HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mindjárt kezdődik a Mol Liga-döntő

2010.01.19. 08:08 Hblog

Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek.

74 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@fradigy: Még nem tudjuk, de igyekszünk megírni hamarosan.
"Jó cikkeink lesznek."
Mindig jó cikkeitek vannak!

Nekem is ezen a hétvégén kell színházba meg romantikázni vinni az asszonyt:(
Ezt a plakátot ugyanaz csinálja, aki a Dunaferr megjelenéséért felelős? Szerintem a magyar csapatok közül az övék a legjobb ilyen téren. Olyat nem lehet, hogy olvassunk valamint erről az emberről/emberekről?
Valamilyen TV vagy honlap közvetíti az eseményeket?
@freddyD: A döntőt adja a Sportklub.
@Morgó Muki: szerintem ez egyértelmű, mert az újvárosi srácokból három látszik a képen, a többi csapatból csak kettő. :))
szerintem ugyanannyi lesz a jegyár mint a MK döntőn:
diák:500
álló:800
ülő:1200
@Morgó Muki: Igen ugyan az a grafikus, és egyetértek messze az újvárosé a legegyedibb, azonnal felismerhető megjelenés a magyar csapatok közül. Ilyen téren még a volánt is simán verjük :)
Amúgy az a dunaferr név nagyon szurja a szemem, nem az a csapat neve, kérlek ne haszáld! :)
@Stommy: mi a gond a dunaferrel sokan igy ismerik a dabot en is ugy ismertem meg a csapatot hogy dunaferr tudom hogy most mas a neve de nem gondolom hogy ez serto vagy valami
@Stommy: Lehet, hogy nem is a csapatra gondolt. Az számomra túl egyértelmű lenne, hogy egy plakátot ugyanaz készít, mint aki a csapat megjelenéséért felelős, persze lehet nincs igazam.
@Stommy: Remelem Csikban is fogja szurni a szurkolok szemet a jovo szezonban, mikor Ti tevesen meg mindig SC-t fogtok hasznalni a HSC helyett :)
@csatoimi: te hanemegyeb tudsz valamit ... ki vele :)
@vidfamme: En tenyleg semmit :) Csak latom ezt a javulni nem akaro gazdasagi helyzetet. Ez meg a HC karjai fele sodorja az SC-t menthetetlenul.
Mivel a meccsre a bérletek érvényesek, gondolom nem változtatnak semmit az árakon, tehát annyi lesz amennyit dome ír.
@csatoimi: de HC mar nincs ugy tudom
@Elodke: Hat akkor en mi vagyok? En a HC-t kepviselem.
@csatoimi: s az neked miert lenne rossz ha jovoben a sport clubbot kepviselned?
@Elodke: Tul nagy volt az utalkodas tavaly. Ezt nem tudnam megtenni sajat magammal szemben sem, de a HC szurkoloival szemben se.
@csatoimi: s ha valami HC-szeru csapat lenne akkor kozeleb kerulne a ket szurkolo tabor, vagy meg nagyobb feszultseg lenne es megjobban kiurulnenek csikban a lelatok. Mi a velemenyed?
@szeszter: Békesség testvérem!

Túlzott ragaszkodás=szenvedés.
@Elodke: szerintem siman kozelebb kerulne. ha nincs ok a szethuzasra nem volna (akkora) hiszti...

undorito volt ami tavaly ment... sirt a lelkem :-/
@Elodke: Kozelebb kerulne. A lelatokat meg minosegi hokival kell megtolteni, kozonseget vonzo jatekosokkal, meg sokminden a nezok kenyelmet es szorakoztatasat szolgalo dolgokkal.
@csatoimi: Hát a házi zsíros kenyér már verhetetlen ott! A többi még várat magára. :) Reméljük nem sokáig.
@qx92: Nem sértő csak nem érdemlik meg. Dunaferr volt a csapat neve ez igaz. Sokan így ismerték meg ez is igaz. De a Dunaferr majdnem tönkre is tette a jégkorongot Dunaújvárosban, és bizony bennem még élnek az emlékek a sötét 2003-2006ig terjedő időről amikor is sikerült szétverni a város legendás csapatát. Godó, Vitya, Marci, Pedró, Toki, Lecsó, Balú stb-stb mind a pénzhiány miatt hagyta el a csapatot mert az értő vezetés ahol lehetett lenyúlta őket.
Aztán jött az új vezetés és az ÚJ klubb!!! mára minden rendben van, és talán a sikerek is visszatérnek így szerintem illendő a DAB Docler név használata, vagy legyenek csak simán acélbikák nem bánom, de a magyar kupadöntőn is vertem magam a földhöz amikor a dunaferr neve többször elhangzott csapatnévként a tv-s közvetítésben. Aztán lehet h én vagyok túl érzékeny, de ha már Sapa Fehérvár AV19 és nem Alba Volán akkor nekünk is kijárna hogy a riporter és a szakkomentátor tudja a csapat nevét amiről beszél.
@csatoimi: Mit forgatsz a fejedben???:-)
@Stommy: Igazad van, elnézést, rutin. Legközelebb figyelek!
Én nem vagyok oly mélyen jártas az újvárosi sportcsapatoknál, de én egyszer azt olvastam, hogy a Dunaferr vezetőjének volt a mániája a sport és erőn felül költött rá. Volt is, hoki, kézilabda, meg focicsapat. Ugyanazok tették tönkre? Nem lehet, hogy a csődközeli vasmű már nem bírta pénzzel?
@Stommy: rendben van ertem akkor sima Dab es kessz de a Volan-os pelda azert santit mert a szurkolok Volan mig a laikusok az Alba Volan megnevezest hasznaljak inkabb szerintem
@Stommy: Lassan ugyanannyira frusztrál téged a Dunaferrezés, mint a lilákat, amikor véletlenül le Dózsázom az UTE-t :))))))).
Megjegyzem, nem kellene ekkore feneket keríteni a dolognak, Kohász, Dunaferr, DAB - ugyanarra utal mindegyik (Kohászozni még a saját táborunk is szokott, pedig aztán annak tényleg nem sok köze van hokihoz).
Szerintem sem szerencsés Dunaferrnek hívni a DAB-ot, mert hát két külön sportegyesületről beszélünk. A Dunaferrnek még mindig van jégkorong szakosztálya, csak nem indulnak felnőttben:
www.dunaferrse.hu/dunaferrse-jegkorong.htm
jegyárak:
diák/nyugdíj:500FT
felnőtt álló:800FT
ülő:1200FT
@poraszabolcs: Nem forgatok semmit. Csak a realitast irtam le. Ott leszel Dunaujvarosban?
@Morgó Muki: Erről leginkább Szabó Józsi Bá'val lehetne beszélgetni... :)
De a vasmű nem nagyon volt csődközeli helyzetben soha, akárki akármit mondott, még a válság alatt sem. Itt, ahogy Stommy írta bizonyos emberek tehettek a problémákról, de mindegy is, azoknak az időknek vége, és csak reménykedem, hogy a Donbass beszállásával kicsit javulnak a dolgok a Dunaferr terén.
@csatoimi: Sajna nem, nejem bármelyik pillanatban szülhet, itthon a helyem:-)
@Gabberboy: a Donbass épp kiszáll :)
@Lazlee:

ugyan ezt akartam írni... Donbass-nak sem sok köze van Dunaújvárosban már semmihez
@poraszabolcs: Akkor Te fel vagy mentve :)Gratulalok!!! Ez tenyleg nagy dolog. Egy Pire mezt szerettem volna atadni neked, de akkor majd itthon.
@csatoimi: Azt előre is köszönöm:-)))
@Lazlee: Bocs, a Carboferre gondoltam, korán van nekem :)
@Morgó Muki: Szerintem is nagyon jól sikerült a plakát, és már jóideje figyelem a Dab háttérmunkáit. Igazából tényleg alig tudni arról a marketing-design csapatról, akik részesei az előkészületeknek, pedig több fórumon is olvastam, hogy van érdeklődés irántuk. Az tény, hogy a stílusos megjelenésével párosul az a profi csapatszellem,amelyet valószínü a vezetőség elvár ,egy profi csapat működéséhez.Teljes az egység mint vezetőség,kommunikáció, marketing, design,edző, és nemutólsósorban a CSAPAT között. Akik ezeket a munkákat készítik, azokat én is (hacsak egy cikk erejéig) szetetném őket megismerni. Hajrá magyar jégkorong!, Hajrá DAB!
@poraszabolcs: Gratulálok nektek :)
Amugy holnap este,jan 20dikán 19 órátol jön a Brassó felnőtt csapata Kézdire a Mol Karavánnal a jégpályára

(Székely Hirmondó mai lapszáma szerint)
@Redalert Dabfan: többször beidéztem már itt egy tavalyelőtti DO-s anyagot - szerintem az elképzelés változatlan, már ami a minőségi háttérmunkát és csapatépítés mozgatórugóit illeti. úgyhogy íme, még egyszer: www.dunaujvaros.com/sport.php?show=1&rid=3162
és persze Hajrá Bikák! ja igen, a név: a dunaferrezés ha nem is sértő, de legalábbis érthetetlen, szerintem is az Acélbikák a tökéletes megoldás, akkor nem téved senki, ha ezt használja - a Dab az írásmód ellenére mozaikszó, a Dunaújvárosi Acélbikák rövidítése, és még sajnos nem csapott rá le a sörmárka, pedig felfigyelhetnének az egyezésre a menedzsmentből, tök véletlenül.
@Nyuszí O_o: Lecsaphatna a DAB egy 100 millás támogatással :)
Jó a cikk, olvastam is már, köszi! 2008 óta tényleg lendületben a motor, jó lenne ha ezt minnél több szponzor(jelölt) látná, mert rengeteg bizonyítás van arra, hogy jó helyre fektetnének be.Sztm. Erősíteni kéne a ligát minnél több médiával fűszerezve. a csapat versenyképes az már biztos.
@Stommy: ez elég vicces, annak tükrében, hogy a Dunaferr SE még mindig a háttere a DAB-nak (utánpótlás téren), ugyanakkor 3 éve vagytok DAB. Minden tiszteletem mellett, szerintem egyáltalán nem sértő a Dunaferr (eddigi bajnokságaitokat is e néven nyertétek)
Viszont grafikában, megjelenítésben ti vagytok a legjobbak...ez tény! ;-)
@Ringleader: Nem sértő, persze, a háttér (utánpótlás) is vitán felüli tény - bár e téren most sajnos némi gyengélkedés tapasztalható, az elmúlt évtizedek aranykorához mérten legalábbis -, azt viszont te hidd el, hogy a felnőtt jégkorong sehol, de tényleg sehol sem lenne a Dab jelenlegi vezetése nélkül; a Dunaferrtől szerény számítások szerint is négy-öt éve nyugodtan kimúlhatott volna. Erről is írtunk anno - őrült szerencse, hogy az idő egyelőre minket igazolt: www.dunaujvaros.com/sport.php?show=1&rid=1776
@Ringleader: Mi szurkolók nem felejtettük el a Vasműszponzort, mert annak idején az ő közreműködésével fejlődött Dunaújvárosban a jégkorong, ezáltal lettek a válogatott játékosaink és épült Magyarország legélhetőbb jégcsarnoka. De a múltal kéne szakítani azokután, hogy végül az akkori vezetéssel karöltve ezt az egészet tönkre is akarták tenni. Van itt más sportág akit támogat (FF kézilabda), jégkorong utánpótlás, de ez a csapat a Docler és papírgyárak kiemelt támogatásával működik.Aki hátatfordított a felépített munkának, azt nemszívesen emlegetjük újfent. De kitudja, lehet, hogy az orosz tulajdonos újból fellobbantja a lángot.
@Redalert Dabfan: az orosz tulajnak az egész Dunaferr konzorciumi szinten nem több, mint egy kiadósabb kerekítési hiba, éppen ezért vagy ennek ellenére nem hiszem, hogy különösebben érdekelni fogja őket, mi van itt helyben, mármint a végeken a jégkoronggal...
Ja, és engem nem zavar a dunaferr-esezés, ha szurkolóktól jön: az ellen úgysem tudsz tenni. De hivatalos helyekről (mint pl. egy tv-közvetítés) igenis elvárható a korrekt megfogalmazás, hiszen amúgy is kevés felületet kap szegény szponzor a pénzéért...
Látom megy itt a sértődés. Nekem van: Dózsa/Újpest/Lilák(sosem ute), Volán(csak így, röviden), Fradi(kizárólag így, becézve), Miskolc(csak a város nevét használom), Dunaferr/DAB/Acélbikák, és Csíkszereda(sem SC-t, sem HC-t nem szeretem használni, legalább a székelyek tartsanak össze), és Stars/Vasas.
Most akkor tessék megsértődni mindenkinek, de nekem ezek a csapatok léteznek, amikor hokiról beszélek a haverjaimmal. Nem bántásból teszem, és nem hittem volna, hogy van, akit ez zavar.

Mellesleg MOL liga döntő, ha már erről szól ez a post: Én megyek valószínűleg Újvárosba vasárnap, legalábbis ezt tervezem. Érdemes elindulnom Fehérvárról, úgy, hogy nem tudom, lesz-e jegyem? Lesz vajon elég? Nincs elővétel? Semlegesként hova válthatok jegyet? Nem akarok úgy járni, mint a WinterClassicon.

@csatoimi: HSC? Ugye Pirét nem akarod vinni?

Ja, és még egy kérdés: Pénteken Fehérváron hogy talállak meg? Na meg ha szeretném a mezemet dedikáltatni, akkor érdemes magammal cipelnem egy filctollat? Meccs után el tudom szerinted kapni Árpit vele?
Az normális, hogy nem jelent meg a kommentem?
@Vincenzo90: Már megjelent, bocsi a három kommentért.
@Vincenzo90: Biztos hogy lesz jegyed, egyenlőre még nem tudni olyat hogy ki hol lesz, de nem is nagyon vannak elkülönítve a szektorok, max hazai és vendég, oda veszed ahova szeretnéd :)
@CTZ78: Nyilván állójeggyel azért nemengednek leülni :)
@Vincenzo90: Nem kell félned biztos lesz jegyed ez nem Pest
@vaze: OFF: mondjuk egyelőre azt se lenne rossz tudni, ki is egészen pontosan az orosz tulaj; akit mostanság vevőként emlegetnek/emlegetünk, az erősen strómanszagú köztünk szólva, de ha befut bármelyik orosz termelő cég a képbe - a Carbofer döntően kereskedik az acélpiacon, kevesebbet termel, mint én a patkómágnesemmel, ha két napra kiteszem az ablakba -, akkor már sanszos lehet, hogy picit ránéz a vagyonra (és ugye a Severstanak van egy nagyon nem gyenge csapata a KHL-ben..,). más: ha bejönnek a nemhivatalos tippek, akkor akár nő is kerülhet a vasmű élére, ami a termelés/üzemi működés szempontjából szerényen szólva is kétesélyes, pénzügyi és szponzori színtereken viszont még váratlan és örvendetes hozadékai is lehetnek egy ilyen szitunak. ON
ha már grafikánál tartunk, érdemes most ránézni a csapathonlapra, megakorrekt Péter intrója szerintem: dabdocler.hu/
@Vincenzo90: Szia. Ird meg a tel szamod mailben es penteken hivlak, akkor megbeszeljuk. Ez kiralyfira is vonatkozik. :)
@Nyuszí O_o: Na, erről beszéltem! Egységben az erő :) . Plakát, grafika. Maximális vevőkiszolgálás! Grat.
@Nyuszí O_o: Megakorrekt??? 3 DAB-os a 2-2 SC-s, UTE-s, Vasas játékossal szemben...lejt a hazai pálya! ;-)))
@csatoimi: pénteken várom a hívásod:) 06-20-9438690
@Ringleader: arculati szempontból - és gondolj a Winter Classic ferencvárosi tervezésű plakátjára, mielőtt elkap a hév (vagy a HÉV). :)
@Ringleader: Persze, hogy lejt a hazai pálya ha az embert a DAB kéri fel plakátkészítésre és nem a MOL Liga. Így is olyan minimálisra vettem a hazai pálya lejtését amennyire tudtam (és akartam :)) Plusz egy fő azért elmegy, ha elég figyelmesek vagyunk, akkor az SC alsó játékosa mögött felsejlik az SC kapusa is, igaz, hogy nem dominál... :D
@Elodke: A tavaly egy, de egyetlenegy jó dolog volt az egész sztoriban: a szuper minőségű jégkorong. A többi: utálkozás, bunyók, hihetetlen szintre felvert fizetések - mind a tavalyi szezon negatívumai. Ilyen egy ideig nem lesz. Anyagilag meg jövő szezonra még szarabbra várhatunk. Mindenkinek érdeke egy ütőképes szeredai csapatot összehozni. Ez a MOL liga színvonalát is emelné, ne is beszéljünk a román bajnokságról, ahol úgy néz ki hogy a büdösek odabent ügyesen (ahogy szokták, máskülönben) szervezkednek. A Klubban játszó volt HC-sok megmutatták hogy profik, tudnak szívből-lélekből harcolni az aktuális csapatuknál. Erről szól a profizmus. Egyértelmű, hogy egy közös csapat csak jót hozna, na meg tisztaságot a fejekben és a tribünben. Áldásom rá!
OK. Remélem a látási viszonyaim még nem lesznek teljesen lepadlózva. :(
@beluja: Köszönöm, te is. Kár hogy nem tudom ki vagy... :))
@Sziszó Csíxeredából: Egyszer eljon mindennek az ideje.
@Gabberboy: Jaaaaaa, Szabó Józsibá igen ő tudna mit mesélni erről.
süti beállítások módosítása