HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az UTE-nak a legfontosabb a kedd

2010.01.05. 12:34 F. Kapus

Egy fontos és egy tét nélküli mérkőzést rendeznek a Mol Ligában. Az előbbi is csak az egyik csapat számára bír jelentőséggel. Az UTE hazai pályán fogadja a Dab.Doclert, és győzelme esetén matematikailag is biztosítja helyét a Mol Liga négyes döntőjében. Az OB I. szempontjából még kevésbé elhanyagolható a lilák számára a meccs, mivel ott jelenleg csupán negyedikek, és a középszakasz bónuszpontjaiért nagy harc várható. A másik találkozás a Brassó és a Miskolc között történik, hétfőn az erdélyiek nyertek.

A Dab.Docler számára nincs tét, hiszen már mindkét versenysorozat alapszakaszát fölényesen megnyerték. Ezzel együtt fogadkoznak, hogy mindent megtesznek az UTE elleni újabb győzelemért. A szezonban eddig négyszer múlták felül Azariék Sikorcinékat, de a Megyeri úti meccs szoros volt, a gólrekordot jelentő 9-7-es újvárosi siker nehezen született meg. A Dab.Docler kissé tartalékos lesz kedden, Fisera már nincs a csapatnál, Jonkl még nem épült fel teljesen, Sevela kapus betegséggel bajlódik, Kiss Ákos és Galanisz Nikandrosz sérült. Az UTE részéről kevesebb hiányzó várható, Szajbert Patrik pedig állítja, részükről mindenki 100 százalékot fog nyújtani. Pék György edző nagyon kritikusan fogalmazott a Magyar Kupa-döntő kudarca után, várhatóan már csak ezért is nagyobb intenzítással küzdhet csapata. A Dab részéről két juniorválogatott hátvéd, Kiss Dániel és Orbán Attila a cikk végi videóban ismerteti várakozásait.

A mellékelt illusztráció a Dab.Docler 2010-es naptárából való. Mint az évek óta megszokott, a legmagasabb szintű dizájnmunkát az újvárosiak körüli csapat végzi a magyar hokiban. A fotókat ezúttal is Mudra László készítette, a grafikai munkát Juhász Péter végezte, maga a koncepció a Dab marketingeseitől származott. A naptár 2500 Ft-ért megvásárolható a dunaújvárosi Gourmand Kávéházban, a Kenguru ABC-ben, valamint a Dab.Docler hazai mérkőzésein.

A Brassó tegnap hosszabbítás után verte a Miskolcot, de már nem kerülheti el az utolsó helyet. Ellenben a Miskolc még remek hajrával befoghatja az előtte álló Ferencvárost. Persze már nincs a saját kezében a döntés. A Brassó számára azért érdekes a keddi meccs, mert ezzel hangolnak az SC Csíkszereda elleni pénteki Román Kupa-elődöntőre.

221 komment

Címkék: miskolc ute brassó mol liga dab.docler ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacSweyn öt gólpassz, az sztm elég jó :)
Kurt passzolgat rendesen 0+5-el :) Kevin 1+4
@vaze: Mert nekünk 90mp kell a felálláshoz és golt szoktunk kapni üres kapura.
Lali az öreg mesterlövész... :)
A 2. sor lövette vele a gólt... :)
Mind a 6 gólt ez a sor ütötte. Már ha a két bekk gólját ideszámolom. Végül is ők voltak bent és a gólpasszokat is ők adjták.
bakker. 2 percre nem nézek rá a jegyzőkönyvre és mi történik?!?

Lalinak mostanában úgy sül a keze, hogy ha kézfogás után megint megtörli a jégen, az rögtön elolvad.
A régi forgatókönyv szerint most kéne jönnie az UTE góloknak. Mondjuk én nagyon jól megvagyok nélkülük. :)
Az ismert mondást parafrazálva: szerényen játszunk, de jól! :)
ez a sor fenomenális:)
Emberelőny. szerintem ezt is beütjük.
@Uteapu: Így tényleg nem jön ki! :)
A jegyzőkönyv alapján Bontovics ma meglehetősen hasznos tagja a lilák védelmének :)
Pfú!
Az UTE ebben a szezonban még nem úszta meg az Újváros elleni derbiket 6 gól alatt! Azért ez is elgondolkodtató! :)))
Vajon ma hogy áll a légiós sor a DAB ellen? Bár Sikorcin nagyon hiányozhat nekik.
@gogosz: ha ennyi ideig nem frissül az eredmény, hajlamos vagyok azt gondolni, hogy tömegbunyó van. Nem lenne jó...
Bakker az Olimpija vezet 2:0ra :(
57:37 3:7 Dab.Docler gól: EQ 11 MacSwayn Kurt (82 Magosi Bálint, 37 Korol Kevin Thomas)
Kurt feltette mai teljesítményére a koronát :)
Ebben az évben nagyon megvertük mindig az UTE-t de én továbbra is őket tartom a legnagyobb ellenfélnek a hazai bajnokságokban. Lesznek ők még jobbak is.
és melyik sor is lőtte a hetediket?:)
na végre!
Kurt még nem lőtt gólt ebből a sorból. Eddig... :)
@gogosz: Az, látod, biztos is!
Hihetetlen jó volt ma ez a sor! Mennyit játszhattak? Más nem csinált semmit?
@gogosz: lehet csak ők voltak bent végig :-)
Szép volt, fiúk!
Szép volt fiúk, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz a vége
Grat GYEREKEK!!!!!
Hajrá Kohász :)
Örülök, hogy Kurt nálatok magára talált, én nálunk is szerettem a játékát, csupaszív, megalkuvást nem ismerő volt, csak semmi nem jött össze neki.
@vaze: Az ember annyi év hányattatás után el sem meri hinni, hogy most feltétlenül örülhet és megbízhat a csapatában. Megmondom őszintén a mai gyözelemre nem adtam volna agy fabatkát sem. De elég a kishitűségből!!! Nagyon jók vagyunk!:)
Lecsó gólját utólag Korolnak írták jóvá
@Raon: a második sor ma férfimunkát végzett:)
@Raon: Itt most nagyon jó szezont fut! Én meg annak örülök hogy nálatok nem jött neki össze semmi és így most itt játszhat! :) Szerintem Ő most is beférne a Volánba. Mármint a jelenlegi formája alapján.
@Raon: Pont ma akartam valami nagyon hasonlót írni, csak közben elsodortak az események! :) A Volán meg eriggyen a győzelem után, még teljesen nyílt minden!
Szép volt fiúk, különösem Magó, Kevin és Kurt, de dicsérjünk meg mindenkit nem várt könnyedséggel mutatták meg hogy az első sor, és a liga legjobb kapusa nélkül is ez a legjobb csapat!
@kiralyfi: szép is volt, főleg, hog így pótolni tudták a hiányzókat. :)

@gogosz: még az is elképzelhető, bár ahhoz látni kellene játék közben. Nálunk elsősorban a védőmunkája volt gyenge, és egy az egyben minden ziccert kihagyott. Bár az is igaz, hogy az a csapatunk elég gyengus volt, talán túl nagy volt rajta a teher...

@vaze: megyünk, megyünk, csak ezek a lusta ördögök az első két harmadban rendszeresen alszanak. :)

Még egyszer szép volt, Újváros!
Magosi 3+2 Korol 2+5 Kurt 1+5 Szép volt fiúk!
Újpesten nem akarnak lassan keresni egy edzőt is a csapathoz?!
@Stommy: Ezen gondolkodtam, hogy miként lehetne ezt finoman megfogalmazni.Megtetted helyettem.
@gogosz: azert 5 7 6 pont egy csatar triotol nem semmi Kurt minden golban benne volt gratula nekik nem semmi teljesitmeny gyakorlatilag ez a 3 ember megverte ujpestet :)
@Raon: behúzzák az ördögök is, reméljük:)
szép volt, fiúk - nagy királyság, és bár írtam már, de egy ilyen este után csak idevésem megint: ilyen közeget (egyfelől a csapat, másrészt meg persze a sor) sehol sem talált volna Magó. most két kanadaival nyomhat végig - ilyen iskolája nem mindenkinek van, pontosabban senkinek sincs hazai viszonylatban. 3-3-nál picit izgultam, de sokadszor igazolta a csapat, hogy ez az év nagyon-nagyon más, mint az elmúlt évek: tartásból is csillagos ötöst érdemelt a gárda!
Hazai pályán 7 hetet kapni a tartalékos Dab-tol szerintem nagyon sok-és hatalmas K-O,jo volna uj edzö után nézzni.Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra most kik lesznek a hibások.PÉk mestertöl.........a légiosok a kapus a védelem vagy talán a hideg
@Zsiraf78: lehet a jég és a korong volt a hibás:)
@Zsiraf78: hát igen, Pék professzor nyilatkozata a kupadöntő után szíven ütött, egy edző ilyet akkor sem mond a csapatára, ha - történetesen - igaza van. ráadásul nem volt igaza, az a meccs a már ezerszer kitárgyalt 5-3-->6-3 szitun ment el. most persze azt mondjuk, hogy akkor is nyertünk volna, mert jobban bírjuk a harmadik harmadokat a MOL mezőnyben mindenkinél és látványosan mindenkinél, de hát azt is jól tudjuk, hogy ezen a pályán nincs/sincs volna meg ha.
@kiralyfi: vagy egy ablak nyitva volt,és huzat volt ezért voltak gyorsabak a srácok:))nevetséges nyilatkozato tényleg!!
@Zsiraf78: már olvasni a mai meccsről nyilatkozatot?
@Nyuszí O_o: Minden szavadal egyetértek!!!!!!!
@kiralyfi: még nem de nagyon várom,az tuti humoros lesz::)))
Pék György: – Szégyenletes vereséget szenvedtünk, tele van a csapat közepes képességű játékosokkal. Nem igazán vagyunk gólveszélyesek, gyermeteg hibákból kaptunk góljainkat.

G. P. MacCallum: – Több meghatározó játékosom is hiányzott, ám a második sor remekül helyettesítette őket. Az egész mérkőzésen domináltak, s mind a hét gólból kivették a részüket.
itt van, és Pék mester is kivette a részét a felelősségből...megint:)
kicsit off, de nincs valakinek drótja az orosz külker bankhoz? ha már megvették a Dunaferrt (mármint a céget), picit benézhetnének a dunaújvárosi jégkorongsport ablakán is...mondjuk ne üres kézzel :)
@kiralyfi: hogy eszébe nem jut azt mondani, viszlát...hihetetlen
@Spigott: Ez felháborito!!!!Nemlehet,hogy ö nem csiná valamit jol???PÉK ur????
@Spigott: az nem G.P. hanem J.P. :)
A G.P. maximum Moto GP... :D
@Zsiraf78: ő mindig mindent jól csinál, nem tudtad?:) nincs jogom nagyon bírálni, mert nem a lilákhoz húzok, de ez nagyon érdekes...
@tiriakos: én csak idéztem, nem én írtam :)
Azt hiszem Pék elfáradt, nem tud megujulni és képtelen a saját felelősségét elismerni.Szerettem a játékát és voltak edzőként is jó dolgai de be kéne látnia, hogy nem képes többre.A nyilatkozatai undoritóak.
@kiralyfi: Énsem csak egyik légiosuk a barátom,azért követem, figyelem öket,elárulom neked,hogy a játékosok is igy vanak ezzel ökis olvasnak meg láttnak meg hallanak.Ezek a nyilatkozatok nem épitö jellegüek az tuti.
mindenkinek ajánlom a miskolciak web oldalát,törökök foglalták el
@Uteapu: Olvasom a komentjeidet,és ez nagyszo!!! töled,örülök,hogy másis igy láttja nemcsak én.Eljöt az idö a váltásra szerintem.
@zsolt007: durva nagyon. törököt fogtak :)
a vezetőség mit csinál újpesten?
@Zsiraf78: Attól tartok már késésben vagyunk.Ennek már rég meg kellett volna történnie. Csodálom a játékosok tűrőképességét.A nyilatkozatai egyenesen megalázóak.
@kiralyfi: Mit csinál? Semmit.Hacsak nem azon munkálkodnak, hogy szétverjék azt ami még van.
Jöttem meccsről. Majd a meccses bejegyzésnél többet írok, így röviden sajnos megérdemelt DAB győzelem született, a 2. harmad marha látványos és pikáns volt. Kár hogy annak végén történtek miatt megtörtek a lilák
@Uteapu: Hid el nincs jo hangulat!!nem a hasambol beszélek.És ez az eredményeken is meglátszik,nehogy nagy kopanás legyen a végén Csikban, vagy a bajnokság végén.
Már elnézést, de hogy a picsába talál rá egy török hacker group a Miskolci Jegesmedvék honlapjára? Random a móka, vagy volt megrendelő?
@Zsiraf78: Nem csodálkoznék ha igy lenne.
@Uteapu: Egyetértek. Hogy a francba nyilatkozhat ilyen flegmán minden átkozott meccs után?
Képzeljétek el, egy játékos nyilatkozna így, mennyi büntetést fizethetne?
Ha elmenne, lehet még Berta is meggondolná magát és az csak jót tenne a csapatnak.

Egyébként Sikorcin miért nem játszott ma? Pék megint bepöccent, vagy mi volt?
@freddyD: Betegséget mondtak, de...?
@Spigott: A medve nem játék lehet törökhonba is így gondolják aki még nem látta volna hatalmas www.miskolcijegesmedve.hu/
most ők is úgy gondolták, lássuk a medvét:)
@freddyD: Vagy lehet, hogy Siki pöccent be, nem akarok elméleteket gyártani, de ha minden vesztes meccs után a nyakamba varrnák a vereséget, egy idő után én is kiakadnék, de ez csak az én elméletem, vagyis nagy baromság is lehet :)
lehet ez az új török szponzor:)
Az alapvető probléma Pék mesterrel hogy egy olyan korban szerzet tudással akar érvényesülni amit már rég elhagyott a magyar hoki. Tavaly könnyü dolga volt mert volt egy ész a csapatban és ha azt mondta csináljátok meg ügyesen, akkor belülről a légiósok megcsinálták ügyesen és nem kellet ehez különösebb edzői bravur + tavaly a DAB is elMatejovozta az első felét a szezonnak. Ezek miatt olyan marha flegma?
az nem lehet, hogy ez az új szponzor a maciknál?:)
Akkor miért nem az ellenfelek oldalait törik fel :D
türkiyeben semmit sem tudni:)
lehet a jövő héttől a nevük is változik: miskolci kutup ayilari:)
Magóék ma káprázatosan játszottak, a fiatalok is mentek ám sok helyzetet kihagytak. Újpesten meg lehet gond bőven, ha már a kispadon püfölik egymást a játékosok...
@redwhite2006: Mesélj csak. Én ebből nem láthattam semmit. Péket püfölték? :P
De azért csináljuk nekik az ingyenreklámot :)

Lehet, hogy ez volt a cél :P
@a. Bárd: lesz a héten úgyis egy meccs, lehet felvezetni: miskolci kutup ayilari : dunaújvárosi kohász:)
@kiralyfi: Úgyis jönnek vissza az oroszok :D
Szevasztok!
Na most látogassatok el a www.miskolcijegesmedve.hu oldalra...

feltörte valami agyament török.....
kiváncsi vagyok Zebi mikor ébred fel...
ja... most látom már más is észrevette :)
@kiralyfi: vagy egyenesen - Miskolci Kutup Ayilari : Vneshekonombank-Dab.Docler :) OFF azt tudtátok, hogy az orosz-török háború volt az első, amikor az oroszok a természet erőit (hideg tél, viharok, amit aztán szívott Napóleon és Hitler is) a maguk javára fordították? eddig én se. ON
OFF bocs, időben nem tájoltam: orosz–török háború (1568–70) ON
@evo9: Zebi fújt az UTE-DAB meccsen, úgyhogy ébren van, csak mecs közben nem igazán tudja lesni a Macik honlapját... Vagy elnéznétek neki, hogy szarul fújja a lest, mert ellenőrzi a honlapot? :)))
@Nyuszí O_o: Miskolci Kutup Ayilari - Dunaújvárosi Metalugijnij :)
@kerusz: nem tud meccs közben honlapot szerkeszteni?:)
@kiralyfi: Nem, ez az egyik komoly hiányossága... :)
@kerusz: be kellene íratni valamilyen továbbképzésre:)
@kiralyfi: @Nyuszí O_o: Miskolci Kutup Ayilari - Dunaújvárosi Metalurgijnij :)
süti beállítások módosítása