HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Tervezzék meg a Winter Classic logóját!

2009.12.09. 09:39 F. Kapus

Több sikeres tervezés után újabb kreatív lehetőség adódik a fogékonyak számára. A december 27-ei Winter Classicra van mód emblémát rajzolni. Kedves olvasóink választhatják majd ki, melyik terv valósuljon meg. A győztes logó megjelenik az FTC–UTE felvezető és összefoglaló videóiban, az esemény plakátján, és minden bizonnyal a csapatok mezein is. A tengerentúlon nagy hagyománya van az ilyesminek, lehet ötletet meríteni innen, innen és innen, de akár bárhonnan máshonnan is. Formai megkötés nincs, megjelenhet a két csapat címere, a Mol Liga logója, de nem egyik sem szükségszerű. A Winter Classic kifejezésnek és az évszámnak viszont ott kell lennie. A terveket feltehetik bármelyik képmegosztó publikus galériájába, vagy elküldhetik a cikk írójának nevére kattintva e-mailben. A beérkezési határidő szombat (december 12.) éjfél. A győztes ajándékot kap, de még gondolkodunk azon, hogy mit. A szavazás kezdetére kitaláljuk.

61 komment

Címkék: logo tervezés winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Több pályaművel is lehet nevezni?
@Boku: Igen, nincs mennyiségi korlát.
Remek, kíváncsi leszek a művekre :)
Na, már kíváncsian várom a munkákat. Egy köcsög buszmegállóban fagyoskodom Zuglón, reméltem, hogy lesznek már ilyen villámkezű, gyorseszű, és lelkes plakátkészítők, akik máris megörvendeztetnek egy-két igényes darabbal. Sajnos én nem értek az ilyenekhez, de a készítőknek sok sikert és hajrá, legyen minél szebb logónk.
Nem lehetne előbb egy rendes magyar nevet kitalálni az eseménynek a Winter Classic helyett?
@laszla: hááát... nekem a téli klasszikusok kb úgy hangszik mint egy csajkovszkij darab :)
A "téli klasszikusok" tényleg úgy hangzik mint egy csajkovszkij darab, de tényleg lehetne valahogy magyarítani. Ilyen verseny nem indul? :)
@Sancho Panda: Nekem meg a Kisstadion elnevezés nem tetszik. Mitől kicsi, ha ez a legnagyobb? Találjuk ki ezt is, nem? :):):)
Nem is tükörfordításra gondoltam, valami frappánsat viszont ki lehetne találni.Bár én eddig hiába törtem a fejem, minden ötletem elég idétlenül hangzott.
@F. Kapus:Értem én a tréfát, de szerintem akkor sem elvetendő ötlet, hogy Winter Classic elnevezés mellé oda lehetne biggyeszteni valami kis rövid mottót, jelmondatot. Mondjuk "Winter Classic - A régi idők hokija". Jó tudom ez nagyon elcsépelt, de most hasraütésre ez volt az első ami beugrott. Biztos vagyok benne, hogy ha több időt feccölnénk bele kitalálhatnánk valamit.
@Sancho Panda: Szerintem ha valami nagyon tutit kitalál valaki, akkor jövőre lehet róla szó. Hajrá!
@F. Kapus: A Kisstadionra nehéz lenne megfelelő elnevezést találni, hacsak nem az állapotára utaló nevet keresgélnénk.
A hokimeccs névadásra: Star Below azaz Csillag Alatt.
@Uteapu: Szerintem az Örökrangadó is megtenné.
akkor csak logo és nem plakát, ugye?
mert nálam már készült egy plakát pár napja :)

kephost.com/images/19wintclass_copy_k.jpg
@luckystriker: Igen, csak logo. Erre írtam peterszkynek, amit, magyarul az ellenfél (gy)alázása nem játszik itten, amúgy ötletes, már bocs a liláktól. Gratula a szép kivitelért.
oké. mert akkor nem fárasztom magam :D csak logo. lehet totál egyedi tervezésű is? (szóval nem régebbi NHL v NBA classic-ok vagy all star gála logók átalakítása)

viszont szerintem maradjunk a Winter Classic kifejezésnél, mert ez nem olyan, amit lehetne/kellene magyarosítani. (ezt, mint pályázat kiírási követelményt értem)
szerintem a max a valamilyen ötletes szlogen lehetne, de az meg plakáton az igazi, logoba nem szoktak olyat tenni, de ez csak egyéni vélemény :)
@luckystriker: Lehet egyedi, persze, írtuk is. Sőt, sokaknak az tetszene jobban, biztos vagyok benne. Most mindenképpen maradjunk a Winter Classic kifejezésnél, dehát ezt is írtuk. Várjuk a művet.
@Sancho Panda: szerintem feleleges a lefordítással próbálkozni. próbáld meg nekik azt lefordítani, hogy kettős rangadó meg magyar vándor. :DD
@luckystriker: a két csapat logojat nem tudnád nekem elküldeni?
@stero: Az UTE hokis lógója évekig nem volt meg vonalas verzióban, nemrég megkaptam egy szurkolótól .png, .ai és .eps formátumban. Aki kéri, annak elküldöm e-mailben.
Na persze, a fordítást nem kell erőltetni, ha nem megy. Azonban fenntartom, hogy nekem egy találó magyar elnevezés jobban tetszene. Bár még mindig nem találtam...
@F. Kapus:

én kérném szépen! luckystriker88@gmail.com (a png és az ai formátum elég)

köszönöm!
@F. Kapus: Kérem szépen az .eps-t! A Fradit is, ha lehet! Köszi!
@luckystriker: @laza6: OK, küldöm. Fradiból csak .jpg-em van, az sem túl jó felbontás. Itt nézzetek szét, hogy valamelyik jó-e: images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&q=FTC+embl%C3%A9ma&sa=N&start=0&ndsp=21
ha van Fradi, akkor azt is kérem. de szerintem nincs. de ha van, akkor igen.
:D
heyo, a Baráti Köröst is kiadta. azt én csináltam.. :)
f. Kapus a bulldogost én csináltam, de ezzel megszűnik az inkognitóm:-))))))
@mhk: Hát most már a vércsoportodat is tudjuk. :) De milyen bulldogost?
@F. Kapus: Köszi! Az eredeti klubcímer kötelező, vagy a jégkorong szakosztályé?
@laza6: Bármelyik jó, de ahokis tutibb, szerintem.
@mhk: @F.Kapus: Azt is lehet használni ami a plakáton van (Fradi Sasos és UTE bulldogos címer)?
Utána tényleg nincs több kérdésem... :O)
Szervusztok!

Nos én nem vagyok valami nagy jégkorong fan, de azért megpróbálkoztam egy logóval: dl.dropbox.com/u/1025251/winterclassiclogo.jpg

Építő jellegű kritikákat várom :)
@F. Kapus: megjött. thx.
most már csak egy fradis - hokisat kell szerezni. max lekapom a plakátról :)
@laza6: Ha elfogadjátok, akkor maradjunk abban, hogy van az egyesületeknek és a szakosztályoknak is hivatalos címerük, ebből a négyből használjuk valamelyik párt.
@F. Kapus: Eszembe se jutott :) Én csak szavazni fogok.
@F. Kapus: Az Örökrangadó név már foglalt, az a Fradi - MTK (igaz, fociban), sokan a Fradi - UTE meccsre használják, helytelenül.
@peterszky: OK. Legyen Hoki-örökrangadó.
Lehetne a magyar név mondjuk: Buli a Szabadban!
Ez persze csak vicc volt.
@Csabulator:

hehe, valami ilyesmiben gondolkozom én is :)
Én találtam vektoros Ferencváros logot, de csak alapnak jó.
server.lime.hu/fradi/ferencvaros.jpg
Így néz ki...
Innen pedig letölthetô:
server.lime.hu/fradi/ferencvaros.ai
Talán F.Kapus is tudja archiválni ;)
F.Kapus atkuldte, megkerte osszam meg veletek:

Vektoros UTE logo:
www.gigasize.com/get.php?d=39zt2tx7f7b
www.brandsoftheworld.com/

Innen jó logókat lehet letölteni, és igen, Dózsás is van.
Nagyon remélem, hogy lesznek emléktárgyak (Pl:korong) erről a parádés eseményről!

üdv
Vagy a Winter Classic helyett lehetne: Jegen - ahogy regen. :)) Nagyon fapados :)
@Wihar: a svájci pakkod is még nálam van... :P
Az első három helyezettnek a Tejfalussy-Kovács szerzőpáros a Magyar Hokisztori című könyvét díjként ajánlja fel. ( a dunaújvárosi rajzversenyen a győztesek örültek a könyveknek.)
@Tejpalkó: Hm, ez nekem új, rá is keresek, milyen könyv ez :)
elküldtem a pályázatom, megérkezett? :)
@luckystriker: hiánytalanul, köszönjük
süti beállítások módosítása