HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ki lesz a második az OB I.-alapszakaszban?

2010.01.17. 11:32 kerusz

A Mol Liga-alapszakasz utolsó játéknapján az OB I-es bónuszpontok jelentik a tétet. A tegnapi SC Csíkszereda–Újpest mérkőzést követően a közös liga rájátszásának kialakult a menetrendje. Ma három mérkőzésen lehet szurkolni a kedvenc csapatoknak.

Magyar idő szerint 13:45-kor kezdődik az SC Csíkszereda–Újpest párharc második felvonása. A hazaiak tegnap simán nyertek a tartalékos lilák ellen, az azóta Roczanov sérülése miatt tovább fogyatkozott vendégek győzelmi esélyei ma is szerények. A mérkőzést a legfrissebb verzió szerint felvételről, 16:30-tól közvetíti a Sportklub Tv.

Az idei szezon minden korábbinál kiegyenlítettebb. Bár a Dab.Docler nagyon ellépett a mezőnytől, a másik négy csapat körbeverése miatt az alapszakasz utolsó játéknapja előtt még három klub pályázik a bónuszpontokat érő két helyre az OB I.-ben. Az Újpest ebbe a küzdelembe már nem szólhat bele, a tőle egy, illetve két egységgel lemaradt Ferencváros, illetve Vasas este fél hattól hazai pályán még szerezhet pontokat. A Ferencváros van nehezebb helyzetben, hiszen a szezonban eddig ellenállhatatlan Dab.Docler látogat Erzsébetre. Reményt adhat a zöldeknek, hogy ahhoz a három csapathoz tartoznak, akiknek már sikerült pontot rabolniuk az éllovastól. A Vasas a Miskolcot fogadja, papíron ez a feladat ígérkezik könnyebbnek, de a borsodiak fogadkoznak.

Ha a Ferencváros legalább egy pontot szerez, megelőzi az újpestieket, a káposztásmegyerieknek ehhez rendes játékidőben szerzett győzelemre van szükségük.

63 komment

Címkék: ob 1 mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerusz: Millio bocsanat, csak tul mar nem tudtam valaszolni forest egyik nekem intezett kerdesere: Mihaly Arpi volt tavaly az SC szurkoloknak a tetves amerikai, ami mocskot rahordtak, azt senki nem vinne haza. Soha nem szolt vissza, meg csak meg sem fordult, mar engem is idegesitett, hogy ilyen nyugodt. Erre o mindig azt mondta nekem, hogy Imi, ezeknek kell loni egy-ket golt, az a legjobb valasz nekik. Es igaza volt.

Ezzel a temat lezartam. Hajra, jegkorong!!!
Odaát már nekem sem sikerült tiszta vizet önteni a... A székely bicskát kérem poénként kezelni, ahogy a "smiley" jelezte. Hajrá jégkorong! :)
Nem adja a tv a mai SC-UTE meccset?
@Uteapu: Koszonom. Igen, azt olvastam en is a posztban, rosszul fejeztem ki magam, itt Erdelyben sem adja valamelyik tv kellett volna legyen a kerdesem.
@csatoimi: Beugrott de már későn.
@csatoimi: A Szekely tv es a SportKlub szokta adni.
@csiki hokis: Igen, most neztem, roman Sportklub adja eloben. Koszi.
@csiki hokis:
@csatoimi:
streamet nem tudtok az élő adáshoz? +köszönném ha tudtok ilyet..
@csatoimi: Szinte biztos voltam benne, hogy jössz és Te is megcáfolod ezt a felvetést. Vártam is, hogy válaszolj, csak aztán le lett zárva a kommentelés.
Én azt írtam konkrétan, hogy Árpiról azét nem feltételezném, hogy ennyire elszakadjon a cérna mivel fejlett hokikultúrát megjárt sportoló és nyílván nem ott tartana ahol most van...
@mike80: probald a Most nelkul,mert az valahogy beleolvadt a fobb infoba.
Ha másra nem is volt jó ez a szeredai túra, arra mindenképpen, hogy ráébresszen minden újpesti szurkolót, milyen durva is a csapatunk. Köszönjük a meccsekre delegált bíró sporttársaknak, hogy felkészült ténykedésükkel végre rendet tettek ez ügyben a fejekben...
Azért ne lepődjön meg senki, ha Újvárosban esetleg nem lenne ez a fene nagy különbség a kiállításokban.
A hangulat is más lesz - minden értelemben.
No meg a végeredmény is.
@Fugeute: Úgylegyen Füge! Én szurkolok nektek :)
@Fugeute: En meg annyit tennek hozza, hogy remeljuk az SC jatekosai a jatekkal fognak foglalkozni es nem a kozonseggel. Nem ugy mint az idelatogato egyes csapatok.
Érdekes volt ez a Hetler kiállítás. Nem is nézem tovább.
Meg Borbás góljánál se ordította Léderer, hogy vezetünk, úgyhogy így unalmas a közvetítés.
@csatoimi:
pörgessük tovább
Én meg azt remélem, a szeredai játékosoknak nem lesz okuk bármit is kikiabálni, mert fentről - hogy egy szurkolótársamat idézzem - legfeljebb hóvirágeső hull majd a nyakukba.
Jól láttam, hogy az újpesti Hetler azért kapott 2 percet, mert a kapu mögött passzolgattak? Esetleg lejárt a támadóidő ?

2002-ben a Dunaferr - Alba Volán döntő utolsó mérkőzésén mondta Spiler István, hogy az NHL-ben a következő lehetséges szabálymódosítás az lesz, hogy 5 mp-nél tovább nem lehet majd a kapu mögött (trapézban) tartózkodni.

A románok megelőzték az NHL-t, be**arok.....
@Fugeute: En meg mindig azt tartom, barmilyen gyoker egy nezo, egy jatekosnak ugysem szabad felvaltani. Az mas kerdes, hogyha tudod azt, hogy sok a gyoker a csarnokodban, valahogy old meg, hogy ne tudjak inzultalni az ellenfel jatekosait.
@rumanigge: Az úgy volt, hogy egy jó ideig állt a kapu mögött és még mosolygott, mert bohócot akart csinálni az ellenfélből de végül magából csinált azt. Amúgy hihetetlenül szabálytalanul játszott az UTE.Csak testre mentek, s még mellé szabálytalanul.
De másképp szép meccs volt.:)
@SportClub: éljenek az előnyös gólok!
Ennyi erővel az SC-sek nem támadták meg, tehát az egész csapat passzív volt.
@csatoimi: Az októberi incidens után sok fogadkozást hallottam, hivatalos és nem hivatalos formában. Biztos lesz valamikor belőlük valami.

Azt azért fontosnak tartom leszögezni, hogy a szeredai drukkerek 95 százalékával bármikor meg tudok inni nem kevés csíki sört a kantinban.

Írta már valaki: meg kell oldani a vendégkispad feletti rész teljes szeparálását plexivel, az öltözőbejárat felett is. Az sokat segítene. Mert így csak a harag, a keserűség gyűlik. Kinél ezért, kinél azért.
@rumanigge:"A románok megelőzték az NHL-t, be**arok....."-!!!???
@76ers: román a bíró székelykém
Érdekesen alakulnak a dunaújvárosi sorok, most a fagyi ellen Azari-Papp-Mestyán, Pozsi-Hegyi az 1.; stabil a 2. Kurt-Korol-Mago, Lala-Petike; a harmadikban az újonnan összerakott Lecsó-Orbán kettős van hátul, de elöl a Tika-Káka pároshoz Virág Tomi társult, a 4. meg: Papp Csucsu-Győri-Horváth Gazsi hármas mögött Kiss Dani és Kiss Richárd nyomja. Nem állítom, hogy egy héttel a ligadöntő előtt vagyunk erőnk teljében, de az örömteli, hogy Sevela harcra kész és most is ő véd. Hajrá Bikák!
Frankó, mire összeszedtem, 1-0 nem ide, 18.44 Székely-Mádai L. előnyből.
a Ferencváros példás sportszerűséggel nyomja, egy párost nem számítva kiállítás nélkül abszolválta az 1. játékrészt.
@Rock me Amadeus: koszi,teso.igy mar rendben van minden
1-1 Magosi (MacSweyn, Korol)
jaja, látom, cserébe Magót gyorsan ki is küldték.. :)
ahogy hallom, Krinó elég jó napot fogott ki ma ellenünk, volt pár egészen nagy védése is már
@csatoimi: Szia Imi, csak annyit akarok az első szólásodhoz (Pire) reagálni, hogy esetleg az általad tartott 30 Sc csőcselék fejében fordult meg, na meg pár irigy embernek, hogy Pirét utálja, szidja.Én otthon voltam a playoffokon és az én környezetemben, ami elég sok emberből állt egy rossz szót nem hallottam Piréről, csak dicséretet,pedig gyökeres Sc szurkoló vagyok.Amit ő a a Mol ligában csinált , az nem volt semmi, csak gratulálni lehetett.Tisztelet neki, amit a Hcért tett, és tisztelet azért , amit itt művel ennyi szopatás ellenére.
Remélem a DAB nem szándékosan punnyadt el, hogy neki a későbbiekben jobban jöjjön ki...
Magosit a veglegeseert hany meccsre tiltjak el?
Nincs itt semmi punnyadás szerintem, bár az első harmadban elég gyengén mentünk, a másodikban Budai tartotta a lelket a Fradiban főleg. Másrészt ennél erősebb, teljesebb csapattal is játszottunk már hosszabbításos meccset a Fradival Pesten.
@rmad: Ha volt már neki 1, akkor 1 meccs, ha még nem akkor nemlesz eltiltás
@rmad: ha volt már neki egy végleges kiállítása, akkor automatikusan egy meccs, ha ez volt az első, akkor egyre sem.
Megnéztem, volt már neki 1, úgyhogy 1 meccs pihi
És már 2-3 :) Macsweyn első lett a kanadai táblázaton, Nika első a góllövőlistán, Zsoci meg első a gólpasszlistán :)
@freddyD: A nagy punnyadásban is vezetünk...
Nem értem ezeket a feltételezéseket. Nemrég a Vasas szurkolók jöttek ilyennel.
Visszavontam. Hajrá bikák :P
@CTZ78: Ez az első neki, a büntetések is automatikusan frissülnek
@CTZ78: Igen, ott a dátum mellette :)
@CTZ78: igen, automatikusan frissül a rendszer a meccsek jegyzőkönyveivel együtt
2-4, Ostya is gólt lőtt :)
Zsoci is :) gondolom Magó véglegesével ő került a kanadai sorba, azóta két gólpassz, egy gól :)
itten még bunyó is volt a végén úgy látom
Hegyi II. és Kiss Ricsi, érdekes lehetett :)
@Spigott: pont akartam mondani, hogy valószinü hogy érdekes volt, de szerintem itt nem mi nyertük ezt az ütközetet szerintem.
Nem semmi az a +83-s gólarány.
Persze ez a négyesdöntő előtt nem jelent semmit, de azért szép :)
A Miskolc, a Brassó és a Fradi pontjait összeadjuk, akkor majdnem van annyi, mint nekünk :)
Minősíthetetlen amit a kupa bronz óta művel a csapat :S Remélem jön vmi retorzió a vezetőség részéről...
@Miskolcifan: Mióta Oksa nincs 3 meccsből 2n nem sikerült gólt lőni... Gyanus:D
@SportClub: Nálatok mindenki hihetetlenül szabálytalanul játszik. :D
@Miskolcifan: A retorzió valószínű nem a csapatnak jár. Az első harmadban, úgy mozogtak mint az ólom tehenek.Vagy alapoznak vagy szar a reggeli mérközés előtti átmozgatás ha van ilyen. Ez pedig az edzőt minősíti. Tudom az edző nem lőhet gólt a játékosok helyett de a második kedvenc csapatomnak ma nem volt arculata, nem volt egy korong kihozatal az emberelőnyökről meg ne is beszéljünk. Ilyet még nem láttam, hogy a hátvédek kihátráljanak a támadó harmadban a korong elől ahelyett, hogy kapura lőnének. Vannak a Macik között magas emberek, akkor miért nem állnak be az ellenfél kapusa elé zavarni.
Nem értem. Hol van ilyenkor az edző? Na mindegy, kimérgelődtem magam pedig reménykedtem, hogy megleckéztetik a Starst. Talán a negyedik sor ment jól, legalább akart, hajtott a többit nem értékelném.
@budspencer: Ezek azok a kérdések amiket mi meccsről meccsre felteszünk...Talán egy közepes szintű szlovák v kanadai edzőre nekünk is telne,mert ez minden Mayer részéről,csak nem normális felkészítés.
Pont arról írtam pár napja én is,hogy egyszerűen nem tudják a játékosok,hogy kinek mi a dolga előnyben...Dühítő nagyon.
süti beállítások módosítása