HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Vienna 4-2

2009.12.22. 23:26 Hblog

Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt adott, Sofron is vállalt asszisztot, így ő 2+1-gyel zárt, egyre jobb formába lendül a Fehérvár reményteljes fiatal játékosa. További eredmények: Linz–Graz 0-3, Olimpija–Medvescak 2-5, Salzburg–Villach 4-1, Klagenfurt–Jesenice 4-3.

85 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenomenális volt! Gratula a csapatnak. Capitals is kipipálva. Sofi elott nagy karrier all.
SZÉP VOLT FIÚK!

BOLDOG és BÉKÉS ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

HAJRÁ VOLÁN!
Végre a Bécset is sikerült elkapni! :)
Gratulálok a srácoknak! kár h nem láthattam.
Bravo! hatalmas iram, óriási küzdelem (hány bot tört, számolhatatlan!), nagyszerű teljesítmény mindenkitől! Zolika szupercsászár, f..paraszt bécsi csapat, pont olyan, amelyiket tripla élvezet elpi....ni!

gyönyörű este, köszönjük!

PS: néhányatokból még mindig csak a HIT és az önbizalom hiányzik ahhoz, hogy meglegyen az áttörés!

Hajrá, Volán!
Szép volt Fiúk!!!
Gratula a fiúknak. Nagyon szép munka volt =)
A következő Sofi riportnál meg lehetne kérdezni véleményem szerint, hogy elmenne e játszani másik csapatba légiósnak. Valószínűleg ez a következő lépés neki, hogy nyújtják a szerződést. De kérdéses, hogy aláírná e(lásd. pls Palkovics vagy szegény Csicsónk).

Még 1x gratula :)
Éreztem, hogy nem szabad kihagyni ezt a meccset, mert ma nyerünk. Hát kimentem, és mennyire JÓL tettem!!!
Volt ma minden: hajtás, csapatjáték, törtek a botok, infarktus a kapu előtt, hatalmas Zoli-védések, Ladányi-álompasszok, köcsög bírók, faszarcú Rodman és a "haspuffadásos labancok, akik fújták a bécsi szelet", kakaskodás, Jankó-madness, Sofi dupla, és egy csodás üreskapus gól!

És meglett!!! Én már nem tudom, mit mondjak! Nagyon tetszik a tabella...
ALLLLÉÉÉÉÉ ALLLÉÉÉ ALLÉÉÉÉÉ
VASÁRNAP ZÁGRÁB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apró epizódok: második harmad eleje, Cassivi beáll a ketrecébe. Észreveszi, hogy a kapu előtt hatalmas "kanyon" van a jégen. Jönnek a bírók, elkezdenek operálni, szépen terítik a kását, mint a kolumbiaiak a heroint, tömik a vágatot, koronggal ellapítják. Cassivi és egy bekk segít nekik bottal. Meccs közben Frederic még a kulacsa tartalmával is rásegít a tömésre. Majd amikor a harmad véget ér, hanyag mozdulattal az egészet újra kikarcolja, hátha megpattan a korong Zoli előtt... Hát nem jött össze! :D

A másik: ez a Rodman mekkora egy tirpák! A végén ellopott egy csokit a kis enyveskezű...
Soooooofiiiii! Sooooofiiiiiiiiiiiii!!! SOOOOFIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
De mindenki más is megérdemel minden dícséretet: ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej! Ti vagytok a legnagyobbak, hej, hej!
Köszönjük ezt a csodálatos karácsonyi ajándékot! Aki a kettes buszon lesz 27-én, készüljön lélekben, mert az újonnan alakuló szurkolói-baráti társaság, az Ördögi Kör alapító tagjai terveznek pár meglepetést. :)
Sziasztok! Ez egy igazán jó meccs volt. Máskor pedig kedves szurkolók ne sajnáljátok a bécsiektől a csokit, ha két pontot itt hagynak, ennyit igazán megérdemelnek. Lehet, hogy ma némelyiknél elszakadt a fonal, de eddig mindig nagyon sportszerűek voltak. Ma meg azt hiszem nehéz volt elviselniük, hogy megtört a jég és Fehérvár elverte őket, aminek mi nagyon örültünk. Sofinak külön köszönet azért, hogy ma is megmutatta azt a játékot, amit már többször említettem és amiért többen a blogon lehurrogtak. Érdekesen keveri a sorokat a finn edző, de a végén még kiderül, hogy tudja hogy mit akar, hiszen az eddigi eredmény őt igazolja és remélem ez marad is így, mármint az eredmény. Hihetetlen izgi volt a mai este, köszönet mégegyszer érte.
HAJRÁ FEHÉRVÁR AV19!!!!
@Raon: Ladányitól forintos passzokat kapott. Lehetett volna még eredményesebb, ha a kapu torkából is sikerül belőnie. Az első gólja előtt a korongátvétel fantasztikus volt, már azzal helyzetbe került egyből. HAJRÁ VOLÁN!
Ej ha kitartana aprilisig a szloven csapatok es jatekosok pechszeriaja...:)
SZÉP VOLT FIÚK!!!! Ilyen egy estét!!! Álom! :) Bornhammar is lőtt ma gólt...őt senki sem említi.. :DDDDDDDDDDDDDDD
@edudus: Ritka szerencsétlen találat volt. Ami még egy kicsit bosszantott, hogy Horváth rossz passzából ők egyből góllal büntetettek, nekünk is volt ilyen kiugrásunk, de egyikből se lett gól.
@edudus: Sejtem, de azért biztosítanál, hogy melyik gól volt?

Plusz a kölykök is lőttek gólt! Nagyon jól nyomták a kis úttörőgombócok! :D
@Skandinávia-mánia: Ja megvan... messze voltam, nem láttam, majd a videóból kiderül...
@Skandinávia-mánia: Hát a bécsiek első gólja... :D Szegény, annyira sajnáltam. Rosszul nyúlt bele, megpattant az ütőjén a korong. Nem az ő napja volt az egyszer biztos. :)
@Borsy: Van ilyen. Ha minden helyzetet gólra váltanánk, már sokszáz találatnál tartanánk... :)
JJÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldog karácsonyt :-)))))

HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!!!!
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Gratula az egész csapatnak csak igy tovább.

Nem vagyok tisztába a szabályokkal valaki mondja meg tilos felszabaditásnál a kapust vessza lehet cserélni?
Hűű.. Most lesem csak a hogy a statisztika szerint
HETÉNYI ZOLI a LEGJOBB kapus pillanatnyilag???? :-))
Az ebel honlapon Sofi játékfesztivált írnak :-) Dejó olvasni ezeket ....
A tilos felszabadítással kapcsolatos rendelkezés a 412./7. d) pontjaként került be, a következők szerint: "Az a csapat, amely tilos felszabadításra ütötte a korongot, nem cserélhet játékost a következő bedobás elvégzéséig. Lehet, hogy a tilos felszabadítást követő játékmegszakítás egybeesik a reklámszünettel, vagy az elkövető csapat időt kérhet, ám ebben a játékmegszakításban ezekben az esetekben sem megengedett egyetlen játékos cseréje sem. Megengedett, hogy a kapust visszacseréljék, ha helyette mezőnyjátékos tartózkodott a pályán, ha megsérült egy játékos vagy a kapus, vagy ha büntetést szabnak ki a csapatra, amely a játékosok létszámának változását eredményezi bármely csapatnál. A jégen lévő játékosok meghatározása az a pillanat, amikor a korong elhagyja a vétkes csapat játékosának botját."

tehát jogos volt a kapus visszajövetele.

más: mikor fogjuk azt a szintet elérni, hogy nem anyázzuk a bírókat , netán az ellenfelet? higgadjunk már le, aztán gondolkodjunk, mert ez így elég balkáni stílus. tévedtek a bírók, mégsem volt súlyos tévedésük, benne van a játékban, mint az is, hogy ziccerek maradnak ki. miért volt a capitals undorító csapat? játszottak keményen, de nem alattomosan. talán egy játékon kívüli szúrás volt. reklamáltak? néha igazuk volt. próbáljuk már néha emberi módon nézni az eseményeket.
arra meg nem is reagálok, hogy a rodman fel mert venni egy csokit...
SZÉP VOLT FIÚK!!! Köszönjük, hogy megalapoztátok a karácsonyi hangulatunkat!

Már a második meccset látva az "új" sorokkal, látható, hogy a Sofi-Marci-Godó sor nagyon klappol! Mindegyikőjüknek gratula! Nekem ez első sor lehetne hatékonyabb, bár ez csak a maximális elvárás mondatja velem, hiszen a Olimpija meccsen jól mentek, lőtték a gólokat. Palkó most is egyszerűen zseniális volt: hogyan tud 5 méteren egy méter előnyt szerezni bármelyik védővel szemben?! :-) Tetszett az is, hogy meccs közben átálltunk három sorra, és egy új összetételű sorral támadtunk tovább! A mester jól nyúlt bele a meccsbe!
A másik két sor, beleértve a Pire helyét is, nem nagyon akar összeállni. Itt még van mit tenni: nem baj, majd a rájátszásra ez is meglesz!!!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
Nyilván nem anyáznánk a bírókat, ha nem lenne miért.
@-d(-_-)b-: Szerintem is eléggé unalmas már ..
még ha veszít is a csapatunk akkor sem tartom jogosnak, még kevésbé korrektnek, de ha nyer??? akkor meg minek ?? undorító szokás, és csak a csapatnak lesz belőle hátránya , hiszen rajtuk csattan az ostor, nem a "szurkolókon"
@kiralyfi: Engem is idegesitett egy ideig hogy mindig a birokat szidta mindenki,de rájöttem hogy többnyire jogosan.Több meccset helyszinen vagy tv-be láttam.Bizony sokszor belenyultak a meccsbe szánt szándékkal nempedig véletlenül,lásd például a Gráz elleni hazai gyözelmet,ott nagyon mérges voltam amikor Pirét teljesen ártatlanul kitette 5 percre + végleges.De az a szerencsénk hogy pillanatnyilag olyan jo formába van a csapat hogy az ellenfelek még biroi segitséggel se tudnak nyerni!
Mindenkinek Boldog békés Karácsonyt!!
sofron elott le az osszes kalapokkal hajra volan!
@kiralyfi: Köszi a magyarázatott
@kapusLaci: @-d(-_-)b-: megértem a hangulatot, és meccs közben el is fogadom. de aztán le kellene higgadni, átgondolni, nem köpködni, fröcsögni ész nélkül, mert az sehova sem vezet.
jegkorong.tv/index.php?video_id=91222av

videó a meccsról!
Gratula az egész csapatnak, fantasztikus meccs volt! Végre a bécsiek is megvannak!!!!
@kiralyfi: Már 20 éve hogy Ausztriába élek,15 éve osztrák állampolgár vagyok,de a Gráz elleni meccsen szégyeltem magam hogy ilyen aljasan elbántak a Volánnal.Sajnos a Volánnal is ugy van mint velem,velünk,mi jöttünk ide mi kell alkalmazkodjunk,ha pedig nem tetszik akkor mehetsz,de bekell valni hogy a 4 külföldi csapat nélkül az osztrák bajnokság se lenne enyiire nivos.
@kiralyfi: Egyetértek veled, sőt gyakorolhatnánk némi szelíd pressziót a bírokra azzal, hogy amikor megjelennek a meccs kezdetén a jégen megtapsoljuk őket, ez tulajdonképpen egy udvariassági gesztus is. Talán ezzel a jól eső érzéssel egy kis jó értelmbe vett részrehajlást is kicsikarhatunk tőlük. Ezzel együtt az elmúlt évhez képest lényegesen lojálisabbak a bírók velünk.
Off.2010 január 9-én 15 orakor KAC-VSV bajnoki mérközés a Klagenfurti focistadionba.
27.500 jegy 48 ora alatt eladodott.A nagy érdeklödés miatt kibövitik a stadiont 31.000
Nem semmi!Itt meglehet tekinteni:www.sportnet.at
@szeméremajax:
egy olyan bírónak mit tapsoljak, akit az egyik Rodman fivér meglök a botjával és 10 centiről fröcsögve ordít a képébe, akinek az összes bécsi a meccs végén odaszól néhány "közvetlen" szót, akihez a bécsi edző nem kezet fogni megy oda, hanem nagymonológot tart neki? Az egész meccsen mutatott "teljesítményéről" már ne is beszéljünk?! Ezeknek tapsoljak? Na ne...
Menéztem az összefoglalót, ott Jankó úgy nyilatkozott, hogy amit befújtak nálunk, az befújható volt. A meccs hevében én is anyáztam a bírót, de utólag be kell látni, rajta nem múlt semmi. Azért történt némi előrelépés, már nem nyúlnak úgy bele a meccsekbe, mint az elmúlt két szezonban. Pl. tavaly a Grácnak megadott gól, amikor a korong nem is járt a gólvonal környékén (ki emlékszik még?). Most meg volt két érvénytelenített gólja a Ljubjanának (visszanézve szerintem az első még a sípszó előtt bent volt, igaz akadályozták Hetét, talán ezért nem adta meg). Tegnap meg volt egy érvénytelenített bécsi gól. Mi van, ha ezt megadja?! Anyáztunk volna a lelátón, na és? Szóval azért nem nyúlnak már úgy bele a meccsekbe, mint eddig. Az persze igaz, hogy árgus szemekkel nézik a legapróbb befújható szabálytalanságot részünkről, míg másik oldalról (lehet, hogy az elfogultság láttatja velem így) sokkal elnézőbbek.
@djsanyi: Egyet tudok érteni; amíg a bírók még a pártatlanság látszatára sem ügyelnek, addig nem lesz taps nekik. Tegnap kifejezetten szembetűnő volt a kettős mérce, nem is annyira a kiállítások megítélésében (de néha azért abban is), hanem abban, ahogy hagyták a bécsieket "viselkedni". De az a szép, hogy már elbírjuk ezt is. Jó a csapat, köszönjük a karácsonyi ajándékot. Sofit 3 éve dicsérem, tegnap nagy király volt.
A tegnapi meccsre teljes mértékben igaz: "Ez jó mulatság, férfimunka volt."
SZÉP VOLT FIÚK! Köszönjük a nagyszerű, felejthetetlen estét!
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A bírók szidásáról, fütyüléséről...

Imádom a jégkorongot, sajnos csak nézni volt lehetőségem fiatalabb koromban, mert messze lett volna csak lehetőség. NHL-en szocializálódtam. Ott nem láttam azt, hogy a játékosok gyűrűje fogja közre a bírót és kérik számon az ítéletet.

A kettős mércével van a problémánk és nem azzal, hogy kiállítanak minket, vagy jogos dolgokat befújnak.

Tegnap érzésem szerint kimaradt egy 5+20 perces büntetés amikor a 3. harmadban kidöntötték a kapunkat. Ott az osztrák játékos kétszer is a bíró felé ütött a botjával, neki is korcsolyázott. (Hetényit a Pannon kupán már azért véglegessel küldték le, mikor nekikorcsolyázott)

Ha hátulról belekorcsolyáznak egy védőnkbe és elesnek utána, miért állítják ki a védőt?

Ha a kapusunkat fejbe lövik koronggal, a pakk olyan helyre kerül, hogy nincs közvetlen gólveszély, akkor miért nem kérdezik meg a kapustól, hogy hogy van?

Ha lent marad egy játékos, akkor miért az osztrákok előnyére történik a játékmegszakítás? (ha osztrák marad a földön, nálunk marad a korong, akkor azonnali megszakítás, ha kiugrottak vele, akkor had mennyen, ha magyar fekszik és osztráknál van a korong, akkor mehet az tovább, ha hozzánk kerül, azonnal megszakítják)

A vasárnapi meccsen érdekes kevés tévedéssel, (ide oda mentek a kisebb hibák) nem volt a bírókra panasz, (első harmadban szokatlan volt a lesek megítélése, és ezt nehezményeztük) aztán a 2. vagy 3. harmadban, amikor odaértek, akkor ment nekik is a taps.

Mihály féle botfelütéses 5+20 perces kiállításnál nem kicsit tudtak volna belenyúlni, a megelőző meccsen a vérző játékosunk magát harapdálta össze ugye?

Nem az a bajunk, hogy megbüntetnek, hanem az, hogy akkor ugyan azért a másik csapatot is lesznek szívesek elmarasztalni.

Tegnap kaptunk a fiúktól egy nagyon szép győzelmet. Hajtottak, akartak, nem mindig ment hibátlanul a játék, de a fontos pillanatokban 2 kivétellel javítottak a srácok. Ne felejtsük el, hogy nagy a terhelés, fáradtak már és néha hibáznak ők is. Bár Istenként tekintünk rájuk, de ők is csak emberek. :)

Köszönjük nektek!!!

Hajrá Volán!!!

Ha tudom... vittem volna Mari Zsuzsi CD-t...
@Metal_Storm: Köszi, hogy leírtad a részleteket. Ugyanezeket gondolom én is.
A bíróktól én személy szerint nem azt várom, hogy nekünk fújjanak, csak azt, hogy ugyanazokat a dolgokat vegyék észre mind a két oldalon. Sok más egyéb mellett azt sem vették észre, mikor valamelyik bécsi agybirtokos BOTTAL KIÜTÖTT A LELÁTÓRA. (A cserepad fölött a VIP-be...) Ez ugye elvileg azonnal minimum 10 perc...
Az osztrák edző nyilatkozatából:
"Alles zusammengenommen hat Zoltan Hetenyi einen unglaublichen Job gemacht – und den Unterschied zwischen den zwei Teams.“

:D Szép volt Zoli!
@advocatusdiaboli: mellesleg ha jól láttam ,akkor ott állt egy páréves kislány is a VIPben...
@Metal_Storm: Igen, a vasárnapi kifejezetten korrekt bíráskodás volt, ez volna az alap, Schimm kifejezetten jól vezetett. Amúgy valaki azt írta hogy német. Nso szerint osztrák. Léderer szerint meg kifejezetten holland. Akkor most milyen nemzetiségű is?
@krumplee: felőlem bantunéger is lehet a bíró, csak legyen korrekt. :)
Sziasztok,

ha valakinek van kedve, van még 2, esetleg 3 hely az autóban. Ja, a Zágrábi meccsre gondoltam..
Menéztem az összefoglalót, Sofron 1. gólja zseniális volt. Igazi Ovechkin típusú gól volt, átvétel, rávezetés, lövés stb.

OFF:
hockeyarenas.net/index.php3?page=3000&ctID=hu&size=0&arID=2095

valaki tudja, hogy halad az új aréna építése? mert ha így játszik a Volán, szerintem simmán teltházas lesz minden hazai meccs
Ha már a játékvezetőknél tartunk egy kicsit OFF:

Azért mi sem vagyunk semmik:
2009.12.21 hétfő 19:30 Sapa Fehérvár AV19 - Crvena Zvezda 4:3 (1:0, 1:3, 2:0)

Sapa Fehérvár AV19 összeállítása: 51 Árkovics Bálint védő 3 sor
Játékvezető: ÁRKOVICS Miklós

Kiállítások:
55:49 2p. 55:49 - 57:49 55 Sabados Robert (Crvena Zvezda) - (TRIP - gáncsolás)
55:49 2p. 55:49 - 57:37 21 Brkusanin Marko (Crvena Zvezda) - (ROUGH - durva játék)
56:56 2p. 56:56 - 58:21 13 Lukovic Aleksa (Crvena Zvezda) - (FAL-P - korongra esés)

Gólok:
57:37 3:3 Sapa Fehérvár AV19 gól: +2 7 Galsi Péter (11 Somos Balázs, 29 Kiss Dávid)
58:21 4:3 Sapa Fehérvár AV19 gól: +1 23 Farkas Tamás (9 Reiter Richárd)

Így az statisztikát nézve egy kicsit sajnálom a szerbeket…A legjobb fehérvári juniorok ezen a napon kupameccset játszottak, lett volna esélyük, vezettek…. Lehet, hogy tökéletes volt a bíráskodás (nem láttam), de ha már komoly junior bajnokságot rendezünk a látszatra ügyeljünk!!!
@Metal_Storm: Szerintem az NHL-t nem érdemes összehasonlítani az európai hokival, így a bíráskodást sem. Ott sokkal több ütközés van, más a játékstílus, más a mentalitás. A közönség is más!

Európában a bírók szidása és a fütyülés, anyázás szerintem benne van, különösen ha jogos! Nem csak nálunk van ez így. Svédországban is anyáznak rendesen... pedig őket "hideg" népként ismerjük..

Egyébként meg azért ítélnek így a bírók, mert mi játszunk az ő bajnokságukban, ehhez már hozzá is szoktunk. Idén azonban sokkal korrektebbek, mint tavaly és az előtt. Egyre jobban elismernek minket! Egyre kevesebb a csalás. Persze baromira idegesítő, hogy a labancok állandón ugatnak a bíróknak... ez van, ütni kell a gólokat és majd befogják :)
@miki78: tökéletesen igazad van abban, hogy gólokat kell ütni és abban is, hogy nem érdemes összehasonlítani. Én ott tanultam meg a szabályokat, ezért volt furcsa az elején.

Az igaz, hogy egyre kevesebb a csalás. Csak bántja a csőrömet :)
@hBunny: Az engem is érdekelne hogy egyáltalán mikor kezdik el meg hova is lesz építve és mikor kéne át adniuk mert tényleg ha így játszik a volán akkor az is megfog telni:)
@Thomas_AV: Könnyen lehet, mindenképpen ritka tuskó megmozdulás volt...
@miki78: @^ShAdow:

Tehát el sem kezdték? :((

Az oldalon átadás időpontjának 2010-et írtak... valsz. A csoportos VB rendezése esetén számoltak 2010-el
Nem is fogják elkezdeni, mert nincs rá pénz! Most a meglévőket foltozgatják, alakítják csak erre jut!
@advocatusdiaboli: Azzal együtt, amikor a meg nem adott gólnál a földön fekvő játékosunkat fejbeverte az ütővel valamelyik........
@advocatusdiaboli: Ez a 25-ös Gratton volt, Ő nem tudta elviselni a vereséget, minket is provokált...
Hogyazajóbüdös... Én meg szervezem itt az eltávot a 25-i meccsre. :-(
@kiralyfi: Na, a 2. résszel nem teljesen értek egyet.

Én eléggé higgadt vagyok, de még engem is kiakasztanak a nem egyenlő bíráskodással.

Természetesen bedobálni semmit sem szabad! Ennek már tavaly megittuk a levét.

Más szempontból:

A bíróknak "érinthetetlennek" kellene lenniük.
De mit látunk? Az osztrák játékosok, edzők egyfolytában számon kérik őket.
Tegnap: a meccs végén, amikor jött az öltöző felé a bécsi edző ordított a bíróval. Vagy: a videón is jól látható, hogy a meg nem adott gólnál az osztrák játékosok nekimentek a bíróknak.
Itt valami nagy gond van!!! Az osztrák játékosok, edzők előtt nincs tekintélye a bíróknak! Az van, amit a klubok diktálnak. Nagyon rendbe kéne tenni a sógoroknál ezt a dolgot!
@hBunny: Egyébként a jégkorong.blog már irt erről 1 cikket, meg még 1 oldal ami itt van.

jegkorong.blog.hu/2009/04/29/meg_korai_orulni_az_alba_arenanak

www.origo.hu/sport/jegkorong/20090429-2013ra-lesz-kesz-az-alba-arena.html

Egyébként a lényeg hogy ez mind akkor készült volna el 2013ra hogy ha meg nyertük volna a pályázatot de nem így lett.
@hBunny: nem kezdtek el semmit..
^^^ köszi az infót és a linkeket.

szerintem nem kellene VB rendezés-függővé tenni az új fehérvári csarnokot.

ahogy az ország legjobb kézilabda csapata (veszprém) kapott egy tutti új csarnokot, úgy a fehérvárnak is szüksége lenne egy új, nagyobb arénára.
@EisHockey: Itt a sogoroknal sokimindent rendbe kellene tenni. Cinikus/korrupt banda.
@hBunny: hát szerintem ez nem a VB rendezéstől függ, hanem a pénztől.. Egyrészt elő kellene teremteni az építéshez szükséges lóvét, majd az üzemeltetéshez is! Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy látszik. Még helyszín sincs..
Előbb választások lesznek, aztán önkormányzati választások. Kiderül, hogy ki lesz a polgármester, kiderül, hogy a kormányzat mire ad pénzt. De ebbe be kéne szálljon esetleg egy bank biztosító, aki nyomná a pénzt..
@Szoljanka: Nem csalódtam... Tényleg egy igazi büdös bunkó... Igazán kíváncsi lennék, hogy fordított helyzetben hány év eltiltást szabna ki ránk a fényes tekintetű Liga... Egyenlőre még Hecimovic-ról sincs hír...
@advocatusdiaboli: Bocsika, Golicic-et akartam írni...
@miki78: Szerintem olyan szerencsés helyzetben van Fehérvár, hogy a választások nem befolyásolják a jégkorong támogatottságát. Maximum több pénz lesz mint eddig. :)
Üdv

A Jégkorong TV honlapján most láttam ezt a videót még a Ljubljana elleni meccsről:
jegkorong.tv/index.php?video_id=91220av

Nagyon viccesek a srácok! És tök jó ötlet az öltözőben készíteni az interjúkat. :)
Jópofák a srácok, ahogy egymást viccelik, meg eszik a pizza szeleteket. :)
@orion66: Jaj hát ezen én mennyit nevetem be tesszük majd a Mari Zsuzsi cdt:D
@MJ01: szerintem se lesz rosszabb, de azért várjuk ki a végét..
@edudus: Na az lenne az igazi pofátlanság! Különösen Bonni tavalyi ítéletének fényében. De ha ne, hát nem... Ezek a srácok ellenfél, bírók, liga, mindenki ellen felveszik a harcot!
HAJRÁ VOLÁN!!!

Minden kedves blogtársnak kellemes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!
@miki78:
hát igen... sajnos a pénz beszél...

de egy új csarnok mindenképp jó hatással lenne a fehérvári hokira. lásd a kassai csapat adatait, miután átköltöztek a Steel-Arenába (8.300 fh.), nézőszámuk jelentősen megnőtt:

hockeyarenas.net/index.php3?page=4000&ctID=sk&arID=107&size=2&tmID=186

talán hasonló "robbanás" várható a Volánnál is :)
@hBunny: nem csak a nézőszám miatt, hanem a komfort miatt sem ártana egy jó csarnok. Vasárnap pl. szét fagytam bent :(
és a második pálya építése is ugrott?
az sztem még fontosabb lenne (a jégkorong szempontjából)
@Lazlee: nem, 2011 nyarán várható az építés kezdete, ha jól tudom. Legalábbis arról volt szó, hogy az lesz a 3. ütemben.
,,Nyögte Bécsnek büszke vára" :) Kellemes ünnepeket minden sport és béke szerető embernek!
Gratulálok a Sofinak és persze az egész csapatnak,nagyon szép Karácsonyi ajándékot adtak a szurkolóiknak.Mindenkinek szép ünnepet és ne sokat igyatok mert jövőre meccsel kezdjük a 2010-es évet:D:D:D:D
Kösz a fikázóknak (balumaci & kiralyfi). Bővebben nem fejtem ki a véleményemet -- sokadszorra, -- Metal_Storm teljesen jól leírta a "bírószidók" véleményét szerintem.

A bírók meccs előtti megtapsolása szerintem is abszurd lenne. Elégedjenek meg annyival, hogy az utóbbi időben nem füttykoncert fogadja őket, amikor először a jégre lépnek. A legutóbbi meccsen még szaloncukrot is kaptak.

A témát mostmár hanyagolva, jó pihenést a csapatnak, és sok sikert nekik a Medveščak ellen. Remélem, a mi Zágráb elleni veretlenségi sorozatunk nem fog megtörni! :)
süti beállítások módosítása