HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A támadójátékból tudtunk többet leszűrni

2010.02.12. 11:13 F. Kapus

Pénteken 18.30-kor sokak által régóta várt mérkőzésre kerül sor Székesfehérváron. Az EBEL-rájátszásra készülő magyar bajnok a Mol ligás játékosokból álló fiatal magyar válogatottal csap össze. Tovább után megírjuk, Magyarország milyen felállásban játszik. Ha nem is hivatalos mérkőzésen, de Dubek Vladimir debütal magyar színekben. Még egy érdekes mérkőzés lesz pénteken, a válogatottjait nélkülöző UTE Romániát fogadja.

A magyar válogatott három sorral, egy-egy védő- és csatárcserével áll fel a négysorozó Fehérvár ellen. Hetényi és Vaszjunyin nem klubcsapatában szerepel, Énekes Lajos edző is Sator mester oldalán foglal helyet. A válogatott kapujában Hetényi, a Fehérváréban Satosaari kezd. Rajna is szóhoz juthat menet közben. Budai már nincs a válogatottnál, saját kérésére csütörtök este elengedte a szakvezetés. Borbás felépült, játékra alkalmas állapotban van, jégre szeretett volna lépni, de az orvosok, klubcsapata és a válogatott edzői közösen úgy döntöttek, inkább nem kockáztatják ezt.

Magyarország tervezett sorai péntek estére: Ennaffati, Hegyi Á., Peterdi, Vaszjunyin, Dubek – Szirányi, Svasznek, Azari, Berta, Kiss Á. – Erdélyi P., Pozsgai, Holéczy, Gergely Cs., Magosi – Hüffner, Somogyi. Énekes Lajos összefoglalta a pénteki feladatokat: "Nem a győzelem a cél a válogatott számára. Az elvárás az, hogy kemény, jól végzett munkát lássunk a Volán ellen. Csütörtökön elsősorban az emberelőnyös helyzetekben kaptunk sok mindenre választ, láttuk, ki alkalmas és mennyire erre a speciális feladatra. Ezenkívül a támadójátékból tudtunk többet leszűrni, a védekezésünk nem látszott tisztán, mert az ellenfél nem volt annyira erős, hogy játékosaink megmutathassák, nehéz helyzetben hogy reagálnak, mire képesek. Erre ma minden bizonnyal több módjuk lesz."

A Sapa Fehérvár AV19–Magyarország mérkőzésről tv-közvetítés nem lesz, aki nem tud kilátogatni a helyszínre, szöveges online tudósításban követheti az eseményeket. A találkozó minden bizonnyal remekül szolgálja mindkét csapat felkészülését. A köbvetkező játékvezetők működnek közre: Gebei, Babic, Nagy A., Németh M.

A Székelyföld- és UTE-drukkerek a Megyeri úton 17.30-kor kezdődő UTE–Románia mérkőzésre figyelhetnek, a belépés ingyenes. A Halassy, Soós D., Mayer G. trió dirigál.

111 komment

Címkék: magyarország románia válogatott ute fehérvár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meglehetősen skizofrén helyzet lesz, alig várom. Mi a fenét fogunk énekelni? :D
Háááááát, a srácok most tényleg megmutathatják, mit tudnak szorult helyzetben... Három, többé-kevésbé összeszokatlan sorral a Volán ellen, kíváncsi leszek, ki hogy fog reagálni! :) Fehérvár TV csak adja, nem? Mert ha igen és valaki fel tudná nekem venni, az kapna egy pöttyös labdát vagy mit! :)
Én elmegyek, megnézem, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tudom melyik csapatnak fogok szorítani. :)
És ezt nem adja egy TV sem??? BOTRÁNY!!! :-(
Ha Galanisz és Borbás is játszhatna, egész jó kis csapat lenne ez. Megszoríthatnák a Volánt egy kicsit. :)
@sutyi2: A Volánnak csak EBEL meccseken szorítok! :)
@sutyi2: Azért ez erősen edzőmeccs lesz, sokkal fontosabb egy-egy szitu, mint a végeredmény, ebből a műfajból max. év végi vagy all star gálákat szoktak közvetíteni, ami azért elég unalmas, mint ahogy ez is az lesz nagy többségnek.
Budai akkor kiesett a VB-re esélyesek közül? Vagy csak túldimenzionálom a dolgot? Mert azért most tényleg próbára lehetett volna tenni...
Egy valami felett nem jutok napirendre, pontosabban valaki felett. Benk Andris! Hogy van az, hogy valaki klubcsapatában durván 30 meccsen nem lő egyet se, majd felveszi a címeres mezt és abban gólt lő. Most nem csak a tegnapi meccsre gondolok, hiszen tavaly is ez volt és akkor még erősebb ellenfelek ellen is betalált. Igaz a tegnapi meccset csak tv-n néztem és az nem adja úgy vissza a dolgokat, mint élőben. Nekem nem tűnt úgy, hogy jobban hajtott, mert a Volánban is nagyon hajt és küzd. Ezt szerintem soha nem fogom megérteni. Egyszerűen összejönnek neki a dolgok a válogatottban. :)
@vaze: Mondasz valamit, mármint azzal, h az eredmény nem számít. De azért eléggé pikáns összecsapás lesz: Vaszjunyin, Hetényi, Holéczy, Svasznek, Peterdi is a Volán ellen... :-) Jó lenne kijutni a meccsre valahogy! :-)
@check: Sztem megsértődött és hazament. Legalábbis nekem ez most így jött le.
@gogosz: En is a magyar valogatottnak szurkolok. :) Mar mondtam is az Arpinak, hogy ne haragudj, de ma nem tudok veled lenni. Kepzeld azt a fura helyzetet, Azarival vagyok a Mihaly Arpi ellen. :)
@check: Ma játszanak a Miskolccal, így valósíznűleg a Fradinak volt fontos, hogy inkább náluk védjen.
Pedig tényleg ez lett volna neki egy bizonyítási lehetőség.
@[Roller]: Benk esetében mondjuk az sem mindegy, hogy ki az ellenfél. Mert azért azt lássuk be, hogy ami a tegnapi meccsen elég volt az nem biztos, hogy bármire is elég az EBEL-ben. De Andris kűzdeni tudásával az EBEL-ben sincsen probléma.
@check: Szerintem kiesett, de nem most... Hetényi már jobb, Szuper meg első számú kapus, így nem férhet be elvileg.

@gogosz: Én azért nehezebb helyzetben vagyok... Kb. '95-'96 óta járok AV meccsekre, és kb. előbb tudtam ki az az Oreskin, Gricsiskin, Lvov, Salamon, Pindák, mint Balu, Toki, Pedró, vagy Godó... :-)
Had szóljon az a Hajrá Volán estére :) de persze a fiataloknak is szurkolok. Mondjuk részben azért, hogy ne köszönjön be a Volán minimum tízszer. Véleményem szerint a mai meccs, gól gazdagabb lesz, mint a tegnapi :) nemsokára meglátjuk.

Fehérvár TV nem adja a mai meccset ez biztos, van hogy néha másnap lenyomják felvételről. Sajnos mindig csak az aznapi műsor található meg a honlapjukon :(
@csatoimi: Imi, mi van Veled? Semmi? :-)

@nagypi: Hali! Rég "láttalak"! Mész ma meccsre? Én még nem biztos... :-( Amúgy Beky Baby tényleg hajt az EBEL-ben is ezerrel, azzal nincs gond, de semmi extra nem jön össze szegénynek. :-(
A második és a harmadik sor bekkpárja helyet cserélhetne, és akkor mindkét sorban lenne 4 azonos klubban játszó játékos.
@OliBLOOD: Ma nem jatszanak a Miskolccal.
@sutyi2: Szia, én is, utoljára még talán Svájcban :-) Ott álldogálok pedig mindig a szokott helyemen. Remélem tudok menni ma. Érdekes meccs lesz, kíváncsi vagyok. Titkon reménykedtem benne hogy Ladányit átadjuk a válogatottnak erre a meccsre :)
@csatoimi: A lényeg, hogy a VB-re minnél erősebb csapatunk legyen!
@OliBLOOD: Ma nincs FTC-Miskolc, az 2010.03.12-én lesz
@sutyi2: Nincsen velem semmi. Csak egyszer magyar vagyok, aztan a klubcsapatok.
@check: szerintem elég egyértelműen kipottyantották, vagy finomabban fogalmazva: kapusposzton is fiatalítunk. Ami szerintem tök érthető, hiszen Zoli (idén?) jobb, mint Krinyó. A kérdés csak az, hogy Szuper hazaér-e majd Hannoverből. Biztos volt már róla szó, csak lyukas a memóm, de ha nem, akkor azért elég cinkes lenne Hetényi-Rajna párossal elutazni, bár gondolom, azért ezt is kiszámolták, hogy ez nem fordulhat elő! Mindenesetre a mai meccs egyik poszton sem az alibizésről fog szólni, az tuti! :)
@gogosz: Ezt igy tartom en is. Hajra, Magyarorszag!!!!!
@csatoimi: Vicceltem... :-) De elég abszurd ez a meccs, nem? Tiszta zizi vagyok én is ám már most! :-D Meg vagyok zavarodva, mint Stevie a céllövöldében! :-) Amúgy tuti biztos tapsolni fogok mindkét fél szép megoldásaira, védéseire, cseleire, góljaira!
@csatoimi: Igaz, elnéztem egy hónapot.
@csatoimi: Nem baj Imi majd mi helyetted is szurkoluznk Árpinak Rol71-el. :D

Na jó azért a Magyar válogatottat is buzdítom majd rendesen.

Már alig várom a kezdést.
@nagypi: Hát igen, Svájc de rég, és milyen messze volt, és van is... :-) Mind földrajzilag, mind elméletben (A csoport). Hiszen manapság mindenki arról beszél, hogy fel kell jutni, meg, hogy döntőzni fogunk a szlovénekkel, de addig még egy ki tudja milyen erős horvát csapat is vár ránk, nem beszélve az örök mumus britekről, meg a kiismerhetetlen, felemás lengyelekről... Kemény lesz, az tuti!!! Ha ma megyek, akkor megkereslek egy jó jäger-re! :-) Feltéve hogy hozol! :-D
@[Roller]: Szerintem Benk mindig az egyik leghajtósabb, igazi "jógyerek", mentálisan nagyon erős, ezért tud ott lenni a válcsiban. Tegnap meg azért nem EBEL-csapat ellen játszottunk és a két góljához két mesés zsugát kapott Azaritól és Erdélyitől (persze azokat is be kellett ütni, de az első gólnál pl. elsőre simán elütött a korong felett, tehát ott még mázlija is volt).
@csatoimi: Én pedig a válogatott gerincének szurkolok. Ha gólt lő, akkor az ÁRPINAK is! De hagyjuk már EZT!
@OliBLOOD: Csodalkoztam, hogy Flinta otthon van, a tarsai meg itten jatszanak.
@Harczi: Az Ebelben es a Magyar valogatottban kell golt utni. Nem ma.
@sutyi2: Hogy hozok azt nem garantálom, de a büfében mindenkinek a vendége vagyok egy Jagerre :-)
@brunzwik: Rendben. :) Hajra, Magyarorszag!!!!! Aki a nemzeti szineinket kepviseli, en azzal vagyok mindig.
@nagypi: Na azt mindjárt gondoltam, te kis "k*rva"! :-) Ha kimegyek, nem úszod meg! :-D
@nagypi: @vaze: Na szóval, megkérdeztem Krisztiánt, hogy miért is nem lesz ott ma Székesfehérváron. Egyáltalán nem sértődés az oka. Annyi történt, hogy a szövetségi kapitány Satosaari mögé, a Fehérvár kispadjára szerette volna leültetni a mai meccsen. Mivel a mai napon jégen nem tudott volna edzeni a válogatottban, este pedig nagy valószínűséggel nem, vagy csak keveset játszott volna, úgy érezte, ennél fontosabb, hogy a mai napot edzéssel töltse. Klubedzője, Szergej Oreskin is kérte, ha nem számítanak rá a válogatottnál, és tud, vegyen részt a Fradi edzésein, mert fontos feladat vár rá a következő hetekben. A válogatott szakvezetői megértették és támogatták ezt az ötletet. Ennyi, nem több.
@vaze: @nagypi: én is ezt látom, hogy nagyon küzd, csak azért említettem meg, mert nem láttam különbséget a küzdésben klub és válogatott között. Úgyanúgy a maximumot próbálja kihajtani magából. Csak azt nem birom felfogni, hogy ha a válogatottban játszik, akkor befelé pattan róla korong. :) Ez persze egyáltalán nem baj.

Igaz, hogy tegnap nem EBEL-csapat ellen játszottak, de ott is volt azért néhány sima meccsünk. Plusz pont ezért említettem a tavalyi helyzetet, ahol azért erősebb elenfelek voltak a felkészülési időben és akkor is betalált.
@[Roller]: És a Volán 2009-es nyár végi edzőmeccsein is ha nem csal az emlékezetem, akkor ő volt a legjobb góllövőnk, ugye? 6 góllal talán?
és aki Zágrábba szeretne utazni/jegyet igényelni, megteheti a szurkoloibusz@gmail.com e-mail címen vagy a www.bluebrothers.atw.hu/ oldalon :)
@sutyi2: igen 5 vagy 6 gólt lőtt. Nekem is ez rémlik, bár a memóriám...
@[Roller]: Nyugi, az enyém sem ér többet egy 32 MB-os "no name", ősrégi SD kártyánál, plusz az is lehet a baj, hogy kicsit túl sokat formattáltam az elmúlt hetekben ezt a nyavalyás memóriakártyát... :-)

Na nem baj, a lényeg, hogy hajrá "BenkBandi"! :-)
Ne legyen senkinek identitás zavara a mai meccsen. Ma ugyanis a megfiatalított magyar válogatott játszik a külföldi idegenlégiósokkal kiegészített magyar válogatott ellen (rövidebb nevén AV19). Gála meccset várok ahol mindkét fél nagyban kerüli majd a sérülés veszélyes helyzeteket.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Válogatott! Hajrá Magyar Hoki!
@F. Kapus: Azért azt a kérdést is fel lehetne tenni, hogy miért nem kap lehetőséget? Nem vagyok a privát fanja, csak érdekelne, hogy miért nem számítanak rá. Van elképzelésem és véleményem is, hogy miért nem, de azért kíváncsi volnék.
@DominiKing: Én meg nem igazán várok gálázást, inkább csak könyörtelen, megalkuvást nem ismerő, férfias, kőkemény, de szabályos, tiszta harcot, eltekintve az ütközésektől, odaszúrásoktól, slashing-ektől, dumáktól. Hiszen a válogatottban sok bizonyítani vágyó fiatal fog jégre lépni ma, és a sok ex-Volános is be akarja bizonyítani, h felveszi a kesztyűt az AV19 játékosaival. Az AV19 pedig nem adhatja fel, mert jön a rájátszás! :-) Vagy nem???
Ennek a mai meccsnek tényleg csak gála jellege lehet, vagyis teljesen értelmetlen komolyan venni, és rágyúrni:-))))
Ezek azok az edzőmeccsek, amelyek mellesleg a leguncsibbak is szoktak lenni, mert mindenki nagyon vigyáz magára és az ellenfélre is, tehát a hoki egyik lényege, a test-test elleni harc fog hiányozni.

Szerencsésebb lett volna a válogatott összetartása szempontjából, ha pl. elhívják a Vienna Capitalst, vagy a Grazot a szomszédból, tuti ráérnek, vagy hogy valami pikánsat mondjak, valamelyik szlovák Extraligás csapatot , akkor legalább szurkolni is lehetett volna!!!!
@sutyi2: Én sem gondolom, hogy bármelyik csapat félvállról veszi a mai meccset. De azt tudják, hogy ha itt valaki sérülést okoz a másiknak, akkor egy egész ország fogja őt utálni. Szerintem tudat alatt, ezért nem lesz 100 %-osan éles a meccs. Én nem várok ma full contact-ot. (Emiatt lett volna jobb a litván torna, még ha esetleg gyengébb válogatottak ellenében is).
Ez legyen a magyar hoki ünnepe. Ugyanis ünneplésre az adhat okot, hogy az elmúlt évekhez képest akár két elég jó képességű magyar válogatottat is kitudnánk állítani.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@DominiKing:

Megfogalmaztad a legörömtelibb lényeget:

"Ugyanis ünneplésre az adhat okot, hogy az elmúlt évekhez képest akár két elég jó képességű magyar válogatottat is kitudnánk állítani."

Hajrá magyarok!
@csatoimi: Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy amelyik csapatnak ma szurkolni fogsz, abból lehet, hogy áprilisban mindenkin lesz válogatott mez, de csak öt emberen lesz korcsolya a többi jegyet vesz.
@check: Enyhén szólva megalázó, ami Budaival történik az elmúlt egy évben...
Milyen már, hogy az a Ted Sator, aki parkolópályára tette két éve a Volánnál, most eldönti, hogy ücsörögjön végig egy meccset, egy számára gyakorlatilag ismeretlen csapat kispadján. Azért Krinó ennél sokkal többet tett már le az asztalra...
(Igen, vállalom, én "fan"-ja vagyok Krisztiánnak... ;-) )
@Harczi: Ma ok kepviselik a Magyar valogatottat. Akkor majd azoknak szurkolunk. Na jo, azert ma nem tettem hashajtot az Arpi kavejaba.
@jacint70: Ezzel en is igy vagyok. Szerintem is sokkal tobbet erdemelne a Budai. Nem ertem teljesen en sem, hogy miert mellozik ennyire.
Gondoltam egy próbát megér:
Meccs után megy valaki Balatonföldvár felé?
Ketten lennénk, természetesen az üzemanyagköltséget álljuk!
@jacint70: Én is személy szerint nagyon jó kapusnak tartom Budait. De nem sokkal előtted írtam, manapság annak kell örülni, nem az a kérdés egy válogatott összehívásánál, hogy a szertárost is bevegyük-e a csapatba. Sajnos régen ez így volt, alig tudtunk összeszedni 25 valamire való játékost. Szerintem is, ma Magyarországon van legalább négy nemzetközi szinten is jó kapusunk. Én nekik is és az utánuk jövőknek is szívből szurkolok, mert minnél nagyobb a merítési lehetőség annál jobb lesz a válogatott. A verseny helyzet szüli a legjobb teljesítményeket (persze aki kimarad, annak ez nem nagy vigasz).
@fradigy: Jossz ma a fehervari meccsre? Ott kezet razhatnank. Peterszky vajon nem jon? Vele is szivesen megismerkednek.
Csak mihez tartás végett, a magyar sport tévék műsora a meccs időpontjában.

Sport1: Liverpool TV (ismétlés) és német kupa összefoglaló.
Sport2: Heti helyzet és rotterdami ATP negyeddöntő.
Sport Klub: MU TV felvételről.

Amikor az egyik legmagasabban jegyzett nemzeti válogatott játszik, ráadásul itthon.
Erre vidéken azt szokás mondani, hogy bekaphatjátok a f@szomat...
@Von Siebenbuergen: ...ezt igy mondja 'pesten is...

de nagy kar, hogy egy tv sem adja...
@Von Siebenbuergen: Mennyire igazad van.
Egyszer már kiakadtam, mikor a sporttv élőben közvetítette a ködöt egy futballmecsről, de most ismét sikerült felcsűrnöm az agyam.
Tegnap, vagy tegnapelőtt végigfuttatom este a sportcsatornákat, hátha valami érdekes.
Namost: eurosport: labdarúgás, már nem tudom mi.
eurosport2: Chelsea-Arsenal
sport1: labdarúgás magazinműsor, edzések, beszélgetések, ilyesmik.
sport2: Chelsea-Arsenal (!)
sportklub: Chelsea-Arsenal(!!)
Digi-sport: labdarúgás nemtudommármi.

Azt már megszoktam, hogy mindegyiken foci megy, de hogy egyszerre három csatornán ugyanaz a meccs... Gyalázat.
@csatoimi: nem :(
tul jora sikeredett sajnos az ejszaka, nem vagyok kepes elvezetni SZFVig, ismeros meg senki sem megy aki elvinne.

igyjaras, de koszonom kerdesed, ami kesik nem mulik ;)
@Von Siebenbuergen: a vilagon mindenutt igy mondjak ahol elnek magyarok amugy tenyleg bekaphatjak :D
@DominiKing: Jó, de az nem igazi verseny, hogy egy év alatt kb. kapott egy meccset, azt a bizonyos norvégok ellenit. Amin mellesleg kitűnően védett, csak éppen Cortina nem volt rá kíváncsi. Azóta meg az az érzésem, hogy csak szivatják...
@kerusz: A vendégszektor mellett szoktam ülni, de lenézhetek. :)
Csató Imi, a Hetler mez gazdája nem talált tegnap!:-P
Én Licsimivel randizok, közeleg a Valentin-nap!
@Gaudi: te melyik szolgáltatónál vagy, hogy az összes sport csatorna megvan?
@tiriakos: hm... :(
Ahogy látom senki...
Pedig szívesen megnéztem volna a srácokat... :(
Na mind1. Majd legközelebb!
@Lajos a mizse: Megtalalhatott volna, ott voltam a meccsen. :)
Sajnos a valogatott meg a harmadbol is alig tud kijonni. A kulonbseg nagy.
@csatoimi: Várható volt...És a különbség csak nőni fog,mert biztos,hogy a 3 sor ki fog purcanni a 3-dik harmadra abban a tempóban...
5-4 ellen nem tudtak kapuraloni, a Volan tamadott hatranyban is.
Azarinak volt egy nagyon szep megmozdulasa, de nem lett gol belole. 4-0 Vas Marci
4-1 Gergely. Volan kapus szarvashiba.
@Gaudi: de vágjátok, hogy élőt közvetíteni sokkal többe kerül, mint kapott anyagot.
akármennyire szeretjük a jégkorongot. (és még mindig kevesebben, mint a focit)
egyébként meg is lepődtem, hogy a sport1 tegnap bevállalta.
nagy a különbség, de egyenlőre ezt azok teszik akik biztos résztvevők. Hetének sincs jó napja.
Ezt meg hogy??:

20:00 Sapa Fehérvár AV19 kapus csere: 39 RAJNA Miklós
A válogatott 1 kapussal állt fel, a Volán meg kettővel?
Vagy később Tommy áll be Hetényi helyére?
@csatoimi: Köszi Imi a szöveges tudósításokat! Sajnos én 4 napja az ágyat nyomom lázzal,de úgy tűnik,hogy most már a kilábaló korszakban vagyok!
Ezt a meccset ezért ki kellett hagynom , de a rájátszás meccseire bomba egészségi állapotba varázsolom magam :)
Hajrá Szép HOKI!!
Nyomjátok srácok, jó olvasni, ha már nem lehetünk ott!
A Volán vissza ne merjen jönni az OB1-re, mert különben seggberúgom őket!
8-2. Ladanyi. Sajnos Hete gyenge volt ma. Mondjuk nem volt vedelem se.
8-3. A kapus le volt veve.
8-4. Ez is ures kapu.
Úgy látom jó a buli :DDD
sziasztok.árulja el valaki miért vittük le a kapust?
@csatoimi: én Tokajit látom gól szerzőnek...
@bobitomi: ezért :) : Válogatott gólok az utánpótlásért a MasterCard támogatja
(az utánpótlás számára minden felnőtt válogatott gól után nettó 100.000 Ft kerül elkülönítésre)
@Thomas_AV: óóóóó tényleg...csak nem tudtam,hogy ez itt is él..köszi
@Lajos a mizse: pedig az emlékezetesen kedves szövegeidért téged is hasonló szeretetben részesítene pár Volán szurkoló, hát ha nem érünk vissza oda, hogy jön ez így össze? :)

Ami a válogatott meccset illeti: jó buli, jó diplomácia. Kíváncsian várom Sator mester értékelését.
@Thomas_AV: Ez valószínűleg itt nem él. Ahogy a magyar-magyar meccsen sem.
@bobitomi: @Thomas_AV: azért szerintem gyakorlásnak sem volt ez rossz a rájátszás előtt, dupla haszna volt. Mondjuk legyen úgy, hogy soha ne kelljen levinni a kapust a végén, mert addigra legyen meg a győzelem, de ha esetleg nem... :)
@Raon: szerintem is inkább ez az ok. Jól jöhet ez még éles szituban.
mindkét mai meccs eredménye azért elég nagy csalódás számomra.
Hetényin ment el a meccs.
Csodát tett JP a Volánnal!
@csatoimi: kösz a közvetítést!
hát ez elég sima ügy volt.

azt azért nem értem, hogy miért kellett háromsoroznia a magyar válogatottnak, amikor hatalmas a sorbanállás a válogatottságért és ki lehetett volna még próbálni másokat is.
@munkagep: Minek? Igy is két csapatnyi játékos van tűzközelben, belőlük kellene kiválasztani azokat, akik Szlovéniába mennek. Amúgy, ha jól látom a Volán is háromsorozott.
süti beállítások módosítása