HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Irány Szlovénia!

2010.01.14. 17:15 F. Kapus

Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es tornára, és a magyar szurkolóknak szánt 430 belépő kétharmada néhány óra alatt elfogyott az IBUSZ-irodákban. Azt gondolta mindenki, sebaj, az eventim.si internetes rendszerében minden további nélkül lehet hazánkból is vásárolni. A C szektor után a B szektor is már-már teljesen a miénk lett. Ám csütörtökön megváltoztak a dolgok. A jegyportál kiírta, a magyar szurkolók csak az MJSZ partnerénél vásárolhatnak. Félig-meddig jó hír, hogy azt állítják: a B szektort is nekünk szánták eredetileg. Csakhogy az eddig oda eladott jegyeket törlik, és átadják a magyar partnernek. Úgy tűnik, ez a közel kétszáz tikett is elfogy csütörtök estére. Tudomásunk szerint semmilyen IIHF-szabály nem engedi meg a jegyárusítás korlátozását, de a jogi és erkölcsi vita előre nemigen visz. Érdemesebb megoldást keresni. Mivel Szlovénia összes Eventim-irodájában kaphatók a jegyek, nincs jobb lehetőség, mint összegyűjteni a baráti kör igényeit, és kiutazni egy határhoz közeli településre. Persze lehet, hogy kedves olvasóink között többen is vannak, akik különb ötlettel állnak elő. Ismét fórumot indítunk, ahol mindenki megoszthatja a többiekkel ötleteit, tapasztalatait, információit, kereshet, kínálhat, találhat. A kommentek közé belinkelhetik a vonatkozó autóbusz- és vonatmenetrendet, a szállásinfókat, de ha valakinek van üres hely az autójában, az se habozzon jelezni. Update: OliBLOOD által szállodákról és egyéb szállásokról szerzett jelentős gyűjtés itt és itt megtekinthető.

563 komment

Címkék: vb szlovénia divízió 1 jegyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem az eventim nem küldött emailt a törlésről és ha belépek az oldalra akkor ott van a 6+2 jegy lefoglalva, mindenféle figyelmeztetés, változás nélkül. Hogy van ez most? Tud vki vmit?
@lakota: Nálam is ugyanez a helyzet. Most akkor elveszik a jegyem és az IBUSZ-ban vegyek újat?
@lakota: Ráadásul a jegyek árát is leemelték már...
Akkor lesz biztos a törlés, ha a honlapjukon töröltre állítják a státuszt és visszutalták a pénzt.
Ahogy a másik cikk alatt beszéltük elképzelhető, hogy csak a szabad helyeket kapta meg az IBUSZ (338-as a szektor és 200 körülit kaptak). De az is elképzelhető, hogy a napokban fogják felszabadítani és akkor lesz még jópár eladó jegy az IBUSZ-nál.
Ráadásul ezzel kötöttünk egy szerződést. Ennek egyoldalú "nem teljesítése" nem csak vis major esetén lehet?!
Azért írtam egy levelet az IIHF-nek, hogy mi a véleményük az ügyről...
Busz: meglepő, de én csak az orangewaysnél láttam Ljubjanába közlekedő járatot, de ez jelen pillanatban nem közlekedik, és egyenlőre nem tudják megmondani, hogy akkoriban fog e.
Vonat: kifele szar menetrend, drága jegy 26 év fölött.
Beírtam a másik posztba is, de azért még 1x: A Volán holnap játszik Jesenicében, ha megy valaki, akit meg tudnak bízni a jegy nélkül maradtak, megoldást jelenthet.
@lakota: ez az peticio a szloven szovetseg kizarasaert! :))
Egyébként ahogy most nézem a B szektor jegyeit még nem "szabadították fel" a nem magyarok részére.
@SzDaniel: És akkor majd megrendezzük mi a VB-t Szfváron és Újvárosban! :-)
összeszámoltuk, az A és B szektorban van 637 hely. az IBUSZ számára 430 jegyet tettek félre, tehát a fennmaradó 207 jegyet, amit mi megvásároltunk, azt nem fogják törölni (remélhetőleg). így mehetünk a vb-re :)
@Káosz Professzor: pont ezt akartam írni :-)Vásároljuk fel az összes jegyet, esetleg a volán is vehetne néhányat fű alatt :P
637-en leszünk akkor kint hivatalosan? Jó lenne, ha még pár százan tudnának jönni azért! :-)
nem tudok belépni az eventim oldalán 2 jegyet vettem, és a térkép sem töltödik be, rossz elpőjel
"Orders
All orders – whether by telephone, fax or e-mail or online bookings (Internet, W@P, SMS, etc.) are binding and can not be cancelled or changed."

ezt mondja a Terms of Use. Én részünkre pozitívan értelmezem.
probléma megoldodott még mindig booked
@sean76: szuper, honnan az info?
@Káosz Professzor: Megy valaki mert egy posztban írták h Pestről indulnak és megállnak Fehérváron. JELENTKEZZETEK HA OLVASSÁTOK!!! lécci-lécci, leadnám a megrendeléseket :D
most már jó lesz lecsekkolni, hogy szállást foglalhatnak-e magyarok :)
azert mokas hogy a szlovenok beszartak attol hogy tobb magyar szurkolo lessz mint szloven es a hazai palya ellenere a Hungaria fog szolni :D
Hajra Magyarorszag
én 18:00 után próbáltam, de nem tudtam venni jegyet, ha valaki tud segítsen, 4 jegy kellene
3 lehetősége van annak ki még jegyet akar venni:

1. Személyesen kimegy valamelyik szomszédos országba és ott vesz jegyet.
2. Külföldön élő rokon (lehetőleg európai) címével beregisztrál.
3. Holnap elmegy az ibuszba hátha van még jegy
Sajnos az ibuszban nincs már jegy ,egyből hívtam őket. A külföldi rokon az menne, csak kell az utlevélszáma mindenképp, mert ezek a rohadékok minden adatot kérnek, nekem nincsenek rokonok külföldön ezért megpróbáltam okoskodni, de a magyar útlevélszám nem tetszik neki hiába regisztráltam be ljubljanai címmel...
@sean76: sztm innentől fogva ha törlik akkor per..

miezmár

mostakkor merjek neten venni vagy sem?
@YNWA: Ugyanez jutott eszembe! Kártérítés...
@YNWA: ez sajnos már nem bátorság kérdése (bocsánat a szarkazmusért...) hanem vagy IP cím vagy szállítási cím alapján szűrnek (?)
Nos, ha barki szeretne, hogy Ausztriabol vegyek jegyet az A szektorba (vagy ahol van meg jegy) irjon gy privat uzenetet. Holnap osszesitem a kereseket es megveszem a jegyeket (helyszini atvetelre). A penzt lehet egy magyar szamlara utalni majd.

Persze valalni kell a kockazatokat.

Sajnos az is megtortenhet, hogy a kapun nem engednek be magyar mezben :(
@ariza: ja hogy mostmár ténylegesen szűrnek, vásárlás _előtt_ is?
Ez az útlevél szám már egy kicsit durva, sztem adatvédelmi szempontokat is felvet ...

Nincs más választás irány Ausztria, Szlovákia, Szlovénia

Vagy beregelni az oszrták eventimre :D
Szerintem 2 dolog lehet:

1) A tegnapi kb. 200 jegy mellé ma megérkezett a B szektor megmaradt 200 jegye is. Ezzel a kötelező 10%-ot a magyarok (Ibusz) hivatalosan megkapták. Pont.

2) A fentieken túl feltörik a B szektor eddigi online rendeléseit és azokat is az Ibusznak adják át. Ezzel viszont magyarok helyett azokat is magyarok kapják meg, tehát eredmény nem lenne, ráadásul a kötelező limiten felüli lenne. (Szlovén meg ide nem nagyon akarna ülni, ugye... Bár nem lenne baja. Pár éve szurkolt 2 vagány lengyel srác a magyar szektor közepén. Este még éltek, együtt söröztünk.)

Azt mondjuk nem értem, ha 420 jegy jár, hogy lehet "véletlenül" csak 200-at stoppolni az online rendszerben és hogy lehet, hogy az Ibusznak - a hatalmas érdeklődés ellenére - sem tegnap, sem ma ez nem tűnt fel? (Eddig NULLA nyilatozat érkezett, hogy nekik már eddig is gyanús volt, hogy nem kapták meg az összes jegyet...)
Egy gyors kérdés a fórumozóktól: Az említett jegyvásárlási probléma "csak" a SLO-HUN meccsre vonatkozik, vagy az összes magyar meccsre a szlovénal együtt?

Nem volt időm figyelni az eseményeket, ezért kellene egy megbízható válasz. Köcce!
@sean76: Ezek után végképp kíváncsi vagyok, mi fog történni a még mindig "booked" státuszban lévő 4 jegyemmel.
@mike80: egyéb -HUN (matiné) meccsen nem lesz helyi érdeklődés, úgyhogy azoknál nem hiszem, hoyg gond lenne. (2 éve nem volt...)
@csoli73: Ha van Magyarországon élő erdélyi, vajdasági, felvidéki stb. magyar anyanyelvű ismerősöd (román, szerb, vagy szlovák útlevéllel és lakcímmel), akkor talán tud segíteni.
@Bencito: Végignéztem az osztrák, horvát, lengyel eventim oldalat és sehol nem lehet a szlovén meccsre jegyet venni.
@szala@: köszi ezt értem, de én arra gondoltam, hogy lehet ezekre a meccsekre, hamár a szlovénra nem.
@mike80: "online jegyrendelést leadni" ez kimaradt :-))
@eradam: Igazad van, én is végig néztem őket. Talán személyesen egy telefont talán megér, vagyha van ismerősöd az adott országban. De nem adjuk fel, otthon leszünk! :)
meg van a jegy! juhééé
Oli, nem semmi a gyűjtés :) Gratula.
Az edzőnk után szabadon: sátorral áprilisban milyen Szlovénia?
@mike80: Hívd fel az Ibuszt reggel. Csodálkoznék ha ezeknél "hiány" lenne... :) Szerintem ez az egész egy műbalhé, hogy a szlovének is beférjenek. ;)
Na én azt se értem hogy állítólag 420 jegy jár hivatalosan (ugye az a 10%, ez volt az Ibusznál) de a C szektor 306 hellyel bír. Hol a többi? Az meg teljes káosz számomra h a lefoglaltakkal mi lesz. Névvel át lehet venni az Ibuszban? Törlik vagy az egész B is a miénk? És a pénz hogy jön vissza? Mert MC-ra nem lehet pénzt visszautalni csak Visa-ra.De akkor meg kellene bankszámlaszám is, de azt meg senki nem adta meg... Csak ennyit nem értek, minden más tiszta :)
@eradam: a bankszamlaszámod automatikusan megadja a rendszer amikor utalsz, hisz arról veszik le a zsét.
Egyébként nem emlékszem, hogy engem a svájci (A csop.) VB netes jegyrendelésénél bármilyen diszkrimináció ért volna... már bocsánat, de ez meg csak egy "szaros" div1.vb...

@mike80:
Végignéztem s csak a magyar - szlovén van így felcímkézve (még a szlovén - horvát sem). Szerintem a koreai drukkereket is szívatni kéne valami embargóval :)
Mi megyünk holnap, elvileg online megvettük a jegyet, nem hinném, hogy ezt törölnék.. Ha kiérünk időben, megpróbálhatom a vásárlást
@szala@: köszi a tippet! Ha a szlovénról lemaradok legalább a többit lássam élőben:-))
@sean76: köszi, utánanézek én is.. hy
@Bpstars: Nem én gyüjtöttem, én csak közreadtam. :) Ljubljanai turisztinfó küldte ezt a listát. Kissebb társaságoknak érdemes apartmanokban is gondolkodni.
@OliBLOOD: Mindenesetre csúcs vagy, hogy megszerezted.. :D Megkönnyíti a szálláskeresést...
@edudus: Szállás... pff elég jegyem sincs még :D
Ezek Ljubljana legdragabb arai. Kb ennek feleert alhatsz ezekben a hotelekben, ha a foglalasod a www.hotel-board.com cimen csinalod. Le ellenoriztem nehany hotelt, tenyleg fele az ar.
@eradam: Hát, nekem is isteni szerencse kellett, hogy megvegyem... :DDDD

@csatoimi: Köszi a tippet!
@edudus: Szivesen. Nagyon megbizhato oldal, Pesten is mindig naluk foglalok, sokszor a publikus ar 40%-ert adjak a szobakat.
OFF: Junior bajnokságban a Zvezda nagyon beleerősödött, már alig bírják megverni őket a magyar csapatok...
kedd este vettem négy jegyet online, miután az IBUSZ-ban este 6-kor már nem volt. Ha most ezeket törölték, az IBUSZ-ban meg eladják a jegyeimet, akkor valakit élve sütök meg.
Tudja valaki, hogy a többi szlovén meccsre /pl. horvát - szlovénra, vagy a lengyel szlovénra/ hol lehet hozzájutni jegyhez, és azt hol és mikor lehet átvenni, a mgyar jegyirodák pl.Questornál nem árulnak ezekre jegyet, pedig a magyar meccsek után, ha már ott vagyunk jó lenne megnézni a konkurenciát!
ez hihetetlen, hogy valaki beír egy kérést, mintha kívánságműsor, pedig messze nem, és nyúlfarknyi idő alatt itt is a poszt! Köszi, köszi, köszi!!!
@budaijegesmedve: ha a szlovén meccsek érdekelnek, akkor legegyszerűbb ha beülsz egy sörre valamelyik belvárosi kocsmában és megnézed tévén. :-)
Érdekes, hogy az eventim.ro -n nem lehet rendelni. Mindenesetre végre talán előnyét is élvezhetnénk a székelyek külhonba szakadásának... Vki tudna telefonálni nekik, hogy ők tudnak e a rendszerükben rendelni? Mert akkor a székelyek fölvásárolhatják a maradék helyeket a stadionban. :D
Na végre az én jegyem is megvan! :-)

@Lazlee: Találkozunk Hala Tivoli-ban? :-)
Sziasztok! tudja valaki hogy akkor van-e még jegy az IBUSZ-okban? vagy hogy az eventimen megvásárolt jegyeimet, aminek az árát már le is húzták, visszadobják-e?
ja és IBUSZBAN mennyibe fáj egy jegy?
Elküldtem az eventim.si-nek az összes felmerült kérdést, amint van válasz, bedobjuk ide.
@sutyi2: talán előbb is :D
meg aztán jegyem van, de ez semmit nem jelent :D
@Lazlee: EBEL play off? :-)

Hogyhogy az nem jelent semmit, h van jegyed? :-) Csak nem a eventim.si-n rendelted?
@sutyi2: (nem akarlak elkeseríteni, de OBI döntő)
Ibusz, de mikor lesz az még.
(ha msneznél nem itt kéne mindenki szeme láttárachatelnünk :P)
@Lazlee: Nagy ritkán msn-ezek, de asszem a régi címemmel vagyok fent Nálad, ezért nem látsz! :-) sutyi2@freemail.hu
Ahelyett hogy az A-csop VB rendezésére adtunk be eleve esélytelen pályázaot, ezt a DIV-1 es VB-t kellett volna megrendezni. teltházas meccsek lettek volna az Arénában és a feljutás is meglett volna ....
Kedd este vettem jegyet onlany. A penzem eddig csak zarolva volt a szamlamon, nem vontak le, de ma reggel megtettek. Eventim rendszereben meg mindig booked / printed.

Ugyhogy en most bizakodok. :)
@uprmedia: Igazad van, és milyen jól is nézett volna ki sportdiplomáciailag, meg egyéb szempontokból, hogy jó néhány hónappal az első A csoportos szereplésünk előtt pályázunk a következő évi divízió 1-es rendezésre, deklarálva, hogy kiesni utazunk Svájcba. Kíváncsi lettem volna akkor a kommentedre. :)
@F. Kapus: Minket kacagott volna mindenki.
@csatoimi: Egyrészt, másrészt meg a kommentezők 90%-a a szövetséget kurvaanyázta volna.
Én 2 napja vásároltam online, pénzt azonnal levették, kiszállítással kértem, mai napon meg is hozta a postás.
@jegib: Na ez mondjuk nagyon jó hír, az első fénycsóva az alagút végén. Most már akkor csak arra kell figyelned, nehogy a szlovén titkosszolgálat visszalopja a jegyeket.
Úgyis kint leszünk egész héten ... csak virítunk valahonnan. Még mindig jobb hogy jegy nélkül megyek a szlovéniába, mint hogy a Winter Classicon jeggyel sem engedtek be...
@jegib: @F. Kapus: Jobb elzárod addig, v ha gondolod én megőrzöm őket. Becsszó visszaadom április végén:D
Ja és biztos vagyok benne, hogy a lengyelek nem nulla ponttal fogják zárni a szlovének és az ellenünk való két meccsüket...egy botlás után pedig a szlovének csak-csak megválnak a jegyüktől :)
@F. Kapus: Remélem a kinyomtatottat már nem nagyon tudják semmissé tenni...
@jegib: Amilyenek ezek, lehet, hogy eltűnős tintával nyomtatták :)
@jegib: En is ebben bizom. Komoly jogi problemakat vethet fel a dolog, igy szerintem csak kamu, hogy a mar eladott jegyeket toroltek.

Raadsul nekem az osztrak eventim (TE) vette le a penzt a kartyamrol:

2 12.01.10 TICKET EXPRESS 1040 WIEN 57,50

IGY NAGYON NEHEZ LESZ TOROLNI A VASARLAST A SZLOVENEKNEK!
@jegib: Akkor én még kicsit izgulok, mert a tegnap ilyentájt rendelt jegyem még mindig csak "booked" státuszban van, az OTP-től meg még nem lett levonva az összeg, de használni már nem tudom.
Breaking News: Most kaptuk a hírt Szlovénia bevezeti a vízumkényszert észak-keleti szomszédjával szemben 2010 áprilisában. Az ország titkosszolgálata arra figyelmeztette a kormányt, h tömeges bevándorlás várható, ennek kiküszöbölésére vezetik be a vízumkényszert.
@eradam: Az apró betűs részt el sem olvastad: Továbbá semmilyen szúró-vágó eszközt nem enged át a határain. A hosszas és részletes felsorolásban természetesen a különböző jégkorcsolyapengék típusai és méretei is szerepelnek, amelyek - mint a szlovén határvédelmi szerv vezetője megjegyezte - mindenképp a tiltólista élére kívánkoznak.
@bagyula: De ha kimegyek és nem fogadják el a jegyem, meg lóvé sem jön vissza, akkor garantálom h a meccs is elmarad, ugyanis nem lesz stadion amiben megrendezik :) :)
@eradam: A nemzetbiztonsagi tanacsado szerepeben: Jan Slota. :)
A tegnapi siro levelemre most jott valasz eventim.si-tol, ahol az ID-m felol erdelodnek. Amit szandekosan nem irtam bele a levelbe, es szandekosan mas emailrol ment a level.
Na most mi legyen? :)
@SzDaniel: Na megertem ezt is, hogy jo NEM MAGYAR allampolgarnak lenni! Ez mar SCI-FI kategoria, baratiam!
@SzDaniel: Szerintem ennek megadására nem kötelezhetnek.
Nem hinném, hogy törlik. Én kedd este foglaltam le két jegyet (le is vonták azonnal a számlámról, de csütörtökig még nem volt részletezve a transzfer), és szerdán fölhívtam őket telefonon, hogy megbizonyosodjam minden rendben. Az emberke beazonosított, és azt mondta, hogy Alles in Ordnung: a jegyek ott fognak várni rám az irodájukban, ezért szükségtelen kipostázni. No ezen felbuzdulva szerdán rendeltem még kettőt a magyar-szlovénre + a hazaiak többi meccsére is. (Nekem is még booked státuszban van).
@SzDaniel: Szerintem azért kérik az útlevél számot mert így szűrik a huligánokat!
@Ringleader: Sztem az eventim ID-ra gondolt :))
ahogy látom, a szlovének bármit kitalálhatnak, a magyar szektor mellett megint úgy fogynak a jegyek mint tegnap...mire felocsúdnak, már nem marad jegyük :-)))
Na én is megkaptam a választ, sokkal okosabbak nem lettünk. Mindenki eldöntheti, mit jelent ez, és mit tesz a jövőben.

"Dear,

This is the info from Slovenian hockey association:

"Tickets for Hungarian fans will only be sold by Hungarian hockey association therefore all tickets bought by Hungarian customers on www.eventim.si will be cancelled automatically."

And we have to follow their rules!

Thank you
Regards
@F. Kapus: hát ez nem sokkal több mint amit eddig a mi szövetségünk nyilatkozott ...
@Bencito: Ez semmivel. Most megpróbálok egy hivatalosabb utat.
@F. Kapus: Ez mar tenyleg a vicc kategoria de meg is nyugodtam. Semmit nem tudnak csinalni az en jegyeimmel. Keresre meg veszek ma kettot.
@F. Kapus: Ez kb. a nesze semmi fogd meg jól! Kb. 10 kérdést tudnék feltenni azonnal, de úgy sincs értelme. Köszi a fáradozást!
@bagyula: Őszintén remélem, és szurkolok.
@F. Kapus: Köszönöm a közbenjárásod. Igazán megnyugtató a szlovének mindenre kiterjedő válasza. Az én jegyeim még ugyanabban a státusban vannak, nincs hír a törlésükről. Egyébként keresem a szlovén kapcsolatot, akin keresztül beszerzek még pár jegyet, majd írok erről később. Csakazértis elfoglaljuk a Tivolit!
@F. Kapus: A hivatalos utat külön köszönjük. Remélem, ügyvéddel felszerelkezett hivatalos út lesz!
Najo en eldontottem, nem akarok lemaradni errol a meccsrol! Ha ugy adodik, es az a jegyem amit vettem az eventimnel meglesz,akkor azt eltudom adni, ahogy az erdeklodok szamabol tunik...

Sz'al vki megy ma jesenice elleni meccsre ugy, hogy megtud allni vhol szloven eventimnel jegyet venni (2 fore kellene) a szloven - magyarra? Elore is koszonom! Akar ide, akar privatban. D.
vege a bulinak, mar en sem tudok jegyet venni a munkahelyi gepemrol:

Error

(WorkThreads.cpp 1741)*The activation key for the workstation has expired. Please contact support

Otthon megprobalom egy masik geprol.
Lehet, hogy nem mondok újdonságot, de csak a Magyar címet tiltották le, az előbb próbáltam Ausztriába venni és engedte! Szóval továbbra se lehetetlen a jegyvétel csak egyre körülményesebb ... Egyébként az IBUSZ-ba azt mondták, hogy a jegy nem módosítható, nem váltható vissza csak a rendezvény elmaradása esetén! Szóval a legfoglalt és kifizetett jegyeket nem törölhetik, mert a szerződés egyoldalú felmondása ami esetén kártérítésre vagy jogosult. ( nem vagyok ügyvéd de vmi ilyesmi)és nem hinném, hogy egy pert szeretnének a nyakukba. A szövetség meg jó lenne hamár csinálna valamit csak úgy néz k, hogy itt a blogon dolgozunk helyettük. F. Kapus köszi a munkádat! Egyébként már simán odaadhatnák nekünk az egész piros szektort mert már annyi foglalás van ... talán az lenne a legegyszerűbb megoldás.
Mit fognak művelni a szlovákok 2011-ben, ha mi jutunk fel? Huhúúú
@medvid: @Video Tóni: Sztem az ellen is lesz megoldas ;) De ott inkabb az lenne a szempont, hogy ne a hazigazdakkal es ne a csehekkel legyunk egy csoportban.
@Video Tóni: Én ebbe bele sem merek gondolni... Na meg abba sem h mennyien lennénk :)
Nekem időközben "printed"-re és "booked"-ra módosult az eddigi "booked" státuszom. Egyre kevésbé értem hogyan akarják ezt a foglalást törölni, ha meg ez a céljuk, akkor miért lettem "printed" is.
Az én jegyem egyelőre IBUSZed, hazahozed, és hétegethetemed státuszú :D
@Video Tóni: magyarul nézegethetemed, bocs :D (nem kéne vakon gépelni)
@Video Tóni: :) Remélem, rábasztál státusz nincs!
@Morgó Muki: Az majd Ljubljanában derül ki, esélyes hogy itthon felejtem :D
Most hívtam fel a szlovén jegyirodát. A csaj igazolta a kedden és szerdán leadott rendelésemet. Azt mondta, ha kifizettem (ezt tettem), akkor enyém a jegy. Egyébként ahogy hallottam végikérdezte a kollegákat is. Konkrétan rákérdeztem, hogy tehet a szlovén jégkorong szövetség olyat, hogy egy jegyirodának a rendeléseit törölteti, amire azt mondta, hogy szerinte nem (ebben mondjuk nem volt túl határozott). Megadta a szövetség telefonszámát, ahol "természetesen" nem vették fel. Pedig amikor a faxhangot beadta, akkor hallottam némi emberi beszédet... Érdekes a helyzet! Reménykedjünk...
@Skyblue: Vhol melyen mindenkiben lakik egy Colombo, vagy egy Sherlock! :)
@SzDaniel: A detektív Columbo. Colombo az Srí Lanka fővárosa :)
Bár nem beszélem a szlovén nyelvet, ha jól látom felfüggesztették a jegyértékesítést a szlovén jegyirodánál.
@Skyblue: Én már meg is kaptam postán a jegyeket (5db) az eventimtől, így már csak nem vonják vissza.
@Rumcájsz: egészen pontosan : "Tickets available now only in outlets"
Húúha a szlovénok is meg mi is ennyire biztosak vagyunk benne hogy az lesz a döntő ?:)
@Bencito: En ezt ugy ertelmezem, hogy valszeg az van, amit mi is okoskodtunk, jogilag szerzodes jon letre elado es vevo kozott akarhogy is erolkodik a szloven szovetseg, nem fogjak felbontani a neten vetelezett jegyeket. -> Maradt az egyetlen legalis eszkozuk, hogy beszuntetik a netes vasarlast, es maradnak a szloven eventim irodak. Ahol szinten nem lehet megtiltani magyaroknak hogy jegyet vegyenek.. :)

Ugyhogy sracok innentol marad a kiruccanas.
Jegyek megvannak, szállás a www.hotel-board.com-on lefoglalva, fizetve, már csak vissza kell igazolják hogy van még hely.
Van egyébként sokkal olcsóbb szállás is, ilyen diákszállókon, ahol sanszosan nyolcasával, tízesével kerülnek egy szobába az emberek. www.hostelbookers.com/hostels/slovenia/ljubljana/ ez a weboldal, ha sokan mennének egy helyre az marha vicces tudna lenni.
@HAnonymus: Írják, hogy mekkora szobák vannak. Itt is találhato 3-4 ágyas.
@HAnonymus: M Hotelbe vettünk ki egy 3 ágyas szobát. 10900Ft fejenként, és ebbe benne van már mindenféle plusz költség. Tartalmaz reggelit is, valamint parkoló is van. Nem mellesleg közel van a Hala Tivoli-hoz, és nem hostel, vagyis biztos nem kerülünk egy 8 ágyas szobába 5 angol drukker mellé :D
@Bocsek: Ja, és a www.hotel-board.com mellett szól az is, hogy lehetett paypal-lal fizetni :)
A magyar-szlovén meccs jegyeivel kapcsolatban a magyar szövetség kérdésére a szlovén a következő választ adta hétfő délelőtt, az eventim.si közvetítésével:
Azok a magyarok, akik eddig az internetn megvásárolták a jegyeket, meg fogják kapni a belépőket, tehát nem kerül sor semmilyen törlésre.
Viszont mostantól kezdve nem vásárolhatnak a magyar felhasználók interneten, csak a magyarországi értékesítési pontokon. (Jelenleg az eventim rendszere azt írja, hogy csak az irodákban kaphatók a jegyek.)
Információink szerint ezek a jegyek viszont már lfogytak az IBUSZ-nál, tehát egy megoldás marad, kiutazni és a szlovén irodákban megvásárolni a jegyet.
@F. Kapus: Természetesen aki jobbat tud, írja ide mindenképpen.
@F. Kapus:
Mi beszéltünk ma a Lendván lévő két eventim iroda kirendeltséggel.
Sajnos nincsenek jó hírek...::((
Náluk nincsen jegy.
Azt mondták Ljubjana vgay esetleg Jesenice azok az irodák ahol lehet.Az egyik lány magyar volt ő csak nem vert át...
@F. Kapus: Nem tennetek ki jobb oldalra gyors linkkent, mert egyre lejjebb csuszik.
Az egyszerubb navigacioert.
@F. Kapus: Alsólendva max 4,5 óra Budapestről(autópályán 2,5), és mint kirándulási lehetőséget is nagyon ajánlom a kedves olvtársaknak, szép kisváros. Visszafelé egy áztatás Lentiben, egy szép nap.
www.lendava-turizem.si/HU_vsebina.php?id=HU_04a_kultura

KŠL-LEK
KLUB ŠTUDENTOV LENDAVA - A LENDVAI EGYETEMISTAK KLUBJA
www.mcvogal.si/index.php?page=vsebina&page_id=77
Ulica Lajcsija Pandurja
9220 , Lendava
Különben nagyon jó helyen van, a vár alatt.

PETROL
translate.google.hu/translate?js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.petrol.si%2Findex.php%3Fsv_path%3D225%2C226%2C2395&sl=sl&tl=hu
@SzDaniel: Dejszen kint van mától.
@Sityusz: na basszus ennyit dolgoztam hiába :D
Azért Lendvát még mindig ajánlom, mint uticélt.
(két megjegyzés: mi az, hogy eventim irodában nincs eventim jegy...
Lendva magyar többségű, de még hozzácsatoltak 16 környező települést, és az így kialakult községben már megfordult az arány)
@F. Kapus: basszus.. nem megy ez nekem :)
kOSZI!
@F. Kapus: Ez jó hír nekem, köszönöm! A bankom már elutalta a pénzt is, mér csak a levelem várom.
@Sityusz: Ez hogy lehet? Ezek szerint ott nem on-line jegyek vannak? Legutóbb 1 hete a Depeche Mode koncert napján erősített meg az itteni Ticket Express, hogy már csak on-line jegy létezik, tehát ha elfogytak a jegyek, akkor olyan nem lehetséges, hogy a vidéki irodákból előkerül még és a helyszínen lehet kapni a koncert napján. Ezek szerint ott nem ilyen a rendszer?
@Lazlee:@Morgó Muki: Sajnos pontos okokat én sem tudok.Talán az a gáz hogy egyik sem "igazi" Eventim iroda hanem csak mellékprofil a jegyértékesítés..
A Petrol egy benzinkút a másik pedig valami egyetemista rendezvényekkel is foglalkozó csoportosulás, ha jól értettem...azt biztos jól értettem hogy egyenlőre nem tudnak segíteni...érdeklődjünk azért későb..Ez nem valami bíztató!
@F. Kapus: Pusztán a félreértések elkerülése végett. A szlovén meccsen kívül nincs a magyarokra korlátozás, ugye?! (bár a java felületen a többi meccsre is el van kerítve a "magyar szektor").
Én valószínűleg csütörtökön megyek Szlovéniába jegyvadászatra. Ha más nincs, Ljubjanában biztos lehet jegyet kapni a központi jegyirodában. Ha valakinek kell jegy írjon és privátban megbeszéljük a részleteket.
@Gabor_HUN: Gábor, próbálkoznál Lendván is? (vagy Petrol kuton) Ha menne ott is, sztem többen nekiindulnának, Ljubjana kicsivel messzebb van. :)
@Lazlee: Persze, az útiterv Lendva->Muraszombat->Maribor->Ljubjana. Azért majd elötte telefonálok párat, hogy ne essek pofára odakint.
Tegnap voltam Szlovéniába. Minden gond nélkül tudtam venni több jegyet az A szektorba. Ha valakinek szüksége van jegyekre, jövö hét folyamán valószínüleg tudok még szerezni. Akit érdekel, jelezze.
@DA80: Ha nem sérülnek személyiségi jogaid, elárulnád, hol vetted a jegyeket? :)
@F. Kapus: Ljubljanai jegyirodában.
@DA80: Épp azt akartam írni, hogy bár engem személy szerint nem érdekel, de biztosan sokan örülnének, ha megírnád, hol tudnak jegyet venni.
@DA80: Köszönjük az infót. Akkor az érdeklődők a nevedre kattintva írhatnak neked, ugye?
Persze, akit érdekel az írjon. A jegyiroda pedig a következö:
HIŠA VSTOPNIC CITYPARK
Šmartinska 152, BTC - CITYPARK
1000 , Ljubljana
Tudja vki, hogy a neten rendelt jegyek személyes átvétele a Hala Tivolinál/-ban van?
@DA80: Szia! Mivel csütörtökön autóval tervezünk kimenni Szlovéniába, érdekelne, hogy oda kötelező-e hóláncot vinni...
@Gabor_HUN: Szlovénia: November 15-től március 15-ig kötelező a téli gumi. 5 centiméternél nagyobb hó esetén kötelező a hólánc, ezt már a határon ellenőrizhetik. Két téli gumit is elfogadnak.

további info: holanc.info/
Csak miheztartás végett: Valaki elárulja nekem, mennyi a jegy? Köszi.
Hello!

Szeretnek 6 jegyet a sloven-magyar meccsre!
Teljes benzinköltseget kifizetem!

gabortothhun@hotmail.com
@Chub: 18 EUR a szlovén-magyarra a magyar oldalon, 15 szemben, és 10 EUR az összes többi meccsen mindenhova.
@lakota: Köszi szépen! Mi vagyunk a legdrágább szektor?? Nem fog földhöz vágni az a +3 EUR, de azért legalábbis vicces.
+1,5€ a nyomtatási költség
@Lazlee: Tényleg, azt eljelejtettem, de ha jól emlékszem az nem jegyenként, hanem rendelésenként. (Az offline-nál lehet, hogy nincs is?)
@Gabor_HUN: Hello Gabor.Küldtem neked privát üzit a Ljubjanai jegyvásárlás miatt.
Nem ismerem a rendszert, nem tudom elment -e?
Sziasztok! Elöreláthatólag ma délután megyek ki Szlovéniába, ha valakinek kell jegy, írjon 14:00-ig,
a részleteket megbeszéljük.
A MAGYAR-szlovén meccsre fogytak el csak a jegyek, vagy a többire is? Engem mondjuk a vasárnapi lengyel meccs érdekelne! Azt tudnék még akkor és ott a helyszínen venni? Kösz az infot előre is!
@stronc 06: Csak a szlovén-magyarra, igen. Én a helyedben megvenném itthon az Ibuszban előre, ha már biztosan tudom, hogy megyek. Lehet, hogy egy kicsit drágább, de biztos.. :) (Amúgy biztosan lehet még a helyszínen is venni majd.)
Kösz Sityusz,de ugy nez ki,hogy megoldodott!
Köszönet es hala a sok segitökesz embernek!

Hajra Magyarok!
@edudus: Ennyi jár az Ibusznak, hogy elintézte... ;)
@edudus: Ez most azt jelenti hogy már a Szlovén irodákban személyesen sincs jegy a Szlovén-Magya meccsre?
Bréking nyúz!! Sikerült ma ebben a hihetetlen időjárásban eljutni Szlovéniába a jegyekért (Szlovén-Magyar). Muraszombaton találtunk egy utazási irodát,ahol kiszolgáltak minket. Nagyon kedvesek voltak a hölgyek és még nem is törödtek a fejenkénti jegy mennyiséggel. Minden jegy nélküli Muraszombatra! cím:

adriatica.net CENTER POTOVANJ Murska Sobota
Slovenska ulica 37
9000 , Murska Sobota
+ 386 2 524 15 77
@Gabor_HUN: Köszönjük az infót. És mennyi volt a fejenkénti jegymennyiség, ha nem titok?
@F. Kapus: Mikor itthonról beszéltem velük, max 6db/főt mondtak. De nem problémáztak azon, hogy mi 2en 20-at kértünk. Véleményem szerint csak a nálad lévő juró lehet a határ, mert bizonyára ők is a jutalékból élnek:)
@Gabor_HUN: Nagyszerű. Szegény szlovének nem nagyon tudják megvalósítani tervüket, a magyar szurkolók létszámkorlátozását. :)
@F. Kapus: El tudom képzelni a szlovén jégkorong szövetségben dolgozók fejét, ha megtudják, hogy Muraszombaton több jegyet adtak el mint Ljubjanában...
En meg a fejukre lennek kivancsi a meccs elott, amikor lajak a kialakult helyzetet. :)
Egyre esélyesebb, hogy idegenben fejezik be a VB-t... :D
@Gabor_HUN: milyen nyelven lehet velük kommunikálni?
+nyitvatartás:
pon-pet: 9.00-18.00
sob: 9.00-12.00
@Lazlee: Köszönni tudtak magyarul is, de az érdemi kommunikáció angolul történt
a választás se esik bele, remek
Napot!

kocsival megyek, van még benne 2 hely, mivel céges, benyóért nem kell fizetni azaz az utazás free, jó lenne, ha olyan jelentkezne, aki tud vezetni, mert út közben inni akarok;)

rfolkel@gmail.com

ui.: egész héten kintleszek, bár jegyem még nincs s ha nem is tudok minden meccsre venni, akkor is ott a helyem/helyünk, hajrá!
Sziasztok !
Érdeklődnék ,hogy a Korea és a Lengyel meccsre az IBUSZ-on keresztül mennyi a belépő ! Aki bármi infót tud az írjon !
Sziasztok!

Megy valaki Muraszombatra még jegyet venni a szlovén-magyarra? Szükségünk lenne két jegyre.
Aki esetleg menne, az legyen szíves keressen meg. Benzinpénzbe beleszállunk.
Köszönöm!
@attis75: tudomásom szerint 3.450Ft / meccs
Helloka!Mi Debrecenből indulunk Szlovéniába kocsival,
ápr.22-én éjfélkor. Valaki megy majd ebből a térségből?
Sziasztok!

Valaki nem jár mostanában Szlovéniában? A cimborák lemaradtak, égető szükség van 2 jegyre a szlovén-magyarra. Örök hála és kézzelfogható sör jutna annak, aki segít jegyet szerezni.
ASAP 3 jegy kellene a szlovén meccsre.
Ha megy ki valaki, legyen kedves szólni!
Sör nem kérdés! : )
Sziasztok!
Szeretném egyikőtök segítségét kérni én is jegyvásárlás ügyben.
Barátom a jegyvásárlásom után jelezte hogy jönne velünk és már utólag nem tudtam neki foglalni.
Amennyiben 1 lehetőség van rá segítsetek nekünk 1 db jegy vásárlásában és a jegy kifizetése + a sör részemről is jár majd segítőnek!
+ 4 nagyhangú debrecenivel erősödik a tábor!
sportosfordos@hotmail.com a kapcsolat
@Von Siebenbuergen: @Tapika: Sziasztok, szóljatok Dániel-nek [mailto:daniel.aigner80@gmail.com]. Elvileg a héten megy ki Szlovéniába jegyért.
@Kardos52: Köszi-köszi! Ebben a pillanatban írtam neki.
Sziasztok!
Dani intézi a sorsunkat.
Ezúton is köszönet neki!
Sziasztok!

Nem tudjátok, honnan tudnék hivatalos IIHF-es "Magyarország" feliratos (hátán: "Welcome to ice hockey country"), a tavalyi A-csop. VB-re készült baseball sapkát szerezni?
Sziasztok !
Gratula a Volánnak ! Szállásügyben A park hostels
jónak tűnik ! Az árak sem veszélyesek 25euró körül ! Bár ezt a különszoba dolgot nem nagyon értem , online még soha nem foglaltam szobát. Kicsit félek is tőle( akinek nagyobb rutinja van ebben a dologban légyszí írjon ) de az IBUSZ UGYANITT 15000 -FT kér . Azért nem mindegy .
Sziasztok!

Haverommal 2en mennénk fiúk a hoki vb utolsó 3 magyar érdekeltségű meccsére! Bpről vonnattal mennénk egyelőre ez a terv, de lehet autó lesz belőle. Lakótársakat keresünk, hogy minél olcsóbban megússzuk a szállást! Hostelbe szeretnénk menni!
2010.04.19 - 2010.04.23. az időpont! Akit érdekel az a következő emailre irjon: damonhill@freemail.hu

Hajrá magyarok!!!
Hello! Kis segítség kellene. Van értelme kiugrani Muraszombatra? Kapok még jegyet a szlovénra? Kellene haverjaimnak jegy (nekem már van hehe) , én meg pénteken megyek Zalába Nagyanyámhoz, akkor átugranék, de potyára nem akarok.
Soha többé B csoport:)
@dinibaggio: Igen, érdemes. A tapasztaltak mindjárt benyomják az infót, vagy olvass vissza. Van még jegy. Esetleg hoznál másnak is, írhatnak neked a jegyre vágyók?
Elméletileg szívesen, de sajnos én nem tudok hitelezni. Csak ha valaki elugrik hozzám Esztergomba ahol dolgozom és személyesen megdumáljuk. Azt hiszem úgy hitelesebb, hogy senki nem b..sz át senkit:)
@facsipesz: valószínűleg már sehol... :( Az Ochsner Sport árulta a cuccokat a VB-n, de már nincsenek 2009-es VB-emléktárgyak a honlapjukon.

shop.ochsner-sport.ch/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/SchweizOrg-Ochsner-Sport-Site/de_CH/-/CHF/ViewShoeFinder-Search
Sziasztok!
Tavaly ilyenkor már több mint 1 hónapja meg voltak a jegyeink Svájcba.Idén múlt héten kaptuk meg a csapat 4. tagjának a jegyet.(Danielnek köszi és hívunk ha megérkeztünk!)
Most együtt a jegyek!Nézzük a Volánt a TV-ben,amikor nem marad el akkor megyünk a debreceni jégcsarnokba OB.I B-s bajnokira.
Már nincs 3 hónap hátra.Lassan kezdek nem bírni magammal.A többiek nyugtatnak.Ti hogy bírjátok?
Hogy lehet egy sport ennyire jó hogy megbolondul tőle 1 ország?Hiszen akik kint voltatok Svájcban tapasztaltátok,akik nem voltak pedig lépten nyomon olvashatják mi volt kint.
Szeretek MAGYAR lenni!Szeretek MAGYAR HOKIDRUKKER lenni!
Hajrá MAGYAROK!Gyerünk gyerekek!Az ország veletek!
Sziasztok !
Azért nyugtassatok meg , nem csak a szlovén meccsre indul mindenki ! Reszkess Korea !
@dinibaggio: ha kiugranál Szlovéniába, engem érdekelne, mert kellene 3 jegy. Természetesen megoldható, hogy elmenjek Esztergomba, és odaadjam a pénzt. Tényleg vállalod, hogy kimész?
@attis75: Sajnos csak az utcsó 3 meccsünkre tudok menni, de viszek + 2 embert is:D
@attis75: megnyugtatlak, hogy nem csak a szlovén meccsre megyünk (mert arra még nincs is jegyünk), de a többire, amire ki tudunk menni, arra már megvan.
@attis75: Jegy is van, szállás is...mi ott leszünk egész héten! :)
WÁHÁÁÁ! Megvannak a jegyek! : )

Neki is ugrottam szállást keresni, nem tudom hogy volt-e már, de a www.visitljubljana.si oldal nagyon hasznos. Vannak ugyan átfedések a fenti listákkal, de nekem sokat segített. 5 nyelvű, mondjuk magyarul miért tudna... : )
Sziasztok!

Kérlek benneteket, hogy segítsetek.

Szükségem lenne kb. 5 jegyre a szlovén-magyar meccsre.

Ha esetleg valakinek nem kell, mert többet rendelt, megvenném, vagy ha tud valaki okosba rendelni, rendelne 5-el többet?

Vagy van olyan esetleg, aki megy jegyet venni autóval át Szlovéniába? Mert nagyon meghálálnám, kifizetem előre a ticketeket.

Kérlek írjatok, a kovacsjanos86@gmail.com -ra vagy a 06 70 42 55 243-as számon elértek.

Köszönöm!!!
@dinibaggio: kimentél már?
Ha nem akkor hétfőn elmennék hozzád.
Írj léccives, köszönöm.
hello. nem, mert tesómnak gyereke született és azt ünnepeltük. szerintem a héten valamikor. amúgy holnap egomban vagyok melózok, amúgy Lábatlanon lakom.
milleyd@freemail.hu
Dánielnek és Lacinak ezúton is köszönöm a jegyeket, nemkevés sörre vagytok vendégeim, ha találkozunk odakinn!:)
Érdemes még kimenni Szlovéniába jegyet venni?
Ha igen, pl. Muraszombat?
Békesség testvérek!

Feltöltöttem Szlovéniáról LP útikönyvet, valamint társalgási kisokost. A könyvek angol nyelvűek, a nem Szlovéniára vonatkozó részeket kivágtam.

Letölthető (13,2 MB):
rapidshare.com/files/350098409/Slovenia_April_2010.rar

vagy:
www.megaupload.com/?d=UV5ZQ7JY

vagy:
www.filefactory.com/file/b0146da/n/Slovenia_April_2010.rar

A fájl tartalma:
- Eastern Europe Phrasebook 4th Edition February 2007
- Slovenia Travel Guide 5th Edition June 2007
- Western Balkans 1st Edition February 2006

+
- www.atlantis-vodnomesto.si/eng/index.php (ljubljanai élménypark angol nyelvű oldala)

+
- socarafting.si/
(vadvízi evezés a Soča (Isonzo) medrében)
Sziasztok!

Jól tudom, hogy a külföldiek számára csak a szlovénok meccseire van korlátozás? Tehát elvileg tudok probléma nélkül jegyet venni online az eventim-en a többi Magyar meccsre olyan helyre ami nem a Magyaroknak van fenntartva. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

Köszi
smokebu
@Smokebu: Magyar helyekre szerintem csak az Ibuszon keresztül lehet venni. Nem??? Eventimen szerintem csak a többi van fent.
@edudus: Igen az tiszta sor. A Lőrinc centerben lévő IBUSZ irodában viszont azt mondták nincs jegy és nem is látják a rendszerben(ezt elég érdekesnek találom... melyik az az iroda ahol már vett valaki jegyet a nem HUN-SLO meccsre?). Ezért gondoltam azt, hogy megvenném eventimen, csak az bizonytalanított el, hogy úgy vannak a helyek, hogy szolvén drukkereknek.
@Smokebu: Azért mert a többi meccsre NEM az IBUSZ szervezi a jegyeket a magyar szektorba próbáld meg egy balatonturizstba!
@Smokebu:
Hali !
Én a Szombathelyi IBUSZ-ba vettem jegyeket Korea és Lengyelek ellen még január közepén . Múlt héten is bent voltam , de már nem volt egyik meccsre sem .
@Bencito: Én az összes meccsre az IBUSZban vettem a magyar szektorba jegyet......
@Smokebu: Már nem lehet kapni a többi meccsre sem?? :OOO Ajha... Szerintem a csak szlovénoknak korlátozás csak a szlovén-magyar meccsre szólt. Valószínűleg azokra a meccsekre egyébként a helyszínen is lehet majd jegyet kapni. Biztos nem lesz teltház...
Kösz mindenkinek a válaszokat!
Megveszem neten a jegyeket aztán lesz ami lesz.
@Smokebu: A Lőrinc centerben azért nem látják, mert a rendszerükkel van valami gond és úgy látszik, nem is hajlandók megjavíttatni (illetve állandóan ígérik nekik, hogy kimennek megnézni, de azóta is...). Nekem is a Sugárba kellett elmennem az angol és horvát meccsekre jegyért. A szlovén meccsre már korábban megszereztem, azokkal nem volt gond... :-)
Látom mást is foglalkoztat a dolog, így bemásolom hogy nekem mit írt az Eventim:
"yes, you can buy tickets for Hungary (vs. other teams, not Slovenia).
you can buy them on our web page and yes, we can send you by post."
Tehát a szlovén meccsen kívül minden meccsre lehet jegyet venni náluk.
Szerintem itt pont jónak tűnik pozitív hangulatkeltésnek:

www.youtube.com/watch?v=VlpNp2HBNUE
Sziasztok!

Tudna valaki pontos infót adni a jegyvásárlásról? Ha jól látom, a szlovénok elleni meccsre már egyáltalán nem lehet jegyet kapni, ez rendben van, de a többi meccsel mi a helyzet?

Van-e még jegy egyáltalán, és ha van, akkor lehet Magyarországon kapni/foglalni?

Előre is köszi!
@StreetFighter: Ibuszban tudsz venni, ha minden igaz. Ha nem akkor az eventim.si oldalon.
Van valami info hogy ez a bizonyos 400 bérlet formáju jegy mikor lesz kapható?
Ha vkinek ugy adodik, hogy lenne 1 felesleges meccs jegye a szloven magayrra. Akkor azt atvennem. koszi!
Az IBUSZ-ban elkezdték árulni az ötmeccses bérleteket. Ha jól emlékszem 17.500Ft-ba kerül. Siessen akinek még nincs jegye!
@SzDaniel: Nekünk van egy jegyünk. Hívj fel : 70/323-5896
Nekem is kellene még egy jegy, vagy kettő vagy három... :D de igazából 4... 9 mennénk, de az utolsó 5 hoztam el az Ibuszból. Tehát ha valakinek van felesleg a szlovén meccsre kérem jelentkezzen: 20-3866041, eradam@citromail.hu
Köszi
Érdekes, ma megpróbáltam venni jegyet a többi meccsre eventim.si-n, de a kézbesítési formánál nem lehet semmit kiválasztani, ergo nem is enged tovább. Elenben, minden meccsen van lefoglalva hely a magyar fan-oknak. Ezeket is csak IBUSZ-ban tudom már megvenni?
PS: Ha igen, akkor óriási köcsögség, gondolom marha érdekes lesz a helyi szurkolóknak a Korea-Magyarország :S
@jegib: Kis szerencsével egyébként a szlovénon kívül még az Ibusznál tudsz venni a többire (egy telefont megér).
Egyébként még nagyon az elején a szlovén meccsre nekem is csak 2 jegyet engedett a rendszer rendelni úh. 2 részletben oldottuk meg (nagyobb tétel esetén Diners card-ot kért).
Halihó! Szlovén barátomnak van 5 plusz jegye a szlovén magyarra a diszkriminatív jelzés nélkül... :) Ha valakit érdekel, írjon e-mailt!
@sean76: Én simán vettem 4 jegyet arra a meccsre, kiszállítással, mastercard kártyával. Azt hiszem megpróbálom az ibuszt, ha nem megy akkor majd megveszema helyszínen, mindenestre köcsögség. Svájcba bőven kevesebb szívással sikerült kb minden elsőre...
@edudus:
Milyen a diszkriminatív jelzés? Van ugyanis jegyünk szlovén ismerősön keresztül, jó lenne tudni, hogy beengednek-e vele. A jegyen minden ékes szlovén nyelven van.
@kőtörő: Vmi olyasmi van rairva, hogy csak szlovenoknak, es szemelyivel ervenyes. Ezt kb 1 honapja talaltak ki, mint ultimate solution.
@kőtörő: A szövetségek közötti megegyezés alapján a diszkriminatív jegyekre szlovénül és angolul, de lehet, még magyarul is rákerül a figyelmeztetés. Ebből azt gondolom, a te jegyeddel bejutsz a meccsre.
@SzDaniel: @F. Kapus:
Köszönöm a választ. Ezek még januári nyomtatású jegyek, siettünk az intézéssel.
Van becslés, hogy mennyien leszünk?
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a magyar jégkorong válogatott
kik ellen fog játszani?
Annyit tudok hogy a divizó 1-ben vannak.
Valamelyik adó fogja közvetíteni a magyar jégkorong meccseit?Mikor?
Pannon Hoki Gála
Dátum: 2010. április 9–11.
Helyszín: Budapest
Április 10., szombat 18:00 Magyarország – Ausztria (Papp László Sportaréna)
Árpilis 11., vasárnap 16:30 Norvégia - Magyarország (Papp László Sportaréna)

Jégkorong Világbajnokság, Divízió I.
Dátum: 2010. április 17–23.
Helyszín: Ljubljana/Szlovénia - Hala Tivoli
Április 17., szombat 16:30 Korea – Magyarország
Április 18., vasárnap 16:30 Magyarország – Lengyelország
Április 20., kedd 16:30 Magyarország – Horvátország
Április 21., szerda 16:30 Nagy-Britannia – Magyarország
Április 23., péntek 20:00 Magyarország – Szlovénia

TV: Sport TV

valamint holnaptól: jegkorong.blog.hu/2010/03/06/a_szlovakok_ket_olimpikonnal_erkeznek
Sziasztok!

Már csak 1 honap s kezdödik a vb! Ki merre fog lakni? Mi Aladin hostelben! A meccsek előtt lesz vmi hangolodás vmerre tervezetten vagy csak a csarnok környéke! Szünnapon vmi közös magyar nap?
A szlovén-magyarra (ápr. 23.) felszabadult 2 jegy (5.000,-/db) a magyar szektor mellett közvetlenül, az utolsó sorban. Ha valakit érdekel, jelezze. A jegyek a meccs hetében lesznek elérhetőek itthon, Pest környékén.

tel: 06 (harminc) 960 0356
e-mail: szala (kukac) index (pont) hu
Amennyiben van valakinek 2 jegye a szlovén-magyarra kérem jelentkezzen:
koma86@vipmail.hu
305304911

előre köszi,HAJRÁ MAGYAROK!
yeeee lett jegyem szlovéniába:D:D:D
@crosby87: mást böngésztem, ezt találtam, nem az enyém...meg lehet próbálni...normál ár!
www.vatera.hu/szlovenia_magyarorszag_vb_hoki_jegy_165074726.html
Sziasztok!

Van 2db felesleges jegyem a Magyarország-Szlovénia
mérközésre. A jegyeket még januárban vettem az eventim.si oldalon helyszíni átvétellel (19,5 Euro/jegy). Átvétel és fizetés így csak a helyszínen lesz megoldható. Április 21-én szerdán már kint leszek Szlovéniában, lehetséges, hogy a jegyeket már aznap este a másik magyar meccs elött át tudom venni. Akit érdekel a dolog, az írjon privát üzenetet és a részleteket megbeszéljük.

Üdv
@Ringleader: látom, sikerült valakinek elvinnie...szívesen! :-)
Üdv mindenkinek!

A fórumozók segítségét szeretném kérni. Mindenképpen szeretnék eljutni a Magyar-Szlovén meccsre de még nincs jegyem és nincs kivel mennem. Ha valki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. 1 vagy 2 jegy érdekelne + ha van olyan társaság ahová még beférnénk (vagy beférnék)akkor kérem jelezzen neke. Természetesen az útiköltségbe beszállnánk. Heves megyében lakom. Akartam én külön kocsival menni de nem jött össze annyi ember, én viszont mindenképpen menni akarok. Ha valaki tud segíteni az kérem írjon az adi.kiss86@gmail.com os email címre.
Előre is köszönöm.
Hajrá Magyarország!!!!!
@Kitt+Tapi:

Sziasztok. ha még van hely nálatok és kapok jegyet akkor mennék veletek? Hány hely van még ha van? M3-on tudnék csatlakozni.
2 jegy a szlovén meccsre + 21-22-23 éjszakára lefoglalt 2 személyes szoba EGYÜTT átadó, ha valakit érdekel. A jegy 6-6 ezer HUF, a szállás a Hostel Parkban 29EUR/fő/éj.
lszi csak az keressen, akit a komplett csomag (jegy+szállás egyben 2 főre) érdekel,
köszi!
deneskiss@freemail.hu
JEGYEKET VENNÉK(3-4 DB)A SZLOVÉN MAGYAR,ÉS ESETLEG MÁS MECCSRE IS !HA VAN VALAMI íRJATOK
tabaera@citromail.hu
@medvid: szia!
ezek szerint a lefoglalt szállás többi napjára nincs jegyed?!
amúgy érdekel a komplett csomag!
@tabera: a többi meccsre talán még kapsz az Ibuszban, eventimen...
Át tudok passzolni 4 jegyet a szlovén meccsre.
@kőtörő: _Szia. nekem kellene a 4jegy. mennyiért adnád a 4et?itt vannak nálad vagy szlovéniában kell átvenni? fontos lenne írj privát üzenet és megbeszéljük.
az email címem: adi.kiss86@gmail.com
tel:30/384-8190

üdv:ádám
@amatőr hokikapus:

Oda tudom adni a jegyeket, ha neked ráér addig, akkor 10-én az osztrák meccsen a bs-ben. Egyébként szlovén ismeretségen keresztül szereztem, még január 19-én nyomtatták őket, tehát még nem diszkriminatívek.
@amatőr hokikapus:

Oda tudom adni a jegyeket, ha neked ráér addig, akkor 10-én az osztrák meccsen a bs-ben. Egyébként szlovén ismeretségen keresztül szereztem, még január 19-én nyomtatták őket, tehát még nem diszkriminatívek.
@tabera: bocs, de már elkelt a csomag.
@kőtörő: Hú én meg pont a vasárnapi Norvégok elleni meccsre megyek. De gondolom postán is el tudod küldeni elsőbbségivel hacsak nem tudunk személyesen találkozni valahol addig egy megbeszélt időpontban. Mennyi lenne a jegyek darabja?ugye ez csak a szlovén-magyar meccsre szól?de ezekkel beengednek minket a meccsre, nem lesz belőle gond?engem komolyan érdekelnek a jegyek várom válaszod.
@kőtörő:
nekem 2 db jegy kéne a magyar szlovénre,amennyiben marad még a 4db-ból kérnék! 06205304911
köszi
@amatőr hokikapus: Akkor a megbeszéltek szerint keress majd húsvét után!

@crosby87: Az új boldog tulaj a gálahétvégétől amatőr hk. Kérdezd meg tőle, hátha neki 2 is elég.

Remélem, mindenki ott tud lenni, akinek bírja a tüdeje. Hajrá MAGYARORSZÁG!
@kőtörő: Helló Zsolt. Akkor ahogy beszéltük keresni foglak. Az átvételt még megtárgyaljuk és pontosítjuk.

@crosby87:szívesen adnék a jegyekből de most fixálódott le, hogy kell mind a 4, lehet még kevés is lesz itt a végére (pedig nehezen indult el a dolog)

Eddig úgy néz ki, hogy vagyunk 4-en egy 7személyes kocsiba, ha valakit érdekel és meg tudjuk beszélni van még 3 hely. Akit érdekel keressen a következő mail címen. adi.kiss86@gmail.com
mi csak a pénteki NAGY meccsre megyünk és jövünk is haza.
Életem legnagyobb élménye lesz, ott lehetek élőben. Hátha most is megismétlődik a csoda.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!
RESZKESS SZLOVÉNIA, A HAZAI PÁLYA ELŐNYE NÁLUNK LESZ :)
hát akkor még egyszer!
bárkinek van jegye még a magyar -szlovén meccsre?!
mindegy mennyi,és hogy hol lehet átvenni!
dupla árat fizetek ha kell!
06-20-530-62-39 (ne magánszámról)
hívjatok,s az üzlet megköttetik!:)
Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
A szlovén- magyar meccs (szlovén ismerős által) kivételével, a jegyeket Magyarországon vettük.
A jegy diszkriminatív jelzéssel van ellátva. :-(((
Felhívtuk a jégkorong szövetséget és szerintük szigorúan veszik a belépést, tehát ID-t fognak kérni.
4 Magyarországon vásárolt jegyre lenne szükségem!
06-20-530-5792
Szúrkolói busz nem indul esetleg a Szlovének elleni meccsre? szerintem arra is lenne érdeklődő. Mi pl. 8-an vagyunk és egyelőre úgy néz ki mikrobusszal megyünk, de ha lesz ilyen lehetőség, akkor élnénk vele. Gondolom mások is.
Támogatom az előttem szólók véleményét. Mi is lennénk 4en, és hát egy közös busszal sokkal nagyobb feeling. Ha valaki tud ilyenről írja meg a blogon, biztos meg tudnánk tölteni 1 buszt sőt még kevés is lenne szerintem.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! MÁR NEM SOK VAN HÁTRA
Szlovén magyarra megvan már régóta a jegy, most meg lett a szállás is! Már csak Angol-Magyarra kell jegy és minden ok!
Magyar szektorba csak az Ibusznál lehet megvenni a jegyet, illetve a helyszínen is lehet majd? Köszike
Hajrá Magyarok
Elég sokan csak a Szlovének ellenire jönnek. Remélem nem 5-en leszünk a csarnokban a többi 4 meccsen. Számoljuk, meg magunkat!!::)) 5 fő
A , nem tudom miért tettem oda.
Helló Mindenki!

Akinek van 3-4 jegye a magyar-szlovén meccsre megvenném!!! 1 napon belül bárhová érte tudok menni egész Magyarországon!!!

A többi 4 meccsre már megvannak a jegyeink, szállásunk is van, tehát mi egész hétre készülünk, de az utolsó meccs nélkül nagyon nem lenne az igazi.

Ja, egyébként jó ötlet az egyik fenti hozzászólótól, hogy "közös magyar nap" -ot kellene tartani. Javaslom, ha lehet MINDEN NAP legyen ilyen, amíg tart a vb :-)

Mi voltunk tavaly Svájcban is, örök élmény...
@[Roller]: @celebesz: én már gondoltam rá, sőt el is kezdtem nézelődni.
De egyenlőre még semmi konkrét.
éngem is érdekelne a szurkolói busz Szlovéniába, ha lenne élnék a lehetőséggel..:)
@edudus:
Az angol meccstől mi is 4-en ott leszünk.
Mi is angol-szlovánre megyünk négyen!
Magyar szektorban csak az IBUSZban lehet jegyet venni, vagy JÓ LESZ A HELYSZÍNEN IS(csak angol mecs)?
Trubarjeva nevű apartmanba jön még valaki?
@OTeR: Magyar szektorba csak az Ibuszban lehet venni elvileg, mivel az összes oda szóló jegyet átadták.
Melyik a magyar szektor? Az eventim.si-n még bőven lehet venni jegyet minden hová, minden magyar meccsre (kiv. persze a magyar-szlovén)
Tud valaki abban információt adni, hogy ha az interneten (eventim.si) rendelünk jegyeket, azt hogyan (hol) lehet átvenni? Mi az első meccsre mennénk (HUN-KOR / 04.17.-én) Sajnos az IBUSZ-nál már erre sincs jegy :-(
@DA80:

A két jegy elkelt.
Ha valakinek van két fölös jegye a magyar-szlovénra, kérem, jelezze! Köszi!
Hali !
Mi 4-en indulunk ,a hétvégi két meccsre . Szállásunk HOTEL PARK . Ha valakinek ott van a szállása írjon .
Helló!

Mi a Hotel Emonec-ben leszünk.

És még mindig nagyon kellene 3 db jegy a magyar-szlovén meccsre!!!

Köszi.
Sziasztok!
Mi 4-en megyünk a Brit és a Horvát meccsre...!Szállásunk még nincs...!Csak találunk!
Aszongya meg legyen kedves valaki, hogy az utólag küldött 5 meccses bérletek amiket az ibuszban lehetett megvenni hogyan viszonyulnak helyileg az eredeti magyar szektor(ok)hoz? Nekünk ilyen bérletünk van és marhára reméljük, hogy nem tisztes távolból kell majd figyelnünk a tábort.
Kösz az infot, ha valaki tudja és megosztja.
Aszongya meg legyen kedves valaki, hogy az utólag küldött 5 meccses bérletek amiket az ibuszban lehetett megvenni hogyan viszonyulnak helyileg az eredeti magyar szektor(ok)hoz? Nekünk ilyen bérletünk van és marhára reméljük, hogy nem tisztes távolból kell majd figyelnünk a tábort.
Kösz az infot, ha valaki tudja és megosztja.
Nana, egyszer akartam csak, elnézést.
@hosszú lépés: Elvileg mellette vannak. Ha minden igaz, akkor az A, B, C szektorban leszünk mi magyarok, úgy emlékszem, akik úgy rendelték utólag, azok is oda kérték.
@edudus: Köszi! Reméljük a legjobbakat.
@hosszú lépés: Én is néztem a a bérletet az IBUSZban. Ezek a O és P szektorba szólnak, ami pont átellenes a A,B,C szektorokkal. De ha a Szlovénok elleni meccsre biztosra akarok menni a belépéssel,akkor már csak a bérlet az egyetlen opció. Egyébként volt bérlet még bőven. Remélem a többi meccsen szabadon lehet átmenni, mivel úgy tűnik eddig kb fél házak vannak.(www.eventim.si lapon a jegyrendelő alaprajzon néztem.)
@reherd71: Szerintem postán küldik el ha az www.eventim.si -n rendelsz.
Most már biztos, hogy VB helyszínén, a szurkolói relikviákat a Madonna Stúdió
fogja árusítani a ljubljanai Hvala Tivoli jégcsarnokban.

Igényelj Te is M-SPORT törzsvásárlói kártyát, melyre a Pannon Hoki Gálán lesz lehetőséged!
A kártya a szlovéniai jégkorong világbajnokságon a Madonna Stúdió standjainál kedvezményes vásárlásra jogosít!

users.atw.hu/bluebrothers/images/torzskartya.jpg
Üdv! Útitársul szegődnék valakihez-kikhez, aki egész hétre utazik Szlovéniába autóval, természetesen a felmerülő költségek megosztásával. Egyelőre csak az utazáshoz keresek társat, de esetleg egy jó szállásba is becsatlakoznék. :)
Hali, ketten mennénk az első két hétvégi meccsre, és szívesen becsatlakoznánk valakihez, aki kocsival megy mi is. (természetesn fizetünk mindent amit kell) Illetve van más lehetőség az utazásra?, mert a vonat indulási időpontok azért elég rosszak. Úgyhogy ha van valahol hely, írjatok pls ide, vagy a gergo.toth85@gmail.com-ra. Köszi
@kicsikapus: Nem a vonat indulási, hanem az érkezési időpontok a lehetetlenek...mert az éjjel 11 és a hajnali 2 Ljubljana pályaudvarán, elég nyűgösen érint engem is :(
@bsannamaria: hát ja érdekes, hogy egy szomszédos fővárosba alig megy egyrészt valami tömegközelkedési eszköz, másrészt az utazási idő legalább 9 óra...pedig Ljubljana csak 400km. Akkor ez azt jelenti, hogy a vonat átlag sebessége nem éri el az 50 km/h-t...
@kicsikapus:
Meglátszik, hogy nem járt még a Zalaegerszegi Főiskolára ismerősöd. Az IC Bp-ről Zegig 4 óra alatt teszi meg az utat, Bobán keresztül.
Amúgy van egy vonat amely, ha jól emlékszem 6kor indul Ljubljanába.
Jómagam egyéb elfoglaltság miatt csak 20-án hajnalban indulok Szlovéniába, jelen állás szerint. És vissza 25-én reggel jönnénk. 2 fő talán még befér hozzánk.:-)
@Tillasz: Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy Nagykanizsa is 4 óra legalább.
A vonatok az elvira szerint meg csak délután mennek, és este 11-re, illetve hajnali 2-re érnek be Ljubljanába.
20-a pedig sajnos már késő nekünk :-( , de talán másnak jó lesz.
Hello!
3 db jegy elado a magyar-szloven meccsre araban (szallitasi ktg 3jegy)6000 ft/jegy!
murlai@vipmail.hu
@NJD: Helló!
Már írtam a vipmail címedre is, 2 db jegyet megvennék! Hová és mikor mehetek érte?
Előre is nagyon köszönöm!
Utolsó meccsre megyünk kocsival, 2 hely még kiadó. Pénteken reggel indulunk Budapestről, szombaton reggeli után indulás vissza.
70 291 40 35
@edudus: jaja, tavaly még végig terveztem, de most csak ennyi fér bele :/
Ahh.... :(((( Kár. Szombat, vasárnap találkozunk? :)
@1nf3rn0: Megbocsátjuk, ha mész helyette a fiatalok szlovák U17 elleni meccsére dobbal... :P
@attis75: Szia! Mi 3-an megyünk a meccsekre, és a Park Hotelben lesz a szállásunk.
sziasztok
jegyek eladva!az elso jelentkezo lett a szerencses.
@kerusz: háát... Kedd este? Az nekem még nagyon felejtős, elég beteg vagyok és örülök, ha az osztrák-meccsre össze tudom kapniarni magam :(
@hugi1971:
Hali
Délelőtt 11 körül érkezünk Szombathelyről. Ti mire tervezitek az érkezést !/Ti honnan érkeztek /
Üdv! Útitársul szegődnék valakihez-kikhez, aki egész hétre utazik Szlovéniába autóval, természetesen a felmerülő költségek megosztásával! Sajnos busz nincs, a vonat meg lehetetlen időpontokban érkezik :(
@attis75: Szia! Mi úgy tervezzük, hogy 12 körül érkezünk. Veszprémből indulunk, de a férjemnek fa lába van, úgyhogy elég gyorsan oda fogunk érni.
Segítséget szeretnék kérni. Ma olvastam itt a blogon, hogy nem minden jegy jó a szlovén-magyar meccsre. Mi van ráírva, mitől nem jó?
Mi kint vettük (vagyis a barátaink vették) Szlovéniában, és most egy kicsit beparáztam, hogy nem jó jegyünk van.
Segítsen valaki!
@F. Kapus: köszi, talán megnyugodtam. A jegyünket február 12-én vették, és nincs rányomtatva több nyelven semmi, csak szlovénül a következő:

cena - slovenski navijaci

Köszi az információt!
Eladó 1 db jegy a Szlovén-MAGYAR meccsre. Ami a meccs hetében lesz átvehető.

E-mail-em: www.vidi@gmail.com

Aki az első e-malt írja az a jegy!!!!
Üdv!

Valaki tud már valamit arról, hogy indul-e szurkolói busz? Aki tud valami infot kérem közölje már itt a blogon.
Sziasztok!

Eladó két db jegy a szlovén-magyarra!

Paraméterek:
- január 12-én lett megrendelve eventimen, tehát diszkriminatív szöveg kizárva
- a jegy fizikálisan még nincs nálam, majd Ljubljanában fogom megkapni a jegyirodán, úgyhogy átvétel személyesen a helyszínen (április 17-től végig kinnt vagyok)
- a jegyek az R szektorba szólnak, ami pont átellenes a magyar B középpel, és feltehetően nem lesz messze a szlován B középtől (nem fognak senkit megőlni, ha beülsz közéjük, 2007-ben, piros-fehér-zöldre kidekorálva, egyszálmagam ültem csomó szlovén között, és még csak egy szúrós pillantást sem érzékeltem + pl.: meccs előtt is közösen fotózkodtunk)
- ár: 31.5 EUR (nincs rajta hasznom, ennyi volt a két jegy netes rendelése)
- a két jegyet lehetőség szerint együtt szeretném értékesíteni

Akit így érdekel, az küldjön e-mailt: roripisti22@t-online.hu

Az első érdembeli érdeklődőé a két jegy. Az e-mailben legyen szíves feltűntetni becsületes polgári nevét és telefonszámát, hogy megbeszélhessük a részleteket! (Nem biztos, hogy azonnal tudok reagálni a mailre!)
@amatőr hokikapus: 1-2 nap múlva jövök a lehetőségekkel
Üdv!

ELADÓ JEGYEK: Buzgó túlszervezés miatt a szlovénok ellenit kivéve, a többi négy magyar meccsre van 2-2-2-2 eladó jegyünk.
A jegyeket az IBUSZ-ban vettük, 3450 Ft-ért db-ját. Együtt és egyenként is eladóak.
Akit érdekel írjon: angie1982@windowslive.com
@edudus: Helló!

A márc. 9-i bejegyzésed aktuális még? Még 1 db jegy hiányzik a csapatnak a szlovén meccsre.
Köszi.
@reherd71: Szia. Nekünk többek között erre a meccsre is van 2 db eladó jegyünk. Aktuális még?
@SA82: írtam e-mailt neked!várom a telefonszámot
@tabera: Írtam választ telefonszámmal együtt.
21-én indulunk reggel, 24-én szombaton jövünk haza. Ha valakit érdekel van 2 esetleg három helyünk a járgányban. Költség megoszt.
Sziasztok!

Úgy tűnik van két szabad jegyem a szlovén-magyarra. Az Ibuszban vettem Magyarországon, tehát a jegyek a kezemben vannak a mi szektorunkban.. Ezen felül két hely van a kocsiban is, április 23-án kora reggeli indulás, késő esti érkezés haza. Budapestről.
Érdekel valakit?
darthvader78@freemail.hu
névvel, kérek üzeneteket, köszönöm.

egy kis kedvcsináló, emlékszünk még? :-)
www.youtube.com/watch?v=uJPjyQqtD3o&playnext_from=TL&videos=c_ebjO5n0Lg

figyelmetekbe ajánlom 3.40-nél....
"Vass Márton belövi, a magyar válogatott feljut a legjobbak közé!!!!!!!!!!!"

és egy saját videó:
www.youtube.com/watch?v=388UA7ZLTms
@rombusz78: Szia! Küldtem mail-t az email címedre. Érdekel a két jegy. Remélem én vagyok az első! :-))
Sziasztok! Tud valaki olcsó/jó szállást Ljubljanában? Lehetőleg nem túl messze a Hala Tivoli csarnoktól. Szlovén meccs utáni éjszakára keresek szállást.

Köszi!
Sziasztok,
Tudom kicsit OFF de ha tudtok légyszi világosítsatok fel..
Azt olvastam hogy problémás a www.eventem.si oldalról jegyet rendelni, mert csak Szlovén igazolvánnyal lehet felhasználni. Ez igaz minden meccsre vagy csak a Szlovén-Magyar -ra?
Előre is köszi a választ
@Nesby: ez csak a szlovén-magyarra igaz, a többi magyar meccsre nem tolonganak a szlovénok, így nem kell korlátozni a jegyvásárlásokat...
@Andris79:

szia, ajánlom ezt az oldalt: www.hostelworld.com

Mi tavaly itt rendeltünk magunknak szállást Svájcra és teljesn tökéletes volt!
persze meg kell nézni mi az ahol sokan jártak és nem árt figyelni az ajánlásokra is!
valamint ha valakinek lenne 2 jegye a szlovén-magyar meccsre akkor azt megköszönném...

ha nincs akkor sajna bérlet lesz belőle, így viszont a nyakamon marad majd egy csomó jegy, ha kell valakinek megköszönném ha tőlem venné majd meg akár olcsóbban is mint az ibuszban árulják, hogy ne legyek akkora mínuszban :)

e-mail címem ha akadna 2 jegy: 19simi87@gmail.com

Köszönöm előre is!
@bsannamaria:

Szió! Ha még nem találtál járművet, akkor hozzánk beférsz. Mi 17-én megyünk és 24-én délelőtt indulunk vissza. Írj ide ha érdekel. Ez persze másoknak is szólhat utiktsg megosztással.
sziasztok, ha valakinek van még 2 fölösleges jegye a magyar-szlovénre, engem is érdekelne!
kistesch@gmail.com
Sziasztok!

Felszabadult két-két jegy a magyar-koreára illetve a magyar-lengyelre (ápr. 17-18.).
Még itthon vettem az Ibusznál, a hivatalos magyar táborba szólnak.
Szólj, ha érdekel.
@Mr. Whisky: Köszi szépen a linket, utánanézek a lehetőségeknek!
Sziasztok!

Van 4 eladó jegyem az április 18-i magyar-lengyelre.
OFF:

Sziasztok!

Szakdolgozatomhoz kérnék egy kis segítséget.

Gyógyfürdők fogom benne elemezni és ahhoz kérném, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívet:

ripet.hu/feedback.php?kid=hxqfqofobedbv5ph

Köszönöm a segítséget!
@Old Smuggler: Nagyon köszönöm, de már sikerült :) Ljubljanában találkozunk!
sziasztok!
még két-két jegyre lenne szükségem az angol-magyar és a horvát-magyar meccsre!
ha csak egy -egy van az is érdekel!
írjatok!
köszi
Szia!
Lenne két eladó jegyem a SLO-HUN meccsre(2010.04.23.), amik a magyar táborba szólnak.
A két jegy csak együtt eladó, ára: 22.000,-
Érd.: +36-20-47-999-88.
Vett már valaki Szlovén autópálya matricát?
Milyen kategóriák vannak, és milyen EUR áron?
Köszi, várom
HAJRÁ MAGYAROK!
....gondolunk Rád #19!
Autóval megyünk BP-ről és 2 fő utitársat keresünk, költségmegosztással.
Indulás:23.-án reggel
Vissza: 25.-én reggel (tehát csak vasárnap!!!!)
Érd.: ouggaro1kukacgmailpontcom
@tabera: Felesleges itthon, a kinti árnál jóval drágábban beszerezni ezekre a meccsekre a jegyeket. Három éve ott voltam az összes meccsen a Hala Tivoliban, és csak úgy kongott délutánonként a csarnok az ürességtől (a hazaiak esti összecsapásain persze mindig telt ház volt). A csarnok pénztáraiban a kezdés előtt 10 EUR ellenében oda adnak jegyet, ahova akarod.
@MátéYani: Személyautóra az éves matrica ára 95 euró, a havi 30, a heti (mely 7 napig érvényes) 15 euro. A szlovén autópálya-társaság, a DARS honlapján – www.dars.si – angol nyelven is találhatók hasznos információk az autópályák használatának rendjéről. Szlovén matricát itthon több MOL-kútnál is árusítanak, ezek pontos címe megtalálható a DARS honlapján: az angol változatban a „Vignette” cím alatt a „Sales point” c. felsorolásban szerepelnek.
@MátéYani: a 2x18 euro-ból hogy lett 22000 forint?
@Video Tóni:

Békesség testvérem!

"A jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak."

John Sculley

~600 Ft/€ :))
@Video Tóni: Az élelmes emberek tudnak csak megélni manapság...én ezért fogok éhenhalni... :D
@Video Tóni: @főtisztelendő s/s atya: @edudus: Azért ilyen drága a jegy, mert raktárról szállítják, annak pedig költségei vannak. De én érzem, hogy a kolléga úr a magyar hokirajongókat nem akarja átbaszni és ezért komoly kedvezményeket fog még adni ebből az árból. Ugye?
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség: Egyik haverunknak hivatalos szurkolói mezt vennénk ajándékba, jövő héten tartjuk a szül.napi buliját. Adnátok tippeket, hogy Pesten hol lehetne kapni? A webes rendelés szerintem időben már nem fér bele, így üzlet címeket várnánk inkább.
Kösz előre is!
@kutyatej73: Kösz. A gyorsaságot külön!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne nekem is. Sacc milyen ruházat kell a csarnokba? póló-pulóver elég, vagy nyakig beöltözős? Lesz a csapatban fázós is :-)
Köszi
@zsolkov: Aki fázós érdemes póló-pulóver-vékonyabb kabát vagy sok jó magyar pálinka. :-)
@zsolkov: Gyertek ruha nelkul, magyar zaszloban. A kozvetitesben tuti benne lesztek :D
@zsolkov: Aréna jellegű klíma lesz elvileg... :) Tehát meleg..
Üdv!

Azt szeretném megtudni, hogy Szlovéniában a magyar szurkolók melyik szektorokban lesznek, mert nekem SLOVENSKI NAVIJACI feliratú jegyeim vannak. Félek kicsit távol leszünk a magyar tábortól. Attól még teli torokkal üvöltjuk az olléééé ollééé olllééé MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG ÉJÁJJÉÉÉÉÉÉ!!!

Remélem a mai meccsen nagyobb hangulat lesz az Arénában!!!
Helló!

Még 1 db jegyre lenne szüksége a csapatnak a magyar-szlovén meccsre! Akinél esetleg felszabadul, légyszi írjon!

Köszi.
Sziasztok! Szeretnék egy magyar meccsre, szállás nélkül (tehát reggel menni és este jönni) kiutazni. Ha lehet a lengyelre 18-án. Megy valaki így, ahová beférnék költségmegosztással? Köszi.
Hahó! Lengyel meccs után lenne valakinél hely, lehetőleg nemzetünk fővárosába?
Sziasztok!

....lehet így is váltani az EURO-t! Igaz F.Atya-V.Tóni-és a többiek???!!! :D:D:D
Sziasztok!

Eladó két jegy a magyar szlovén meccsre, Ljubljana-ba!
Az Ibusznál vásárolt, érvényes, nem korlátozott jegy, és a magyar táborba szól. Ára: 22.000,-/2db!
Érd.: +36-20-47-999-88.

Ha már nem aktuális, itt jelzem!
@amatőr hokikapus: Nekem Ibuszban vett jegyeim vannak. A szlovén meccsre a C szektorba szól a többire a P szektorba.
@tabera: Nézd meg az www.eventim.si -n . Az online nézőtér alaprajz szerint még bőven van hely mindegyik meccsre, tehát simán tudsz venni kint is a pénztárban.
Az ibuszos bérlet a P szektorba szól, de ugy veszem ki sokak jegye az A,B,C -be van ami pont szemben van. Remélem lehet mozogni...
@edudus: @SzDaniel: @tr1021: köszi :-)
akkor jön a következő feladvány. A Dél- Korea és Lengyelország elleni meccsekre csak kint vesszük meg a jegyeket. Melyik szektor lesz a magyar Főhadiszállás? Hol tömörülünk (-állunk :-) )?
Alig várom, hogy szombat legyen!!!! Ketten megyünk mi is és végig kint leszünk. Vmi gyülekező(kricsmi) pont a meccsek előtti bemelegítésre és hangolásra???
Már csak 5 nap :-D
Sziasztok!

Mi lenne a szlovénokat és a magyarokat is meglepnénk a Magyar - Szlovén meccs előtt!
Felrakták a hivatalos honlapra az edzéseik időpontját! Mi lenne ha csütörtökön a 1 nappal a nagy meccs előtt megpróbálnánk bejutni a csarnokba este, amikor edzenek és kicsit rámelegítenénk szurkolásban is a másnapi meccsre! Meg gondolom a szlovén csapatot is meglepné ha edzésük közben ott lennénk! Persze csak ötlet volt aztán döntse el mindenki hogy tetszik!
Itt a link: www.hockey2010-slo.com/en/news/practise-schedule/

Magyarok 17:00-18:15
Slo: 18:30-19:45

Hajrá Magyarok!!!
Sziasztok!

Mi lenne ha meglepnénk a szlovénokat és a magyarokat is a szünnapon csütörtökön! Mind2 csapat edzését meglátogathatnánk és hangolhatnánk a másnapi sorsdöntő meccsre! Itt vannak az edzés időpontok: www.hockey2010-slo.com/en/news/practise-schedule/

Hajrá magyarok!
Helló!

Még mindíg van két jegyem, melyet utazással együtt adnék tovább. Külön csak jegyvásárlásra már van érdeklődő.
Április 23-a Szlovénia-Magyarország.
Az autó reggel 6kor Bp-ről indul, Székesfehérvár felé. M7-en. Haza szombat hajnalban jövünk.

darthvader78@freemail.hu

írjatok.
Sziasztok,
Úgy tűnik lemondás miatt van egy felesleges bérletünk, érvényes az összes magyar meccsre.
Akit érdekel dobjon egy mailt a zsombolyai kukac gmail pont com címre.
Ára természetesen az eredeti, amennyiért az ibuszban vettük.
Utazás, szállás, egyéb kapcsolt szolgáltatás nincs hozzá. :)
Helló!

Van 2 szabad hely van az autónkba az ápr.23-ai magyar-szlovén meccsre megyünk.
pénteken délelőtt indulnánk és a meccs után jövünk is haza. Akit érdekel a 2 szabad hely írjon a következő email címre:
adi.kiss86@gmail.com
Sziasztok!

2-2 jegyet keresnék a szombati ill. vasárnapi (17-i és 18-i) meccsekre. Ha vki megszabadulna tőlük ilyen-olyan okokból, írjon lsz az msjhnn kukac gmail pont comra. Köszönöm és HAJRÁÁÁ MAGYAROK!
@zsolkov: Az Ibuszban ezekre a meccsekre a P szektorba árultak jegyet.
@mjoey:
Szia!

Mindkét meccsre van 2-2 jegyem. Ibuszban vettem, 3450 Ft-ért darabját, természetesen a magyar
szektorba szólnak. Kicsit túlszerveztük magunkat, ezért szabadultak fel a jegyek.
A telefonszámom elküldtem a megadott email címre.
@zsolkov: a P szketor és annak környékén kellene tömörülni és buzdítani a csapatot.A P szektor mellett számtalan jegy van még, nem rég néztem meg a torna honlapján.
Sziasztok!
A szlovéniai hoki Vbre árulok komplett csomagot; 1 jegy a magyar-szlovénre(magyar szektorba), hostel szállás, 2ágyas fürdővel ellátott szoba , az utazás is megoldható! Bp-Ljubljana útvonalon...
Mindent árában árulok!
Szállás: 24 euro, jegy 19,5 euro
Akit érdekel az ide irjon: damonhill@freemail.hu
Elérhetőségét adja meg!
Sziasztok!

A jegyek és a helyek elkeltek!

üdv rombusz
@d.bali: Ha jól tudom lesz valami szurkoloi sátor a csarnok mellett kivetitővel.
Hali! Van eladó jegyem (C szektor szurkoló tábor) a Magyar - Szlovén mérkőzésre. Hívj ha érdekel 20/9828-224
Vki tud vmit a szurkolói buszról?
@Pedroo: Szia!

Megvan még a 4 darab eladó jegyed?
Engem érdekelne.

pz

06209292171
Üdv!

Még 1-1 db eladó jegyünk van a horvátok és az angolok elleni meccsekre. Az IBUSZ-ban vettük őket, a magyar táborba szólnak.
Akit érdekel, írjon: angie1982@windowslive.com
Már nem aktuális a két jegy!

Hajrá Magyarok!

....szeretünk téged #19
@ofe: jegkorong.blog.hu/2010/04/08/szurkoloi_busz_indulhat_ljubljanaba

de akkár áthelyeződhetünk ide is, hátha itt jobban nézik a népek.
Sziasztok!
Hétfői reggeli indulással, 3 szabad hely van nálam LJU.ba, visszaút szerda meccs után.
Ha valakit érdekel: kera.z@monornet.hu
Hajrá Magyarok!
Sziasztok!
Hétfői reggeli indulással, 3 szabad hely van nálam LJU.ba, visszaút szerda meccs után.
Ha valakit érdekel: kera.z@monornet.hu
Hajrá Magyarok!
@akimaki: Én úgy tudon nem szurkolói sátor hanem Ted Sátor az illető :D
@Lazlee: köszi, de két fronton támadok és e-mail-ben már válaszoltál is.
bár sokaknak írtam akik írtak az e-mailemre privátot, még válasz nem jött.

így újfent írom, szükségem lenne jegyre lehetőség szerint 2 db-ra a szlovénok elleni meccsre

ha valaki csak erre a meccsre menne, és lenne még hely a kocsijában esetleg 2 emberre, akkor az is jó lenne!

kérem aki rendelkezik jeggyel és esetleg hellyel is, írjon rám:
19simi87@gmail.com
köszönöm szépen (ez lemaradt...)
Aki nem rohan haza a szlovén meccs után annak továbbra is:

Autóval megyünk BP-ről és 2 fő utitársat keresünk, költségmegosztással.
Indulás:23.-án reggel
Vissza: 25.-én reggel (tehát csak vasárnap!!!!)
Érd.: ouggaro1kukacgmailpontcom
Sport1 20:45 Divízió I-es vb, Ljubljana, beharangozó
Sziasztok!

2 vagy 4 vagy 6 db jegyet keresek a magyar-szlovén meccsre. Fuvar, ill. esetleg szállás is érdekelne minket. Előre is köszönjük szépen: Gyöngyvér (gharagos@yahoo.com)
Elkelt a korábban meghirdetett csomagom!!
Továbbított üzenet:

Vajon a VB-n a magyar szurkolók mely szektorokban foglalnak majd helyet?! Ha kitöltöd a belinkelt táblázatot, és visszaküldöd nekünk a bluebrothers@freemail.hu email címre, könnyedén kideríthetjük! Sokat segíthetsz, ha megkéred barátaidat, ismerőseidet akik szintén jönnek a világbajnokságra, hogy töltsék ki ők is! Térképezzük fel minél részletesebben a magyar tábort! Hajrá Magyarok!!!

bluebrothers.atw.hu/szektor.xls
@facsipesz: Írtam üzit! :) Remélem még megvan a jegy! :)
Sziasztok!

A Lengyel szövetség tájékoztatója szerint meg lesz tartva a Magyar-Lengyel meccs, vasárnap!
Mi ott leszünk, HAJRÁ MAGYAROK!!!

....és Te is ott leszel: #19
Valaki tud még jegyet a Szlovén-Magyarra?
1 db kellene.
20/9712695
30/3241309
Köszi
Sziasztok!

Nincs valaki, aki már a szombati meccsre megy ki, és még 1 szabad hely is van a kocsijában? Persze költségekbe is beszállnék.

palfi.rita@gmail.com

Köszi!
Békesség testvérek!

Kéne nekem egy vonatjegy Ljubljana-Budapest útirányba. Aki oda-vissza vonajeggyel rendelkezik, és lemondana a visszaútról, akkor cserébe kocsival hazahoznám 24-én, délelőtti indulással.
@Scofi: Helló!
Bőven hazaérünk.
És indulunk vissza péntek nap közben.

u.i.: ...kit tisztelhetünk a Scofi név mögött? Csak nem k.pályás csapatból? :D
Egyébként nem játszom, ki kell hagynom 2hetet ...

....HAJRÁ MAGYAROK, .... #19
Szevasztok!
Valakit érdekelne egy egynapos kiruccanás Ljubjanába a vasárnapi lengyelek elleni meccsre? Reggel indulnánk pestről(fehérváron keresztül) és este jövünk.Eddig ketten lennénk és van még 3hely a kocsiban. Összesen kb 22rugó az .utiktg + 10E a jegy. Érd: dominorbi@yahoo.com vagy 20-997-8082
@witti: szeva mi megyünk reggel és este jövünk.fennt vannak a részletek
Hogy a briteknek se legyen jó dolguk:

Divízió I-es jégkorong vb: a britek busszal mennek Ljubljanába

Az izlandi vulkánkitörés nyomán elrendelt brit légi zárlat miatt valószínűleg busszal utazik el Ljubljanába, a szombaton kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra a szigetországi válogatott.

A brit szövetség csütörtök délután az MTI érdeklődésére azt a tájékoztatást adta, hogy a csapat elvileg pénteken repülővel utazna a szlovén fővárosba, ám ha ez nem lehetséges, akkor busszal vág neki a több ezer kilométeres útnak.

A britek szombaton 13 órakor játsszák a vb nyitómeccsét a horvátokkal. A magyar-brit csata szerdán lesz 16:30-kor.

Nagy-Britanniában azt követően állt le csütörtök délután a légi forgalom, hogy egy izlandi tűzhányó kitörése miatt vulkáni hamu sodródott az ország fölé, veszélyeztetve a repülőgépek biztonságos működését. A teljes brit légtérzárlat példátlan lépés békeidőben. Legutóbb a 2001. szeptember 11-i amerikai merényletsorozat után rendeltek el jelentős forgalmi korlátozást a brit légi közlekedésben, de az elsősorban a transzatlanti járatokat érintette, az európai és más célállomásokat nem.

A brit országos légi irányítási központ (NATS) utasítása alapján helyi idő szerint péntek reggel 6 óráig - közép-európai idő szerint 7 óráig - egyetlen légi járat sem léphet be a brit légtérbe, és egyetlen repülőgép sem szállhat fel brit repülőterekről.
szeretnek kijutni a magyar lengyel meccsre de mivel nem indul szurkoloi busz nem tudom hogy menjek dunaujvarosbol...... valaki tud segiteni????? jegyek meg vannak?
megyunk megyunk megyunk Norbival!!!!!!!!!!!!!!! :)))
2 db. bérlet eladó szlovéniai vb-re. Az Ibuszban vettem, 16500 Ft-ért darabját.
A magyar szektorba szólnak, az 5 magyar meccsre érvényesek.

Kicsit túlszerveztük magunkat, ezért szabadultak fel a jegyek.
Bp. XI. vagy III. kerületben vehető át.
Irjatok a zsoka2275 kukk freemail.hu címre.
@woody74: hello, nekem egy bérletem van amit a helyszínen fogok valszeg jegyekké konvertálni (nem tudom hogyan működik majd, vouchert kaptam) és mivel egyben a kutyát sem érdekli, valszeg részletekben próbálom majd eladni. Itt feljebb megtalálod az elérhetőségem ha érdekel.
Valaki legyen szíves lostvikingnek 2 jegyet eladni, mert akkor nekem meglenne az utasom (remélhetőleg) :))))
Bobby, szerintem lesz utasod, írtam neked emailt.
@M.Lac: na, a rövidnaci is otthon maradhat :D
köszi, segítesz pakolni :)
@M.Lac: A weather.com egy kicsit másképp mutatja. Az igaz, hogy az elmúlt héten naponta kétszer néztem meg legalább( kicsit bevagyok már sózva a bulira )és minden alkalommal tök ellentétes adatokat közölt.
Na akkor a hihetetlen érdeklődésre való tekintettel módosítom a bérlet hirdetést. :)
Lesz 1 db jegyem, minden magyar meccsre, a magyar táborba. Mivel lassan mindenki útnak indul gondolom emailezni nem nagyon fog senki, akit érdekel a dolog: huszas 4nulla3 5kilenc 6kilenc
@bsannamaria: @A99.: én azért felkészülök minden eshetőségre :) tudjátok, anno a vándortáborban is azt mondták: esőkabát legyen és rétegesen öltözködni!!!

Legfelső réteg: piros-fehér-zöld legyen szép magyar címerrel ;)
Lesz Szlovéniában törzshelyünk?
Sziasztok! Szlovéniában legyen egy törzshelyünk?
avs: a holnapi meccs után a csarnok melletti sörsátorban kellene egyeztetni a törzshelyről!
Ne feledjétek: Holnap 1 órakor lesz a meccs!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Sziasztok! Mi Kolozsvárról megyünk 4-en, eredetileg hatan lettünk volna, de sajnos ketten visszamondták. A horvát és a britt meccsre van jegyünk, a szlovénra nem sikerült még szerezni. Szállásunk van 6 személyre foglalva, ha valakit érdekel két személynek még lenne hely, Budapesttől megoldható az utazás is. Kedden hajnalban indulnánk és pénteken szlovén meccs után jönnénk vissza. Amennyiben valakit érdekel emailben jelentkezzen a brati22 @ yahoo.co.uk , ugyanitt messengeren is elérhető vagyok. (1 személy számára jegyet is tudunk biztosítani) Még egy kérés, ha kiderül mi lesz a törzshely valaki lécci írja meg a fórumra is.
Hali !
Azért ez az időpontosítás nagyon durva !
Ha nem ismerem ezt az oldalt akkor honnan értesülök?
Mi szerencsések vagyunk csak 300 km -t utazunk de aki messzebbről jön és nem tud a dologról simán lemarad ! Azért HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@attis75: peldaul az IIHF.com oldalrol is ertesulhetsz, mint hivatalos webhely...
Jó utat minden VB-re utazó Magyar szurkolónak! Érjetek oda épségben és csináljatok megint remek hangulatot a meccseken (főleg majd a szlovének ellen)!

Addig is HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!
@galmat: Csatlakozom az előttem szólóhoz!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kedves @d.bali barátommal mi is ott leszünk az elejétől a végéig. Akik itthon maradnak, azoknak jó fotelbólmeccsnézést :D, akik nekiindulnak, azoknak jó utat kívánok és kint találkozunk!
Mindenkinek jó szurkolást!

HAJRÁ MAGYAROK!
a 15.ei telekocsihirdetés már nem aktuális, mert tele vagyunk. Hajrá mindenkinek aki jönni akar Ljubjanába.
INDUL A MANDULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó utat mindenkinek!
A Tivoliban találkozunk.
Hajrá Magyarok!!!
A vasárnapi meccsre szerintetek a helyszínen tudok-e jegyet venni. Üdv. HAJRÁ!!!!
jÓ Reggelt mindenkinek!!! Keresek egy társat aki eljönne velem a Szerdai Magyar-britt meccsre!!A belépőt ajándékba adom az útikötségen pedig megosztozunk.Lehetőleg autóval rendelkező személy legyen és fontos lenne egyből a meccs után haza indúlni!! TEL: 06-30-3767856. Vez. 061 4253245 Budapesten élek.
Sziasztok!
Van aki vasárnap reggel megy a lengyel meccsre és este vissza is jön? Ha beférek költségmegosztással a kocsiba, szóljatok.
06-30-hathéthatnégykettőkilenckettő.
Köszi.
Szfvárról a lengyel meccsre van 2 hely a kocsiba akit érdekel 70 3116326
@benö51: Leginkább jegy kellene a lengyel meccsre. Már megvan egy másik autóban a helyem.
@B4M13: Kint lévő kémeim jelentették, hogy 2000 jegy van még. ha nem jön össze a kocsiban a 4 fő akkor 1 helyetk van még?
S.O.S.! 2 vagy 4 db jegyre lenne szükségem a lengyelek elleni meccsre! Tud v.ki segíteni?
Szerintetek a helyszínen lehet még venni?
HAJRÁ MAGYAROK!
@yzerman82: eggyel előted lévő poszt!

Hajrá Magyarok! Nyerni fogunk!

ui: szerdán go ljubljana.
MátéYani! Érdekes dolog ez a jegyűzérkedés...Nekem a magyar-svéd és a magyar-portugál focimeccsre volt +1 jegyem. A svédért még 10.000 forintot is adtak volna, de én odaadtam ajándékba annak, aki különben nem tudta volna megnézni a mérkőzést. És ugyanígy tettem a portugál jeggyel is. És jobban éreztem magam tőle, mintha +20 rugó került volna a zsebembe. Nem vagyunk egyformák.
@yzerman82: Baráti áron elpasszolandó 2 jegyem van a holnapi magyar-lengyelre.
Mivel nem megyünk, a kukában végezné.
@facsipesz: Hol van az a 2 jegy helyileg?
@benö51: Már csak 1 hely van Érd Ljubljana útvonalon. 70 3116326
péntekre már teljesen esélytelen jegyet kapni, mi?

azért ha vki mégse menne jelezzen, én beugranék.. :)

bár gondolom vannak még így párszázan ezzel.. :)
Szeva!

Ha valakit érdekel akkor, van egy - egy jegyem a keddi Magyar-Horvát (P szektor) illetve a pénteki Magyar-Szlovén (C szektor) meccsre. A keddit árában, a péntekit 12.000 Ft-ért átadom Ljubljana-ban. Mindkét jegy a magyar táborba szól.
Még mibdig keresem a társam szerdára a brittek elleni meccsre!! Gépkocsival rendelkező személy megkeresését várom!!06-30-3767856, ill. 061--425-3245! Az utiköltség felesben menne a jegyet ajándékba adom!!!
@Alku Gabi: Engem érdekel a dolog!!!
06 20 4729068
Fantasztikus 6:0 a Lengyelek ellen. A magyar szurkolótábor egy emberként köszönte meg a lengyel játékosok és szurkolók jelenlétét a mai mérkőzésen.
@Old Smuggler: igen, az nagyon szép és megható volt! És meg is érdemelték mindannyian!
Sziasztok!

Péntekre a Szlovének ellen van valakinek eladó jegye? Lehetőelg 3 db-ra lenne szükségem.
loyd@citromail.hu
Köszi
Továbbra is, aki 20-án reggel szeretne Ljubljanába kijutni, 2 hely van nálunk. A baj csak az, hogy mi 24-én jövünk haza.:-)
(Budapest-Ljubljana-Fehérvár)
Még 1 hely szabad nálunk a kocsiban. A pénteki szlovén-magyar meccsre megyünk péntek délelőtt. Akit érdekel írjon a következő email címre: adi.kiss86@gmail.com

Remélem beengednek a szlovén szektorba szóló jeggyel, mert ezen még nincs diszkriminatív jelzés!!

Fantasztikus volt a mai teljesítménye a csapatnak. Ilyen játékkal nem lehet félnivalónk a szlovénok ellen sem. Remélem péntek ünnepelhetjük az újabb feljutást.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
@amatőr hokikapus:
Akkor ezek szerint megérkeztek a jegyek. Szerintem ne izguljatok, mert a MAGYAR oldalon lesztek. Nem hinném, hogy a beléptetés után túlzott szigor lenne ki melyik szektorba megy.

A lengyelek nullázása óriási volt, alig várom már, hogy ott legyünk, ez szerdán lesz!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Sziasztok!

Péntekre a Szlovének ellen van valakinek eladó jegye? Lehetőelg 3 db-ra lenne szükségem.
loyd@citromail.hu
Köszi
@kőtörő: Helló!

Igen megérkeztek a jegyek:) Köszi a többiek nevében is, nagy öröm ez számunkra, hogy ott lehetünk!! Spiller Pista belém adta a frászt, hogy a kapuknál kérik a személyi igazolványt is ezért paráztam, hogy be sem engednek( de ilyet nem tehetnek, ezek még nem diszkriminatív jegyek) REMÉLEM.
Nagyon várjuk a pénteket!!
Sziasztok!
2 jegyet tudna vki szerezni a szlovénok elleni meccsre?!

Előre is köszi!
@amatőr hokikapus: Mi is! Fel vagyok már pörögve mint Svájc előtt. Majd ott iszunk egyet! Remélem, a vártnál is többen leszünk és akik nem tudnak most ott lenni, hallani fogják a hangunkat!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Sziasztok,
hokirajongó barátaimmal sikerült bérletet vásárolnunk, de csak a múlt hétvégi meccsekre tudtunk kimenni, illetve pénteken természetesen ismét ott leszünk. Viszont a két köztes, kedd-szerdai meccsekre van 5-5db eladó jegy, magyar szektorba, a megvásárolt ár alatt, 3000 Ft/db áron. A jegyek Pesten vagy környékén elérhetőek. Írjatok, vagy hívjatok, munkahelyemen sajna nem tudom olvasni a blogot!
+36305474939
Sziasztok!
2-3 jegyet vennék a pénteki szlovén meccsre. Lenne helyünk az autóban oda-vissza pénteken.
06-30-3634953
Üdv.
@Old Smuggler: Helló!
Péntekre csak egy van? 06-30-3634953
hajnalban irány Szlovénia ezaz, fel a ZLATOROG pivóra!!!

NYERGESÚJFALU is képviselteti megint magát:)
Sziasztok!

Péntekre a Szlovének ellen van valakinek eladó jegye? Lehetőelg 3 db-ra lenne szükségem.

Kocsival mennénk ha lenne jegy, 2 szabad helyünk lenne az autóban.

loyd@citromail.hu

Köszi
A horvát és brit meccsre van feles jegyem 1-1 db, ha esetleg valakit itt unatkozna Ljubljanában.
husz4nulla3öt9hat9, átvétel a helyszínen, bármikor. :)
@hosszú lépés: Szlovén magyarra nincs véletlenül 1db?
Sziasztok!
Nekem van egy jegyem Szlovén mecsre!
Irjatok ha érdekel valakit a farsimisi@citromail.hu-ra
Kérdés: Angol-Magyarra lehet még a helyszínen kapni jegyet?
@OTeR: Engem érdekelne.
tomi1956@gmail.com
Már elkellt a jegy!
"A szlovén rendezők határozottan jelezték: csak azok mehetnek be a szlovén szurkolóknak fenntartott szektorokba, akik fel tudnak mutatni nem magyar személyi igazolványt. Vagyis a szlovén szektorokba nem mehet be magyar drukker, csak más állampolgárságú." nso

vajon ez vonatkozik a korábban kiadott de nem diszkriminatív jegyekre is?
@crosby87:
Nagyon remélem, hogy nem mert ilyet nem csinálhatnak. Azért álljon már meg a világ! Nekem is az "A"szektorba szóló jegyem van de nincs rajta diszkriminatív jelzés! Remélem nem lesz semmi gond!
@amatőr hokikapus: Nem lesz semmi gond, mert ha gond lesz, akkor gond lesz! :)
@F. Kapus: Megnyugtattál, köszi!!
A gond majd a szlovénoknak lesz, ha rájönnek mire képes a Nemzeti csapatunk és nem mellékesen a világ legjobb szurkolótábora :)
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! MEG LESZ AZ A FELJUTÁS ÉRZEM!!
@amatőr hokikapus: Ugy érzem hogy jol érzed,mi kapusok F.Kapus fiával együtt megérezzük elöre:)))
A mindenit ha feljutunk én leszek a világ legboldogabb embere!
Kedves Mindannyian (akik kinn vagytok Ljubljanában egész héten)!

Elnézést, hogy leírom még egyszer, de talán ebbe a posztba jobban illik. Az lenne a kérésem, hogy akik kinn vannak, lennének szívesek pár sorban kifejteni a Ljubljanában rejlő lehetőségeket? Gondolok itt:
- mivel közlekedtek a városban, érdemes autóval, vagy esetleg helyi közlekedéssel?
- ha helyivel, akkor milyenek az árak, mit (bérlet, jegy) és hogy (1,2 napos) érdemes vásárolni. Van-e gyerek, idős kedvezmény stb.?
- azt már tudjuk, hogy a Lepa Zoga a törzshely, de tudtok-e ajánlani más helyeket, ahol esetleg ár/minőség arányban jót lehet enni, inni?
- a saját tapasztalatotokból, mit érdemes megnézni (1 nap alatt) Ljubljanában...természetesen csak a pénteki meccs utáni fieszta után, szombaton :-)))
Aki veszi a fáradtságot és leírja, előre is köszönöm Neki!
Hajrá Magyarok!
Már-már beleremegek a gondolatba, hogy pénteken milyen hangulat lesz, alig tudok aludni :-)))
Azért már nehogy a nyúl vigye a vadászpuskát! Elsőre 1-2 napig volt jegy. Mivel ki akartam menni, kimentünk Szlovéniába és vettünk jegyet. Senki sem tiltakozott, hogy nem vehetünk (pedig semmilyen szláv nyelvet nem beszélünk). Most megy a vb, és közlik, hogy nem használhatom fel a januárban vett jegyemet? Ez Európa? 1 a jégkorongban amúgy sincs balhé. 2 akkor fizessék vissza a szállás, és az utazás árát (és rendezzék a cégemnél a szabadság kérdését is). Azért mindennek van határa...
Egyébként:
Vhod A Tribuna/zhod (5 jegy 90 Euró)
Vhod A
Tribuna /zhod
(5x18 Euró)...
@beck111: 1 még van de A szektor, hely is van a kocsiban, szerdán megyünk...
A szünnapon visszajöttünk Siófoki bázisunkra, és csak csütörtökön térünk vissza Ljubjanába. Az ötjegyes bérletünkből felszabadult 2 jegy a holnapi Magyar-Horvát meccsre. 'P' szektor, magyar tábor. Tudunk találkozni pl. a Siófoki Tesconál, ami kb 2 perces kitérő az autopályáról. 30/ 9664540 akimaki@hotmail.com
@Ringleader: Szerintem csodaszép hely Ljubjana vidám segitőkész emberekkel. A belváros nagyon hangulatos,
a csarnok egy nagy park közepén sétatávolságra a belvárostól. Mindenhova el lehet jutni gyalog, az autot érdemes letenni a szállásnál, mert az utcákon bár van hely, de fizetős a legtöbb helyen, és a belvárosba be se lehet menni kocsival. Az árak nagyon barátiak a sör 2 Euro, egy kávé kb 1 a belváros közepén és a csarnoknál is. Rengeteg kiülös hely van, egy csevapos kaja kb 5 Euro. Az egyik kedvenc helyünkön, pl.megcsináltak egy kaját ami nem is volt az étlapon. Szóval a vendéglátás elsőrangu. Bár mi nem mentünk fel, a város felett levő várba siklóval lehet felmenni, biztos szép a kilátás. Alig várom a csütörtököt hogy visszamenjünk.
@akimaki: A többiek nevében is köszönöm az infókat! Parkolni lehet a csarnoknál? Vagy esetleg valahol a város szélén érdemes?
Kedves szerkesztők! Nincs kedvetek tisztába tenni ezt a jegy témát egy kiemelt post-ban? Ki mehet be, milyen jegyekkel, milyen feliratot kell keresni a jegyen, hol van még jegy, stb. Mindenki ír mindenfélét, félinformációk alapján, és mindenki bizonytalan. Jó lenne konkrét információ mindenről.
Köszönjük!
@Kevlar_: Közvetlenül a csarnoknál volt pár nem fizetős, és mintha egy fizetős parkoló is lett volna.
A körgyűrűtől bevezető főutca (Celovska cesta) mintha nem fizetös lenne, de a fizetősök is csak este hatig azok ha jól emlékszem.
@akimaki: Köszönöm szépen! Majd meglátjuk.
Sziasztok!
Nem tudja valaki aki kint volt a 7végén, vagy kint van még most is, hogy Magyar mezt lehet-e kint venni a csarnoknál, ha igen akkor milyen árban mérik?? :)
Szia! Kint van a Madonna egy szép kis lakókocsis áruldával, van nekik minden ami itthon :) az árát nem tudom, de amit láttam hasonló mint idehaza.
bakker, de késő van..hiszen első nap előttem vettek a barátaim :) és pontosan ugyan annyiért, 11 ezer pénz a felnőtt méret.
@Kevlar_: lehet, de fizetős a nagy része, és mindössze kb 10 kocsinyi free.
@bsannamaria: Köszönöm. Az lesz, hogy keresünk vlaami korrekt helyet, ahol jól el van a kocsi, és sétálunk.
Csak legyen már péntek! :)
Hajrá Magyarország!
Sziasztok! Egyetlen megjegyzésem lenne, ehhez a jegyvásárlási mizériához. Mivel ez egy VILÁGBAJNOKSÁG, más sportok és más rendezvények alapján, a normális eljárás a következő lenne. Ha a magyar tábor kap 900 jegyet, akkor a szlovén tábor is kap 900 jegyet, ezeket csak igazolvánnyal lehet felhasználni. A további jegyek szabadon vásárolhatók. Szerintem a korrekt eljárás ez lenne. A rendező előjogáról meg annyit, hogyan nézett volna ki Klotenben, ha mondjuk egy Kanada-Szlovákon svájciakkal van tele a csarnok...:-)
@Kevlar_: A legutóbbi hivatalos infó az volt, hogy egyedül azokkal a jegyekkel nem lehet bemenni, amelyeken háromnyelvű (angol, szlovén, magyar) felirat tájékoztat arról, hogy csak szlovén igazolvánnyal érvényes. Megnyugtató válasz miatt ma délelőtt ismételten keressük a vb-szervezőket és/vagy a szlovén szövetséget ez ügyben.
Köszönöm az infót! Annyi félinformációt olvastam, mindenki félreérti a dolgokat, jó lesz, ha tisztába teszitek a dolgot.
@Döngi: Ez vmi konkret info, vagy csak aggodalom?
@akimaki: Ez remek és korrekt info, már látom, hogy jól fogjuk érezni magunkat, függetlenül az eredménytől. Szerintem mi, magyarok megteremtjük a kellő "A csoportos" hangulatot Ljubljanának. (De nagyképű vagyok :-))
Néztem, hogy a helyi közlekedés is elég kulturált (napijegy is 4€, nem vészes), legalább leteszem az autót, és lehet álko! Hol? Izál, ni!
Üdv szurkolótábor! Szeretnék részt venni a pénteki mérkőzésünkön, azonban ellőtték a jegyemet (fohász az eladó anyukájához....).
Ajánlatom lenne; ha valaki jegyhez juttat (árában), azt, azokat (2 fő), ingyen és bérmentve révfülöpi indulással ki tudom vinni a meccsre; ja és vissza is.
@Döngi: Jól olvasom, hogy van 1eladó jegyed az "A" szektorba?Aktuális még?Ha igen írj már egy e-mail az adi.kiss86@gmail.com-os email címre.
üdv
@bsannamaria: Köszi az infot! :)
Ha esetleg ma (Csütörtökön) is kint leszel/vagy, meg tudnád nézni, h árulnak-e rövid ujjú Magyarország mezt?? Az egy pár forinttal olcsóbb, és akkor úgy vinnék magammal Pénteken manit... :)
Köszönöm még1szer!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!! :D
Azaz szerdán! :P :))
A Nemzeti Sport szerint ötezer szlovén lesz a 4.500 fős Hala Tivoliban... erre mondják, hogy nincs mit hozzáfűzni, köszönjük sportnapilap!
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ns-felhivas-uzenjen-on-is-a-feljutasert-harcolo-hokisoknak-2025599
Indulunk! Hajrá MAGYARORSZÁG!
Szerintetek mennyi sansza van annak ha pénteken csak úgy a jegypénztárnál megpróbálkozom jegyet szerezni az aznapi szlovén-magyarra? Hátha felszabadulnak az IBUSZ által lefoglalt bérletes helyek. Ha nem sikerül megyek síelni Bovecra, ahol még 250 cm-es hó van.
@B4M13: Jobban jársz, ha egyből a hegynek mész, és nem idegesíted fel magad egy fekete pálya előtt :)
@Kevlar_:
A pálya előtt van egy fizetős parkoló. 50 cent 2 óra, majd óránként 50 cent, de ott van vagy 50 hely. Oda nem hiszem, hogy meccs előtt beférnétek.
A csaronokban jó idő van, 18 fok, így nem kell beöltözni nagyon. A sör a pályánál fél liter 2 EU, igaz szerintem max 3 dl-et kaptam, de nekem nem ízlett, így máshol próbálkozunk ma.
Ja és tegnap TV-ben néztem a GBR-SLO meccset. Hát meg fogunk ma izzadni, és a szlovénoknál a 24es pacák nagyon jól nyomja.
Szóval ma majd én is végig kiabálni fogok.:-)
Ja még fontos, az A1-es autópályán Ljubljanától kb. 70 km-re van forgalomkorlátozás, a 4 km-es utat úgy fél óra alatt tettük meg.
@Tillasz: Köszönöm a parkolási/utazási infókat. (A sör sajnos nem érint, mert én vezetek.)
Korán megyünk, hogy lássunk valamit a városból, nem is kell a csarnoknál parkolni, inkább valahol a város szélén egy őrzött helyen vagy parkolóházban.
@Kevlar_:
Jó utat. Én is vezetek, de a sört ketten ittuk a meccs előtt jó két órával.:-)
Sziasztok!
A sok mellébeszélés és félelem keltés miatt a pénteki SLO-HUN mérkőzésre azok is be fognak jutni, akiknek "megkülönböztetett"(2010.februárban- szlovéniában vásárolt) jegye van.
A jégkorong szövetség tájékoztatása alapján a szövetség titkárai a helyszínen már intézkedtek ...

Viszont a pénteki útra mindenki induljon el IDŐBEN, mert sebességkorlátozások és útfelbontások miatt a navi szerinti idő hosszabb lehet, mint .....
Csak jó tanács, ja és HAJRÁ MAGYAROK!!!
....szeretünk téged #19
Üdv mindenkinek!
Túlszervezés miatt lett egy fölös jegyem a HUN-SLO meccsre a magyar (B) szektorba, minden megkülönböztető jelzés nélkül, 6000-ért eladó (azt a 150 ft hasznot bizony keményen behúzom magamnak... :) ). Csütörtök estig (esetleg péntek délelőttig)átvehető Pesten, valahol a Belvárosban. Az első betelefonáló nyer. 0630-223-89-26
Elkelt a jegy,sajnálom. Hátha lesz még felszabaduló jegye valakinek. Üdv.
Sziasztok, egy kis utazási infora lenne szükségem.

Bp-Ljubljana útlezárásokkal, stb. kb mennyi idő valójában? Pénteken délben indulnánk, remélem elég lesz...

Ljubljanában taxival közlekedtetek már? Tapasztalatok?

Előre is köszi...

KP
@Káosz Professzor: Négy és öt óra között van a tiszta menetidő. Gyakorlatilag végég autópálya, néhány elterelésre lehet számítani, éppen ezért jobb inkább öt órával számolni.
A taxira nincs ötletem. Ljublana nem egy akkora település, hogy a belváros széli parkolótól gyalog bármi is messze lenne.
@B4M13: Köszi a segítséget.

A hotelünk a pályától 7 km-re van, az azért már nem gyalogtávolság.
@Káosz Professzor: Akkor egyikőtök tartózkodjon a sörtől, lehetőleg aki vezet.
sziasztok! pentek reggel indulok szombathelyrol; kocsiban meg van hely, ha valakit erdekel irjon...
ha vkinek felszabadulna jegye, pls írjon!!
Szevasztok!
Jegyre lenne szükségem a szlovén meccsre.Legalább egyre,de ha van vkinek akkor kettőre is vevő vagyok.
Hajrá Magyarok!
Vevő lennék jegyre!
Hajrá Magyarok!
@vicomte: Helló! Minket érdekelne az út, de csak egerszegig, ott találkoznánk a mi autónkkal. Ketten lennénk, de nekünk legkésőbb 10re ott kéne lennünk. Ha esetleg nem találtok jobb utast itt tudsz üzenni, bár holnap melózom még.
@FTC 1899: a sors fintora! :-)
utehoki.hu/index.php?m=3&tema=2&altema=7
bár már délelőtti hír, azért egy próbát megér!
@Ringleader: kicsit drágán adja, én elértem.. :/

mért ezen kell üzérkedni, sosem fogom megérteni..
@YNWA: én nem ismerem...csak segíteni szerettem volna!
@FTC 1899: elvből nem hívod? :-)))
Üdv szurkolótábor! Szeretnék részt venni a pénteki mérkőzésünkön, azonban ellőtték a jegyemet (fohász az eladó anyukájához....).
Ajánlatom lenne; ha valaki jegyhez juttat (árában), azt, azokat (2 fő), ingyen és bérmentve révfülöpi indulással ki tudom vinni a meccsre; ja és vissza is.
Nekünk olyan jegyünk van, amin magyarul is rajta van a diszkriminatív felirat. Szerintetek mi a megoldás? Amúgy a P szektorba szól, a magyar szektor mellé. Nem értem, miért kellett ezt csinálni.
@Szkiner: Köszi, ezt olvastam, ezért kérdezem, hogy ti mit csinálnátok, és van-e más, aki így járt.
@Ropi_85: Szia! Csütörtökön szünnap, sztem a bolt is zárva, de nem megyek arra. Az a biztos, ha hozol pénzt...a magyaroknak mindent a hazai áron, forintban adnak. Lehet érdemes lenne a budapesti üzletet felhívni, ők hátha képben vannak a készletükkel.

A pénteken érkezőknek üzenem, úgy tervezzenek, hogy legalább 2 órával a meccs előtt ideérjenek a városba, a csarnoknál a parkolást csak akkor kíséreljék meg ha nagyon időben érkeznek. Esetleg egy térképet is mellékeljenek a felszerelésbe, mert a város nem túl egyszerű, ha bekeverednek a belvárosba, sok az egyirányú utca, és szinte mindenhol fizetni kell a parkolásért is. Jó tájékozódási pont a folyó, 2 hegyecske, (arra menjetek amelyiken nem áll vár :-)) és egy vasúti aluljáró a hegy ( Tivoli park) elején, ha ezen is átjöttetek, ott a csarnok 300 m-re balra. :)
@Ringleader: ja, tudom, nem is rád értettem, neked köszi :)

duplája amúgy az ár, ami mondjuk még simán megfizethető, el is vitték végül, de nekem diákként nemfér bele már

evvan :/
ha bárkinek szabadul fel esetleg jegye, még holnap is szólhat... :D

06-30-531-9814
@bardem: A szövetség azt tanácsolja, hogy ne is próbáljatok bejutni.
Viszont volt itt több ötlet is: szlovén sál, jegy csere egy szlovén szurkolóval, esetleg kenőpénz a beengedőknek.
Vagy hiszünk benne, hogy korrektek lesznek a szlovének, és végül mindenkit beengednek, aki vett jegyet. Jó tanácsot nem tudok adni.
@Kevlar_: Szerintem a szövetség nem tanácsolt ilyet. Erőszakmentes bejutást mindenkinek!
Szurkoló társaim! Felszabadult egy hely a kocsimban, 4-en vagyunk, 5 felnőtt elfér, tehát egy embert el tudunk vinni. Indulás, holnap korán reggel, Budapestről, beszállni, az Újpest-Ljubljana útvonalon lehetséges.
Szabad jegyünk nincs!
moczo.laszlo@gmail.com
@F. Kapus: "Kérünk minden magyar szurkolót, csak akkor próbáljon meg bejutni a csarnokba, ha olyan belépője van, ami a magyar szektorba szól. Vagyis vagy olyan, amit február 5-e előtt vett, vagy pedig a bérlethez járó, O-szektorba szóló. Akinek olyan jegye van, amihez kérnek szlovén okmányt - a szlovén, magyar és angol nyelvű belépőkről van szó –, azok sajnos nem tudnak bemenni, kivéve, ha O-szektorba szól a magyar bérlet mellé."
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/jegkorong-a-magyar-szovetseg-felelosseget-vallal-a-szurkolokert-2025639
Felhívtuk a szlovéniai magyar nagykövetséget, ahol azt mondták nekünk, hogy mindenkit befognak engedni, mindenféle jeggyel, persze ami érvényes. Mondjuk nem ártana, ha a szövetség erről tájékozódna, mielőtt arra szólítanak fel, hogy be se próbálj jutni.

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 13:58:53

@bardem: Így a legkorrektebb, kívánom, hogy mindenki bejusson rendben!
@Kevlar_: Kösziköszi, jó szurkolást
@stronc 06: hello! kuldj ide nekem egy telefonszamot illetve reszleteket, hogy pontosan honnan-hova mikor jo nektek: mufy@sch.bme.hu
este csorgok es megbeszeljuk...

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 16:59:18

Szurkolói rigmus ötlet holnapra:
"Nyilas Misi pakkot kapott, hej, hej!" :)
Majd felvetem a hangadóknak :)
Hali. Nekem van egy, estig kiderül, hogy el tudom-e itthon adni. Nem nyerészkedni fogok, de kisbuszt béreltek a többiek és én most sajnos nem tudok menni. Viszont ki fogom fizetni a 6 rugó fölét, négyet az útiköltségemre, mert így másnak kellene. Tehát a jegyem tíz rugó, nem nyerek rajta, nem c.kodok, csak nem bukok így. Ha valakinek kell, Esztergomban reggelig (addig melózom), vagy ott Ljubljanában átvehető, a magyar szektorba szól.
06702950149
@vicomte: hetven/270-81-harminckettő, most végeztem csak a melóval bocs
@YNWA: ezek szerint @FTC 1899: csak beadta a derekat :-)))
Sajnalom, remelem holnap meg szerzel jegyet es egyutt szurkolhatunk! Hajra Magyarorszag!
eladva, nem lesztek a Hala Tivoliban eggyel kevesebben..., jó szurkolást!!!!!!!

Kevlar_ (törölt) 2010.04.23. 05:26:10

Irány Szlovénia! :)
Sajnos családi okból ma reggel feleslegessé vált 2 jegyünk az esti meccsre és szállás 2 fő részére péntekre és szombatra az Alibi Hostel-ben.
Külön-külön illetve egyben is elvihető.

Jegyek: 5000 HUF/db
szállás: ~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/

Ha vkit érdekel hívjon fel:
20-5353376, vagy 20-5610348

(Bocs a spamért, nem tudom ki mit olvas és szeretném ha megtalálná akinek van igénye...)
@lakota: A jegyet Inez 1 perc alatt leütötte, 2 főre a szállás továbbra is üres.

~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/
Üdv mindenki!!

Eljött a várva várt nap! Kicsit borús az idő de este nem mi fogunk sírni (ÉRZEM), maximum a boldogságtól, hogy újra a legjobbak között lehetünk. 1óra és indul a kis csapatunk Szlovéniába (6fő). Már alig bírok magammal olyan lázban égek. Minden kedves szurkolótársamnak felejthetetlen estét kívánok ma 20:00-tól!!! Minden torokra szükség lesz, nem lesz egyszerű de a Magyar drukkereken nem fog múlni, és a csapaton sem szerintem, a maximumot fogják kihozni!!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, ZENGJEN A RIA RIA HUNGÁRIA AZTÁN MEG A SZÉP MAGYAR HIMNUSZ 5.-ÉJE IS!!!
Van egy jegyem 12.000 Ft-ért. Kint átvehető. 30/668-9667. C szektor magyar tábor
@lakota: 1 perc wow, az nemsemmi:) :(

@Old Smuggler: köszi, nekem az drága sajnos.. :(

meg asszem már a kijutás sem lenne nagyon megoldható ily későn

azért figyelem a forumot..

ha ittragadok, vki a Martos/Popcorner/Kármán triumvirátus közül lesz vmelyikben? :)
Hello mindenki! Ha valakinek vannak videói a szurkolásról ne sajnálja közzétenni őket! :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000225845421&v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=121103114573883

Majd feltöltöm youtoubra is... :)
A fenti izgatottan jegyre vadászó kommentekre válaszul el kell mondanom, hogy a meccs elött fél órával vettem 15 euróért jegyet csak úgy simán a pénztárban. Lett volna persze kockázat, de biztos ami biztos vittem sílécet, hogy másnap+harmadnap kárpótoljam magam Bovecen. Ahol aztán szikrázó napsütésben 2 méteres hóban kisíeltem magamból a vereség miatti bánatomat.
@B4M13: Mi pedig a csütörtöki szünnapon mentünk Bovecbe, raftingolni :)
A jegyvásárlással kapcsolatban írtakat is meg tudom erősíteni. Az nem ment be, aki nem akart :)
süti beállítások módosítása