HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Galanisz kihagy még egy hónapot

2010.01.16. 10:02 F. Kapus

Nem kapkodok, minden erőmmel azon vagyok, hogy az OB I. döntőjére és a világbajnokságra tökéletes legyen a térdem, mondta Galanisz Nikandrosz, a Dab.Docler válogatott centere blogunknak. Úgy tűnik, nemcsak a Mol Liga jövő hét végi négyes döntőjét, de nagy valószínűséggel a válogatott vilniusi négyes tornáját is kihagyja.

A Mol Liga gólkirálya a december 29-ei MK-elődöntőn szenvedett térdsérülést, mint kiderült, belső térdszalagja részlegesen elszakadt. Elmondása szerint még egy hónap kell, hogy újra játszhasson. "Türelmes vagyok, szeretném, hogy csak akkor térjek vissza, ha teljesen meggyógyult a lábam. Rendszeresen járok gyógytornára, nagy figyelmet fordítok a rehabilitációra, fontos, hogy rendesen kipihenjem a sérülést. Szerencsére eddig még semmilyen térdproblémám nem volt, a mostani is csak egy szerencsétlen mozdulat következménye. A palánknál próbáltam leütközni az ellenfél játékosát, de kibújt, én pedig nekicsúsztam a palánknak, így nyomtam meg a térdemet."

Szombaton egy mérkőzést rendeznek a Mol Ligában. A magyar idő szerint 12.30-kor kezdődő találkozót mind a két ország Sportlub Tv-je élőben közvetíti. Mivel az UTE az OB I.-es alapszakasz-szereplést már befejezte, és eldőlt, hogy a Mol Ligában a második vagy a harmadik helyen végez, azt mondhatjuk, számukra minden tétet nélkülöz a csíkszeredai hétvége két mérkőzése. Az SC Csíkszereda ezzel szemben még nem biztosította dobogós helyét a Mol Ligában. Ehhez két pont hiányzik számára. Ha ezt megszerzik, jövő szombaton ismét az UTE-val játszanak a dunaújvárosi elődöntőben. Az UTE tartalékosan indult útnak péntek este.

Hosszú és fordulatos tárgyalássorozat végén pénteken biztossá vált, hogy a Mol Liga döntője képernyőre kerül. Jövő vasárnap 19.15 órakor rendezik a mindent eldöntő találkozót. Bár a résztvevők kiléte még nem ismert, a szombati elődöntőkre 14 és 18 órakor kerül sor, az már biztos, hogy a másdik meccs a hazai Dab.Docleré, ellenfele az alapszakasz negyedikje lesz. Másnap a két vesztes 15 órakor vívja a bronzmérkőzést, utána jön a Sportklub Tv-s finálé.

38 komment

Címkék: galanisz mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minél hamarabbi gyogyulást kivánok,szükség lesz rád a VB-n is!
Szegény Nika :(
Remélem a döntőre újra egészséges lesz és a formája is okés lesz!
Gyors gyógyulást!!!
Jobbulást kívánok én is, és várok egy gólt Ljubljanában!
@freddyD: Köszi, szuper ez az oldal...a többi sportklubbos közvetítés is nézhető itt?
Sájevics...Eszméletlen miket csinál

@bsannamaria: Lehetséges, nem tudom
Jól küzd az ute, de...A meccset nézve azon tűnödöm,melyik edző mondhatta anno Sájevicsnak,hogy eredj fiam állj be a kapuba,mert bazi tehetséges vagy,ott a helyed.Az újpesti szertárosnéni seprűvel a kezében hatékonyabban védene szerintem.Tavalyi ute sikerben oroszlánrészt vállaltak a kapusai ,főleg Palkó,idén nyomelemeiben sem fedezhető fel a liláknál kapusbravúrral hozott meccs.Irja már meg valaki hogy volt e a szezonban olyan mérkőzés ahol a kapusok remekeltek (ha volt is ,ez a szám 1-2közt lehet)
@exL:1: Ha a szertárosnéninél talán jobb is, tény hogy eszméletlenül alibizik, meg nagyon rozsdás a mozgása. Ha elterül, nem életbevágóan fontos neki, hogy minél gyorsabban visszamenjen alapállásba, hanem szép nyugisan, bambulva, amolyan "Én megtettem a magamét, mit akarsz?" mentalitással visszamegyeket...

Ahogy korábban már mondtam egyszer, nem kapusnak született, az biztos. Próbálkozik, nem vitatom, de nincs őstehetsége
@exL:1: Beczének voltak azért jó napjai. Még fiatal, benne van remény
Hetler szépen agyonverte a Zsókot, nem volt gyenge :D
@gabute: 2+2? A jégen fekvőt verte? Egy hete a Vityaz-Avangard meccs apropóján agyonbunkózták a játékosokat, mert jégen fekvőt is ütöttek.
"szuszpenzoligazítás" is megvolt a kispadon a közönség felé.---... pfff...
@kovacsistvan: ki tudja mi volt az előzménye
Sáj sajnos vicc kategória, nem mol liga szint!
@Thomas_AV: második szünet elején mondta Áki, hogy így ahogy nézi, biztos kapják az ívet fentről. lehet én is kimutatnék :)
Zsók meg ha meccset kap, holnap nem játszik, hm...
Nem lehet csak a kapusok számlájára írni, de tavaly Palkó tartást adott a csapatnak! Sáj nem áll fel, nem ér át, bámul mint egy napközis! Becze Zolit a kapuba!
@kovacsistvan: Sáj alatt volt már a korong, amikor Zsók még mindig odaszúrt bottal.
@kerusz: en azt hittem Hufner tokei kozott van, azert markolgatja a kameraba. Bunko. Ilyenkor szokas mondani, hogy ki mit fog azt eszik?
@kerusz: Ez tiszta sor. Viszont ha Gabute a KHL-meccsre gondolt, akkor annak valami teljesen más.
Valami nincs rendben az Ujpestnél nagy verést kaptak Csikszeredában 6-2!!!!lehet az edzö???Pék ural van a baj??
@Zsiraf78: Veled van csak baj komám! Pékkel semmi baj, tartalékos csapattal tét nélküli meccsen... Emlékszel még mit kapott az SC Újpesten? :-)
nagy tetu ez a Hetler, jegen fekvo jatekost utni, aztan meg bemutatni a kameraba, kocsog egy huzas!!
Most jottem haza meccsrol. Azt szeretnem meg kerdezni, hogy kik hianyoztak ebbol az ujpestbol, hogy olyan nagyon tartalekos volt, Kiricsenkon kivul?Amugy jo meccs volt, simabb volt mint gondoltam.
Zsok azert piszkalt meg bele mert nem volt megfogva a korong.Szamtalan ilyen eset volt, hogy Sajevics alatt atcsuszott a korong es lefujta a biro annak ellenere hogy kozel sem volt a korong megfogva.De ez a Hetler eleg gusztustalan egy alak. A jegen fekvo jatekost miota utik? Aztan obszcen mozdulatairol nem is beszelve. Es 2+2 t kapott...nevetseges.
Na a lenyeg, hogy az elodontot az Ute-vel jatszuk, majd ott eldol a dolog. A holnapi meccs egy amolyan levezetes lesz szerintem.:)
@libolikala: Kiricsenkón kívül Rafaj, Harmati, Simon, Szajbert, Buzás, és a fiatalok: Pichler, Dömötör, Sommer hiányoztak
Igen emlékszem a 7-2re gondolsz???ugyanugy tartalékos volt a SC és nagyon sok sérült volt akkor.De te emlékszel arra,hogy minden évben amiota közös a bajnokság a SC mindig megverte az Ujpestet???játszot döntöt az Ujpest???nem a válasz az SC kiverte...a tavaj elött meg hazai pályán kaptatok ki a bronz mecsen..jol emlékszem??az Ujpest ért el jobb helyezést a 3dik helynél??nem 1szer a tavaj.Eröl enyit!!komád nem vagyok de még keresztelhetünk:))amugy Bp-en én az Ujpestnek szurkolok és nem net harcos vagyok hanem élöben a pálya szélén érted jövendöbeli komám:)??
@Fejér Lilla: Ezt nem értem??ez mire volt jo??
Ha vicces lenne a stílusuk, @Zsiraf78: hozzászólásai a Török Szultán (Rejtő Jenő alak) klasszikusaira emlékeztetnének :))
@Zsiraf78: Tavaj?

EZ milyen szó? Én nem ismerek ilyet! :)
@durex26: :))) Ezen jot kacagtam!
@Bertuzzi: :)))) Ezen is!

Egyebkent valaki nem vilagositana fel engem, hogy a Starsnak meg van-e lehetosege az Ujpest ele kerulni?
@Joegep: Nem, a Stars nem tudja megelőzni az Újpestet. A Mol Ligában első helyen tuti, hogy az egymás elleni eredmény rangsorol, és abban az Újpest gólkülönbséggel jobb.
@kerusz: Kosz! Akkor ez azt jelenti,hogy a holnapi meccseknek mar nem lesz jelentosege, es Dab-Vasas illetve SC-UTE eldontok lesznek.
@Joegep: Igen, a Mol-liga tekintetében azt jelenti.
@Zsiraf78: Koma! :-)

Nem a múltból kell élni! Azzal nem sokra mész! Az sc idén csak árnyéka tavalyi önmagának! Nyilván sok oka van, de pl. Bp-en nem tud meccset nyerni, pedig tavaly tudott! Ezek tények!

Amúgy keress meg egy UTE meccsen Koma, iszunk egy forralt bort! A mezemen a nevem!
@Pallus: Rendben megkereslek majd Dunaujvárosban a döntön:))szép estét!
ma tudtok streamet?
süti beállítások módosítása