HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Vasas Stars nyerte a Mol Ligát

2010.01.24. 21:36 AG 2.0

Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén, de Gröschl nagyon gyorsan egyenlített emberelőnyben. Az első húsz percben egyenlő erők küzdelmét láthattuk, a második menetben viszont egyértelműen a Stars dominált. A kissé meghökkentően nagy fölény két gólban mutatkozott meg végül, de lehetett volna nagyobb is a differencia ebben a szakaszban. Az utolsó harmad 3-1-es káposztásmegyeri vezetésnél kezdődött, az Újpest támadásba lendült, de akcióiból többnyire hiányzott az úgynevezett átütő erő, amikor pedig a lila-fehérek mégis eljutottak ellenfelük kapujáig, az ifjú Rajna Miklós védett nagyokat. Mindeközben a Stars-kontrák komoly veszélyt jelentettek a másik oldalon. Pék György UTE-vezetőedző némiképp váratlanul nem próbálkozott kapuslehozatallal az utolsó percekben, így az eredmény nem is változott, 3-1. A Mol Liga második kiírását tehát a felnőttcsapattal második éve rendelkező Vasas Bp. Stars nyerte, a második helyen az Újpest, a harmadikon a Dab.Docler, a negyediken az SC csíkszereda végzett. A Stars az alapszakaszban csak negyedik volt, a magyar kupa döntőjébe be sem jutott, ezek után különösen értékes a végső siker. Az élet mindazonáltal nem áll meg, a szezon az országos bajnoksággal folytatódik, akik most csalódottak, még ezen a tavaszon visszavághatnak.

143 komment

Címkék: döntő mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peter sevela,macsweyn,nikandrosz,petran... ezért örülök hogy a magyar csillagok nyertek.
Közben már megjött az sms szapitól ... Rásérült a mütött vállára de nem vészes hálistennek.
@FRee: Nikával mi a bajod? őt miért vetted bele a felsorolásba? Holéczy-t miért hagytad ki? Inkább őt kellett volna belerakni mint Nikát
@FRee: Ez az egész szezonra szólt! Szerinted ki fért volna oda tőletek? A legponterősebb játékosotok 21 pontos volt.
@CTZ78: négy az a három, a legjobb edző J. P. lett, a .com-on is javítottam :)
sokkal jobb volt a VASAS! Döglégy Zolee agyon idegeskedte magát, de a végén nagyon sportszerűen elismerte, hogy a jobbik csapat győzött! szép volt fiúk!!!! :)))
@CTZ78: Valóban igazad van, kicsit elragadtattam magam :) Nikával kapcsolatban meg főleg hülyeséget írtam.
@FRee: semmi probléma ;) jössz egy sörrel :)))
Addig örüljünk, amíg ilyen szintű légiósok játszanak a ligában, akik húzzák magukkal a magyar játékosokat.Egyébbként mi az egész bajnokságban négy sorral játszottunk, és négy, majd három légióssal, úgyhogy nálunk több magyar játékos játszott mint bármelyik másik csapatnál.
Gratula a Starsnak, megérdemelten nyertek, tényleg nagy bravúr, és a mai napot is tökéletesen kottázták: az első harmadban ment a fárasztás és az egyenlő erők küzdelme, a másodikban ki sem engedték az Újpestet a védekező harmadjukból és jól használták ki a helyzeteiket, 3-1-től meg hibátlanul nyomták a bunkerhokit - ami több mint egy teljes harmadon keresztül hatalmas fegyvertény -, Rajna Miki nagyon ügyesen és néha nagy-nagy szerencsével hárított, az újpestiek meg be voltak oltva góllövés ellen.
A különdíjaknál én sem értem Rogert, az tiszta, hogy ő lőtte a csapatát a döntőbe és ma is jól ment, de azért a kanadai táblán még így is csak 20., tényleg megmagyarázhatná valaki, mire föl lett ő a legjobb csatár.
@Nyuszí O_o: Hát hogy nézett volna ki, hogy senki nem kap díjat a győztes csapatból? :)
Gratulálok én is a csapatnak! Magam sem tudom teljesen helyén kezelni a dolgot.

Vazénak meg külön köszönöm az elismerő szavakat és korrektséget (majd ha hajnalban olvassa) :)
@CTZ78: Kórházban van, jobban van, legalábbis Jonkl azt mondta.
Remélem, mindenki rendben hazaért a brutális ködben.
Mit nem kell még megnyernie a liláknak, hogy a mester felálljon, vagy felállítsák? : )
Hol volt ma a 6-4 vagy a végén a 6-5? Az faszság, mi mester, hogy megpróbálni, de a 6-3 az kurva jó?! : )))

A Stars Rajnának, meg a Holéczy féle sornak tartozik nagy-nagy köszönettel, eszméletlen jól melóztak a győzelemért. A másik oldalon meg túl kellene lépni azon, hogy a Jászberény is így lett bajnok, hogy 50-60 percet fent hagyta a légiós sort.
@gogosz: a legnagyobb díjat megkapták - a két nap teljesítménye alapján meg is érdemelték, nekem személy szerint fáj leírni, de vitán felül. :)
Gratulálok a Starsnak, mi az elmúlt két hétre elfogytunk, a harmadik sorunkban elsőéves ifik tolták. A tegnapi meccs a rövid kispad miatt megbosszulta magát, a mai első harmad nagy irama teljesen kifacsarta a csapatot. Én több hozzászólóval ellentétben semmi okát nem látom Pék mester baszogatásának, és szerintem nem kétséges, hogy hajtottak a fiúk, és akarták a győzelmet, ebben a csapatban ma ennyi volt, két versenyképes sorral nem lehet 8 nap alatt 4 meccset lejátszani.

Nagy kár, hogy annyi volt újpestit láttunk a Starsban, akik azért mentek el az elmúlt időben, mert nem érezték a bizalmat és azt, hogy elegendő lehetőséget kapnak. Ebből remélem, tanul mindenki, akit illet, és vigyázni fognak a fiataljainkra a jövőben, akik ma is bizonyították, hogy érdemes játszatni őket. Lehet, ha korábban is jobban figyelünk a fitalokra, akkor ma pl. Virág Csabi nálunk játszik.
@csatoimi: GRT a Starsnak!!!Ilyenkor mindenki Magyar??ha nyer a csapat??Máskor meg Sándor Szilárd-és Fodor Csanád román????Maszlov Szergej meg Orosz??nem beszélve a honositotakrol....Igazságtalan a lebonyolitás!!!szerinted a Stars megérdemelte a mol liga gyözelmet egész éves teljesitése a lapján??
@Zsiraf78: az a magyar, aki annak vallja magát. Kérdezd meg őket!
@Bpstars: hagyd, nem érti meg...
Grat a Starsnak! A 2 meccs alapján maximálisan megérdemlik!
@Bpstars: Énis Erdélyi Magyar vagyok,és tudom,hogyha siker van akkor Magyarok ,ha meg nem büdös román!!tisztelet a kivételnek nem egy példát tudok mondani és ezt teis tudod...
@kerusz: A hétvége előtt nem is tudtam, hogy Újpestre húz a szíved.
Az Újpest tényleg azt nem bírta el, hogy a szlovák sor kifáradt a végére. Mögöttük meg senki...
Egyébként én láttam az eredményhirdetés után Sikorcint: az ezüstérmet egyből ledobta a kispadra, később könnyes szemmel magyarázott valakinek, rajta látszódott érdekes módon legjobban, hogy ki van borulva a vereség miatt.
@FRee: "Magyar csillagok"?? -:)
Gyönyörű hét volt :ifiben ,serdülőben és a Mol döntőjében is vertük az Újpestet! Köszönöm Istenem!
@canadien: és serdülőben milyen szépen ünnepeltétek... szégyen.
@Zsiraf78: Ezt most fejezd be, légy szíves. Ha nem sikerül, pihenés lesz.
@canadien: A JUNIORT ne hagyd ki igaz az a múlthéten volt.
@kerusz: mégis tőletek állított ki a mérkőzés után néhány játékost a bíró...Ne légy ünneprontó!
@kerusz: Nem tűnt fel eddig. Mondjuk annyira rég nem vagyok itt.
@kerusz: Ezt nekem szántad??mit fejezek be??
@kerusz:
Miért ti hogy ünnepeltetek nálunk, mikor ti nyertetek serdülőben?Vagy tárgyilagos vagy,vagy inkább légy csendben.
@korongos4: Csak maradjon is meg a csapatotok jó sokáig!
@gogosz: elég sokan tudták már régóta. Mindenkinek megvan a maga keresztje... :D
Köszönjük fiúk! Fantasztikus volt!
Még annyit, hogy ha háromnapos körmérkőzéses torna döntött volna az elsőségről, akkor ennek a négy eredménynek az ismeretében a Stars a harmadik napi eredményektől függetlenül első lenne.
Békesség testvérek!

Az egyenlő esélyek még nem feltétlenül vezetnek mindenki számára igazságos kimenetelhez.
Óriás Gratula a Starsnak!!!!!!
@CTZ78:
Holéczy Roger a legjobb csatár??
Valószínű, hogy ezt elszámolták valahol.
Neki nem sok köze van ehhez a különdíjhoz.
Na mindegy, sajna nem én osztogattam a grátiszokat.
szerintem amúgy igazságos ez lenne:
the Master Value Player Galanisz N. #88 :)
Hatalmas grat a Starsnak! Most is bebizonyosodott (talán Pat Cortina mondta egyszer), hogy elég a fontos meccseket megnyerni! Szép volt fiúk, hajrá magyar jégkorong!
@FOXMULDER: MVP= Most Valueable Player nem master, csak szolok...
Nagyszerű Lezárása volt ez a négyesdöntő ennek a szezonnak.

Tudja esetleg valaki hogy Matus Petricko melyik Pesti csapatba igazolt, tegnap olvastam a hírt a
www.vipershockey.co.uk-n. A srác nagyon népszerű volt a Vipers-ben 42 mérkőzésen 40 pont, úgy gondolom ez nem rossz. Sajnos nem tudtam kideríteni a csapat nevét, mindenhol csak Budapestet említik, mellesleg tavaly a srác bajnoklett a Kassával.
Ha valaki tud infót akkor megköszönném.
hova tunt gabute? hova tunt gabute? guta megute? :D egy _szakerto_ komment jol jonne pedig :D
@S.Carpenter: Hát a Fradi és az Újpest ugye, megvan. Ha pesti csapatba igazolt, akkor...
Én sajnálom a DAB-ot és igazságtalannak tartom,hogy egy huzamosabban nyújtott jó teljesítmény után egy egy meccses gyengélkedésen el lehessen bukni az előző hónapok munkáját úgy,hogy még a döntőbe sem jutnak!Rossz üzenete van,hogy elég becsoszogni a legjobb négy közé negyedikként,aztán két meccsre feltúrbózva meg lehet nyerni a MOL Ligát...Nem a Stars sikerét kérdőjelezem meg(a két fontos derbyn tényleg jól futottak)hanem úgy gondolom,hogy az ilyen rendszerű kiírás nem sarkall folyamatosan kiemelkedő "produkcióra"!
@S.Carpenter: Úgy hallottam, hogy a stars hoz egy szlovák, egy cseh, egy svéd, valamint egy finn légióst az ob1-re, szóval szerintem a starshoz megy.
@eszel59: Az a helyzet, hogy nehéz ám itt okosnak lenni. Mert ha van mondjuk 3 nyert meccsig tartó elődöntő, akkor akinek Csíkba kell utaznia 70km helyett, zokon veszi... Tavaly 2 nyert meccsig ment az elődöntő, és akkor is sikerült költségcsökkentési célzattal arra jutni, hogy az első két meccs legyen a jobb helyen végzett csapat otthonában, pedig az lett volna a normális, hogy az első meccs a gyengébbnél van, és a 2., 3. van az erősebbnél. De akkor ugye kétszer kellett volna utazni, így meg csak egyszer. A Ligában a klubok szavaznak, és az MJSz elnökségben is többségében a klubok képviselői vannak. Ha a klubok azt nézik, hogy minél több maradjon a Mol támogatásból, akkor ilyen low-cost megoldások fognak születni, viszont akkor nincs nagyon miért rinyálni. De ha most egy háromnapos körmérkőzéses torna lett volna, mint ahogy ezt tegnap sokaktól hallottam, mint a jövő évi megoldást, akkor is a Stars nyert volna (már az első két nap után), függetlenül attól, hogy a harmadik napi párosításban mik lettek volna az eredmények.

Amúgy pedig minden sorozat, ahol a végén rájátszás dönt, magában rejti annak a veszélyét, hogy az nyer, aki csak annyit evezgetett egész évben, hogy ott legyen a rájátszásban.
Hívjuk már fel a "szezon nagyszerű lezárását" ünneplő szakértők véleményét, hogy a bajnokság még javában tart és a válogatott meccsek még jóformán el sem kezdődtek : )))
@Spigott: Honnan lenne erre pénze a Starsnak akiknek eddig se volt légiósuk anyagi okok miatt???:O 4 (magyar szinten)jobb játékos a fent említettek országokból annyiba kerülne mint a komplett Stars
Méghogy a közpénz starsnak ne lenne pénze? Van azoknak hidd el, gondolom ők előzetesen is az ob1-re akartak erősíteni, így nem kell egész szezont fizetni a légiósoknak, csak két-három hónapot.
@Spigott: Szeretem ezt a közpénzesdi maszlagot.
A DUNAFERR állami cég volt amikor talicskán tolták a pénzt a sportba is. Nem lenne sem bajnok focicsapata, sem BL győztes női kézicsapata Dunaújvárosnak ha nem így történik. Valamint a mai napig léteznek állami vállalatok támogatását élvező csapatok. Jobb lenne a honi jégkorong Stars nélkül?
a _nem_ tragar de nem tetszo komment torlese szanalmas.
@MacskaJaj: Nem lenne jobb. Nagyon nem lenne jó, ha eltűnne a Stars. A közpénz az csak megállapítás. De mindenkinek lehetősége van közpénzt behozni a hokiba. Rajta! Április után meg meglátjuk, lesz-e változás. De mégegyszer mondom, akár milyen módon, de nagy szükség van minden egyes csapatra.
@canadien: Ámen:))
@bonsay: Tényleg az ominózus serdülő mérkőzésen valaki „kivezetett” a pályáról??
@Spigott: pontosan így történt.
@MacskaJaj: természetesen igazad van, de mivel folyamatosan az megy, hogy ne a múltról rágódjunk, ezt az alapelvet légy szíves fogadd el te is - ha ugyanis belemegyünk ebbe a "mi hogy volt 6, 15, 20, 30 vagy 70 éve" történetbe, nagyon gyorsan az istenkirályság kontra vezéráldozat kontra birodalomépítés típusú, örökké megoldatlan történelmi rejtélyeknél kötünk ki, és persze azokon is jó vitatkozni, de ez mégiscsak egy hokiblog. azon már érdemesebb lenne/lehet elgondolkodni, hogy az miért és hogyan van, hogy Romániában a hatályos törvények szerint címkézhető a vállalkozó adó egy része (vagyis ha valaki adózik és támogatni szeretne sportot - pl. jégkorongot, teszem azt -, akkor az egy füst alatt megteheti, és miként lehetne e téren a Mi Hazánknak is hozzánőnie ehhez a velejéig européer megoldáshoz. mert most nálunk az az alapképlet, hogy előbb adózz, aztán (ha marad és akarsz) támogass, ezzel szemben ott az, hogy adózz, és ha akarod, az adód egy részéből támogathatsz. beláthatatlan differencia, és most tekintsünk el attól, hogy mennyivel könnyebb egy nagy céget megnyerni így az ügynek (vagy bármely ügynek), hiszen egy ilyen alaphelyzet után a kisebb vállalkozások sok kicsi címkézett adóforintja is jól jönne - gondolom én.
az utolsó - költőinek szánt - kérdésedre nagyjából tegnapelőttig határozott igen volt a válaszom, mára elbizonytalanodtam: tényleg nagy fegyvertényt hajtottak végre a fiaitok, vitathatatlan.
@gogosz: Köszönöm amit írtál. Nem akartam, akarok senkit bántani a bejegyzésemmel
HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!!!
Faramuci egy helyzet alakult ki itt ebben a szezonban a kiírások körül, legyen szó bármelyik versenysorozatról. Ha nem papírforma szerint sülnek el a dolgok, akkor egyből a kiírás a hibás. Pedig annyira nem volt az olyan rossz, a gyengébb csapat elődöntőzhetett az erősebbel, az előny megvolt. Amivel nem számolt senki az inkább az, hogy ennyire kiegyenlített lesz a mezőny.
@gogosz: szerintem a közpénz minden hagyományos értelemben vett beáramoltatása a sport területére többnyire vállalhatatlan. néhány evidens kivétel:
- intézményfenntartási támogatás szigorú pályázati struktúra alkalmazásával, esetenként közbeszerzési eljárások szűrőjét is beépítve, minden esetben tételes és transzparens elszámolásokkal
- diáksport
- utánpótlás-nevelés
- tömegsport
- olimpiai sportágak támogatása, szigorú pályázati struktúra alkalmazásával, tételes költségvetésekkel és szigorú (transzparens) elszámolásokkal

persze nincsenek illúzióim, Mutyiországban vagyunk :)
@MacskaJaj: Stars támogatók: Elmű, Gázművek, Távhő Vállalat, IX. ker. önkormányzat, Fővárosi önkormányzat. És akkor az ilyen Iharos Alapítvány félékről nem is beszéltünk.
Legalább hasonlót tudsz mondani?
A meccs után volt 'ki nem ugrál szar újpesti" mint a serdülőknél?
2010-01-24 Közlemény

Az UTE megkereste egyesületünket, hogy az OBI hátralevő időszakára járuljunk hozzá Rusznyák Szilárd átigazolásához. Az MJJSE elnöke elsősorban a játékos érdekeit figyelembe véve a mai nappal aláírta az átigazolási lapot anyaegyesületéhez. Az MJJSE köszöni Rusznyák Szilárdnak azt az odaadó és becsületes munkát amit az elmúlt két szezonban nálunk végzett, kívánjuk, hogy sikerrel teljesítse a szezon hátralévő részét.
@Fiesole: Sokkal jobb, hogy azok a pénzek a hokiba mennek, mintha mondjuk pártkasszákba vándorolnának. A Stars nélkül sem lenne több pénze a többi csapatnak, nem azt kell irigyelni tőlük, amit ők megszereztek, hanem dolgozni kell azon, hogy más is tudjon annyit elérni.

Az például ugyancsak nem a Főtávon meg a IX. kerületi önkormányzaton múlik, hogy a Stars nézőszáma a legnagyobb Budapesten (ha a Winter Classicot nem számoljuk ide). Ezért a Stars vezetői dolgoznak meg nap mint nap, míg a két tradicionális klubnál ülnek a babérjaikon és azt hiszik, a hagyomány önmagában majd behozza a nézőket. Pedig nem.
@kerusz: nem kötekedésből meg irigykedésből írom, de például én jobban örülnék, hogyha ezek a pénzek egyformán áramlanának mindegyik klubba (inkább az utánpótlásba). A nézőket a sok munkán kívül a jó játékosok meg a jó körülmények hozzák be, ehhez pedig nem árt ha egy klub jobban el van engedve anyagilag.
A IX.ker. önkormányzat meg egy fradistának különösen bosszantó lehet, de ebbe nem menjünk bele. Gratula nekik!
@gogosz:
Rajna az egész szezonban szerintem jól védett. Viszont a junior VB döntő meccsén is Ő állt a kapuban. Azért a teljesítményért azért ne dícsérjük meg. (Nem rajta múlott, de neki is ez egy fekete kereszt.)
@többeknek:
Minden csapat ismerte a kiírást. Ezután felesleges értekezni arról, mi igazságtalan.
Mondjuk az ELMŰ tuti nem állami tulajdonú cég. :) Ezt Biztosan tudom.
@Fiesole: Persze, hogy bosszantó, sőt. Nem mondom, hogy szép dolog ez, és az sem szép, hogy ennyire személyes kapcsolatokon múlik a dolog. De még mindig jobb, hogy jégkorongba mennek ezek a pénzek, mint ha egyéb dolgokra szórnák el.
Az egyetlen csapat amelyik megérdemelte volna hogy megnyerje a ligát az idén, az a Dunaújváros volt szerintem. Túl rövid a rájátszás.
Minden tiszteletem Holeczyé, azonban az, hogy ő lett a legjobb csatár, legalább olyan nevetséges, minthogy a Stars nyerte a MOL Ligát...
@Fiesole: hogyha azok a penzek nem kerulnenek a Starshoz akkor a jegkorong kozelebe sem kerulnenek ne altasd magad azzal hogy ha nem a stars akkor az utanpotlas csapatok kapnak , ha nem a stars akkkor valaki mas kapna akinek 0 koze van a hokihoz
@thokee: a stars nyerte az elődöntőt és a döntőt, szerintem ebben semmi nevetséges nincs

holéczy óriási szerepet játszott mindkét meccsben, ebben sincs semmi nevetséges

nem a szezon legjobbja lett, azokat a díjakat dunaújvárosi hokisok nyerték. ebben sincs semmi nevetséges
@thokee: miert nevetseges hogy a stars nyerte a Mol ligat? nekik volt a legjobb a forma idozitesuk a dabnakmeg a legrosszabb . A stars akkor jatszott csucsformaban amikor szukseg volt ra . Holeczy szinten akkor nyujtott maradandot amikor kellet nem utott 3-4 golokat egy meccsen hanem akkor utott egy golt amikor leginkabb szukseg volt ra a dab ellen , es ne mondja senki hogy az potya gol vagy szerencse gol volt a videon latszik hogy Roger tudja mit csinal "behuzzot" 2 dabost a kapu el meg volt meg egy starsos Sevele takarva volt es kozelrol megprobalta kiloni a felsot ami sikerult is.
Ezzel nem akarom a Dabosokat leszolni mert jo csapat remekul jatszottak vegig a szezont de a forma idozites most nem jott ossze, es azt is tudom hogy Galanisz vagy Kurt nagyon jo csatarok, de Holeczy is jol jatszott es a rutin kulonbseg kijott.
@thokee: Nem tartom egyaltalan nevetsegesnek, hogy a Stars nyerte a Mol ligat. Ha ilyen volt a kiiras, errol ok nem tehetnek. Holeczy nagyot alakitott, teljesen megerdemelte azt a cimet. Egy jo jatekos eles es tet meccseken hozza igazan a formajat, ez fontos szempont a valogatott szemszogebol is. Holeczynek mindenkepp ott a helye Szloveniaban. A DAB-bol engem csak Magosi gyozott meg, na meg a Hegyi, bar el kell ismernem azt is, hogy ha Azari kicsit alazatosabb lenne es nem jarna a fellegekben, egesz jo kis jatekos lehetne o is.
@csatoimi:
Igen nagyot alakított!
De nem a Mol Liga Négyes Döntő legjobb csatárja címet osztották neki. Hanem az egész Mol Liga Legjobb Csatárja különdíjat.
Szerintem ez az év vicce. Holéczy Roger mint a liga csatárja, aki szerint ezt ő érdemelte, nagyon melléfogott,
de pár nap múlva fel fog kerülni a Youtube-ra a MOL LIGA valóban legjobb csatárjának a videója, válogatott gólokkal a HUSZONNÉGYből csak pár fog hiányozni.
@FOXMULDER: A szerinted legjobb Mol ligas csatar, mivel segitette csapatat a Mol liga megnyeresehez? Nem erted, Holeczy ott es akkor alkotott nagyot, mikor a legjobban szukseg volt ra. Erre Szloveniaban is nagy szukseg lesz.
Az élet már csak ilyen !! Ami az egyik embernek öröm, a másiknak többnyire fájdalom .
Mi most örülni szeretnénk !!A hétvégén a csapat remekül játszott megérdemelték a győzelmet.
Somogyit es Sziranyit elfelejtettem megdicserni, ket nagyon tehetseges jatekos, remelem szep jovo var rajuk. Jo uton jar a magyar jegkorong.
VÉGREEEEE @csatoimi: egyetértünk!!!
Jeeeeeeeeee Maximum Respect for Somogyi Balázs!!
ezért az egyért örülök a sztársz győzelemnek.
@kerusz: A stars annyit evezgetett..A hétvégi játékuk alapján talán megérdemelték de a szezon közbe amit csináltak nem épp..Na mind1 saját vélemény
@qx92: Sevele se nélküle! :D
Ne legyen igazam, de szerintem Szlovéniában már a második hely is bravúr lenne. Én úgy látom, hogy a fehérvári idősebb húzó játékosok már nem fogják bírni a terhelést. Az Ebelben is nagyon rapszódikusak. Jó meccsek után összeomlások is jellemzőek. A fiatalok meg még nem olyan jók, mint ők. Valami egészséges egyveleget kéne összehozni, ahol a fiatalok darálnak, de pontokat is tudnak hozni, a rutinosabbak meg eldöntik a meccset egy-két klasszis megoldással. Kíváncsi lennék, ki hogy látja ezt.
@gogosz: Ez sajnos nagyvonalakban igy is van, de az ellenfelek sem lehetnek sokkal jobb helyzetben. Persze nehogy Kopitar jojjon, mert akkor meg nagyobb a baj. Szerintem is kisebb csoda kell, de hatha kiszurkoljuk. :)
@csatoimi: most hívott Anze, azt mondta ő nem akar jönni a vb-re:) neki ott van dolga, neki ott vannak álmai...:)
@S.Carpenter: Petricko az Ute-ba tart...
@kerusz: @Spigott: nektek is szól, ami Carpenternek írtam...
Gratulálok, mindezt 0 Ovecskin, vagy Crosby szintű játékossal!
@kiralyfi: ez mennyire biztos? nagyon jólértesült vagy:D
@Szikigóóóól: A Nemzeti Sport információi szerint a Newcastle Viperstől érkezik próbajátékos az Újpest jégkorongcsapatához. A szlovák Matus Petricko családi okok miatt válthat csapatot.

Egy mérkőzésre öt idegenlégióst nevezhet be egy magyar csapat a bajnokságban, Nagy István és Vladimir Dubek viszont már közel áll ahhoz, hogy letegye a magyar állampolgársági esküt, a felszabadult „külföldi helyre" pedig új játékosok igazolását tervezi az Újpest.

Információnk szerint az egyik kiszemelt a szlovák Matus Petricko, aki azért hagyná ott angol csapatát, hogy közelebb legyen a családjához. Az 1980-as születésű játékos a balszélső poszton bevethető.

Petrucko korábban a Bracknell Bees, a Nottingham Panthers és a Cardiff Devils csapatában szerepelt.
Hmm érdekes...és mi van azzal a draftolt sráccal (Fabry)? Ő nem nyerte el a szakmai stáb tetszését? Vagy 2 támadót igazolunk és 0 védőt?:O Ez elég nagy butaság lenne...
@qx92: A döntőben tényleg jól és felszabadultan játszottak, de aki azt mondja,hogy a DAB ellen csúcsformában játszottak,az nem látta a meccset.
Ott csak tördelték a játékot, a szokásos alattomos formájukat hozták, igaz sikeresen,mert engedték nekik.
Bámulatos, hogy ha nem megy a csapatnak, és láthatólag megérdemeltem veszít, akkor kizárólag másban látjuk a hibát, nem a játékban/játékosokban (hanem a bírókban, lebonyolításban, sőt az ellenfél pénzügyeiben).

Nem ugrálok nagy arccal, pedig volna rá némi ok (csak mentség nem - hisz én ráadásul ott sem tudtam lenni, amikor a Stars-os fiúk a szezon legfontosabb 2 meccsén a legjobbat hozták ki magukból), viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy egy hasonló szituban egy DAB-aranyban csúcsosodó DAB-Stars döntő vajon milyen kommenteket eredményezett volna a nyertes csapat szurkolói részéről.....

Minden tiszteletem a DABé, remek munkát végeztek a szezonban, toronymagas esélyesként, saját jégen rendezhették meg a döntőt, minden mellettük szólt, abszolút átérzem a játékosok és a szurkolók csalódottságát. De talán nem mindig a körülmények hibásak...

Be humble.

(Pék mester - vagy bármelyik UTE-játékos - megszólaltatását nagyon hiányolom, érdekelt volna a véleményük.)
@facsipesz: Még szerencse, hogy a profi, jó formaidőzítő Stars, szándékosan kihagyta a Magyar Kupa rájátszását, mert azt is behúzta volna! :)
Látom egyeseknek nagyon-nagyon nehéz megemészteni a hétvége eseményeit...
A magyar hullócsillagok nyerte a ligát. Ez egy vicc!
Mindenesetre gratulálok a csapatnak!
@kerusz: ennyit a nemzeti sportról:)
GRATULA BP STARSNAK
süti beállítások módosítása