HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kapaszkodik a Ferencváros

2010.01.08. 22:31 kerusz

Az este első mérkőzésén az Újpest megszerezte a Mol Liga négyes döntős részvételhez szükséges pontokat. A szezonban először négy teljes sort neveztek, és két harmadon keresztül négy teljes sorral is játszottak. Az első harmadban szerzett kétgólos előnyüket sikerült elherdálniuk a másodikban, a szívósan és okosan küzdő Miskolc tartotta is az előnyt az utolsó játékrész derekáig. Ekkor fél percen belül szerzett két góllal az Újpest fordított, a végén pedig Petran a saját alapvonala mögül, a mezőny fölött ívelte az üres kapuba a korongot, ezzel vált biztossá a hazai győzelem. A végeredmény 5-3. Leheletnyi esélyét próbálja nem elszalasztani a Ferencváros. A rájátszáshoz hibátlanoknak kell lenniük, és utolsó két mérkőzésük közül az elsőt be is húzták. Pedig igazán rosszul indult a Vasas elleni idengenbeli csata, hiszen a 13. másodpercben már vezetett Glen Williamson legénysége. Az 5. percben emberhátrányból még meg is toldották az előnyt a hazaiak, de a második harmad végére már kétgólos vezetést szerzett a Fradi. Ebből egyet meg is tartottak a végéig, hiába hozta le a kapust a Stars. A 4-3-as győzelem azt jelenti, hogy a Vasast a Ferencváros még beérheti.

50 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor is szép volt MACIK!
Az újpesti meccs marhára nem volt semmi. Az első harmad végén megnyugodtam, aztán a második harmad teljes káosz volt, Miskolc szép és okos gólokat lőtt.

40-50. perc aztán maga volt a pokol.Szabályosan látni lehetett, hogy minden játékos teljesen be van szarva, hektikusan kapkodtak, nagy akarásnak legtöbbször olyan eredménye lett, hogy elképesztő hibákat vétettek. De tényleg, ELKÉPESZTŐ.

Aztán jött a gól. Az az olyan fontos gól. Attól a pillanattól minden megváltozott. Mintha megnyomtak volna egy gombot és a fejekben minden helyrejött. De tényleg. Pszichés okok vannak a háttérben, ezt már eddig is tudtuk, de hogy ennyire, az már tényleg durva volt. SZóval a 3:3-tól kezdve nagyon éreztem, hogy ezt a srácok még összehozzák és úgy is lett. Az az üres kapus gól meg fantasztikus volt.

Az egy harmados demonstratív szurkolói megtagadás meg jó ötlet volt.

Pont ilyen fontos, csatás meccsek után kéne hogy adjon Pék nekik önbizalmat (még ha helyenként botrányos volt amit műveltek), de gondolom megint fogja produkálni magát a nyilatkozataival.
Ja és mielőtt a miskolciak a bíróra fognák. A legtöbb szabálytalanság teljesen jogos volt és a macik még kaphattak is volna többet is. A lilák e tekintetben ma fegyelmezettek voltak.
hát gyerekek!! fel állunk 0-2ről! és vezetünk 3-2re ,hogy a pélóba lehet kikapni innen,és milyen védelmi hibák lehettek?
hullámzó nagyon a teljesítmény!
inkább nem írok semmit mert megbántanék valakiket,nem vagyok jó passzban amúgyse!
ja macifan vagyok!
A Finnek tehetnek mindenről ja már csak egy 1 maradt zavarják el Mayerék azt is ..
Kedves VARNYU Kolléga !!
Mi a péllóért akarsz te főszereplő lenni egy hoki meccsen miért nem hagyod játszani a játékosokat ????
Ez jégkorong ahol tudod szoktak ütközni az emberek és egyik se volt olyan durva ahogy te megítélted !
De te az Oscar díjra hajtasz! Menj sakkozni mert még korizni se tudsz azért estél segre !!
Hát Káposztáson ma siralom volt, nem hoki. Aki későn érkezett, már le is csúszott a játékról, a többi felejtős. Volt még egy feltámadás a végére, de későn. Vagy a bejgli, vagy a virsli, de valami sok volt a Stars-nál..

A bíró az előny-hátrány játék gyakoroltatását tűzte ki célul mára a csapatoknak - legalábbis nekem úgy tűnt.
@Boby80: Az oscar díjra a Fradi játékosai hajtottak! Többször előadták a "hattyú halálát" a vakvarnyú meg megette!Siralmasan gyenge csapat ez a mai Fradi,de sajnos a Stars még gyengébb.Néhány játékos szörnyen formán kívül játszik(SILE!!!!! Szappanos,Sándor,)Szerintem a Spisak 10x jobb edző volt,mint ez a kanadai alkesz.
kapaszkodik, kapszkodik, de ha jol szamolom, a stars ki kell kapjon az ujpestol, a maciktol es a dabtol, a fradi meg meg kell verje a dabot?
2010.01.07. 21:23

A szövetség köszöni a káposztásmegyeriek sportszerűségét

Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára a következő levél közzétételére kérte fel az icehockey.hu-t:

"Kangyal Balázs Ügyvezető Igazgató Úr részére

Vasas Budapest Stars

Kedves Balázs!

A Magyar Jégkorong Szövetség részéről ezúton is szeretnék elnézést kérni a Vasas Budapest Stars csapatától, mivel a Magyar Kupa 2009-es versenykiírásában a jégkorongban szokásostól eltérően került meghatározásra a döntőbe jutás lehetősége. Sajnos, a hibás szövegezést - hasonlóan a két érintett csapathoz - már csak a mérkőzések lejátszásánál vettük észre, és így utólag ezen változtatni nem tudtunk - mivel ezt már a csapatok és az elnökség is korábban jóváhagyta.

Köszönjük a megértéseteket, és hogy sportszerűen tudomásul vettétek a helyzetet.

Üdvözlettel:

Kovács Zoltán

főtitkár"

egy Maci szurkoló válasza:

------------------ nyílt levél -------------
Levél Kovács Zoltánnak:
Tisztelt MJSZ fotitkár Úr!
Kicsit furcsa és érthetetlen számomra,hogy a szövetség főtitkáraként miért kér nyílt levélben bocsánatot a Vasas Stars csapatától,személyesen Kangyal Balázstól!Mint leírja,ugyan a jégkorongban szokásostól eltérően kerültek meghatározásra a kupa négyes döntőjébe jutásának lehetőségét szabályzó pontok(KI-vagy KIK- készítették el így a kiírást?)valamint megemlíti a hibás szövegezés lehetoségét is(azt vajjjon KI és MIVEL követte el???)ám az utolsó bekezdésben leszögezi:ezt a CSAPATOK és az ELNÖKSÉG már KORÁBBAN!!!!!! jóváhagyták.Az,hogy az érintettekben (Miskolc,Stars)ez nem kellő mélységben tudatosodott,az nem azt jelenti,hogy nem az előzetesen rögzített kiírás alapján jutott a final fourba és lett bronzérmes a Jegesmedvék büszke csapata-amiért még egy sz@r plakettet,vagy kupát sem kapott a szövetségtől..!Ezért kellene elnézést kérni és leginkább tőlünk, és nem az ellenérdekelt féltol,akik nem jutotak tovább. Véleményem szerint ennek a bocsánatkérő levélnek a megírása-és publikálása- nemcsak sportszerűtlen,hanem etikátlan is!Korábban nem találkoztam hasonló gyakorlattal, a szövetség egyetlen tisztségviselőjétol nem hallottam,hogy esetleg elnézést kértek a Jegesmedvéktől,amikor pl.téves játékvezetői ítéletek miatt vesztettünk mérkőzést,és soha nem kaptunk dícséretet,hogy sportszerűek voltunk,mert betartottuk a leírt szabályokat!
Igaz,mi nem a Stars vagyunk...
Üdvözlettel: eszel
egyszerű mezei
szurkoló
HAJRÁ MACIK!!!

hm.......
@evo9: Te miért vagy ennyire frusztrált? Kezdődik a hétvége, próbáld meg élvezni!
Ha Te nem érzed a fonákját annak, hogy egy továbbjutásra álló csapat lehozza a kapusát, az a Te bajod.

Nektek még1szer gratula a továbbjutáshoz és a 3. helyhez!
Itt csak a "főtitkár " úr ténykedése az érdekes, a többi már rég az emlékek között pihen.

Ez nem frusztráció csak érdekesség, mint Eszel barátom írta, ilyen még nem volt a magyar jégkorong történetében.... legelábbis nem emlékszünk rá.
@evo9: de volt anno egy Volan Sc meccs utan is kert nyilvanosan elnezest Kovacs ur az Sctol a biraskodas vegett, ha nem csal az emlekezetem
Lehet, hogy Pék is kapott egy kiokatást a vezetőségi megbeszélésen? Mert korábbi nyilatkozataihoz képest meglepően visszafogott volt az interjú alatt
jegkorong.tv/index.php?video_id=00108um
@Boby80: @canadien:
Hát kedves hozzászólok.
Ha szerintettek tegnap a jv volt a legrosszabb a pályán, akkor komoly hoki értelmezési gondjaitok vannak.
Én azt hittem eltévedtem. Hokira váltottam jegyet, ezzel szemben cirkuszt láttam. És ez nem zebra cirkusz volt.:-(
@evo9:
Vélhetően nem tudod miért született a levél. Ha kint voltál a meccsen, akkor pedig fogalmad lehetne róla. (Emlékezz csak az utolsó 1 percre.) Amúgy tényleg mi a bajod? A kupán döbbenetes jó meccset játszottatok a DAB-bal, a Fradit pedig simán legyűrtétek. 3-ok letettek, kaptatok 100 eFt-ot. A kiírásban sehol nem szerepelt, hogy éremosztás lesz!:-) (Kupán egyébként miért is?)
Szóval ezt a nyomjuk krahácsot nem kellene erőltetni!:-( (Valaki még komolyan veszi.)
@canadien: nem tudom mennyire követed az eseményeket, de Szappanos a 2 hónappal ezelötti súlyos sérülése óta ( 3 darabra tört a kulcscsontja) ma játszott először. Mitől is lett volna olyan formában mint azelött. Egyébként meg az előbbiekhez képest én úgy láttam, hogy igen is hajtott és próbált mindent megtenni.
@qx92: Ki vetted a szot szambol, de a biro halal felelme miatt vissza is szivta a bocsit. Tisztelettel.
@qx92: arra azért ne legyetek olyan büszkék, mert utána az elnézéskérésért is elnézést kért.
@canadien: Mire gondolsz, amikor szimulálást írsz?

Nekem tetszett a mérkőzés, a végére volt már egy kis parázs csata is, viszonylag sok néző és még nyertünk is :)

"Majoross a nevem és véres a szám,
óóóó,
Szájba vert a Miki, szájba vert a Miki,
éééé!"
:)
@evo9: Nem érzem a felindulás indokoltságát. Egy-két emberen kívül a komplett jégkorongtársadalom (így pl. én is) abban a hitben élt, hogy az amúgy az egész világon szokásos módon dől el a továbbjutás sorsa. Ezért hozta le Mayer a kapust és ezért nem hozta le Williamson a kapust. Ennek a kárvallotja a Stars lett.

Amit Te belérteni vélsz Kovács Zoltán levelébe, az sehol nem szerepel benne, így például kifejezetten nem állítja azt, hogy az előzetesen rögzített kiírás ellenére jutott volna a Miskolc a négyes döntőbe.

Amúgy a Kupa érvényes, mindenki által elfogadott kiírásában az is szerepel, hogy a helyezettek mit kapnak jutalmul, nos, ott éremről, plakettről egy kumma szó nincs.
@freddyD: Azért én furcsállom kicsit ezt a nyilatkozatot. Nemrég azt mondta, hogy közepes, a liga szinvonalát meg nem ütő játékosai vannak, most pedig azt, hogy a DAB-al azonos erősségű a játékoskerete, sőt amint megkapják az állampolgárságokat onnantól az Újpestnek erősebb lesz a játékoskerete.
@OliBLOOD: ebből 2 dolog következhet: a Dab játékosai nem ütik meg a liga szintjét, vagy rengeteget fejlődtek az Újpest játékosai az elmúlt pár napban :D
Kedves egybegyültek, én mint érdekességet copyztam be ezt a kis szösszenetet, ami nem az én billentyűzetemből származik... ha valki végigolvasta, akkor ezt fel kellett volna fedeznie.

Magam részéről annyit, hogy ÉN továbbra is úgy gondolom, hogy nem szokványos dolog elnézést kérni egy, a kupából kiesett csapattól, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között esett ki.
Persze nem mindegy a körülmény, az, hogy nem szokványos volt a kiírás. Vagy , hogy idézzek "hibás szövegezéssel" került elfogadásra a kiírás.... amit, mint bebizonyosodott, szinte senki sem értelmezett. Tanulság a dologból, mindenki számára, hogy mindig el kell olvasni egy kiírást, mert az lehet "hibás szövegezésű"...

Persze van (volt) öröm és boldogság a kupa után, aztán, hogy a körülmények alakulása egyeseknek nem tetszett, megint más dolog.

Magam részéről örülök az elért eredménynek, és remélem holnap (01.10. vasárnap) itthon is hasonló szoros meccset játszunk a DAB-al!
Még ha semmi tétje nincs is az eredménynek... sajnos.

Nagyon halkan megjegyzem, mert kinyírnak a miskolciak, én örülök a DAB sikereinek és további erőt, egészséget és kitartást kívánok a csapatnak.

HAJRÁ MACIK!
@Tillasz: Mesélj, mi nem tetszett tegnap? Szerintem nem volt rossz meccs, a küzdőbb, jobban akaró csapat nyert. Az elmúlt napok történései után kifejezetten pozitív élmény volt a tegnapi...
@evo9: Kovács Zoli szokott bocsánatkérő leveleket írogatni, nem kell ezen csodálkozni :)
@evo9: azért fura , ha a miskolciak azért kinyírnak, mert örülsz egy másik csapat sikerének is. érdekes az ottani populáció...
Mellesleg a fülkében ott volt HÁROM kupa, lehet, hogy nem lett kiosztva a pályán, de biztosan gazdára talált :)
@OliBLOOD: Szerintem ne keress benne logikát :)
@Gabberboy:
Ja, valóban. Az egyiket a legjobb kapus (Sevela), a másikat a legjobb hátvéd (Pozsgai), a harmadikat pedig a legjobb csatár (Borbás) kapta. És ezt úgy tudom a névadó szponzor ajánlotta fel.
@freddi:
Hosszú a lista, de röviden. Potyagólok, elképesztő hátvédhibák, csatárok öncélú játéka, a szervezett játék totális hiánya, alapvető korcsolyázási gondok - zsiráfok tömkelege -, korongvezetési hiányosságok, kimondottan lassú játék, mindezt úgy, hogy a pályán "6725" válogatott, és "5428" utánpótlás válogatott mérkőzés szám vonult fel.
De, hogy ne csak fikázzak. Tetszett, hogy sok néző volt kint. (Mégha sokan a gyereküket és unokájukat jöttek megnézni a szünetben tartott bemutató játék miatt. Ez nagyon jó, bár szerintem célszerű lenne, ha ilyen esetben a mérkőzés nem 7-kor kezdődne. Nem helyeslem, hogy 5-8 éves gyerekek fél 9-kor a jégpályán legyenek.)
És persze izgalmas volt a meccs, és nyert a Fradi. (Mondjuk ez személyes dolog.)
De lássuk be, ez messze volt az A csoporttól, de még a DIV I-től is.
Lehet hogy én látom rosszul, de elkezdődött egy viszonylag jó színvonalú Mol liga idén és most mintha lenne egy kis visszaesés. Szerintem rossz a mérkőzések elosztása, van csapat aki alig játszik, van aki sorozatban. Ezen kellene jövőre változtatni, hogy ne legyenek ilyen kizökkenések, hanem folyamatos játékban legyenek a csapatok.
@kiralyfi: kihagytam az idézőjelet, tehát helyesen:
"kinyírnak" :)
@evo9: "ÉN továbbra is úgy gondolom, hogy nem szokványos dolog elnézést kérni egy, a kupából kiesett csapattól, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között esett ki."
Szerintem is ez lenne a normális hozzáállás, de szemmel láthatóan sokan másként gondolják.
Fordított esetben vajon Egri is 'kapott' volna nyílt levelet...?:/
Hát meglepődtem hogy a fradi nyert :DD De selejtes a stars is akkor :D van esélyünk ellenük :D
Hajrá Lilák!

www.utehohockey.blog.hu :)
Sille és Gröschl kapitális hibáját kihasználta a Fradi és nyert.A színvonal hát az bizony elmaradt az A csoportostól, de a Winter Classichoz képest A csoportos volt.Én örültem,hogy annyi 5-8 éves gyereket láttam este fél kilenckor a jégpálya körül(másnap szombat) és annak is örültem,hogy nem láttam azt a hordát,aki ott volt 27-én a Kisstadionban.
@rihiranta&rantasila: Nevetséges ez az állandó hordázás.
Egy-két szösszenet ehhez a vitatott nyílt levélhet és MK versenykiíráshoz. Én teljesen abban a tudatban voltam, hogy a szokványos bajnoki rendszerrel ellentétben direkt készült így a versenykiírás és nem a szövegzés a hibás.

Más sportágakban az MK selejtezőkben a csapatok oda-vissza vágót játszanak és nem csak egy csoportkört, ahol mindenki mindenkivel játszik. Olyan esetben van egy mérkőzés, ha a két csapat között osztálykülönbség van.

Az egymás elleni eredmény figyelembe vételének igazából akkor van/lett volna értelme, ha a csapatoknak van idejük oda-vissza vágó kört játszani, akkor lehetne egy csapatról reálisan eldönteni, hogy melyik a jobb és a végén irányított sorsolás helyett szerencse alapon simán sorsolni.

Amúgy ezen már teljesen felesleges vitatkozni, örülni kell neki, hogy egyáltalán volt MK. A hibákból okulva pedig tanult mindenki és jövőre biztosan sokkal jobb és izgalmasabb MK kiírás fog készülni.
@Szotyeee: Nincs igaza, ennyit erről.
@rihiranta&rantasila: :DDDDDD
@Boby80: @facsipesz:
A játékvezetők nem szórakozásból ítélnek több kíállítást a mérkőzéseken, mert szerepelni akarnak, hanem azért, mert az IIHF elvárása, - a tiszta játék érdekében - hogy a legkissebb szabálytalanságot is meg kell ítélni. Ezt a tényt jó lenne publikálni és nem érthetetlenül szembesülni a bírói ténykedésekkel.
Olvassatok egy 25 évvel ezelött megjelent könyvről
jacint.blog.hu/2010/01/08/rekviem_a_hokiert_1
Az IIHF elnökének a játékvezetési felfogásról adott nyilatkozata:
www.hokibirok.hu/
@Tejpalkó: igen és azt is az IIHF elvárása, hogy a fejre irányuló támadásal szemben szigorúan fellépjenek. Ez tegnap nem sikerült, amit a játékosok sajnos rosszul reagáltak le...

(mielőtt bárki félreértené, pro és kontra tévedtek mindkét csapat kárásra)

a többivel egyetértek, bár sosem értem, miért kell az A-csoporttal előjönni, mikor AZOK a játékosok sem a MOL-ligában játszanak, akik a Div-I-ben fognak Ljubjanában küzdeni (tisztelet az 1-2 kivételtől)
@Bpstars: Tillasznak is szólt. sorry.
@Bpstars: Sándor Szilárd esetében jól alkazmazták a 2+10 percet (fejre irányulót), viszont a mérkőzés végén a Svasznek megmozdulása vitatható eset volt (talán ott is belefért volna a büntetés), de ezt én sem láttam tisztán a lelátóról.
Ezekkel a szigorításokkal a játékosok és talán még az edzők sincsenek tisztában, vagy csak nem tudnak hatni a játékosaikra - főleg a támadó harmadban elkövetett szabálytalanságok tekintetében -
Az AV 19 játékosai az utóbbi időben sokkal fegyelmezettebben játszanak és még sokszor ez is kevés.
@Bpstars:
Tudom, hogy nekem szólt, de lásd a következőket:
1. Sapporó 2008.: 7 fő
2. Svájc 2009.: 8 fő
3. Pannon Kupa 2009.: 4 fő.
A pénteken jégre lépőkből ennyien játszottak a válogatottban. Kitől várjuk el, hogy példát mutassanak? Szerinted tőlük nem várható el, hogy 3* egymás után jó helyre passzoljanak - most nem arra gondolok, hogy lelövik a társukat passz cimszó alatt -, hogy korongvezetés közben ne hagyják el korongot, hogy egyáltalán megértsék rajtuk kívül még 4-en a csapatból a jégen vannak, hogy kapu előtt nem cselezek, nem riogatom a kapusomat a hátraadott korongokkal stb. stb.
A Fradinak legalább annyi öröme lehet, hogy 2 gólós hátrányból nyertek.
Sajnos ez a vélemény nem csak az enyém, hanem sokaké, akik nálam többet - sokkal - tudnak a hokiról.
Észre kell venni, hogy a MOL Liga most kicsit leült. Remélem mindenki felpörög a végére, és az OB I-ben már csak a szépekről tuodk én is írni! (A kevés jót ezért leírtam erről is.)
És fontos, hogy mindenki megértse: Nem ellened, érted haragszom!
Tisztelt kommentezők!
Én vagyok az "evo09"által beszuszakolt nyílt levél eszmei szerzője,s amit leírtam most is vállalom.Sajnálatosan úgy látom,hogy a lényeg sikkad el megint!Miért nem arról folyik a disputa,hogy hibázott valaki-vagy valakik-a Szövetségben és emiatt reggbe súgták az érintetteket,hanem arról,hogy fruszráltak vagyunk-e netán krahácsi elnyomottnak érezzük-e magunkat?
A kettőnek semmi köze egymáshoz!Mégegyszer rögzíteném:a kupa kiírása mind az ELNÖKSÉG,mind a CSAPATOK jóváhagyásával ELŐZETESEN rendelkezésre állt!Később azért bocsánatot kérni szövetségi tisztségviselőként(Főtitkárként) ,mert ez az egyik érintettet hátrányos helyzetbe hozta finoman szólva sem szerencsés.Ha már mindenképpen indokoltnak érezték egy ilyen levél megírását,azt kapja meg a címzett-lelkük rajta-,de nyílttá tenni-véleményem szerint nem kellően átgondolt lépés volt!
(Csak finoman kérdezném meg,hogy egyébként mit tehetett volna a Stars,ha nem sportszerűen viszonyul a rögzített szabályokhoz?Kéri,hogy játsszák újra a selejtezőket,vagy letolják Dunaújvárosban a pályáról a Jegesmedvéket és ők meccselnek..?)
Részemről a téma azzal lezárva,hogy nagyon örülünk a 3.helynek,annak is,hogy a DAB nyert,sőt- miskolciként!- én is szurkolok,hogy nyerjék meg nem csak az OB1-et,hanem a MOL-ligát is!
@eszel59: hát nem tudom, ez az egész történet annyira amatőr, hogy nem szívesen állnék neki boncolgatni. Úgy tűnik, a szövi hibázott, nagyobbat, mint Mayer. Ebből a Macik profitáltak, még ha nem is tudtak róla. Talán tényleg szerencsésebb lett volna minden érintettől elnézést kérni és kicsit e5őbb. De szerintem az a legfontosabb, hogy megvolt a Magyar Kupa, nem ís akármilyen meccsekkel, és Miskolcra került a "bronz". Lehetnél egy kicsit nagyvonalúbb, ez a levél nem sért titeket. A jókívánságokat köszönjük! :)
süti beállítások módosítása