HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–Újpesti TE 3-4

2010.01.23. 16:35 F. Kapus

Háromszor vezetett az erdélyi csapat, a végén mégis a budapesti lila-fehérek jutottak be elsőként a Mol Liga vasárnapi döntőjébe. Az elején egy gyors Hozó–Sikorcin, majd egy még gyorsabb Hozó–Kiricsenko gólpárbaj után harmadjára már több mint három percig birtokolták a vezetést az SC-sek. Ám a szezonban sokat bírált újpesti légiós sor kitett magáért, mind a négy gólt ők szerezték, miközben egy gólt sem kaptak. Ladislav Sikorcin valamennyi akcióban benne volt, egy gólja mellett háromszor asszisztált. A szakvezetők által a liga egyik legjobb hátvédjének választott Marcel Petran pedig két emberelőnyös gólt szerzett egymás után, a második a győzelmet jelentette, azzal lett 4-3 az UTE javára.

84 komment

Címkék: elődöntő ute sc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grat az Újpestnek. Megkapták az esélyt, hogy visszavágjanak az MK döntőért.

Már csak be kell jutnunk oda :)
A mai napon hátra is dőlhetek a fotelomban.
@Rock me Amadeus: Hatra is dolhetsz,sot meg a birokra sem lehet panaszod! Eppen csak annyira, hogy megnyerjetek!;)
Mostmár késő de eggy mérkőzes nem döntheti el hogy ki a ponterősebb csapat
A Sportclub mindenkinek a rivalisa volt marad es mindig is az lessz,fel a fejjel csiki gyerekek jövőre mi is jobban odafigzelűnk
Oszinten,sokkal jobban szerettem volna a S.C.gyozelmet!,es nem csak azert mert Fradista vagyok!
Hát elég érdekes meccs volt. Mindkét csapat 2-2,5 sorral nyomta, a végére nem láttak már a fáradtságtól. Nem nagyon értettem a csíki reklamálást a felső vas után, nyilvánvalóan nem volt bennt. Feltűnő volt, hogy Sájevicset nyomás alatt tartották, volt is belőle kakaskodás.
Én az SC győzelmét vártam, de nem volt érdemtelen az UTE győzelme. Ja és az ülőhelyen ülni kell...
@Kékfehérke: Ez valóban elég béna, még ha mi ma speciel ennek örülhetünk.

Szerintem megérdemelten nyertek ma a lilák, mert bár többnyire kiegyenlített és kifejezetten izgalmas meccs volt, rendes kapusteljesítmény mellett ma nem született volna 2 gól, úgyhogy azt akár ajándéknak is lehet nevezni.
Ja azt el is felejtettem, Petran mekkora gólt lőtt már... Viszont jobb kapusteljesítménnyel az UTE simán hozza a meccset.
@Rock me Amadeus: Tudod ilyen az EBEL szint...
@check: persze, mert a 23. percben beállt Becze a kapuba :)) Máris jobb lett a statisztika
@Bambalazs: bocs, rosszul értelmeztem a mondatot... hülyeséget beszélek
Mindenkinek lassu az adas es akadozik a hockeytv-en?? valami otlet mier lehet ez:(:(
Nálam is akad! Azért kicsit színvonalasabban is meg lehetett volna csinálni ezt a netes közvetítést (főleg ha a szövetség is támogatja)
Egyébként kezdetnek nem rossz.
Valami tehetséges emberke, kirakta a közvetítést az icehockey.hu-ra, s valszeg ezért van többszörösen túlterhelve, és ezért akadozik. Amíg nem volt kirakva, normálisan lehetett nézni!
@Thecupchanges: próbáld meg megnyitni explorerben!
nekem így már szupi
Megy a közvetítés újra rendesen!
Szép volt fiúk! Holnap is hajrá lilák! A derbiről mindent elmond, hogy a fiam is végignézte a meccset, pedig korából fakadóan még ritkán köti le hosszabb ideig a játék. Csatlakozom @check: véleményéhez, én sem láttam bent a pakkot! Sájevics egy vicc, állandóan 4-5 méterre csúszik ki a kapuból, térdelve várja a lövéseket, aztán csodálkozik, hogy a tárva-nyitva hagyott portát beveszi az ellenfél. Persze nem ő tehet róla, hanem akik visszahozták Újpestre! De a lényeg a lényeg: 4-3 ide és HAJRÁ LILÁK!!!!!
Most jó a közvetítés! Mert már nem megy az icehockey.hu-n!
GYakorlatileg a közvetítés nézhetetlen, rossz képminőség és nagyon szaggat is.
Azt hittem, hogy kicsit komolyabb lesz ennél a rendszer.
De csalódni kell.
@orion66: sajnos osztanom kell ezt a véleményt
Nálam megy rendesen. "KiegéSült" hihi
Kár hogy elvesztette a SportClub:((
Alig tudom elhinni...
Ezvan ,ien a sport.

De akkor már nyerjen az UTE.
A SportCLub meg a bronzmeccset .
Tisztelettel
Azért a délutáni közvetítéshez képest jobb a közvetítés minősége, nem bufferel minden 2. másodpercben :D
a kozvetites egy nagy ...hang van habar azis neha elmegy kep is kozbe van akad bufferol
grat a vasasnak ha mar a klub nem jutott be ugy az igazi hogyha a dabse jut be jobb lett volna egy klub -dab donto eleg kar nade ez van
Jó kis hajtós, pörgős meccs volt,egyenlő erők küzdelme. Igazán jól szurkoltak a szeredaiak, élvezet volt Őket hallgatni.
Az sajnos nem kétséges, hogy merre lejtett a pálya...
Kikapott a DAB!!!!!!!!
Ez azért meglepett. Simán Dab-Sc meccset vártam a döntőbe.
Meglepett,de boldog vagyok,hogy a stars söntőzik.(bocs minden Dab szurkolótól)
rossz megoldas az ilyen egy meccses elodonto donto egy csapat aki folenyesen vezeti a mol ligat alapszakasz vegen 23 pont elonnyel zar a tobbiekkel szemben es akkor mindent egy meccsre kell feltenni ahol benne van a kikapas es megtorteneik elegg rossz az ilyen
Hajrá Stars!!!

@hokista25 csikszeredabol: egy-két pontot és vesszőt léygszi, mert nehezen követhető... köszi
A DAB-SC álomcsatára várt mindenki(én is) ,hát megkaptuk.Álmomban sem gondoltam volna hogy ebből holnap déli mérkőzés lesz,és nem esti.Ez van,hajrá Szereda!
Nekem az érettségire 4 évig kellett tanulnom aztán volt rá 3 óra hogy levizsgázzak, mégis meglett :D
@Video Tóni: Te pótvizsgázhattál volna de a hokiban nincs ilyen:)
Nah en nem tudom...szemelyszerint nem vagyok megelegedve egyik eredmennyel sem. Nem az fogja megnyerni a MOL ligat aki megerdemelne... ez az en szereny velemenyem...Ez igy jott ossze...ilyen volt a kiiras ez van.

Hajra HOKI
@korihoki: Hogyne lenne, majd jövőre :D
Szeredai vagyok,és mégis a Dunaújvárost sajnálom a legjobban!Megérdemelték volna az aranyat mert nagyon szép teljesítményt nyújtottak ebben a szezonban.Egy nagyon jó,és szimpatikus csapat lett áldozata ennek a kiírásnak.Ugyanakkor gratula a két Újpesti csapatnak!
@erosske: nem úgy osztják sehol az aranyérmet, hogy ki érdemli meg, meg ki nem.
A lónak is a derbyn kell jól teljesítenie.
"Ja kérem, csináltak volna forradalmat"

Ha a DAB most a döntőben lenne, akkor sem tetszene a kiírás?
Szerintem holnap nem lesz sok néző egyik meccsen se!Sajnos
Ne nyávogjatok már. Az egyébként is ultraesélyes DAB otthon rendezhette ezt a négyes döntőt is, tehát minden tekintetben adva volt a hazai siker. Erre belefutott egy pofonba egy olyan csapat ellen, aki még pontot sem szerzett ellene idén. Van ilyen, ilyen a sport.

Egyébként inkább azon morfondírozom, hogy ha az UTE holnap behúzza a meccset, akkor mekkora arca lesz Pék úrnak? Akkor nem lesznek értékelhetetlen szarok a légiósok, ha behúzzák a MOL-Ligát? Tud-e játszani az UTE döntőt 6 a 3-ra nélkül? Csak tolulnak fel a kérdések, holnap meglátjuk : )))
Gratulálnék a Stars játékosainak,a semmitmondó,játéktördelö teljesitményhez.Gratulálnék a Halassy-Sóos párosnak a minősithetetlen egyetértésben el-levezetett mérkőzéshez.
És végül de nem utolsósorban a Dab-nak,hogy képesek voltak a szezon eddigi legrosszabb teljesitményét nyújtani.
Holnap Ute-Stars Mol liga döntö.
TV-s meccs,50 néző.30 újpesti,8 Stars szurkoló,a maradék a biztonsági személyzet :-)))
A kiírás igazságtalan, az tény. De mindenki (mi is) jól tudtuk előre, hogy hiába nyerjük meg utcahosszal az alapszakaszt, sima négyes döntő lesz. Így a kiírással takarózni nem szép dolog. Elfogadtuk, belementünk, örültünk hogy nálunk játsszuk, most nem sikerült, ez van.

Az élet nem áll meg, és ha engem kérdeztek, nem cseréltem volna el ezt a szezont a MOL liga döntőjéért.

Akkor is szép volt srácok!

Ennyi és nem több :)
nem volt jo ez a final four
ezert egesz evben harcolhatsz s nyerhetsz xpont elonnyel mint a dab pillanatnyi formann dol el az egesz evi munkad ez igy nem fair szerintem
amugy holnap meg lessz 1 jo merkozes
(dab-sc)
Jah, azért azt odabiggyesztem zárszóként, hogy Gröschl egy utolsó tahó!

Ráadásul nem tud megverni egy 19 éves gyereket :))
@a. Bárd: Az taktikai húzás volt, nem vetted észre? Kivették tőlünk az Orbánt, és Gröscht adták érte! :)
@a. Bárd: Maximálisan egyetértek :-)))
Arról,hogy ilyen lett a döntö ill. a liga kiirása,nagymértékben a klubvezetők döntöttek az erre szolgáló szokásos szövetségi ülésen.
@gogosz: dehogy nem vettem észre. Épp erről beszélgettünk.

De attól még egy tahó és nem tudott megverni egy 19 éves gyereket :)
@a. Bárd: Egyébbként hosszú távon jól jöhet ez még Orbánnak. Ő egy jó felépítésű védő, akinek majd egyszer ezt ki is kell használnia. És ebben a sportágban néha ütni is kell. Egy-két koki kell ahhoz, hogy átessél a tűzkeresztségen. :)
@bandog: ha holnap a dab meccsen nem lesznek sokan akkor a dunaújvárosi szurkolók legalább annyira szégyellhetik magukat mit a játékosok a mai produkcióért..
@Szoljanka: Na, merre lejtett a pálya?
Ilyen az élet... ilyen a sport!

A tavalya MOL liga döntőben két csíkszeredai csapat volt, idén két pesti csapat lesz!

Vajon mi lesz jövőre!
@Cause: Mondjuk ti ne ítélkezzetek! Magyarországon egy ilyen hagyományokkal rendelkező klubb harmadannyi szurkolót "vonultat fel" mint egy székely csapat és te szerinted mi szégyelljük majd magunkat?! :)
Ne haragudj itt elvi kérdésekről van szó.. ha azt éneklem a meccsen hogy kitartok a csapatom mellet a szarban is akkor is kimegyek a meccsre ha a dab elkalapál minket 5 góllal... kikaptok a szezonban egyszer és senki nem megy ki a isten fölé helyezett csapata mérkőzésére?
+ a székely banda aztán nehogy lekiabálja holnap a pár valamire való újvárosit aki kilátogat
és tényleg ... nem kötekedni akarok!
@Cause: Én holnap is kimegyek, ha ez megnyugtat. :) és remélem, hogy a csapat bizonyít! Ha nem, akkor meg majd legközelebb, mert én azon is kint leszek!
Az a néhány dilinyós nem hiányzik holnap, akik szerint a Dab az idény legrosszabb játékát nyújtotta. Aki ezt mondja, az vagy két meccsen volt összesen, vagy ennyit ért ehhez a játékhoz.
A Mol Liga legjobb szerepleset a romaniai csapatok kozul a HC Csikszereda erte el a 2008 illetve a a 2009 Play-Off dontoben!
Hasonloszerut, mas csikszeredai csapat csak az almaiban fog elerni, EGYELORE!!!
ADDIG IS, szep volt fiuk, KOSZONJUK SZEPEN!
UI. Szebb a bronz , mint az az arany!!!!
@ájszhoki: lehet hogy almaiban, de hogy a HC nem duplazik, az is hot biztos....:)
@Cause: Ha olvastad a hsz.-at,akkor a döntöre irtam a nézőszámot.
Én természetesen kint leszek a Dab meccsen,de lehet,hogy a döntöt is megnézem.Ahogy teszem ezt már kb. 20 éve ;-)
@kiralyfi:Vettem a lapot,bár nem járok pszhiátriai kezelésre.
Ha szted jól játszott tegnap a Dab,akkor te egy igazi szakmai "zseni" vagy.
@bandog: nem hiszem, hogy Veled kellene vitába bocsátkoznom. egyébként szerintem sem brillíroztak, de a gyenge játéktól azért elég messze volt...
aki a hokit szeret úgy is ott lesz, egyébként meg a többire nincs is nagy szükség, mert nem csak akkor kell ott lenni, mikor nyer a csapat.
@kiralyfi: Nézőpont kérdése.
Lépjünk túl ezen és cél a bronz.
A tanúlságokat le kell vonni és felemelt fejjel küzdeni tovább.
Hiszen még az OB1 hátra van. :-))
@bandog: tudtam, hogy veled nem kell szócsatát vívni:) egyetértek:)
@a. Bárd: ott a pont, kint leszek/leszünk, biztos nem annyian persze, mintha döntőt játszanánk, de hát ilyen a fotelszurkolói mentalitás - klubtól függetlenül. és érdemes megnézni a jégkorong tv adását, jegkorong.tv/index.php?video_id=100123dv - Káka nyilatkozata példás, minden szava pontos. ma nyerni kellene, jósolni nem merek, csak egy dologban vagyok biztos: az SC és a Dab a MOL Liga egész idényéhez méltó csatát vív majd! az meg nem kérdés, hogy este részemről is zúgni fog a hajrá Újpest - na, ez az, amire még álmomban sem gondoltam volna :)
@kerusz: Leginkább Újpest felé, a 2. harmadban jópár megkérdőjelzhető ítéletet láthattunk, javarészben az Újpest javára.
@kerusz: Kakaskodásoknál például kétszer is párost adott a bíró, holott mindkét esetben újpesti játékos kezdte provokálni a szeredait. Vagy az újpest harmadik gólját megelőző szeredai büntetés is erősen vitatható volt.
De már mindegy, a lényeg, hogy egy jó kis hajtós meccset láthattunk, és kíváncsian várhatjuk a mai meccsek kimenetelét!
@Szoljanka: Koszonjuk nektek a szurkolast.
@csatoimi: Heló. Akkor ide is írok. Vártam pénteken a hívásodat. Elküldtem a számomat e-mailben.
Ne köszönd Imi, a jó viszony szerintem már teljesen kialakult a Volán szurkolók és a székelyek között ( játékosok, szurkolók, managerek :), így ez magától jön...
Thomas_AV-vel viszont tervezgetjük, hogy ellátogatunk Csíkszeredába, csak fogalmunk sincs, hogy mikor lesz például a román kupadöntő, vagy bajnoki döntő...
@Szoljanka: román kupadöntő 2010.01.30., ahogy én tudom, Bukarestben lesz a meccs...román bajnoki döntő 2010.03.14.-től 03.28.-ig..de egyébként www.rohockey.ro/RO/Home.aspx
@Szoljanka: viszont mi ketten nem ugyanazt a meccset láttuk...a Németh-Kósa kettős kiállítás enyhén szólva kérdőjeles (és nem felénk lejtett a pálya), emlékezz csak, ki tört a kapu felé, mit csinált a védő? Ami pedig a Team büntetést illeti az meg komédiába illő volt...ja, azon is nagyot röhögtem, amikor a tiszta kapuvasat be szerették volna zsebeltetni gólnak...igen, abban igazad van, hogy most Heti nem kapott kiállítást játékkésleltetés miatt, ha a kapu mögé bekorcsolyázott a koronggal :-)))
@Ringleader: Ok. az nagy-nagy bírói tévedés volt ott Szeredában, a többiben kissé eltérő a véleményünk, és azt a lövést mi is kapuvasnak láttuk...
Ma meg győzzön a jobb.
@csatoimi: csikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDA!!
sikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDA!
Imi ! kék-fehér testvéreink mellett örökké kitartunk! :)
@Thomas_AV: csak óvatosan a kék-fehér szinekkel és Imivel...Vagyis attól függ, hogy melyik kék-fehérre gondolsz :-)
@satti71: ;) na jó ! legyen benne fekete-piros is ,ahogy a sálra tekintek itt mellettem :)
@check: "Ja és az ülőhelyen ülni kell..."
Ja, és akkor foghatsz hozzá ülni. Tudod, mi állva szoktuk! S aki megérdemli, azt hátulról!
süti beállítások módosítása