HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpest-Miskolc 3-2

2010.03.09. 20:26 kerusz

Hamar kétgólos vezetést szerzett a rájátszásért küzdő Miskolc az Újpest ellen, és dacára a Kiss Gábor révén aránylag hamar érkező hazai szépítésnek, sokáig győzelemre álltak. Az utolsó tíz percben azonban először Fábry révén egyenlítettek, majd a Hetler Ádám szabálytalansága miatt megítélt 5 perces hátrányban Davis révén a győztes gólt is megszerezték a lilák, így győzelemmel búcsúztak a közönségüktől (3-2). A hazai győzelem egyúttal azt is jelenti, hogy két mérkőzéssel a vége előtt kialakult az elődöntők mezőnye, a Ferencvárost a Miskolc sem tudja már megelőzni.

54 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedig járt volna már a Miskolcnak a 4közé jutás.
Ám mint tudjuk azt nem adják senki két szép szeméért.
Brühühühü. :_(
Legalább stílusosan szívtunk, ahogy csak mi tudunk...:o/
Persze: Hajrá Macik!!!
nem hiszem el!!! így elcseszni... előnyben...
erre a szezonunkra ez nagyon jellemző!!!
Lehet, hogy ez ellen szeptember óta lehetett volna valamit tenni.
Remélem valaki elgondolkodik azon az illetékesek közül, hogy öt-hat játékos, akik ősszel közel 1 pontos átlagot hoztak, januártól alig produkáltak valamit!!! Nem hiszem, hogy egyszerre felejtettek el játszani, az furcsa lenne! EDZŐNK NEM TUDTA RENDESEN MOTIVÁLNI ÉS TOPON TARTANI A JÁTÉKOSOKAT!

Ezt pont alátámasztja az is, hogy a vezetőség részéről adott volt minden feltétel, (legalábbis ez volt az őszi hivatalos nyilatkozat) háttér, játékoskeret,stb... a négy közé jutáshoz. Csak a szakmai felelősnek nem sikerült élni ezekkel.
@Minarikede: Nem járt volna...A Fradi megérdemelte és ezúton is gratulálok nekik,mert ők tudták,hogy mikor kell odatenni magukat.
Nálunk meg ideje lenne elgondolkozni,hogy a következő szezonnak is családi vállalkozással induljunk neki vagy talán kockáztatunk és komolyabb célokat tűzünk ki.
@qwertzuiop05: Hát igen,ezt már oktathatnánk...
@Sűrűhaj: Január körül lettek összebarmolva a sorok,na azóta van ez a fejetlenség.
na akkor ki lehet irni hivatalosan is a volan parjat....
Nem lehet hogy csak a szurkolók elvárásaival szaladt el a ló egy kicsit Miskolcon,szerintem egy szerethető csapat amely otthon mindenki ellen veszélyes tud lenni ebben is volt az ereje egy ideig és néha néha idegenben is tudtak bravúrt produkálni de egész szezonba nem lehet a jó formát tartani a végére elfáradtak.
@zsolt007: Biztos ez is benne van, de ősszel a VEZETŐSÉG mondta ki, hogy 4 közé jutáshoz minden adott.(Visszakereshető neten, újságban) És egyes játékosoknál a vége az utolsó 2,5 hónapot jelentette volna?? Akkor valami nem stimmelt a felkészítésnél!!!
@zsolt007: Meg tudjuk mi is különböztetni a szezont a fazonnal :D Egy dolog az,hogy nem lehet az egész szezonban jó formát mutatni,meg egy másik az a számtalan amatőr hiba amit vétünk.Magyar-kupa selejtezős mizéria,sorok következetlen variálása,speciális játékszituk...Sorolhatnám még,de ezek a dolgok egy kis odafigyeléssel és hozzáértéssel kiküszöbölhetők lettek volna.
Én úgy érzem,hogy az idei a miskolci hokitörténelem legerősebb kerete volt,de nem sikerült kihozni a benne rejlő lehetőségeket.Aztán lehet csak az elfogultság beszél belőlem...
@Sűrűhaj: nem akarok senkit megbántani de a jégcsarnokon kívűl semmi nem adott se pénz se edzéslehetőség,dolgozó tanuló játékosok.Ha jól emlékszem bajnokság előtt 3 héttel kezdtek el edzeni a miskolciak csodálod hogy a végére elfáradtak.Ettől függetlenül az újpest gyengélkedése végett lehetet volna sansz de ezt most mi tudtuk kihasználni köszönhetően hogy nyáron már június végén elkezdtek edzeni a srácok napi 2-3 edzéssel
@zsolt007: Meg nálatok időben jó kezekbe került a csapat,pedig a Fradinál se fenékig tejfel az élet...
Nem volt valami emlékezetes meccs. Nézőszám negatív rekord lehetett, Újpest dominálta a meccset, de szoros volt végig, mert pár lila megint nem volt toppon. Gondolok itt Bontovicsra, aki a második találatnál szerintem stadionon kívül tartózkódhatott. Rémes védő, ha jól láttam, a hibája után már ki sem engedte az edző.

A Hetleres szituáció mi volt? Nem láthattam.

Reméljük a következő szezon jobb lesz. Ezt nagyon gyorsan felejtsük el.
@Miskolcifan: kaotikus szezon volt az biztos mégis ilyenkor sikerült,a fene se érti ezt
@zsolt007: Igazad van! Csak akkor miért kell vetíteni a vezetőségnek, hogy szuper volt a felkészülés, minden adott...
" – Alapozásunk mindent szempontból jól sikerült – jelentette ki határozottan Mayer Péter, a Macik vezetőedzője. – Felkészülésünk kellően hosszú és alapos volt, a játékosok, köztük a légiósok is, rendelkezésre álltak, s valamennyien elvégezték azt a munkát, amit elterveztem."

" A magyar bajnokságban az első négy közé vágynak és azt szeretnék, ha harcban lennének az érmes helyezésekért. A szakvezetés úgy ítéli meg, hogy elképzeléseik megvalósításához adottak a feltételek, így minden a játékosokon, a keret tagjainak pillanatnyi formáján múlik majd."

Pillanatnyi forma: EDZŐ DOLGA!!!

Hát ennyi...
@freddyD: Én sem sokat láttam belőle, mert a cserepad előtt, a palánk mellett történt. Szerintem bottal találhatta el a miskolci játékost. Először kapott 2+10 percet, aztán mivel vérzett a játékos orra, módosították 5 perc + végleges fegyelmire.
@Miskolcifan: Nem játszott rosszabbul a Miskolc, mint az UTE. Úgy érzem, hogy a 3. harmadot megpróbálták kihúzni a 2-1-es előnnyel, inkább ennek megtartására törekedtek.
Amatőr hiba viszont most is volt. 5 perces emberelőnynél két hátvéd passzába belenyúlt Bobby Davis, ziccerben kapura tört, elfektette a kapust és bevarrta.
Ne keseregjetek, minden évben jobb ez a csapat.
@Sűrűhaj: U12-es, az U14-es és az U16-os volt az edzője!
Megkérdezhetem milyen eredményeket ért el ezekkel a csapatokkal???
Bárki válaszolhat!
@bakker81: Bocs,de nem tudom megmondani...
@Sűrűhaj: A hiba valószínűleg nem a te gépezetedbe van...
@Sűrűhaj: Csak azért kérdezem,mert próbáltam én is megkeresni,nálatok,meg úgy a neten de nem találtam.
Kíváncsi voltam csupán ,milyen kiemelkedő eredményeket ért el az utánpótlásban,hogy felnőtt csapatot bíztak rá.
Gondolom ezekben az években toppon volt nálatok az utánpótlás-))?
Én olyan edzőt nem is tennék oda,aki előbb nem bizonyított az utánpótlás nevelésben.
És most nehogy jöjjön valaki ,Kanadával,Csehvel,vagy bármelyik a csoportos csapattal.
Én Magyarországról beszélek.-))
@bakker81: Az ő kiemelkedő eredménye az apja.
@Miskolcifan:
Jaaaaa-)))
Akkor miért morgolódtok??-))
"Felkészülésünk kellően hosszú és alapos volt, a játékosok, köztük a légiósok is, rendelkezésre álltak, s valamennyien elvégezték azt a munkát, amit elterveztem."
Itt lenyilatkozta a tutit.Kellően hosszú és alapos.-)
Nem hosszúságban mérik ezt ,TARTALOMBAN!!!
Pedig elvégezte az edzőit is.HHÁÁÁT???
K.Árpitól kellett volna inkább leckét venni és azt megtanulni.Lehet előrébb lennétek-))
Meg,hogy olcsó.Bár ilyen alapon Egri Geri is lehetne az edző,megspórolnánk még egy embert úgy.
@bakker81: Nem vállalsz túl nagy kockázatot ezzel a kijelentéssel :) Lehet jó edző lesz Mayer majd 10 év múlva,de nem hiszem,hogy egy MOL ligás csapat padján kellene gyakorolni...
Mi az istenért Fábry nak írjátok a nevét :O:O Amikor egyáltalán nem az a neve hanem Fabry...Nem tudom miért nem lehet leírni normálisan a nevét egy embernek...
@Miskolcifan: -)))
Mol ligásén ,csak utánpótlásban!!-)
De mitől lenne jó edző??
Jó edző csak akkor lesz valaki ,ha olyan embertől tanul,aki már bizonyított.Plussz fejleszti magát,más egyéb fejtágító anyagokkal.
nem ismerem a helyi viszonyokat, de én is inkább türelenre intenék, az edző nem tud gólt lőni a csatárok helyett vagy jól passzolni a védők helyett, a játékosoknak valszeg mentálisan sok volt a 3 meccses győzelmi kényszer. Nem mellesleg, saját magukat hozták ilyen "kellemetlen" helyzetbe azzal, hogy oda-vissza megverték a Stars-t. És lehet, hogy az is egy icipicit sok volt, hogy a volános fiatalok 3 nap alatt jégre léptek Dunaújvárosban, Kápmegyeren és Újpesten is. De mondom, nem ismerem a helyi viszonyokat, ráadásul a meccset sem láttam. Mondjuk Mayernél biztos van jobb edző, csak nem tudom, hogy van-e rá pénz. Jövőre, hogy nem lesznek Makláriék, teljesen újra kell gombolni a kabátot.
@Szotyeee: Ki volt ez a megátalkodott aki így berágatott??
jaa ,látom Kerusz volt-)))
ejnye Kerusz .)) Szotyeee ma éjjel ,nem fog tudni aludni-)))
@vaze: Világos amit írsz,de az X dolog,hogy mit tud egy-egy játékos az meg Y,hogy milyen az edzőnk.Sajnos az Y idén nem volt elég jó az X-hez,hogy matekozzak kicsit :D Emlékezzetek vissza Faith-ra.A mi szintünkön nagyon jó edző volt,szeretett itt dolgozni,az akkori viszonyokhoz képest eredményes is volt,csak elkövette az a hibát,hogy szólni mert a "család" kárára.Mehetett is haza...
@Szotyeee: Majd megkérdezzük U.N. Owent, de pl. a szlovák szövetség honlapján és a hokej.sk-n is á-val írják a nevét.
http://www.szlh.sk/statistiky/c-0001_l-53/i-action!61player!95splits!38B!61300
www.hokej.sk/spravy/index.php?clanok=43479
@bakker81: Hát ilyen az én formám, ezen a héten többek is berágtak rám... ;-)
@kerusz: Én neked adok igazat! :)
A mai meccsen a mezén is Fábrynak volt írva.
az eredménytől függetlenül gratula a Miskolcnak az idei évhez (bár még nincs vége).
Nagyon jó hokit játszottak és ha marad a fejlődés, jövőre jöhet az újabb lépcső!
@Bpstars: Csak nem lesz kivel...:-(
Kérdés mi lesz jövőre a fehérvári kölcsönjátékosok nélkül. Nélkülük idén se lett volna sehol a Miskolc...
Leírom mégegyszer,mert valamiért nem jelent meg a kommentem...
Szóval summázva:a tányér is görbe és a leves sem egyenes!A szezon összeadódó hibái az emberelőnyben kapott gólban csúcsosodtak ki,jellemzően ismét nem tudtunk élni a felkínált lehetőséggel!A szakmai értékelés nem az én feladatom,de kíváncsi leszek a szezonzáró elemzésekre az ÖSSZES szereplő részéről.
Remélem ma legalább győztes meccsel búcsúzik a csapat a hazai pályától és a szurkolóktól!
HAJRÁ MACIK,HAJRÁ MISKOLC!!!
..azert volt egy MOL liga 3. hely nem? Arra sztem siman buszkenek kell lenni!
Érdekes fajta a szurkoló.
Valahogy, amikor az MK-ban 3. lett a Miskolc, akkor az itt most hangosan zenélők, a "Csendszinfóniát" adták elő. Akik ott voltak Újvárosban láthatták, hogy a DAB meccs is heves küzdelmet hozott.
Szintén kuss volt részükről, amikor leverték a DAB-ot, a Fradit, a Vasast és az Újpestet, vagy az SC-ét, Brassót. (Csendesen megjegyzem, hogy akkor is ugyanaz az edző volt, akit most hevesen támadnak.)
A miskolci hoki feltételeit, múltját és jelenét viszonylag jól ismerem. Viszont el kell, hogy ismerjem MP apukájáról azt sem tudom kicsoda. (Biztosan találkoztam vele többször, beszéltem is vele, de olyan kép nem maradt róla, hogy Ő írányítaná fia karrierjét.)
Természetesen lehet fikázni MP munkáját, (kérdezem én a többi sztár edző, köztük külföldiek mit is értek el eddig Miskolcon?) de a hazai edzők között az egyik legfelkészültebb. Lehet, hogy ez már kevés egy még jobb OB I-es csapat vezetéséhez, de akkor uraim, be lehet tenni a kasszába egy kis lóvét.
MP nem véltelenül került az utánpótlás csapatok mellé edzőnek, és igenis jó munkát végzett. (Arról nem beszélve, hogy ebben az Apjának semmi szerepe nem volt, nem is lehetett.)
Számomra is megdöbbentően jól szerepelt a Miskolc idén, és igazán szimpatikus a közönség támogatása, és a különböző akciók.
De, aki egy kicsit is előre tud gondolkodni, az tudja, hogy nem egy egyszerű dolog, szar anyagi körülmények között egy jó OB I-es csapat összehozása. Meg kell nézni, hogy ebben a szezonban mennyit erősödtek a hazai csapatok, de a két MOL ligás erdélyi csapat úgyszintén. Hiába volt a Miskolc magához képest ezerszer jobb, mint tavaly, a többiek is belehúztak.
Sok-sok mérkőzést egy-egy góllal elveszíteni nem kellemes érzés. De azt se felejtsük el, hogy ez régebben nem csak egy-egy gól volt.
Szóval itt a fel-fel lendülő fikázás helyett inkább támogassátok a csapatot. (Sokkal rosszabb helyzetben vagytok, mint a középen lévő csapatok, mert ők bármikor tudnak viszonylag jobb képességű játékost igazolni, akár egymástól, mint a Miskolc.)
Bocs, ha túl hosszú voltam, de ez már elég rég kikivánkozott belőlem.
ÉS HAJ-RÁ MISKOLC!
@Tillasz: Korrekt! Egyetértek a hozzászólásoddal!
@Tillasz: Sok dologgal egyetértek és van olyan amivel nem.Kezdjük pl. a magyar kupával.Pontosan ott jött ki a legmeredekebben az amit magyarázok.Nem tudjuk a szabályokat,ennek köszönhetően hülye döntést hozunk és csak az isteni szerencsének köszönhető,hogy nem esünk ki.Na én az ilyen elkerülhető amatőr allűrökről beszélek,amik 2 sor elolvasásával és egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lennének.Csendszimfónia akkor sem volt,csak gondolj bele mi lett volna,ha ennek a felkészületlenségnek köszönhetően esünk ki,mert Halacska nem fújja be azt a lest,ami nem is biztos,hogy az volt...

Mayer apukáját jobb is,hogy nem ismered,mert majd te is úgy jársz,mint az első válogatott játékosunk és pár évig kerülheted a csarnokot...
Egyébként részéről is azt érzem,amit részedről.Ha valaki esetleg kritikát mer megfogalmazni,akkor annak a neve kuss.Meg jössz,hogy mi volt,mikor nyertünk meg ez meg az...Hát engedtessék már meg,hogy szólni merjen az ember,mikor kb. a 15-dik gólt kapjuk előnyben.Vagy szerinted ez így jó és természetes?

Azon meg megint el lehetne gondolkozni,hogy hogyan is szerepelt a csapat...Mert ha összehasonlítom az idei ob1-es szakaszt a tavalyival meg az azelőttivel akkor bizony nem látom az a hejj de jó szereplést,pedig a vezetőség szerint minden adott volt,jó volt a keret, köszönhetően a Volánosoknak szinte mindig 4 sorral játszottunk...

Azért az szeretném leírni,hogy egyáltalán nem a rossz szándék meg a fikázás beszél belőlem,mert ha nem szeretném ezt a csapatot akkor nem is foglalkoznék vele,de szerintem az építő jellegű dolgokat nem csuklóból kellene visszautasítani,hanem elgondolkozni azon,hogy esetleg nem hibázott-e XY.A pénzügyi részről meg annyit,hogy diákként az én pénztárcámból annyira futja,hogy kifizettem a szezonban huszonvalahány meccs belépőjét...

És a végére még annyit,hogy engem a legjobban az zavar,hogy tudom mire képes ez a csapat,mert többször bizonyították,de sajnos a maximumot csak nagyon ritkán tudtuk kihozni magunkból,amibe bizony az edzőnek is megvan a felelőssége.
@Miskolcifan: A "családi vállalkozás" állandó felemlegetése szerintem közel sem nem tartozik az építő dolgok közé. Én személy szerint gusztusosnak sem tartom ezt, de az ízlés az meglehetősen szubjektív dolog, ha Te így érzed, családivállalkozásozzál nyugodtan.

Azt hiszem, hogy annak a határnak az átlépéséhez nincsenek meg még a feltételek, hogy a csapat többnyire amatőrből többnyire profivá váljon. Ez szerintem alsó hangon is nagyjából tízegynéhány milló forintot igényel évente pluszban. Reméljük, hogy az idei Magyar Kupa bronz és a minden eddiginél erősebb szezon segít ennek a határnak az áttörésében.
@kerusz: Jó,ki lehet ragadni egy-egy szót,de egyáltalán nem ez a lényeg.Egyébként meg aki benne van a miskolci hokiban akár szurkolói szinten,az tudja miről beszélek...Ja és szerintem nem bántottam meg ezzel senkit,nem küldtem el senkit melegebb éghajlatra,de attól még ezek puszta tények,amiket körbe lehet magyarázni,le lehet szúrni azt,aki kimondja,de attól még így van.
És sajnos Miskolcon szinte minden sportágban ez van.Elég csak a focira gondolni...Borzalom ami ott is megy az utóbbi 20 évben.A kosárlabda már meg is halt,ott is ez volt.Aki haver,szomszéd,testvér az fasza csávó,aki meg esetleg másképp lát bizonyos dolgokat az mostohagyerek...
@Miskolcifan: De, a szavak, igenis lényegesek, méghozzá minden szó. A magyar hoki minden, ismétlem, minden élvonalbeli csapatánál jégpapák, jégmamák a vezetők. Ők áldozzák az idejüket, energiájukat, pénzüket arra, hogy legyen hoki. Még jelenleg is ők tartják életben ezeket a csapatokat. Nincs rosszabb egy jégpapánál, de a magyar hoki jelenlegi viszonyaiban jobb sem. Ha nem tetszik, meg lehet próbálni, vinni kell pár tízmillió forintot és máris Tiéd a pálya.
@kerusz: Hidd el ha lenne vinnék...Azért örülök,hogy átment amire gondolok (jégpapa,ez jó :D ).És ha már "csak" jégpapák vannak,akkor ezek a jégpapák példát vehetnének a főjégpapától,Ocskay úrtól...
@Miskolcifan: Nem bántásként, de ha annyira benne lennél a miskolci hokiban pontosan tudnád hogy a fehérvári pályát cirka húsz évvel ezelőtt fedték be,még a miskolcit öt éve. A fehérvár azóta is töretlenül neveli ki a fiatalokat, óriási motivációs lehetőség számukra az ország legjobb felnőtt csapata. Miskolcon utoljára minőséginek nevezhető csapat 93-ban volt,akkor szünt meg. Előtte kupadöntőt játszott az akkori legerősebb magyar csapattal a lehellel. Ezután évekig nem volt felnőtt csapatunk sőtt az utánpótlásból is szélnek ment két generáció. Ennek a hatását sajnos még most is érezzük. Ami a legfájóbb lehet minden miskolci hokiszerető számára az inkább az lehet, hogy az utánpótlásnevelés nincs igazán jó kezekben. Ha valahol hát itt kellene észrevennünk azt hogy öt éve csarnokunk van. Az idei felnőtt csapatunktól meg nem tudom hogy ki várt többet, és milyen alapon? Ezek a srácok amatőr hokisok akik kapnak zsebpénzt. Napi két edzés nélkül ezen a szinten már nem megy márpedig ahoz sokkal több pénz kell. Örülnünk kell az idei győzelmeknek, jó meccseknek, szoros eredményeknek, mert számunkra ez az előrelépés. Mayer szerintem is az egyik leg felkészültebb magyar edző,akinek ez volt a tanulóéve az ob1-ben szerintem lehetőségeihez mérten jól teljesített a csapattal együtt. Azt nem is értettem hogy a faterját miért keverted ide. Én is ismerem a helyi viszonyokat tudom h a lelátón mit művel néha, de hát istenem a lelátó azért van.
@Tillasz: Nyilván felkészült edző MP, de ezzel együtt is sokszor hoz(ott) rossz döntést. Nem én találtam ezt ki, hanem az edzői munkához értő játékosok mondják/mondták. Meg nem olyan rossz, ha egy edzőnek van tekintélye a játékosoknál.
"kérdezem én a többi sztár edző, köztük külföldiek mit is értek el eddig Miskolcon?"
Gyakorlatilag ugyanezt az eredményt, olcsóbb légiósokkal.
Az pedig, hogy egy góllal veszítünk el egy meccset vagy nyolccal, tökéletesen mindegy. Részsikerekkel tele a padlás (túlzok, tudom), de a tabellára nézve nincs változás, előrelépés.
@qwertzuiop05: Az milyen szurkoló akinek csak a tabella számít?
@Miskolcifan:
Szerintem, ha elmondod a véleményed az nagyon jó.
Ha kritizálsz az is nagyon jó.
De számodra tényleg nem unalmas, hogy a Magyar Kupáról csak a bejutás és nem az eredmény jut eszedbe?
Igen hibázott az edző, a stáb, és elárulom a jv is! (Ő sem tudta a szabályt!)
Halvány emlékeim szerint ezt az edző és a vezetők is beismerték. Ezek után mit csináljanak? Mondjanak le? Ember gondolkozz már, Te ha hibázól, akkor azonnal fel kellene akasztani?
A csapat valós játékerejéről meg szerintem nem kellene vitatkoznunk. Nem tudom mennyire régóta vagy bent a hokiban, mennyire ismered a játékosokat. De, ha akarod magánban leírom Neked.
@qwertzuiop05:
Én egy szóval nem mondtam, hogy ne hibázott volna? Biztos sok rossz döntése volt, kinek nem?
Az edzőt Neked kritizáló játékos hibátlanul teljesített? Nem hinném.
Tudod, az egyik mérkőzésen egy tehetséges miskolci srác a saját kapuja előtt olyat hibázott, amit még miniben is büntetnek. Gólt is kapott a csapat belőle. Ennek ellenére a következő cserében már fent volt újra és nyert a Miskolc, nem kis részben az adott játékosnak is köszönhetően. A fiam ennél kisebb hibáért hetekig volt elmeszelve.
És még valami. Szerintem idén sokkal többet értetek el, mint valaha. Gyakorlatilag az egész mezőnyt végigvertétek. Nem hiszem, hogy ilyen történt már a miskolci hoki történetében.
@antilenin: Hát kb. egy dologról beszélünk...Az a másik hatalmas hiba,hogy nincs perspektíva a fiataloknak.Tavaly meg azelőtt mindig kapott 2-3 srác lehetőséget,most meg inkább kiálltunk 17-en,de fiatalok nem játszottak...Röviden és tömören pénz,pénz és pénz kellene.

@Tillasz: Mondjuk az MK csak egy példa volt arra,amire próbáltam rávilágítani,nem kell ennyire kihegyezni rá a dolgot :) Az üzenetedet pedig szívesen várom,azt hiszem a mail címem elérhető.
süti beállítások módosítása