HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas Bp. Stars-Újpest 0-2

2010.01.26. 21:17 kerusz

Baróti Zsolt arról beszélt előzetesünkben, hogy fiai nagyon szeretnének visszavágni a Mol Liga döntőjében elszenvedett vereségért. Tartotta is szavát a lila-fehér csapat, és a szezon hagyományainak megfelelően idegenben legyőzte a Vasas Budapest Starst. Sokáig nem esett gól a mérkőzésen, de röviddel a második harmad vége előtt Kiricsenko sikerrel járt. Az eredmény nem is változott sokáig, Williamson mester másfél perccel a vége előtt lehozta Rajnát, de a próbálkozás a visszájára sült el, ismét Kiricsenko ütött gólt az üres kapuba, így lett a vége 0-2. Folytatás holnap, a Megyeri úton.

51 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt lilák,visszavágunk mi még:)
Nem voltam kint, de érdekelne: ennyire leeresztett a Stars vagy végre egy kapus állt az UTE kapujában?
@Stommy: nem a kapuson ment el a meccs vasárnap sem.
Szép volt Szőke szép volt lilák.
Stommy: csak helyreállt a világ rendje :)
Holnap az OB1 élére ugorhatunk!:-)
Ha visszatér a Volán, melyik helyen kell végeznünk, hogy elüthessük őket a továbbjutástól?:)
A nagyarcuak ismét kikaptak:))most pedig légiosok is vannak...........
@Zsiraf78: a nagyarcú az Te vagy.

Inkább szólj hozzá a hokihoz. Mi a véleményed a meccsről?
@Bpstars: Nincs véleménye róla. Azért ír ilyen sületlenségeket.
@Zsiraf78: Ha nincs mit mondanod,akkor kérlek azt ne itt mondd.
@Bpstars: Ilyen higgadtak voltak a játékosok, vagy a biró sipja fagyott be?
@Uteapu: elég nyugis meccs volt és kiegyenlített. Most valahogy nem éreztem azt a felszültséget, amit a korábbi STars-Ute meccseken.
Kyrychenko takarásból lőtt egy gólt, a Stars meg már hiába támadott a meccs végén.

Folyt. köv holnap! Remélem a tendencia is folytatódik :)
@Bpstars: Én nem bánnám,ha megszakadna ez a hagyomány.
Szőkén kívül van még a mai magyar mezőnyben olyan aki a LEHELben nevelkedett?
A whiskys rablót vissza az ute kapujába! Nem fogna semmit,de nőne a nézetség :-)
Tompa volt a Stars, ennek ellenére volt sansz, nem is egy, hát elmaradt a szint a vasárnapitól. De annyi baj legyen, inkább akkor, mint ma.. Lehet az is, hogy erősre sikerült a vasárnap éjjel:)

Elképzelhető, hogy "Sájevics" feliratot láttam az UTE kapusának a hátán?
@Uteapu: Szia!
Nagyon rég nem láttam OB I-es meccset,talán 6-7 éve.A Volán meccseit rendszeresen figyelem vagy tévébe vagy élöbe Fehérváron vagy Ausztriába.
Mindig kimondottan iramos szinvonalas meccsek vannak,szoval élvezet, akár egy este oda vissza 500 km-et is utazni megéri.
Néhány Dunaujvárosi játékost láttam a válogatottban akik magas szintü jégkoorongot mutattak be ,ezek a srácok nagyon tetszettek.
Mi a te véleményed hol áll a MOL liga az EBEL-töl?
Azért kérdezlek téged mert neked mindkét bajnokságrol fogalmad van,meg aztán nagyon korekt amiket ide beirsz.
Hajrá UTE!Hajrá magyar,és székely jégkorong!
@facsipesz: megeshet, normálisan Sájé az 57-es mez, nyilván nem tudtak egy nap alatt mezt készíttetni Szőkének.
@Stommy: Szappanos, és a Debrecen néhány játékosa (Bálint, Balla, Szerdahelyi, Nagy, Tóth) biztosan, de ha FRee kolléga erre jár, biztos fog tudni még mondani neveket.
@kerusz: Szabó Zoli, Gedei Gábor. Szerintem ők is toppon lennének , ha lenne hoki élet Jászberényben. Gőrhokiban mindig tudtak mutatni valamit, ami több mint az átlag. Jégen a Debreceniek tudnának mondani valamit róluk.
Mindíg megfájdul a szívem, ha szóba kerül a Lehel!
@kapusLaci: Üdvözöllek és köszönöm amit irtál.
Nem készültem ilyesmire de megpróbálom. Persze a tévedés jogát fenntartva.
Nehéz helyzetbe hoztál, mert szeretném azt mondani, hogy közel de sajnos nem igy van.A MOL ligában, mint csapat, a DAB vitathatatlanul a leg jobb de EBEL szinten "lukas".Nagyon tehetséges sokrahivatott játékosaik vannak, de ez még kevés.
Technikai és játéktudásban nincs nagy lemaradás de mentálisan igen.A bajnokságunk nem készteti őket arra, hogy állandóan élesek legyenek.Közelebb kerültek a csapatok egymáshoz de ez nem pusztán a javulás, hanem némely csapatoknál a visszaesés következménye is.Jó képességü játékosok mindenhol vannak és össze lehetne rakni, közel EBEL szintü csapatot, de még osztálykülönbség van.Persze más szempontból is.
Ha több csapatnál is olyan jellegű munka és olyan elkötelezettség lenne mint a DAB-nál, gyorsabban lehetne közel kerülni.
@gogosz: ezzel nem vagy egyedül... :(
@Uteapu: Kösz a válaszod,és jo éjt neked!
Olvasom az Újpest honlapján,hogy Borbás is megsérült?
@Bpstars: Mi a velemenyed Somogyirol es Sziranyirol? Te tobbet latod oket. Mint emberek milyenek?
....valaki megtudja mondani,hogy hány szurkoló rekedt kint az "arénából" és csak kivetítőn nézhette az "ünneplést.Állítólag már hétfőn minden jegy elfogyott!!!
@csatoimi: Imre, te gyanús vagy nekem!
Lehet nem bánnád ha a két fiatal párszáz kilóméterrel odébb kezdené a következő szezont?
Apropó, lesz nagy durranás a héten? Néhány napja pedzegettél valamit...
@M.Messier: Nem, semmi ilyesmirol nincs szo :) Sima hokiszereto emberkent kerdezem csak, mindig szoktam figyelni a tehetseges fiatal magyar jatekosokat, tavaly peldaul a nagy ellenfel SC csapatabol tetszett meg egy fiatal srac jateka, csak sajnos leserult az idenre, pedig nagyon ugyes volt. A bejelentesem mertekenek nagysagat meg mindenki maga donti el, ha egyaltalan lesz ilyen. Nem csak tolem fugg. Meg egy-ket nap.
Valaki, aki kinn volt:
Szőke hogy védett? Tényleg látványosan, vagy csak könnyen védhetőek voltak?

@zsákutca: Azért azt elképzelni nem tudom, hogy már elkapkodták volna a jegyeket...
@csatoimi: Én Szirányit figyeltem komolyabban: az előző szezon óta nagyon látványosat fejlődött, az utóbbi időben pedig egészen stabil a játéka. A válogatottban novemberben pontokat is szerzett.
@facsipesz: Igen, ott vettem eszre en is. Aztan itten, a Brasso elleni meccseken tunt fel, most meg Dunaujvarosban figyeltem, milyen ugyesen jatszott. Somogyi meg a debreceni vb-n tunt fel nekem, azota kezdtem kovetni a jatekat. Debrecenben peldaul a brittek elleni donton messzemenoen o volt a legjobb.
@csatoimi: Szia! Igen, elég sokat látom őket! Somával kezdeném. Ő ugye pár évet játszott a Salzburg U-csapatában és a pontrendszer miatt kellett eljönnie. Abszólút profi játékos, aki az edzéseken is nagyon odateszi magát. A meccseken kemény, erőhokit játszik. Fejlődnie kell a befejezéseknél. Reális játékos, aki minden meccs után korrekt módon elemzi a saját teljesítményét. Nekem egyik kedvencem! És az egyik félelmem, hogy itt látom-e jövőre...és nem miattad! :)

Szirányi Bence: az egyik leguniverzálisabb védő, aki bárkivel tud együtt játszani. Gyors, és jól ütközik. Sokat lő, még nem akkora hatékonysággal, de ebben szvsz fejlődni fog. Szerintem a köv. években stabil válogatott lehet. Másik kedvencem :) (szal el a kezekkel :) )
@Bpstars: egy baja van ! Hogy gyáva!!!
@Bpstars: És még azt is tedd hozzá légy szíves, hogy a Salzburg előtt a Dunaferr-istállóban csikóskodott, így teljes a kép. Egészen halkan jegyzem meg, hogy vérzett a szívem, amikor megtudtam, hogy hazajött, de nem nálunk folytatja - én is nagy tehetségnek tartom, és nagyon, de tényleg nagyon sokat tett neki a salzburgi iskola. Többször beszéltem vele, amikor itthon volt, mesélt az edzésekről is, ha jól emlékszem, négy edző foglalkozott csak a mezőnyjátékosokkal, már U-szinten is stabilan működött a nálunk még a felnőtt csapatok esetében is csak nyomokban fellelhető speciális egységek rendszere (fórsor, hátrányvédelem), és hát ő bizony a kivételek közé tartozik az erőnlét terén a mostani csapatotokban, ha jól láttam. Már persze az életkorából fakadóan is :)
@Nyuszí O_o: persze most kis Somáról beszéltem :)
@Bpstars: Orulok, hogy ilyeneket irsz roluk, akkor megsem csalnak oreg szemeim. :) Nagyon fogom kovetni a palyafutasukat, el is megyek ertuk egy par Stars meccsre a magyar rajatszasban.
Mindkét csapat (és mindkét szurkolótábor) nagyon fáradt volt, lassú-lassú meccset láttunk. Szőke tényleg Sáj mezében játszott leragasztott névvel, de a második harmadban leesett a hátáról a ragasztás, és már nem is került vissza.

A végét megnyomta a Stars, de azt a tempót is inkább csak fél sebességfokozatnak mondanám, és nem a szervezett újpesti védekezés, inkább a fáradtság miatti sok pontatlan passz volt az oka, hogy nem lett belőle gól. Nameg hogy Szőke a helyén volt!

Nekünk nagyon jól jött a győzelem, és különösen fontos, hogy Szöszi ilyen remekül mutatkozott be, de a többi új igazolásról számomra nem sok minden derült ki. Az biztos, hogy nem ez a meccs fogja meghatározni a középszakasz színvonalát, nekem inkább a MOL-hétvége levezetésének tűnt. Hosszú menet következik, és aggódom, mi lehet Borbival, aki nem játszotta végig a meccset. Remélem, nem komoly a sérülése!!!!
Nem ártott már egy kevésbé feszült "kerületi rangadó"...

A győzelem akkor is sokat ér, ha ezt a meccset esti mese helyett is tudnám ajánlani.(5 éves korig tuti, hogy 3 perc alatt elalszik rajta, akinek azt kell néznie.)

Szöszi és Kiri ügyesek voltak, ők hozták a meccset. Szilárd nagyon hajtott, Davissel az első sor védekezése lett jobb.

És most a rendezésre sem tudnék rosszat mondani: kicsi, de gusztusos "asztal-büfé", elfogadható árakkal és udvarias kiszolgálással. (A fiatalember még kellemes meccsnézést is kívánt a teámhoz.) A biztonságiak előre köszöntek és kulturáltan néztek ki. Szóval, O.K.!
Megtudná valaki mondani hogy a Volánnal most milesz? Vagy hogy lesz ez a OB 1 rájátszás?
Szirányi azt mondja az interjúban hogy erősödtek 2 védővel. Lehet hogy én nem vagyok képben de a finn játékos mellett még milyen védő igazolt hozzájuk???
@gogosz: Mondjuk azt nem értem minek:D Így is sztem a legjobb védelmük van a ligában. Én Kangyal helyében egy gólképes támadó után néznék, mert az elmúlt 1,5 szezonban bajban lennék ha bárkit meg kéne neveznem mint állandó gólveszély Stars részről. Max Szappanos és Fodor, ritkábban Holéczy és Gergely. Ennyi.
Egy dolog miatt nem örültem még annak hogy vasárnap kikaptunk tőlük amelett hogy tényleg nekik jött ki jobban a lépés: szerintem nem valami népszerűsítő a hoki szempontjából az, hogy egy olyan csapat nyeri a MOL-ligát ahol meccsenként ha 4-5 gól esik az már soknak számít. Bár ez csak az én véleményem. Nagy csata mindig az Újpest-Stars de teljesen más mint egy Újpest-Fradi vagy főleg mint egy Újpest-Dab. Ott valahogy a támadójáték dominál mindig. Szívesebben nézek végig egy pl. egy 7-2es győzelmet a Csíkszereda ellen mint a tegnapi 2-0-át. Bár kétségtelen, hogy a Szirányi-féle védőkre nagy szükség lesz Szlovéniában.

Ha ma is az idegenbeli csapat nyer az már tényleg hihetetlen lesz...Lehet hogy ennyin múlott a MOL-liga döntő, hogy papíron mi voltunk a pályaválasztók????:D
@Stommy:

Szappanos - STARS
Szőke - UTE

Gedei és Szabó itthon van nálunk, és a legerösebb amatőr bajnokságban gyüjtögetik a legtöbb pontot a csapatbol... Az ex fradi játékosok ( hudákék ) után ők integetnek a pontlistán

A következő 5 játékos pedig DEBRECENBEN ( bajnokcsapat az ob1/b- ben )

Balla Tibor
regi.icehockey.hu/magyar/reg_profil.php?mit=668

Nagy Zoltán
regi.icehockey.hu/magyar/reg_profil.php?mit=374

Szerdahelyi Gábor
regi.icehockey.hu/magyar/reg_profil.php?mit=651

Tóth Imre
regi.icehockey.hu/magyar/reg_profil.php?mit=1576

Bálint Artúr
regi.icehockey.hu/magyar/reg_profil.php?mit=665
10 év pálya nélküliség után Jászberényben 1év alatt ismét aktív :

A csapat : 25 fő
B csapat : 35 fő

utánpótlás : ~ 30 fő

Minden teljesen amatőr szinten folyik , de rendszeresen.

www.jaszberenyhc.hu
süti beállítások módosítása