HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elmarad a litvániai EIHC-torna

2010.02.04. 12:02 Hblog

A litván jégkorongszövetség csütörtök délelőtt tájékoztatta magyar partnerét, hogy a jövő heti vilniusi négyes torna főszponzora visszalépett a támogatástól, így pénzügyi források hiányában nem tudják megrendezni az eseményt. Az MJSZ a kialakult helyzetben egyeztetett Ted Sator szövetségi kapitánnyal, ezek alapján a szakember jövő héten négynapos edzőtábort tart Budapesten a magyar válogatottnak. A program a tervek szerint péntek este egy magyar válogatott–ligaválogatott mérkőzéssel zárul.

54 komment

Címkék: sator válogatott vilnius

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:(:(:(:( brühüüühüüüü :(:(:(:(
@Thomas_AV: Liga válogatottnál a MOL liga Magyar tagjaira gondoltatok?
EBEL vs. MOL Liga ? :)
@Thomas_AV: A magyar válogatott nem egyenlő az EBEL-ben játszó magyarokkal.
A románok nem járnak erre?
@kerusz: ok, akkor majd úgyis lesz később kommentben pontosítás,hogy mit értünk Liga válogatott és Magyar Válogatott alatt :)
HAJRÁ MAGYAROK!!!
@B. Surdilovic: ha a románok nem is, esetleg a székelyek ;)
Pl Csikszeredaban miert nem jatszanak kb 2 merkozest?
A Roman valogatott is hivatalos volt erre a tornara es most ok is szabadok! :)
Hát ez kemény.... :(
@Thomas_AV: Szerintem még képlékeny, hogy mit értünk alatta, de logikusan vagy az OB I. idegenlégiósaiból álló, vagy az idegenlégiósokból és a válogatott keretben nem szereplő magyarokból álló szelekciót.
@B. Surdilovic: Végül is szombatra össze lehetne hozni egy magyar–románt. Idő van rá.
@kerusz: Nem egyenlő vele, de nem sok a különbség sem.

@B. Surdilovic: Nem tudjuk meghívni a románokat és horvátokat legalább akkor játszani valakivel. Egy edzőtábor meg egy meccs nem ugyanaz. Vagy akár a Fehéroroszokat is elhozni Káp.megyerre. Gondolom, hogy nem valószínű, hogy összejön, de nem lehet megpróbálni megszervezni? Szponzor kell, és akkor gondolom megoldható akármi.
Na, így aztán jól fel lehet készülni a vb-re, nagyon sajnálom, hogy elmarad :(
@Vincenzo90: A Pannon összekaphatná magát és hozhatna 1-2 válogatottat!
@Leslieke: Pont erre gondoltam :) hívja el gyorsan a Vilniusi résztvevőket a telefonos társaság!! NEM KELL POMPA MEG ÜTÖGETŐS ,lézersós felvezetés...
MOst legyen tökös a támogató!!
akár lehetne 3 csapat is MOL válogatott, Románok, magyarok.
@B. Surdilovic: MOL válogatott, SZÉKELY Magyarok, Magyarok.
;)
@Thomas_AV: hát igen, akikkel már szurkoltunk vállvetve és beszélgettünk tudják mi mit jelent :P
@Thomas_AV: a keretüket nézve székelyek és 3 román! :)
De legyen!
Ez kurva jó... Holnap valaki Bécs? Negyed 5 körül indulunk Bp-ről, Fehérváron tudunk fékezni, két ember még befér, aztán elosztjuk a költségeket jól:)
MACos satorban siman meg lehetne rendezni egy nemzetkozi tornat ;)
Az volna az igazi Winter Classic :D:D:D
Ha nem lenne ilyen rövid az idő, akkor a Mol összefoghatna a Pannonnal és akkor egy egész délutános program keretében, Mol All-star gála, plusz egy Székely-Magyar válogatott meccs. Csak hát tényleg rövid az idő...
Gondolom ez jo reklam Litvanianak is. Bohocok meghivasara tobbet nem kell felulni.
Ilyen rövid határivővel szerintem már reménytelen valami komolyannab megszervezett akármit összehozni.

Az ilyen esetekre nem szoktak előre valami B tervet elkészíteni?
@freddyD: Na, akarom mondani KOMOLYABBAN
Milyen komolytalan már! Ilyet még nem is hallottam; jól előkészített rendezvény lehetett, ha a főszponzor súlyosabb következmények nélkül így visszaléphetett.
Mivel a Román válogatott is hoppon maradt, ráadásul ha jól nem először ebben a szezonban, célszerű lenne idehívni őket. Nagy szervezés nem kell, viszont biztos sokan megnéznék. Szerintem nekik is kell a meccs a VB miatt!
Ez legalább 1 500 000 -os bukta (a Mastercardtól) az utánpótlásnak! Köszönjünk Litván Szövetség!
A román válogatott csak kizökkentené a magyar válogatottat a formából. :)
Medvescsak Zágráb ellen egy edző meccs? Vagy meghívni őket és a Román válogatottat?
Micsoda lúzer társaság van ott Vilniusban? Ilyen simán lemondani egy tornát egy héttel a kezdés előtt?
Szerintem a szövetségben szervezzenek valamit, pl. amit fentebb is említettek
Összeszedek egy amatör székely válogatottat,elég embert ismerek Ausztriába,és Magyarországon,lennénk elegen.
Hivjanak meg minket,igy legalább játszanánk mi is egyszer az arénába:D:D:D
1 gyors All Star gálát is össze lehet hozni. Benne Légiosok Magyar váll. keret összecsapással.
Lehetne egy 4-es torna. Válogatott 1-2 (ha már van bő keret, akkor mindenki bizonyíthatna), Románia (ugyebár ők is lemaradtak), Légiósok.
Persze ehhez kell jégidő valamelyik csarnokban, plusz a csapatoknak el kell engedniük a légiósaikat.
Egy székely-magyar derbit maximálisan támogatnék. Idejük van, kedvük biztos lenne, a 3 román meg leül a padra aztán nem zavarnak senkit : )

És az a minimum, hogy ingyenes a rendezvény, a csalódott szurkolók kiengesztelésére, akik nyilván tömegesen mentek volna Litvániába : )
Nagkirály, megint pihenhetnek a fiúk :) aztán a nagy pihenésnek idénre is meg lett az eredménye a DAB-nál is, lassan már a szupermini is megveri...:D
Lehet még akcióznak valami a Szövetségben, ki tudja.
Elmennek ám oda ahová gondolom!!! Még jó, hogy legalább "időben" szóltak, így lehet mást szervezni. :( Remélem a továbbiakban nem állunk szóba az ilyen komolytalan lúzerekkel!
Ha van jégidő, tényleg megérné elhívni a romániai/horvát, esetleg szlovén válogatottat, akár önköltséges alapon. A semminél nekik is jobb... A szerencsétlen litván szövi meg így járt...
@B. Surdilovic: Három románal nem lehet játszani:))
egy wellness-hétvége többet érne
@fradigy: Igazad van:))öszetartásnak jo de ebböl nem lesz A csoport az tuti..........
@Zsiraf78: hú, de jók ezek a penge következtetések, tényleg. biztos ezen a tornán múlik, valóban :) nem mintha örülnék, biztos kapkodni kell, az átszervezés se szokott használni a felkészülésnek, de azért mind az egyik premissza, mind a konklúzió tekintetében gyenge ez a logikai lánc.
És a vilniusi repjegyemet ki fizeti vissza? Én forestjr-ra gondoltam.
@Nyuszí O_o: Igazad van,de nemtesz jot,hogy elmarad a felkészülés.Jobb a roszra gondolni és aztán jol jön a kellemes meglepetés!!
@Zsiraf78: a felkeszules nem marad el, a torna marad el ami a felkeszules resze lett volna.

En optimista vagyok es szoritok h valami jot kiokoskodjon a MJSZ, barmennyire is szoros az ido...
@fradigy: így van, nagyon nem ugyanaz. ha csak arra gondolok, hogy egy felkészülési tornában sajnos inkább benne van egy sérülés/rásérülés, mint egy felkészülésben, máris javul a kép - mondjuk nem hiszem, hogy a fehérorosz ligaválogatott valami apró és vékony srácokból állt volna. meccs viszont kéne, nem vitás. most kéne kirukkolnia a szponzoroknak, és csinálni egy 3-as, 4-es tornát - kíváncsi vagyok a szövetség lépéseire. ja és, hogy egy picit hősködjek is: kedden, a válogatott kerettel párhuzamosan kaptuk meg a torna percre pontos menetrendjét, és okosan kihagytuk a DO-s összeállításból - de meg ne kérdezzétek, milyen sugallatra...
Tényleg jól kitoltak a válogatottakkal.
Ilyet... Ez lett volna életünk eddigi legnagyobb vonatozása, legnagyobb bulija, persze, hogy a jégkoronghoz köthetően...
Csak megrázza magát a szövetség, és a fentebb olvasottakból megvalósul valamelyik verzió....
Megérdemelné a csíkszeredai közösség, hogy végre élőben láthassa a MAGYAR VÁLOGATOTTAT! Szerintem garantált a telt csarnok!
@tamas_szikszai: kitűnő ötlet, és erre biztos nagyobbat mozdulna pl. a MOL. szerintem szervezés kérdése lenne, az utazást tervezték, és csak az irány lenne más :) - de, gondolom, ez a román szövetség kompetenciája is. ami biztos: ha szűkösen is, de idő volna tető alá hozni, szerintem is szándék és akarat kérdése. úgyhogy hajrá!
Békesség testvérek!

"Az egyik kedvenc rajzfilmemben az átverésre kiszemelt gyanútlan áldozat jóshoz fordul, aki - miután gondosan tanulmányozta a tenyerét, - aggodalmasan közli vele: "Ön rendkívül hiszékeny"."

Carl Sagan
süti beállítások módosítása