HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler–Ferencváros 3-0

2010.02.22. 20:11 Hblog

A Dab.Docler –kapott gól nélkül verte meg a Ferencvárost, és ezzel az élre állt az OB I. középszakaszában. Minden harmadban egy gól esett, az első az első utolsó percében, Korol egyet lőtt, Azari kettőt tett hozzá, a vége 3-0 lett. A mai mérkőzés visszavágójával folytatódnak a küzdelmek szerdán, akkor Erzsébeten csapnak össze a felek.

53 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Volán!
Kiss Á. játszhat a következő meccsen?
Játszhat, az első nagybüntetése volt. Jánosinak jobbulást egyébként, szerintem nem volt térdhasználat, nagy ütközés volt, talán Jánosi lába egy kicsit oldalt volt és úgy ütközött Ákossal combmagasságban, vagy talán annál feljebb, szándékosságot nem is merek feltételezni. hogy a meccsről is írjak, Budai nagy napja volt ez, nélküle nagyon csúnya, megalázó vereségbe futott volna bele a Fradi, mely elég fáradtnak tűnt nekem már másfél harmad játék után.
Közben beszéltem olyannal, aki videón visszanézte az esetet többször. Mindketten kanyarodtak, talán nem is látták egymást, úgy ütköztek láb a lábbal, szándékosság kizárva teljesen, Ákos részéről abszolút nem volt láb felé irányuló támadás, hosszú ideje abban a helyzetben korizott, mikor találkoztak. Balszerencsés ütközés volt, elméletileg benne lesz majd az összefoglalóban is.
Budait naggyá tettük ma...

Magó dekázása ha bemegy, akkor megvan a szezon gólja. Vitt volna mindent! :)
@Spigott: Én is így láttam, kanyarban voltak és összekoccantak, Jánosinak nem volt szerencséje. Jobbulást neki, remélem nem komoly a sérülés.
@check: Ahogy hallom a műtött térde bánta az ütközést, ahogy sántikált, a harmadik harmadban, nem tűnt túl jónak a helyzete
A DAB egyébként kicsit pontatlanabb volt, mint szokott, de a Fradi nem nagyon fejtett ki ellenállást. A meccset Budai tartotta életben, hatalmasakat védett, ha meg nem, akkor szerencséje is volt, egyértelműen a mezőny legjobbja. Feltűnő volt, hogy a Fradi milyen fáradtan mozog, ennyire megviselte őket a Stars-meccs?
Mindegy, szerdán folytatás, remélhetőleg folytatjuk a jó sorozatunkat.
@Spigott: Mindenesetre nem szeretném, ha komolyabban megsérülne...
Menet közben kérdezném, hogy akkor kirúgták Péket a Dózsától vagy nem? Mert ez a megoldás, hogy Giblak segíti a szakmai munkát nem nagyon van meg....
@check: Érdekes felállás lesz az biztos, én ez amolyan "veszettfejszenyele" megoldásnak tartom, de hátha bejön a liláknak.
@check: Ezek szerint nem:
www.utehoki.hu/index.php?m=101010&cid=817
Mindenki marad, csak Giblak is segít, ami furcsa ha közben másik csapatnál is dolgozik.
@tiriakos: egyértelműen Krinó volt a meccs hőse, nélküli simán két számjegyű a vereség, a Fradinak csak villanásai voltak, max. ha kétszer éreztem úgy, hogy gólt érdemeltek volna. mi ma be voltunk oltva góllövés ellen egy picit, ajtó-ablak ziccerek maradtak ki, volt, hogy már Krinó is feküdt, ezzel együtt tényleg nagyokat fogott, és mákja is volt párszor, na. Zsoci két szép gólt lőtt - és csapatként is jól mentünk. Jánosinak jobbulást, a szurkerek között komoly vita volt a szándékosságot illetően, én sajnos elég távol és oldalt álltam az esettől, nem láttam annyira tragikusnak a helyzetet, de a harmadik etap elején már láttam, hogy sántikál Jánosi, szóval gyógyulást, épülést!
A meccsnek két pozitívuma volt, az egyik a győzelem, a másik, hogy Budai újra válogatott szinten véd. Szerdán azért szerintem másik Fradi lesz a jégen.
@OliBLOOD: Hát erről beszélek nyuszómuszó :))). Meg aztán érdekesen segít, ha nem is ismeri a csapatot. Megmondja a tutit, az edzők vagy megfogadják vagy nem... Ha nem és bukó a meccs, akkor ő megmondta mit kellene, vagy mi lesz? Nem nagyon értem én ezt a felállást és főleg, hogy hogyan fog működni...
Vargyas reaktiválva van. Még a végén újra kivirágzik
@Borsy: Csakúgy, mint Rajz a Fradiban, igaz ez már régebbi történet. Testvérével, Tamással mi van, ő nem tér vissza?
@Borsy: 2 pont nem rosz Vargyastol!!!!!!!!!
@Zsiraf78: Tényleg szép eredmény 40 évesen, így visszatérve az első osztályba.
Ráadásul a Miskolc ellen is szerzett két pontot :)
@Borsy: Aki jo az még 45 évesen is jo!!!!Lasabb de tapasztaltabb:))csak igy tovább!!!!!!!!!!!!
NSO azt írja, hogy Pék távozik. Érdekes, holott ők is az ute honlapot jelölik forrásnak
@check: @OliBLOOD: @freddyD:

Pék egyértelműen a szakmai stáb tagja maradt, miközben Giblak megkapta a teljeskörű szakmai vezetői felhatalmazást.

Ez azt jelenti, hogy Giblak vezeti az edzéseket (távollétében Baróti, de Giblak edzésterve alapján), ő határozza meg a csapat programját, ő jelöli ki a keretet, ő állítja össze a sorokat, ő határozza meg a taktikát és ő meccsel.

Tekintettel arra, hogy objektív okoknál fogva jelenleg csak a szezon hátralévő részére vonatkozik az újpesti felkérés - és mert a korrektség is így kívánja -, eleget kíván tenni futó hazai szerződésének is.

Pék emberi kvalitásainak és kétéves szakmai munkájának vezetői megítélése pozitív, ezért esetleges eltávolítása a szakmai stábból fel sem merült.

Giblak addig segíti a munkát, ameddig a csapat reálisan versenyben van a rájátszásba kerülésért, illetve a bajnoki helyezésekért.

A lépés nyilvánvaló célja, hogy a vezetés megpróbálja felrázni a csapatot a hátralévő mérkőzésekre.

Az egész ügylet minden érintett részéről (Giblak, Pék, Baróti, vezetők) abszolút korrekt módon zajlott.
@Liladínó: Eszerint Péket leváltották (de nem rúgták ki), mivel Giblak távollétében Baróti vezeti az edzéseket. Csak kíváncsi vagyok, de akkor Péknek mi a feladata?
@check: Gondolom Gyuri bá' további feladata a szakmai tanácsadás. Szemléltetve, valahogy így:
Pék: Szerintem játszunk 6 a 3 felállásban, hozzuk le a kapust!
Giblak: F***t!
:D:D:D
@check: Közvetlen kap szakmai feladatot a vezetéstől: megfigyelés, elemzés, értékelés, stb.

Ezek nyilván nem mérhetők a korábbi feladatokhoz, de valósak. A fő üzenet, hogy a vezetés szemében nem "Pék a hibás!"...
@tiriakos: Elég korlátozott a fantáziád.
@kerusz: érted Te a viccet(?), csak ezek szerint nem szereted... :)
@tiriakos: Van még benne, gyerünk!
@fetyiszov: Ezt most meg én nem értem... hümm... :|
@tiriakos: Hát, talán nem túl elegáns a földön fekvőt rugdosni... Elhiszem, hogy nem ez volt a szándékod, de ez lett belőle.
@freddyD: Nem, ezt már saját információjukként közlik.
@vaze: pék gyurka csak a saját csapatát szokta rúgdosni, amikor azok épp a földön fekszenek.

sajnálom amúgy, mert igen jókat mulattam a nyilatkozatain.
@tiriakos: A jó viccet szeretem. De amit kb. hármszázadszor adnak elő jó poénként, azt unalmasnak tartom. Kicsit több fantáziával feldobhattad volna a sztorit és egy jót röhöghettünk volna, csak azon sajnálkoztam, hogy nem sikerült.

Ennek egy kicsit olyan volt az íze, mint a mesebeli lyánynak: mindenről ugyanaz jut az eszébe. :(
@szorgalmas: ebben is van igazság. Nem is kevés!
Szépen elkanyarodtatok a tegnapi meccsről mindezzel együtt - pedig azt hittem, a mozgóképes összefoglaló fényében lesz még egy kis adok-kapok a Kiss Á. vs. Jánosi témában. Mudra Laci fotózta az esetet, be is tettük reggel a DO-összegzéshez - www.dunaujvaros.com/sport.php?show=1&rid=3944 -, az alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy Ákos hibázott, érdekes, hogy az összefoglaló képei másról tanúskodnak, az alapján szerintem egyértelműen kizárható a szándékosság.
@Nyuszí O_o: nem voltam a meccsen., de ez a kép, hááát... időnként úgy tűnik, hogy a fiataloknál a vagányság, rámenősség, csibészség nem találkozik szerénységgel, alázattal (ehh, de utálom ezt a szót), tisztelettel.

ez a senkit és semmit hozzállás csak egy darabig hasznos és vicces.
@Nyuszí O_o: Én sem láttam szándékosságot Ákosnál, de a kép valóban ijesztő. Van info arról, hogy mi lett Jánosival?
@szorgalmas: Érdekes, hogy élőben egyáltalán nem tűnt szándékosnak és a video alapján is kizárható.
@Liladínó: Most nem azért, de ennek pont ellenkező üzenete van: ő a hibás, de nem rúgják (mittudoménmiért). Azért vezetőedzőből 3. edzővé válni komoly visszalépés, hiszen még Barótit is elé helyezték.
@check: ok, biztos vagyok benne. de néha furcsa benyomásokat szerez az ember kissről, hegyiről, jonklról, azariról... kb olyanok, mint mi a lelátón rosszabb pillanatokban:)
@check: Nincs itt semmilyen üzenet, a jövő eldönti, hogy ki a hibás.
@check: nem tudom pontosan, de valami rásérülést emlegetett Spigott, a holnapi DO-beharangozóban benne lesz, legalábbis remélem.
@Nyuszí O_o:Ahoj Nyúl barátom.
Én tartom magam a tegnapi álláspontomhoz,mivel pont előttünk történt.
Egy teljesen felesleges,ottfelejtett térddel történő szándékos szabálytalanság volt amit Ákos elkövetett.
Jelzem 2-3 meccsenként mindig előfordul nála ilyen.
Fegyelmezetlenség.
Tegnap beszéltük,ha így folytatja akkor az ilyenek miatt marad le a válogatottból.
Kár lenne,mert egy igazán tehetséges játékos.
@bandog: ha így volt, akkor a "fegyelmezetlenség" kifejezést erős eufémizmusnak érzem.
@szorgalmas: A fegyelmezetlenséget a csapattal és a taktikával szembeni viselkedésre értettem.
A többi meg sportszerütlenség.
@check: új infóim nincsenek, tegnap este az első diagnózis úgy szólt, hogy nem szakadtak el a szalagok. Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire volt szándékos, bandog barátunk magabiztosságával az élet nagy kérdéseinek 99%-át amúgy sem volnék képes megválaszolni, de ha az általam egyelőre nem látott videó tanúsága szerint a szándékosság kizárható, akkor én is inkább erre hajlanék, nem egy képnek vagy pláne a saját szememnek hinnék! Az obligát viccet most mellőzzük! Mindenesetre remélem, hogy Jánosinak nincs nagyobb baja és hogy holnap már játszhat!
@vaze: Csak a saját véleményemet és az általam látni vélt dolgokat írtam.Nem akarok senkit befolyásolni,el tudja dönteni mindenki magától,ha tárgyilagosan nézi a dolgokat.
Még jó,hogy létezik jó barátom a google,mert meg tudom nézni a számomra ismeretlen szavak jelentését(eufémizmus,obligát). :)
@bandog: nem mondtam, hogy bármi probléma lenne azzal, hogy véleményed van, ha mégis, akkor bocs! :)
@bandog: pár éve jegyeztem meg direkt, hogy fel tudjak vágni vele. alig vártam, hogy használhassam.

:)
@bandog: tavaly évzárón mondtam, hogy Kiss "Kneeing" Ákos; erre ő azt mondta nem tud igazán mit tenni, ő így korizik, fordul; ez nála beidegződés.
süti beállítások módosítása