HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Újpesti TE vagy a Vasas Bp. Stars?

2010.01.24. 12:46 kerusz

A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak összefoglalóink is tegnapról, tovább után mindent megtalálnak.

Az első mérkőzésen a tartalékos Újpest a légiósok remek játékának köszönhetően legyőzte a háromszor vezető SC Csíkszeredát. Borbás Gergely szerint nagyon fontos volt ez a győzelem az egy héttel ezelőtti, viharos csíkszeredai mérkőzéseket követően. "A végén nem tudtunk eléggé koncentrálni", mondta el a tegnapi első vesztes képviseletében a mérkőzésen roppant agilisan játszó Molnár Zsolt.

"Az első negyven percben nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna - fogalmazott egybehangzóan JP MacCallum és Szilassy Zoltán. - A Stars jól ment, az utolsó 20 percben mi is úgy küzdöttünk, ahogy kellett volna végig, de kaptunk egy szerencsétlen gólt." Glen Williamson, a Stars edzője azt emelte ki, hogy csapata élt az egy mérkőzés adta eséllyel, összeszedetten, tudatosan játszottak fiai és a gólokat is a legjobbkor lőtték.

A két vesztes párharcában vélhetőleg az a csapat fog nyerni, amelyiknek sikerül jobban feldolgoznia a tegnapi csalódást. "Mindenképpen nyerni kell a Szereda ellen, és mivel van még egy playoff előttünk, ebből a hibából muszáj tanulni", fogalmazta meg blogunknak a legfőbb tanulságot az újvárosi csapatkapitány. Mindkét csapat javítani szeretne, így érdekes és a több mint száz csíki szurkolónak köszönhetően hangulatos mérkőzésre lehet számítani a bronzért.

"Itt nem akarunk megállni, vasárnap újra vár ránk egy fontos hatvan perc", mondja Glen Williamson a döntőről. Kangyal Balázs, a Stars klubigazgató-játékosa azt emelte ki, hogy győzni szerettek volna, de nem ez volt az egyetlen szempont, sőt, a legfontosabb az volt, hogy jól játsszanak, kihozzák magukból a legtöbbet, megmutassák, hogy mit tudnak. "Van egy utunk, és azt akarjuk bejárni – fogalmazott. – Persze jó, hogy nyertünk, tíz percig örültünk is, de ez már történelem. Vasárnap vár a döntő, és távlati terveink is vannak. Nem akarjuk túlértékelni a győzelmet, miközben tudjuk, hogy nagy dolgot hajtottunk végre, hiszen szezon közben négyszer kikaptunk a Dabtól, és most, amikor a legfontosabb volt, nyertünk. De fontos, hogy a helyén tudjuk kezelni a győzelmet."

Újpesten is a győzelem a cél, a szezon eddigi mérkőzéseinek fényében roppant izgalmas csatára van kilátás. Érdekes, hogy a két negyedik kerületi csapat nem tudott nyerni otthonában az idén, Káposztásmegyeren egy három- és egy kétgólos újpesti, a Megyeri úton pedig egy egygólos és egy kétgólos Vasas Budapest Stars-siker született. Ma semleges pályán csapnak össze a felek, kíváncsian várjuk, itt ki lesz a jobb.

74 komment

Címkék: döntő mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

este Sportklub is közvetíti, ne feledjétek! ;)
nekem nem mukodik az elso video
1 UTE 2 BPS 3 SC 4 DAB
@Thomas_AV: sok fotelszurker majd él is vele, aztán itt meg megváltják a világot...
Ezúton szeretnék gratulálni Babic sporttárs gyönyörűen kivitelezet talajgyakorlatához a Csíkszereda első góljának pillanatában (0:13 körül). Bravó!
Mi is volt a logikája ennek a döntőnek? Egy ilyen hosszú sorozatot egy mérkőzéstől függővé tenni..., valaki mondja már el, ha a kevés meccs miatt sírtak a csapatok, miért nem lehetett normális play-off? A nemzeti bajnokságokat féltik? Félnek, hogy ettől kiég egy csapat a bajnokik végére? Valami rohadtul nem stimmel ebben a döntőben (bár tegyük hozzá, hogy a magyar csapatok meccsei bajnokinak is minősülnek,így az persze nem veszik kárba)...Szerintem ez így baromira igazságtalan!A Szereda és a DAB is sokat tett, sokkal többet a sorozatban, mint a mai döntősök. Remélem a magyar és román bajnokság döntőjében már a szerencse mellett az egész éves komoly sportteljesítmény is kidomborodik...
Ha már magyar a bajnokság, akkor
1) UTE
2) Stars
3) DAB
4) Csíkszereda

LILÁK! Hozzatok sok csokit. ;-))
Ha már igy alakult akkor hajrá LILÁK.
Már ezerszer hallottuk,olvastuk,hogy a mol ligában bármelyik csapat képes megverni,akármelyiket. Hát ez most is bejött. Végül is erre vágytunk ,hogy soha ne legyen előre lefutott meccs.A mai összecsapások végeredményét még jósolni sem lehet.Jó ez a csapatoknak,de még jobb nekünk,szurkolóknak,Hajrá Szereda!
@bruins: nem most kellene sírni, hanem nyáron kellett volna. Utólag könnyű okoskodni, ha meg söprés lett volna részetekről, akkor csöndben lennétek. Hidd el, én is fogok rinyálni, ha a Stars nyer ma este.:-D
Megkaptátok most is a hazai pályát, a kupában éltetek is vele.
Ha visszatér a Volán az OB1-re, 4 győzelem szinte lehetetlen ellene, de 1 meccsen meg lehetne cibálni őket. Ez a final four alfája és omegája.
@Rock me Amadeus: Final fourt az OB1-be!
Sőt, egy meccses egyenes kiesés legyen az egész OB1.
@Rock me Amadeus:
Remélem a UTE lesöpri a pályáról a sztárocskákat:)
A 4 csapat közül ök azok akik nem érdemelnék meg a Mol liga gyöztese cimet.
De ez legyen mostanában a legnagyobb örömöd:)
@OliBLOOD: Hagyjuk már! Ünnepélyesen megfogadom, hogy Stars győzelem esetén nem fogom a lebonyolítást szidalmazni. Mindenki rég tudta, mire készüljön!
Ja. A legfontosabb kimaradt: Hajrá Lilák! Tartsuk szárazon a puskaport!
@Bertuzzi: Tavaly mekkora sírást rendeztetek az OB1 középszakasz miatt. Pedig azt is tudta mindenki előre. Ráadásul ott az ideihez képest több pontot is kapott az első és csak 1 kör volt.
Ezt figyelembevéve pont az újpestieknek nem kellene megszólni azt ha igazságtalannak tartjuk az idei kiírást.
szolgálati közlemény! Az esti meccsre is érvényesek a bérletek, menjünk ki minél többen!
Mindenhol! Mindenhol csak a lila!
De szívesen leutaznék ha tudnék...

A Mol Liga első helyezett mennyi zsozsót kap? :)
@OliBLOOD: Személy szerint soha, semmilyen kiírás miatt nem sírok/sírtam, abban kell teljesíteni, ami le van írva, még akkor is, ha személy szerint nem ért vele egyet az ember. A kritika pedig falsul hangzik olyankor, amikor kudarc után érkezik, mert a savanyú a szőlő hangulat lengi körül. Nagyjából tegnap 14.00-ig lett volna értelme a kiírás jó/rossz voltáról beszélni.
Szerintem ma a DAB és Ute szurkerek fogjanak össze és kiálltsanak csillaghullást!!! Táboraink jóban vannak nemugy mint a csillagosokkal!!
HAJRÁ UTE
@OliBLOOD: Ne is legyenek meccsek, kockadobással el lehetne dönteni.
Remélem idén abból nem lesz sírás, hogy hosszabb lett a középszakasz és elolvadhat a 6 pont a végére.
Otthon játszottatok, ez final fór,de nem éltetek vele.
@Rock me Amadeus:
Elöször le tudtatok gyözni az idén minket:)GRATULA:)
Látom tele a leked örömmel:)
a bwin oddsai a mai meccsekre:

MOL - League, Magyarország
15:00 DAB.Docler 1.50
X 5.50
Csikszereda 3.65

15:00 Ujpesti TE 2.00
X 5.00
Vasas Bp. 2.40
na, a vesztesek csatáját nem adja a hockeyTV.hu?
dehogy adja...minden hulyeseget kitalalnak,de hogy egy meccset kozvetitsenek,az magas...
Gröschlnek nem ez volt a második ga-mi-ja?
ha explorrel nezzitek elindul a reklam
Van adás csak hang nincs:(
sziasztok segitsetek,hogy lehet nézzni a mecset????kösz
@kisby: nalam semmi
segitsetek mert nem latom
@Kékfehérke: Hol lehet nézzni?? segits kösz
nalam se kep se hang
@Zsiraf78: www.onlinetv.gtk.hu/dsm/dsm.wax
Nekem itt megy, sajnos hang nélkül, de több, mint a semmi :)
@Kékfehérke: Azt gondoltam velem van a baj:)
@Zsiraf78: VLC Player / Média / Hálózati műsor megnyitása: mms://stream02.gtk.hu/dsmlive
hang nincs, de a történésekhez ott van az eseménynapló www.regi.icehockey.hu/magyar/merkozes.php?mit=3916
@peterszky: nekem semi a kurva életbe!!!!!!!!
sejj, jobb a sportclub...
@bruins: "A Szereda és a DAB is sokat tett, sokkal többet a sorozatban, mint a mai döntősök"...???...a mai döntősök is végigjátszották az alapszakaszt, igyekeztek építkezni, kisebb-nagyobb sikerrel, ők miért érdemtelenke a mai döntőre?
@OliBLOOD: calm down! senki, még véletlenül sem célzott ilyesmire! Maradjon a kockázás :-)))
@freddyD: nálam van egy üres hely, hamarosan indulunk!
4-3 a Dab-nak! MacSwayn ütötte az utolsó 2 gólt.
a dontot eloben lehet nezni? valaki a sportklub tvnek streamet tud?
U.I. Gratula a DabNak
Na ma is bukta, de talan majd jovore.
Minden elismeresem azoke akik ott voltatok es biztattatok a csapatot. Nem sokon mulott de sajnos ez van. Evel a vezetossegel, nyari alapozas nelkul,es legalabb egy golveszejes csatar nelkul [mert ezek a judosok mindenkit elengedtek aki golt tudott utni] elindulni a MOL ligaba csakis egy hozza nem erto vezetoseggel lehet es annak ez az ara.
Megegyszer koszi a szurkoloknak es a jatekosoknak ok megtettek mindent.
Maradt a Roman kupa meg a bajnoksag, es ahogy a tegnap lattuk a Steaua ujra szuletett nem halt meg!
Az elet megy elore.
A gatyat fel kell kotni fiuk h ne menjen az egesz ev csodbe.
IMADOM A JEGKORONGOT
IMADOM A SPORT-CLUB-ot
Tisztelettel HAJRA SZEREDA!!!!
@ZoltaN: ez korrekt volt! Sok sikert odát! NYerjetek meg mindent!
A foldon jarok, de azert koszi es nektek is sok sikert a tovabbiakban!
Jó a hangulat, egyelőre ég a Közpénz Stars.
nincshangom a hokitv en :(
tudtok valamit?
beszarok vezet a sztársz
A lilák meg majd jövőre nyernek vmit...
:D:D:D:D:D
EZ mit jelent? 18 Sikorcin Ladislav (Újpesti TE) - (CLIPP - nyírás) Elkötötte rolbát vagy mi? :-D
Sajnos azt kell mondjam, hogy a Stars ma jobban játszik. Remélem a lilák még összekapják magukat, mert még egy gól és ennek már annyi
IGAZSÁGTALAN A LEBONYOLÍTÁS! :-DDD

Remélem fordít az UTE, nem kell több köz(azaz kösz)pénz a Starsba.

Megelőztük a Fradit, Brassót, Miskolcot, SC-t, DAB-ot a MOL ligában, ez is nagy fegyvertény.
@Bencito:

"Az az akció, amikor a játékos bedobja a testét keresztbe az ellenfél térdmagassága alatt, elgáncsolja, vagy a térdéhez dobja magát, akár elölrol, akár hátulról, akár oldalról.
a. Azt a játékost, aki nyírási szándékkal vagy lehajolva vagy lefekve elsodorja az ellenfelet a térdmagasság alatt, büntetni kell, büntetése:..."
@Bambalazs: igazából ez csak részben tükrözi azt, amit Siki csinált, mert csak a térdével érte az ellenfél lábát.
beszarok hogy mit művelnek az ex Volánosok :S...pff
Pék meglépi a 3 a 6-ot ? :D
Sajnos idén sem jött össze a győzelem, de a tendencia szerint jövőre már a liláké lesz az arany :)
ejjha.... na ez meglepi....BP stars the WIN---
Igen Igen Igen NYERTÜNK
Beérett Hardi munkássága! Gratulálok!
(Üzenem neki, hogy idén süllyesztő!)
Gratulálok, mindenki örülhet, hiszen minden magyar állampolgár pénze benne volt a mai Stars-győzelemben!
Gratula a STARS - nak
@Lajos a mizse: Ki vagy te birinéne,hogy csakúgy csöpögsz a jóindulattól?
@Lajos a mizse: Fáj, mi? :) Én is így voltam vele tegnap. De lássuk be, a legjobb helyre került a trófea. Mindenkit megvertek amikor kellett.
Csatoimit látni a tv-ben Magyar Himnusznál,felbecsülhetetlen!!! :)
Őszinte gratuláció a Stars-nak! Nem gondoltam volna, de le a kalappal, ahogy nekimentek ennek a final4-nak.
Jó kis piros-kék 7vége volt, ha a Habs fergeteges győzelmét is ide veszem:))
@gogosz: Fáj, de nem érdemes a lebonyolítást hibáztatni, a két napban remekül védekeztek az öregek. Kapusból meg a következő 15 évben nem lesz gond a válogatottnál, ez jó.
@Bambalazs: Köszi, elég régóta járok meccsre de ezt még soha ha hallottam :)
süti beállítások módosítása