HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kicsit rá kellett mozogni a bejglire

2009.12.27. 12:07 kerusz

A Vienna Capitals elleni mérkőzés már történelem, a Zágrábra kell koncentrálni, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Ünnepi pihenő után készül a horvátokhoz a csapat, és nagyon szeretné folytatni a jó sorozatot.

Szombat este félórás szárazedzés után felpörgető jegesen találkoztak a játékosok és a szakvezetők ismét. "Kicsit rá kellett mozogni a bejglire, ha jól emlékszem, a válogatott szünet miatti pihenőt leszámítva, ami viszont nem érintett mindenkit, nem is volt ilyen hosszú kihagyás a szezonban. Vasárnap reggel még egy 20-25 perces jeges edzést tartunk, úgy indulunk el Zágrábba – mondta el Énekes szombat este. – Ekkor fog kiderülni az is, hogy a belázasodott Juha Alen velünk tarthat-e. Jobbnak láttuk, ha a szombat esti edzést még kihagyja, reméljük, vasárnapra javul az állapota. Hasonló lesz a felállás Zágrábban, mint legutóbb a Vienna Capitals ellen, egyetlen apróbb változás, hogy a negyedik sor Vaszjunyin-Fekete–Kovács Csaba összetételben kezd."

Ondrejcik Rastislav porcműtétje miatt csak hat hátvéddel számol a vezetés, de Juha Alen állapota miatt ez is változhat. "Volt már, hogy csak öt hátvéddel álltunk ki, és akkor is végig tudtuk játszani a meccset. Ha szükséges, a Vas testvérek valamelyike áll készenlétben arra, hogy beugorjon védőnek. A kapuban Hetényi kezd, Satosaari lesz a tartalékja. Szerencsére a sérülése szépen javul, a Vienna ellen még nagy gondban lettünk volna, ha be kellett volna szállnia, de ma már nyugodtan ültethetjük a kispadra. Peterdi és Benk lesz a két bármikor bevethető csatár."

Most először találkozik a Volán a Medvescakkal azóta, hogy Ted Satort nevezték ki a horvátok vezetőedzőjének. "Pikáns helyzet ez, de nem jelenthet gondot, azt várom, hogy néhány játékosunkra kifejezetten pozitív hatást fog gyakorolni, hogy ismét bizonyíthatnak a szövetségi kapitánynak. Szeretnénk folytatni az eddigi jó sorozatunkat ellenük (tétmérkőzésen még sosem tudott nyerni a Medvescak a Volánnal szemben), de ez a csapat már nem ugyanaz, mint amelyikkel az Interligában játszottunk. A szezon eleje óta is csak erősödtek, edzőt is cseréltek. Bízom benne, hogy ismét meg fogjuk mutatni, mi vagyunk a jobbak. A Bécs elleni győzelem már történelem, abból csak arra a kemény hajtásra szabad emlékezni, ami meghozta a sikert."

75 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sportklub TV:
17:30
Jégkorong (ÉLŐ): Jégkorong
EBEL Medvescak Zagreb - Sapa Fehérvár AV19
Élő Winter Classic közvetítés:

hockeytv.hu/
Ilyenkor védőhiányban nem lenne jobb inkább Flintát visszahívni? Vagy ő már nem játszhat a volánban?
Reszkess Zágráb! Jön a fehérvári CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Nem szeretném elrontani az ünnepi hangulatot,stream-en nézem a Winter Classis-ot,de lehangoló amit látok,érzek:-félig(vagy talán mégjobban!)üres lelátó,gyenge iram,és zéró nézői hangulat!Vagy csak a stream-en nem jön át?!Ha igen,akkor mindenkitől bocs!De ennél talán még Dunában is többen vannak kinn,nem is beszélve Fehérvárról,no meg a hangulatról!Hol van az emlegetett 8-10 ezer néző?!Mi van veled Budapest!
@váradi: Ja, meg nem engedték be a népet még érvényes jeggyel sem...
@váradi: A tempó nálam is egy kicsit lassú volt... Lehet, hogy a NET akadozott?
@bravo_lima: -Lehet...Mondom,megkövetek mindenkit,akit megbántottam volna előző hozzászólásommal,csak kicsit többre számítottam ettől a hokiünneptől!Talán majd pár év alatt újra kialakul.Hajrá Magyar Jégkorong!!!
@váradi: a tempót én is nagyon lassúnak éreztem, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a Kanada-Karlovy Vary, és a Szlovák-Usa u20as meccs volt az utolsó kettő amit láttam, azokon meg elképesztő iram volt.
@váradi: A tempó tényleg lassú volt, a meccs sem volt vmi nagy durranás, de a hangulat biztos nagyon jó volt, és én úgy tippelem (neten keresztül), hogy nagyon is szép nézőszám jött össze.

Nem tudom hányan lehettek, de sztem meglehetett egy fehérvári EBEL-es nézőszám. Nem elfelejteni, itt nem egy 4000-es csarnokban voltak az emberek összezsúfolódva, így csalóka a kép egy kicsit.

Egy MOL ligás nézőszámhoz képest igenis nagyon sokan voltak, az EBEL előtti években Fehérváron sem voltak többen magyar bajnokin.
A jegyzőkönyv szerint 4.500 néző volt, ami a MOL ligában nézőcsúcs, de még Székesfehérváron sem voltak EBEL meccsen ennyien.
Hazaértem. Ha tippelni kellett volna és 4000 nézőt mondok, az NS 3300-at ír. Az iram télleg nem volt valami nagy, meg ugye sokáig 1 gól volt, de a végül kimondottan izgalmasra sikeredett. Mondjuk az h nincs forralt bor... iszogattam a teát :S
@hokikori: Hogyan lennének itt fehérváron ennyien a csarnokba amikor 3500 férő helyes te...
@hokikori: -Bárcsak lenne Fehérváron is egy ekkora csarnok,ahol lehetnének ennyien!Volna rá igény,asszem...
@^ShAdow: azért lenne nézőcsúcs :)
-Amúgy most lett vége a Hannover meccsének a Hamburg-al a DEL-ben,Levivel a kapuban(végre!!!)5-1-re nyert a Hannover!Gratula Levi,csak így tovább!!!Jön fel a Hannover,mint a talajvíz!
Általában 3.000-3.500 néző van Székesfehérváron, ami mindenképpen megsüvegelendő és nem csak jégkorong szemszögből nézve.
A MOL liga meccsein általában 400-800 néző lézeng, amit főként a miskolciak és néha az újvárosiak és a csíkszeredaiak überelnek. A mostani összecsapás egyik házigazdája sem tudott eddig kiemelkedő nézőszámot produkálni, ezért tartottam fontosnak kiemelni a mai esemény különleges látogatottságát.
Én ugyan csak belenéztem a közvetítésbe, de úgy vettem észre, hogy a kommentátoron kívül nincs hang a meccsről. Szóval a hangulat és a szurkolás nem jön át a képen.
nemrég értem haza winter classicról...
kb 4000 ember kint volt, amivel nem is lett volna baj, ez szerintem egész korrekt nézőszám, de a fraditábor nagy részének köze nem volt a meccshez sőt a hokihoz se sok :) végig anyáztak, ahelyett h a csapatukat biztatták volna (bár lehet hogy ez náluk annak minősül)
az iram gyenge volt, a színvonal se volt túl magas (szerintem), és mondanám hogy a kapusok brillíroztak, de ez nem lenne igaz. kapura lövés se nagyon volt...
mindent egybevetve jó élmény volt :)
@hokikori: Jo kezdemenyezes volt, fontos rendezveny. Egyet nem ertek, miert nem engedtek be az embereket? Meg tobben is lettek volna.
nincs stream a medvescak vs volánról? :(
@1nf3rn0: ott van fenn kettő is, bár én egyiket se próbáltam, mert a Sportklubot nézem
A Satosaarint elgázoló ljubjanai tényleg nem kapott egy meccs eltiltást sem?? Ez felháborító. Lehet nekünk is be kellett volna mondani egy csonttörést vagy izomszakadást....
amelyik streamet megadta jagor68 azon lessz most foci megy de irja hogy csak az elso felidot adjak tehat akkor a hoki lessz tovabb!gondolom en aztan kitudja
@munkagep: es mijen a kozvetites a sportklubbon?
valaki tudna segíteni ezzel a balkán streammel h reggelés után mit csináljak?
sikerült! de télleg egy null oda????
1-0 a medvescaknak, valaki szóljon már léderer kollégának, hogy nem a zágráb a vendég, ja és a winter classicot nem az ute nyerte 2-1 arányban, csak, kicsit idegesített, de már leírtam és megnyugodtam:)
Rossz előérzetem van. Nem szokott zavarni a 0:1, de szerintem ma nem mi nyerünk... :-( Ezt álmodtam...
3-0 oda veghist mit álmodtál?
hat ez eleg .......3-0 oda ahhh
Nem mozogtak rá eléggé arra a bejglire :S
lehet látni a közvetítést, amit betettem linket?
én azon is nézem meg a sportklub adásán is.
@kiralyfi: Ennél azért jobbat :-(
vaaki magyarazza el nekem mit irjak ide azon a balkanos oldalon? If you were referred to this site by an existing member of Balkan Sport Network, enter their username here.
jó lerontják hete védési mutatóját a "horvátok"... még semmit nem védett. A medvéknek minden bejött eddig... mi lesz a vége? remélem feltámadás!!! minden esetre egy ideig nem nézem, mert felhúztam magam......
@mL: csak be kell jelentkezni név jelszó, regelj be egyszerűen aztán keress a schedule-program menüben
@mL: regisztrálnod kell!
Én már regeltem, hogy a fene egye meg!
Fel fogunk állni, muszáj!!!
4-0 de magasbot miatt nem adják meg szerencsére
@ml az a gond hogy egy mar regisztralt felhasznalo nevet kell oda megadni......
szóljon , aki a balkanon akarja nézni a volánt , tudok adni egy belépést
Nagy napja van Kristannak, de ezt nem kopogom le inkább..
most olyan mintha csak a zolika lenne a pályán:(
Mintha csak bólyák lennénk a pályán, főleg a kapu előtt, borzalmas nézni
marci szép....gyerünk
a legjobbkor! Hajrá, Volán!
Kezdjünk éledezni! Már fordítottunk a Zagreb ellen a sírból, sőt, Linz ellen is, képesek rá a fiúk!
Úgy látom szép számmal vagyunk szurkolni.

Off: a horvát adás operatőre valami eszetlen módon rángatja azt a kamerát, rossz nézni...
@Skandinávia-mánia: ne is mondd! Remélem, a szünetben bedob egy felest, mert én néha már szédülök!
visszaállt a Pire/Palkó 1. sor? akkor csak jó lehet a vége...
na alakulni látszik
léderernek még mindig a zágráb a vendégcsapat:) pedig már csak 10 perc van 8,5 perc van hátra:)
Minden összejön nekik, és semmi sem nekünk.
hihetetlen, de nincs különösebb hibájuk a szlovén jv-nek
Ezek egyből verekednek, ha kiállításuk van?
jessenyice elcsípte a grazot
Nem baj, attól a mi csapatunk jobb, mint a Zagreb!!!
Hajrá VOLÁN!
sajnálom, de megérdemelték a medvék...nagyon jól játszottak, mi meg pontatlanok voltunk, kicsit az volt az érzésem mintha másnaposak lennénk (tisztelet a kivételnek), a grazot meg el kell kapnunk
hajrá volán
Azért még így sztem inkább nekünk fújtak a bírók.
Sebaj, 1 pont nélküli meccs belefér az előző sorozat után, csak a linzi kirándulástól félek igazából
Úgy néz ki a karácsonyi szünet rosszat tett nekünk. Ez sajnos nagyon elkeserítő játék volt. Egyedül a 3. harmad elején játszottunk úgy, ahogy.
Srácok, a mai napot gyorsan el kell felejteni és ott folytatni, ahol a Vienna ellen abbahagytátok!
Reszkess Graz! Jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
itt van a Sator- "bosszú", amiért kirúgták a Fehérvártól - tiszta marhaság, hogy ő a szövetségi kapitány - egyértelműen Tolvanent kellett volna megbízni....nekem ez a véleményem, ha tévedek, mea culpa....-)
@DominiKing: biztos a csapatnak is megvolt a 3 napos kényszerzabálás
kár ezért a karácsonyi 1:4-ért ... tényleg nagyon bejglis játék volt :(
süti beállítások módosítása