írod!
Sőt! Jobb mint az enyém!!-)
Így igen húzos két sor állhatna fel a harmadik pedig az eredmény tartására törekedhetne.
Azért kérdeztem vagy vetettem fel ,mert egy nagyon erős sornak és két gyengébbnek én nem látom értelmét!
A Netrisk a kakukktojás.:D Nem is náluk kötöm a biztosításomat ezentúl.
@Lakatos MarlonBrando: ne haragudj, de miért tenném? Szerinted engem érdekel, hogy Azari, meg Bölle mennyit és hogyan hoz össze???
Ti dobálóztok 100 milliókkal, teljesen alaptalanul!

Gondolkozz el ezen!

(nem biztos, hogy Te írtál ilyet, ha nem, akkor Tőled elnézést...azért írtam Neked, mert Te reagáltál a kérdésemre)
@rosi02: -)))D
A MUUHAAHA még várat magára!
Tudod ,ha elovasnád azokat a hozzászólásaimat,amiket ugyan nem neked írtam,akkor most nem írnál ilyet!
@Bpstars: Nem kell, hogy érdekeljen. Azt viszont érdekelheti, aki úgy érzi, hogy a saját adóforintjait költik egy olyan vállalkozásra, amire ő nem szeretne adni, mert ha már így lehetne, akkor adhatná a sajátjára is. Minket rendre megszóltak anno ezért, én például keserűen, de lenyeltem a pirulát, mert volt benne igazság, most tegye ezt meg a másik oldal is, de azért ne tegyen úgy, mintha ezzel minden rendben lenne.

Én nem dobálóztam összegekkel, mindössze annyit írtam, ahogy nálunk, úgy majd egyszer a Starsnál is eljön az az idő, amikor ezek a pénzek kikopnak, s akkor majd eldől, hogy életképes lesz-e az együttes, vagy tönkremegy.

De tényleg nincs értelme erről vitázni, én le is zárom itt ezt, majd az idő választ ad erre is.
Szerdán megverjük a Starst! Ki akar fogadni? :)
Valami rejtélyes, általam ismeretlen ok miatt napok óta nem tudom megnézni a jégkorong tv -t,olvastam hogy más ok is hasonlóan jártak.Valami net guru betudná linkelni a jégkorongtv tegnapi dab- stars felvételét,?mert sajnos a dab honlapon nagy részt diafilm minőségű volt a tegnapi közvetítés.Előre is köszi
@gogosz: én, de szerintem ugyanarra fogadnánk :)
@exL:1: Próbáld mozillán keresztül megnyitni. Nálam úgy működik.
@exL:1: Nekem frankón megy.
Töltsd le őket, akkor hátha meg tudod nézni:

jegkorong.tv/stories/videos/100314vd.flv
jegkorong.tv/stories/videos/100314avf.flv
jegkorong.tv/stories/videos/100313fav.flv
jegkorong.tv/stories/videos/100313dv.flv

De biztos van valami gubanc, mert néhány kép hiányos a menüben.
@Lakatos MarlonBrando: Megpróbáltam a bwin-en megfogadni, de sajnos nincs fenn ez a meccs! :(
@Lakatos MarlonBrando:
Bocsánat Brando.
Azért a fizetések csak szolgálnak némi alapul a számokhoz!
150,000,-es átlag játékosonként,netto,havonta.
plusz edző (ez nem kevés,lásd az elődjét havi 1 millióval+lakás + kocsi).Ezen kívűl a kisegítő személyzet.
Felszerelés: 1 pár korcsolya 120,000 stb.stb..
Tessék szíves lenni számolni!
Összejön a summa!
De ha kívánod szolgálok pontos számokkal(esetleg személyesen).
egyébiránt egy újváros szurkoló leírhatná nekem, hogy mit várnak a következő meccsektől a vasas ellen. van esélyetek nyerni esetleg 2 meccset, vagy nincs? nem mindegy azért nekünk sem hogy kivel kerülünk össze szombaton, bár én adnék egy túrát újvárosba :)
@Mr. Whisky: Győzelmet várunk szerdán és csütörtökön is, mint újvárosi szurkoló, nem is mondhatok mást :))
@Lakatos MarlonBrando: Szerinted hány csapat van a mai OB I-ben, amelyikhez nem jut ilyen-olyan formában adóforint?
a választások után a kangyal, gröss meg a svasznek dunaújvárosba fognak igazolni. :)

mellesleg az a helyzet h a DAB kicsit elkényeztetett minket az alapszakaszbeli dominanciájával. én még baráti körben azt hangoztattam a szezon elején, h egy bronzérem is jó lenne a csapatnak. aztán jöttek a sikerek, nagyobb lett az étvágy. a stars meg visszarángat mineket a földre...

sajnos beigazolódni látszik amit mondtam, nevezetesen h a fiúknak kell még 1-2 év.
@KCs: Vitatott szituban, amikor szabálytalanság is történik, akkor a vezetőbíró -ha akarja- megkérdezheti a gólbírót, hogy az akkor történt-e mielőtt áthaladt a korong a gólvonalon vagy netán már utána?
@gogosz: be tudnád linkelni? nincs Mozillám, céges gép, nem lehet lepíteni semmit...
Az oldalt simán behozza, csak a jobb oldali részt nem ahol a videók között lehet válogatni.
@[Roller]: Én fentebb már megtettem, azok közvetlenül a video linkek, próbáld meg.
@[Roller]: A tegnapi meccs még nincs fenn.
@facsipesz: azt láttam, csak azt a formátumot Windows media player nem játsza, és ismét oda jutottam, hogy céges laptop, minden lekorlátozva, semmit nem tudok telepíteni... :)
nekem csak simán a link kéne, ami egyből a videóhoz irányít.
@bakker81: Szerintem JP a stabilitást fontosabbnak tartja, ezért változtat kevesebbet. Borsos is csak az első PO meccs harmadik harmadától van Zsocival egy sorban. Ennek annyi a hátránya, hogy ha Magosiék nem játszanak jól és eredményesen nagyon lecsökken a gólszerzési esély.
Igazából most győzelmi kényszer alatt vagyunk, tehát lehet, hogy érdemes lenne változtatni, de én nem vagyok szakember :))))))
@gogosz: @facsipesz: akkor nem szóltam :), köszi a felvilágosítást.
@check: én sem-)))d
Csak próbáltam elterelni a szót mert már unalmas volt.-))))D
@check: No meg úgy vettem észre a Stars sem egy sorba koncentrálja a legerősebb játékosait.
Próbál azonos szintű sorokat összehozni.
Magosi tudná húzni a maga sorát.Milyen eredménnyel? Na az itt a kérdés!-)
@bakker81: Nálunk a klasszikus kanadi felállás volt eddig: 2 scorer és 2 grinder sor. Nika kiválásával sajnos az a sor többet vesztett, mint gondoltuk és így van egy góllövó, egy valamilyen és 2 eredményt tartó sor. Ez sajnos a jelek szerint kevés olyankor, amikor a védekezésünk nem éri el az elvárt szintet (korábban ugyanis ha kaptunk 2-3 gólt, mindig volt rá válasz). Ezért gondolom, hogy a potenciálisan húzóembereket el kellene osztani legalább 2 sorba, hogy ne legyen akkora teher a kanadaiakon...
@bakker81: Én erről is szívesen beszélgetek, de arról is van véleményem :)))))
@Bpstars: "46-odszor kérdezem.
Mennyi álami pénz volt idén a Starsban?"

A teljes költségvetésük kb. 50-60%-a.
@tiriakos: Figyi, ez tényleg szánalmas lassan.

Én most direkt megnéztem a Dab.Docler honlapján a támogatókat.

Ilyeneket látok:
- Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
- Dunaújvárosi Víz- Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
- Dunanett Dunaújvárosi Regionális Köztisztasági és Hulladékkezelő Kft.

Ha ez nem igaz, akkor talán szólni kellene a webmesternek, hogy szedje le a
logókat......................

Ha meg igaz, akkor talán nem ezen kellene rugózni egy olyan meccs után, amit 1 perc 45 másodperc alatt elvesztett a csapat a válogatottba készülő védők kapitális hibái miatt, és amelyen a válogatottba készülő csatárok képtelenek voltak megmutatni, hogy miért is kellene őket figyelembe venni a ljubljanai csapatban.

Mert Azari vagy Kiss Ákos attól még kerülhetne helyzetbe, hogy vele szemben teszem azt közpénzből fizetett játékosok állnak most. Lehet, hogy a lengyel válogatottban is lesz olyan védő, akit a Krakkó városa által adott támogatásból fizetnek. Arra majd azt mondja, hogy bocccccs, őt is közpénzből fizetik, nem tudok játszani ellene?
@check: Igen csak a góllövő sor vagy lő gólt vagy sem.Míg ha két sor küzdene ezért ,nagyobb lenne esélyetek.Te is azt írod a második sor "valamilyen".Azért ahogy összeraktad az már nem valamilyen sor lenne!
Annál is inkább ,hogy nyerési kényszer alatt vagytok ahogy írod!
@bakker81: Nyilván így van. Ezért gondoltam rá, hogy ilyen helyzetben akár a stabilitást is fel kellene adni és változtatni a sorokon.
A lényeg ,ha a fejekben rend lesz,akkor nyerni fog A DAB. Kíváncsi leszek mit talál ki a J.P.!
@kerusz: Szerintem elbeszélünk egymás mellett...

Soha nem írtam olyat, hogy a DAB-nál nincs közpénz.
Nyilván van. Csak nyilván nem olyan mértékben, mint a starsnál. (Kb. a költségvetés 10-15%-a)
Soha nem írtam, hogy emiatt irigy lennék a starsra. Ezt írtam:

"Még mielőtt bárki is félreértene:
Aggódom. Szerintem a stars felnőtt csapatának környékén nagyon nincs rendben valami. Nagyon nem szeretném, ha a választási eredményeknek és az azt követő elszámoltatásnak a magyar hoki egy új és szükséges fellegvára esne áldozatul."

Írtam ezt azért, mert a stars vezetősége letette a szent esküt, hogy a felnőtt csapat, és így a sok pénz az utánpótlás előrelépése miatt szükséges. Ehhez képest nincs saját neveltjük a felnőttben kivéve Wébert, aki tegnap nevezve volt. És ezt is párszor írtam reménykedve, hogy "még, eddig".

Azt meg az elsők között írtam, hogy megérdemeltük a zakót, sőt ezt írtam:

"A ma bemutatott - különösen az első harmad beli - játékkal semmi keresnivalónk nincs a bajnoki döntőben a volán ellen. Nem esne jól egy 10 gombócos zakó (lásd tegnap a fradit). Inkább játszunk a fradival ki-ki meccseket a bronzért, és zárjuk jó szájízzel a szezont. Pesszimizmusom remélem holnapra elmúlik... :S"

Hozzáteszem: pesszimizmusom nem múlt el nyomtalanul, de azért remélem nyerünk holnap pesten...

Nem érzem, hogy szánalmas lennék. Bár lehet nincs megfelelő önkritikám... :|
@kerusz: Tiriakos mellé kell állnom az ügyben. A DAB-nál a pénz nagggyon jelentős részét a Docler és a papírgyárak adják. És azt se írta senki, pláne nem Tiriakos, hogy azért kaptunk ki tegnap, mert a Sztársznak ilyen+olyan forrásból van pénze.
@check: amit én láttam, hogy gyakran nagy volt a távolság a védők és a támadók között. A védők próbáltak szerelni, kicsorgott a korong, de mi szedtük össze, nem volt besegítés.

A mai hokiban gyakran a párharcok kimenetelét az dönti el, kinek hogy segítenek be, mert a cél végül is a korong birtoklása.

(csak laikusként :) )
@Bpstars: Van egy ilyen oldala is, hogy nem eléggé konzisztens a csapatjáték. Kétségtelen, hogy hiába vannak egyénileg jó megmozdulások, ha csapatszinten nem párosul hatékony együttműködéssel.
@kerusz: Nem ilyen megközelítésből merült fel a kérdés eredetileg. A hasonlat meg nagyon gyenge volt (pláne tőled nem számítottam ilyesmire)
@bakker81: Erre még nem reagáltam :)))). Igaz ugyan, hogy egy részét nem írtam, amire válaszoltál, de azért reagálnék. A DAB a teljes szezont (!) 4 sorral, sok esetben rácsos játékosokkal a jégen játszotta végig. A legerősebb összeállításban is legalább 14-15 játékos van, aki 22-23 éves vagy fiatalabb. Azt gondolom, hogy ez nem lehet összehasonlítási alap a Starssal. Egyébként nem most (értsd az ellenük játszott sikertelen meccsek kapcsán) merült ez fel, jóval korábban is téme volt. A dolog onnan indult, hogy a Stars kihasználva lebonyolítási rendszer és az átigazolási szabályok adta lehetőségeket amikor komolyra fordult a dolog hirtelen behúzott 3 válogatott játékost és 3 légióst. Néhányunk - én is - ezt tettük szóvá, hogy ez nem szolgálja a sportág és a tiszta verseny érdekeit, még ha szabályos is. Lefordítva ezt a dolgot a saját csapatomra, végigmentünk a szezonon ugyanazzal a csapattal, benne 15 kezdő fiatallal és jópár kiegészítő szerepet kapó rácsossal, 1 szem Fisera jött vissza sérülésből felépülve és egy 40 éves védővel gyarapodott a csapat, aki egyébként kettős igazolással már kezdettől elérhető lehetett volna.
Ezzel szemben a Stars az alapszakaszban is alig játszatott fiatal sorát teljesen hátraszorította.
@check: "Azt gondolom, hogy ez nem lehet összehasonlítási alap a Starssal."
Nem bizony! Itt van a ti nagy tévedésetek!!!
2-3 éve sőt 3-4 éve mást sem hall az ember mert fiatal a csapat,rutintalan.Jó! Azt mondom első évben ,O.K.! Második évben még mindig nem szól ,csak hümmög magában.Harmadik évben már elkezd gondolkodni ezen!Hogy is lehet ez?
3-4 éve a felnőtt bajnokságban játszó játékos még mindig rutintalan meg fiatal?? Elkezd gondolkodni azon,hogy ezek a gyerekek voltak azok akik annó a fél világot megverték.Akkor nem voltak rutintalanok??Elkezd gondolkodni azon,hogy a válogatott 95%-át ők adták annaó utánpótlásban.A válogatottban nem voltak rutintalanok?
Elkezd gondolkodni az ember fia azon amit most leírtál.Egy majdnemhogy kiöregedett játékosokkal felálló csapatot nem tudnak egymás után 3 szor megverni??
Én még mindig azt mondom jobb a játékos állománya a DAB-nak.A fejekben kellene rendet rakni!!!
@nazgul: Ki is került gyorsan... :)
Ha megkérdezhetem miért került kidobásra az előző hsz-om?
Azért szerintem azt ne felejtsük el, hogy a MOL ligát a Stars még az eredeti csapattal nyerte meg úgy, hogy a tavalyi csapatból távozott az összes légiós, az öszes erdélyi fiatal, valamint Lencsés és Szajbert Patrik, miközben csak Sándor, Somogyi és Fodor Szabolcs érkezett, Szappanos pedig gyakorlatilag egész idényben sérült volt.
Berta pedig nem új igazolás, hiszen idény eleje óta a csapattal készült, csak mostanra rendeződött az ügye.
A három új légiós közül pedig a szlovák kapus az elődöntőben még nem is játszott, Kluuskeri pedig még junior korú.
@tiriakos: Remélem a szerzője is.
jegkorong.blog.hu/2008/06/14/mar_tiz_uj_starsos_van

Na itt a példa, hogy azért nem szeretik a starst, mert sikeres. :D a commentek már ott is hasonlóak mint most.
@check: Biztos megbántom most a stárst de az ő játékosaik közül némelyik olyan mint a lassított felvétel.Simán meglehetne korcsolyázni őket!
Főleg egy ilyen fiatal csapatnak!
Á.
Mindenféle politikai,vallási,faji és nemi hovatartozási megkülönböztetés nélül, történelmi adatokat felhaszáló cikk linkjét irtam be.
Sajnálom,ha esetleg valakit az ismeretszerzés és tanulás lehetősége ennyire bánt.
@bakker81: Ebben nincs közöttünk vita, mentálisan van hátrányunk. De a rutin azt is jelenti, fejben képes a történéseket feldolgozni egy játékos.
@tiriakos: Akkor te még láttad a hsz-at?
@bakker81: Én az összehasonlítási alapot úgy értettem, hogy a DAb csinálja lényegében azt, amit a Stars nyilatkozik. Tehát akkora a különbség ebben kérdésben a csapatok között, hogy nem is érdemes hasonlítgatni...
@bandog: Lemaradtam valamiről?
@check: Tudnék olyan edzőt mondani ,akinek sikerülne , mentálisan is meg fejben is feldolgoztatni velük-)))
Igaz hogy egy kicsit hangos lenne.igaz hogy édesanyjuk foglalkozását is pontosítaná a sajátszemszögéből de legalább feldolgoztatná velük:)))d
@check: Lényegtelen.
Majd legközelebb személyesen elmesélem.
A pénteki kápmegyeri meccsen én álltam előtted Lencsés válogatott mezben ;)
Vagy fölötted?
Már nem emlékszem.Mögöttem 2 sorral Bárd állt arra emlékszem. :)
@bandog: Olyan cikket linkeltél ide, amely egyáltalán nem törekedett a valóság teljes feltárására, egyoldalúan, prekoncepciótól vezérelve mutatta be a valóság egy szeletét és dolgok olyan oldalát, amely egyáltalán nem került ellenőrzésre. Ezzel további értelmetlen vitát gerjesztettél volna, máskor, más cikknél elment ez, most és itt nem, megértésedet köszönöm.
@F. Kapus: Rendben van.
Azt azért ismerjük el mindketten,hogy a lényeg benne van ami történelmi tény.
Elnézést kérek,nem akartam és nem is akarok ebből problémát.Úgy ismered meg az egészet,ha minden kis szegletét ismered .Törekedem saját magam ismereteinek bővitésénél is arra,hogy minden irányból megközelitve rálássak a lényegre.
@check: Az átigazolásokra gondolsz?
@bandog: Köszönöm a megértést. Törekvésed támogatom. :)
@bakker81: Úgy általában a csapat stratégiájára.
@check: Nézd!Én erről a véleményemet már leírtam!
Most félretéve mindent.
Először amikor a Maszlov elkezdte elég drasztikusan csinálták.Odakerült K.Á. még ő is rátett egy lapáttal.Viszont lett eredménye!Elég sok stársos játszik most külföldi utánpótlásban.
Azt tudomásul kell venni amíg a szülő finanszíroz,oda viszi a gyerekét ahova ő akarja.
Nyílván a nagy költségek miatt valamiféle eredményt is vár a gyerektől.(ez alól persze vannak kivételek)Mit láttak a Pesti szülők?Itt van K.Á. tele eredménnyel az utánpótlásban.Persze hogy vitték a kis gyöngyszemet.Nyílván ő is a válogatottban akarja majd látni a fiát!
Akikről annó nem is tudtál ,következő évben már nevük volt.Én úgy látom ez nem egy stratégia.
A lehetőség generálta a szülőket!Az hogy ezzel a Stárs él!? Miért is ne!
Magáról a csapat építésről és a gyerekek beépítéséről már írtam.
Év közbeni igazolásról csak annyit.
Amennyiben Azari úrnak+ a támogatóknak lett volna 50000 ezer euró pluszban,akkor ők is beerősítenek! Szerintem!
Most nehogy azlegyen mert a Stars-nak könnyű mert 50000 ezer eurója volt erre külön.
ÉN AZT CSAK A HASAMRA ÜTVE ÍRTAM!!
Min kellett volna elgondolkozni?? Eleg meddo es parttalan a mai musor, sajnos.
@Mr. Whisky: holnap egyértelmű győzelmet várok (sima csiga hozzuk legrosszabb esetben büntetőkkel a meccset), a csütörtöki csata már neccesebb, ott megint a tisztább fej és a koncentráltabb játék dönthet, e téren nagyon mélyen van a valós lehetőségei alatt a csapat. az meg már viszont az újabb remek szövetségi kiírás hozadéka, hogy öt meccs esetén 0 pihenőnappal kell felvennie a kesztyűt a győztesnek a ma borítékolhatóan a döntőbe kerülő (vagyis két kényelmes rekreációs napot magának tudható) Volán ellen. esélyegyenlőség, te csodás (ja, és kedves fehérvári szurkerek, kezdjetek el már most azon lamentálni, hogy tetszettünk volna/tetszett volna a Stars söpréssel döntőbe kerülni :) ).
de komolyra fordítva: a PO eddigi mutatványai alapján még nagy jóindulattal is 69-30%-ra teszem, hogy Pest felé kell kormányoznod, 1%-ot adok egy meteorbecsapódásnak, ami elpusztítja a ma ismert földi életet. :)
@1885*: Ezt biztos hamisították! :)

Hajrá Fradi, remélem otthon akar ünnepelni a Volán felnőtt is :D
@bakker81: ott a pont, annak ellenére, hogy évszám tekintetében messze a többi csapat korátlaga alatt vagyunk még Vargyas "Bummbumm" László visszatérésével is, a rutintalanságra már semmit sem foghatunk: a csapat gerince 5-6 éve együtt játszik, vannak mellettük és mögöttük a lelkes fiatalok és van egy-két idősebb játékos, akik szerintem még mindig példát adnak a fiatalabbaknak (Tika, Káka). mindezek kiegészítéseként olyan légiósállomány, amely a Volánt nem számítva a Stars igazoláshullámáig magasan verte az átlagot a létszám/játékerő mutatóban (és papíron még mindig roppant erős, ráadásul egész szezont nyomtak végig). kimondom én is, a fejekben kell rendet tenni, a csapat egészen egyszerűen elhitte az alapszakasz szárnyalása után, hogy mindenkit mindig meg tud bucizni, a jó szándékú - és persze idővel egyre idegbajosabbá váló - figyelmeztetésekre nem figyeltek, és sajnos a sérülések, betegségek sem tettek jót az egységnek. ráadásul az is nagyon igaz, amit check írt a klasszikus kanadai felállásról - Nika kiválása a szezon mindkét rázós periódusában végzetesnek bizonyult, egyszerűen azért, mert nem volt olyan hosszú cserepadunk és annyi időnk, hogy az így megbomló egység problémájával érdemben foglalkozhassunk. mindezek nyomán írom azt fáj szívvel, hogy kicsi az esély a fordításra - de persze én lennék a legboldogabb, ha sikerülne.
Üdv.
@bakker81: ott a pont, annak ellenére, hogy évszám tekintetében messze a többi csapat korátlaga alatt vagyunk még Vargyas "Bummbumm" László visszatérésével is, a rutintalanságra már semmit sem foghatunk: a csapat gerince 5-6 éve együtt játszik, vannak mellettük és mögöttük a lelkes fiatalok és van egy-két idősebb játékos, akik szerintem még mindig példát adnak a fiatalabbaknak (Tika, Káka). mindezek kiegészítéseként olyan légiósállomány, amely a Volánt nem számítva a Stars igazoláshullámáig magasan verte az átlagot a létszám/játékerő mutatóban (és papíron még mindig roppant erős, ráadásul egész szezont nyomtak végig). kimondom én is, a fejekben kell rendet tenni, a csapat egészen egyszerűen elhitte az alapszakasz szárnyalása után, hogy mindenkit mindig meg tud bucizni, a jó szándékú - és persze idővel egyre idegbajosabbá váló - figyelmeztetésekre nem figyeltek, és sajnos a sérülések, betegségek sem tettek jót az egységnek. ráadásul az is nagyon igaz, amit check írt a klasszikus kanadai felállásról - Nika kiválása a szezon mindkét rázós periódusában végzetesnek bizonyult, egyszerűen azért, mert nem volt olyan hosszú cserepadunk és annyi időnk, hogy az így megbomló egység problémájával érdemben foglalkozhassunk. mindezek nyomán írom azt fáj szívvel, hogy kicsi az esély a fordításra - de persze én lennék a legboldogabb, ha sikerülne.
Üdv.
akadunk, akadunk? szóval nem a legboldogabb, de dobogóesélyes :))
@peterszky: sőt, lehet, hogy én voltam :D
hajrá Fradi :D :D :D
ööö...bocsánat, valami bitviharba került a gépem. szorika.
@peterszky: ne reméld, az az ünnep, ha minél kevesebbet játszunk veletek:-)
amúgy tessék csak erőlködésre késztetni a mieinket, az jó mindkét csapatnak!
@Nyuszí O_o: ehhez még annyit, hogy tavaly is mondogatva volt, hogy "majd jövőre", nos, előrelépés kétségtelenül van, amikor indult az alapszakasz újra megállíthatatlannak látszott a csapat, amit nyilván jó volt látni. Sajnos úgy tűnik, a play off-hoz még érni kell.
De ha nyernek, ha vesztenek, a mi csapatunk és szeretjük:)
Mindent bele,Bikák!;)
@Demko: @tiriakos: De Ti azt honnan veszitek/tudjátok, hogy a Starsnál 50-60% a közpénz?
@Nyuszí O_o: nincs lefutva az elődöntő! Úgy vélem egy nagyon motivált Dab jön az Icecenterbe holnap!
Egál körüli eredményre számítok, sok múlhat azon, mennyire gondoljuk azt, hogy ez már meg van. Remélem semennyire.

Ja, és bízom benne, lesz külön lelátó a táboroknak, bár alapvetően testidegen a hokimeccsektől ez a dolog, hogy a szurkolókat különválasszák.
Le a kalappal a Fradi előtt! Az első harmadban idáig megmutatták, hogy kell egy ilyen meccshez hozzáálni. A példa adott! Tanulhatunk belőle.
Hihetetlen,hogy a másik poston már edzőváltást feszegetnek.
Gratula a Fradinak az eddigiekhez.
Remélem valami hasonló elánnal küzdünk holnap mi is a Stars ellen.
@Nyuszí O_o: magyarul akkor mehetek a bronzmeccsemre Újvárosba? :)
süti beállítások módosítása