HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Három vereség után győzni kell

2010.01.10. 10:48 F. Kapus

A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát, a Vienna Capitalst fogadja. A bécsieket 13 vereség után a legutóbb sikerült először Palkovicséknak megverniük.

"A játékosokkal elbeszélgettünk, próbáljuk megtalálni a megoldást és a mihamarabbi kiutat a mostani szériából. Azt kértük tőlük, hogy mindent tegyenek meg a győzelemért, koncentráljanak hatvan percen át, áldozzák fel a játék szépségét, és ha kell, küzdős mérkőzésen, sok munkával nyerjünk. Nem kell kifejezetten azzal kitűnnünk, hogy brillírozunk egyes helyzetekben, hátul pedig kifejezetten az egyszerű, de biztos megoldásokra kell törekednünk.

Sajnos van egy újabb betegünk, Vas Márton belázasodott, a szombati edzést ki is hagyta, a center valószínűleg nem tudja vállalni a játékot. Ha így lesz, akkor abba a sorba Peterdi Imre lép elő, a másik szélső Sofron István lesz, Ladányi Balázs pedig centert játszik. A negyedik sorban pedig Vaszjunyin Artyom kezd a Nagy Gergő, Kóger Dániel páros mellett. A többi sor és a kezdő kapus személye változatlan marad.

Az eredmény szempontjából nagyon gyengén mentek az emberelőnyök legutóbb, de a játék szempontjából igazából annyira nem volt gyenge. Tudomásul kell venni, hogy szinte minden EBEL-csapatban a légiósok diktálnak fórban, akik magasabb kategóriájú bajnokságokból érkező remek játékosok. Velük kell megpróbálnunk felvenni a versenyt. Elemezve a helyzetet, látszik, hogy általában a többi csapat sem képes tisztára játszani a helyzeteket, leginkább a lepattanókat lövik be nagy számban. Azért tudják ezt tenni, mert a kapu előtti kis területet jobban birtokolják, ott jobban küzdenek. Ezt kell nekünk is átvennünk, kicsit jobban magunkévá tenni.

A Villach elleni vereség (gólösszefoglaló itt és itt tekinthető meg) nagyon bosszantó volt, mert elsősorban amiatt vesztettünk, hogy 2-0 után nem lőttük be a nagy helyzeteket, majd egy kicsit megnyugodtunk, hogy jobbak vagyunk, és kiengedtünk. Végignéztük videóról a találkozót, és valóban, 14-6 volt javunkra a tiszta gólhelyzetek száma. Mi két gyönyörű gólt lőttünk, ők mindhármat találták, kettő hatalmas szerencsével ment be. De volt már ez fordítva is a szezonban. Az a lényeg, hogy sokat kell dolgoznunk ma is, és a továbbiakban is, és akkor ismét jönnek majd a sikerek."

A hírek szerint a bécsiek csapatkapitány, Darcy Werenka és az előző szezon gólkirálya, Pat Lebeau továbbra sem egészséges, így a vasárnap este a Sportklub Tv által közvetített mérkőzésről hiányozni fognak. Ők már a legutóbbi alkalommal sem jöttek el Székesfehérvárra.

171 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrás Srácok, kint leszünk! Elég keménynek ígérkezik, de ami csütörtökön kipattant, az ma be.
Hajrá fiúk!A szurkolók továbbra is veletek vannak és szorítanak nektek!Mindent bele!!!
Én drukkolok, Ti meg csússzatok, másszatok!!!
Igaza van Lajosnak, nem szabad cifrázni, alázatosan, fogcsikorgatva küzdeni, keményen de lehetőleg kiállítást elkerülve betömörülve védekezni, aztán néha kontrából lecsapni.Úgy, amikor még kezdők voltunk a ligában. Nagy mellény maradjon már az idény végéig az öltözőben, ugyis lötyög rajtunk!Merjünk kicsik maradni és nem álmodozni...Szerintem a döntetlen is ajándék lenne ebben a helyzetben, mint ahogy az összes hátralévő meccsen szerezzünk egy pontot, aztán annyi...:-))))
Szép jónapot mindenkinek:D
Ma délelőtt láttam az edzésüket ha olyan odaadással küzdenek a meccsen akkor 10-0 lesz mindenki 110%-on pörgött a kapusok nagyon jól védtek Peterdi az edzés alapján bomba formában van
Árpi és Palkó is nagyon jól játszott
tudom 1 edzés alapján nem lehet megítélni a csapat formáját de engem nagyon meggyőzött a játékuk
Hajrá Volán!
Legutóbb az előző Vienna elleni meccsen tudtam ott lenni, valami hasonlót várok.
Gyerünk fiúk nagyon kellenek a pontok! A szurkolók veletek vannak. Én ott leszek és szurkolok!!

Győzni kell....

HAJRÁ VOLÁN!!
@kocek94: ez nagyon jó hír. bár én még egy 2-0-nak is hihetetlen mértékben tudnék örülni..
HAJRÁ FIÚK!HAJRÁ VOLÁN!!
Hajrá Volán!

Én még annyit szeretnék kérni a fiúktól, hogy a kapusainkat jóval agresszívebben védjük meg, főleg ha utaznak is rájuk!!
Marci nagyon fog hiányozni,de én bizom a csapatban.A Villachi meccs után én 4 játékost tudok kiemelni aki jó volt az Marci,Jankó,Süti,Fekete és ennnyi. Remélem a mai meccs után csak jókat tudok felsorolni. Mindent bele! Én ott leszek és szurkolok, remélem azért nem lesznek annyian mint a Linz ellen, mert ott hiába voltunk sokan, annak 70%-a csak néző volt és nem szurkoló, most megelégszek 2800 emberrel és remélem többség szurkoló lesz. Végül de nem utolsó sorban: HAJRÁ VOLÁN!
csatoimi kerestetik... ha erre jár, légyszi reagáljon. :D
sziasztok!
nem megy valaki Pestről a meccsre? beszállnék a benzinpénzbe.
legutóbb a villach elleni 6-2-es győzelmen voltam kint, megpróbálom ma is kiszurkolni a győzelmet! szóval mindenkinek érdeke, hogy ott legyek ;)
Hajrá Volán!
Én továbbra is állítom, hogy az utóbbi meccseken sem játszottunk rosszul, csak könyörgöm lőjük már be a ziccerek minimum egy harmadát (Lajos szerint a Villach ellen ez 14-6 volt a javunkra). Ha ebben tudunk javulni akkor:
Reszkess Vienna, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Vincenzo90: Sajnos Imi szerintem nem fog reagálni köszönhetően itt egy-két emberkének.
Remélem tudják kik azok akik egy jó embert üldöztek el csak azért mert le merte írni a véleményét.
@brunzwik: Rózsaszín szemüveges!
@DominiKing: ezt a cunami dolgot nem lehetne mellozni elmeletileg Ordogok akkor meg minek ez a Cunami dolog ? nagyon ertekelem a lelkesedesedet es tisztelem is de ezzt ne folytasd kerlek koszi
Hajra Volan!es Hajra Pire !
Jó lenne, ha visszatérne a csatoimi, sajnos az a kétbetűs nick nem véletlenül az egyik legnépszerűtlenebb itt köztünk....
Én ma viszek egy hoki szűzet is, remélem élete első hokimeccsén győzni fogunk!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLUE LINE LEGION _-_
@kocek94: úgy legyen kocek!!!
a fórokat gyakorolták a srácok? Remélem, ott nem a kapusok villogtak...
@DominiKing: Sztem se legyen cunami,inkább legyen kis győzelem magabiztos játékkal,kis gólokkal,nagy ütközéssekkel.(csak,hogy lássák nem ijedünk meg tőlük)
Este meg volán mez,forralt bor,(csak a torok miatt)aztán zúgjon a Hajrá Volán míg van hangunk!
@bobitomi: jaaaa és ha nem mondtam volna :HAJRÁ VOLÁN!!!
Őszintén remélem,hogy a csapat tanulmányozta a villach elleni meccs kazettáját,(és kielemzik a hibákat) nem pedig véletlenül De Sade márki :hogyan okozzunk szándékosan fájdalmat a hokikapusnak az ő mellbe és hasba lövöldözésével Cimű művét nézték meg.Capitals a legutóbbi meccsig mumus volt,de sikerült végre legyőzni őket,jó lenne folytatni és ebből hagyományt teremteni.Ehhez azonban bekellene lőni a ziccerek nayg részét ( emberelőnyt nem írom,mert reménytelen)és hátul kikellene iktatni a gyermeteg hibákat( legalábbis nagyrészét) pl:Jobb Dávid gólpasszára amivel a Villach szépitett.Néha azon tűnödőm,mivel tudhat ő többet,mint Flinta, vagy Maklári
Nagyon szép emlék marad a karácsonyi bécs-verés! Hasonlót szeretnénk látni ma is!
De ha már a kipattanókra fogunk figyelni, akkor könyörgöm, lőjünk is, ne csak adogassunk! Takarásból dirr, helyezni, aztán ebből jó sok, és előbb-utóbb be fognak menni!!!
Pedrónak örülök, nagyon szeretne bizonyítani, látszik is rajta!

@bobitomi: Zúgni fog! A forralt borról meg annyit, hogy az országban sok helyen ittam már idén, de a Raktári a legjobb! (szvsz) :D
!HAJRÁ VOLÁN!
@qx92: Nem értem a reakciódat! A mostanában megszaporodott (némely esetben mocskolódó) hozzászólásokhoz képest én inkább a csapat buzdítására tettem le a voksom. Ráadásul, szerintem a cunami egy "ördögi" természeti jelenség. Az Alba Volán az EBEL indulásával igenis felkavarta a Magyar Hoki állóvizét. Merem állítani, hogy ennek köszönhetően sokan fordultak hazánkban a hoki felé, amellett, hogy ez (és természetesen a válogatott sikere) nemzetközileg is jegyzetté tette a Magyar jégkorongot. Arról nem is beszélve, hogy az idei EBEL szereplésünk kiemelkedik (mint a cunami a tengerszintjétől) az előző két évben tapasztaltaktól.
Értsd meg, én már akkor jégkorong rajongó voltam amikor még csak négy csapatos OB I. volt. Ahhoz képest a jelenlegi Magyar Jégkorong állapota egy cunami erősségével ér fel. Belátom abban igazad lehet, hogy én túl rózsaszín szemüvegen keresztül látom az eddigi teljesítményünket. Azt is a szememre vetheted, hogy lehetnék kritikusabb a sorozatos vereségek után. De kész röhej, hogy a "CUNAMI" szó verte ki nálad a biztosítékot! Szóval:
"Mondhatta volna szebben is kis lovag,
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
.......=MOM...................~OOOONDM..
.....NMMOOMMN.~..........NN..OD....=8M8=
.~?..MMMOOMMMM8O=.......8DD:.O=.........
..8O8NMMMMMM~=8DO......D88DN.O8.........
....8ODOODMMDOOO8Z....N888D88OO.........
.....=$MDO.OOOOOOZ. DDDDD8.:O..O8.......
......:D8OOOOOOMON.8~ODD8~DD~.,+.D87....
.......OOOOOOOO8MD~DDD8D8DDOZ.N8=M=NO=..
......:8OOOO8OO8M8O$DDDDD8DD.ZDDM...=ZZ.
.......8OOD8MNMMM8O8DDDDDDD8MMDMN.....O=
.......8O8.ZMNMMMDDDDDDDDDD?M.NMNN=..8O=
.............,MMMDDDDDDDD8MMMIMDN.......
...............DDDDDDMZD8NMNNMDDD?......
..............7=~~=OM?..ZMDDDDD88,......
.........MMM.......7DMMM.?DDD8~DO8......
...=....DMMMMM=....~MMMM...DDD8=OM......
~MMMM.....NMMMMMMMM=:........8DD~N8.....
MMMM...........~=............=Z7.M......
MM...........................8ZMMM......
............................OM++8ND.....
.............................MM88DN??...
F.Márk és brunzwik: üzenem, nektek, hogy ma én is ott leszek a meccsen. F.Márk, 5.10-kor a szokott helyen.
@emu11: Minden szavaddal egyetértek!!!!! :D
no még egyszer rákérdezek, hogy van-e valakinél szabad hely Pestről a meccsre? ha nincs, itthonról szurkolok.
ha van valaki, írjon üzenetet, köszi előre is.
Ma kicsit vagy nagyon, de nyerni fogunk. Olyan jégkorongot fogunk játszani, ami a nagy könyvben meg van írva!
@emu11: gyakorolták a 2-1 3-1 ellen de még mindig zavarja őket ha többen vannak:S
@DominiKing: kuldtem egy mailt mert nem akarok tovabb itt "mocskolni" :)
Hajra Volan
ha vki netán a meccsen meg akar találni 34-es j.guerrieo metben vok és az eredmény jelző mellet a palánknál szoktam állni:D;)
*guerriero és mezben:D
@brunzwik: Senki nem üldözött el senkit...ha valaki hozzá akar szólni egy bejegyzéshez, szíve joga, ha nem, az is...

Ma este pedig HAJRÁ VOLÁN! Mi veletek leszünk!!!
@Szoljanka: Te szüzek szüze , szüzekkel kezdesz?:)
Nos, szerintem 2-3 sör, és én is úgy fogok ma üvölteni, mint a sakál! :-) Ki vagyok éhezve a sikerre, akárcsak a többi 3000 ember, aki kimegy ma este (is)! Én személy szerint ma úgy érzem Palkó (2+1!) és a kapusunk (97%, mindegy melyikük véd!) meccse lesz, és nyerünk! AMEN! :-)
@brunzwik: ki volt az a szarházi, aki beszólt csatoiminek?

csatoimi: ha elolvasod, jelentkezz kérlek a kiralyfi1@freemail.hu címre írj kérlek egy levelet.
@edudus: Pontosan így van! Hajrá Volán!
@kiralyfi: szerintem hagyd testvér, jobb tiszteletben tartani az ilyesmit. Nem vagyunk egyformák: van, akinek egy téma eleve szent, és van, akinek semmilyen téma nem az. Akinek van, ami szent, az mindig hátrányban lesz a többiekkel szemben, ez ilyen rohadt egy világ.

Amúgy ma, szokott időben, szokott helyen? :)

@edudus: szerintem meg feleslegesen nem kellene feszültséget szítani, ha neked úgy is mindegy a dolgok állása. Nem Imi az egyetlen, akiben nyomot hagyott az a múltkori eset, de nincs ezzel semmi baj. Nekem is a saját döntésem volt, hogy bizonyos kérdésekben (bizonyítottan feleslegesen) nem írok ide többet.

De hogy ne csak offoljak: múltkor munka miatt nem értem le meccsre, de most jövök, így nyugi, minden rendben lesz. :)
A BB mellett a Blue Line Legion és az Ördögi Kör is tuti azon lesz, hogy a szurkolkók belehajszolják a csapatot a győzelembe. A fiúk gödörben vannak, nagyon kell nekik a bíztatás, úgyhogy mindenki hozzon soha ki nem fogyó pálinkás/egyébütőscuccottartalmazó üveget!
Hajrá Voláááááááán! :)))
@Raon: Nem feszültségkeltésnek szántam a hozzászólásomat, ez nyilván nem célom. Egyszerűen csak enyhén sarkítottnak és túlzónak találtam az "elüldözték" kifejezést. Azt a részt, hogy nekem úgyis mindegy a dolgok állása nem értem, de majd alkalom adtán a csarnokban megtárgyaljuk! :)
@Raon: Szasz akkor este találkozunk. Imi meg reményeim szerint előbb utóbb visszatér közénk. Ő SE MAI GYEREK RÁ FOG JÖNNI, HOGY vannak akikkel nem kell foglalkozni. Hajrá Volán
nyah induljunk aza igazi fan már a bemelegítés előtt odaér:P:D
Online streamről lehet valamit tudni??Lesz? MyP2P-n nem láttam kiírva sajnos a ma esti meccset, annak ellenére, hogy a sportklub közvetíti. :(

Győzni kell.....!

Hajrá Volán!
tényleg jó lenne ha valaki tudna valamilyen sztrímet betenni.
én is itthonról szurkolok, de mivel sportklub nincs...
Bár láthatnám a meccset valahogy.
:D :D :D
nekem is feltünt hogy Imi az utobbi idöben nem nagyon irt, vagy ha igen akkor nem a Volánnal kapcsolatos hirekhez. remélem ez az állapot nem végérvényes...

Jo szurkolást mindenkinek, hajrá Volán, hajrá Árpi, ma össze kell hogy jöjjön!
Sportklubbos streamet tud valaki?
vagy ha nincs stream, akkor felvetelrol nem lehet vhol megnezni? a fehervar.tv-n ugy lattam nincs...
Udv. Pozonybol
HAjra Volan! Hajra Magyarok!
Toki múltkori nyilatkozatáért ríszpekt!!
"ha valaki hozzá akar szólni egy bejegyzéshez, szíve joga" :))

OK, én pesszimista vagyok: 1-3 vagy 2-4. :(

Hát igen, ma sajnos beelőz a Zágráb is... ki gondolta volna ezt karácsony előtt? Röpke 3 hét alatt (ha a tegnap a KAC nyert volna) le lehet csúszni az 5.ről a 8. helyre. Ami viszont jó, ha a Zágráb nyer, akkor a Ljubljana nem közelít... Szerintem inkább a 8-9. helyet kell szemmel tartani, mint az 5-6.-at.
@markusaurelius: a mai meccset sajnos csak online fogom követni, de szeretném utána leírni a kedvenc Marcus Aurelius idézetemet: "Készséggel történt!" :)
@vaze: Merre lehet online követni? Linket tudnál esetleg adni?
Asszem közben rájöttem, hogy a követés nem egyenlő a meccs nézésével.
@19balazs92: nem bizony, bocs, ha félreérthető voltam
mibol all ki hogy valaki minden meccsen foglalkozzon egy sportklub kozvetiteses stream-el?
@Raon: sajnos ma nem tudok, néha én is így járok:)
tv-n követem a derbit és interneten a medvescak-olimpija meccset:)
s mar vezet is a capitals
@kiralyfi: arrol van stram? vagy csak a livescore?
@Zsoldos91: Röviden: Szaruul:S A Cap tényleg jó formában van, mi meg hozzuk a tavaly-tavalyelőtti formánkat. De remélem felébredünk!
nweten ha valaki kap streamet irjon sugosen en mar 1 oraja keresenm de nem talalok!
kesobb a fehervar tv kozvetiti?
streamünk van? kéne nagyon!!!
gyerünk fiúk kellenek a pontok
HAJRÁ VOLÁN!!!
palko egyenlitett
Na mondom én, ébredezünk ébredezünk. HAJRÁÁ!!
a fehervar tv is albacomp meccset kozvetit..:(
fú, de szenvedős ez a meccs. még jó, hogy mienkről van stream :)
@Lazlee: hol van stream? linket pls!
@Lazlee: mienkrol van stream ezt hogy erted ide a streamevel
@hokista25 csikszeredabol: lazlee sztalinvárosi, úgy van stream
hihetetlen, hogy senki nem tud streamelni ilyenkor
@vaze: ne öregíts, anyukám az.
@hokista25 csikszeredabol: a miskolc-dab.docler és a medvescak-olimpija meccsről van stream
valaki legalább hangot streameljen
Palkó duplázott:D
egyenlített a capitals
medvesca-olimpija 2-0 de most videóznak egy szlovén gólt...
itt lehet próbálkozni hátha valakinek sikerül...friss.try.hu
megadták Golicic gólját, medvescak-olimpija 2-1
megadták Golicic gólját, így Medvescak-Olimpija 2-1
Na Mihály Árpi is éledezik!! 3-2!!!!!:D:D
4-2 hatalmas góóól :)
arpi goljaval vezetunk :))
Oscar-díjas góllal a 4-2:D
mostmar latom :))
Istenem, hogy ilyenkor veszek én is meg, és itthon maradok:SSSSSSSSSSSSS:(((((((((((((((((basszusssssssssss
úgy-úgy két kézzel mutogass, bohóc(sipkás)
valaki így örül...
@Gooolem900: @mL: már kezdtem aggódni, hogy ma is kifogtunk valami humoros gyereket :)
@sutyi2: Megvan már Palkovicsnak 2+1 :) És a Tomi százaléka sem rossz eddig.. na meg az eredmény! :))
Ackestromnek ki volt az asistja?
csak nem megpihenni mint az utobbi meccsen!! lepjenek a harmadik harmadban is ugy jegre hogy 2-3 golt kell ussunk!!!! :)
Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba. Ezt a meccset már be kell húzni!! Remélem ezzel megtört az újévi átok.
Ja és ha úgy játszunk mint az utolsó két percben, kitömjük a Bécset:D
Sziasztok, adja később a Fehérvár tv?
@Kreck: Nem tudom, de eddig ha albacomp meccset is írtak a műsorban, akkor is volán meccset adtak amikor én néztem.
Árpinak jót tett az a gól, felszabadultabban játszik tőle sokkal.
Sziasztok! Eddig bírtam hogy csak olvasgassam a kommenteket, és ne szóljak hozzá! Öröm figyelni a mai gólzáport!
@Kreck: a Fehérvár tv le szokta adni a meccseket, általában másnap este 8 körül. :)
Gyerünk fiúk, erővel bírjátok, csak fejben is legyetek ott.
ezaz kar hogy nem lattam vegre pire betalalt ez onbizalmat adhat neki
5-3 :( Ne adjátok fel, még üssünk neki egy párat, menni fog!
huzzak mar ki :(
levitték a kapust is
vagjak ki a harmadbol
írjátok már hogy vééééégeeee :))
@kiralyfi: meseld hamar hogy mik tortennek
5-5 :SSSSSSSSSSSSSSSS
mennyi van hatra?
18-al a vége előtt nee :(
5-2 rol megint elengedtek :(
Hosszabbítás, és ez lesz a Graz-Jesenice meccsen is
akkor bar a hosszabitast vagy a kilovest vigyek el hogy legyen meg a 2 pont
Ezt is köszönhetjük Tomminak, mert hatalmasakat védett
nincs egészen igaza Léderer Ákosnak, nem vagyok hajlandó megemelni a kalapom a bécsiek előtt. sok-sok sportszerűtlen helyzet csináltak.
az erstebankliga.at meg 5-4 et ir :(
irjatok hogy megy a hosszabitas
50 -nél több lövést kapott Tommi, a hosszabbításban is védett már három nem kicsit
@mL: Mindig késik, majdnem örültem a tiszta 2 pontnak.
@logopanni: az azért tiszteletre méltó, ahogy benyomtak minket az utolsó 6 percben, jól játszanak, és ők nem fáradtak el, szemben a Volánnal
6-5 :DDDDDD hatalmas góóóól
@kiralyfi: az igen, de sokat-sokat köszönhetnek a bíróknak is...
gratula nekik!!!!
Godó bepiszkálta, ahogy szokta :))
@logopanni: nagyon jól vezettek a bírók, próbálj kicsit szemellenző nélkül látni, semmi baj nem volt a bírókkal
@kiralyfi: nincs szemellenzőm, egyszerűen nem értünk egyet
nem akarok villogni, de 4.04-nél mondtam a gyereknek, most kéne Godónak lőni egy mecccsdöntő gólt...szép volt, Jolán!
megvan!!!!!!!!!!!!!!!
@logopanni: melyik jelenet volt rossz fújás?
Ez erőt fog adni! Szép volt fiúk!!!
@kiralyfi: mint mondtam, másként látjuk, nem értünk egyet. ha majd megnézem még egyszer a meccset, a későbbiekben részlezetem Neked...
Ma kiderült, hogy van egy speciális szabály az EBEL-ben:
A szabálykönyvben szereplők MAGYAR CSAPAT ESETÉN a játékvezető egyedi döntése alapján figyelmen kívül hagyhatók.

Azon sem csodálkoznék már, ha hoznának egy rendelkezést hogy a normál létszámon felül még +10 orosz játékos lehet a jégen a magyarok ellen - láttunk már rá példát a történelemben...
vegulis majdnem ugynanannyi mintha h.u.-an nyertunk volna igyis ugyis 2 pont de egy a viennae sajnos
huuu, nagy gratula a csapatnak, oriási meccs lehetett! már majdnem lerágtam az ujtöveim! az ujaimat már lerágtam! :-)
javitom mintha rendes jatekidoben nyertunk volna
@eFZSé: ezzel mit akarsz mondani?
@kiralyfi: inkább örüljünk a győzelemnek és a két pontnak, jó?
Csak azt hogy magyar játékost ököllel ütni szabad, magyar kapust bottal püfölni mikor már a lepkésében a korong szabad, és még sorolhatnám.
Talán annyira nem nagy gond, hogy a Bécs is szerzett pontot, nem rájuk kell figyelnünk. De nagyon nagy meccs volt. Fránya vizsgaidőszak, erre el kellett volna menni. :( Grat a srácoknak!
Grat a csapatnak! Volt egy kis izgalom, de sikerült! :)
na most sikerult visszaszerezni a gyerektol a laptopot, alma-koncert-lefoglalas muvelet volt :P

annyit akartam csak mondani: VAN ISTEN! :)

HAJRA VOLAN!
Végre,győzött a jobbik VOLAN!Gratulálok az év meccse volt!:D:D:D
szerintem sem gond hogy a becs szerzett egy pontot ok nem rivalisok az 5-8 hely kozotti csatakban a lenyeg az hogy a zagrabb nem elozott :) a Kaccal szemben van 4 pont elony es a villachtol mar csak 4 pont van szoval meg barmi megtortenhet :)
hatalmas meccs lehetett,csakhát ittis vizsgaidőszak:S
HajráVolán!!
Most akkor Mihály góljánál mégsem Palkó adta az assist-ot? :( Akkor nem jött be a 2+1... :( És Tommi 97%-a is befuccsolt. Viszont a bírók szemetek voltak megint, élőben legalábbis úgy tűnt. TV-ből? Valaki?
@sutyi2: Szerintem nem volt gond a bírókkal. TV-n keresztül az ismétléseknél mindig elismertem, hogy be lehetett fújni simán, még az utolsó Árpi féle kiállítást is. A bécsieknél igazából 2 olyan eset volt, amit szintén be lehetett volna fújni, bár ez nekünk nem olyan nagy gond... :-)
@qx92: Jó lenne az 5. helyet megcsípni, én azért szurkolok.
@Gooolem900: @blackhawks: hát igen vágom, holnap 13kor vizsga, meg kellett volna néznem élőben, csak hát vizsgaidőszak, szokásos hosszabbításos győzelem, hátborzongató lehetett a hangulat, családot megkérdezem milyen volt
gyerünk fiúk, még az 5. hely is meglesz, ez bizonyítja ismét, hogy ide senki nem jöhet biztosra, rájátszás meg lesz hajtva, ott lesek minden itthoni meccsen ígérem
HAJRÁ VOLÁN!!!
süti beállítások módosítása