HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mégis ott leszünk a világbajnokságon

2010.02.26. 10:33 stero

Elkészült a májusi németországi világbajnokság hivatalos dala és videóklipje, meglepetés van benne. A Scooter-mű készítőit annyira elkápráztathatta a magyar csapat és pláne a szurkolótábor a tavalyi svájci tornán, hogy telerakták velünk a filmet. Szupertől Tokajin, Hetényiig át az egész csapatig többször feltűnnek játékosaink, a drukkerekről nem is beszélve. A dal minőségéről nem nyitunk vitát, inkább örülünk. Nézzenek be hajtás alá.

67 komment

Címkék: magyarország vb scooter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt hiszem sztárokat csináltak belőlünk :). A VB nagyágyúi közül alig látni valakit, de tele van magyarokkal. Szerintem nagyon fogunk onnan hiányozni...
nekem tetszik, jó csajok, magyarok, hoki :D
Ez szerintem egy elismerés a tavalyi vb-n nyujtott teljesítményért!Mert ilyen mostoha körülmények közül és ilyen kevés igzaolt hokissal A csoportba jutni az igenis bravúr! De sajnos hiába az Acsoport továbbra sem épülnek a várt évi 5-6 fedett jégpálya ami ahhoz kellene h minnél több hokis nőjjön fel:)
Hetényi majdnem többször szerepel benne, mint a manus, aki "énekel"...
@Khrys84: annyira szerném hinni, hogy a videó készítői ennyire mélyére ástak a dolgoknak:) bár szerintem a tábor látványos performanszánál nem mentek tovább, de így is nagy elismerés!
Most komolyan, ez a fos zene, ez mi?
Hol van egy megjegyezhető, szerethető refrén, vagy énekelhető 2 mp? Azt hittem a H O K I -nál nincs lejjebb : )
Ezek a németek betegek, esküszöm.

Ettől függetlenül még most is kiráz a hideg, ha látom a tavalyi képeket, mekkora volt! : )
Dagad a keblem a büszkeségtől :)))
Egy képen az egész csapat rajta van :)))
Hűűű, mi lesz Szlovéniában! :D

A "dalocskával" sincs semmi baj, lendületes Scooter stílus!
Mély nyomokat hagytunk bennük.

De ez a szám ehhhh...
Éjjel már meglepődtem, hála egy kedves kommentelőnek..:) Kár hogy a 10 év után újra hallgathatóra sikeredett Scooter albumról pont ezt a gyengébb számot vették elő hozzá. De a klip mindenért kárpótol, kemények vagyunk mint a vídia..:)
Érdekes és meglepő. Azért azt hinné az ember, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. Érdekes, hogy a német világbajnokság fődalának videó klipjében mi magyarok szereplünk. Ez egyedülálló, ugyanakkor elismerő!

De ott voltunk, átéltük, "csodát" műveltünk s az utókornak is jut belőle egy szelet. A CSAPAT és a TÁBOR egyaránt lerakta névjegyét a nagyok asztalára.

WWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW!!!
Fúúú, ez a szám...
Hihetetlen, van pedig Toten Hosen meg Rammstein és egy ilyennel égetig magukat a németek.
Nem normálisak :)
Ez nem egy hokisokról szóló klip amiben feltűnnek a magyar hokisok, hanem egy magyar hokisokról szóló klip amiben feltűnnek más hokisok:). De amúgy jó.
@Shikaka: Izlésről vitatkozni baromság...
@M.Lac: ... és ugyanezt fogjuk tenni Szlovéniában is! Maradandót viszünk véghez: a fiúk a pályán, mi pedig a lelátókon! Már alig várom!!!
@Icecube: így igaz! Megtesszük, amit megkövetel a haza! :)
@M.Lac: Majd a földszintről felmegyünk Hozzátok, illetve az emeletről lemegyünk Hozzátok Szlovéniában!
Volán és Maci szurkolók egy helyen! Ez ám az élet!
@Shikaka: ott van a jóízlés... én még a Die Arztét ide tenném, már csak a koronázatlan punkkirályság okán is. :)

A szám tényleg nem nagy eresztés, főleg Scooter-től, akik azért ennél sokkal emlékezetesebb dallamokat is lemixeltek a winchesterre, még ebben ez ezerszer elszidott rave (vagy mifene) stílusban is.

A lényeg viszont torokszorító, és vita nélkül óriási dolog.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Magyarként nagyon tetszik a klip, de amúgy legkevésbé sem illik a hokihoz (már amennyire meg tudom ítélni, hogy mi illik a hokihoz és mi nem). A csajok helyett nem lehetett volna hoki VB-kről pom-pom lányokat bevágni??? Vagy legalább ezeket a csajokat (mert ház "minőségileg" nincs probléma velük) pom-pom lány ruhába bújtatni???

Hogy miért szereplünk annyit a videón? Egyrészt a fantasztikus szurkolóink miatt, másrészt viszont a német válogatott csak ellenünk nyert (GER-RUS 0-5, SUI-GER 3-2, FRA-GER 2-1, GER-DEN 1-3, GER-AUT 0-1, HUN-GER 1-2), és abból a meccsből sok felvétel van!

Ettől függetlenül tényleg nagyon jól esett megnézni a képeket, és Hetényiből egyértelműen showman lett!
"mert hát"... kis hiba becsúszhat bármikor!
Osztom az egyik korábbi kommentező véleményét, miszerint ízlésről kár vitatkozni... Scooter-től viszont tényleg jobb nótákat is hallottunk már, ez sztem tény. Viszont a vizuális élmény nagyon nagyon el lett találva (a mi szemszögünkből), és valóban sok a GER-HUN meccsről kivágott rész. Fura, h a nagyon nagy sztárok nincsenek is benne, bár ők akkor még javában nyúzták egymást az NHL rájátszásban. Nagyon nagyok voltunk, mi szurkolók! Azért kiváncsi vagyok, h Scooter-ék valóban szeretik a hokit, követték a VB-t, szimpatikusak voltunk-e nekik, vagy ez is csak egy meló.

SZERKESZTŐK! Nem lehetne egy rövid interjút kérni tőlük? Vagy erre nincs sok esély?
@sutyi2: Azért Iljuka kapott vagy másfél másodpercet! :)
@vaze: Az azért tényleg nem semmi, ahhoz képest, h végülis nekik köszönhetnek a ruszkik egy VB-aranyat. Vagy kettőt? :-D
@Von Siebenbuergen: Ebben a dalban nem a refrén a lényeg, hanem a szinti dallam, simán bejátszató lenne meccseken is. Nagyon kemények vagyunk benne, engem is kiráz a hideg!!!
Hátborzongató!Gyönyörű! (Mármint a magyar vonatkozású részek.) Hogy a játékosaink és szurkolóink idáig jutott ebben is, és másoknak is felkelti a figyelmét!!! A többi része? Az meg nem érdekes, még gondolkozom, h mennyire tetszik...:)
@hunvikics: Valószínűleg igazad van és ehhez jön még az, hogy nyilván azokat a felvételeket rakhatták be, aminek a joga náluk volt. Elvileg tehát főleg a német csapat meccseiről szemezgettek, abból pedig kétség kívül a mieink elleni volt a legszebb emlékű nekik. Bár van nem német meccsről is kép, szóval a franc se érti. Lehet, hogy a scooter szimplán szereti a magyarokat, azért adtak jó pár koncertnek nevezett akármit Mo-n.

De az is igaz, hogyha lett volna a német szurkolótáborról olyan kép, mint a mienkről, akkor nyilván azt tették volna be. De se kép, se szurkolótáboruk nem nagyon volt...
Még saját magamat is megtaláltam a táborban. Nem gondoltam volna hogy ekkora sztár vagyok, hogy belekerülök egy klipbe.::)) Igaz én tettem érte a legkevesebbet. Nem tudjuk elégszer megköszönni a csodát.
@vaze: Annyit majdnem te is kaptál :)))
@jegib: Nem vitatkoztam senkivel :)
@Spigott: Egyértelmű! Innentől a párbajképesség kritériumai közé tartozik, hogy szerepelt-e már Scooter-klipben! :)))
@Von Siebenbuergen: Jó ember, Scooter a maga stílusában az abszolút no1!
Nagyon jó kis nóta szerintem! A KLIP MEG...:)
@Shikaka:
Te ne égesd már magad az ilyen szarokkal: Toten Hosen meg Rammstein... Kispál és a Borz :)))

Egyébként meg tényleg nem a stíluson kellene vitatkozni!
Azért az erős, amikor mutatják a felugró magyar, betyárjelmezes szurkolókat, majd egy szlovák játékos gólörömét. :O
Tegnap az nso fórumán a hírhez valaki csatolt egy versikét, az utolsó sora az volt, hogy: Világ! Kibírjátok nélkülünk egy évig?
Úgyhogy ne rontsuk el mások örömét. :-) (Max. a szlovénekét). Ráadásul 2011-ben igazán nem kellene messzire utazni, még ha jelen állsá szerint meg is van a hely rizikója.
@Mocsar:
A maga stílusában Kiszel Tünde is az.

Mindegy, ha a fritzeknek ez kell, én lesz@rom.
Végül is nem írhat minden eseményre hivatalos dalt az AC/DC, vagy Ozzy : )
@Von Siebenbuergen: Kiszel Tünde, ez jó!:) De mondjuk más a kettejük népszerűsége a világon...:)
@kispufi: A 2011es VB-t várom én is nagyon! Szerintem fél magyarország megindulna a csarnokok felé, ha idén ismét sikerülne a bravúr:) Micsoda hangulat lehetne, gyakorlatilag hazai pálya:)
Istenem, ha ezt a klippet megmutatom anyámnak...:))
Azért én is kíváncsi lennék egy interjúra a klip készítőivel és/vagy megrendelőivel.

Egyáltalán nem akarok ünneprontó lenni, de egy ilyen klipnél a felhasznált videók után szerzői jogdíjat kell fizetni. Nyilván ez a szerzői jogdíj egy magyar meccs esetében közel sem annyi, mint mondjuk egy kanadai vagy orosz meccs esetében...

És gondolom ezt tetézte a szimpatikus csapat és a szurkolók, amikor ki kellett választani, hogy melyik meccsek jogdíját akarják kifizetni, és a klipbe vágóképeket beletenni belőle...

Kövezettek meg, de szerintem így...
Ilyen ez a sóbiznisz... :)
És még egy szép Dunaújváros felirat is bekerült a klipbe, ahh :))
pgregory81 (4 hours ago)

I love the cuts of the hungarian hockey team and their fans!!!!!!!!!!!

Youtube-on egyik vidi alatt ezt a hozzászólást találtam :)
Nini, a szöszi Facsipesz extázisban:).
Gyanítom, tőlünk nem tart a Scooter menedzsere, hogy majd jogdíjat követelünk...
Ez nagyon jó. És még Bogár kollega is látható. :)))
Sztem vszinü azért mi szerepelünk benne, mert mi már nem leszünk ott...(sajnos:( és nyílván egy olyan csapatot meg a szurkolóit nem raghatják be egy egész versenyről szóló klipbe, akik érintettek. Ehez még pluszba hozzájött a maygar szurkolókk zsenialitása és a remek magyar játékosok szval azt hiszem igazából nem votl nehéz dolga a klipkészítőnek:D:D mondhatné a keze alá toltuk az anyagot:D
HAJRÁ MAGYAROK!
www.youtube.com/profile?user=kontor&annotation_id=annotation_629687&feature=iv#p/c/96EB79FCFBD9589A/0/VlpNp2HBNUE

a jogdíjak vszinű beleszóltak a klipp készítésében, de ez csak egy klip a sok közül, nem hinném, hogy a vb erről a klippről szól majd... de el kellismerni jó érzés megnézni, még ha nem is kedvelem nagyon a technót...
Az a néhány nap Svájcban felejthetetlen élmény volt! Btw. a meccsek nincsenek meg valakinek torrentben?

A klipről annyit, hogy jó, jó szép gyerek a Hete, na de azért a háttértáncos csajok...
jól össze vannak a számok vágva, de ez a szám szerintem szörnyű, egy ilyen dalt egy hoki vb-hez hmm...
Azért F.Kapus mekkora lobbista, hogy betetette magát a klipbe.
Azért valahogy egy planet funk - chase the sun (aki szokott darts-ot nézni az tudja miről beszélk) szerintem jobban illik egy sportesemény hangulatához, azt pl ha benyomnáik mindenki tudna ta-tararara-zni, a klip amúgy jó, a szám meg nekem nem jön be:D
@mike80: Facsipesz-rajongó:)

@Fugeute: Bukta, pedig komoly inkognitóban voltam:)
@vaze: bazzz, ezen most két perce röhögök!!!
@Gabberboy: alap, ez csak azoknak meglepetés, akik nem tudják, hogy minden nagy magyar szellemi teljesítmény mögött ott munkál egy dunaújvárosi elme :)
@Rock me Amadeus: jaja, meg kerusz is...még jó, hogy nem hokiblog - stuck of replay lett a címe :))
bárki bármit mond , engem kirázott a hideg de rendesen .
Nagy Big Up! a klip rendezőjének !!!
Hu Gyerekek, azért nehezen tudnám elképzelni, hogy egy magyar rendezés esetén mondjuk mi teleraknánk pl. kanadaiakkal a klippet. Respect a rendezőnek, de én biztos megkérdeztem volna tőle, hogy minden megvan e a felsőpolcon. Most az a minimum, hogy Szlovéniában is ezt produkáljuk. Szét kell üvölteni a stadiont.
Apropo elég szép számmal elstartolunk már péntek este kishazánkból, ki kéne nézni valami Pub félét a neten, ahol amolyan "így mulat a kultúrált magyar" gasztro és multikultúrális találkozást tarthatnánk. (ez nagyon szép mondat) He? Mit ti szóltok?
@Nyuszí O_o: Keruszról már jó, hogy van új videó, unalmas már az a sapporói zászlólengetős jelenete.
sosem gondoltam, hogy énekelni fogok egy Scooter dalban :-)
@kuerten: Mindenképpen kell egy hely, ahol egész héten lehet bulizni.. :D
youtube-rol rendezo1 kommentje, nem tudom, hogy ki az eredeti:

A napokban Scootertől debütált egy video,
Melyet mikor megláttam ezt mondtam: de jó.
Bár német a srác és techno zenét nyomat,
Ezt látnotok kell srácok! - hívtam fel barátaimat.
Elkészült a klip, melyet a német vébére vágtak,
S abban hazánk fiai, kik tavaly Svájcban jártak.

Nem kanadaiak, oroszok, svédek vagy a csehek,
Ők ezen a klipen szinte sehol sincsenek.
Mivel az egész világ csodálta, hogy miként küzdünk és szurkolunk,
Szinte csak a német-magyar jelenetei és a szurkolótáborunk.
Plusz két táncos srác és két gyönyörű hölgy,
Bár a lelátó e videóban nem értük piros-fehér-zöld.
Idén sajnos nem leszünk ott, csak e klip erejéig,
Világ! Kibírjátok valahogy nélkülünk egy évig?
@Gabberboy: azta egy Dunaújváros zászló itthonról nézve LIBABŐR, nagyon nagy :D :D
Dunaújváros zászlót a világbajnokságra!!!!!!!!!!!
@tom40: bocs nem tudok angolul, és lehet, hogy te tudsz, légyazi leírnád nagyvonalakba, hogy miről szól ez a "dal" mármint a scooter.
+dab mezt a szkúterre:D
@FOXMULDER: hát Scooter dal lévén ne várj komoly mondandód, de azért csináltan egy nyers fordítást:

Érzem a lelkem mélyén, hogy nem veszíthetek
élj a pillanatnak, bárki lehet utolsó
megszűnhet múlt és jelen
túl gyorsan változnak dolgok, amikre nem is számíthatsz
játszd vissza a dallamot, itt az idő
játszd vissza a dallamot, próbáld meg ma máshogyan

Érzem a lelkem mélyén, hogy nem veszíthetek
megyek, kell egy barát
és úgy érzem, hogy most már veled maradok végleg
örülök, hogy velem maradsz
amitől már egyszer féltél, az most szabaddá tesz
nem fogok habozni, bizonyítani akarok
www.youtube.com/watch?v=oP7umR9gKCc ez ennek a gagyinak a feldolgozása, ritka jó playback:D
Sziasztok!

Jó látni, hogy ennyi magyar van a klipben. A zene sajnos elég gyöngus-főleg a Scooter-től. A klip se nagy durranás. Ennek a számnak már valójában tavaly október körül kész volt a klipje, amikor még nem lehetett tudni, hogy ez lesz a hivatalos VB dal, ezért szerepel benne a csaj meg a shuffler táncosok(ezek már eredetileg is benne voltak) és mikor kiderült, hogy ez a VB dal akkor kellett hokis jeleneteket vágni bele. Ezért elég hülyén néz ki a klip, mert az eredeti klipnek semmi köze nem volt a hokihoz.
Szerintem a Pannon még fel sem fogta, hogy mekkora szponzorszerződést kötött annak idején:)
Hajrá magyarok! :)
Scooter forever! :)
süti beállítások módosítása