HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szavazzanak a Winter Classic-logóra

2009.12.13. 09:24 F. Kapus

Logótervező versenyt hirdettünk a Winter Classicra. A szombat éjféli határidőig 15 pályamű érkezett be. Szinte valamennyi komoly szellemi és időbeli befektetés eredménye, ezért úgy éreztük illőnek, hogy minden tervet elindítunk a szavazásban.

A jelentős mezőnyre tekintettel két körben bonyolítjuk le a voksolást, hogy ne torzuljon az eredmény. Első lépésként a mostani körben a tizenötből a legnépszerűbb ötöt választjuk ki olvasóink szavazatai alapján. A második részben már csak erre az ötre lehet szavazni. Aki ott nyer, az lesz a végső győztes. Most tehát a mind a 15 tervre szavazhatnak, de csak egyet jelölhetnek meg győztesnek. Az első kör vasárnap éjfélig tart. Hétfőn már csak öt terv versenyez, a végeredmény jövő hét első napján éjfélkor alakul ki.

Az első helyezett nyereménye a Winter Classicra készülő retrómezek közül az lesz, amelyiket ő választja, az általa kért mezszámmal és névvel. Merthogy jelen állás szerint az FTC-öregfiúk is készítenek régifajta mezt maguknak. Természetesen amint elkészül a zöld mez terve, az UTE-sokhoz hasonlóan azt is megmutatjuk olvasóinknak.

Több készítő kérte, nevét ne hozzuk nyilvánosságra, ezért egyelőre anonimak a munkák. A számozás és a sorrend nagyjából érkezési sorrend szerinti.

46 komment

Címkék: logo ftc ute winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

először is gratulálok a készítőknek.nem tom mennyi meló van egy ilyen logóval de én szívem szerint mindenkire tennék egy voksot.
Sőt.még pólót vagy sapit is vennék a logóval :D:D
Először is gratulálok mindenkinek, aki pályázott a logo tervével! Tényleg jók. Van 3 nagyon ötletes logo terv, amelyek közül nálam egy viszi a pálmát.
Sem indoknak nem szánom, és befolyásolni sem szeretnék senkit, de le kell írnom. Szerintem a négyes számú logo egyszerűségében a legnagyszerűbb. Mindannak ellenében, hogy egy árva magyar szlogen sincs rajta:) A 15-ös is jó...!
És ráadásnak pont én írtam az előző topikon, hogy legyen majd a logon egy hokibot, meg egy korong. Vállalom:) És belátom, azok nélkül is lehet mutatósat alkotni.
Kiváncsian várom, melyiket választja a többség!
Mindig csodáltam az emberek alkotó tevékenységét!
Gratulálok mindenkinek, aki időt és energiát pazarolt arra, hogy a műveket elkészítse. Kellemetlen helyezetben van, aki szavazni szeretne. Az a két pályamű, amely szerintem a legjobb lehetne, sajnos nem tartalmazza a két csapat logoját, így én olyanra szavaztam most, amelyiken szerepel ez.
DE ZSENIK VAGYTOK!
Eszméletlen jók lettek a logók. Gratulálok a készítőiknek!
Gratula a készítőknek nálam a 4-es a nyerő:) Bocs szalámis:)
Nálam az 5-ös a nyerő, nekem fontos, hogy a nemzeti színek képviseltessék magukat, és ott van a két csapat címere is!
Helló! Valakit megkérek szépen írja meg, h Székesfehérváron melyik utcában található a jégcsarnok. Köszi szépen előre is:D
Jók a logók!
Nálam első rálátásra az 5. tetszik, de a 15. -iknek eszméletlen jó a szlogenje!
Gatula a készítőknek!!!
Nem is birok választani de az 5. 7. nagyon tetszik!
A 15.-nek nagyon jó a szövege!!
MEDDIG IS LEHET SZAVAZNI!?
@._/PUCK M@STER._/: benne van a cikk szövegében...
Én a 15-ös szövegét rá raknám az 5-ös alapjára.
Kérek szépen még egy ilyen logót :)
Addig nem szavazok, hátha lesz egy ilyen :)
15-7 sem lenne rossz!
7es tetszik nekem a legjobban
A 14-es plakátnak jó. Az ötös tényleg jó, de a pályára fel lehetne rajzolni a pálya minden vonalát (piros, kék, kezdőkör, bulikörök, kapu előtti sáv, stb...)
a 4-es nagyon jó ötlet és eredeti. Egyedi logó lehetne. Kiegészítve a csapatok címereivel és a dátummal szerintem tökéletes lenne!
döntöttem és a 4-esre voksoltam.
Mindegyikhez gratulálok a készítőinek, minden elismerésem! javaslok mindenkinek egy retro mezt a tervekért!
A 3-as és a 4-es a legkiforrottabb, a többit nem nevezném logónak, mert nem felel meg a kritériumoknak. Az 1-essel meg többek között az a baj, h ezt a megoldást az utóbbi években boldog-boldogtalan megcsinálta és elkoptatta, ld. pl. itt: bjc.hu/
@MecKenna: szerintem 1-essel az a baj hogy egy noi alkat tarcsa a hokibotot.. ..nemhogy nemlatnek benne idea-t, vagy nemtedszenenek a nok, de latot mar valaki noi hokit!? ..no es a hokibot kombinacioja valahogy mindig megnevettet :D ..de amugy szep munkak es mindegyik designer-nek egy nagy RESPECT :)
@lacikaSVK: jó hogy nem magas bottal való játékra hivatkozol :D
Mindegyik nagyon jó, nekem a 3-mas és a 4-es tetszik kimondottan, csak a két klub logója hiányzik kicsit.
Grat mindenkinek!
@lacikaSVK:
az a citadella volt eredetileg......
egy kérdés, ami nem egyértelmű nekem.

"Hétfőn már csak öt terv versenyez, a végeredmény jövő hét első napján éjfélkor alakul ki."

Tehát holnap indul a második kör. EZ oké. De akkor holnaphoz egy hétre hétfőn éjfélkor zárul le a szavazás vagy most is csak egy nap lesz és holnap indul és éjfélkor zárul is a második kör?
Gratula a készítőknek!

az első a befutó :D
@ulrik: tényleg köszi!!
én voltam a figyelmetlen!
@luckystriker: Holnap reggel kezdődik és holnap éjfélkor ér véget.
@lacikaSVK: :)) jogos! DE: láttam már csajokat hokizni, és nagyon jól - férfiakat megszégyenitoen - nyomják sokan, tehát a mai világban már nem érv a himsoviniszta kommented. ;)

v talán mégis? mivel ez télleg fradi-ute meccsről szól...
@lacikaSVK: tisztelettel tájékoztatlak, hogy a női jégkorong olimpiai sportág, ha jól tudom 1998 óta.
Kissé furcsa lenne,ha olyan logó nyerne amelyben nincs benne a két csapat (FTC-UTE)EMBLÉMÁJA!!!
Úgy gondolom,hogy talán jövőre a Stars-Miskolc Winter Classic-ra nagyobb lenne az érdeklődés!Kedves szurkólók, hokit szeretők azért ÉBRESZTŐ!! Ez a két csapat nélkül azért nehezen elképzelhető a Magyar jégkorong,ha tetszik ha nem!!!
Elképesztő,hogy az 1 sz.logó vezet.Kérdés hogy ha az nyer hová lesz feltéve.Gratula a tervezőnek.
Szépen fog mutatni a Gellérthegyen!
@MecKenna: ennek a két klubnak pont van női csapata :) és ők szokták játszani a döntőt :D
@zsákutca:
nem Fradi-Ute meccsnek kellett logót tervezni, hanem a Winter Classicnak.

nézd meg bármely tengerentúli Winter Classic logót vagy AllStar logót.

az esemény a lényeg, hogy hol rendezik és az évszám.
egyes logókban a rendező város jellegzetessége megjelenik, jelen esetben a Szabadság szobor, amit többek ötletére alapozva nem pálmával, hanem hokiütővel áldott meg sors. (hogy egy kissé veszítsen a komcsi jellegéből is ezzel)
multkor az orosz csajokat lattam hokizni (vilag legjobjai koze tartoznak).. csinaltak amit tudtak es ahozkepest nagyon jo ment nekik:) ..de annak semmi koze se a igazi hokihoz! ..teleg nemakarok senkit se megbantani de a noi jegkorongot a ferfi make-uphoz hasonlitanam.. ..mind ketto megnevettet (engem):D ..de ez csak az en velemenyem :-)
hogy mást ne mondjak, az élmezőnyben levők közül (első 5) is csak egy helyen van klubcímer, és egyen jelenik meg csak a két jellegzetes a szín. a többin az sem. mert nem ezen van most a lényeg.

nem Derby logo vagy plakát készül, hanem Winter Classic logo, ezt értse meg sok ember...

nálam amúgy a 4es vagy a 15ös lenne a nyerő. :)
@luckystriker: olyan szivesen válaszolnék erre de nem tehetem mert az én tervem is köztük van.
@luckystriker: Csak tényleg barátilag kérdezem:az elkövetkezendő években melyik két csapat mérkőzésére érdemes a szövetségnek kibérelni a Kisstadiont,hogy legalább minimális költséggel megússza?(jelenleg cca.2 mill.Ft.) Sajnos nem vagyunk olyan helyzetben,hogy -jelenleg- bárhol,máshol Winter Classicot lehessen rendezni.Vagy elképzelhető,hogy jövőre valaki felvállalja a fehérvári foci"stadionban",hogy az EBEL 2010-es mintájára megrendezi? Vagy a logó (no.1 számú)rögtön mehet az archívumba?
Az hogy egyáltalán ez megvalósulhatott csak a két Klubnak köszönhető!
@zsákutca:

Ez így van. De én most nem a szervezésről, hanem nem 2009. Winter Classic. Logo tervezés pályázatáról beszéltem. Amennyire idén lehetett rendezni - ahogy a blogon is írták, szeretnének hagyományt teremteni - amerikai mintára lehet 2010es winter classic is. Hogy az akkor is FTC_UTE lesz az, ha lesz, az egy dolog és még pár derby-s winter classic, akkor már bekerülhet a címer is, mert itt, Magyarországon a winter classic egyet fog jelenteni a derby-vel hokiban.
De most 2009-ben még nem. Most még csak winter classic van. meg egy pályázat és 15 logo terv. Valaki beletette a címereket is, valaki nem. De egy logon belül még két logo + a mol embléma már azért kicsit sok szerintem.
@luckystriker: ..bocs és még valami:sajnos nem a tengeren túl vagyunk,ezért ez a Winter Classic "kicsit magyaros"(úgy mint a mi narancsunk a Tanú című filmben: "kicsit sárgább kicsit savanyúbb"),de megmutattuk a tengerentúliaknak,hogy ilyet mi is tudunk,sőt még a csapatok logójával le is pipáltuk őket!Nem kell mindig a "NAGYOKAT majmolni"!
@zsákutca:

azért mert xy nem teszi bele a címereket a logoba, máris amcsi majmolás? vannak bevált, elfogadott, jó dolgok, amiken nem kell csak azért változtatni, hogy mindenáron más legyen. lehet egyedivé tenni valamit, de a mindenáron másmilyen legyen dolog általában visszafelé szokott elsülni.

alapvetően esztétikailag nem illik a logoba 1, max 2 önálló képet tenni, mert attól teljesen szétesik az egész kép, nem lesz egybefüggő, homogén dolog.
ezért is tetszik a 15ös pl.
@lacikaSVK: Lacikám, ajánlatos lenne, ha tanulmányoznád a helyesírást!
@professor: Hagyjuk már ezt a helyesírás kérdéskört. A kommentezők 99%-ára ráférne ez, és bőven meg lehet érteni, amit lacikaSVK ír, örüljünk, hogy ilyen tudással is vállalja a kommentezést.
@professor: multkor mar emlitettem hogy utcan es tv-bol tanultam meg magyarul.. ..+a "fikazas:D" helyet ha inkab kijavitanal, lehet h lenne vlmi ertelme is lenne az egesznek.. Es ha teleg zavar es segiteni se akarsz, akkor nyugottan "off-ban" (olvasonkent) maradok (csak temiattad ;)) :) Peace
@lacikaSVK: Ne maradj "csak" olvasonak, engem erdekelnek a kommentjeid.
süti beállítások módosítása