HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A gödör nem volt mély, kilábaltunk belőle

2010.03.12. 13:36 F. Kapus

Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell fejeznie a középszakaszt, pénteken a Miskolcot fogadja.

Két csapatkapitánnyal beszélgettünk a délelőtti edzés után. Szilassy Zoltán, a Dab.Docler C betűse elmondta, egyedüli hiányzójuk Galanisz Nikandrosz lesz. A fiatal center vállát múlt pénteken megműtötték, összekapcsolták az elszakadt szalagot. Mint a klub honlapjának nyilatkozta, "mostantól öt-hat hétig egyáltalán nem terhelhetem a vállamat". Hozzátette, "öröm az ürömben, hogy a májusi alapozásra már tejesen meggyógyulhatok". Rajta kívül mindenki egészséges, így négy teljes sorral áll fel az újvárosi csapat. "Edzőnk nyolc hátvéddel és tizenkét csatárral kezd a pénteki elődöntőben" – árulta el Szilassy Zoltán.

A Dunaújváros hatalmas lendülettel kezdte a bajnokságot, megnyerte a Mol Liga alapszakaszát, de aztán törés következett be. "Így utólag azt mondom, törvényszerű volt, hogy nem tudunk úgy végig játszani, ahogy kezdtünk. Sajnos rosszkor jött egy gödör, ezért nem tudtuk megnyerni a Mol Ligát. De a gödör nem volt mély, kilábaltunk belőle, ezért a bajnokság középszakaszát is meg tudtuk nyerni. Látni kell azt is, hogy január végén borzasztóan megerősödött a Stars, három légióst és három remek magyar válogatott játékost igazolt, tehát nem mi gyengültünk, hanem ők jöttek fel. Aztán ráadásul egyik topjátékosunk kidőlt a sorból."

A bajnoki elődöntő esélyeit latolgatva szóba került, hogy a szezon első négy mérkőzését a Dab nyerte, utána viszont ötből ötször a Stars került ki győztesen. "A legutóbbi találkozót leszámítva nüanszokon múltak a meccsek, nem volt nagy különbség a csapatok között. Versenyképesek vagyunk, megvan a fizikai fölényünk, és a sűrű játéknapok miatt az átlagéletkorunkból adódó gyorsabb regeneráció is mellettünk szól. Ha mindezt jó játékkal és a megszokott remek kapusteljesítménnyel tudjuk megfejelni, jó esélyünk van a továbbjutásra. Azt gondolom, nem három meccsen dől el, ki kerül a döntőbe."

Az elmúlt mérkőzések balhéit sem hagyhattuk szó nélkül. "Volt két komoly verekedés. Az egyik parádés, férfias bunyó volt, Magosi Bálint és Svasznek Bence úriemberek módjára álltak bele, kemény csatában lerendezték a nézeteltérést. Az ilyen a jégkorong szerves része, őszintén mondom, minél több mérkőzésen szeretnék ilyen küzdelmet látni, így kell elintézni korrekten a dolgokat. A másik esettel kapcsolatban komoly fenntartásaim vannak, ilyen tömegjeleneteket viszont egyáltalán nem szeretnék látni a jégen. A rájátszásban nem is lesz ilyen, mert a komoly büntetések kellő visszatartó erőt jelentenek. Figyelni fogunk arra, hogy a provokációknak ne üljünk fel a playoffban, de ha elkerülhetetlenné válik, vállalnunk kell a verekedéseket, ahogy eddig is a szezon során. A kemény játék hozhat ilyet magával, csapatunk mind a 22 játékosa kész erre."

Svasznek Bence, a Vasas Bp. Stars csapatkapitánya sem tart attól, hogy az elmúlt időszak feszültségei a játék rovására menjenek az egyenes kieséses szakaszban. "Ha el nem is felejtettük a történteket, mostantól mindkét csapat csak a győzelemre koncentrál. Döntő lehet az is, hogy melyikünk kap kevesebb kiállítást. Eztért nem lesznek fölösleges keménykedések, a fegyelmezett, jó és eredményes játék lesz a cél."

A vállsérüléssel bajlódó Szappanos Dávid mellett Virág Csaba játékára sem számíthat a fővárosi csapat, aki részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. "Így is négy komplett sorral tudunk felállni. A továbbjutásra esélyesebb a Dab.Docler, mert jó csapat, és otthon kezdheti a küzdelmet. Nem véletlenük nyerték meg az alap- és a középszakaszt is. De ezt az előnyt szeretnénk a magunk javára fordítani, és mi szeretnénk továbbjutni, mert célunk a bajnoki győzelem. Ugyanakkor mindig a soron következő mérkőzésre koncentrálunk, tehát ne rohanjunk előre." Mint a válogatott hátvédtől megtudtuk, a meccs előtt egyeztetni fog Szilassy Zoltánnal, hogy a hagyományt folytatva a két csapat játékosai csak akkor fogjanak kezet, amikor eldőlt a továbbjutás kérdése.

Egy másik hagyomány is folytatódik, a Stars-játékosok egy része közös fogadalmat tett. Addig nem borotválkoznak, amíg véget nem ér számukra a bajnokság. Majoross Gergely elmondta, ez csak amolyan babona. "Nem hisszük, hogy szerencsét hoz, sokkal inkább bízunk a tudásunkban, de már máskor is előfordult, hogy ilyen fogadalmat tettünk, valahogy jólesett most is."

A két edző is beszélt a szezon eddigi részéről, és a jövőbeni feladatokról. J. P. MacCallum szerint "nagyon jó kezdeményezésnek bizonyult a középszakasz mérkőzésszámának növelése, hiszen több jó és kiélezett meccset játszhattunk, ami jót tett a játékosoknak." Kiderül az írásból, hogy Galaniszt nem tartja pótolható játékosnak, de a kiesése miatti csapaton belüli változtatások sok kellemes tapasztalatot eredményeztek. Biztos benne, hogy az elődöntő ismét kiélezett küzdelmet hoz. "Új sorozat kezdődik, tiszta lappal nyitunk, s mi természetesen a győzelem reményében, s nagyon elszántan várjuk a párharcot. Célunk így sem lehet más, mint a bajnoki döntő kiharcolása."

Glen Williamson, a Stars edzője izgalmas időszakon van túl. A rutinos válogatott hokisokon kívül több mint tucatnyi 16 és 22 év közötti játékossal dolgozott. "Az idősebbek felelősségteljesek voltak, a fiatalok pedig nagyon akartak tanulni." A csapat Williamson szerint mindenben előnyére változott. Egy érdekes munkamódszerre is fény derült, a rendszeres elméleti képzés után ki is kérdezte a tanultakat a játékosoktól. "Tudtam, hogy teljesen más hokikultúra van itt, mint amihez én hozzászoktam. Kihívásnak tekintettem. De remek év áll mögöttem, nagyon élveztem eddig is a munkát a csapattal. Megtanultunk együtt nyerni, együtt fejlődni, és még nagyon sok minden van előttünk." A Stars jó formában van, motivált a csapat. "Az a fontos, hogy a legjobbat hozzuk ki magukból, hogy fegyelmezetten játszunk, hogy megmutassuk kik vagyunk."

A 19.30-kor kezdődő találkozót a tervek szerint a dabdocler.hu oldal élőben közvetíti. A mérkőzést a Kincses, Gebei, Abonyi, Wolf négyes vezeti.

Szergej Oreskin, a Ferencvárosi TC edzője a hivatalos honlapnak elmondta, teljes csapattal állnak ki a Miskolc elleni tét nélküli mérkőzésre. A miskolciak már nem javíthatnak helyükön, de Mayer Péter edző megpróbálja motiválni játékosait: "Igyekeztem a fiúk lelkére hatni: együttesünk ebben az összetételben többé aligha fut ki a jégre, ezért azt kértem, egymásért is hajtsanak. Óriási munka áll sportolóink mögött, valamennyiüket csapágyra járattam az elmúlt hónapokban, de a péntek estét még ki kell bírniuk." A találkozó hétkor kezdődik Erzsébeten.

103 komment

Címkék: miskolc stars ftc dab.docler ob i szilassy svasznek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az egyik legszebb ilyen fogadalom az "aranyhaj" volt még régebben :) Az nagyon tetszett :DDD no offense kedves Volánosok, csak van némi összemosódás :D
Azért nem hinném, hogy a fradi meghal ma a jégen,és kihajtanák magukat.Azért nem tudom hogy lehetett a fradi- miskolcot péntekre tenni,mikor másnap Play off meccs van,és mi van akkor ha ez a meccs lét a tét lett volna?
Nagyon jó cikk köszi.
Eért szeretem Szilassy Zoltánt mert ilyen.
Magyarország egyik legkiemelkedőbb sportembere!
@exL:1: énis kicsit hihetetlennek tartom, hogy 3 nap alatt 3 tétmeccsen lépjen pályára bármely csapat. (Szombaton és vasárnap is play-off meccs lesz...)

Sok sikert a Fradinak, kívánom hogy tudása legjavát nyújtsa a Volán azaz ellenünk! Kifejezetten szól e kérdés Budainak és a volt Volánosoknak! :)

Tudna valaki felvilágosítással szolgálni az OB1 playoff-jában egy mérkőzésre nevezhető légiósok számáról?
Köszi :)
Nagyon sok múlim azon, hogy a fiatalok mennyire tudnak fegyelmezettek maradni. Szerintem sem 3 meccsen dől el - a mi javunkra :)))
@Kardos52: vagy 1 kapus és 3 mezőnyjátékos, vagy 5 mezőnyjátékos lehet légiós.
Hajrá Dab! megkockáztatom, az utóbbi évek egyik legjobb play off sorozata vár ránk, nüanszok dönthetnek, nálam a Dab előnyjátéka és kapusteljesítménye lehet a döntő apróság a mi javunkra, a védelmünk bizonytalankodásai és a csapat rutintalansága miatt billenhet a mérleg nyelve a Stars felé. A mai meccsen szerintem nagyon sok minden eldőlhet, pl. ha megszakad a nyeretlenségi széria, akkor a helyzeti előny mellett a győzelem mentálisan is nagyon megerősítheti a csapatot. És akkor lehet, hogy söprés lesz a vége - bár már ott tartanánk!
Ja és: kemény, de szabályos küzdelmet várok - és azt, hogy semmiképpen ne üljünk fel az ellenfél esetleges csipkelődésének (direkt nem provokációt írtam). Ha a saját játékunkat játsszuk, akkor győzünk - ha nem, akkor kétesélyes a dolog :)
Üdv!
Nem feszítve az indulatokat, szeretném megkérdezni, hogy Gröschl volt-e már Galanisznál, vagy beszéltek-e már telefonon vagy bármilyen más módon.
Ezt csak azért kérdezem, mert sok helyen sok mindent olvastam, de ezt még nem.
Köszi
Ja és sok sikert mindenkinek.
@Tillasz: nem feszítve a húrokat - ha lett volna és/vagy hívta volna, megírtuk volna a DO-n, legutóbb akkor, amikor - az esélylatolgatós anyag végén - beszéltünk Nikával: www.dunaujvaros.com/sport.php?show=1&rid=3969
nem hinném, hogy az elmúlt három napban változott a kép. és minden indulaton túl nagyon remélem, a csapat ma Nikáért is kiállva, becsülettel, az első perctől a lefújásig tisztességesen küzdve harcol a győzelemért. és akkor nekem az eredmény már másodlagos lesz, ígérem.
@Nyuszí O_o:
"természetesen a szabálytalankodó Gröschl Tamás is sajnálja, hogy a fiatal játékos megsérült, de mint megtudtuk: korábban az ő válla is háromszor leszakadt ehhez hasonló szabálytalanságok miatt, kétszer meg is kellett műteni. Ahogy az ő keménysége, úgy a korábbi ellenfeleinek szabálytalansága sem volt szándékos."

Szerintetek?
Ha DAB legerősebb sora a MAgosi Korol Macswayn trionak jol megy a play offba akkor a csapatot és többi sort is huzhatják magukkal akkor viszont kevés lesz a stars rutin mert bedaráljuk őket!hajrá Bikák
@Khrys84: Legyen így! :)
Hajrá DAB!
Minte UTE drukker már sajnos nem tud különösen lázba hozni az idei szezon, de akkor már hajrá DAB. Messze ők érdemelnék meg leginkább az aranyérmet.
@Borsy: Bikács Luca nem 14 éves? :)
Megint elmarad a FTC- Miskolc, komoly vicc!!!
@MP69: Ez tényleg komolytalan.
Adalék:..FTC-Miskolc vonalbíró:Kincses Gergely...
DAB-STARS játékvezető:Kincses Gergely...a /jókat/ "klónozzák"..??? :))
Ez az online közvetítés max rádiós közvetítésnek jó, mert ilyen pixeles dolgot szerintem még életemben nem láttam
Dícséretes az akarat, de a közvetítés minősége sajnos értékelhetetlen. Rádióközvetítésnek OK, bár a hang is elcsuklik olykor, ilyenkor egy refresh segít. Ma az újvárosért szorítok!
Közben az u-18-as lányok 5:0-ra vezetnek a belga felnőtt női válogatott ellen!!!
@tiriakos: Néhány napja már elmúlt 15! :)))))))
@moszkvicssluszkulcs: mint a csapat nagy része:) ezek 14-15 éves lánykák többségében:)
@Tillasz: Túl szép lenne a világ, ha minden súlyosabb sérülésokozásért bocsánatot kérnének a "vétkesek". :) És ezt most globálisan értem.
Az MJJSE utolsó mérkőzése elmaradt, mert az FTC csapata nem teljesítette az MJSZ versenybíróságának a pálya alkalmatlansága miatt félbeszakadt találkozóval kapcsolatos határozatában foglaltakat. Csapatunk elutazott az FTC-hez, s az ellenfél is megjelent, viszont a határozatban foglaltakkal ellentétben az FTC nem térítette meg ma 18 óráig a csapatunknál az újrajátszás miatt felmerült költségeket. Bár az FTC a határidő lejárta után megpróbálta a határozatban foglaltakat teljesíteni, csapatunk ezt már nem fogadts el, így együttesünk a találkozót nem kezdte el.

szerk.

Hát erre inkább nem mondok semmit,mert szépet nem tudnék,csúnyát meg nem akarok.
@Miskolcifan: nyilván nem is akarta, mivel holnap, holnapután elődöntő. Nem túl tiszta módja a helyzet elintézésének.
18óra 10perckor a Miskolc nem fogadta el
@Pierre: Szerintem nyugodtan lejátszhattuk volna a meccset...Mert ahogy nézem itt mi nem akartunk játszani,a Fradi hajlott volna az egyezségre.

Egyrészről veszélyes játék ez a Fradi részéről is,mert bőven lehet büntetés az ügyből,másrészről meg mi is szégyellhetjük magunkat ezért a hisztiért.
@holabda: Büszkék lehetünk magunkra...
Mi lett volna, ha a Miskolc veri az Újpestet a héten?
Akkor lett volna ma meccs vajon?
Amúgy tökmindegy, hogy van-e ma meccs, vagy nincs a Fradinak. Nem ezen fog múlni a "közte min. ötös" meccs.
Kimentem a lányommal a fradi meccsre, mely elmaradt. Mi semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, olvasva a korábbi bejegyzéseket, szomorú vagyok. Meg kellene ismerni Mo-n azt a szót, hogy Fair Play. Egyébként legalább az edzést megnéztük.
@Miskolcifan:
A múltkori meccs a FRADI hibájából félbeszakadt. Mi vállaltuk, hogy a Fradi költségén újrajátsszuk, pedig amikor mi fúrtuk meg a csövet simán elvették tőlünk a meccset. És amikor ezt vállaltuk, még volt tétje a meccsnek. Simán bezsebelhettük volna a 3 pontot. A Fradi a kezdésig nem térítette meg a költségünket. És végre a sarkunkra áltunk. Miért szórakoznak velünk. 10 perc múlva, már volt pénz??
Sziasztok!
Hajrá, VasasStars!
@moszkvicssluszkulcs: Tisztába vagyok a sztorival,de minden bizonnyal jobb így,hogy van 2 fölösleges utunk és még ilyen méltatlanul is ér véget a szezon...
@check: Szerintem se 3 meccsen dől el: itthon akarjuk ünnepelni a döntőbe jutásunkat!:)
Hajrá, VasasStars!
A legnagyobb poén az lenne egyébként,ha pontot vonnának le a Fraditól...Bár nem tudom ilyen szituban mi a büntetés.
@moszkvicssluszkulcs: na igen. Lehet a vezetőséget ilyen olyan ügyek miatt kritikával illetni, de azért azt ne felejtsük el hogy ennek azért csak vannak anyagi vonzatai is, aminek a megtérítését vállalta a fradi az újrajátszásért cserébe.. Én eleve azt nem értem egyáltalán minek indult el a csapat ma hogyha tudták hogy a fradi eddig nem fizette ki amit ki kellett. Gondolom nem KPban rendezik le az ilyeneket.
1pont még belefér
@moszkvicssluszkulcs: nem akarok vitát generálni, azt is el tudom képzelni, hogy vastagon sárosak vagyunk az ügyben. meg mivel ott se voltam (hál' Istennek) gyakorlatilag bármit el tudok képzelni. DE. ez a sarkunkra állás már eddig is elég furán jelent meg. kezdődött azzal, hogy erre a teljesen irreális időpontra került a meccs, amire egri azt mondta, hogy fairek voltak, belementek. holott én úgy hallottam, hogy a mi részünkről ez a dátum egyáltalán nem volt igény. aztán egri azt is nyilatkozta, hogy márpedig ők ragaszkodnak, hozzá, hogy a Fradi állja a költségeket. ami akkor azért volt egy vicc, mert a már kész mjsz határozat rendelkezett így, szóval nem volt teljesen érthető, hogy egri ezt miért állítja be saját izmozása eredményeként. mondjuk ez teljesen egyértelmű is volt, még akkor is, ha szerintem van különbség aközött, hogy egy csapatnak nincs kedve játszani, vagy önhibáján kívül alkalmatlanná válik a jég... az, hogy ezért a miskolcot büntették, vicc. na, ott lehetett volna kemény egri.

de vissza a konkrét szituációra: jó lenne tudni, hogy mit jelent az, hogy az "FTC nem térítette meg" és főleg, hogy mi akadályozta a meccset, ha utólag megtérítették volna? mi értelme van ennek a feszültség generálásán kívül?

mondjuk, hogy mi ma ezt a tét nélküli meccset egy nappal a volán előtt nem akartuk lejátszani, azt minden további nélkül elhiszem, még ha nem is sportszerű.
@kisby: "egyáltalán minek indult el a csapat ma hogyha tudták hogy a fradi eddig nem fizette ki amit ki kellett.2
Erről van szó. Nem értem, hogy a zöldek viselkedése miért lepett meg minket?
Közben fordított a Stars.

Ez a mai sztori meg olyan magyar focis...Remélem azért nem lesz rendszer az ilyen dolgokból.
@VBSfan: Szépen szétcsúszott a DAB az utóbbi 10 percben...
@szorgalmas: Asszem, ez olyan történet lesz, ami bekerül elrettentésül az évkönyvekbe...
Meg csak Svasznek hianyzik a kozonsegkedvencek kozul!:)
Közben a lányaink 6:1-re megverték a belgákat.Grat!!
Megszortak 2 percekkel a Dabot az utobbi idoben...
Kettős előny közben a Starsnak.
@moszkvicssluszkulcs: félek, soha nem tudjuk meg az igazságot. mindig lesz két verzió. de az ilyen mit "vártunk a Fraditól" megnyilatkozások (quertziop05) nem fogják lenyugtatni a kedélyeket, az biztos:)
Tokesi es Erdely nem allnak valami fenyesen,ha jol latom "-3"-on mindketten.
Két napja volt egy érdekes "szóváltás" egy másik bejegyzés alatt, engedjétek meg, hogy idézzem:

eszel59 2010.03.10. 15:18:09
Na és mi van,ha a ki sem áll a Fradi?0:5-tel a Maciké a meccs,sem nem oszt,sem nem szoroz...Költségek megspórolva,az Újpestnek fricska,a középszakasz végeredményét nem befolyásolja!Ahogy Kudlik Júlia mondta vala anno ezerkilencszázroppantrégen az "Delta"czimmű tudom-Ányos müssor befej-edzésekkor:ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból..!

Sava18 2010.03.10. 16:40:06
@eszel59: Ugye ezt te sem gondoltad komolyan... Egyébként is az ő pályájuk hibája miatt szakadt szakadt félbe a meccs. Meg akkor az MJSZ azt mondaná hogy "akkor mínusz 10 pont" s máris nincs a Fradi a rájátszásban. De lejátszák effelől nincs kétségem.

kerusz 2010.03.10. 16:59:08
@Sava18: tavaly sem mondta azt...

...szerintem sem. :-(
egy kérdés! lejátszották az elmaradt ferencváros - miskolc meccset ma ?
ha nem...nagyon-nagyon sok kérdés felmerül.

-egy zuglói pártatlan 40 éves-
@moszkvicssluszkulcs: Annyira nem túl sok ez, egy ilyen szűkös belga csapat ellen.
Igazán megérdemelt, hogy ilyen hozzáállással továbbjutottak

Gyanítom Volán-"Volán" döntő lesz, ahol a Volán nyer. Micsoda csudajó szezon volt
@Ringleader: csak a teljesség kedvéért idézem a folytatást is:

gogosz 2010.03.10. 17:04:05
@kerusz: És evvel akkor teremtettek egy olyan precedens értékű esetet, amire bárki hivatkozhat majd a jövőben, ha akar...

Fugeute 2010.03.10. 18:25:36
@eszel59: mi is adhattunk volna egy fricskát a Fradinak, ha tegnap leadjuk a meccset. Nem tettük, tehát a zöldeken a sor, hogy bizonyítsák, van gerincük.

Tillasz 2010.03.11. 07:55:33
@Fugeute:
Miután levetted a szemüveged, lenne egy kérdésem.
Ha edző lennél mit tennél?
Van számodra egy teljesen érdektelen mérkőzés, majd rossz esetben egymás után 3 nap 3 mérkőzést kell játszani egy enyhén felturbózott csapat ellen.
1. Egy küzdelmes mérkőzésen megpróbálnád megnyerni az első mérkőzést?
2. Vagy takaréklángon játszva - kvázi edzésként - rápihensz a következő napok megpróbáltatásaira?
Pesrze van még egy verzió, amit reméelm nem játszik meg egyik csapat sem.
Várom válaszod.
Előre is kösz.

...ha már az emjéeszubévénél is ez az álláspont :-(
@Ringleader: Jé! A világ legjobb szirénása már két napja tudta, hogy mi fog történni kutyakomédiailag...
Igen, én szóltam hozzá, valahogy bíztam a fair-play szellemében, csak elfelejtettem hogy Magyarországon élek, s ugye itt mindent lehet következmények nélkül.
Túl sok játékos- másodszor...
@Borsy: Azt, hogy szűkös, nem tudhattam. A kapusuk neve ismerős volt a miskolci vb-ről, ahol azért simán vertek minket. Persze a fiatal lányaink sem azonosak azzal a magyar kerettel. Hál istennek...
@szorgalmas: "mindig lesz két verzió" És Mi a Miénknek, Ti pedig a Tieteknek hisztek majd!:))))
@freddyD: figyi Okoska, aki egykor a volánban játszott, és már kora miatt, vagy más ok miatt nem fér a jelenlegi csapatba, az kösse föl magát???

Szal, attól még, hogy ex volános, attól még az nem a volán...
ez a mai nap megint egy szégyen! de, ezt tudni lehetett! ki a...- gondolta volna, hogy így össze sűrüsödjön a naptár! senki!
@Rock me Amadeus: Jó az öreg a háznál :D 1+1 az utolsó 2 percben :D
A dab edzője tudhat valamit. 6 másodperccel az időkérés után egyenlítettek:)))))
@moszkvicssluszkulcs: :D szép volt, hogy visszahozták 1:3-ról
A DAB bűnrossz büntetőket lőtt. Így nem lehet nyerni
Hát ezek a dabos büntetők elég gyengusra sikeredtek...
Peterdi buntetojevel nyert a stars :)
@Rock me Amadeus: Hát ennek nem örülök! :(
Láthattuk az okos Stars-szurkolót, aki elfoglalta a gólbíró helyét!:D
Starsos szurkoló mit nyomogatja a gólbíró lámpáját?
SZÉP VOLT STARS!!!! Így tovább!
Folytatás vasárnap...nehéz lesz.
@Rock me Amadeus: ???? szép, és jól látom, pont Pedró lőtte?? :(
Majdnem lerágtam a körmeimet a végén!
@rihiranta&rantasila: No para, majd nyertek Pesten!
Szép volt Stars! Csak igy tovább!
azert megneztem volna egy buntetot Rogertol is
@Rock me Amadeus: ez egy archetípusa a hülyéknek.
@kerusz: Meg kellett nezzem, hogy melyik tipusu "hulye" is az ur. :)
@Ringleader:
Ez már kész Mátyás Király meséi:
"Jöttem is, meg nem is,
Hoztam is, meg nem is,
Kaptam is, meg nem is..."
Magyar Hokivalóság 2010....:-(
@rihiranta&rantasila: Bocs, téves címzés. Az eredményt tudtam.
@moszkvicssluszkulcs: Feltörekvő női sportágakban könnyű fejlődni, ezt kell kihasználni.
süti beállítások módosítása