HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ki nyeri a Mol Ligát?

2010.01.20. 16:59 F. Kapus

A Mol Liga hét végi négyes döntőjével kapcsolatban a plakátterv után további információkra is fény derült. Megvannak a jegyárak, és tisztázódott az is, hogy mind a négy mérkőzésről élő közvetítést terveznek. Tovább után megírjuk a jegyárakat és az egyéb tudnivalókat, továbbá szavazásra buzdítjuk olvasóinkat.

A vasárnapi döntőt a Sportklub Tv élőben közvetíti, ezt már tudtuk. Most viszont az is nyilvánosságra került, hogy az elődöntőket és a bronzmeccset az interneten, egészen pontosan a www.hockeytv.hu oldalon lehet majd élőben követni. Az esemény kétoldalas szórólapját is meg tudjuk mutatni, ez tartalmazza a négy csapat fotóját és egy szavazólapot is, amelyen a helyszínre látogatók a Mol Liga legjobb játékosára voksolhatnak. Lesz szavazólap a final fourra készített különkiadványban is.

A szervezők által küldött tájékoztatás szerint "a meccsek mellett több program várja a szurkolókat. A bronzmeccs és a döntő első szünetében a Dunaferr mini és szupermini korosztálya tart bemutatót. Az elődöntők napján a Dunaújvárosban már hagyománnyá vált bocsa játékkal lehet szerencsét próbálni, míg a döntő szünetében a bátrabbak a korongvezetési tudásukat tesztelhetik értékes nyereményekért."

A hét végi meccsbelépők árai megegyeznek a szokásos dunaújvárosi tarifákkal. Az állóhelyekre 800, az ülőkre 1200 forintért lehet bejutni, a diákoknak és a nyugdíjasoknak 500 forintot kell fizetniük. A mérkőzésekre érvényesek az MJSZ által kiadott belépők, a Dab.Docler mérkőzéseire pedig a szezonbérletek.

A Mol Liga négyes döntő programja:
2010. január 23., szombat, 14.00 óra: SC Csíkszereda–Újpesti TE
2010. január 23., szombat, 18.00 óra: Dab.Docler–Vasas Bp. Stars
2010. január 24., vasárnap, 15.00 óra: bronzmérkőzés
2010. január 24., vasárnap, 19.15 óra: döntő

80 komment

Címkék: mol liga final four

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A www.hockeytv.hu -n a döntő is látható lesz!Köszönet a Szövetségnek és a SPORTKLUB-nak!
Fasza, megint lehet két órán keresztül faszt verni a két meccs között : )
Vagy aki mind a két meccset meg akarja nézni (természetesen 2X pénztárral, mert a napijegy megugorhatatlan magasság) és nem újvárosi, az mi a répát csináljon? Bocsázzon 1,5 órát meg igyon kurva lassan egy sört?
Siralom.
@Video Tóni: Igen, akkor meg már pont beleszarnék, hogy mi lesz a DAB-Stars meccsen : )
@Von Siebenbuergen: kb 5 perc séta és az élményfürdőben lazítasz egyet
@Von Siebenbuergen: Napi jegy tényleg nincs, de megveheted mindkét jegyet egyszerre. :) A meccsek közötti 2 órából 1ben megiszol 1-2 sört és beszélgetsz, a másikban pedig meg nézed a bemelegítést, és a pompomos lányokat :)
A szurkolók számából adódik, hogy a MOL-liga legjobbja újvárosi lesz (pedig még döntőbe se jutnak:-D).
A másik ágon sima lila henger!
@Rock me Amadeus: veletenulnem kek-feheret akartal irni?:)
@76ers: Biztos lehetsz benne, hogy nem azt akart írni :P
Van már meleg víz az "élményfürdőben" ?
@csatoimi: Ja, ja találkozunk. De előtte a Volán meccsen! Segítünk Pirééknek. Na nehogymá! :)
@Von Siebenbuergen: Szépen fejezted ki magad!Még vérholyagos lesz a kezed kedves "Von" Erdély!
Egyértelmű,hogy a kohász nyeri!:))
sport club siman fogja nyerni:P~!!!!
Annyit volanoztam itten, hogy faj bele a kezem.
De most annak van ideje, hogy HAJRA SZEREDA! Maradjon nalunk a serleg!!!!
szerintem a ket meccs kozott kerul valaki dunaujvarosi vagy fehervari vagy akar pesti szurkolo akivel bekes korulmenyek kozott egy sorozoben meglehet targyalni a jegkorong es a vilag ugyes bajos dolgait 2-3 sor mellet nem ertem miert van igy felhaborodva Von siben....
en ebbol nem csinalnak gondot ha ott lehetnekde sajnos nem lehetek mert vizsgaidoszak miegymas van meg amugy is 1100-1200 kn egy iranyban :(
@Sziszó Csíxeredából: Ejj miert pont ezt a meccset kell kihagyjam??? :( Udvozlet a hetvegi csiki brigadnak!
@Von Siebenbuergen: Kedves Von Siebenbuergen! Elég szegényes lehet az ötlettárad, ha egy ilyen eseményen nem tudsz mivel elütni 1-2 órát...

@Rock me Amadeus: Erre egy megoldás van: el kell jönnie a sok UTE-,Stars- meg SC-drukkernek, és akkor szavazhatnak a sajátjaikra. :)
hokiünnep legyen a hétvége,mi is ott leszünk (BLL) persze felvezetésképpen a Csíki HC és SC szurkolókat is szívesen látjuk a pénteki Ebel meccsen :)
előreláthatólag mennyien tudtok Szeredából eljönni?
@Demko: Vigyázz, nehogy majd meglepődj! Nem leszünk kevesen.
@Thomas_AV: en is arra gondoltam hogy az Sc szurkoloknak ugy erne meg leginkabb kimenni ha mar penteken megtudnak nezni a Volan meccset majd szombaton 2 vasarnap meg 2 es lehet jonni is haza nem lenne egy rossz hetvegi program
@Sziszó Csíxeredából: Nem fogok meglepődni, mert tudom, hogy sokan jöttök. Várunk Titeket szeretettel! :)
@Demko: Köszönjük, hűtsétek a söröket. Mi tudjuk, mit csinálunk majd a meccsek között. :) "Meglásd Rozi, Unatkozni nem fogunk"
@Thomas_AV: hamegy ugy kb 200 szurkolo (ez csak feltetelezes) plusz a volan szurkolok olyan szurkolas lessz fehervaron hogy a graziak meghaljak mi varja oket es inkabb osszepakolnak es hazamennek hagyvan a 2 pontot fehervaron :D
@qx92: Vasárnap már 110 jegyre volt rászólva a Volán meccsre. Szerintem azóta még duzzadtunk. Nem csak Csíkból jövünk. Akarunk egy kicsit segíteni a Volánnak. Nagyon megérdemlik!
@qx92: Nem hallgatni megyünk. Holnap éjszaka indulunk, a mikrobuszokban és az autókban a sofőrökön kívül senki sem fog aludni a meccsig. Nameg a kólát sem nagyon szeretjük... Szegény labancok, nem tudják még mi vár rájuk :)
@Thomas_AV: Ezúttal kinek fogtok szurkolni? A Macik nem lesznek... :)))))
@check: segitenek a kek-feher barataiknak:)... remelem:)
Hajra Sportklub!
@check: a szép és technikás jégkorongnak,a Csíkieknek ,és a Kohásznak is! :D de a döntőben meg győzzön a jobbik :)
és a nagy beszélgetéseknek is szurkolunk a szünetben :D (királyfi , csatoimi és barátaink :) )

amúgy a MK döntőn is ott voltunk az Újváros szektor légvégében ,és a Fejér Megyei alakulatnak szurkoltunk;)
@Demko: Nem az ötlettáram szegényes, hanem a szervezés. Lehet bocsázni, meg belefagyni az élményfürdőbe, aztán ha kocsival vagy jaffázgatni. Egyik izgalmasabb opció, mint a másik : )
a multkor én a két meccs közötti szünetben elmentem a teszkóba elintézni a bevásárlást amit az asszony kiadott.
@Sziszó Csíxeredából: inkabb ti aludjatok mint a sofor :) es jo utat es kellemes hetveget de biztos az lessz
@Thomas_AV: Elore is koszonjuk a szurkolast. Az ejjel belealudtal a meccsekbe. :) Pedig az embered egy hatost csinalt.
@Von Siebenbuergen: Te milyen megoldható programot szerveznél ?:)
@Sziszó Csíxeredából: Csumi brooo!Gondoltam elöbb utóbb felbunkansz itt a blogon, azt meg természetesnek vettem hogy jössz 7végén, ott a helyem nekem is fehérváron.Hadd szóljon a Hajrá Volán, másnap meg a Sportclub!!üdv tybycum
@csatoimi: így van ,elaludtam :( mérgelődtem is reggel ,hogyan lehetett ezt :D na legközelebb dupla adag gyümölcs és kávé a meccs előtt :)
pénteken és a hétvégén is Pingvines mezben leszek,úgyhogy így próbálok elégtételt venni a hibámnak :)
@naeztaztáneccerértemhejj: Tudom hogy Pestről lehajózol Újvárosba, de Fehérvárra hogy tudsz majd lejönni? Arra nincs hajó! :))
@Thomas_AV: Gondoltam, hogy alszol, mert nem jelentkeztel. En is almos voltam, csak a KIRALY miatt birtam ki. Ha jatszik es adja a tv, azt nem hagyom ki soha.
@csatoimi: Én most nézem vissza, hála a UPC felvevőnek.
@Sziszó Csíxeredából: ::))
1. Hajó van,csak Duna nincs arra
2. 7végén nincs hajókázás
3. Majd beugrok valakihez egy üveg unicummal, amikor átutaztok Pesten ::))
@csatoimi: Imi, küldtem egy üzenetet!
@Sziszó Csíxeredából: Igy szoktam en is csak vigyazni, kell ne lepj be a blogra elotte! A tavalyi NHL donto ucso meccse 2 napot vart otthon, de kerultem is a netet mint az ordog a kereszetet :)
Favorit a DAB, de van egy olyan érzésem, hogy a Stars meglepetést fog okozni és Újpest-Stars döntő lesz (lila sikerrel persze ;) )
Milyen szép lesz vállvetve egymás csapatának szurkolni péntek, szombat és vasárnap, úgy Fehérváron, mint Dunaújvárosban. Kiszurkoljuk a 2 pontot, ki a MOL-Ligát is együtt :p.

Hajrá Sport Club, hajrá Volán, hajrá magyarok!
@freddyD: Te messze keruld el a szerencsejatekokat!!! :)
Szerencsemre most utazok Pestre a hetvegen rokonlatogatasra ugyhogy a szombati ujpest elleni meccsre biztos elmegyek :)
Egy ujvarosi segithetne abban, hogy a vonatallomasrol,hogy tudnek eljutni a jegpalyara. Elore is kosz :)

Hajra Sportklub
@HC4ever: Az is egy megoldas :) kosz
@moskeeto: A taxi nem drága, kb 600 Ft-ért vitt el minket is tavaly az állomástól!
Gondolom a Sc es Ujpest kozti meccsen nem lessz telthaz, fogok kapni jegyet a helyszinen :)
@csatoimi: Szerintem akrami benne lehet a pakliban, habar a SC tunik eselyesebbnek,nagyon szoros lesz az a csata az Ujpesttel, es ha Starsek valami nagyon nagyot osszehoznak es ha a Duneferrnek,ezer bocsanat Dabnak nem jonnek ossze a dolgok, akkor akar egy IV. keruleti donto is osszejohet... De sok a "ha" es en a dunaujvarosiakat tartom a legeselyesebbnek a MOL liga megnyeresere, marcsak azertis mert otthon vannak/lesznek!
@freddyD: Én is tartok attól, hogy a Stars összeszedi magát a DAB ellen, bár ne legyen igazam.

Tudja valaki, hogy mennyire lesz teljes a DAB? Jonklon kívül mindenki tud játszani majd?
Nika nem játszik, most volt vele interjú
Ha a Stars nyer,megkönnyiti a SportClub vagy UTE dolgát :D:D
@moskeeto: +3625500600
Sárga taxi, de nem a kocsi színe.::))
Dab-SC döntőt akarok! És kész! :)
En is DAB-SK döntőt szeretnék,gyözzön a SportKlub,a jobbik, rá ér áprilisban ;).
@mik vogymuk: jó a szójáték, de itt nem politizálunk.Különben is feküdj le!
@csatoimi: Nem biztos. De ebben a sportban az a jó, hogy nem biztos. De ha garantálod, akkor én aláírom. :)
Az lenne a legszebb, ha a MOL-Liga úgy végződne, ahogy kezdődött. SC győzelem a DAB ellen. :)
HAJRÁ SPORT CLUB!
@mik vogymuk: :D:D:D:D:D

haaaat nem tudom mitcsinaljak... nagyon szivesen lemennek, de epp "hetvegiapuka" vagyok es nem tudom kibir e a gyerek ennyi meccset, ennyi szunettel...

ahhh ahhh ahhhh
@fradigy: "hetvegi nagymama vagy nagypapa" nem opcio ?
mert kar lenne kihagyni
@qx92: nem nem, igy is csak 2hetente "enyem" a srac :-/

mind1, megnezzuk TVbol, az is tobb mint semmi...
Sziasztok,

látom jó sokan leszünk ;)
Izgalmas lesz a hétvége,nagyot fogunk szurkolni együtt.
@fradigy: ha a TV -t nézed is jót lehet szurkolni ;)
de ha a gyermek hokizik is, akkor meg nagyon nagy élmény lenne neki...nincs semmi megoldás?
Vigyázzak rá? :D :D
@naeztaztáneccerértemhejj: Nem Pest fele megyünk, de ahogy ismerlek ha akarsz lejössz. Duna nincs, ez igaz. Még az hiányozna. Onnan kezdődne a Dunántúl :)
szombaton fehérvárról van 3 hely a kocsiban mol liga döntőre...
@mik vogymuk: reméljük a Jobbik nyer áprilisban, a mondatod első fele talán érdekes megjegyzés:)
Szebb jövőt Székelyföldre is:)
@kiralyfi: Dab-Sc döntő rendben van:)
@Csúszka a kabala: te vagy a kiraly :D A Winter Classicon mar ugyis pacsiztatok :)

Nem, ugy nez ki marad a TVs szurkolas most...
süti beállítások módosítása