HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vienna Capitals–Fehérvár 5-1

2010.02.25. 22:01 Hblog

Simán nyerte az EBEL-negyedöntő harmadik mérkőzését a Vienna Capitals. A bécsiek hazai jégen háromgólos előnyre tettek szert a második szünetre, a harmadik harmad elején Vas Márton szépített, ám utána még kettőt ütöttek Rotterék, 5-1. A párharcban 2-1-re vezet az ellen, vasárnap győzni kell Fehérváron, hogy ne szálljunk el. A további eredmények: Salzburg–Klagenfurt 2-3 (eddig még mindig az aktuális vendég győzött, 2-1 az állás a KAC javára), Linz–Villach 5-2 (2-1), Graz–Medvescak 2-3 (2-1, a zágrábiak a hosszabbításban, a 76. percben ütötték a győztes gólt, versenyben maradtak).

102 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez nem hiányzott... Vasárnap javíthatunk!
Medvescsak?!
@Mocsar: Medvék hosszabbításban nyertek.
Nem baj fiúk ez benne van a pakliban. Ez az 1-5 ugyanannyit ér mint a 2-3. Vasárnap pedig most már tényleg mutassuk meg, hogy Fehérvár bevehetetlen vár és átkozzák a bécsiek, hogy nem minket kerültek el! Ami a csövön kifér, játszatok sátáni ördögként, mi újra veletek leszünk és akkor:
Reszkess Vienna, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@DominiKing: +hajra arpi hajra palko!statosari mindent bele!!!
Tartok tőle, hogy a csapatot megtörte lelkileg a hazai 2-3, most meg ugye ez a sima verés... Nagyon nehéz lesz így vasárnap! De muszály győzni, nincs mese! Vagy legalábbis a maximumot kell nyújtani!
Akkor is hajrá Albavolán!
Ez sajnos benne volt a pakliban...
Tényleg nincs mese, vasárnap győzni kell! Az eddig kevéssé jól muzsikáló kulcsjátékosaink most megmutathatják, hogy mit tudnak! Főleg a támadósorban kell az erősítés, mert borítékolhatóan ismét hátszelet kap a bécsi csapat, és ha nem ütünk 3-4 gólt, szerintem esélyünk sem lesz nyerni.
Hajrá Voláááán!

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Kicsit off: ez nagyon jó! Bocs, ha már volt valahol, ma nem volt időm itt nézelődni!

www.nemzetisport.hu/jegkorong/video-magyarok-a-jegkorong-vb-re-keszitett-hivatalos-scooter-klipben-2019138/

A Volán vasárnap remélem nyer, akkor még bármi lehet, de ha két győzelemmel búcsúzunk, akkor már nem kell magyarázkodni szerintem. Persze még ne temessünk. Ha 1-0-ra nyerünk, az ugyanenyit ér majd.

Ja, a Salzburg-KAC jól alakul eddig::)))
Cafe19-ben telt ház volt, és finom sör!ja meg 4 TV csak sajna hamg nélkül ;) még a szokásos társaság egy része is ott "szurkolt"! Ma sajnos így jött ki a lépés 8nap 4 meccs-- 2 nap pihi most kell a Volános Fiúnknak!
Hajrá Volán!
Semmi gond, az állás 1-2. 4 azaz négy győzelemig megy a párharc...

Ahogy elnézem Grazban és talán Salzburgban nem lejtett a hazai pálya, meg is látszik az eredményeken.

Hajrá Volán!
Az 1:5 nem igazán izgat, valóban szinte ugyanaz mint a 2:3, nem is voltam meglepődve az eredményen, én 1:6 - ot tippeltem, vagy inkább "rettegtem" - a fiúk valóban kissé elfáradtak, vasárnapig azért egy nappal több pihenő lesz, ezt igazán ki kell használni a regenerálódásra és lelki "tuningra" - akkor nem lehet baj...
@Raon: sokkal szebben leírtad azt amit én szerettem volna,sebaj ,így nem fárad el annyira a kezem a sok billenytű bunyózástól:-) cask egy kis kiegészítés még :) : Valójában nemcsak a támadósorban kellene javulni.Védekezve kontrákra játszva 1 esetleg 2 gólt lőve foci meccsen lehet nyerni,hokiban igen ritkán.Eddigi meccseinken a capitals kb féltucatszor vihette szólóban Tommira a korongot,kevés sikerrel.Ilyen szinten ezt nem szabad megengedni, mert ha a kapusunk nem véd úgy az eddigi meccseinken ahogy, akkor most nem 1-2 hanem 0-3 lenne az állás.Elől sem egyszerű a helyzet,alapszakaszban is megkellett harcolni a helyzetbe kerülésért, most ez még nehezebb, de megkell rá találni a megoldást mert lőtt gól nélkül nem lehet nyerni.Olyasvalami hozzáállás kellene vasárnap,mint ahogy az orosz válogatott kapusa jellemezte a rajtuk átgázoló kanadaiakat." mint a ketrecből kiszabadult gorillák,úgy vetették magukat ránk "jó lenne ha ehhez hasonló érzéssel állna fel kevin mester a caps. kispadjáról vasárnap este, de ha nem sikerül nyerni az sem men of tragedy,ha a csapat mindent megtesz a győzelemért.
Sajnos ez a realitás, de vasárnap nyerni fogunk!
MESTERMÉRLEG
KEVIN GAUDET, a Vienna edzője: – Ezúttal minden összejött, nem pazaroltuk el az emberelőnyeinket, végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, és habár Satosaari a liga egyik legjobb kapusa, ma ő sem volt csúcsformában. Jó, hogy átvettük a vezetést a párharcban, de messze nincs még vége.
JARMO TOLVANEN, a Fehérvár edzője: – Megérdemeltük a vereséget. Túlságosan fegyelmezetlenül játszottunk ahhoz, hogy bármi esélyünk legyen a győzelemre. Remélem, vasárnapra Palkovics rendbe jön és általában is jobban játszunk majd, mint tettük most.
@peterbalogh: hoppácska... már majdnem elnyomtam, amikor meghallottam magunkat :-) azért az az "álé" nagyon ott volt.
Most léptünk határt, kaptunk negy 100 euros bilincset.. Sajnos az első harmadban 4 nagy helyzetet kihagytunk, ők mindenet belőttek. Most nem volt akkor bírói nyomás, Martz 1. Harmad vég konnyelműségéből benyaltuk a 2. gólt, onnantól kapaszkodtunk, de nem ment úgy, mint előtte. Vasárnap muszáj nyerni, mert csak;)
Hmmm. Ennyit számít Palkó? Vagy csak egy kicsit elfáradtunk? No nem baj, kicsi csúnya ugyan ez az 1-5, remélem csak "megtévesztés" volt és vasárnap nyerünk(az 1 nap plusz pihenő is jól jön)! HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ MAGYAR HOKI!!!
@Voitih: Miféle bilincset kaptatok?
Mi baja van Palkónak?Tudja valaki?
@petyagergő: én is ezzel a klippel vigasztalom magam :) nagyon jó érzés, a Japán-beli "győztes" meccs után rögtön ott van a 2. helyen :)
OFF: www.youtube.com/watch?v=VlpNp2HBNUE

javarészt magyar válogatottunk egy új scooter klippben! :))
Kedd-en Mihaly nem sok mindent csinalt.Remelem Vasarnap azert ossze szedi magat.Let's Go!
@Dreamliner25: kell ez igen, mondjad.... es akkor csak az csinalt aki asszisztolt es golt lott ugye? na meg a kapus. tobbi ott kolazott a palanknal es vicceket meseltek...
Most értünk haza. Hát, nem volt életem meccse. Egy biztos, ezek a fiúk már többet letettek az asztalra, mint amennyit kívántam a szezon elején. Ugyan a csapat kasszájába nem látok bele, de nagyon bízom benne, hogy az idei teljesítményükkel meggyőzték a szponzorokat afelől, hogy erre a csapatra érdemes pénzt áldozni. Szeretném tudni, hogy a jövőévi szereplés anyagi fedezetének jókora szeletkéje már "fizetve" vagyon.

A meccs után ezúttal odajöttek a srácok megköszönni a bíztatásunkat, ami nagyon jólesett. Ha pedig továbbra is ilyen hangulat marad a meccsek végén eredménytől függetlenül, talán még meg is kedvelem ezeket a bécsieket :)

HAJRÁ VOLÁN!!!

@Voitih: pár óra alatt szépen felkúszott az összeg a 200 Euroról :( Sajnálom! Ugyanakkor Köszönet KapusLacinak a segítőkészségéért!
@imr: Köszi szépen, feldobtad az estémet..:) Jó látni a szurkolókat, a csapatot a klipben.
@budaijegesmedve: Lazas volt es ezert nem tudta valalni a meccset. Vasarnap mar fog jatszani, azt mondta.
Sajnos ez a pakliba benne volt,a Capitals nagyon erös csapat,az este nagyon föléjünk kerekedtek.
De ugyis le a kalappal a fiuk elött,az egész szezonra visszatekintve nagyon nagyot teljesitettek,most minden siker csak ráadás,ahogy M.Lac is mondja hab a tortán.
Vasárnap bizunk a gyözelembe,mindent bele,még semmi nincs veszve!!!
Hajrá Volán!
Sebaj! Ebben az idényben kitettek magukért a fiúk! Hazai pályán "szinte" kényeztettek minket az eredményekkel! Az idei célkitűzést teljesítették! 2010\2011es idényben legyen a legjobb 4 közé jutás :)

2011\2012-ben pedig... :)

Hajrá Volán...
@bazsaa: Én még az idei szezonba se mondtam le teljesen a legjobb négybe jutásrol!Ez jégkorong bármi is megtörténhet!
Eddig semmi gond, minden az elozetes joslatom szerint zajlik.
Nyerni fogjuk az 1. 4. 6. 7. meccseket, ezt mar egy hete mondogatom és hát eddig minden ennek megfeleloen alakul...
Jo ez a Scooter klip...
Benne van egy reszlet az aprilisi szlovak meccsbol is, amikor a 4-ik goljukat szenvedtek be, mennyire orultek neki... es most a szlovakok csepelik a nagyokat...

Gondoljunk erre... most a Becs megnyugszik, es jon a "fules" vasarnap!!! >:-)

TAAAAMMADAAAAAAAAAAAAAS!!!

Hajra Volan!!!
Kár a vasárnapi hosszabbításért, még mindig mi ülnénk a lovon.
@Voitih: nem csak bilincs volt, sajnos "lopós" autóval elvittek egyet, szomorú drukkertársunkét, a kiváltás volt 199 ájró!
@kapusLaci: Köszönök mindent, küldtem egy e-mailt
nagyon, nagyon drukkolok a fiukak vasárnapra,...
tegnap annyit üvöltöttem, hogy mára tisztára begyulladt a torkom,.... alig van hangom ;-) hehe.... de mindegy.
szerintem a fiuk tegnap nagyon fáradtak voltak, nem birták... de egy plusz nap pihenő télleg nagyon jól fog nekik esni. Szerintem Palkó által hiányzott egy , hogy is mondjam, "vezető egyéniség(?)", az a valaki aki összetartja és vezeti a csapatot. Vasárnap viszont remélhetöleg új erővel mennek ki HAZAI pályára a fiuk, és szétverik a bécsieket. Én nagyon bízok a fiukban....

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
=)
Tudom hogy nagyon nem ide tartozik de tudja valaki hogy miért van egy Scooter videó klippben non stopp a magyar jégkorong válogatott???????
A zene nem is olyan rossz....

www.youtube.com/watch?v=VlpNp2HBNUE
Sajnos nem lett győzelem, de így is rengeteg pozitív élményben részesültem a héten :). Köszönet érte Csató Imi, felejthetetlen dolgok ezek számomra :). Hajrá volán, Hajrá Pire.
@Dreamliner25: és még sajnos néhányan....
Nagyon rossz volt a 2. harmad után Palkóval a WC-nél összefutni... :-(
Lehet,hogy most szelet vetek de Rotterel kapcsolatban mondanék valamit.Kellemetlen, a pályán nem szimpatikus figura ez tény. Mivel azt tapasztalhattuk, hogy az ellenfelekkel eddig is kesztyüs kézzel bántak, és mivel megteheti, valahol érthető, hogy minden eszközzel feszegeti az általunk sportszerünek itélt határokat. Azt elérte, hogy a birók jobban odafigyelnek Tommi minden mozdulatára és állandóan hergeli a legfontosabb csapatembert. Az elkövetkező meccsekem ugyan ez lesz és kettőjük párharcából Ő jöhet ki jobban. Erre még a szurkolók is rásegithetnek és az Ő malmára hajtjuk a vizet.A rájátszás valahol egy lovagi viadal két csapat között, ahol egyéni párbajokat is vivnak. Erre nagyon alkalmas Rotter. Hasonlóan dörzsölt Tommi is, csakhát,-lovagoknál maradva-, a páncélzata erősebb de fegyvertára kisebb. A viadalt az ilyen párbajok is eldönthetik. Az "ördög"-nek ilyen fegyvere nincs, pedig az ördög a részletekben lakozik. Valahol igaz az, hogy a cél szentesiti az eszközt, és bármennyire kellemetlen ez része az ilyen párbajoknak.
@Uteapu: Nem kell túlspilázni, Rotter egyszerűen egy paraszt... Bootland-del karöltve. Szerintem. Viszont azt sajnálom, h Darcy nem játszhat, részemről a "nemmagyarok" közül övé a legnagyobb respekt a ligában Elik mellett.
Csúnya eredmény lett ezen a bécsi túrán, de ettől függetlenül jó volt. Ismét voltunk kb. 200-an, sokszor leszurkoltuk a kb. 4000 bécsit, el is ment a végére a hangom :)

Már a meccs előtt tudtuk, hogy a Palko belázasodott és helyette Kóger lesz az első sorban. De azért én bíztam a csodában.. Hát nem jött össze. Palko nagyon hiányzott, ilyenkor tűnik csak fel igazán. Ő legalább meg tudja tartani a korongot. Tegnap még csak pillanatokra sem sikerült. Egyfolytában a mi harmadunkban ment a meccs. De még így sem volt egyértelmű a bécsiek fölénye. Satossari egy ideig jól védett, aztán nem bírta fejben. A 4. gól szerintem vas volt, a bíró visszanézte és megadta. Az 5. gól meg potya volt, Tommi kérte is a cserét. Zolikának is volt két nagy védése.

Igazából fejben nem voltunk ott.. Le kéne higgadni, megtartani a korongot, megjátszani. Mivel ezt nem csináltuk, így kapura se tudtunk lőni.. Magunkra hoztuk a bécsieket, pedig semmivel sem technikásabb ez a csapat, talán annyi a különbség, hogy átlagban jobban korcsolyáznak..

Nincs lefutva semmi, vasárnap itthon nyerni kell, aztán kedden irány Bécs!
A séma megvan, vasárnap mi nyerünk 5:1-re!!! Ezzel feküdjön-keljen mindenki :)))
@bsannamaria: én egy 5 hosszabbításos 1:0-val is megelégednék... :-)
@.Anakin.: én is nagyon szeretném tudni,
de attól függetlenül tök jó a srácokat ebbe a videóba látni.... :-)
egy kicsit off...nem tudja vki, pontosan hol tudom megnézni, hogy áll a többi csapat párharca?
@miki78: Sajnos bent volt a 4. gól ,nem vas volt. a Sky sport többször is visszajátszotta az esetet a tv-ben... fel is hördült egyszerre a cafe19 népes kis tv-s szurkolói csoportja,hogy a manóba mehetett így be a pakk...
@Thomas_AV: akkor sorry :(((( végülis nem sokat változtatott a lényegen..
@miki78: Egyértelműen bent volt, mikor mentek videózni én már akkor mondtam. Pont "jó" szögből láttam... :S
Még semmi nincs veszve! Vasárnap meg kell mutatni mit is tudunk igazából. De megmondom őszintén rózsaszín szemüveg ide vagy oda, AZT a bécsi vasárnapot már senki nem veheti el tőlünk, így nem fogok sokáig szomorkodni, ha esetleg nem sikerül. Emlékezzünk vissza mit mondtunk a playoff előtt. Innentől minden gól és főleg minden nyert meccs AJÁNDÉK!
Hajrá Fiúk, mi VELETEK vagyunk! :)
Természetesen azt szeretném, ha továbbjutna a Volán, de akkor sem leszek elkeseredve, ha nem sikerül. Ha úgy nézzük, a Volán pontosan addig jut a bajnokságban, mint mondjuk a Salzburg vagy a Villach, hiszen a többi párharcból is csak egy megy tovább... Ezt azért - azt hiszem - a szezon előtt látatlanban aláírtuk volna...
De még nincs veszve semmi, gyerünk tovább és HAJRÁ VOLÁN!!!
Az előbb néztem a Telesportot, erre a Smidt Pál azt mondja, hogy a Videoton jégkorong csapat osztályozót játszott itthon 3500 néző előtt.
Hol él ez az ember???
És a legjobb hogy utána meg azt mondta h nem szánkós hanem bobos volt aki meghalt az olimpia elején. Erre kijavítja a riporter és visszakérdez h szánkós?
Na ez az ember a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, nagy gratula.
Sziasztok!
Van egy darab jegy vasárnapra, amire már nincs szükség. Vajon itt van szükség? :)
@mil4n: jól tartja magát, de csak benne van a korban, demencia, miegymás... Mondjuk az EP-ben el lenne, minek neki a MOB is? Már régesrég az utódját kéne keresnie, nevelnie!
Egy 5:1 vereségről tudom, hogy hülyén hangzik azt írni, hogy apróságokon ment el, pedig az az igazság.
A 2. harmadban 2:0 nál Süti a gólvonalról be piszkálta volna a korongot akkor nincs a harmadik gól és lehetett volna más is. Nem volt szerencsénk a Bécs meg bevert mindent, ami eddig nem ment be, az most bepattant. Nagy baj nincs vasárnap nyerünk és akkor csütörtökön is lesz itthon meccs.
Hajrá Volán
Vasárnapra minden jegy elkelt!
@mil4n: ennyire szakember, azért a kis alamizsnáért, amit ezen a címen utalnak neki.
www.youtube.com/watch?v=OnP-b_IVdT0
Two, one, zero - Der Alarm ist rot
Wien in Not - Cha, Cha, Cha

@mil4n: Sok sikert a Videoton hokicsapatának az osztályozóra! :-D
@Dachstein: Mondom, van egy eladó jegyem..
Ha a Bécs belemenne és simán felvinném a Kisstadionba a Vasárnapi meccset, na ott aztán lehetne telt ház---:)
@Thomas_AV: Nem lenne rossz, villanyfénnyel, rendes világítással, eredmény jelzővel...
@Thomas_AV: @Szoljanka: Lehet nem kellene fény, úgy könnyebb lenne nyerni szerintem:)
@Szoljanka: És ha így folytatja az időjárás, akkor TETŐVEL!!! :D
@szöszmösz82: irtam neked mailt, ha a jegy még megvan akkor már van vevöd rá :-)

én kb 230 km-étert mennék ahoz hogy megnézzem a meccset, szar ügy lenne jegy nélkül a csarnok külsö részleteit tanulmányozni...
@Thomas_AV: Látom az izgalom extra őrült ötleteket is szül - de megbocsátjuk. :)
elso harmad elott ki lehet menni fent cigizni vagy csak elso harmad utan?B kozep feloli oldalt kerdezem ahol a kamerak vannak fent ugye mogottunk!Aki tudja irja meg h mikor lehet oda kimenni cigire!köszi!
@szöszmösz82: Arra meg van már vevő (-Toboz-)ha jól olvastam a hozzászólásokat.
@FGSuperman: ja egy meghívásos rendszerű regisztráció után.
@ReignOfdark: meghívót sajna nem tudok küldeni
@szöszmösz82: Hát sajnos erről lekéstem, úgy látom...:( Valakinek még felesleges jegye esetleg? Ha nincs, akkor nyerjünk még egy meccset legalább, akkor lesz még hazai mérkőzés:)
@szöszmösz82: irtam neked sms-t s mail-t, sajnos nem sikerült senkit találnom aki elhozná holnap a jegyet.

@Dachstein: szöszmösz82 jegye nem kerül hozzám, még van esélyed gondolom. viszont BP-en lakik, ugyhogy ott lenne az átadás, de ezt még beszéld meg vele... sok sikert!
@-Toboz-: Köszi, meglátom mire jutok. Én pont ma jöttem haza Bp-ről...:D
@Dachstein: sajnálom hogy ilyen késön jelentkeztem a blog-on, most értem haza. szöszmösz82-nek már hat elött irtam, de nem kaptam töle választ. azért probáld meg, lehet hogy van valami ismeröse aki levinné a jegyet Fehérvárra...
@Dachstein: hova küldted, és mit szeretnél. Nem kaptam meg a mail-t.
Sziasztok,van egy felesleges állóhelyi jegyem a mai meccsre, aki előbb ír emailt azé
Sziasztok!

Én ma megyek Budáról Fehérvárra, vonattal. Ha kell, szívesen segítek, csak elég korlátozott az időm és a mozgásterem, mert ma is dolgozok. Ha oda tudjátok hozni a jegyet nekem, a piros metró vonalán találkozhtunk a Kossuth tér, Batt. Moszkva vonalon. Esetleg ha óbudai vagy, az Amfiteátrum-Kolossy tér mellől indulok, kb. dél körül.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Jó reggelt!

Úgy alakult, hogy van egy felesleges ÜLŐ jegyem a vasárnapi meccsre. A meccs előtt tudom odaadni árában (3000 HUF), ha valakinek kell.

Írhat ide az érdeklődő, vagy az e-mail címre egyaránt. Aztán megbeszéljük a hogyanokat.

Üdv

√2
Üdv!

Azt lehet tudni,hogy mikortól engedik be a jónépet a csarnokba?
@kedvencunk19: Blogon keresztül küldtem, de megpróbálom mégegyszer. Amúgy egy jegy is elég lenne, mennyibe kerül? Írj a taki0324@gmail.com -ra.
Nálam is van 1 db ÜLŐ... esetleg valakinek?
@Thomas_AV: bár az NSO hozta a színvonalát, semmi plusz extrát nem tudhatunk meg a cikkből... (hisz ezek az infók a vévévépontalbavolánhókejiiponthún már elolvashatóak voltak 2 napja :D
süti beállítások módosítása